Italiaanse ovenschotel nodig: 1,500kg kalfsgehakt, 2 sjalotten, 3courgettes, 3 aubergines, enkele soeplepels tomatensaus type miracoli tradizionale. 3 mozzarella's bereiding: sjalotjes fijnsnipperen en in olijfolie wat opbakken en het gehakt erbij opbakken . De courgettes en aubergines in fijne schijfjes snijden; de courgettes even blancheren; laten uitlekken en apart houden. De aubergines even aanbakken in olijfolie en apart houden. In een ruime ovenvaste schotel het gehakt over de bodem verdelen en een dun laagje tomatensaus erop aanbrengen, vervolgens de groentjes erop verdelen en nogmaals 3à4 sls tomatensaus erover doen. Tenslotte afwerken met de in schijfjes gesneden mozzarella . Een beetje olijfolie erop en +- 20 ' in voorverwarmde oven 180° laatste 5' met grill afwerken. Opdienen met gekookte rijst. smakelijk.