'Momentje'
Foto

Inhoud blog
  • Brein bevat netwerk van snelwegen
  • Chinese ouders scheiden massaal na eindexamen
  • Oprah doet appartement weg voor 'schijntje'
  • Belgische muzikant brengt chocolade single uit
  • Genen voor botontkalking ontdekt

    Foto

    Zoeken in blog





    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    15-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw in coma door vallende kat

    Vrouw in coma door vallende kat

    © afp

    In Argentinië is een 85-jarige vrouw in coma geraakt nadat zij op straat was geraakt door een vallende kat. Ze vecht voor haar leven. Een buurman had het beest per ongeluk uit een raam gegooid op de vierde verdieping.

    De man probeerde met de kat zijn vrouw te raken vanwege een echtelijke ruzie. Zijn vrouw dook weg en de kat vloog door het open raam. De gewonde vrouw, een bejaarde operazangeres, liep door de vallende kat een schedelbreuk op, aldus Argentijnse media zaterdag.
    (Redactie)
    AD/NL

    15-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man giet scheutje chemicaliën in ontbijt van echtgenote

    Man giet scheutje chemicaliën in ontbijt van echtgenote

    © THINKSTOCK

    Een 51-jarige man uit Californië heeft geprobeerd zijn vrouw te vermoorden door een flinke scheut chemicaliën in haar portie ontbijtgranen te gooien.

    Zijn vrouw werd na het eten onwel en ging naar het ziekenhuis in Azusa. Haar man, Fenando Porras, ging met haar mee, maar verdween nadat hij buiten het ziekenhuis een sigaretje ging roken.

    De politie vond hem in de buurt van het ziekenhuis. De man bekende uiteindelijk dat hij het schaaltje met Rice Krispies op smaak had gebracht met de chemicaliën. Hij wordt beschuldigd van poging tot moord en zit voorlopig nog vast.

    Zijn vrouw is aan de beterhand en zal volgens het ziekenhuis de moordpoging overleven.
    (Redactie)
    AD/NL

    14-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peutertje verraadt per ongeluk voortvluchtige vader

    Peutertje verraadt per ongeluk voortvluchtige vader

    © THINKSTOCK

    Een tweejarig ventje uit het Amerikaanse Florida heeft zijn vader ongewild een boel ellende bezorgd. Door te vertrouwen op wat hij had geleerd -'jokken mag niet'- verraadde hij in alle goedheid de schuilplaats van zijn verwekker.

    De vader van het mannetje was namelijk op de vlucht voor de politie. De man, veroordeeld voor verschillende geweldplegingen, was na het verstrijken van zijn proefverlof niet naar de gevangenis teruggekeerd. De politie had daarop een zoektocht georganiseerd en kwam zo al snel terecht bij de vriendin van de man. Dat meldt de Huffington Post vandaag op de site.

    De vrouw beweerde echter bij hoog en bij laag haar geliefde niet in huis verstopt te hebben. De agenten wilden onverrichter zaken alweer verder gaan, toen een van hen het kind in de gaten kreeg. Gevraagd of hij misschien wist waar zijn papa uithing, antwoordde de jongen in alle eerlijkheid dat zijn vader 'op zolder aan het spelen' was.

    De voortvluchtige werd snel in de boeien geslagen en meegenomen naar de gevangenis waar hij de rest van zijn straf plus vermeerdering voor zijn domme actie moet uitzitten.

    Het is niet de eerste keer dat de politie hulp krijgt van kinderen van criminelen. Zo wisten agenten in Florida vorig jaar een moordenaar te pakken nadat zijn zoontje hen had verteld dat zijn vader een vrouw 'pijn had gedaan'.  Ook biechten vooral jonge kinderen vaak misstappen van hun ouders op zoals drugsgebruik en mishandeling.
    (Redactie)AD/NL

    13-01-2012, 02:19 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienermeisje gooit zich voor trein na pesterijen op FB

    Tienermeisje gooit zich voor trein na pesterijen op FB

    De Australische staat Victoria is diep geschokt na het overlijden van Sheniz Erkan. Het tienermeisje wierp zich een week voor haar 15e verjaardag voor een trein in Melbourne nadat ze werd gepest op school en via Facebook.

    Vrijdag wordt het meisje begraven. Haar dood heeft heel Australië in rep en roer gezet, zozeer zelfs dat de sociaalnetwerksites onder vuur komen te liggen.

    Meer dan 16.000 mensen hebben intussen hun medeleven betuigd op een nieuwe
    Facebookpagina, die hulde moet brengen aan het overleden meisje. Ook op YouTube werden er heel wat aangrijpende filmpjes gepost. Helaas wordt Sheniz ook na haar dood nog bestookt met haatmails en dreigberichten.

    Voetbaltalent

    Sheniz was een groot voetbaltalent. Van haar werd voorspeld dat ze binnen afzienbare tijd zou doorbreken in de Women's Premier League, de hoogste klasse van het Australische vrouwenvoetbal.

    'Sheniz zat boordevol leven en plannen. Ze keek uit naar haar verjaardag en naar de cadeautjes die ze zou krijgen. De pesterijen werden haar echter te veel, waarna ze besloot uit het leven te stappen', aldus haar broer Aykut in de Herald Sun.

    'Het constante stoken was al een tijdje aan de gang. Ze trok het zich erg aan. Ze wou voor iedereen goed doen, maar dat kon niet. Dit is dramatisch. Hoe kunnen mensen zo diep vallen om een tienermeisje zo richting de afgrond te duwen', vraagt haar broer zich af. Haar school, Taylors Lakes Secondary College, probeert het pestgedrag binnen de perken te houden, maar staat naar eigen zeggen machteloos.
    AD/NL

    12-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jarenlange telefoonstalker blijkt buurman te zijn

    Jarenlange telefoonstalker blijkt buurman te zijn

    Zes jaar lang ging ze door een hel door de telefoonterreur van een onbekende man. Hollie Townsley uit het Engelse Ashington, in de buurt van Newcastle, kreeg duizenden dreigberichten, voornamelijk via haar mobiele telefoon.

    De schok was groot toen bleek dat de dader haar buurman Gary Wilson (51) was. Ze had de man lang niet verdacht, omdat hij zich altijd aardig opstelde en ze elkaar vriendelijk begroetten. De stalker mag nu echter vier jaar zijn zonden gaan overdenken achter de tralies, zo melden Engelse media vandaag.

    Tot in details
    Hollie was veertien jaar oud toen het stalken begon. Al snel kreeg ze tientallen dreigberichten, die steeds meer een seksueel karakter kregen. Ondanks dat ze geregeld haar nummer veranderde, kwam hij al snel weer achter haar nieuwe nummer. Uit de berichten bleek dat alles wat ze deed en waar ze verbleef tot in detail in de gaten werd gehouden door Wilson.

    Hij omschreef dikwijls de kleding die ze droeg, plaatsen waar ze zich bevond en routes die ze dagelijks aflegde. Het stalken ging zover dat hij een welterusten-sms stuurde op het moment dat Hollie haar slaapkamerlicht uitdeed.

    Bedreigingen steeds grover
    De dreiging werd zo groot dat ze uiteindelijk haar huis niet meer uit durfde te komen. Jarenlang had ze geen enkel idee wie haar bedreiger zou kunnen zijn. Het eerste jaar hield ze de bedreigingen voor haarzelf, maar toen de dreigementen steeds grover werden en zelfs haar leven werd bedreigd meldde ze het bij haar ouders, die het vervolgens aan de politie meldden.

    Wilson liep uiteindelijk tegen de lamp toen bleek dat hij zich op een chatsite van tieners uitgaf voor Hollie en gebruikmaakte van een foto van haar. De reden van het stalken was een bezwaar dat de ouders van Hollie hadden aangespannen tegen verbouwplannen van Wilson en waarvoor aan hem al een vergunning was verleend. Door het bezwaar liep de verbouwing een flinke vertraging op. (Coen Brandhorst)AD/NL

    11-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtpaar (61 jaar getrouwd) sterft binnen enkele uren

    Echtpaar (61 jaar getrouwd) sterft binnen enkele uren

    Een echtpaar. © AFP

    Richard en Nancy Trimmer waren 61 jaar getrouwd. En nu is het echtpaar uit York bijna gelijktijdig gestorven. Ze overleden beiden afgelopen zondag.

    Dat meldt The Evening Sun.

    Richard C. Trimmer (81) overleed zondag in het ziekenhuis aan de gevolgen van longkanker. Zijn vrouw, Nancy (77), overleed 12 uur eerder in een ander ziekenhuis, nadat ze onverwachts onwel was geworden.

    'Ze wilde niet in het huis wonen zonder hem', aldus schoondochter Sue Trimmer. 'Het was allemaal erg moeilijk, dus heeft God een oplossing gevonden.'

    De liefde tussen de twee begon ruim zestig jaar geleden in Berlijn. Daar was Richard samen met een goede vriend. Het liefje van die vriend kende nog wel een leuke vriendin in York. Dat was Nancy. Er volgden dates, verkering, een huwelijk en uiteindelijk zes kinderen en nog veel meer kleinkinderen.
    (Redactie)
    AD/NL

    10-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse rechter verplicht pampers voor schapen

    Italiaanse rechter verplicht pampers voor schapen

    © THINKSTOCK

    Een rechter in het Italiaanse Lecce heeft geoordeeld dat schapen in het stadje Fasano, in het zuiden van het land, een luier om moeten als ze op de openbare weg lopen.

    Als de schapenhoeder, waarmee de burgemeester van de stad in een juridische strijd is verwikkeld, de uitwerpselen opruimt, is een pamper niet nodig. Dat meldden Italiaanse media.

    Burgemeester Lello di Bari legde een regel op die de herder verplichtte om de uitwerpselen van zijn schapen te verwijderen van de openbare weg. De hoeder kon zich daarin niet vinden en stapte de rechter - die hem vervolgens ongelijk gaf.

    De uitwerpselen zouden onder meer de volksgezondheid en verkeersveiligheid schaden en moeten geweerd worden, oordeelde het gerecht.

    De rechter wees er ten slotte nog op dat de velden waar de schapenhoeder zijn dieren laat grazen, ook bereikbaar zijn zonder de openbare weg te betreden. (Redactie)
    AD/NL

    09-01-2012, 00:00 geschreven door momentje  

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Foto

    Welkom met hartelijke groet, Momentje

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!