Inhoud blog
  • Provincie Antwerpen
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Regionaal Nieuws
    van Antwerpen
    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal

                                                                                                          

                                                                         2--5

                                                                                                                                  

     

    Voor deze inhaalwedstrijd kon GS-coach Rudy Smet nog steeds geen beroep doen op de geblesseerde Hicham Channouf, de volledig herstelde Xavier Potvin vierde zijn rentree. Futsal Jette, dat een cruciale week beleeft in de strijd om het behoud, hoopte stiekem op een gulle landskampioen… 

     

    De Hobokenaars namen in het Vilvoordse Eurovolleycenter een gezapige start: zij kwamen niet verder dan een schuchtere poging van Steven Dillien en twee afstandsschoten van Antoine Lemaire. Enkel Imad Amazou kreeg een behoorlijke kans voorgeschoteld, Nicolas De Baerdemaeker kwam gepast tussenbeide. Aan lokale zijde viseerde Hichame M’Rabet beurtelings de vuisten van Olivier Verhanneman en de staak. Roberto Oguz Sandro besloot een priemende actie met een punter die naast bolde.

     

    In de 17’ schonk Imad Amazou aan de geïsoleerde Xavier Potvin de gelegenheid om zijn wederoptreden met een doelpunt te onderstrepen, deze laatste slaagde er niet in om de bal in de Brusselse kooi te werken. Drie minuten later kon de lokale portier een harde knal van Safouane Channouf niet vasthouden, Khaled Oulichki was er als de kippen bij om het euvel af te straffen (0-1).

     

    Olivier Verhanneman moest wegens een schouderletsel de baan ruimen voor Wim Rooms. Die kon zich dadelijk opwarmen met twee alerte voetreflexen en een acrobatische redding, zag zich nog geholpen door het doelhout maar stond machteloos tegenover een welgemikte vrijschop van Zakaria Aibour. Een logische 1-1 bij de rust.

     

    Na de kampwisseling bepaalde een gretig GS Beobank Hoboken het spelbeeld. Vooral dankzij de uitmuntende creativiteit van Imad Amazou. De virtuoze spelverdeler stuurde Steven Dillien triomferend in de diepte (1-2) en bediende de topspits kort daarna wederom op zijn wenken (1-3). Tussendoor verscheen ook Mustapha Aabbassi aan het kanon, met minder succes evenwel.

    Steven Dillien viel ten prooi aan enige nonchalance toen hij nogmaals door Imad Amazou in ideale schietpositie werd gebracht. Een afleggertje van Khaled Oulichki tot bij de aanstormende Mustapha Aabbassi noopte Nicolas De Baerdemaeker tot een spectaculaire parade. Ook Karim Akajoua had een nummertje in petto, spurtte de rechterflank onstuitbaar af, de goed gevolgde Safouane Channouf kon zijn voorzet helaas niet verzilveren.

     

    Het overdonderend meesterschap had meer treffers moeten opleveren want één keer kwam de thuisploeg uit de omknelling onderuit, voldoende voor Zakaria Aibour om Wim Rooms uit de draai te fusilleren (2-3). Gelukkig reageerden de goudzwarten gevat: Safouane Channouf zond Karim Akajoua in de gapende ruimte, onze kapitein bleef ijzig kalm en zette de laatste hindernis met een puike schijnbeweging op het verkeerde been (2-4).

     

    De vertwijfelde gastheren poogden nog wat terug te doen. Zakaria Aibour kogelde vanop ruim 20 meter tegen de paal. De inzet van Bilal Afettat als meespelende doelman bleek een maat voor niets: Steven Dillien lukte een fatale steal en wandelde doodleuk naar de lege tent (2-5). Bij het eindsignaal van het arbitrale tweetal Marc Nihoul-Joel Rémy was de ontgoocheling bij Futsal Jette bijzonder groot. Er wachten deze sympathieke vereniging en haar ijverige voorzitter Jean-François Vandenheede nog bange dagen…

     

    Onze jongens wordt weinig rust gegund want reeds eerstkomende vrijdag moeten zij opnieuw aan de slag uit bij Flamengo Mons dat - net als onze tegenstander van vanavond - de puntjes goed kan gebruiken om aan de degradatieperikelen te ontsnappen…

     

    samenstelling Futsal Jette:Nicolas De Baerdemaeker (d), Maarten Munaron (d), Zakaria Aibour (2), Bilal Afettat (kpt), Hichame M’Rabet, Younes El Aziz, Bader El Azzaoui, Younes Sebbar, Roberto Oguz Sandro, Abdelkarim Saddiki, coach Juan Carlos Sepulveda en assistent-coach Jamal Amraoui.

     

    samenstelling GS Beobank Hoboken: Olivier Verhanneman (d), Wim Rooms (d), Antoine Lemaire, Imad Amazou, Karim Akajoua (kpt) (1), Khaled Oulichki (1), Mustapha Aabbassi,Safouane Channouf, Steven Dillien (3), Xavier Potvin, coach Rudy Smet en assistent-coaches Geert Brijs en Bart Kegels.

     Met sportieve groeten

    Marc De Bock                                                                                                                                                                

     

     

    _______________________________________________

     








    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERCHEM

    Schrijf u in voor de Beweeg Mee-dag

    Op dinsdag 3 mei vindt de derde editie van de Beweeg Mee-dag plaats. Alle 55-plussers krijgen dan een ruim sport- en beweegaanbod voorgeschoteld. U kan kiezen uit meer dan 25 sporten waaronder badminton, petanque, tai chi en wandelen. Begint het al te kriebelen? Schrijf u dan in vanaf 22 maart om 9 uur.

    Programma

    • 9 uur: onthaal
    • 9.45 uur: gezamenlijke opwarming
    • 10 - 11 uur: sport 1 naar keuze
    • 11.15 - 12.15 uur: sport 2 naar keuze
    • 12.15 - 13.30 uur: lunch en gezondheids- en vrijetijdsbeurs
    • 13.30 - 14.30 uur: sport 3 naar keuze
    • 14.45 – 15.45 uur: sport 4 naar keuze
    • 15.45 - 16.30 uur: afsluiter met DJ Danny van Tichelen van Radio Minerva

    Alle info over de Beweeg Mee-dag vindt u op de website.

    Prijs

    Voor deelname aan de Beweeg Mee-dag betaalt u:

    • 10 euro voor een volledige dag voor deelname aan de sporten, lunch, stuk fruit, drie drankjes, verzekering en pendelbus tussen station Berchem en sportcentrum Het Rooi
    • 6 euro voor een halve dag voor deelname aan de sporten, een drankje, verzekering en pendelbus tussen station Berchem en sportcentrum Het Rooi
    • Mensen die genieten van een verhoogde tegemoetkoming via hun A-kaart betalen slechts 3 euro voor een volledige dag.

    Inschrijven

    Inschrijven kan van dinsdag 22 maart om 9 uur tot en met maandag 25 april:

    • via de website
    • bij de sportantenne in uw district
    • bij de Antwerpse dienstencentra

    Bus vanuit Berendrecht en Ekeren

    Vanuit Berendrecht rijdt er een bus via Ekeren naar sportcentrum Het Rooi. Hiervoor moet u apart inschrijven. U krijgt dan een aparte factuur van 2,5 euro.

    Inschrijven voor busvervoer vanuit Berendrecht

    Inschrijven voor busvervoer vanuit Ekeren

     

     

    In 't kort:

    Samen met andere 55-plussers proeven van verschillende sport- en beweegactiviteiten.

    • dinsdag 3 mei
    • volledige of halve dag
    • sportcentrum Het Rooi, Berchem

     

    Delen op facebook

    www.antwerpen.be/beweegmee






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT


    Agendatip

    1000 blikken vanuit het bos
    Zondag 24 april, 14 tot 16 uur, De Averegten – Heist-op-den-Berg

    Als je door het bos wandelt heb je soms het gevoel dat je in de gaten gehouden wordt. Zijn het de boom-ogen die je aanstaren of is het een facetoog van een vlieg die jouw beeld in honderdvoud op zijn lens ontvangt?

    Of zijn het de afschrikogen die als een reuzentattoo op vlindervleugels zijn afgetekend??

     

    Ga mee op stap met de boswachter en ontdek de fascinerende en wonderlijke wereld van het bos in de frisheid van de lente.

    Deze wandeling is geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar.

     

    Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven per mail aan tom.huysmans@provincieantwerpen.be of 0474 95 00 90.

    Duizend blikken vanuit het bos - Copyright: Pattyn Wouter

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zondag 24 april 2016 van 14 tot 16 uur

    Waar:

    Provinciaal Groendomein De Averegten, Boonmarkt 12, 2220 Heist-op-den-Berg; samenkomst aan de blokhut

    Deelnameprijs:
    Gratis, inschrijven noodzakelijk

     

    Website:
    www.provincieantwerpen.be > Averegten

    Social media:
    www.facebook.com/Averegten

    Meer info:
    Domeinwachter Tom Huysmans, 0474 95 00 90, tom.huysmans@provincieantwerpen.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

    PROVINCIE ANTWERPEN



    6 | 4 | 2016

    Het kriebelt weer in het Vrieselhof 

    op 7 en 8 mei 2016 (in 2520 Ranst - Oelegem)

    Tijdens het tweede weekend van mei kun je in Oelegem opnieuw vele groene nieuwigheden ontdekken. Demo’s volgen, advies inwinnen bij kenners, ideeën sprokkelen voor of proeven van de (moes)tuin? Tijdens Tuinkriebels Vrieselhof kan dat allemaal!

     

    Zes jaar al staat Tuinkriebels garant voor planten, proeven en pure passie. Deze happening voor en door de ware tuinliefhebber zal op 7 en 8 mei 2016 opnieuw plaatsvinden middenin het betoverend kader van het kasteeldomein Vrieselhof in Oelegem (Ranst).

     

    Het jaarlijks treffen van gepassioneerde tuinhobbyisten verhuisde vorig jaar dan wel naar Ranst, de succesingrediënten zijn dezelfde gebleven. Op deze happening vind je vooral groenverwante producten en diensten. Liefhebbers kijken elk jaar opnieuw uit naar het verrassend groot aanbod aan plantjes, tuinoogsten, bijzondere gewassen, de hipste innovaties en de leukste groentrends.

     

    van blauwe economie tot Hemelhopper

    Vijf weken voor de zesde editie van Tuinkriebels hebben er zich al tweeënzestig standhouders aangemeld. Opnieuw is er voor ieder wat wils en valt er weer veel nieuws te ontdekken!

     

    • Caffungi, een jong Antwerps bedrijf, verzamelt en recycleert de overschot van je bakje troost. Uit de ‘afvalproducten’ koffiedik en koffiehulzen maakt Caffungi i.s.m. de leerlingen van het Koninklijk Atheneum Antwerpen handige, gebruiksklare kits waarmee je thuis zelf gemakkelijk oesterzwammen kweekt.Een puik staaltje van innovatieve ‘blauwe economie’ waar jij, het milieu én de werkgelegenheid wel bij varen.

     

    • Gerenommeerd kruidendeskundige, -auteur en -gidsDaniëlle Houbrechts toont hoe je (on)kruid gebruikt in de keuken, de volksgeneeskunde en de huidverzorging.

     

    • De Hemelbrouwers van ‘den Eulegoemse’, een pittig plaatselijk dorpsbier, stellen op Tuinkriebels den Eulegoemse versie 2016 voor: ‘den Hemelhopper’.

     

    • De Liefhebbers Van 't Zoet informeren je over bijen en de immens aan populariteit winnende imkerij. Kinderen kunnen aan deze stand waskaarsen rollen en je kan er proeven van bijenproducten zoals mede, honing en propolis.

     

    • Bij de gebroeders Bleus kun je terecht voor Loonse stroop en stroopadvocaat.

     

    • De Rozenkring Exclusief geeft je advies over de aanschaf en verzorging van rozen en laat je tevens kennis maken met rozendecoratie, rozenjenever en rozenjam.

     

    • Bij De Pokertuin vind je vooral vaste schaduwminnende planten, hosta's en varens.

     

    • Guy Henderieckx zal er zijn met bijzondere siergrassen en niet- woekerende bamboes. Hij brengt ook botanische struiken en zeldzame vaste planten mee.

     

    • Greet Langmans maakt plantaardige kunst. Op Tuinkriebels kun je haar live aan het werk zien met zaden in fotomaterialen.

     

     

    Maar ook kringloop-tuinieren, snoezelen en bloemenweides

    • De compostmeesters van Ranst leggen je graag de principes uit van het kringloop-tuinieren en het gebruik van compost.

     

    • Willy De Veirman neemt deel met een uitgebreide soortencollectie tomatenplanten, pepers, peperino en andere vergeten groenten.

     

    • Herman Jacobs brengt een indrukwekkend aantal minder bekende groenten, kleinfruit en kruiden mee. En hij vertelt jou graag hoe je ze kan kweken en verwerken.

     

    • Bij Alkemade, reeds meer dan  50 jaar de specialist in bloembollen, knollen, wortels en aanverwanten, kun jenaast de meer courante soorten ook terecht voor meer speciale en geïmporteerde bollen en knollen.

     

    • Wild van tuinen neemt deel aan Tuinkriebels met tuinaanleg, dierenverblijven, bloemenweides en zaaigoed van wilde planten.

     

    • De Jeugddienst van Ranst test hoe snel jij bent met een kruiwagen op een behendigheidsparcours in het bos. Een kamp bouwen of rustig snoezelen kan ook.

     

     

    Kortom …

    Van tuinboeken tot rabarber, van retro tuingereedschap tot palmen, van manden vlechten tot hoeveproducten, van azalea’s tot zeep van honing, … op Tuinkriebels vind je het allemaal!

    Op 7 en 8 mei 2016 is het weer volop genieten van de kleuren- en geurenpracht in een gemoedelijke sfeer waar tuinliefhebber en tuinexpert, verenigingen, groenprofessionals en particulieren elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

    Tuinkriebels bezoeken

    Voor het zesde jaar op rij, blijft de toegangsprijs ongewijzigd. Voor de uiterst democratische toegangsprijs van amper twee euro valt er waanzinnig veel te beleven. Voor iedereen is daarbij het gebruik van de parking en de plantencrèche inbegrepen.

     

    Catering

    Van al dat plantjes keuren, kiezen en kopen, kun je best wel wat honger en dorst krijgen. Daarom zijn er naast de talloze proevertjes van producten van het erf en oogstbereidingen in de standjes, ook twee cateringlocaties op de plantenmarkt voorzien. In de Velt-stand kun je de producten van de Trappisten van Westmalle degusteren. Ondermeer trappistenbier en -kaas worden er door Velt-vrijwilligers aan de hongerige en dorstige bezoeker geserveerd. Ook in de Remise kun je tijdens Tuinkriebels terecht voor een hapje en een tapje. De recent heropende horecazaak in het Vrieselhof heeft een nieuwe concessionaris. Uitbaatster Mia Van Tendeloo en haar team ontvangen je aan en in het prachtig gerestaureerde koetshuis.

     

    Meer info over het florissante aanbod?

    Wil je nog meer weten over de 6e editie van Tuinkriebels Vrieselhof?

    Surf dan naar de Facebookpagina ‘Tuinkriebels Vrieselhof 2016’.  

    Ook op de website http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html vind je alle standhouders en praktische informatie terug.

     

    Tuinkriebels Vrieselhof 2016 loopt in samenwerking met de Gemeente Ranst, de Trappisten van Westmalle, Bode van Schoten en Bode Regionaal.

     

     

    Nog aanmelden als standhouder?

    Wie wil deelnemen met planten, interessante nieuwigheden of prikkelende inspiratie voor de tuin rept zich om zich aan te melden als standhouder. Vzw’s, verenigingen en openbare besturen kunnen bovendien een gratis standplaats aanvragen.

    Surf daarvoor naar: http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html en download het aanvraagformulier.

     

    PRAKTISCHE INFO

    Wanneer:
    Tuinkriebels Vrieselhof op zaterdag 7 mei & zondag 8 mei 2016 telkens van 10u tot 18u.


    Waar:
    Provinciaal groendomein Vrieselhof, Schildesteenweg 95 in 2520 Ranst (Oelegem).

    Inkom:

    € 2,00 per volwassene. Gratis voor kinderen jonger dan 12 jaar.

    Met Groei & Bloei-kortingsbon: € 2,00 eerste persoon, 2e persoon gratis toegang.

    Social media:

    www.facebook.com > Tuinkriebels Vrieselhof 2016

    Website:

    www.provincieantwerpen.be > Tuinkriebels Vrieselhof 2016

    http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html

    Organisatie:

    Provinciale Groendomeinen Regio Antwerpen (PGRA) in samenwerking met

    de Gemeente Ranst, de Trappisten van Westmalle, Bode van Schoten en Bode Regionaal.

     

    Meer info:
    Ann Moorkens, Tuinkriebels Vrieselhof 2016

    E evenementen.antwerpen@provincieantwerpen.be

    T 03 360 52 14  (voor interviews tijdens Tuinkriebels via M 0474 49 08 60)

    http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/vrieselhof/cultuur.html

    Social media:
    www.provincieantwerpen.be > Tuinkriebels Vrieselhof 2016




    SFEER BEELDEN COPY RICHT PROVINIE ANTWERPEN






























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

    PROVINCIE ANTWERPEN

    Agendatip
    Provincie Antwerpen

    Dauwtrappen – op stap met de domeinwachter

    Zondag 10  april om 06.30 uur, Hertberg - Herselt

    Dauwtrappen is heel vroeg opstaan om vervolgens een wandeling in de natuur te maken. Samen met domeinwachter Noach trekken we het ochtendfrisse bos in en gaan we reeën spotten.

     

    Na de wandeling krijg je nog een boeiende uitleg over Hertberg en haar bewoners. Zorg voor een goede verrekijker!

     

    Deze wandeling is geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar.

     

    Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven per mail aan hertberg@provincieantwerpen.be of 014 37 91 74. We verzamelen om 06.30 uur aan het ontvangstplein tegenover Mie Maan, Diestsebaan 28, 2230 Herselt.

    Reeën spotten in Hertberg - Copyright: Arterra / Ph. Clémens

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zondag 10 april 2016 van 06.30 uur tot 08.30 uur


    Waar:
    Provinciaal Groendomein Hertberg, Diestsebaan 28, 2230 Herselt

    Deelnameprijs:
    Gratis, inschrijven noodzakelijk

    Website:
    www.provincieantwerpen.be> Hertberg

    Meer info:
    Domeinwachter Noach Janssens, 0484 27 68 43

                                           




    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

    Agendatip

    Provincie Antwerpen

    Erfgoeddag: Rituelen in het Vrijbroekpark

    Zondag 24 april vanaf 10 uur, Mechelen

    Op zondag 24 april is het erfgoeddag. Misschien denk je er niet meteen aan om een park te bezoeken op een erfgoeddag. Maar dit jaar is het thema ‘rituelen’ en ook in een park vinden er rituelen plaats.

     

    In het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark zijn de collectietuinen al jaren de geliefde plek voor het nemen van communie- en huwelijksfoto’s. Zowel in de rozentuin als in de dahliatuin werden al vele huwelijken en communies op foto vereeuwigd. De erfgoeddag is een unieke gelegenheid om bij het publiek op zoek te gaan naar de gekoesterde kiekjes van toen waar onze rozen en struiken zo liefdevol in figureren. Geniet van de parkromantiek via een buitenexpo met trouw- en feestfoto’s en hun persoonlijke verhaal.

     

    Op zondag 24 april kun je de foto’s in het park komen bewonderen. Hier en daar worden de foto’s vergezeld van een leuk verhaal. De erfgoeddag gaat door van 10 tot 18 uur. Tussen 10 en 13 uur kunnen de koppels die een foto instuurden hun huwelijksfoto opnieuw laten nemen.

     

    Meer informatie vind je op www.provincieantwerpen.be.

     

    Huwelijk in de dahliatuin - Copyright: Barbara Pardon

    Liefde binnen en buiten

     

    Naast onze buitententoonstelling met mooie communie- en huwelijksfoto’s is er ook binnen in het bezoekerscentrum een leuke tentoonstelling. De expo ‘seks in het park’ laat zien hoe het er in de natuur aan toe gaat. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is de tentoonstelling ook geschikt voor kinderen.

     

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    Zondag 24 april van 10 tot 18 uur

    Waar:

    Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark,

    Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen

    Deelnameprijs:

    gratis

    Website:

    http://www.provincieantwerpen.be

     

     

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJOELEN

    DC KLEIN HEIDE PLOEG DE VROLIJKE SCHUIVERS TEGEN DC DE MEERMIN DE PLOEG DE MEERMIN GEWONNEN DOOR KLEIN HEIDE/



























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SJOELEN

    DC MEERMIN PLOEG DE MEERMIN TEGEN DC KLEIN HEIDE PLOEG DE VROLIJKE SCHUIVERS GEWONNEN DOOR KLEIN HEIDE



























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STAD ANTWERPEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    01 |04 | 16

    Stad Antwerpen genomineerd voor Gouden Kinderschoen 2016


    Vijftien gemeente- en OCMW-besturen zijn geselecteerd voor hun inzet voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang. Vijf van hen gaan op 26 april 2016 naar huis met de eretitel Gouden Kinderschoen 2016. De stad Antwerpen behaalde een nominatie voor haar beleid rond de kinderopvangtoelage voor baby- en peuteropvang.

     

    De Gouden Kinderschoen is een initiatief van het VVSG-Steunpunt Kinderopvang. Het wil lokale besturen die sterk inzetten op een toegankelijke en kwaliteitsvolle kinderopvang waarderen. Volgens het VVSG-Steunpunt Kinderopvang is de inzet van lokale besturen voor toegankelijke kinderopvang immers erg belangrijk als aanvulling op het Vlaams beleid. De Gouden Kinderschoen wordt uitgereikt op de Trefdag Sociaal in Antwerpen (Stadsschouwburg) op 26 april 2016.

     

    Antwerpse kinderopvangtoelage voor baby- en peuteropvang

    Met de kinderopvangtoelage betaalt de stad Antwerpen een deel van de kostprijs voor de opvang van het kind (0-3 jaar), met een maximum van 14 euro per dag per kind, en afhankelijk van het inkomen. Op deze manier kunnen initiatieven die erop intekenen quasi inkomensgerelateerd werken. Ieder kinderdagverblijf dat zich aansluit bij het systeem van kinderopvangtoelage, engageert zich bovendien om samen met de stad Antwerpen de kwaliteit van de opvang verder te verbeteren waar nodig.

     

    Er zijn al kinderdagverblijven die hun prijs berekenen op basis van het inkomen. In vaktermen spreekt men over het inkomenstarief (IKT). Zij krijgen een ander type subsidies en komen niet in aanmerking voor de kinderopvangtoelage.

     

    Het doel van de kinderopvangtoelage is om enerzijds tegemoet te komen aan de grote nood aan opvang volgens inkomenstarief. Anderzijds wil Antwerpen op deze manier ook de sector steunen en elke lege plaats effectief invullen. Op deze manier zal kinderopvang duurzaam kunnen verankeren in de wijk of de buurt.

     

    De toelage blijkt ook een grote stimulans te zijn bij jonge ondernemers om een nieuwe kinderopvang te starten. In 2015 startten dertien nieuwe initiatieven op, en in 2016 al vier. Al deze starters vroegen de opvangtoelage aan. In een stad waar een groot tekort is aan kindplaatsen, is dit dus een heel belangrijke stimulans.

     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STADSBOERDERIJ

    Wat zit er deze week in je pakket?
    7 april (week 14)


    Deze week zetten we graag de winterpostelein nog eens in de kijker: een veelzijdige groente, die bij zowat alle gerechten past. Hieronder kan je alvast enkele tips vinden, en je leest ook wat er deze week nog in je groentepakket zit!

    We zetten de traditie van de groenten in een glas
    verder: deze week kookt Jolien met de postelein een "salad in a jar" - een lekker slaatje dat je kan meenemen naar het werk, of naar een picknick! Maar met postelein kan je heel veel kanten op. Je kan er pesto mee maken, zoals Jolien al deed, je kan het op je boterham leggen als frisse toets, je kan het in een omelet eten,... Eind deze week krijg je weer extra tips om met de postelein en de andere groenten aan de slag te gaan.



    De seizoensgroenten die je deze week in je grote pakket* kan verwachten zijn:
    – Winterpostelein van De Voldoening
    – Spinazie van De Voldoening
    – Witte kool van De Wriemeling
    – Lente-ui van De Wriemeling
    – Radijsjes van Seizoensmaak

    Prei van Seizoensmaak

    In het grote, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen prei, maar wel schorseneren van Seizoensmaak.

    In het kleine groentepakket* zit het volgende:

    – Winterpostelein van De Voldoening
    – Witte kool van De Wriemeling
    – Kervel van De Wriemeling
    – Prei van Seizoensmaak
    – Pastinaak van Puur Natuur


    In het kleine, tweewekelijkse groentepakket van deze week zit geen pastinaak, maar wel schorseneren van Puur Natuur.

    Voor de klanten die tweewekelijks bestellen: we leveren deze week de pakketten voor de even week (7 april 2016 - week 14). Volgende week is het weer de beurt aan de klanten die intekenden op de oneven weken.

    Aardappelen van de Baarbeekhoeve in Muizen zijn te bestellen aan 1,70 euro/kilo via onze webshop voor wie ook een groentepakket afneemt vóór woensdag 6 april 12u: http://stadsboerderijantwerpen.be/winkel-toegang/

    Wie reeds coöperant is, kan zich voor een groentepakket in 2016 inschrijven via www.stadsboerderijantwerpen.be/groentenpakket-bestellen
    Wie nog geen coöperant is en graag een wekelijks of tweewekelijks groentepakket wil, kan instappen via www.stadsboerderijantwerpen.be/stap-je-mee-in en zich vervolgens inschrijven voor een groentepakket.

    *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.




     







    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Op stap met de boswachter: Natuurverhalen

    Zondag 10 april om 14 uur, Hoge Mouw - Kasterlee

    Verscholen in oude boeken of in de hoofden van mensen zijn er schatten van verhalen opgeborgen. Verhalen over de wonderen van de natuur en haar bewoners.

     

    Heb je je wel eens afgevraagd waarom het winterkoninkje "koning" heet? En waarom zo'n kleine pluizenbol zo hard kan zingen? Luister mee naar de natuurverhalen van de boswachter.

     

    Deze wandeling is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar.

     

    Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven per mail aan hogemouw@provincieantwerpen.be of 014 37 91 74.

    Op stap met de boswachter - Copyright: Toerisme Provincie Antwerpen

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:
    Zondag 10 april 2016 van 14 tot 16 uur


    Waar:
    Provinciaal Groendomein Hoge Mouw, Lichtaartsebaan 45, 2460 Kasterlee

    Deelnameprijs:
    Gratis, inschrijven noodzakelijk

    Website:
    www.provincieantwerpen.be> Hoge Mouw

    Social media:
    www.facebook.com/Hogemouw






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

    Agendatip

    Provincie Antwerpen

    Buitenspeeldag: wij zetten de wieltjes buiten!

    Woensdag 13 april om 13 uur, Vrijbroekpark Mechelen

    Op woensdag 13 april is het buitenspeeldag. In heel Vlaanderen worden er activiteiten georganiseerd zodat kinderen zich buiten eens goed kunnen uitleven.

    Ook in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark wordt er op 13 april geravot.

    We nodigen ouders en grootouders uit om samen met hun kinderen of kleinkinderen te komen spelen.

     

    Wij zetten de wieltjes buiten! Kom fietsen en spelen in en rond de verkeerstuin van het Vrijbroekpark. Je bent welkom aan de verkeerstuin tussen 13 uur en 17 uur.

    Slalom je een weg tussen gocarts en gekke fietsen in de verkeerstuin. Laat je verrassen door de leukste animatoren van de pretcamionette. Ga op zoek naar de speeltuin of speel ‘gewoon’ verstoppertje en ontdek de verborgen speelplekjes van het park. Laat dan een extra kleurtje op je rode wangen schminken of geef zelf wat extra kleur aan de krijtstraat bij het bezoekerscentrum van het Vrijbroekpark.

     

    Deelnemen aan de buitenspeeldag is gratis, maar inschrijven is wel nodig. Schrijf je samen met je kinderen in op www.provincieantwerpen.be.

     

    Buiten spelen in het park - Copyright: Kim Van Asch

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    Woensdag 13 april van 13 tot 17 uur

    Waar:

    Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
    Ridder Dessainlaan 65

    2800 Mechelen

    Deelnameprijs:

    gratis

    Website:

    http://www.provincieantwerpen.be

    Social media:
    https://www.facebook.com/Vrijbroekpark/

    Meer info:

    Onthaal Vrijbroekpark

    015 45 13 80

    vrijbroekpark@provincieantwerpen.be

    Organisatie:

    Meer informatie over de buitenspeeldag in heel Vlaanderen vind je op http://www.buitenspeeldag.be.

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

    Agendatip

    Provincie Antwerpen

    Seizoenswandeling: beleef en proef de lente!

    Zondag 10 april om 10 uur, Vrijbroekpark Mechelen

    De lente is in het land! We mochten gisteren al eens genieten van een prachtig lentezonnetje. Hopelijk volgen er snel nog meer van die zonnige dagen!

    Volgende zondag kun je in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark alvast komen genieten van de ontluikende natuur. Trek je wandelschoenen aan en ga mee op stap met de domeinwachter.

     

    Weer of geen weer, zondag 10 april trekken we van 10 tot 12 uur het park in.

    Ga mee op zoek naar het frisse lentegroen en kom luisteren naar het concert van de vogels. En misschien kom je wel op plekjes waar je nog nooit geweest bent.

    We sluiten de wandeling af met een tasje koffie of thee en een heerlijk lentekoekje, waarbij je nog gezellig kunt napraten.

     

    Deelnemen is gratis, maar je moet wel vooraf inschrijven. Dat doe je online via www.provincieantwerpen.be. We verzamelen om 10 uur aan het bezoekerscentrum in het Vrijbroekpark.

     

     

    Lente in de appeldreef - Copyright: Marc Goossens

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    Zondag 10 april van 10 tot 12 uur

    Waar:

    Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark,

    Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen

    Deelnameprijs:

    gratis

    Website:

    http://www.provincieantwerpen.be

    Social media:
    https://www.facebook.com/Vrijbroekpark

    Meer info:

    Onthaal Vrijbroekpark

    015 45 13 80

    vrijbroekpark@provincieantwerpen.be






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIELERKOERS

    DE DRIE DAGEN VAN DE PANNE

    DE DERDE RIT

    waar we stonden was er een groepje van 5 renners weg op 45 sec  in dat groepje Stijn steels:Lars Ytting bak:Igor Boef en Guiseppe Fozni juist op 6,2 km van de finish werden ze ingehaald daardoor werd het een peloton sprint toch in de laatste bocht was er nog een valpartij van de laatste meters Winnaar werd MARCEL KITTEL , 2è plaats PHIL BAUHAUS,3è  plaats ALEXANDER KRISTOF
     
     





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN

    Agendatip

    Provincie Antwerpen

    Mand vol proviand

    Van 30 maart tot 2 november2016: elke dag in het Rivierenhof

    Reserveer tijdig jouw mand vol lekkers en vlei je neer op de leukste plekjes in het Rivierenhof.

     

    Alle redenen zijn goed om het leven langs de mooiste kant te nemen. Voor 15 euro per persoon verwennen de uitbaters van het kasteel Rivierenhof jou graag met een mand vol lekkers. Reserveer jouw picknickmand op T 0485 54 31 27 en geniet met volle teugen van het leven.

     

     

    Zomers genieten in het Rivierenhof – Copyright Provincie Antwerpen.

     

    PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

    Wanneer:

    Aan jou de keuze! Elke dag tot 2 november 2016.

    Waar:

    Kasteel Rivierenhof, Parkweg z.n. via Turnhoutsebaan 246, in 2100 Deurne.

    Deelnameprijs:

    € 15,00 per volwassene. Opgelet: ter plaatse betaal je € 25,00 waarborg voor de picknickmand.

    Meer info en reserveren bij:

    De uitbaters van Kasteel Rivierenhof

    op het nummer T 0485 54 31 27 of via http://kasteel-rivierenhof.be/

     

    http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/dvt/rivierenhof/eten-en-drinken/kasteel-rivierenhof.html

     






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DC Oversnes

    .

    Op 2 April disco namiddag voor kinderen van 6 tot 12 jaar in DC Oversnes met DJ Renato.

    Er kwamen maar een kleine groep op af paasvakantie een circus aan de overkant wie zal het weten???

    Toch de aanwezigen hebben het niet aan hun hartje laten komen en was het een gezellige nammidag.

    Spijtig dat het enkel voor kinderen was zodoende moesten de volwassenen in de cafetarie blijven

     

















    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZVC-GS-HOBOKEN

                                                                                                                                                                                              

                                                                         5-3

     

    CKB Puurs verscheen bijzonder geprikkeld aan de aftrap: in de strijd om een play-offsticket mocht er in sportcentrum Sorghvliedt best niet met de punten gemorst worden…

     

    Aanhoudend gesteund door een buslading luidruchtige supporters, grepen de Klein-Brabanders de lokale stier resoluut bij de hoorns. Het was uitgerekend ex-GS’er Mounir Kissami die de linkerflank onstuitbaar afdweilde, de vrijstaande Luiz Aranha nam zijn voorzet dankbaar over (0-1).

     

    De Beobankers, zonder Olivier Verhanneman en Hicham Channouf in de basis, waren even het noorden kwijt maar zouden zich gaandeweg herpakken. Het was niettemin wachten tot in de 12’ vooraleer Steven Dillien de balans in evenwicht wist te schieten (1-1).

     

    Bij de bezoekers liep het nu minder gesmeerd dan bij de aanvang, zij lieten zich zelfs spoedig op een vijfde blauwe kaart betrappen. 

     

    Veel opwindends viel er in de eerste speelhelft niet meer te beleven. Behalve tijdens de laatste vijf minuten. Eerst was er een vloeiende Hobokense driehoekscombinatie, besloten met een kanjer van Steven Dillien tegen de staak. Bij de eerstvolgende tegenaanval sloeg een bolide van Luiz Aranha iedereen met verstomming (1-2). Karim Akajoua kreeg de gelegenheid om vanop negen meter gelijk te stellen, Robbin Seghers stak er een handig stokje voor. Khaled Oulichki werd bedacht met een gecontesteerd geel karton. Net voor het ingaan van de rust mocht onze kapitein opnieuw een 9-metertrap wagen, deze keer met succes (2-2).

     

    Het tweede bedrijf zou uitgroeien tot een groots spektakel, op het einde helaas ontsierd door enkele betreurenswaardige incidenten.

     

    De goudzwarten begonnen met opgestroopte mouwen en het mes tussen de tanden aan een stevige opmars. Steven Dillien stormde voorwaarts, liet twee opponenten ter plekke en duwde de bal door de benen van een verbouwereerde Robbin Seghers tegen de touwen (3-2). Een pareltje om in te kaderen!

     

    Het plaatselijke festival ging alsmaar door. Imad Amazou kon net niet bij een listige boogbal van Steven Dillien. Eerstgenoemde was nauwelijks te stoppen maar miste enig meeval bij zijn vaak oogstrelende offensieve acties. Meer geluk had Mustapha Aabbassi die een dubbele doelpoging tot een goed einde bracht (4-2).

     

    Nadat Antoine Lemaire de dwarsligger had doen daveren, slaagden de roodwitten erin om de neus nog eens aan het venster te steken. Een volley van Mounir Kissami zoefde naast. Het was uiteindelijk Ismail Ben Ayad die de aansluitingstreffer voor zijn rekening nam (4-3).

     

    Imad Amazou tastte weer naar de haren toen hij zijn doorbraak geremd zag door de Puurse sluitpost. Finaal werd hij dan toch voor al die arbeid beloond: alleen aan de haal zette hij Robbin Seghers met een schijnbeweging op het verkeerde been en dropte de bal in de lege kooi (5-3). Alweer een bravourestukje om van te smullen!

     

    Met Mounir Kissami als meespelende doelman joeg de radeloze CKB-coach Luc Nys zijn troepen in de vuurlinie. De slotfase was ongemeen boeiend maar bij sommige acteurs begonnen de potjes over te koken. Het arbitrale duo Eddy Bil-Régis Bawin had de grootste moeite om de boel in bedwang te houden. Gele sancties voor Lucio Lima Rosa, Luiz Aranha en Steven Dillien wierpen een smet op een nochtans hoogstaande partij. Voor het overige bewezen onze jongens ook op defensief vlak hun mannetje te kunnen staan. De verdiende zege kwam niet meer in het gedrang.

     

    Een integraal beeldverslag en een samenvatting van deze memorabele topontmoeting kan u respectievelijk vanaf zondag en woensdag bekijken op de website van Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB) www.fwbb.be onder de rubriek “video’s”. Reeds op zaterdagavond kan u ook terecht op de website van Sportbeat www.ivr-sportbeat.com of op You Tube “Sportbeat Anders dan Anderen”.

     

    Op woensdag 6 april e.k. trekken we naar het EVC in Vilvoorde waar de inhaalwedstrijd tegen Futsal Jette zal worden betwist.

     

    samenstelling GS Beobank Hoboken: Wim Rooms (d), Gunther Devroe (d), Antoine Lemaire, Imad Amazou (1), Karim Akajoua (kpt) (1), Khaled Oulichki, Mustapha Aabbassi (1),Safouane Channouf, Steven Dillien (2),Xavier Potvin, coach Rudy Smet en assistent-coaches Geert Brijs en Bart Kegels.

     

    samenstelling CKB Puurs: Robbin Seghers (d), Ken Beaudoux (d+kpt), Mounir Kissami (1), Mehdi Jaber, Abdelhakim Sababti, Mohcine Hajji, Ismail Ben Ayad, Lucio Lima Rosa, Luiz Aranha (2), Victor Ferreira Rodrigues, coach Luc Nys en assistent-coach André De Leeuw.

     

    Het B-team (met enkele testspelers) werkte in de vooravond een vriendschappelijke oefenmatch tegen amateurclub United FC Antwerpen af.

     

    Marc De Bock                                                                                                                                                                

     

    GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

     

    - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

    - ALL SIGN SYSTEMS publiciteit, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Rik, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

    - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25 - 0497 43 56

     

    Met sportieve groeten

    _______________________________________________

     

    GS HOBOKEN vzw, "meer dan een zaalvoetbalclub"

    landskampioen 2015

    landskampioen en bekerwinnaar BZVB 2005 en 2015

    landskampioen en winnaar supercup 2006

    winnaar reguliere competitie 2005, 2006 en 2007

    vicelandskampioen 2004, 2007, 2008en 2014

    5 jaar op rij finalist play-offs 2004-2008

    halve finalist play-offs 2011, 2012 en 2013

    10 keer play-offs op 12 seizoenen 1ste nationale BZVB

    In 2014 werd GS 80 jaar jong (1934-2014).






































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.





































    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DC.GROENZUID

    DIENTSENCENTRUM GROEN ZUID

    Het was 1 april en geen grap

    De dans namiddag in dc groen zuid velen waren nog op paasverlof en sommigen dachten dat het een april grap was maar we hebben er een fantaste gezellige namiddag van gemaakt samen met de dj Renato
























    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!