Klaar om te smullen? van berichten, nieuws en recepten? WELKOM
Foto
Over mijzelf
Ik ben René, en gebruik soms ook wel de schuilnaam Phoenix.
Ik ben een man en woon in de Betuwe () en mijn beroep is niet meer urgent, want ik ben in de VUT!.
Ik ben geboren op 27/10/1943 en ben nu dus 80 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Computeren, lesgeven, Koken en kokkerellen, reizen.

 





Inhoud blog
  • Zürcher Geschnetzeltes>
    DE POLLEPEL
    Veel lekkers voor smakelijke eters
    14-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zürcher Geschnetzeltes>
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ingrediënten: *** 500 g kalfsvlees of fricandeau - Peterselie - Zout - Peper - 4 dl room of kuipje smeerkaas - 2 el olie - Boter - 1 normale ui - 200 g champignons - 1 el bloem - ¼ witte wijn - Rösti - Gemengde salade Bereiding: Snijd het kalfsvlees in kleine stukjes (geschnetzeltes). Daarna vermengen met een zout en peper.  Maak de olie heet en braad het gesneden kalfsvlees kort in de olie. Zet het vlees met het olie/vochtmengsel apart  Neem de boter en braadt de in halve ringen gesneden ui aan.  Voeg de in plakjes gesneden champignons erbij.  Strooi het meel er overheen en braadt het kort aan.  Voeg de witte wijn toe en kook het in tot het vocht indikt (ongeveer 1/3 tot de helft van de originele hoeveelheid)  Doe het braadvocht van het vlees en de room erbij en kook het in tot de gewenste dikte  Voeg het vlees toe (niet meer koken) en voeg vlak voor het serveren de gehakte peterselie of bieslook toe.  Dit gerecht kan goed gecombineerd worden met Rösti of pasta en een gemengde salade.

    >> Reageer (0)


    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!