• Voetbal (18)
  • Wielrennen (5)
  • Nieuws Sporza
  • VIDEO - Afscheid in tranen: emotionele Mark Cavendish beseft dat zijn missie geslaagd is en zwaait Tour uit
  • LIVE Supercup: Union meteen na de rust op 0-2 via Leysen, komt Club nog terug?
  • VIDEO - Is er contact of helemaal niet? VAR heeft minuten nodig om strafschop van Union tegen Club te checken
  • LIVE Supercup: Puertas zet Union via penalty op voorsprong, Club moet komen in de tweede helft
  • Debacle met boog kan Rovanperä niet van zege houden in Letland, Neuville blijft WK-leider
  • LIVE Supercup: Puertas zet Union via penalty op voorsprong, kan Club nog voor de rust reageren?
  • LIVE Supercup: Puertas zet Union op voorsprong dankzij een strafschop
  • Kijk nu live naar Vive le Vélo met Jan Bakelants, Elke Bleyaert en Abram Stockman
  • LIVE Supercup: Wedstrijd tussen Club en Union gaat goed op en af, maar grote kansen blijven uit
  • LIVE Supercup: Wedstrijd tussen Club en Union gaat goed op en af, wie pakt de eerste trofee van het seizoen?