STING Every breath you take een mooi nummer.......maar minder voor Andrei kwam niet zogoed over, evenals muziekbegeleiding en dat doet veel...heel veel
Een echtpaar op rust koopt een huisje in het zuiden van Frankrijk. Na enkele weken komt de burgemeester eens langs om te vragen of het hun bevalt. Hij vraagt of ze zich niet te veel vervelen en wat ze doen om hun oude dag te vullen. De man antwoordt: wakker worden om 07.00 uur, seksuele activiteit, ontbijt, opnieuw seksuele activiteit, douchen, Naar de markt gaan Om 11.00 uur terug van de markt, eten klaarmaken, seksuele activiteit, aperitief, eten, seksuele activiteit, nagerecht, Een beetje rusten Om 15.00 uur een wandeling met madame. Terug rond 18.00 uur. Om 19.00 uur een beetje soep, een stukje kaas. Om 20.30 seksuele activiteit, afwassen Om 21.00 uur gaan slapen want een beetje moe
De burgemeester is met verstomming geslagen en vraagt, maar hoe oud ben je? De man zegt: ik ben 77 jaar en mijn vrouw 72 jaar. Gefeliciteerd zegt de burgemeester maar nog één vraagje.
Wat versta je onder seksuele activiteit? De man antwoordt: ze speelt den hele dag met mijn kloten !!
The first-ever undersea restaurant in the world has been introduced at the Hilton Maldives Resort & Spa. Ithaa (which is pronounced eet-ha and means pearl in the language of the Maldives, Dhivehi) sits five meters below the waves of the Indian Ocean, surrounded by a vibrant coral reef and encased in clear acrylic, offering diners 270 degrees of panoramic underwater views.
This innovative restaurant is the first of its kind in the world, and is part of a US $5 million re-build of Rangalifinolhu Island, one of the twin islands that make up Hilton Maldives Resort & Spa. This re-build includes the construction of 79 of the most luxurious beach villas in the country as well as the Spa Village, a self-contained, over-water resort-within-a-resort consisting of a spa, restaurant and 21 villas.
And not to be outdone by the views, the food is as spectacular as the underwater setting. The cuisine is dedicated to the fine balance of western food items with a Maldivian flavor, the wine concept is equally exciting, offering diners the perfect opportunity to discover the wines of the prestigious Champagne house Louis Roederer. (The average dinner price ranges from $187 to $220)