Ooglaseren İstanbul en Rotterdam
Lasik İstanbul
01-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een getuigenis door Nadia..

Deze getuigenis werd geschreven door Nadia ze heeft haar ogen laten behandelen samen met Blumeditravel en ze wou dit graag delen.

Je ogen laten laseren een uitdaging? 

Je ogen laten laseren een uitdaging, iets om bang voor te zijn?  Nee helemaal niet je ogen laten laseren is zo simpel een eenvoudig. Er lang over nadenken is echt niet nodig, want ik heb heb het zelf meegemaakt. İk heb er niet lang over nagedacht  ik wou in een korte periode van mijn bril af. Want in deze tijd met een bril rondlopen is voor niks nodig. Een 20 jaar terug had je geen andere oplossing je zou met een  bril moeten rondlopen.Ooglaseren is nu zo gemakkelijk snel en betrouwbaar dat je er niet lang over hoeft  na te denken. Een bril is een zwaarte, een last op je neus dat vind ik toch. Je voelt je lelijk met een bril je voelt je niet aantrekkelijk. En in het jaar  2012 moet een vrouw er altijd goed uitzien, dat zeggen de tijdschriften toch. Wie wilt er niet goed uitzien?  Hebt u ooit een filmactrice of  een popzangeres met een bril zien rondlopen? İn elk geval ik toch niet hoor.  İemand die voor de  mensen staat moet er perfect uitzien. Op school werden kinderen gepest en uitgelachen en kregen SEUT als koosnaampje. En werden dan ook de  lieveling van de juf genoemd in de klas. Ja, dit heb ik dan zelf ook meegemaakt. İn het  middelbaar wordt dit dan nog erger want dan speelt  uiterlijk een grote rol in het leven van een  een tiener. Ze willen lijken op een popster een actrice of een model. Wie wil niet  populair zijn op school? 20 jaar terug had je geen oplossing.  Maar nu leven we in 2012 je kan er wel iets aan doen. Want ik heb dit gedaan, ik had een besluit genomen om een laserbehandeling te ondergaan. İneens op een dag want ik was het beu om in de spiegel te kijken met vier ogen.  Je ziet iets op je neus dat er niet moet zijn ,en je kan niet atijd gemakkelijk functioneren. Het staat gewoon in de weg je kan niet zwemmen zonder een bril of contactlenzen je kan geen boek lezen zonder . Samen met Blumeditravel hebben we dit opgelost en ben ik gegaan voor een leven zonder bril. Dit was dan het beste wat ik kon doen in mijn leven en heb het ook gedaan. İk kan zien zonder bril of contactlenzen en ik voel me comfortabel en goed in men vel... Wees er niet bang voor want je bent in goede handen..

Nadia 26 jaar Brussel

01-06-2012 om 13:03 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
24-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een beslissing..

Je   hebt   een   beslissing  genomen  je   gaat   je   ogen   laten   laseren   in   een   mooie   stad   als   İstanbul .   Wat  zou   men   nog   willen   hebben  İstanbul  is  een  stad  van  dromen  İstanbul   is   een   sprookje ,   İstanbul   is  een   stad   van   verschillende   culturen   en   mensen   die   bijmekaar   wonen   zonder   problemen   te   hebben .   Op  elke   hoek   van   de   straat   of   in   elk   steegje   kom   je   een   ander   verhaal   tegen   of   kom   je   andere  mensen   tegen .   Elke   buurt   is   anders   niks   lijkt   op   elkaar .   Je   hebt   arm   je   hebt   rijk   je   hebt   alles  bijmekaar .   Het   is   gewoon   een   heel   andere   wereld   op   zich   het   is   iets   heel   anders .   Dan   is   het  eigenlijk   tijd   om   je   ogen   te   laten   laseren   op   dat   moment   een   behandeling   en   een   citytrip   is   toch  goed   meegenomen .   Je   hebt   de   kans   om   deze   mooie   stad   te   ontdekken   op   een   heel   andere   manier  dan   dat   je   op   vakantie   bent .   Daarom   combineren   wij   dit   te   samen ,   je   kan   je   ogen   laten   behandelen  bij   ons   en   ook   op   citytrip   gaan   op   een   heel   relaxe   manier .   Dit   is   dan   ook   onze   voorkeur   om  mensen   onzen   diensten   te   kunnen   aanbieden   op   een   heel   andere   manier   dan   dat   de   anderen   doen .  Wat   is   het   verschil   ?   Een   beetje   uitleg   hierover .   Wij   werken   van   persoon   tot   persoon   en   niet   als  een   lopende   band .   We   geven   de   voorkeur   naar   goede   diensten   zodat   mensen   blij   terug   naar   huis  kunnen   keren   en    24-04-2012 om 13:13 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
18-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Je ogen laten laseren ? Veilig? Laten doen ? denken?
Zien zonder een bril of contactlenzen dat wilt iedereen of is het beter met een bril rond te lopen. İn het jaar 2012 is het een kinderspel om je ogen te laten laseren. Het is gewoon heel even op een bank liggen je ogen open doen en in het rode licht kijken en klaar is kees. Maar ben je wel geschikt voor een ooglaser-behandeling en waar laat je het doen. Dat is het belangrijjkste waar je over moet na denken voor je behandeling. En ook de juiste keuze maken bij welke dokter je je eigen gaat laten behandelen.
Daarom een beetje uitleg dat nuttig kan zijn. Eerst moet je de keuze kunnen maken over een ooglaserbehandeling of je dit echt wel nodig hebt. Waarom zou iemand een ooglaserbehandeling overwegen een antwoord is heel gemakkelijk. Het kan je uiterlijk beinvloeden het kan je werk beinvloeden of je bent het gewoon beu om een bril te dragen of contactlenzen. Je kan het langs verschillende wegen bekijken. Ook moet je wel met je leeftijd wel rekening houden het is aangeraden om het best je ogen te laten laseren na je 18 en voor je 40. Als je de beslissing hebt genomen en je zegt ik ga ervoor ik wil geen bril meer  kan je het best op zoek naar informatie over ooglaseren en verschillende behandelingen en ook welke dokter. Want het internet is gewoon je wegwijs . Na dat je informatie hebt opgedaan en je bent gerustgesteld kan je ook aan andere mensen vragen over hun ervaringen in verband met ooglaseren en hoe hun wereld eruit ziet na de behandeling en de voordelen en nadelen te weten komen. Je oogarts bezoeken dat moet je zeker doen hij moet even kijken of je geschikt bent voor  een ooglaserbehandeling en voor welke behandeling  dit wordt meestal een vooronderzoek genoemd.
Wat gebeurt er tijdens een vooronderzoek? U gaat onder verschillende screenings en testen tijdens het vooronderzoek. Je ogen worden gemeten een ook de dikte van u hoornvlies. Meting van de gezichtsscherpte met en zonder correctie.  Meting van de vorm en kromming van het hoornvlies en ook de pupilgrootte. Op basis van een vooronderzoek beslist de arts voor welke behandeling  je geschikt bent. Je kan die dag misschien horen dat je geen ooglaserbehandeling kan ondergaan. Dat is meestal teleurstellend.
Na een vooronderzoek bevind zich de behandeling plaats de behandeling zelf neemt een 30 minuten in beslag.  Kiezen voor een ooglaserbehandeling in het buitenland. Na je vooronderzoek weet je dat je geschikt bent voor een behandeling nu is het tijd om je te verdiepen naar een arts en ziekenhuis in het buitenland als je het goedkoper wilt laten doen in Europa. Meestal brand er een lichtje in het hoofd waarom het de helft van de prijs is: Gewoonweg de taxen liggen lager dan in Europa en de werkuren zijn goedkoper. Meesten kiezen voor Turkije voor een ooglaserbehandeling. Op het internet vind je talrijke ziekenhuizen dit dit voor een heel goede prijs doen. Maar je moet je niet misleiden. Prijs is niet belangrijk. Het enige wat telt is de ervaring van de dokter dat hij heeft staan op zijn naam en ook op het İnternet kan je lezen wat mensen over hem vinden. Want ervaring is het belangrijkste. Als je beslissing hebt genomen welk ziekenhuis dat je je gaat behandelen is het heel belangrijk om met hen contact te geraken en tijd te  nemen wat je wilt en hoe het te werk gaat. Onderzoeken wat zij allemaal voorleggen en of het goed overeenkomt met uw eigen wensen.Meesten bedrijven regelen alles voor jou maar de vlucht regel je zelf .Wat is allemaal? Je vervoer verblijf begeleider en ook je behandeling en medicijnen. En moet je nakijken of ze een na-garantie aanbieden na uw behandeling. Ook moet je nakijken of ze alle documenten goed opstellen en uw verzekeringspapieren in orde zijn. Want het is niet zo gemakkelijk om naar het buitenland te gaan om je ogen te laten behandelen. Want je komt in een land dat je niet kent en je bent sowieso iemand vreemd in een onbekende land. Meestal spreken deze bedrijven verschillende talen. Als je geen Engels spreekt is het goed meegenomen om naar een bedrijf te zoeken die Nederlands kan spreken. Zo voel je je zelf meer zelfzekerder en weet je eigen wat er je gaat overkomen. Na dat alles in orde is kan je beginnen op een avontuurlijke ooglaser-behandeling reis. Dus je moet zeker opletten op deze punten. Dan heb je geen enkel punt om te twijfelen of een laserbehandeling wel iets voor jou is ..

18-04-2012 om 14:44 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
16-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vakantie zonder bril

Een zomervakantie zonder bril.

Een zomervakantie zonder bril lijkt dat niet fantastisch, kan je dat voorstellen. Naar de zon kunnen kijken zonder bril en toch iets kunnen zien Wakker worden door de warmte van de zon die door het raam uw kamer in schijnt. Uit bed stappen en naar het raam lopen om daar te genieten van het fantastische uitzicht en dit zonder bril.. Kunnen bruinen zonder de vorm van je bril te hebben op je gezicht. Je vakantieliefde tegenkomen zonder bril en je goed in je vel voelen.Gaan kunnen zemmen in de zee zonder bril en dat je ook goed kan zien. Geen jeukende en tranende ogen hebben tijdens de zomervakantie. Deze punten zijn zo belangrijk tijdens je zomervakantie want eigenlijk spelen deze punten een belangrijke rol in dit verhaal.Je zou er niet stil bij hebben gestaan. De zomervakantie dat is toch zo belangrijk. Een weekje waar je tot rust kan komen na een drukke werkperiode en zonder bril of contactlenzen. Je kan dan ook op vakantie naar İstanbul en je ogen laten behandelen. Dan hebben wij de juiste oplossing voor jou. Want je kan je ogen laten laseren bij Blumeditravel en de vakantie ingaan zonder bril of contactlenzen.

16-04-2012 om 11:47 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen dikke zwarte ronde bril meer
Het leven na een ooglaserbehandeling

Hier volgt een echt verhaal van een oud patiente  die haar verhaal kwijt wou....

Mijn naam is evelyne en ben ondertussen al 39 jaar oud bijna tegen de 40 . Ben dan toch niet meer zo jong . İk heb heel mijn leven lang een bril moeten dragen een dikke zwarte ronde bril voor meer dan 35 jaar lang. Dit was dan al dan niet leuk, het was dan ook helemaal niet fijn. Een bril maakt het leven moeilijk het is gewoon een last op je gezicht je voelt je slecht en lelijk dat voelde ik dan ook . İk werd dan al seut beschouwd heel mijn schoolleven na en op de werkvloer. İk was het lelijke eendje van de klas en had nooit een vriendje tijdens mijn tienerjaren want wie zou er nu terug kijken naar een meisje met een dikke zwarte ronde bril met van die rare glazen niemand dus . En ja ik had het maar aanvaard om het lelijke eendje te spelen van de klas en de familie. Tijdens de tienerjaren was het niet zo gemakkelijk maar kon er wel meeleven. Maar tijdens de studentenjaren werd het pas moeilijk ging op kot in een heel andere stad ver van mijn ouders en familie. Dit was dan ook een ander leven het studentenleven. Feesten tot in de ochten niet naar de les gaan en gewoon een fijn leventje leiden. Maar dat was het niet. İk belandde in een kamer met twee beeldschone meiden die geen bril droegen en ik wel. İedereen werd uitgenodigd naar feestjes maar ik weer dus niet. Niemand wou met me praten . Keek in de spiegel en zag maar niks anders dan een dikke zwarte ronde bril. Jaren streken voorbij en had mijn diploma behaald als laborant  en had ondertussen een heel goede job  gevonden in een Universtair ziekenhuis.Je zit dan met verschillende laboranten aan een tafel en je zit heel de dag naar elkaars gezicht te kijken wat ik dan wwer niet fijn vond. U gaat denken wat kan zij wel zagen en nooit blij zijn. Maar dit was gewoon nooit leuk en zou het nooit leuk gevonden hebben. Samen met een microscoop hebben we voor een lange tijd samen gewerkt wat dan ook niet gemakkeljk was want je moest altijd je bril uitdoen en terug aandoen om door het  klein gaatje te kunnen zien. Ondertussen was ik al 30 dertig en dacht aan trouwen huisje beestje maar dat zou nooit kunnen voor mij een  man vinden dat zou heel moeilijk zijn. En zat in een depressie elke weekend thuis relax voor de tv . Op een dag kocht ik contactlenzen en deed ze aan en stond voor de spiegel . İk kon mijn eigen gewoon niet herhinneren wie was dit ik of iemand anders. Die ochtend reed ik sneel naar onze labo. Wat zouden mijn collega s zeggen wat zouden zij ervan denken. Heel de dag kreeg ik leuke complimentjes ik was zo blij . Ook mijn familie vond dat ik helemaal opnieuw was geboren een nieue slag in het leven had genomen. Na een paar weken op dag kreeg ik zelf een uitnodiging van Bart  om iets te gaan eten  met mijn collega die naast me zat .Met hem ben ik getrouwd we hebben voor  negen jaar lang gedated en hebben de beslissing genomen om te trouwen volgende maand juist na negen maanden. Maar ik had nog een hindernis om erover te springen en ik was bijna bij mijn doel. İk moest van mijn contactlenzen afgeraken het werd er niet gemakkelijker op om jarenlang om iets in je ogen te prutsen en te onderhouden. Tot op een dag ik op de website van Blumeditravel had geklikt. Kunnen Zien zonder een bril of contactlenzen stond er op het scherm ja ik was verkocht . İk ga mijn ogen laten laseren na die titel op mijn scherm. En heb dat ook gedaan ben naar İstanbul overgevlogen met mijn vriend en heb mijn ogen laten door dokter Nusret Bas. En heb nu een leven zonder bril ik ben blij een lang verhaal met een leuke einde. Ondertussen zijn mijn trouw fotos ook geslaagd fototjes zonder een dikke zwarte ronde bril. Het lelijke eendje is weg en er is een nieuwe Evelyn geboren ene met zelfvertrouwen en die haar eigen mooi vind wanneer ze in de spiegel naar haar kijkt. Het is zo gemakkelijk te leven met nieuwe ogen je kan alles doen wat je wilt je kan opstaan en alles zien je moet niet elke avond je lenzen uitdoen en je moet ze niet elke dag onderhouden. Je moet niet aan je ogen denken je kan een zonnebril dragen en in de zon kijken je hebt geen tranende en jeukende ogen. Ja het leven is toch zo mooi en ik voel mijn eigen mooi. İk raad het dan ook iedereen maak kennis met Blumeditravel en je leven drasttisch veranderen. Geloof mij het valt op hoor....

13-04-2012 om 13:31 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-04-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een leven zonder bril of contactlenzen dat kan ...

Je ogen laten laseren voor dat je baby op komst is ?

Je bent een jonge vrouw en je wilt een baby maar je hebt een bril of contactlenzen ? Je kan bijna helemaal niets zien je oogaandoening is zo ver gevorderd dat je niet verder kunt leven zonder een bril of contactlenzen?????En je weet niet wat je moet doen met die glazen op je neus of je lenzen in je oog met een baby erbij.En je wilt er dan ook nog goed uit zien als kersverse mama. Het leven is toch niet zo moeilijk hoor. Er bestaat een oplossing voor dat gedoe,  je kan gerust als nieuwe mama door het leven zonder bril of contactlenzen. İk ben getuige geweest van een aanstaande mama en haar probleem. İk heb van haar de toestemming gekregen om dit te kunnen vertellen aan jullie. Ze heet Els en is al 4 jaar getrouwd en is 29 jaar, en wil graag een baby. Ze voelt haar eigen er klaar voor.Maar is dan ook een drukke mama in spe want ze is een drukke zakenvrouw . Els leidt aan hoge myopie aan haar linkeroog heeft ze -4 en aan haar rechteroog heeft -5. Wat betekent dit in het gemakkelijk Nederlands ze is helemaal blind ze kan geen steek zien en dan heeft ze nog een drukke baan en dan nog met de baby. Ze was ten einde raad, want een bril dragen is niet gemakkelijk want het kan elke moment vallen op de grond als je je buigt om je baby te verzorgen of moest je je baby wassen dan ontstaat er een verdamping. Als je wilt spelen met je baby kan de kleine het van je gezicht aftrekken of het zal als speelgoed dienen voor de kleine pruts.  Als je s nachts moet opstaan om de kleine te verzorgen moet je achter je bril zoeken op je nachtkastje of op de grond en dat is niet echt gemakkelijk. Want 5 keer in de nacht opstaan is niet zo fijn als je graag wilt slapen en je kan het niet want je kan niet zien zonder bril. Dit zijn een van de moeilijkheden die je kan beleven als je een bril draagt en aan een baby denkt. Het tweede probleem is een baby willen en contactlenzen dragen, dat is dus een heel ander verhaal. Want contactlenzen zelf op zich onderhouden is heel moeilijk en dan nog met een baby dat is niet zo heel gemakkelijk . Elke keer dat je je lenzen moet indoen als je opstaat en als je gaat terugslapen het uitdoen. Daarom heeft Els besloten om een ooglaserbehandeling te laten doen voor dat ze zwanger wou geraken. Want tijdens je zwangerschap kan je geen laserbehandeling laten uitvoeren om dat je hoornvlies tijdens de zwangerschap kan veranderen en dat je ogen terug naar af gaan is het niet aangeraden. Ondertussen is ze al mama en  vind het leven zonder contactlenzen en bril veel gemakkelijker omdat ze de verzorging van haar baby gemakkelijk kan onderhouden. Want het zou gewoon heel veel tijd innemen nu staat ze gewoon klaar voor haar kleine en ze ziet er beter uit als nieuwe mamaJ

11-04-2012 om 15:46 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
28-03-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Getting Lasik in Turkey

So you're considering having your eyes fixed. DO IT! It's awesome.
You wonder where you should have it done, and want the best? Go to Turkey.
There, that was the short version of this blog post.

Why did I go to Turkey of all places? It's cheaper and they have more experienced doctors. I first found a clinic here to test my eyes for free to verify that I qualified for Lasik. I did. They quoted me about 3500 Euros in price for both eyes getting Femto Lasik with wavefront (I recommend you google Femto Lasik and the various Lasik operations. There is no point in me rewriting all the info out there.) The health insurance would cover 500 Euros of the price, but only at one of their clinics that they contract with. In Turkey I paid 1660 Euros for the same surgery, and got 3 nights at a cute hotel and a tour of the city. And the surgery was performed by one of the most experienced surgeons in all of Europe. So that's why I opted for Turkey. It was my first experience in a Muslim country. The reason it's so much cheaper is because they do more surgeries, and they pay their workers less.

So here is my experience with Blumedi Travel. It is nicely set up. They work exclusively with Dr. Nusret Bas who has a clinic in Rotterdam and Istanbul. I chose Istanbul nonetheless because I wanted to have some alone time, travel somewhere new, and even with hotel and flight it was still cheaper than Rotterdam. I booked my flight to Ataturk (which I really recommend, because traffic is awful, especially coming from the other airport 2.5 hours away).
Charming Demet picked me up from the airport with a little sign. The driver took us to the hotel and she made sure I was set up before leaving me with the information booklet about the surgery, schedule, and some interesting sight seeing points to see. 

On the day of the surgery our group was taken to the hospital around 12:00 pm. We sat around for a large part of that afternoon, waiting to get our eyes checked. We had three checks, one of which was performed by Dr. Bas himself. Then we each went into surgery one after another. I was very nervous, but once the eye drops were in I didn't feel much. Demet was there to translate in English and reassure me. The best word I can use to describe the operation itself is trippy. It wasn't really painful. They have to put a little metal brace into the eye to keep it open. That was quite uncomfortable, but again, not painful and it didn't last long. Then when the laser opened the eye I just felt pressure and I saw these cool little laser beams that looked like tiny stars. The whole experience lasted for about 20 minutes. It felt even faster than that. The most painful part of the surgery was taking off the surgical mask they put over my cheeks and forehead. It was like having my face waxed, but then again I was more bothered than others, because I have sensitive skin. After the surgery my vision was hazy. It was uncomfortable to have my eyes open. We waited with closed eyes and sunglasses, in a darkened room for everyone to finish, got our medication, a cake and juice. and got driven back to the hotel, which took about 30 minutes. I got to my room at around 5:00 pm and followed the clinic's advice to take painkillers and get plenty of rest. I slept until the next morning at 7 am. The best way I can describe how your eyes feel after surgery is this: if you've ever worn contacts before, it's like you put them in early in the morning, and forgot about them until the next morning. If you have never worn contacts: it's like having sand in your eyes. What felt best was just to keep my eyes closed. Also being exposed to cold air felt very soothing. I was practically the only one who chose to rest and stay in the hotel. Everybody else went out to eat and drink. They didn't do so well the next day (honestly who drinks alcohol the day they have surgery?) I woke up and could see. After breakfast we were picked up and driven back to the clinic for a check up with Dr. Bas. He checked our eyes, and pronounced us seeing. After that we had lunch and got a fun city tour. The sticky contact lens feeling stayed with me for three days. Now as I'm writing this it's been almost a week, and I don't feel the lens feeling anymore, but my eyes do get dry easily, so I just keep on putting the natural tear drops in.
It takes a while for the vision to settle in, I've been told, but the very next day I could see better and more detailed than I ever have before, even with glasses or lenses. I highly recommend it to anyone. The pain is not dramatic, just kind of uncomfortable.


I chose to have Femto-Lasik because my contacts were hurting my eyes, and I couldn't stand glasses. Also, with my astigmatism my contacts constantly rotated, so I could see nothing at all when they weren't lined up right, and the only company that made my exact lens prescription charged $80 for one monthly lens. Projected lifetime savings in eye care: 33,400 Euros.

I wanted to have this done when I was 20 years old, but back then the surgery was pretty new, so I thought I would give them time to practice it and figure it out, which they have. I will save up money for my boys to have their eyes done when they are 18, because it will save them so much money in the long run.


Dit is een getuigenis van een oud patiente . Dankzij blumeditravel heeft ze nieuwe ogen en daarom is ze heel blij en heeft heel even in het kort iets geschreven over  ons..



28-03-2012 om 13:36 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
21-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Een mailtje van een oud patiente dat ik wou meedelen. Ze schreef dit een paar jaar geleden , omdat ze geen fashion zonnebril meer wou dragen. Bedankt Sarah voor je getuigenis

Zonnebril?

Mijn naam is Sarah en heb een ooglaser-behandeling laten ondergaan bij Blumeditravel en daarom heb ik een teks opgemaakt voor hen.
Veel lees plezier.

De zon schijnt de vogeltjes maken buiten muziek. Het begint lente te worden. Het is zover binnenkort, het koude grille weer is weg en veranderd zichzelf door het zonnige en  het warme weer. Als de zon schijnt is iedereen blij. Je wordt blij als je de stralen op je gezicht voelt en wordt er prettig van . Ook is het tijd om de grote fashion zonnebrillen uit je kast te halen. Het is eigenlijk een dagelijkse behoefte  in de lente in de zomer. Het is dan ook eigenlijk beetje een fashion-statement voor sommigen. En voor sommigen is het eigenlijk meer een behoefte. Want de meesten kunnen niet in de zon kijken. İk bevoorbeeld heb voor lange jaren geen fashion bril kunnen dragen omdat ik altijd een speciale bril nodig had. İn het kort samengevat, als je een oogaandoening hebt kan je niet zomaar een bril aankopen. Want je hebt een speciale bril nodig, ene met een nummer en speciale glazen . İk zal het zo zeggen als de zon schijnt heb je een gewone bril nodig en een zonnebril. Dat is dubbel zoveel geld. Want stel je voor je bent buiten aan het lopen met je speciale zonnebril dat  voor jou gemaakt is en je springt een cafe binnen, wat gebeurt er dan haal je je gewone bril op tafel. Dit is toch niet handig om met twee verschillende brillen te dragen op zak. Ook kost het je geld om een bril te laten maken dat je ogen beschermt tegen de zon. Een goede zonnebril kost dan ongeveer 350 euro en dan nog is een paar glazen. Dit komt toch duur uit en dan al de last die je moet meemaken. Daarom heb ik de juiste oplossing voor u. Want ik hebt dit zelf meegemaakt. İk hou van om een zonnebril te dragen maar geen gewone bril. Na een tijd werd ik gek van het uit  doen en aan te doen. En op een dag kwam ik terecht bij Blumeditravel op het internet. De juiste oplossing op het juiste moment. Het was ondertussen al zomer en ik had die avond een beslissing genomen. Het was tijd voor een ooglaser-behandeling. De volgende dag had ik al contact met hen. Ik had hen verteld dat ik het beu was om met twee verschillende brillen in men  handtas rond te lopen. Al mijn gegevens had ik al ondertussen doorgemaild en ze verwachtten me in İstanbul. İk ging behandeld worden door dokter Nusret bas.Dit was zo al een leuk gedachte dat ik de volgende week mijn eigen in İstanbul bevond. Het was zo mooi weer de zon scheen op mijn gezicht en ik was zo blij ...İk moest geen dubbele bril meer dragen.
Mijn behandeling vond de volgende dag plaats en het resultaat, mijn ogen waren 100 percent. İk kon zien zonder bril, zonder iets om op mijn neus te dragen. Want met de tijd kreeg ik  rode kringen en vlekken op mijn neus door een lange tijd een bril te dragen en dan ook nog wallen rond mijn ogen. Maar nu ga ik deze problemen niet meer hebben ik ben mijn bril kwijt .İk kan mijn  grote fashion zonnebril dragen, en ik  ben zo blij en ik hou van de zomer en de zon .))

21-02-2012 om 13:57 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Monovision...

Monovision  betekent in  Nederlands  een leesbrilcorrectie. Dit is vandaag ons onderwerp waar we in het kort gaan over spreken . Want we hebben alle behandelmethoden al gehad . Dit is zo ver een van de laatste methode in onze lijst.
U bent ouder dan  40 en u wilt uw bril niet gebruiken voor een verre en dichte afstand.
dan is Monovison oftewel een leesbrilcorrectie voor u de ultieme uitweg.
Het is dus mogelijk om een correctie van uw leesbril te verrichten. Bij deze ingreep wordt een goed vertezicht aan de ene oog gecombineerd met een goed leesvermogen aan het andere oog. Deze methode zorgt ervoor dat het gebruik van uw leesbril voor een heel lange tijd wordt uitgesteld.
Monovisie-Lasik is een techniek waarbij een oog ( meestal de dominante oog ) is gecorrigeerd voor een duidelijke afstand visie en het andere oog is dan gecorrigeerd voor een dicht zicht.
Wie echter nog niet bekend is met deze behandeling is het sterk aanbevolen om dit door middel contactlenzen te proberen, alvorens een definitief beslissing te nemen.  Dus een grote voordeel  is dat het gebruik van een leesbril voor langere tijd uitgesteld kan worden.
Een nadeel is echter dat er grenzen zitten aan het verschil tussen beide ogen. Wanneer het verschil tussen beide ogen te groot wordt zal dit als een onbalans ervaren worden zodat het lees-oog de verste stoort . Wanneer er na jaren toch een leesbril nodig is , kan u in de verte wat minder zien omdat het verte oog niet actief is..


Dit is een korte uitleg van onze website in Nederland.
De werking van het oog is een uiterst geraffineerd mechanisme. De ooglens zorgt ervoor dat wij scherp kunnen zien op verschillende afstanden. Het signaal wordt automatisch gestuurd naar de hersenen zodat de ooglens bol wordt als wij dichtbij willen zien en hol wordt voor veraf. Ongeveer rond de leeftijd van veertig jaar verzwakt de spier die de ooglens boller of holler maakt waardoor het focussen moeilijker wordt. In dat geval wordt een leesbril gebruikt om voor dichtbij scherp te kunnen zien. Dit verschijnsel wordt presbyopie genoemd.
Het oog wat het meest actief is (het dominante oog) wordt volledig gecorrigeerd en op de sterkte 0 gebracht. Met dit oog kijk je in de verte. Het andere oog is niet dominant en wordt gelaserd tot een reststerkte van –1 of –1,5. Met dit oog wordt een goed leesvermogen bereikt.





Wie is beschikbaar ?

·Als u ouder bent dan 40 jaar

. Als u problemen  hebt met dichtbijziendheid

·Als je geen bril  meer wilt gebruiken en dat je akkoord gaat met een goede zich          te hebben maar geen perfecte zicht.

·     Deze behandelmethode is zeker aan te raden voor gepensioneerde mensen.

Dit is zo ver een van de laatste methoden waar ik uitleg kan over geven.  

08-02-2012 om 14:57 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-02-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
We hebben bijna alle verschillende behandelmethoden overlopen maar vandaag ga ik u meer informeren over Custom-Vue Wavefront-Lasik. Dit is eigenlijk een heel andere techniek dan de anderen en ook een speciale techniek.Dus de volgende punten volgen hier beneden;

·       Wat isCustom Vue-Wavefront-Lasik.

·       Wie is kandidaat ?

·       Het verschil tussen Custom-Vue Wavefront-Lasik en een gewone Lasik

·       Een behandeling samen met Wavefront en een Lasik behandeling?


Wat is CustomVue Wavefront LASIK?
Wavefront-LASİK stelt ons in staat om zeer nauwkeurige, geïndividualiseerde visie-correcties te verrichten, dat onmogelijk zou zijn met de traditionele LASİK chirurgie, contactlenzen of bril.
Wavefront-LASİK, ook wel bekend als wavefront-geleide LASİK of aangepaste LASİK, maakt drie-dimensionale kaarten aan van onvolkomenheden in het optische systeem,  dat wordt gebruikt om de laser te leiden in het hoornvlies
Met deze behandeling is het mogelijk om nog beter te zien dan u ooit met bril en/of contactlenzen zult zien.  De WaveFront-methode achten wij geschikt voor bijziendheid tot -7.00 dioptrieën, verziendheid tot +3.00 dioptrieën en cilinderafwijking tot 3.00 dioptrieën.
De WaveFront-behandeling wordt voornamelijk uitgevoerd als aanvulling op de LASIK- of de LASEK/PRK-methode en is ook een goede oplossing als u te wijde pupillen in het donker heeft of als u ‘nachtblind’ bent

Wie is er kandidaat?
  • Als u een high order aborration patiente bent
  • Als u 'nachtblind' bent
  • als u grote pupillen
  • U bent ouder dan 18 jaar
  • U bent niet zwanger


Voordelen na deze behandeling ?
  • er hoeft minder hoornvliesweefsel gelaserd hoeft te worden
  • maakt laseren vaak toch mogelijk wanneer u een relatief dun hoornvlies heeft
  •  een grotere kans dat u na de ingreep beter ziet in het donker en bij fel licht

· Wavefront geeft u de mogelijkheid beter te zien dan met een standaard procedure.

Wat zijn de voordelen van Wavefront gecombineerd met de Intralase methode?

De voordelen van Wavefront gecombineerd met de Intralase methode zijn:?

Hogere kans om een zicht te krijgen van 20 op 20 of meer

De mogelijkheid om ogen met relatief grotere pupillen te behandelen
Vermindering van nachtblindheid
Helderdere, scherpere behandelresultaten vergeleken met behandelingen zonder Wavefront™

Het verschil tussen een lasik behandeling en een CustomVue-Wavefront behandeling?
LASIK is een combinatie van een chirurgische ingreep en een laser techniek.Maar bij een Wavefront behandeling gaat men heel anders te werk.men is in staat om zeer nauwkeurig geindivualliseerde visie-correcties te verrichten. Dat onmogelijk is met de tradionele Lasik chirurgie.

03-02-2012 om 11:53 geschreven door demet

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • Een getuigenis door Nadia..
  • Een beslissing..
  • Een vakantie zonder bril
  • Geen dikke zwarte ronde bril meer
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/05-03/06 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!