algemene actualiteit
Inhoud blog
  • zijn er nog kinderen gewenst
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    10-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zijn er nog kinderen gewenst

    de laatste tijd meen ik dat de oudere generatie niet meer open staat voor kinderen;
    zo zijn volgende zaken actueel
    a; sluiting kindertuin wegens overlast lawaai
    b  verbod  circus zonder dieren voor kinderen niet toe te laten wegens overlast verkeer
    c  verbod sneeuwballen te smijten o a is aangevraagd in brussel
    HOE KOMT HET DAT DE MENSEN MEER EN MEER EGOISTISCH WORDEN.
    ZEKER DE DERDE LEEFTIJD DIE NORMAAL MINSTENS OVER VOLDOENDE MENSENKENNIS BESCHIKKEN.
    MET GROETEN 



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (3)

    11-02-2006
    mijn mening
    Ik kom hier toevallig voorbij. Voor zover ik lees, stelt de zogenaamde "gast" hier louter een paar vragen. Meer niet! Blijkbaar is het J.Rekel (Brabbels) in slechte aarde gevallen. Het taalgebruik zoals "lul" verklaart duidelijk in welke categorie van de mensheid hij zich bevindt, ik ga er dus verder niet op in. Over het onderwerp zelf gesproken: De tijden zijn natuurlijk verandert. Vroeger moesten wij als kinderen met één of meerdere vriendjes binnenshuis of in de tuin van onze ouders spelen en werd er ons op het hart gedrukt dat we rekening moesten houden met een ander en onze buren, kortom anderen niet mochten storen of schade berokkelen. Toen excuseerden onze ouders zich bij de buren als wij, als kinderen het soms wel eens al te bont hadden gemaakt en de buren of de omgeving last berokkeld hadden. Nu mogen de kinderen hun ouders niet meer storen en moeten de kinderen verweg van de woning van hun ouders op een ander gaan spelen. Nu moeten de buren of anderen zich excuseren bij de ouders van de kinderen, als zij om één of andere reden het geweld en gekrijs van hun kinderen niet aankunnen. Zo ziet U maar. Ieder wil wel eigen kinderen, maar tracht zoveel mogelijk de overlast die ze veroorzaken op anderen af te schuiven. En als de anderen die last niet kunnen overnemen, dan noemen ze dat een verzuurde omgeving. Maar wie is hier eigenlijk egoïstisch? Zij die de oorzaak zijn van deze overlast of zij die deze moeten ondergaan?

    11-02-2006, 15:27 Geschreven door blogs: zonnegroeten - blogtips


    gast?
    Ik lees hieronder de reactie van "gast" op uw artikeltje over verzuring. Kijk, die gast is nu zo typisch een verzuurde lul. En ik gebruik hier duidelijk het woordje "lul" voor. Waarschijnlijk een verzuurde knar die vanachter geen gordijnen het doen en laten van buren, voorbijrijdende fietsers, overkomende vliegtuigen, lawaierige vuilkarren, fluitende postbodes met lede ogen ziet passeren. Gast noemt zo'n kerel zich. Ik zou hem niet graag als gast in mijn huis binnenhalen. Er is nog veel werk voor de mensheid vooraleer ze hier een fatsoenlijk exemplaar van gemaakt hebben. Ik ben nog vergeten te zeggen dat uw artikeltje de nagel op de kop sloeg; U heeft gelijk. dus zeg ik welkom en veel succes met uw blog. Hopelijk beleeft U er veel plezier aan.

    11-02-2006, 11:28 Geschreven door J.Rekel


    10-02-2006
    vraagske
    Mag er een speelplein met van \'s morgens tot \'s avonds krijsende kinderen, zich vestigen naast je EIGEN woning? En ben je bereid de schade die ze aanbrengen aan je woning (bvb glasbreuk door rondvliegende ballen) te dragen? Mogen ze je tuinperk vertrappelen? En ben je bereid alle vuil die ze nalaten in je voortuin dagelijks zonder morren op te kuisen of desnoods iemand te betalen als je het zelf niet kan? Of wil je als oudere nog even kunnen rusten als je ziek bent?

    10-02-2006, 15:13 Geschreven door gast


    Archief per week
  • 06/02-12/02 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!