Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    31-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlucht inbrekers Gentse school eindigt op belendende politieparking

    Twee mannen die vermoedelijk wilden inbreken in een school in de Gentse Ekkergemwijk, zijn woensdagnacht betrapt door de buren. Dat zegt de buurman zelf, namelijk de Gentse lokale politie.

    De mannen werden woensdagnacht betrapt in de lokalen van de school, die grenst aan de gebouwen van het Algemeen Politiecentrum Gent aan de Antonius Triestlaan. De verdachten hadden zoveel lawaai gemaakt, dat een patrouille die net wou deelnemen aan een grootscheepse Goliath-actie poolshoogte kwam nemen. Een van de mannen probeerde zich uit te voeten te maken door over een muur van de school te springen, maar hij belandde op de parking van het politiecentrum.

    Beide mannen, veertigers van buitenlandse afkomst, werden opgepakt. Na ondervraging konden ze echter beschikken. Het is nog niet duidelijk of ze vervolgd zullen worden voor diefstal of poging tot diefstal.
    (belga/hln)

    31-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    30-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teletubbies in Polen verdacht van homoseksualiteit

    Zijn de bij de allerkleinsten populaire Teletubbies homoseksueel? Die vraag was voor de Poolse ombudsvrouw voor kinderen de aanleiding om psychologen een onderzoek naar het televisieprogramma te vragen.

    "Ze moeten inschatten of het in het openbaar op televisie kan worden getoond", verklaarde Eva Sowinska aan het magazine Wprost.

    Sowinska is niet aan haar proefstuk toe. Dit voorjaar nog pleitte ze voor een beroepsverbod voor homoseksuele leraars, sporttrainers en kunstdocenten. Homo's zouden wat haar betreft geen omgang mogen hebben met kinderen en jongeren in scholen.

    Sowinska, die deel uitmaakt van de extreem-rechtse Liga van Poolse Families, een van de drie coalitiegenoten in de ultraconservatieve regering van premier Jaroslaw Kaczynski, wilde zelfs dat er een exhaustieve lijst komt van functies die homoseksuelen niet mogen uitvoeren.

    Dat nu ook het kinderprogramma wordt verdacht van "homoseksuele propaganda", ligt aan het figuurtje Tinky Winky (de paarse Teletubbie). "Ik heb gemerkt dat Tinky Winky een handtas draagt, maar het was mij onbekend dat het een jongen is", aldus een bezorgde Sowinska. "Later ben ik te weten gekomen dat er een homoseksueel verband kan verborgen liggen".

    30-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    29-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Prostituee zet klanten te kijk op internet

    ANTWERPEN - Hotmarijke, een prostituee uit Antwerpen, neemt het niet dat klanten een afspraak maken en dan niet opdagen. De namen van de onwillige mannen heeft ze - met telefoonnummer - op haar website gezet.

    Hotmarijke is een van de meest besproken prostituees uit het Antwerpse. Nu heeft ze een zogenaamde 'fakerslijst' op het internet geplaatst. Op de lijst staan 65 mannen, bezoekers van Hotmarijke. Of beter gezegd: mannen die de intentie hadden Hotmarijke een bezoek te brengen, een afspraak maakten, maar uiteindelijk niet kwamen opdagen. 'Dit gaat in tegen pijn principes', stelt Hotmarijke. 'Een afspraak is een afspraak, die kom je ook na.'

    De mannen die zich daar niet aan houden, zullen het geweten hebben. Naam, telefoonnummer en datum van gepland maar niet plaatsgevonden bezoek staan open en bloot op de lijst. We belden enkele van de nummers, kregen eerst vriendelijk gehoor, tot we vertelden waarvoor we belden. Gestommel of gevloek en de telefoon werd toegesmeten.

    Peter Van den Eynde van de privacycommissie laat er geen twijfel over bestaan: zomaar mensen met naam en telefoonnummer op het internet zetten, mag niet. 'Maar er moet eerst iemand een klacht indienen, waarbij je je kenbaar moet maken.'

    U raadt het al, er is nog geen klacht binnengekomen tegen Hotmarijke.(tv)

    29-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    28-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische meisjes doen niet aan veilige seks

    Meer dan de helft (53%) van de Belgische meisjes gebruikt bij het eerste seksuele contact geen anticonceptiemiddel. Alleen Rusland en Tsjechië doen het in Europa nog slechter.

    Dat blijkt uit een studie van farmagigant Bayer. Daarvoor werden in heel Europa meer dan 12.000 vrouwen tussen 16 en 50 jaar ondervraagd over anticonceptie.

    De pil blijft het meest populaire voorbehoedsmiddel: liefst 34 procent van de Europese vrouwen slikt ze elke dag. En bij Belgische vrouwen is die populariteit nog groter. 91 procent van de Belgische vrouwen zegt ooit de pil te hebben genomen, 43 procent neemt ze nu nog altijd.

    Belgische vrouwen kiezen ook meer dan hun Europese seksegenoten voor de hormoonspiraal. Ze zijn echter niet dol op vrijen met een condoom. Opvallend is dat zes procent van de mannelijke partners gesteriliseerd is en dat 14 procent van de vrouwen zegt ooit de morning-afterpil te hebben gebruikt. Bijna een op de drie vrouwen gebruikt geen of een onbetrouwbaar voorbehoedsmiddel.

    Vrouwen kiezen vooral wegens de betrouwbaarheid voor de pil.

    Negen procent van de Belgische meisjes van 13 of 14 jaar heeft al de eerste seksuele ervaring achter de rug. Verontrustend daarbij is het feit dat 53 procent van die meisjes zegt bij de ontmaagding geen enkel voorbehoedsmiddel te hebben gebruikt. Alleen Rusland (63%) en Tsjechië (55%) doen het nog slechter

    28-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    27-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cypriotisch leger is bang van vibrator

     

    Cypriotisch leger is bang van vibrator

    In Cyprus moeten de vrouwen het stellen zonder de Love Bug 2, een vibrator die met een afstandsbediening werkt. Het Cypriotische leger vreest namelijk dat het seksspeeltje de radiofrequenties zal verstoren.

    "De afstandsbediening heeft slechts een reikwijdte van zes meter. We verkopen ze nog wel in Cyprus, maar met een waarschuwing dat de vibrator niet in het land zelf mag worden gebruikt", zegt een woordvoerder van de Britse producent. In de handleiding van de Love Bug 2 wordt de vibrator omschreven als een "krachtig zilveren liefdesei", aangevuld met de waarschuwing "not for use in Cyprus". Bij het leger was niemand bereid om uitleg over de ban te geven, maar op de communicatiedienst van de regering luidde het dat het een zuiver militaire beslissing was. In de rest van Europa blijft de Love Bug 2 wel te koop, zo meldt internetsite Ananova woensdag.

    27-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    26-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht met goedkeuring van de regering: SM-meester(es)
    Een arbeidsbureau heeft in Groot-Brittannië een jobadvertentie uitgeschreven voor een meester(es) die gewillige slaven letterlijk onder de voet wil lopen. Geïnteresseerden kunnen 100 dollar per dag verdienen als ze bereid zijn in leren kledij SM-fetishisten te vertrappelen. Ervaring is niet noodzakelijk. Het jobaanbod is ook verschenen op de tewerkstellingssite van de regering.

    "Een leuke job voor betrouwbare mensen vanaf 18 jaar met een open geest. U moet over dominante trekjes beschikken en niet vies zijn van 'trampling'. Sommige mensen kunnen er aanstoot aan nemen, maar naaktheid is niet verplicht", prijst Gerry James zijn functie aan.

    "Mijn klanten zijn deftige mannen die graag over hen heen laten lopen en verbaal vernederd worden. Seksuele diensten worden niet verleend." Ondanks dat vindt James toch amper gepaste kandidaten. "Je zou toch denken dat dit makkelijk verdiend geld is. Maar nee hoor, een meisje dacht zelfs dat ik een trampolinespringer zocht." Vermits er van enige illegaliteit of discriminatie geen sprake was, zag het Departement voor Werk geen graten in deze jobadvertentie.

    26-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    25-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seks op vliegtuig eindigt in boeien

     

    Seks in het vliegtuig kan schadelijke gevolgen hebben. Vraag het maar aan de 44-jarige Trevor Blake en zijn 28-jarige vriendin Nicola Fitzgerald, die tijdens een vlucht tot twee maal toe een nummertje opvoerden op het wc. Omdat ze volgens de andere passagiers daarbij te veel herrie maakten, zag de piloot zich genoodzaakt een tussenlanding te maken op Jamaica.

    Te diep in het glaasje gekeken
    Na een bezoekje in het politiebureau werd het verhitte stel teruggestuurd naar Londen. Voor de rechter in Brighton bekenden de twee gisteren dat ze op het moment van de feiten te diep in het glaasje gekeken hadden. Het verliefde stelletje biechtte er tevens op dat het hun droom was tot de befaamde 'Mile High'-club te behoren.

    Film
    Na een paar drankjes slopen ze die bewuste dag beiden naar de wc, om kort daarop met rood hoofd en giechelend in de stoel onderuit te zakken. Na anderhalf uur begon het echter opnieuw te kriebelen. Het ging er die tweede keer zelfs zo rumoerig aan toe dat de overige passagiers de film niet meer konden volgen.

    Handboeien
    Toen het boordpersoneel zijn beklag maakte, sloegen bij Blake de stoppen los. Hij bekogelde de bemanning met papier en raakte zo hysterisch dat hij én zijn vriendin met handboeien aan de stoel moesten vastgemaakt worden. Volgende maand kent deze uiterst 'boeiende' rechtszaak zijn ontknoping.

    25-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    24-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stofzuigende vibrator

     

    Vibrators worden steeds inventiever. De Amerikaanse Joanne Drysdale maakte een verlengstuk dat past op een stofzuiger en dat vrouwen een orgasme kan bezorgen in 10 seconden. Drysdale kwam op het idee tijdens een schoonmaakbeurt.

    Snel
    Tijdens huishoudelijke taken raakte een stukje rubber vast in de stofzuiger. Dat stukje vibreerde op de luchtstroom. De vrouw, op dat moment al vijftien jaar zonder partner, kreeg spontaan een idee en begon direct aan een prototype te werken. "De eerste keer dat ik het gebruikte, kwam ik al na tien seconden klaar", vertelt de vrouw aan de Britse krant The Sun. Het verlengstuk is te koop op LoveHoney.co.uk. Kostprijs: 51 euro. (hln)

    24-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    23-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie gewekt door vrijend koppeltje op terras
    Een familie in het Deense Middelfart werd gewekt door een vrijend koppeltje op het terras van hun huis. De huiseigenaar belde de politie omdat het stelletje te luidruchtig was. Toen de agenten aankwamen was het duo verdwenen. Worden de tortelduifjes alsnog gevat, dan riskeren ze een fikse boete voor geluidsoverlast, meldt Ekstrabladet.dk. (hln)

    23-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    22-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaakvoerster gaat naakt voor reklamespot
    De opnames van 'Nothing to hide' duurden 16 uur.
    De zaakvoerster van het Britse cosmeticabedrijf 'Elave' heeft er aardig wat voor over om haar producten aan de vrouw te brengen. De 38-jarige Joanna Gardiner gaat helemaal naakt in de nieuwste commercial van 'Elave'. In de spot zien we een vrouw die informatie geeft over de producten, omringd door wetenschappers aan het werk. Alle acteurs zijn volledig naakt. Het reclamefilmpje heeft met de titel 'Nothing to hide' alvast haar naam niet gestolen.

    'Elave' laat de spot circuleren als een virale e-mail, waarbij het de opzet is dat de kijklustigen het filmpje in een mail naar elkaar doorsturen. Een succes blijkbaar, want 'Nothing to hide' genereerde al meer dan 350.000 kliks. De spot zelf werd opgenomen in Nieuw-Zeeland. Opmerkelijk: ook de crew van de productie droeg geen kleren tijdens de opname, die maar liefst 16 uur duurde. "Iedereen was naakt, dat maakte het allemaal iets comfortabeler", stelde Joanna Gardiner. "Gelukkig zijn Nieuw-Zeelanders ook zo relaxed, zodat het allemaal heel natuurlijk leek."

    22-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    21-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pirates of the Caribbean logeren in Belgisch hotel

    De kaskraker ‘Pirates of the Caribbean III’ is vanaf woensdag te zien in de filmzaal. Disney blikte heel wat scènes in op het exotische Dominica. Chris Van den Vonder uit Hulshout runt er een hotel, waarin hij Johnny Depp, Keira Knightley, Orlando Bloom en de rest van de topcast ontving.

    Wereldreiziger Chris Van den Vonder verloor zijn hart op Dominica, een eiland in de Caraïbische Zee. Hij opende er ‘Calibishie Lodges’. De paradijselijke schoonheid viel ook de mensen van Disney op. Zij blikten op het eilandje twee delen van het piratenepos in.

    “De filmploeg streek in 2005 neer. De piratenschepen voeren af uit Amerika. De productie duurde een halfjaar. Alles was superbeveiligd. Het was ten strengste verboden de sets te betreden,” herinnert Chris zich.

    Hoofdrolspeler Orlando Bloom was een graaggeziene gast. “Hij raakte bevriend met mijn ober Nigel, die dol is op cricket. Orlando sponsort nu Nigels cricketclub. Hij doet dat anoniem, want hij is heel bescheiden.”

    Steracteur Johnny Depp logeerde in zijn privéjacht, maar at geregeld in Calibishie Lodges. “Depp is een aardige vent, maar een beetje koel,” zegt Chris Van den Vonder. “Het liefste bezocht hij de Indigo Bar. Die eettent ligt midden in de wildernis. Een stokoude vrouw bereidt er authentieke gerechten. Depp was daar verzot op.”

    Even verstoorden de opnames de paradijselijke rust. “Disney vroeg de lokale bevolking om een rol te spelen. Aanvankelijk waren die mensen enthousiast, tot ze te horen kregen dat ze kannibalen zouden zijn in de film. Plots wilde niemand nog meedoen.”

    Er blijft weinig over van de opnames. “De productie veegde de decors weg met bulldozers en stak dan alles in brand. Alleen een kerkje uit polyester bleef overeind. De meest tastbare herinnering is onze ADSL-lijn. Dominica bezat geen snelle internetverbindig, dus liet Disney die aanleggen.”

    Chris werkt in ons land nog als marketingconsulent. Hij reist meermaals per jaar naar Dominica. Bekijkt hij ‘Pirates of the Caribbean’ om zijn heimwee te sussen?
    “De eerste twee films heb ik gezien. Ik vond ze niet zo goed. Ik hou meer van het realistische genre,” bekent Chris. Al heeft hij dat niet tegen Johnny Depp gezegd.

    21-05-2007 om 12:13 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    18-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masturbatietips voor vrouwen

     


    Op deze Wereldorgasmedag gaven we al verschillende oplossingen om blokkades op te heffen die in de weg staan van een orgasme. Maar hoe kom je ook daadwerkelijk zélf tot dat orgasme? Door te masturberen. Veel vrouwen doen het – en ze doen het steeds massaler en vaker dan gedacht. Er bestaan evenwel verschillende manieren om jezelf te verwennen en wel zo:

    • Met de hand
    De meest gebruikte methode is manuele stimulatie van de clitoris. Of je daarbij ligt, staat, zit, aan iemand of niemand denkt, het snel of traag gaat, bepaal je helemaal zelf. In plaats van op je rug, kan je ook op je buik liggen of op handen en voeten aan de slag gaan.

    • Onder de douche/ in bad

    Een populaire plaats voor seks, maar waarom zou je jezelf alleen verwennen met lekkere zepen en massagehandschoenen? Met of zonder doucheknop kan je hier heel wat leuke momenten beleven. Zorg ervoor dat het water niet te warm of koud is en indien mogelijk probeer de sterkte van de straal aan te passen, tot het lekker lijkt voor jou.

    • Traag of net snel
    Niet altijd evenveel tijd maar wel zin? Probeer dan het vluggertje. Ga staan of zitten met je rug recht, streel je dijen tot je opgewonden wordt. Ga dan rechtstaan of net liggen – hierdoor worden de wanden van je vagina samengeduwd, wat een extra sensatie geeft.

    Wie én veel zin én veel tijd heeft kan het proberen via de G-plek, een gevoelig plekje in de vagina. Je kan alleen maar weten of ze (bij jou) bestaat als je er naar op zoek gaat. Stimulatie ervan zou tot het meest intense orgasme moeten leiden, als je maar geduldig bent.

    • Zelfmassage

    Doel: erogene zones ontdekken. Probeer dus weg te blijven van de bekende plekjes. Hoe pak je dit aan? Lees een erotisch verhaal, bekijk foto’s of filmpjes die je opwinden terwijl je je lichaam zachtjes streelt en masseert. Begin bij je tenen. Tip: sla je borsten niet over!

    • Fantasieën
    Maak je orgasmes rijker en intenser door er enkele van je fantasieën aan te koppelen?

    • Attributen
    Het bekedste hulpmiddel bij masturbatie is een vibrator (in alle soorten en maten), maar het kan ook simpeler. Een zijden sjaaltje bijvoorbeeld. Gebruik het bij de manuele stimalatie: door het zijde warmt je clitoris op waardoor de sensatie helemaal verandert. Ook een veertje of lintje kunnen masturberen een heel nieuwe ervaring maken.

    Wees overigens niet bang om je verchillende keren na elkaar te laten gaan, als je dat zou wensen. Vrouwen kunnen heel gemakkelijk verschillende orgasmes na elkaar krijgen.

    Toch nog enkele tips: gebruik nooit scherpe voorwerpen in je vagina en duw deze ook nooit te diep. Als je gebruik maakt van hulpmiddelen, zorg ervoor dat deze relatief proper zijn. De vagina is een gevoelige omgeving, je wil geen infectie of bacterie inbrengen die schadelijk mag zijn. Voor de rest: enjoy!

    18-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    17-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orale seks is belangrijker oorzaak van keelkanker dan roken
    Via orale seks kan je het humane papilloma virus oplopen, dat ook baarmoederkanker kan veroorzaken.

    Specialisten waarschuwen dat orale seks het risico op keelkanker verhoogt. Via orale seks kan je immers het humane papilloma virus (HPV) oplopen, dat ook baarmoederkanker veroorzaakt bij vrouwen. Volgens recent onderzoek zou orale seks een belangrijker factor zijn in het ontwikkelen van keelkanker dan roken en drinken. Dat menen kankerspecialisten van de Amerikaanse universiteit van Baltimore.

    Meer dan zes orale sekspartners
    De studie toonde aan dat mannen en vrouwen die in hun leven met meer dan zes verschillende partners orale seks hebben gehad hun kans op keelkanker 8,6 keer toeneemt. Ter vergelijking: rokers verhogen hun kans op keelkanker "slechts" drie keer, zware drinkers tweeënhalf keer.

    De onderzoekers vergeleken honderd mannen en vrouwen met keelkanker met tweehonderd gezonde mensen en screenden het seksleven van de testpersonen. Ze kwamen tot de conclusie dat het hebben van orale seks niet altijd betekent dat je HPV oploopt. Maar wie het wel krijgt, heeft 32 keer meer kans om keelkanker te krijgen. Vreemd genoeg bleek dat bij mensen die al HPV hebben hun risico op keelkanker niet toenam als ze daarenboven ook roken of drinken.

    Tot voor kort meenden experts dat keelkanker vooral door roken en drinken wordt veroorzaakt.

    Condoom
    Onderzoekster Maura Dillison van het John Hopkins Hospital in Baltimore meent echter dat HPV de grote boosdoener is. Ze raadt mannen aan het risico voor hun partners te beperken door een condoom te dragen tijdens orale seks.

    Er is echter ook goed nieuws: het vaccin tegen HPV, Gardasil, stopt ook de ontwikkeling van baarmoederkanker. Britse experts wijzen erop dat de kleinschalige Amerikaanse studie verder moet uitgediept worden.

    17-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    16-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geit die met Soedanese man trouwde, stikt in plastic zak
    Rose was amper een jaar getrouwd met haar minnaar.
    Een geit die vorig jaar internationale faam verwierf omdat ze trouwde met een Soedanese man die haar "oneervol had aangevallen" is gestorven nadat ze ongelukkigerwijs een plastic zak inslikte.

    Rose, zo heet de geit, zocht naar iets eetbaars op de straten van Juba, een dorp in het zuiden van Soedan, toen ze stikte in de zak.

    Seksen is trouwen
    Het verhaal van het geitenhuwelijk werd vorig jaar een van de meestverspreide op het internet. Het waanzinnige incident kwam in februari 2006 aan het licht toen de BBC berichtte dat de eigenaar van de geit gewekt werd door een luid gerucht en zag dat een man seks had met zijn geit. De vergrijper, Charles Tombe, werd door de lokale rechtbank van ouderen opgedragen dan maar meteen met zijn "liefje" te trouwen en de eigenaar een schadeloosstelling van 55 euro te betalen. "De idee achter de veroordeling was dat daarmee de man publiek te kijken zou worden gezet", vertelt de uitgever van de krant Juba Post aan de BBC.

    Na het huwelijk kreeg Rose nog een kleintje, maar dat had niets menselijks, zo verzekert de krantenman nog. (hln)

    16-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    15-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nummerplaat voor seksuele delinquenten in de VS"
    Verschillende Amerikaanse staten hebben het plan opgevat om veroordeelde seksuele misdadigers een speciale nummerplaat te geven. Pedofielen en verkrachters zouden voortaan moeten rondrijden met een fluogroen, en dus bijzonder herkenbaar, nummerbord. In Wisconsin, Ohio en Alabama werden al wetsvoorstellen ingediend om de speciale nummerplaat te verplichten.

    Kinderen beschermen
    "De pedofielen hebben lang genoeg de baan vrij gehad om onze kinderen te observeren, nu is het aan ons om hen in het oog te houden", verklaart Joel Kleefisch, Republikeins senator in Wisconsin en het brein achter het plaatselijke wetsvoorstel. "Het is een middel om onze kinderen te beschermen, veel pedofielen gebruiken hun wagen om zich verdekt op te stellen."

    Gelijkaardig voorstel
    In Ohio ligt een gelijkaardig ontwerp voor, de "Wet Kristen". Het voorstel werd vernoemd naar Kristen Jackson, een dertienjarig meisje dat in 2002 werd verkracht en vermoord door een buur die al een veroordeling achter zijn naam had.

    Tegenstand
    Carl Wicklund, van de Amerikaanse commissie voor voorwaardelijke invrijheidstelling, is niet gewonnen voor de groene nummerplaat. "De meeste seksuele misdrijven worden gepleegd door personen uit de omgeving van het slachtoffer", zegt Wicklund. "Dit soort voorstellen versterkt het naïeve geloof dat pedofielen zich achter een struik verstoppen om kinderen te grazen te nemen. (belga/hln)

    15-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    14-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vibrator verboden op Cyprus

     

    Vibrators van het type Love Bug 2 mogen niet meer gebruikt worden op Cyprus. Het verbod is uitgevaardigd op last van de Cypriotische strijdkrachten.

    Volgens de militairen zendt de vibrator van Britse makelij golven uit die het militaire radioverkeer kunnen verstoren. Aangezien de krijgsmacht nog altijd belangrijker is dan het genot van de vrouwen, mag het vrolijke seksspeeltje niet meer gebruikt worden.

    14-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    13-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasgetrouwde vrouw gewurgd door man na ontdekking porno
    Een Japanse vrouw is gisteren door haar man gewurgd nadat ze een pornofoto had gevonden op zijn gsm. Het koppel was nog maar drie maanden getrouwd. De 28-jarige vrouw was aan het spelen met de gsm van de man, toen ze de foto vond. Er ontstond een ruzie over de foto en daarbij werd de vrouw finaal dus gewurgd. Ze overleed deze ochtend in een ziekenhuis in Tokio. (hln)

    13-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    12-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pools parlementslid wilt minirok verbieden

    Het Poolse conservatief-katholieke parlementslid Artur Zawisza heeft een wetsvoorstel ingediend dat "seksuele verleidingen" moet tegengaan. Voortaan moet het in Polen strafbaar zijn om een minirok , een te uitgesneden hals of een doorkijkblouse te dragen. Zelfs zware make-up is verboden.

    Artur Zawisza, parlementslid en lid van de rechtse partij "Recht en Rechtvaardigheid", heeft een wetsvoorstel ingediend om de straatprostitutie langs de Poolse hoofdwegen uit te roeien, dat meldt het Polska Magazine vandaag. Hij wilt dat de meisjes zich voortaan 'fatsoenlijk' kleden.

    Zawisza heeft zelfs enkele weken geprobeerd om de Minister van Justitie warm te maken voor zijn plan, al geeft hij toe dat het voorstel misschien niet altijdvolledig duidelijk is.

    "Met deze wet zou elk knap, jong meisje gearresteerd kunnen worden op haar weg naar huis van een fuif", vertelt Zawisza. Toch beweert hij vertrouwen te hebben in het inzicht van politieagenten om een onderscheid te maken tussen "respectabele vrouwen en vrouwen van lichte zeden".

    12-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    11-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dood met mes na foutgelopen partnerruil

    De correctionele rechtbank van Gent heeft de 43-jarige Dirk D.P. maandag bij verstek veroordeeld tot vijf jaar gevangenisstraf met uitstel. De boer uit Nazareth stak in de zomer van 2005 zijn buurman Eddy N. dood met een steakmes na een foutgelopen partnerruil tussen beide mannen en hun echtgenotes.

    Beide mannen hadden al enige tijd, met onderlinge toestemming, een relatie met elkaars vrouw. De koppels brachten op 19 juni 2005, de dag van de feiten, een bezoek aan het pretpark Bellewaerde.

    "De beklaagde was niet meer gelukkig met het relationeel kluwen en stoorde zich aan het verliefde gedrag tussen zijn vrouw en Eddy N.", aldus de openbare aanklager.

    Tijdens een barbecue 's avonds verloor Dirk D.P. de controle. "Hij zag dat zijn vrouw en de buurman veel plezier hadden. Toen hij wilde tussenkomen, werd hij afgewezen door zijn vrouw en vernederd door het slachtoffer. De beklaagde stak daarop Eddy N. met een steakmes in de hals", zei de procureur. Het mes raakte de hartslagader, waardoor het slachtoffer ter plaatse overleed na vergeefse reanimatiepogingen.

    Het openbaar ministerie kwalificeerde de feiten als uitgelokte doodslag en vorderde vijf jaar gevangenisstraf. De feiten werden wel degelijk uitgelokt, oordeelde de rechtbank, die een effectieve gevangenisstraf niet noodzakelijk achtte. De rechtbankvoorzitter verwees naar de spanningen vanwege de partnerruil en het feit dat het slachtoffer Dirk D.P. daarmee had uitgelachen op de barbecue.

    Dirk D.P. kreeg ook een boete van 550 euro met uitstel. Hij moet de familie van het slachtoffer vergoeden. Vijf familieleden kregen in totaal 48.000 euro morele schadevergoeding toegekend.


    11-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    10-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's van leerkrachte circuleren op gsm's leerlingen

     

    (archieffoto).
    De directie van een hoog aangeschreven privé-school in Lyndonville, een wijk in Orleans County, New York, is een onderzoek begonnen naar een vreemde zaak rond een vrouwelijke leerkracht. 'Privé- en persoonlijke foto's' van de vrouw circuleren nadat de leerkrachte haar gsm even had uitgeleend aan een leerling. Onder de beelden zit minstens één topless foto van de leerkrachte. De jongen die de gsm van de vrouw kreeg zag de foto's en stuurde ze vlug door naar een collega-leerling, waarna de bal aan het rollen ging. Eind april kreeg de directie van de school weet van het incident, waarna directrice Barbara Deane-Williams de politie inlichtte.

    Brief politie
    "We bekijken dit voorval als een zaak van diefstal op school en willen meteen een reglement inzake mobiele telefoons opstellen, om toestanden als deze in de toekomst te vermijden", aldus de directrice. De politie kon niet meteen actie ondernemen, maar stuurde wel een brief naar de ouders van de leerlingen over de diefstal van foto's. Daarin stond niet over wat voor foto's het ging. In de brief werd aan de ouders wel gevraagd of de foto's eventueel op de gsm van hun kind stonden en om ze dan snel te verwijderen.

    Geen porno
    De leerkrachte heeft geen klacht ingediend, waardoor de politie de zaak niet verder zal onderzoeken. Wel stelde de sheriff dat het om erg persoonlijke beelden ging, maar geen pornografische. "De foto's zullen wel vlotjes rondgegaan zijn van gsm tot gsm", sprak de sheriff. "De leerkrachte is beschaamd en wil liever niets meer over de hele zaak horen, maar dat zal nogal moeilijk zijn vrees ik." De directie schorstte voorlopig al twee studenten, de leerkrachte blijft momenteel nog in dienst. (ODBS

    10-05-2007 om 08:30 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dag meikever, welkom aprilkever'

    Begin april werden de eerste meikevers al gemeld bij de natuurorganisatie Natuurpunt. Deze soort was vanaf half april algemeen aanwezig in Vlaanderen. "Dag meikever, welkom aprilkever", aldus Natuurpunt vrijdag.

    Het lijkt er op dat de meikever dit jaar zelfs haar belangrijkste vliegperiode in april zal hebben in plaats van in mei. Door de hoge temperaturen in april is de natuur volgens Natuurpunt van slag.

    "Vaste waarden als meikever, meiklokje en meidoorn, die hun naam meekregen precies omdat ze klokvast in een beperkte periode in mei verschenen en bloeiden, weten het nu niet meer zo goed", aldus de organisatie.

    Het meiklokje stond dit jaar al op veel plaatsen vanaf half april in bloei. "Nog een paar uitzonderlijk warme dagen en de vele mariabeeldjes zullen het dit jaar wellicht zonder bloeiende meiklokjes moeten stellen", aldus Natuurpunt. Ook de meidoorn bloeit normaal kort rond midden mei, maar nu staat op veel plaatsen al bijna twee weken in bloei.

    09-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    08-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw middel tegen osteoporose werkt effectief

    Onderzoek door een internationale groep wetenschappers waaronder Prof. Steven Boonen van de UZ Leuven heeft uitgewezen dat zoledronaat, een nieuw middel ter voorkoming van osteoporose, zeer positieve resultaten oplevert.

    Het nieuwe middel onderscheidt zich van zijn soortgenoten door een krachtiger en vooral langduriger effect. Osteoporose is een aandoening die het skelet verzwakt en het risico op breuken verhoogt.

    Wereldwijd worden 40 procent van de vrouwen en 15 procent van de mannen ooit getroffen door een dergelijke breuk. Het is dan ook een van de belangrijkste redenen voor hospitalisatie. De laatste jaren werden nieuwe behandelingen ontwikkeld zoals bisfosfonaten, geneesmiddelen die gericht het bot opzoeken en daar de botafbraak onderdrukken. Heelwat patiënten volgen echter de strikte dosisinstructies niet wat de effectiviteit sterk vermindert.

    Hierin kan nu verandering komen met het nieuwe bisfosfonaat zoledronaat dat na een intraveneuze toediening de normale botombouw gedurende een heel jaar herstelt. Uit onderzoek waarbij 7.736 vrouwen met osteoporose drie jaar gevolgd werden in 235 ziekenhuiscentra over de hele wereld, blijkt dat het middel langdurig beschermt tegen breuken. Toediening van dit middel eenmaal per jaar vermindert met name de kans op heupfracturen met 41 procent en de kans op wervelindeukingen met 70 procent.

    08-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    07-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte weduwe als middel tegen impotentie

    Israëlische onderzoekers die gespecialiseerd zijn in de behandeling van seksuele impotentie, onderzoeken de kracht van spinnengif om dit euvel te behandelen, schrijft de krant Yediot Aharonot.

    Onder de spinachtigen is er de zwarte weduwe, een spin met dodelijk gif, net als twee andere insecten uit Afrika en Latijns-Amerika.

    Aan de basis van de onderzoeken ligt de ondervinding van mannen die door spinnen werden geprikt en die daarna te maken hadden met "langdurige erecties", schrijft de Israëlische krant.

    De lopende onderzoeken staan onder leiding van dokter Ilan Grinolad, van het departement urologie van het ziekenhuis Rambam in Haifa.

    "Het gaat over de eerste onderzoeken van dit soort. Ze zijn bedoeld om een hulp te bieden aan een groot aantal mannen", verklaarde de arts aan de krant.


    07-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    06-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw naakt achter het stuur

    De eigenaar van een tankstation in Duitsland belde de politie nadat een naakte vrouw kwam vragen of hij haar benzinetank wou vullen.

    'Ik keek nogal vreemd op toen een auto luid toeterend en met de lichten knipperend naar één van mijn pompen kwam gereden,' aldus de 56-jarige Jan Matthausen uit Chemnitz. 'Ik ging naar buiten en zag daar een compleet naakte vrouw achter het stuur zitten.'

    'Ze draaide haar raampje naar beneden, leunde naar buiten en vroeg me om haar tank te vullen. Ik belde meteen naar de politie.' Die voerde een ademtest uit op de 38-jarige vrouw, waaruit bleek dat ze zeven keer het toegestane promille alcohol in haar bloed had.

     boj (ananova)

    06-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    05-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televisiestation zendt porno uit in plaats van tekenfilm


     

    Een Amerikaanse kabelzender beging onlangs een erg grote blunder door harde porno uit te zenden op het moment dat duizenden kijkers voor de buis zaten te wachten op een cartoon.

    Paul Dunleavy uit New Jersey kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn vijfjarige kleuter dinsdagochtend zag staren naar een heftige pornofilm in plaats van naar de populaire cartoon Handy Manny.

    'Het was walgelijk', vertelde een verbouwereerde Dunleavy aan The New York Daily News. Kabelzender Comcast gaf de fout toe en bood zijn excuses aan. Toch blijft de vader bijzonder boos. 'Mijn zoon was vreselijk van slag omdat hij dacht dat hij iets verkeerds had gedaan. We hopen dat wat hij gezien heeft voor hem geen probleem wordt.'

     ivb (de telegraaf)03/05/2007

    05-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    04-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven aan de haal met palen van paaldanseres

    EVERBERG/MOORSEL - Autoinbrekers maakten in Moorsel (Tervuren) zondagnacht een erg ongewone buit: ze gingen ervan door met het materiaal van paaldanseres Gwendy Bosmans.

    De 26-jarige danseres uit Everberg is twee uitschuifbare palen kwijt, plus een goudroze danspak, een make-uptas en zwarte laarzen. Haar gerief werd gestolen uit haar BMW terwijl die voor het huis van haar moeder geparkeerd stond, waar ze was blijven slapen. 'De achterruit van mijn wagen werd ingeslagen en alles werd uit de koffer gestolen', zegt ze. De diefstal gebeurde vermoedelijk rond 5uur, want de buren hoorden rond die tijd lawaai.

    'Ik heb die palen nodig voor mijn optredens en het duurt een tijdje voor er nieuwe kunnen geleverd worden', zegt Gwendy Bosmans. 'Ze kosten bovendien een pak geld. Wie mij een tip kan geven, krijgt meteen een gratis les paaldansen.'(lch)

    04-05-2007 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    03-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hervatting van dit blog

    Na onderling overleg tussen Miekemuis en mezelf, hebben we besloten uiteindelijk met dit blog verder te werken en er regelmatig nieuwe artikels te plaatsen. Ook ons tweede blog "het_muizenestje" wordt verder dagelijks aangevuld. Wij hopen op veel bezoekers op onze twee blogs om zo de vriendschapsbanden te versterken met onze vrienden bloggers.

    03-05-2007 om 20:44 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!