NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

Foto
Foto
Foto
Foto
Hello

Reacties op bericht (10)


Dag Roda mooi is je kerstblogje

Groetjes van Els Nobless en Juniorke Kinderblog

2cii9og.jpg

18-12-2017 om 14:41 geschreven door Els Nobless


Hallooooootjes Roosje
We beginnen weer met een nieuwe week , wat gaat het snel we zitten zo in de kerstdagen , ik wens U een fijn begin van deze week en we starten met een knuffeltje van mij en een lieve groet . Liefs Ingrid. Ook bedankt voor steeds de mooie plaatjes en het schrijven Roosje . Image and video hosting by TinyPic

18-12-2017 om 08:25 geschreven door Ingrid


dag Roosje
ik wens jou heel fijne dagen voor Kerst ! liefs meeuw Image and video hosting by TinyPic

18-12-2017 om 08:21 geschreven door meeuw


Hello lief blogvriendinneke , Een gezellige week gewenst,met veel liefs van Brigitte

Liefs van Brigitte

Mijn kerst awardje voor jou lieve Rosa,

Liefs van Brigitte

18-12-2017 om 07:51 geschreven door Brigitte


Goedemorgen lieve vrienden.Moge het voor iedereen een mooie en een gezonde week naar het Kesrtfeest toe worden.
n9qiekq.gif We zijn vandaag maandag 18 december.Het weekend ligt terug achter ons en we beginnen met volle moed aan een nieuwe week die ons leidt naar het Hoogfeest van Kerstmis waar we de geboorte van Jezus te Bethlehem herdenken en vieren.Overal op de radiozenders zijn vele kerstliederen te horen,doch maar weinigen die we uit onze jeugd kenden.Alles klinkt meer in een modernere melodie maar niettemin blijven we de nostalgie voelen van Stille Nacht - Susa Nina en de Herderkes lagen bij nachte en de realiteit,ja er was dan een kindeke geboren op stro.Bijna in ieder winkelraam en huiskamer zag Je een kerststalleke staan wat toch nog op vele plaatsen het geval is want het Kerstgevoel zal nooit verdwijnen want het is er één van vrede,van vrede aan alle mensen die van goede wille zijn.Hopelijk mogen er zich vele wereldleiders zich bedenken hoe waardevol de " Vrede " is want onze wereld leeft op een kruidvat.God wordt verbannen door de macht van het geld.Er worden miljoenenregeringen op de been gezet terwijl een groot deel van de mensheid nog geen dak boven het hoofd heeft en zelfs niets te eten heeft.De moderne schande.Gelukkig hebben we het in vergelijking met zeer vele anderen nog goed.Doch beetje bij beetje wordt er ook aan onze welvaart geknaagd en ook bij ons steken scandalen de kop op en dan nog op de rug van de minstbedeelden.Laten we hopen dat het terug een Kerstmis van vrede en vergeving wordt want dit is de eerste kleine stap naar de echte vrede.Het is nog wat vroeg om mijn Kerstwens neer te schrijven maar toch heb ik reeds een wens voor Jullie allen in bloggenland,maak er een mooie en een gezellige Kerstweek van en waar er onenigheid is,reik elkaar de hand,terwijl het spijt me en dank U terug onder elkaar mag zijn.Ik ben geen priester of dominee,doch dit is wat ik van thuis uit,van mijn moederke zaliger heb meegekregen en daar ben ik blij en fier op dat ik nu nog in deze moderne en in een van overconsumptie wereld nog mag en kan geloven.Ik wens Jullie nogmaals een fijne Kerstweek met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

18-12-2017 om 07:48 geschreven door Jos Vande Ghinste


Wens je een fijne nieuwe week lieve vriendin
wat is dit een mooie leuke creatie
Mijn Kerst Award voor jou uit vriendschap
40n5bb1un.gif

18-12-2017 om 07:32 geschreven door Nikki


goedemorgen rosa pracht crea
1299.gif

WENS JULLIE EEN FIJNE DAG MVG RUDY xxx

18-12-2017 om 07:31 geschreven door rudu


fijne maandag en een goede start van de nieuwe week
26.gif

We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
zelfs vaak in verre oorden.
Maar we vinden hem meestal dichtbij,
in een paar bemoedigende woorden.
Lieve groetjes van Freddy en Patty
en een dikke knuffel
van onze  kapoentjes.

18-12-2017 om 02:08 geschreven door Patty_en_freddy


Mijn kerst en vriendschapsawardje voor jou Roza

vfi11aqg.jpg

17-12-2017 om 23:07 geschreven door Benthe


Ik wens al mijn blogvrienden een mooie derde zondag van de Advent toe.
ij386pmu.gifWe zijn vandaag zondag 17 december.Vandaag vieren we de derde zondag van de Advent.Maar voor mij is het ook een lazy (luie) zondag daar ik met moeite het bed uit kon.Wat vroeger gaan slapen hé Jos.Hier heeft het lichtjes gevroren en en ik denk dat we vandaag een zonnige dag zullen krijgen.Laat maar komen Grietje zou Walter Capiau gezegd hebben in het al lang bij ons vervlogen " Rad van Fortuin "" maar op vele zenders op mijn sateliet,draait dit programma nog steeds en even populair.Messchien zijn de firmas bij ons zo vrijgevig niet meer.Daar ik al wat aan de late kant ben kom ik Jullie dan maar een mooie en HOPELIJK een zonnige zondag toewensen met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

17-12-2017 om 16:17 geschreven door Jos Vande Ghinste


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail
URL
Titel *
Reactie *
Veiligheidscode *
Nieuwe code aanvragen


Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)


>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!