welkom bij de Jean-Marie Pfaff site
Foto
Inhoud blog
  • Familie Pfaff betreurt de uitspraken van Nicolas
  • Strafs van de Pfaffs
  • Lyndsey en Dave en de kids naar Disneyland Parijs
  • Een nieuwe look voor Carmen Pfaff
  • Carmen Pfaff laat Vlaming meekijken tijdens facelift
    Rondvraag / Poll
    Wat vindt u van de familie Pfaff
    Ja , een leuke en gezellige familie.
    Nee , een vreselijke familie.
    Geen mening.
    Bekijk resultaat

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Nieuws HLN
  • Sluit het gsm-abonnement als laatste af: wat met telecomabonnementen bij een overlijden?
  • Apple verwijdert WhatsApp op bevel van Chinese autoriteiten
  • Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne
  • Eindelijk: ook Telenet ondersteunt de eSIM voor smartphones, na Proximus en Orange
  • Vooral grote operatoren voerden prijzen op: dit betaal (en krijg) jij vandaag meer voor je telecomabonnement
  • China wil geen Amerikaanse processoren meer in overheidscomputers
  • Nothing Phone (2a) review: uniek ontwerp voor 329 euro
  • Nieuwe gebruikers op X zullen voortaan moeten betalen om te posten
  • Google-medeoprichter Sergej Brin over hun AI-tool Gemini: “We hebben daar absoluut de bal misgeslagen”
  • Apple stijgt op Wall Street na geruchten over staken autoproject
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    pfaffjes
    het familieleven van Jean-Marie Pfaff
    21-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Column : Lyndsey Pfaff : Op het potje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bruce is nu iets ouder dan 2. Het wordt dus stilletjes aan tijd voor het potje. Een kind mag je niet dwingen om zindelijk te worden , elk kind heeft zijn eigen ritme. Bruce's neefje Liam is al 3 maanden zindelijk , maar Bruce praat dan weer vlotter. Je kind pushen om op een potje te gaan , heeft enkel het tegenovergestelde effect. Dat lees je in elk opvoedboek. Dus juich ik Bruce toe wanneer hij [ heel trots op zichzelf ] roept : ' Flinke Bruce ?! Dikke duim voor Bruce , he mama ' ? Als het hem weer op tijd is gelukt... En  's avonds hebben we ons nieuwe ritueel ingevoerd : Bruce op het potje , handjes wassen , tandjes poetsen en verhaaltjes lezen ! Om de beurt lezen Dave en ik voor.

    Kleine zus Fay heeft intussen voor haar eerste verjaardag nog eens twee tandjes erbij gekregen. Dat maakt de tussenstand op zeven tandjes nu. Bruce hield ons  's nachts wakker toen zijn tanden doorkwamen , maar onze Fay heeft er gelukkig geen last van. Ze probeert intussen dapper te stappen , maar heel vlot gaat dat nog niet. Het lijkt soms wel of ze dronken is , zo wankel zet ze haar eerste stapjes op zoek naar haar evenwicht. Op haar verjaardagsfeestje leek Bruce meer het feestvarken dan Fay. Hij deed de pakjes voor haar open , hij blies haar eerste kaarsje uit en hij smulde haar taartje verder op.... Bruce is een fan van verjaardagsfeestjes , dat is nu al overduidelijk. En blijkbaar valt de appel niet ver van de boom : als kind vroeg ik altijd zoveel mogelijk gasten voor een feestje , want zo redeneerde ik , dan kreeg ik ook meer cadeautjes...

    Onze kinderen worden elke dag een beetje groter. Ze kunnen alsmaar meer. Ook ruziemaken ! Ze zijn lief voor elkaar , maar af en toe... Dat belooft veel voor later , als ze groot zijn. En je zou me nu af en toe al eens moeten zien : een scheidsrechter bij kinderen van 1 en 2 jaar ! Gelukkig zijn de kleine discussies ook net zo snel weer vergeten en spelen ze weer gewoon als broer en zus samen. Tot Bruce weer aan zijn nieuwste hobby begint : uitdagen ! Onze Bruce weet al heel goed wat wel en niet mag en die grenzen aftasten is oh zo leuk voor een jongetje van 2 ! Maar als hij vindt dat ik iets doe wat niet juist is of wanneer kleine zus uit de bocht gaat [ de kleine schat weet niet eens wat er gebeurt ] , stuurt hij ons net zo vrolijk de hoek in...

    Bron : www.jongegezinnen.nl







    21-12-2008 om 20:00 geschreven door de pfaffs

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (12 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eemlandwijnen.nl exclusieve online aanbieder Pfaff -wijnen in Nederland
    Soest - De internetwijnwinkel Eemlandwijnen.nl is sinds 1 september 2008 de exclusieve online aanbieder van de Pfaff-wijnen en -champagnes in Nederland. Deze reeks - 'The Pfaffs ' geheten , naar de Belgischeoud-voetbalkeeper Jean-Marie Pfaff - bestaat uit drie wijnen [ rood , wit en rose ] plus een drietal champagnes. Kenmerkend voor ' The Pfaffs ' is de goede combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

    Naamgever van deze wijnen is Jean-Marie Pfaff , zonder meer de bekendste Belgische oud-keeper. Sinds enige tijd is hij ook populair als televisiepersoonlijkheid. De real-life soap op RTL 4 waarin de dagelijkse belevenissen van himself , zijn gezin en zijn kleinkinderen in Brasschaat worden gevolgd , kent al seizoenenlang elke week een grote groep vaste kijkers. Deze sympathieke Belg , zoon van een Belgische vader en een Nederlandse moeder , is dan ook erg geliefd in ons land.


    Drie wijnen en drie champagnes

    Het assortiment van ' The Pfaffs ' bestaat uit een rode wijn [ The Pfaffs Cabernet Sauvignon ] een witte wijn [ The Pfaffs Chardonnay ] en een rose wijn [ The Pfaffs Syrah Grenache Rose ]. Naast deze aangename wijnen zijn er drie verschillende champagnes : The Pfaffs champagne Brut , The Pfaffs champagne Brut Rose en The Pfaffs champagne Milleseme 2000.

    Deze reeks van ' The Pfaffs ' maakt het assortiment van Eemlandwijnen.nl opnieuw een stukje veelzijdiger. En uiteraard past die perfect bij de filosofie : veel kwaliteit voor weinig geld , zoals u van  www.eemlandwijnen.nl   gewend bent.

    Bron : www.eemlandwijnen.nl





    20-12-2008 om 10:50 geschreven door de pfaffs

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Pfaff heeft veel tranen gelaten !
    Kelly Pfaff heeft veel tranen gelaten ! Het faillissement van haar boetiek is Kelly Pfaff niet in de koude kleren gaan zitten. Volgens haar man Sam Gooris.... hebben Kelly en hij veel tranen gelaten. Farfalle , de Nijlense kledingzaak van Kelly Pfaff , was sinds februari van dit jaar open , maar ging op de fles. " Het faillissement is de schuld van Iske Oliviers , Kelly's zakenpartner. Kelly is opgelicht door haar beste vriendin " , klonk het enkele weken geleden in het Vlaamse weekblad Dag Allemaal.

    " Ik kon niet helemaal vermoeden dat er problemen waren met de winkel , maar ik merkte wel dat Kelly niet zo gelukkig bij liep. Ze maakte lange dagen en was moe als ze thuiskwam. Er kwam zelden een woord uit. Ze kropte alles op " , zegt echtgenoot Sam Gooris nu.

    " Uiteindelijk zei ik : Nu moet ik weten wat er aan de hand is , en toen is alles eruit gekomen. Ik heb gezegd Nu gaat ge niet meer naar die winkel en blijft ge thuis.

    Op de vraag of hij en Kelly nu tegen een schuldenberg aankijken , moet Sam het antwoord voorlopig schuldig blijven. "Als we hard blijven werken , kan er ons weinig gebeuren. We zijn getrouwd in goede en kwade dagen. We weten nu dat we de kwade ook aankunnen. Ik ga ervan uit dat alles wel goed zal aflopen ".

    Bron : www.primeurjagers.nl



    18-12-2008 om 14:15 geschreven door de pfaffs

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aflevering 1 op vrijdag 9 januari 2009 bij RTL 4
    Antwerpen - De Pfaffs hebben een goeie reden om de kurken te laten knallen , want Kelly wordt dertig. Vrienden en familie hebben daarom een spetterend feest georganiseerd in een trendy restaurant in Antwerpen. Er zijn kosten noch moeite gespaard om er een onvergetelijke avond van te maken , te beginnen met een spectaculaire entree aan boord van een witte limousine. Wanneer Kelly ten tonele verschijnt duurt het dan ook niet lang vooraleer Carmen naar haar zakdoek grijpt.

    Ondertussen valt Kelly van de ene verbazing in de andere , o.m. het gastoptreden van een heel bijzonder veiligheidsagent. Goed en wel bekomen van de eerste verrassing , mag Kelly haar verjaardagscadeau in ontvangst nemen. Tot haar grote verwondering komt ze oog in oog te staan met niet een , maar twee fonkelende diamantenringen. Kelly is uit haar lood geslagen , maar vindt toch nog de juiste woorden om haar vrienden en familie te bedanken middels een emotionele speech. En Carmen .... die is aan haat tweede zakdoek toe.

    De volgende dag hebben Debby en Nicolas nauwelijks de tijd om te bekomen , want zij gaat vandaag onder het mes. Debby droomt al jaren van een borstvergroting , maar nu het eindelijk zover is gieren de zenuwen door haar lijf. Voor Nicolas kan het niet snel genoeg gaan. Terwijl Debby bloed en tranen zweet , fantaseert Nicolas al hardop over haar nieuwe boezem.

    Ook ten huize Gooris is er van 's morgens vroeg leven in de brouwery. Alleen Sam heeft weinig zin om op te staan. Kelly , Kenji en Shania offeren zich dan maar op als persoonlijke wekdienst. Maar als ook lieve woordjes niet meer helpen , verdiepen de Goorissen zich in ' martelpraktijken '.

    De hoogzwangere Lyndsey heeft een zeer onrustige nacht achter de rug. Ze kan elk moment bevallen , en wil geen risico's nemen. Samen met Dave besluit ze naar het ziekenhuis te vertrekken....

    Bron : www.showbizzsite.be






    18-12-2008 om 10:58 geschreven door de pfaffs

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-12-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lyndsey Pfaff wordt columniste
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lyndsey Pfaff gaat een maandelijkse column schrijven over het moederschap. De jonge moeder doet dat voor de website van uitgeverij Jonge Gezinnen. De jongste dochter van de Jean-Marie en Carmen Pfaff presenteert haar eerste column donderdag tijdens de Jonge Gezinnen Beurs in de Utrechtse Jaarbeurs.

    In haar column schrijft Lyndsey openhartig over alles wat ze meemaakt als bekende en werkende moeder van de 2-jarige Bruce en de 1-jarige Fay. " Wassen , strijken , inkopen doen , koken , kinderen verzorgen... Ik doe mijn best om het allemaal rond te krijgen " , schrijft de 29-jarige Lyndsey. " Het gebeurt geregeld dat het al middag is voor ik me eindelijk aankleed " . Lees meer columns van Lyndsey Pfaff op  www.jongegezinnen.nl

    Bron : www.hln.be

    16-12-2008 om 15:13 geschreven door de pfaffs

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (18 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Zoeken met Google



    Zoeken in blog


    Archief per week
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 31/12-06/01 2008
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Laatste commentaren
  • Hallo (valerieke)
        op Strafs van de Pfaffs
  • Wijn bezorgen als Kado! (Stefan Heeger)
        op Eemlandwijnen.nl exclusieve online aanbieder Pfaff -wijnen in Nederland
  • hoi familie pfaff (cynthia berens)
        op Debby Pfaff en Nicolas Liebart gaan trouwen
  • goedemorgen (katharina)
        op Bloemenplateau HollandBelgium Bid onthuld
  • PPSJES LINK NAAR ONZE UITSTAPPEN ENZ..... (georges)
        op Groot nieuws voor de familie
  • Huwelijk Debby (pierre)
        op Debby Pfaff en Nicolas Liebart gaan trouwen
  • ppjes link naar onze uitstappen en nog wat (georges)
        op In de Pfaffs vanavond
  • Dag Pfaffjes even de groetjes uit Terneuzen he' (paolo)
        op Tranen in eerste aflevering nieuwe reeks ' De Pfaffs '
  • Ik kom je een fijne nieuwe week wensen (Brigitta)
        op ' De Pfaffs ' laten ons binnen kijken
  • goedenavond van etienne en rosette (etienne)
        op ' De Pfaffs ' laten ons binnen kijken
  • Foto

    Foto

    Nieuws Telegraaf (NL)

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    maria1951_gerard
    blog.seniorennet.be/maria19

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!