Foto
alzheimer als je, jezelf niet meer herkend
Foto
Foto
Over mijzelf
Ik ben Willy, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Maatje.
Ik ben een man en woon in Tervuren (België) en mijn beroep is Commissaris van politie op rust.
Ik ben geboren op 08/02/1947 en ben nu dus 77 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Zowat van alles van lezen tot crea, van schrijven tot lekker niets doen en genieten van leven..
teveel om in dit kleine vakje te kunnen plaatsen
Over mijzelf
Ik ben Ria, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Miekemuis.
Ik ben een vrouw en woon in Zelzate (Belgie) en mijn beroep is Verzorgen van de animatie in ons dienstencentrum en alle regelingen die daar bij horen..
Ik ben geboren op 19/08/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Lekker eten en genieten van het leven en de kleinkinderen. Miekemuis is creatief op vele punten .
zoveel te zeggen dat het vakje dat voorzien is te klein zou zijn
Foto

We have a dream

In deze donkere tijden geloven wij meer dan ook in de toekomst van de mens.

Wij kunnen niet geloven dat de mens niet in staat is een betere wereld te scheppen.

Wij kunnen niet geloven dat wij als mens niet méér zijn dan een speelbal van het lot

dat wij niet kunnen werken aan de toekomst.

Wij geloven dat hoe hard de kanonnen ook bulderen, hoeveel bommen er ook ontploffen,

er ooit een stralende morgen komt,

Het leven zal altijd sterker zijn dan de dood, ondanks alles.

Wij geloven dat ooit alle bewoners van de aard drie maal per dag zullen  kunnen eten

om hun lichaam te voeden.

Dat ze de opleiding zullen krijgen om hun geest te ontplooien en het recht en de vrijheid om hun hart te tonen.

Wij geloven dat ooit  de vrede en de eerbied voor elkaar aanvaard zullen worden als universele wet.

Dat elk mens onder een boom zal zitten vrij van alle angst.

 

Naar toespraak van Martin Luther King

 

Foto
Foto
een gelukkig gezinnetje
Foto
Inhoud blog
  • Wij hebben uw stem nodig
  • nog eens komen zien
  • Overlijdensbericht
  • Kantoorseks: collega's luisteren mee
  • Ook vrouwen denken op het werk
  • De beste 5 plekjes
  • De 7 fases van een affaire op het werk
  • Vrouw moet borstprothese tonen
  • Baas geeft werknemers Mercedes cadeau
  • Blote borsten als hulpmiddel bij overval
  • Geldboete voor man
  • Onderzoek naar veroudering
  • Postcode Loterij geeft 460.000 euro
  • Dit wakkert de lust aan
  • Mannelijk orgasme
  • Dit effect heeft een orgasme
  • Stoppels reden om geen seks te hebben
    Foto
    Foto
    kijk eens rond er is steeds wel voor iedereen wat te beleven
    Foto
    Welkom op mijn blog!
    Foto
    werkje van Miekemuis in maart 2006, Afrikaans koppel op doek
    Foto
    Beeldje Afrikaans koppel, werkje van Miekemuis met Pretex in maart 2006
    Foto
    werkstukje voor pasen 2006 in het crea-atelier van Miekemuis
    Foto
    Boomer is onze 100.000e bezoeker
    Miekemuis en haar Maatje
    Dank voor je bezoek, kom gerust eens terug en wil je een berichtje nalaten in het gastenboek, dat staat aan de rechterkant hier wat verder naar beneden. Dank je wel
    31-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondines verdienen meer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blondines verdienen meer

     
    Blondines verdienen meer geld, dat blijkt uit een recente Britse enquête. Toch zijn ze niet rijker dan brunettes, deze dames hebben namelijk de neiging meer uit te geven dan ze verdienen.

    Gat in hand

    Ondanks hun reputatie leeghoofden te zijn, verdienen blondines 1.204,81 euro per maand, brunettes krijgen maandelijks gemiddeld 1.108,97 en roodharigen 1.050,54 euro. Dames met blond haar zijn echter gevoeliger voor verleidingen als chocolade, schoenen en handtassen, daarom geven blondines gemiddeld 329,32 meer uit dan ze verdienen. Dat blijkt uit een enquête van de financiële website The Motley Fool. (ep)

    31-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemiddelde penis schenkt plezier, maar geen genot

    Gemiddelde penis schenkt plezier, maar geen genot

     

    Wat ze ook zeggen: lengte speelt wél een rol. Toch moeten mannen zich minder zorgen maken dan ze nu al doen: hun penis is gemiddeld gezien inderdaad niet van de grootste, maar hij is wel groot genoeg om vrouwen plezier te schenken.


    In een wereldwijde seksenquête werd de penislengte uitgebreid bevraagd. De gemiddelde penis is 12,9 tot 13,5 centimeter in erectie. Zonder erectie is dat 8,9 centimeter.

    Het minimum dat vrouwen willen om 'plezier' te hebben tussen de lakens is 12,7 centimeter lengte en 12 centimeter omtrek. De perfecte maat, die dus het meest genot verschaft, is tussen 15 en 15,5 centimeter dik en 18,4 tot 20,95 centimeter lang.

    In vergelijking met de gemiddelde lengte betekent dit dat de meeste mannen vrouwen iets meer dan plezier maar belange na geen genot kunnen schenken.

    Helft tevreden, helft orgasme
    Is het dan verwonderlijk dat amper 44 procent van de wereldbevolking vrij tevreden is met zijn of haar seksleven? Dat slecht 48 procent van de mannen en vrouwen 'gewoonlijk' een orgasme bereikt tijdens seks, helpt ook niet echt. Mannen bereiken twee keer zo vaak een orgasme dan vrouwen (64 tegenover 32 procent). De wereldburger gaat 103 keer van bil per jaar.

    Ontmaagd
    Wereldwijd verliezen mensen hun maagdelijkheid als ze 17,3 jaar oud zijn. Gemiddeld zijn ze het jongst in IJsland (15,6 jaar) en Duitsland (15,9), op de voet gevolgd door Scandinavië (16,1), Nederland (16,6), Israël (16,7) en de VS (16,9).

    Canada en België zitten nog nét onder het wereldgemiddelde (17 en 17,2), Ierland, Kroatië en Zwitserland er op en Griekenland, Spanje, Zuid-Afrika en Polen er net boven. De laatsten om zich te laten ontmaagden zijn de Indiërs, Maleisiërs, Indonesiërs en Vietnamezen. Zij zijn tussen 19 en 19,8 jaar.

    Minder denken
    Iets meer dan de helft van de mannen zegt zelf minstens een keer per dag aan seks, iets minder dan helft enkele keren per week tot enkele keren per maand, en een klein percentage minder dan een keer per maand. Mannen denken dus niet zo vaak aan seks als vaak gedacht (en gezegd) wordt.

    Voorspel
    Voorspel neemt een belangrijke plaats in. Een koppel spendeert er gemiddeld 20 minuten aan. De 'werkelijke' seks neemt nog eens 10 minuten in beslag, en tijdens dat halfuur worden 200 calorieën verbrand. 

    Condooms
    Condooms zijn 98 procent veilig tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en zwangerschap, als ze juist gebruikt worden. Slechts 3 procent van de condooms wordt correct gebruikt in het eerste jaar van gebruik.

    Wat vinden vrouwen?
    60 procent van de ondervraagden vindt seks vooral leuk, plezant en belangrijk onderdeel van het leven. 90 procent van de vrouwen zou wel graag meer tederheid willen van haar partner. 86 procent had seks het afgelopen jaar, 84 procent heeft haar partner al gechanteerd met seks en 48 procent heeft al eens orgasme gefaket.

    45 procent van de vrouwen in een relatie masturbeert nog, 19 procent had orale seks en 9 procent anale seks. Drie procent ten slotte is getrouwd, maar heeft geen seks meer.

    De cijfers komen uit een seksenquëte afgenomen in 2007 en gepubliceerd in Psychology Today. (edp)

    30-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allochtone starters haken drie keer sneller af

    Allochtone starters haken drie keer sneller af


    Beginnende zelfstandigen van vreemde origine geven er tijdens het eerste jaar driemaal sneller de brui aan dan autochtone starters. Dat meldt het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) in de krant Het Laatste Nieuws.

    Uit het NSZ-onderzoek blijkt ook dat het aantal starters momenteel zo'n 6% lager ligt dan in 2007. Vooral de Belgen zijn verantwoordelijk voor deze daling. Hun aantal nam de voorbije drie jaar beduidend sterker af dan bij hun allochtone collega's. Die gaven er vorig jaar wel sneller de brui aan: 9,29% van de niet-Belgische beginners zong het geen volledig jaar uit, tegenover slechts 3,91% bij de Belgen.
     
    Taalbarrière
    "Vaak ligt de taalbarrière aan de basis", zegt NSZ-voorzitster Christine Mattheeuws. "Wie één van onze landstalen niet onder de knie heeft, is als ondernemer sowieso ten dode opgeschreven. Andere oorzaken zijn een gebrekkige informatievergadering en voorbereiding." Daarom blijft NSZ hameren op een verplichte en doorgedreven cursus taal- en bedrijfskennis. (belga/tw)

    29-07-2010 om 08:11 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    28-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnen 340 dagen is voorraad internetadressen uitgeput

    Binnen 340 dagen is voorraad internetadressen uitgeput

    De voorraad internetadressen is binnen ongeveer 340 dagen uitgeput. Als de internetproviders geen stappen ondernemen zullen sommige toepassingen onbruikbaar worden en unieke adressen een stuk meer gaan kosten.

    Door de explosieve toename van het internetgebruik zijn er nog goed 232 miljoen internetadressen over. Dat lijkt veel, maar hiermee kunnen we amper 340 dagen verder.

    Het protocol waarop het internet is gebaseerd, IPv4, voorziet 4 miljard IP-adressen. Dat zijn geen website-URL's zoals we die ingeven, maar de unieke opeenvolging van cijfertjes die aan elk met het internet verbonden toestel wordt toegewezen.

    Bandenwissel tijdens het rijden

    Volgens internetspecialist John Lindsay van de Australische service provider Internode bestaat de oplossing erin over te schakelen op een nieuw protocol - IPv6 - maar twijfelt de industrie omwille van de hoge investeringskosten.

    IPv6 zou duizenden miljarden nieuwe IP-adressen beschikbaar maken. Maar het overschakelen op dat nieuwe protocol is een complexe zaak. "Vergelijk het met een bandenwissel tijdens het rijden", aldus Lindsay. Alle met het net verbonden toestellen zouden moeten geherconfigureerd worden of hebben een upgrade nodig.

    IJskast met eigen adres

    Het IPv4-protocol werd 30 jaar geleden ontwikkeld en is volgens Lindsay nu achterhaald: "30 jaar geleden bestonden er nauwelijks pc's. Het idee van smartphones was bij niemand opgekomen, en het concept van pakweg ijskasten of alarmsystemen met een eigen IP-adres zou al helemaal als belachelijk zijn afgedaan."

    28-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    27-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw steekt kip in haar vagina
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vrouw steekt kip in haar vagina en wandelt winkel uit


    Een lid van het Russisch kunstcollectief Voina heeft in een supermarkt een kip gestolen. Of de dame de kip ook werkelijk in haar heiligdom stopte is niet te zien. De halve panklare kip komt wel expliciet in beeld.

    De actievoerders maken trammelant in de winkel en verhinderen dat de bewakingscamera's de vrouw filmen. Op het 'kunst'-videootje - wansmakelijk en niet geschikt voor kinderen dus hier niet getoond - is dan te zien hoe de vrouw haar slipje uitdoet en probeert de kip tussen haar benen naar binnen te wringen. Meer dan de poging wordt niet getoond. Te zien aan de soepele pas waarmee ze de winkel verlaat, zit de kip toch grotendeels ergens anders.

    Maar daar zal geen haan naar kraaien. Het effect is hilarisch. De kunstnaam van de dame in kwestie is overigens 'Vacuous Cunt With Inconceivably Huge Tits', vrij vertaald: 'vacuum vagina met onvoorstelbaar grote borsten'. Dat laatste klopt niet, dus we durven twijfelen aan het eerste.

    Voina, Russisch voor 'oorlog', is verantwoordelijk voor veel opmerkelijke kunstprojecten. Zo wisten ze vorige maand nog het nieuws te halen door een enorme penis op een brug te schilderen.

    De beelden staan ondermeer op LiveLeak.

    27-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    26-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iceman vestigt nieuw record
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iceman vestigt nieuw record



    De Nederlander Wim Hof, beter bekend als The Iceman, heeft het record 'in een bak met ijs zitten' met nog maar eens elf seconden verbroken.

    Het oude record stond op 104 minuten en 12 seconden. Wetenschappers staan nog altijd versteld over het feit dat de lichaamstemperatuur van Hof tijdens zijn pogingen niet onder de 37°C zakt.

    Blijkbaar is de man in staat om zijn autonome zenuwstelsel te beïnvloeden, waardoor zijn hartslag en bloeddruk normaal blijven.

    26-07-2010 om 09:08 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond schiet man kogel in kont

    Hond schiet man kogel in kont



    In Nieuw-Zeeland is een man op bizarre wijze neergeschoten; het was zijn hond die de trekker overhaalde.

    De man zat op de achterbank van een auto toen hij geraakt werd. Dat gebeurde toen de hond op de achterbank sprong. Daarop lag namelijk een geladen geweer, dat vervolgens afging.

    De man kreeg een kogel in de billen en werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar werd de kogel verwijderd.

    23-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (2)
    22-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudste vrouw ter wereld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Oudste vrouw ter wereld" 130 jaar geworden



    De - volgens de Georgische autoriteiten althans - oudste vrouw ter wereld heeft haar 130ste verjaardag gevierd.

    Antisa Khvichava, die in een afgelegen bergdorp in het westen van Georgië woont, werd volgens de bevolkingdienst geboren op 8 juli 1880. Ze heeft een zoon, tien kleinkinderen, twaalf achterkleinkinderen en zes achterachterkleinkinderen.

    De vrouw, die samenwoont met één van haar kleinkinderen, ging in 1965, op 85-jarige leeftijd, op pensioen. "Ik heb altijd hard gewerkt, mijn hele leven lang. Thuis en op de boerderij."

    Haar leeftijd kon echter niet met zekerheid vastgesteld worden; zo is haar geboortecertificaat vermist. Tot de zaak nader onderzocht is, blijft de 114-jarige Eugenie Blanchard uit Frankrijk officieel erkend als 's werelds oudste vrouw.

    22-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    21-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zes jaar recup na recordaantal overuren

    Zes jaar recup na recordaantal overuren

    Antwerpenaar Ludo Jacobs heeft tijdens zijn carrière zoveel overuren opgebouwd dat hij zes jaar recup moet nemen. Dan heeft de man nog 1.600 uren te veel. "Ik heb vroeger nooit vakantie genomen, nu heb ik alle dagen vrijaf. Maar mijn dagen zijn altijd te kort", klinkt het.

    Ludo Jacobs uit Lillo werkte de afgelopen jaren bij de stad Antwerpen als verantwoordelijke voor de dienst Feestelijkheden. Hij moest evenementen in de stad in goede banen leiden. Jacobs nam dat zo serieus dat hij in tien jaar tijd 11.280 overuren heeft opgebouwd. Ter vergelijking: een doorsnee werknemer werkt 1.660 uren per jaar.

    De man moet nu vakantie nemen tot 1 augustus 2016. Daarna kan hij officieel op pensioen. "In juni vorig jaar heeft de stad me laten weten dat ik vanaf november niet meer moest komen omdat ik anders nooit mijn overuren zou opkrijgen. Meer zelfs: als ik met pensioen ga, zal ik nog altijd 1.600 uren op overschot hebben. Ik mag mijn pensioen niet uitstellen tot mijn 66ste, dus ik hoop dat ze mij die uren terugbetalen", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad.

    21-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    20-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse gemeente via filmpje op zoek naar burgemeester

    Nederlandse gemeente via filmpje op zoek naar burgemeester

    De Friese gemeente Tytsjerksteradiel is op zoek naar een nieuwe burgemeester, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Daarom hebben de Nederlanders een nieuwe manier bedacht om een geschikte kandidaat te vinden: een videovacature op internet.

    In het filmpje vertellen inwoners van de gemeente vertellen wat Tytsjerksteradiel zo uniek maakt om te wonen of te werken. Ook de natuurlijke troeven van de gemeente komen utigebreid aan bod.

    Geïnteresseerden krijgen na een geslaagde sollicitatie een dvd van de gemeente.

    Normaal gezien zou de nieuwe burgemeester op 1 januari 2011 moeten aantreden. De huidige burgemeester, Gerrit Jan Polderman, legt dan zijn functie neer.

    20-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    19-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben leerkracht en pornoster
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Ik ben leerkracht en pornoster. Wat is het probleem?"



    De 30-jarige Engelsman Benedict Garrett verdient in Ilford zijn brood als leerkracht seksuele opvoeding. Maar de man is in de problemen gekomen nadat hij toegaf bij te klussen als pornoster.

    De man bekende zijn geheime leven nadat leerlingen ontdekten dat hij onder het pseudoniem Johnny Anglais stript. Hij acteert ook in films met welluidende titels als 'European Honeyz 4'.

    Een en ander houdt in dat de schooldirectie de man geschorst heeft. Die vindt dat onterecht: "Het is iets dat ik doe in mijn persoonlijk leven en het druist niet in tegen de dingen die ik de kinderen aanleer. Er zijn veel immorelere manieren om geld te verdienen dan seks te hebben voor een camera. Advocaten verdedigen pedofielen, bankiers verzamelen geld met bedenkelijke werkwijzen en grote bedrijven zetten financiën vaak boven milieu."

    (On)veilige seks

    "Ik ben niet beschaamd voor hetgeen ik doe", besluit Garrett, die wel toegeeft op de set vaak onveilige seks te hebben, maar tegelijk veilig vrijen promoot bij tieners. "Maar de industrie is heel strikt, je moet attesten in verband met je seksuele gezondheid voorleggen. De kans om een ziekte te krijgen van een collega-pornoster is dan ook miniem."

    Foto Facebook

    19-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    18-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koppel op reis naar het verkeerde Sydney
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koppel op reis naar het verkeerde Sydney



    Een Italiaans koppel dat gepland had om op reis te gaan naar Sydney in Australië, is terechtgekomen in Canada. Daar is er namelijk een gelijknamig stadje. Het Canadese Sydney telt 100.000 inwoners en ligt op het Cape Bretoneiland in de Canadese provincie Nova Scotia.

    Het koppel was helemaal in de war toen ze in Canada aankwamen. Ze droomden van exotische stranden, maar niets was minder waar. Wanneer ze landden in het Canadese Sydney, dachten ze eerst dat ze op doorreis waren naar het Australië. Maar toen ze tot de conclusie kwamen dat het stadje het eindstation van hun reis was, kregen ze allebei wel even angstaanvallen.

    Het Italiaans reisbureau dat de reis had geboekt, probeert nu voor een nieuwe trip naar het Australische Sydney te zorgen.

    18-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    17-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parking betalen tot zaterdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Parking betalen tot zaterdag" is volgens Nederlanders "tot aanbreken van zaterdag"



    Een groep van twaalf toeristen uit Nederland die vorige zaterdag met vier auto’s ging shoppen in Eisden, vindt dat ze onterecht een parkeerboete van 15 euro kregen. Ze weigerden te betalen omdat op de parkeermeters niet stond dat je tot en met zaterdag moet betalen.

    “Op de parkeerautomaat lazen we dat je moest betalen van maandag tot zaterdag,” zegt Nicole Booien. “We hebben die zin gelezen als “tot het aanbreken van de zaterdag”. Als er op de parkeerautomaat te lezen stond “tot en met zaterdag”, hadden we wel betaald. We vinden dat het gemeentebestuur dat duidelijker op de parkeerautomaten moet schrijven.”

    “De parkeerautomaten staan er nu langer dan een jaar en het is de eerste keer dat we hier over aangesproken worden”, aldus een woordvoerder van Vinci Park Parkingshop Oostende, die de boetes van de parkeerautomaten in Maasmechelen int. De boetes moeten dus betaald, maar kunnen juridisch wel aangevochten worden.

    Op het gemeentehuis geeft men toe dat de formulering onduidelijk is. “Tot zaterdag is tot vrijdag 23.59 uur en bij het aanbreken van de zaterdag is die dag er niet meer bij om te betalen. Woordelijk hebben de Nederlanders gelijk”, aldus een medewerkster van de verkeersdienst.

    17-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    16-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken toerist maakt ritje op krokodil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dronken toerist maakt ritje op krokodil



    In de Australische stad Melbourne is een toerist op het nippertje aan de dood ontsnapt. De man, die uit een café werd gezet omdat hij te veel gedronken had, besloot namelijk een ritje te maken op een krokodil.

    De 36-jarige man klom over het hek van een krokodillenpark in de buurt en sprong op Fatso, een zoutwaterkrokodil van maar liefst 5 meter lang.

    Het dier kon daar duidelijk niet mee lachen en viel de man aan. De waaghals, wiens been volledig opgereten werd, kon op het nippertje ontsnappen. Volgens de eigenaar van het park heeft hij heel veel geluk gehad. Het dier had hem zonder problemen kunnen vermorzelen.

    16-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    15-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkracht meisje over priester

    Verkracht meisje over priester: "Jef Seks was genadeloos"



    Na de vele verhalen over seksueel misbruik in de kerk in België is er opnieuw een schokkend relaas naar boven gekomen. In een Limburgse parochie zou er al 40 jaar lang een priester rondopen die al verschillende minderjarige meisjes heeft verkracht. De man, Joseph C. uit het dorpje B., droeg volgens getuigen zelfs de bijnaam 'Jef Seks'.

    Els, die destijds net als andere meisjes heel wat brieven van de geestelijke aankreeg, vertelt deze week in Humo hoe 'Jef Seks' zijn autoriteit als godsdienstleraar misbruikte.

    "Op school ronselde hij leerlingen voor Het Werk, een sectaire beweging in de schoot van de kerk", getuigt ze. "Hij nam je mee naar bezinningsdagen- en weekends. Daar kon je nergens meer naartoe en kwam zijn ware aard boven. Hij was genadeloos. Hij heeft me jarenlang verkracht. De eerste keer was ik 15."

    Wit drankje

    Volgens Carla - die amper 10 jaar oud was toen de godsdienstleraar haar aan een boom vastbond en aanrandde - diende de priester haar een wit drankje toe waardoor alles wazig werd. Toen ze wakker werd, deed haar hele lichaam pijn.

    Els herinnert zich eveneens iets van een drankje dat ze moest drinken en dat haar onmiddellijk verdoofde: "Dokters hebben me verteld dat het Temesta zou kunnen zijn. Of geplette pillen vermengd met melk, waaroor je spieren verslappen en de dader ongestoord zijn gang kan gaan."

    Na de feiten stapten de slachtoffers bijna nooit naar de politie. Carla deed dat enkele jaren nadien wel, maar kreeg uiteindelijk een spreekverbod opgelegd nadat Joseph C. een klacht tegen haar had ingediend wegens laster en eerroof.

    15-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    14-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachtlijsten voor organen dikken aan

    Wachtlijsten voor organen dikken aan



    De wachtlijsten voor organen blijven langer worden. Nochtans zijn er weinig landgenoten die zich verzetten tegen donatie.

    Eind vorige maand stonden 862 Belgen op een lijst voor een nieuwe nier, tegenover 744 vorig jaar.

    Voor hart, longen en pancreas valt er een gelijkaardige stijging te noteren. Enkel de wachtlijst voor een nieuwe lever is lichtjes geslonken.

    Verzet

    Voor de langere wachtlijsten zijn er meerdere oorzaken. Eerst is er de medische vooruitgang. Het aantal mensen dat op intensieve zorgen dan toch niet overlijdt, neemt toe. Bovendien zijn er minder zware verkeersongevallen. Anderzijds hebben ook meer mensen toegang tot zo'n wachtlijst.

    Elke Belg komt na zijn overlijden in aanmerking voor orgaandonatie, tenzij er verzet werd aangetekend.

    14-07-2010 om 08:22 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    11-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips als je puber alleen op vakantie wil

    Tips als je puber alleen op vakantie wil

     

    Ouders liggen wakker als hun puber voor het eerst alleen op vakantie trekt. Niet geheel onterecht, onderzoek wijst uit dat jongeren het niet zo nauw nemen met alcohol en veilige seks.Met deze tips laat je zoon- of dochterlief met een gerust gemoed vertrekken.

     
    Jongeren drinken op vakantie veel alcohol. Uit Nederlandse cijfers blijkt dat jongens gemiddeld zeventien glazen en meisjes gemiddeld zeven glazen alcohol per vakantiedag zuipen. Omgerekend betekent dat dus dat jongens in een vakantie van tien dagen, bijna zes kratten bier drinken en meisjes ruim twee kratten bier.

    En toch mogen deze cijfers ouders niet weerhouden om je kind alleen op reis te zien vertrekken:

    Tip 1: Geef je mening

    Pubers die op voorhand met ma op pa duidelijke afspraken maakten, zouden zich op vakantie verantwoordelijker gedragen dan jongeren die dat niet hebben gedaan. Vraag aan je kind hoe hij denkt over drinken, uitgaan en andere zaken. Geef nadien ook je eigen mening. Al ben je er niet bij om te controleren, toch zal een puber zich ongemakkelijk voelen als deze overtreden worden. Wees ook duidelijk: 'Niet meer dan drie glazen alcohol' is veel duidelijker dan 'Zul je uitkijken met drank?'

    Tip 2: Geld

    Als er ruzie is in een vriendenkring, gaat het vaak over geld. Vertel dat aan je puber en laat ze nadenken over mogelijke opties. Wordt er een pot gemaakt of betaalt ieder zijn ding? Raadzaam is om algemene boodschappen gezamenlijk te betalen, zo weten ze meteen welk groot budget drank wel opslorpt.

    Tip 3: Zoek volwassenen op

    Het kan geen kwaad pubers te overhalen om zich op vakantie voor te stellen aan volwassenen in hun vakantieadres. Probeer de positieve aspecten daarvan over te brengen zoals de mogelijkheid dat ze hen een gratis autoritje naar één of andere plaats kunnen aanbieden. Bijkomend voordeel is dat ze zich in de buurt van volwassenen, beter zullen gedragen. Is er iets aan de hand, zullen ze ook sneller bij hen aankloppen.

    Tip 4: Voorzie condooms

    De vraag of ze zullen vrijen, hoef je niet te stellen. Wel kan je het thema luchtig bespreken door te stellen dat het maar beter in de valies hoort, net als een pilletje tegen reisziekte of muggenspul.

    Tip 5: Sportmateriaal meenemen

    Er wordt minder alcohol gedronken als er leuke dingen te beleven zijn. Surfplanken, badmintonrackets en spelletjes mogen niet ontbreken in de reiskoffer.

    Tip 6: Ga altijd met drie uit

    Of het nu naar de disco, het strand of een sportactiviteit betreft, probeer altijd met minstens drie te zijn. Gebeurt er iets, kan één van je vrienden bij het slachtoffer blijven terwijl de ander hulp haalt.

    Tip 7: Bescherm waardevolle spullen

    Al klinkt het logisch, jongeren vergeten wel eens dat ze hun iPod, telefoon, camera, paspoort en andere belangrijke zaken ergens weldoordacht moeten achterlaten.

    Tip 8: Geef grenzen aan

    Als een nare situatie zich voordoet, kunnen pubers moeilijk hun grenzen weergeven. Vaak hebben ze over een moeilijke situatie nooit nagedacht. Het helpt om thuis te vragen wat ze zouden doen als iemand hen bijvoorbeeld een oneerbaar voorstel doet. Ook over hoe ze kunnen aanbrengen dat ze een condoom willen gebruiken, kan nagedacht worden. (lvl)

    11-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    10-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen kreetjes laten in bed

    Waarom vrouwen kreetjes laten in bed

     

    De reden waarom vrouwen kreetjes slaken tijdens het heetst van de strijd? Om mannen te manipuleren, zo blijkt uit onderzoek, gepubliceerd in the Archives of Sexual Behavior.

    Twee Amerikaanse onderzoekers Gayle Brewer en Colin Hendrie, ondervroegen 71 vrouwen naar hun geluidsgedrag in bed. Daaruit blijkt dat het ene kreetje het andere niet is. Volgens de resultaten zijn er soorten, bestaande uit 'stilte', 'kreunen/grommen', 'schreeuwen/gillen', 'woordjes als ja of zijn naam' en instructies als 'meer'.

    Manipuleren

    Ongeacht welke geluiden te horen zijn, de reden waarom ze het doet, heeft met beïnvloedingsdrang te maken. Niet zozeer de seksuele opwinding wordt geuit, dan wel worden mannen aangezet om voort te maken. Zo wordt het mannelijk gedrag gemanipuleerd ten voordele van de vrouw.

    De vrouwelijke bedoeling is om de ejaculatie te versnellen. Redenen heeft ze voldoende, gaande van verveling, vermoeidheid, ongemak of tijdsgebrek.

    Orgasme
    Meer nog, is een vrouw echt opgewonden, zal ze naar verluidt minder lawaai maken. De onderzoekers geven het voorbeeld van orale seks wanneer een orgasme waarschijnlijker is. Haar opwinding krijg je dan zelden of niet te horen. (lvl)

    10-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv kijken in bed is kankerverwekkend

    Tv kijken in bed is kankerverwekkend

    Televisiekijken in bed verhoogt de kans op kanker. Dat blijkt uit een Zweeds onderzoek, schrijft De Telegraaf. De metalen veren in het matras vangen volgens de wetenschappers kankerverwekkende elektrogolven op van het beeldscherm, die vervolgens het lichaam worden ingestraald.

    Die theorie zou dan ook de toename van borst- en huidkanker sinds de jaren '70 kunnen verklaren. Toen werd de televisie namelijk voor het grote publiek toegankelijk, aldus het Zweedse onderzoek. Eerder onderzoek wees al uit dat Europeanen vaker op hun linkerzij slapen, wat zou verklaren waarom kanker steeds vaker aan de linkerkant van het lichaam voorkomt. (sps)

    Ze hebben  er schijnbaar wel geen rekening met gehouden dat er nu ook matrassen zonder metalen veren bestaan!!

    09-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    08-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits hotel geeft geld terug als het regent

    Brits hotel geeft geld terug als het regent

     

    Een hotel in het Britse Lake District laat duidelijk niets aan het toeval over om zijn gasten in de watten te leggen. Zelfs een druppel regen mag duidelijk geen roet in het eten strooien en je verblijf verpesten. Valt er toch een druppel, dan betaalt het chique sterrenhotel geld terug.

    Het Samling Hotel in Windermere gokt duidelijk op een warme droge zomer, terwijl het Lake District daar nu niet direct voor gekend staat. Tussen 5 juli en 30 september pakt het resort, waar Tom Cruise en de Beckhams kind aan huis zijn, uit met een opvallende actie. Zo garandeert het hotel een terugbetaling van 120 euro indien het regent tijdens je verblijf in die periode.

    Andrew Mackay van het statige Samling Hotel duidt de actie zo: "Wij zijn er helemaal van overtuigd dat het Lake District een schitterende zomer zal te beurt vallen. Het zet ons aan om deze gok te wagen." (kve)

    08-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    07-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurvrouw biedt spullen buurman gratis aan op website

    Buurvrouw biedt spullen buurman gratis aan op website

     
    Wat doe je als een aanhangwagen van jouw buurman je een doorn in het oog is? Je biedt de trailer gewoon gratis aan op een website.

    Vanessa Kimball (29) was de trailer op de parking voor haar flat moe en zocht een snelle manier om de aanhangwagen te laten verdwijnen, meldt de politie van Pasco County in Land O' Lakes. 'Kom de trailer vol meubels maar halen. Haak de aanhangwagen vast en rij ermee weg', luidde de boodschap op Craigslist. Robert Andrew bleef vragen krijgen over zijn aanhangwagen en toen begon het te dagen. Hij kreeg uiteindelijk zijn trailer terug en zijn buurvrouw werd opgepakt op beschuldiging van diefstal. (vsv)

    07-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    06-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse wint voor vierde keer miljoenen met loterij

    Amerikaanse wint voor vierde keer miljoenen met loterij


    Vrouwe Fortuna moet zowat de beste vriendin van de 63-jarige Joan Ginther zijn. De Texaanse won afgelopen week voor de vierde keer een prachtsom met de loterij.

    Deze keer mocht ze bij de hoofdzetel gaan aankloppen met de vraag om haar 10 miljoen dollar te storten.

    Voor Ginther was het in 1993 voor het eerst bingo. Toen won ze 5,4 miljoen dollar. Dertien jaar later wist ze 2 miljoen dollar op te strijken. In 2008 won de Texaanse drie miljoen dollar dankzij een kraslot.

    06-07-2010 om 08:39 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (1)
    04-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde van werknemers gaat regelmatig met kater werken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vijfde van werknemers gaat regelmatig met kater werken

     
    Meer dan een half miljoen Britse werknemers ging al met een kater naar het werk, dat blijkt uit een recente enquête. Dit maakt echter dat ze meer met stress kampen en meer fouten maken.

    Meer fouten
    Een vijfde van de 1000 ondervraagde werknemers gaf toe om na een avondje stevig drinken te gaan werken, één op de tien gaf toe zelfs vroeger naar huis te gaan omdat ze te ziek waren om te werken. 17 procent zegt dat ze al fouten maakten door hun kater. Hoewel 89 procent het onaanvaardbaar vindt om te gaan werken met een kater, zegt 60 procent van hen hierover al een mopje te hebben gemaakt met hun collega of baas. De gemiddelde persoon gaat drie keer per maand naar het werk wanneer hij of zij de avond ervoor stevig doorzakte. Een vijfde geeft echter toe het werkritme niet aan te kunnen.

    WK
    Experts zijn bezorgd dat alcoholproblemen op het werk erger zullen worden wanneer het WK voetbal bijna begint, velen drinken als ze naar een wedstrijd kijken. Onderzoeker Chris Sorek: "Velen gaan werken na een alcoholrijk avondje, dit beïnvloedt echter je productiviteit en resultaten." Professor Katrina Herren: "Werknemers moeten beseffen dat wanneer een collega regelmatig met een kater opdaagt, dit een teken kan zijn van een alcoholprobleem of een mentale ziekte." (belga/ep)

    04-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    03-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helft Nederlanders beleefde al vurige kantoorromance
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Helft Nederlanders beleefde al vurige kantoorromance

     
    Vijftig procent van Nederlandse werknemers liet zich al eens verleiden tot een 'vurige kantoorromance'. Slechts veertien procent van alle werknemers zegt nog nooit een liefdesaffaire op het werk overwogen te hebben.

    Verliefd
    Eén op de zes Nederlandse werknemers is verliefd op zijn of haar collega. Verder blijkt uit de gegevens van Cijfers.net dat negen procent seks met een collega en zeven procent een seksuele verhouding op het werk heeft. 32 procent heeft een collega die ze vaak in vertrouwen nemen en waarmee ze veel tijd doorbrengen.

    Delen
    36 procent van de Nederlanders doet zich anders voor op kantoor, hetzelfde geldt voor 58 procent van de Duitsers en 64 procent van de Britten. 19 procent deelt 'bijna alles' over zijn of haar persoonlijke leven, 64 procent houdt het slechts op algemeenheden en 15 procent zegt helemaal niets tegen collega's. (ad/ep)

    03-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    02-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.11 manieren om je erectie te beschermen

    11 manieren om je erectie te beschermen

     

    Een falende erectie is voor veel mannen een van de grootste angsten in hun leven. Hoewel het niet ongewoon is, zijn er wel manieren om het te voorkomen. 11 manieren zelfs, en wij zetten ze op een rijtje.

    1)    Let op je voeding

    Het is bijna een dooddoener geworden, want voor zowat alles moet je op je voeding letten. Maar dat komt natuurlijk omdat een gezonde levensstijl (voldoende fruit, groenten en granen en weinig vette, gefrituurde of bewerkte voeding) een goede invloed heeft op veel lichaamsfunctie, zoals de bloeddruk. Een gezonde bloeddruk verzekert de bloedstroom naar en in de penis, en helpt zodoende je erectie.

    2)    Hou een gezond gewicht


    Overgewicht brengt vele gezondheidsproblemen met zich mee, waaronder diabetes type 2 die zenuwschade kan veroorzaken. Als ook de zenuwen in en rond de penis worden beschadigd, dan kunnen erectieproblemen optreden. Een gezond gewicht houden is dus aan te raden.

    3)    Vermijd een hoge bloeddruk en een hoge cholesterol

    Een hoge bloeddruk en een hoge cholesterol kunnen de bloedvaten beschadigen. Het spreekt voor zich dat beschadigde bloedvaten maar weinig bloed naar de penis kunnen doen vloeien. Het is beter om je bloeddruk en cholesterol op een natuurlijke manier aan te pakken (bv door de voeding of door meer te bewegen) dan met medicatie, omdat ook deze soms erectiefalen veroorzaakt.

    4)    Drink met mate

    Gematigde alcoholconsumptie is zeker niet slecht voor je erectie. Maar overmatig drankgebruik, met als gevolgen lever- en nierschade, zeker wel.

    5)    Beweeg regelmatig

    Lopen, zwemmen en aerobics voorkomen erectiestoornissen, maar andere sporten, zoals fietsen, kunnen het net veroorzaken. Een occasioneel tochtje kan niet veel kwaad, maar amateurwielertoeristen denken beter goed na over hun broekjes en het soort zadel dat ze gebruiken.

    6)    Vertrouw niet op bekkenbodemoefeningen

    Meestal wordt enkel aan vrouwen aangeraden om deze oefeningen te doen, maar ook mannen kunnen ze doen. Het is echter niet bewezen dat deze oefeningen erectieproblemen tegengaan, ze werken vooral bij incontinentie.

    7)    Hou je testosteronniveau in de gaten

    Bij het ouder worden vermindert de aanmaak van testosteron bij mannen, vanaf de leeftijd van 50 jaar zelfs redelijk scherp. Een tekort aan testosteron is te merken aan een laag libido, gehumeurdheid, moeite om beslissingen te nemen en slappe erecties. Stap naar je dokter voor meer informatie.

    8)    Vermijd anabole steroïden


    Anabole steroïden, vaak teruggevonden in het milieu van atleten en bodybuilders, kunnen de testikels doen krimpen en hun testosteronproductie aantasten.

    9)    Stop met roken


    Roken beschadigt de bloedvaten en dus de bloedstroom naar de penis. De nicotine doet de bloedvaten zelfs samentrekken, wat de bloedstroom doet sputteren.

    10)    Neem geen seksuele risico's

    Wilde en onstuimige seks kunnen je toekomstige seksleven behoorlijk beschadigen. Zo kan je een penisverwonding oplopen of erger nog, een penisbreuk. Vermijd dus hevige stoten als er gevaar is dat je penis uit je partners vagina slipt. Omgekeerd, als je bedpartner je penis op een verkeerde manier buigt, moet je haar onmiddellijk stoppen. Haar gewicht kan je penis breken.

    11)    Vermijd stress

    Stress doet je lichaam adrenaline aanmaken, wat bloedvaten doet samentrekken en je erectie kan verminderen. Mannen doen er dus beter alles aan om psychologisch en fysiek te ontspannen. (edp)

    02-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)
    01-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel stress maakt je dik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Veel stress maakt je dik

     
    Wie wil afvallen, kan maar beter stress te vermijden. Nieuw onderzoek toont aan dat veel en regelmatige stress obesitas kan veroorzaken.
      
    Muizen
    Een Israëlische studie toonde aan dat stress een gen activeert dat het metabolisme treft en zin in zoet kan verhogen.  Neuro-endocrinoloog Alon Chen creëerde een methode om de activiteit van een bepaald gen in het brein te veranderen, waardoor dit een andere hoeveelheid van het proteïne Ucn3 produceert. Ze ontdekten dat een verhoogd niveau van Ucn3 stress en veranderingen in het metabolisme veroorzaakt. Hierdoor gebruikten de lichamen van muizen meer suiker en minder vetzuren en nam de metabolische snelheid, wat het eerste stadium van type 2 diabetes is, toe.

    Medicatie
    Professor Chen: "We wisten eerder al dat stress, appetijt en stress in nauw verband met elkaar stonden, maar dit werd nog nooit verklaard. Dit nieuwe onderzoek kan een belangrijke 'missing link' zijn die kan helpen wetenschappers een medicijn te creëren om stress aan te pakken. Tegelijkertijd zal die meerdere bijwerkingen ook oplossen, zoals het voorkomen van diabetes, het verbeteren van de hartgezondheid en gewichtverlies stimuleren. We toonden aan dat de activiteit van een enkel gen in een bepaald deel van het brein effect kan hebben op het metabolisme van het gehele lichaam."

    Elk systeem
    Weinig mensen leiden tegenwoordig een stressvrij leven, waardoor ook het aantal patiënten met obesitas stijgt. Het start met de druk om erbij te horen op school, te slagen voor examens, leningen af te betalen, je carrière te lanceren. "Stress heeft zeker effect op elk systeem in je lichaam", aldus professor Chen. "Het veroorzaakt niet alleen angsten, depressies, posttraumatische stress, maar kan ook metabolische syndromen veroorzaken als obesitas." (ep)

    01-07-2010 om 00:00 geschreven door miekemous(ria2)


    >> Reageer (0)


    Foto

    Foto

    Foto

    Maatjes 45 jaar geleden
    our Friendship

    Our friendship is soothing
    Like a warm gentle breeze
    A soft, tender rustle
    Thru the leaves of the trees....

    Our friendship can bloom
    Like a beautiful spring day
    Yours and mine did
    In such a wonderful way....

    Our friendship brings rainbows
    After the storm
    It appears in the winter
    To keep our hearts warm....

    Our friendship withstands hardships
    As the winter wind blows
    Like a candle in the window
    With its soft warm glow

    Poetry by McClimans Christine
    Foto

    Nog altijd maatjes
    Foto

    mijn E-mail

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • Dag Miekemuis en Maatje
  • Dag blogmaatje
  • Goedemorgen lieve vrienden
  • donderdaggroeten vanwege F
  • liefs en groetjes

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Foto

    Foto

    mijn dierbaarste mensen mijn moederke en paps dankbaar voor dit geluk hoop ik ze nog lang te houden
    Moeder en dochter
    één ziel - twee lichamen - vier handen op één buik
    vriendinnen voor het leven
    Foto

    Foto

    Foto

    Ons kleinkindje nr 3
    14 weken oud


    Foto

    Ons derde kleinkindje Lljana
    de dag van haar geboorte
    De fiere meter en maatje
    de dag van de doop Lljana
    Foto

    Foto

    Foto

    Ik ben 3 maand en leer zwemmen
    Foto

    Ik ben nu een flinke meid van 6 maand
    Foto

    Lljana 1 jaar
    Foto

    ik ben meme haar kampioen
    Foto

    eens ben ik een echte prinses volgens mijn meme
    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn grote schatten bij elkaar

    Laatste commentaren
  • Champagnetoren (Lisa)
        op Record met 45.000 champagneglazen in Wijnegem Shopping Center
  • op iedere wc een bordje (Nanette )
        op Mannen zouden beter zittend plassen
  • Vele groetjes en een mooi weekend gewenst (valerieke)
        op nog eens komen zien
  • gedicht Depressie Lien Baeyens (Lien)
        op Dromen 1
  • * (camille)
        op nog eens komen zien
  • Foto

    Blog als favoriet !

    gedichtjes
  • liefde
  • verzamelgids
  • Toon Hermans 1
  • Toon Hermans 2

  • toffe meidengroep maar vooral vrienden door dik en dun
    Foto

    Foto

    sprookjes
  • elfjes engeltjes enz
  • sprookjes

  • Wenskaartjes
  • Fantasyworld
  • Dobhran
  • Met knuffel
  • Met liefs
  • Free greetings
  • Photocards
  • Top list
  • Fun cards
  • Owl Greetings
  • gratis fotobewerking

    astro
  • horoscoop
  • rudy
  • Reïncarnatie

  • bloemschikken en crea
  • hofmeesters

  • Mijn favorieten
  • brinkster
  • kerst
  • coolwater
  • fantasia
  • utta
  • elfje
  • indianen
  • heksen
  • vergaarbak

    favorieten
  • Donald
  • Eddy_1953
  • computer tips
  • titipoes3
  • huismus
  • sandra
  • sjoeke
  • brabbes
  • opapat

    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2013
  • 07-2011
  • 03-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 11--0001

    met de kids  amber en cedric in de tuin
    Foto

    Foto

    nu nog de dierentuin hier en we zijn rond
    pitou  mijn wilde tijger en duivelke doe het al in huis van breken tot lekker lui zijn en mijn eten opeten
    en dan mijn vijver met vissen waar ik heel trots op ben
    van de kippen hebben we alleen de eitjes
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    onze jeffe geboren op 19/05/1991 en overleden op 25/12/02. Ik mis hem nog iedere dag
    Mijn tuin waar het heerlijk verblijven is tussen de vogeltjes en het bruisend water van de waterval en de vijver
    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!