NIEUW: Blog reclamevrij maken?
rechts
15-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  

 reacties

Activiste Miriam Shaded zegt wat elke Pool vindt: “Islam past niet in onze manier van leven”

Screenshot_7

(Door: Sietske Bergsma)

In Polen draait het om God, eer en de natie’

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
14-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONBEGRIJPELIJK

Ik geef de link naar het artikel https://unitedwithisrael.org/israelis-under-attack-emergency-campaign/?a=eb_0714_lp     Iedereen zal wel begrijpen dat er weer 2 israëli's werden vermoord door een stuk PA slijmbal .Wat ik stilaan niet meer begrijp: waarom maakt Netanyahu niet eens korte metten met die vuile soort ? Ik besef wel dat daar zware gevolgen kunnen van komen.  Maar mocht iemand denken dat de Israëli's e zaak blauw-blauw laten zouden zich wel eens kunnen vergis. De dag dat de bom ontploft komt steeds nader. Is het niet in Israël/Iran/hesbolah. Er zijn meerdere broeihaarden. Ik zou Netanyahu gelijk geven als hij die palestijnse ratten van de kaart veegt.

XX

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.van de' nedeige' paljas

Kerk neemt illegale asielzoeker op: (in het stulpje van clown francis ??)
Mogelijk meer dan 50 kinderen besmet met TBC

Chirurg: Duizenden migranten dragen resistente TBC met zich mee en vormen groot gevaar voor volksgezondheid – Europese politiek wil zorgelijke ontwikkelingen aangrijpen om vaccinaties voor iedereen verplicht te stellen: Duitsland voerde in juni hoge boetes voor ouders van ongevaccineerde kinderen in; Frankrijk stelt vanaf volgend jaar alle 11 vaccinaties verplicht, anders geen toegang tot onderwijs.

Volgens het gerenommeerde Robert Koch Institute( RKI), dat voor de Duitse overheid de ontwikkeling van ziektes in de gaten houdt en moet zien te voorkomen, neemt het aantal infectieziektes sinds de migranteninvasie van 2015 in snel tempo toe. Artsen beschuldigen het RKI er echter van de echte cijfers (op last van Berlijn) te bagatelliseren, om te voorkomen dat de bevolking zich tegen de massa immigratie/islamisering gaat verzetten. Een afgewezen illegale asielzoeker die door een kerk in het noorden van Duitsland werd opgevangen, heeft potentieel meer dan 50 kinderen –en daarnaast hun ouders en leraren- met een zeer besmettelijke variant van TBC besmet.

 

Is dit allemaal nog verantwoord <<<?  De puzzel krijgt vorm. Een gschiedkundige zou eens moet nakijken of er al ooit een paus is "afgetreden" ?  Ik begin zo stilaan te denken dat er een afspraak is gemaakt of bedreigd om de vorige paus verplicht te doen aftreden. Niet dat het een ster aan het firmament was , maar hoegenaamd niet bereid om zijn volk te vermoorden. Odrama heeft in Oekra¨ne ervoor gezorgd dat de huidige president naar zijn pijpen danste.Waarom heeft dat stuk clown nu gezorgd dat er in europa TBC kan en zal uitbreken ?  Waarom komt hij trouwens weeral voor in het stuk ? Niet normaal.. Afgezien van de verantwoordelijkheid van de Kerk hierin ; het wordt duidelijk dat men hoe dan ook West europa wil vernietigen. En ik zeg er duidelijk bij dat wanneer deze regeringen de grenzen niet sluiten en die vuiligheid hier opkuist, zij medplichtig zijn aan moord want slacchtoffers zullen er zeker van komen. Eigenlijk ware het beter dat het volk al de regeringen met open grenzen afzetten. Er moet een einde komen aan deze schurkenstreken van hoog(van paus, regeringen en de rondzwalpende zouloubeloes) tot laag. Waarom vernemen we dit niet via de media; één van de grootste schurken.  Het leger moet daadwerkelijk in aktie komen want we zitte middenin de oorlog.Ik begin eraan te geloven dat die paus franskwibus aangesteld werd door odrama net als in Oekraïne, waar odrama een toenmalig- amerikagezinde op de troon heeft gezet.

Hoogtijd dat de burger zich terug kan bewapenen. HOOGTIJD!

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEDE RAAD

als ze er zelf nie opkomen dan moeten wij een handje helpen enkel door raad te geven.   Wil deze regering zo goed zijn Vlaanderen op te kuisen van al dat krapuul die hier een aanslag of misschien oorlog voorbereiden. Vermits men niet geneigd is het kinnekesgeld op grote schaal te verminderen, probeer ik het elders. Natuurlijk moeten ze bereid zijn van een serieuze inspanning te doen(de regering). Via het sociaal systeem is veel makkelijker .  Maar daar is 5 minuten moed voor nodig. Neen dus.  Maar wat zeker ook efficiënt zou zijn ? Alle no-go-zones zijn bekend. Dat is een groot voordeel.  Stuur met man en macht het leger erop af, wijk na wijk. In 1 jaar is de ganse rommel opgekuist en kan Vlaanderen een voorbeeld geven aan de rest van de eu.

'k Ben benieuwd!  U niet zeker ?  Ziet u het zitten vandeputte,janbom....??? 

EN voor de duitsers idem...we hoeven enkel uw marchliederen maar bevrijdt zelf uw land van dat gespuis.

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERWIJZING

Dir artikel komt van "react",   en meer dan de moeite waard:  https://re-act.be/

X

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
13-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAN ONS REDDINGSTEAM

zoals sprookjes beginnen we met

'islam' is vrede zegt mohamed

uit vreemde landen

mes tussen tanden

op schamele bootjes afgezet

op europese bodem gebracht

wordt naar het mooiste huisje getracht

desnoods met een mes

of kapotte fles

zoiets wreed haben wir nicht verwacht

volgens onze wetten aangepast

we hebben een speurteam ingelast

van daders geen spoor

ze zijn er vandoor

het team heeft in het duister getast

liza trekt deze zaak naar zich toe

theo vranken wou ook maar was te moe

had heel hard gewerkt

lizabed beperkt

ook niets gezien, meer praten dan doen 

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE PENSIOENBEZORGER

Wat zegt u meneer?  , meer kiennekesgeld, alle kassen open ,  meer respekt, boete?niks boete, boel kapotslaan, kelen, koppen doen rollen, branstichting,  werken ben je gek?, ...de laatste rondvragen geven   een getal van ongeveer 80% profiteurs.  Degenen die naar hier komen om te werken zijn dan nog meest oost-europeanen.  Dàt is wat west-europa te wachten staat. ...dit soort ziet men langs alle gaten in de eu binnenkomen. Open grenzen !! Komt erin zegt boer swa &co. We hadden u al eerder verwacht.  Ja boer-swa ; wij wel hadden gedacht maar er was teveel baar ,veel gevaar op zee. Wel probototo dan had je beter eens kunnen bellen en kwamen onze 'oorlogsboten' u toch halen

O ja ?  Ik telefoneren naar vriend .Zal tevreden zijn. Hebt u een gsm ? Ja maar hij kapot van veeeeel golf erover.  Oei, neem de mijne maar. Ge moogt hem hebben. Hier in den belziek wordt alles gedaan voor zijn toeristen. U zal wel zien , alles is hier gratis voor wie de juiste tint heeft en ik pak me wel een andere van de groten hoop. De domme vlaming betaalt toch, aldus de president van de Vlonders.

De toekomst van het multiculturele Europa: Frankfurt telt niet alleen de meeste immigranten, maar ook de meeste criminelen

Screenshot_37

(Door: Daniel Lang – Vertaling: E.J. Bron)

In de loop van de afgelopen 20 jaar werden Europa´s steden langzamerhand etnisch divers, omdat de EU-regeringen hun grenzen openden voor buitenlandse volkeren. Gedurende deze ontwikkeling hebben de autoriteiten heel bewust alle misdaden in de doofpot gestopt die door deze nieuwkomers werden gepleegd. De Zweedse politie bijvoorbeeld mag de etnische achtergrond van een opgepakte crimineel niet meer noemen en het meest bekende voorbeeld is vermoedelijk wel dat uit Duitsland, toen de Duitse regering samen met de pers probeerde de massale seksuele overvallen in Oudejaarsnacht 2015/2016 in Keulen in de doofpot te stoppen.

Inselpresse

Lees verder

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STOP DE WAANZIN

Wij die "met tram 8" of bijna rijden? kunnen niet ontkennen dat we een mooi leven hebben gehad. Ik van vlak voor de oorlog (1938) heb nog wel sommige beelden die zijn blijven hangen, meer niet. Opgegroeid in een christelijk milieu wat betreft school, kerk, met alles erop en eraan. De tijd dat we zelfs geen (bv) protestantse kerk mochten bezoeken. Niet dat ik dat zo spijtig vond.  Wij, nu de "vergrijzing" hoefden ons in onze jeugd in 't algemeen geen zorgen te maken. Zélf ben ik op 21 jaar zelfstandig geworden als aannemer. En zoals de 80-tiger's weten: . De jaren 60/70 waren de gouden jaren voor Europa. En eerlijk is eerlijk : toen waren er handen tekort en kwamen de gastarbeiders met duizenden naar hier . Met het verschil dat zij kwamen om te werken zoals het hoort. Ze werden er normaal voor betaald. Over de volgende generaties zullen we hier maar beter zwijgen en zodoende de sprong naar vandaag maken. 't Is alsof we in de cinema zitten. Het verschil is bijna zwart/wit. Ik schrijf bijna omdat het ergste nog moet komen .   Als de collaboratie van de eu-regeringen nog zo een tijdje doorgaat; gaan we allen eraan.  Putin is zowel in Rusland als in West-europa DOOR HET VOLK graag gezien en dàt zal wel de reden dat hij zich nog in bedwang houdt. Maar twijfel er maar niet aan dat hij gans west-europa in één klap vernietigt als ze (de dwaze kloten in de regeringen en de glazen toren van Brussel)hem blijven uitdagen. En om onze jeugd tegen die rootzooi van poco-partijen en de rotte appels vrt en vtm te verwittigen, schrijf ik een artikel over degenen waar de meesten  nog voor stemmen. En nu vraag ik diezelfde jeugd om na te denken vooraleer uw stem te geven aan een partij die U zal meesleuren in een derde wereldoorlog. Waarschijnlijk zal u er niet veel van merken. Want als Putin de échte zware wapens uithaaalt  zal van gans west europa niet veel meer overschieten. Dan zullen de levenden de doden benijden. Wees dus verstandig en stem voor HET VLAAMS BELANG.   

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wordt paus een ayatola.

Smalend schreef ik enkele weken geleden dat de grootste clown van franscircus  dat we nog wel zullen raar opkijken als hij zich bekeerd tot moslim in de hoop dat iedereen hem volgt. Ik weet; voor de paus moet je uw taal een beetje aanpassen. Daarom spreek ik aan als "CLOWN". Ik laat erbij want ik voel, ik zal moeten kotsen . 

EEN VERWARDE MAN . . .

Screenshot_68

(Door: “Driek”)

Als moslims inderdaad dezelfde god aanbidden volgens de Paus, dan rijst den zeer brandende vraag waarom er dan al veertienhonderd jaar in zoveel landen een islamitische uitroeiingsoorlog tegen het Joden – en christendom gaande is. Dorpen en kerken in Pakistan, Nigeria en Syrië worden platgebrand en christenen worden bijna overal waar moslims het voor het zeggen hebben vervolgd en afgeslacht. In Irak daalde het aantal Chaldeese kerken hierdoor van 300 in 2003 tot slechts 57 nu. En ook die overgebleven kerken zijn constant het doelwit van de volgelingen van Mohammed. Over dien Joodsche bevolkingsgroepen in islamitische landen zal ik het maar niet hebben. 

Lees verder

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
12-07-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OVER STINKENDE APARTEMENTEN KOPEN

Dat Hitler de bijnaam "das Schwein" krijgt , schijnt nog niet tot iedereen doorgedrongen . Wat lezen we nu in het poco-rioolgazetje ' metro '.  Daar lezen we nu dat u er een appartementje kan kopen, sluiks gepromoot met de naam (want er zijn er intussen al enkelen bijgekomen) van één van de grootste bandieten die op deze aarde hebben geleefd (jammer) ; namelijk den dolf. Ik heb niet in minst goesting om alle krantenkoppen af te lopen, maar misschien vinden we dit merkwaardig feit ook nog terug in een andere poco-gazet.   Maar dat zal in dit geval wel onder " vrijheid van mening" vallen. Afijn: veel leesplerier en één of ander poco kan er hem , als hij zijn valiezen pakt, een optrekje van ONS geld kopen.

Laat er merkel 50.000 van haar "genodigden"  in stoppen en de gewone burger met rust laten.

Appartementen te koop in toeristisch resort van Hitler

  

Flickr / Pixelteufel

In 1936 bouwde Hitler op het Duitse eiland Rügen een gigantische toeristisch resort. Nu kan je er een apartement  kopen.

Het resort moest het grootste ter wereld worden. Er zouden 20.000 Duitsers tegelijk op vakantie kunnen gaan. Het kreeg de naam ‘Prora’.

Uiteindelijk flopte het project volledig. De Tweede Wereldoorlog brak uit en de gebouwen stonden tientallen jaren stil, tot een projectontwikkelaar ze kocht in 2013. Nu kan je er een luxeappartement kopen voor 350.000 tot 600.000 euro.

Foto Metropole Marketing

Reageer (0)
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!