Inhoud blog
  • Wat mijn papegaai heeft gezegd tegen mijn visite
  • Mijn papegaai kan praten!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Vogels kunnen praten
    Wat papegaaien er allemaal uitgooien
    27-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mijn papegaai heeft gezegd tegen mijn visite

    Ik heb mijn papegaai nu ongeveer een jaartje en hij begint al volop te praten. Helaas bezorgde hij mij gister wel bijna de schrik van mijn leven! Mijn papegaai heeft het praten namelijk niet geleerd van het afluisteren van mensen maar hij heeft het geleerd van de televisie. Toevallig is het geen dat het meest bij ons op televisie aan staat goede tijden slechte tijden. Laat ik het vanaf het begin vertellen nu. Het was gisteravond nog vroeg en de visite zou om een uur of 9 komen. Ik ging nog even naar de winkel kocht wat dierenvoer voor mijn papegaai en hapjes voor de visite. Het was allemaal erg gezellig en er werd flink gelachen. Totdat mijn papegaai begon te praten. Weet je wat hij zei?  “Ik hou van je” , “ik wil je nooit meer kwijt” ,”blijf bij me”, “maar waarom ging je dan met hem naar bed”?  Mijn visite lachte zich kapot! Ze gingen allemaal gemene dingen vragen zoals, “haha heb je liefdesproblemen?”, “iets te vertellen?”  Achteraf kan ik er nu ook wel om lachen. Maar ik denk dat ik mijn papegaai toch maar wat andere programma’s ga laten horen!

    http://www.wanyama.nl/vogel/

    27-10-2012 om 18:25 geschreven door slaapzak

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn papegaai kan praten!

    Ik heb een papegaai als huisdier, het zijn zulke grappige dieren! De reden dat ik mijn papegaai had gekocht zijn eigenlijk de papegaaien die je ziet in films. Ze zijn altijd zo grappig wanneer ze in een grote piratenfilm een piraat na praten en een ooglapje voor hebben, of als ze iets napraten in een politieserie. Ik wist het, ik wilde een papegaai hebben die kan praten. Toen ik dat eenmaal in mijn hoofd had duurde het ook niet lang voordat ik daadwerkelijk een papegaai had gekocht. Helaas viel het praten nog wat tegen. Ik had hem al een kleine maand toen ik me zorgen begon te maken als hij wel kon praten. Ik wist ook niet waar het aan kon liggen, want ik praatte (zoals de man van de dierenwinkel me had geadviseerd)  elke dag even tegen hem. Gelukkig gold ook hier weer dat geduld een schone zaak is, want een week daarna begon hij één woord te spreken:  “Shit”. Ik moest die dag namelijk een opdracht maken voor school en dit wou echt niet. Het woord “shit” moest toen wel vaak uit mijn mond zijn gevallen. Ik heb hem hierna gewoon elke keer als mijn papegaai een woord napraatte lekker dierenvoer gegeven. Dit werkte blijkbaar goed want mijn papegaai herhaalt nu vet vaak allerlei zinnen, mijn papegaai kan gewoon praten!

    11-10-2012 om 00:00 geschreven door slaapzak

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!