• Verslag 13/10/07 OMSI - KZ Dentergem 7 - 3
    2de jaars preminiemen
    OMS Ingelmunster
    20-10-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag 13/10/07 OMSI - KZ Dentergem 7 - 3

Alhoewel de cijfers een duidelijke overwinning aangeven speelde de thuisploeg niet zijn beste wedstrijd van het seizoen.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

De bosklassen zaten duidelijk in de benen bij bepaalde spelers. OMS begon mak aan de wedstrijd en kwam ook op achterstand. Toch slaagden ze erin om deze scheven situatie vlug recht te zetten en leiden zo aan de rust met 3 – 1.

Tijdens de rust las trainer Kurt zijn discipelen de livieten. Daarop vonden ze blijkbaar bijwijlen hun combinatievoetbal terug en konden zo ruim uitlopen. Toch botsten ze nog op twee rake counters.