NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Provincie Antwerpen
 • Antwerps Boksgala
 • WILRIJK NIEUWS
 • HOBOKEN 2018
 • zwarte panter
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  12-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Play-Offs Initia Hasselt - DHW United Antwerpen : 11-04-‘15

   

  Uitslag : 31 - 21              ruststand : 14 – 7   

   

  Beloften : 17 - 20

   

   

  Voor DHW :Shana Husson (40’) & An Rosseau (20’) (keepsters) - Anita Szamosi (1) - Kimmy Mikunda (1) - Tamberly Husson (2) – Anne De Wijk (5) - Zuzia Pacyna (4) - Sophie Van Tongerloo - Nathalie De Vooght (1) - Rilke Janssens (1) - Liv Pauwels (2) - Teuntje Voermans (2) – Gitte Janssens (2) – Janne Rooyakers

   

  Voor  Hasselt : Renata Beinoryte (60’), Ine Poelmans en Katleen Thijs (keepsters) – Edel Robyns (3) – Manon Oomen (9) – Sam Robyns (4) - Charlotte Castermans - Charlotte Willems - Hilke Raymaekers – Klaudia Obrusik (3) - Isabelle Bemelmans (2) - Aurelie Bemelmans (10) - Mart Sillen - Hanne Hermans

   

   

  DHW lijdt 1e nederlaag van de Play-Offs

   

  Na de knappe start, met een overwinning tegen HB St-Truiden en het gelijkspel tegen Fémina Visé, reisde DHW met volle moed naar Hasselt, maar moest daar al snel zijn meerdere erkennen in Initia, dat zo aan de leiding komt in de Play-Offs.

   

  Hasselt kwam al snel op voorsprong (3 – 0 na 4’), maar DHW kon het tij direct keren : 4 – 4 na 9’.

   

  De volgende 10 minuten gingen gelijk op, maar leverden weinig doelpunten op : 7 – 6 na 19’. Nadien ging het via 9 – 6 na 22’ naar 9 – 7 na 23’.

   

  Voor DHW was dan het vet van de soep. Enkele balverliezen en slechte passen werden onverbiddelijk afgestraft op de counter. Ook verdedigend was DHW niet meer bij de les. Gevolg : een droge 5 – 0 op slag van rust. Ruststand : 14 – 7

   

  Na de break ging de thuisploeg op zijn elan door, terwijl DHW gelaten onderging. Match gespeeld : 18 – 7 na 34’ en een maximale voorsprong na 40’ : 22 – 10.

   

  De thuisploeg vierde de teugels en het liet DHW toe om te milderen : 22 – 14 na 13’, maar Aurelie Bemelmans, met 4 treffers op rij, dreef terug op : 27 – 15 na 52’.

   

  Het wedstrijdeinde was enkel nog goed voor de statistieken...

  Kwestie is nu, de knop snel om te draaien en volgende week in Sint-Truiden terug aan te knopen met een overwinning, dan blijft een ticket voor de finale nog mogelijk. Eindstand : 31 - 21

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sasja klimt naar derde plaats

  HC Visé - KV Sasja 26 – 27 De wedstrijd in Visé, belangrijk voor een plaats bij de eerste vier, werd zoals verwacht ook betwist op het scherp van de snee. Onder leiding van scheidsrechters die het belang van de wedstrijd goed aanvoelden, knokten beide teams, weliswaar op een sportieve manier, tot de laatste seconde voor de zege. Sasja trok uiteindelijk het laken naar zich toe, niet in het minst dankzij kersvers vader Kevin Jacobs en een steengoede Mike Tadeij tussen de palen.
  Reeds in de eerste minuut stopte deze laatste een zeven meterworp en ook nadien speelde Big Mike zich met enkele fraaie reddingen nog geregeld in de kijker. Nadat Kevin Jacobs Sasja op voorsprong had gezet, kwam de partij in de vierde minuut pas echt goed op dreef. In de aanvangsfase was voor de thuisploeg vooral Neuville gevaarlijk, terwijl bij Sasja Jeffrey Jacobs en Luka Groff voor de doelpunten zorgden. Wie het scoreverloop bekijkt weet ook meteen dat beide teams mekaar in de eerste twintig minuten geen duimbreed toegaven. Sasja zorgde dan met drie treffers op rij, van Groff, Jeffrey Jacobs en Van den Hoed plots voor enig verschil, maar Vreven maakte dat binnen de minuut weer praktisch ongedaan (11-12). Dankzij een strafworp op slag van rust mochten de Hobokenaars uiteindelijk met 13-15 de kleedkamer opzoeken. Na de pauze een zelfde spelbeeld. De Luikenaars brachten Danesi in en die zorgde meteen voor enkele doelpunten, maar Tadeij bleef zich onderscheiden, waardoor Sasja toch lichtjes op voorsprong bleef. Na driekwart wedstrijd voor 20-23, maar van Visé is geweten dat het nooit opgeeft. Dus ook nu niet. Het schakelde over op mandekking op Kevin Jacobs en bracht hiermee Sasja even in verwarring. Danesi en Popivoda zorgden met 22-23 weer voor de aansluiting. De reactie van de bezoekers bleef echter niet uit en de beide Jacobsen zorgden voor een maximaal verschil (22-26) op vier minuten van het einde en de zege leek in zicht. Visé boog, maar brak niet. Het waren integendeel de Hobokenaars die het meest onder druk kwamen en Geradon bracht bij het ingaan van de laatste minuut Visé weer op gelijke hoogte. Nog vijftig seconden nagelbijten voor de supporters van beide ploegen. Het was uiteindelijk Wouter Sas die Sasja weer op voorsprong bracht. De laatste aanval van Visé mondde uit in een vrijworp met nog drie seconden op de klok. Het schot van Danesi werd afgeblokt en Sasja twee belangrijke punten rijker.
  Doordat Bocholt op eigen veld een tik kreeg van Hasselt (22-30) en Tongeren op Nelo niet verder kwam dan een gelijkspel (23-23), klimt Sasja naar de derde plaats in de rangschikking op één punt achter Tongeren en één punt voor op Bocholt. Visé moet in de resterende drie wedstrijden nu al drie punten goedmaken op Bocholt en vier op Sasja en lijkt daarmee zijn kansen op een plaats bij de eerste vier te hebben verspeeld. Volgende week kan het klassement er echter weer totaal anders uitzien, want het is nogmaals bewezen dat de resultaten in deze playoffs moeilijk voorspelbaar zijn.
  Scoreverloop: 10’ 3-3 / 20’ 9-9 / 30’ 13-15 / 40’ 18-19 / 50’ 22-23 / 60’ 26-27
  Samenstelling ploegen en doelpuntenmakers: KV SASJA : Mike Tadeij (d - 60’), Stefan Brehmen (d), Luka Groff 4, Dario Arnouts, Kevin Jacobs 8 (1), Brian Meulders, Wouter Sas 3, Jasper Roelants, Dimitri Van den Hoed 2, Jeffrey Jacobs 9 (4), Stijn Gijs, Toby Trouw 1 HC VISE BM : Norman Toth (d – 40’), Jonathan Lupica (d - 20'), Eric Vreven 3, Mikael Fissette, Marko Popivoda 2, Benjamin Danesi 6 (2), Florian Glesner 2, Stéphane Geradon 5, Matej Flajs 3, Sébastien Gava, Yves Vancosen 2, Benoit Neuville 3
  Strafworpen: Sasja 5/6 Visé 2/4 Tijdstraffen: Sasja 4 (J. Roelants 2x, Groff, Sas) Visé 3 (Vancosen, Glesner, Neuville)
  Scheidsrechters: Thomassen – Schmack
  Verslaggever: Robert Peeters - 12/4/2015

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal eerste nationale BZVB: ZG LEUVEN-GS BEOBANK HOBOKEN 2-5

  GS Beobank Hoboken verwierf vanavond mathematische zekerheid over deelname aan de play-offs. Gekoppeld aan het vooruitzicht van de bekerfinale, mogen we ons nu reeds verheugen in een meer dan geslaagd seizoen 2014-2015!

   

  Laurens Soenen, na enige omzwervingen opnieuw bij de GS-familie aangesloten, verving de geel geschorste Hicham Channouf.

   

  Aanvankelijk was er in de sporthal van Heverlee bijster weinig te beleven. De Pietermannen, geplaagd met hevige degradatieperikelen, namen een opvallend voorzichtige start. Hetzelfde gold voor de Hobokenaars die de spreekwoordelijke kat uit de boom keken. Het baarde geen verwondering dat het weinige doelgevaar vooral uit stilstaande fasen ontsproot. In de 6’ kon Birger Maes een vrijschop van Karim Akajoua niet vasthouden, onze aanvoerder trapte in de herneming binnen (0-1).

   

  De goudzwarten etaleerden een steriel overwicht. Xavier Potvin, in de diepte gestuurd door Antoine Lemaire, stuitte op het uitgestrekte been van de lokale portier. Aan de overkant werkte Olivier Verhanneman een verraderlijke kopstoot van Marco Tavormina in hoekschop.

   

  Tot ieders verrassing en eveneens vanuit een vrije trap, kort genomen door Esmail El Kamouni tot bij Thomas Vranckx, vuurde deze laatste de gelijkmaker staalhard tegen de koorden (1-1).

   

  Met de inbreng van het dartele koppel Steven Dillien-Laurens Soenen kwam er meer vaart in de Hobokense acties. Birger Maes pareerde een moordend vluchtschot Steven Dillien.

   

  Ook bij de blauwzwarten vlotte het beter: een voorzet van de doorgebroken Mohcine Hajji belandde gelukkig in Hobokense voeten, een open kans voor Esmail El Kamouni vergde een ultieme voetreflex van Olivier Verhanneman.

   

  Vier minuten voor de rust had de vrijstaande Steven Dillien geen moeite om een afvallende bal in het Leuvense doel te prikken (1-2). De thuisploeg verloor de pedalen en mocht herhaaldelijk een kaars branden: een krachtige kopbal van Youssef Hadj Ouada zeilde net over de dwarslat, een subliem hakje van Khaled Oulichki tot bij Laurens Soenen pletste op het doelhout, Birger Maes moest alles uit de kast halen om nieuwe pogingen van het voornoemde tweetal onschadelijk te maken.

   

  De GS-strijdmacht begon met heel wat meer overtuiging aan de tweede speelhelft. Een fenomenaal atoomschot uit de linker van Safouane Channouf donderde in de verste hoek (1-3). Seconden later vond de ontsnapte Schaarbekenaar de contouren van Birger Maes op zijn weg.

   

  Nadat ook Olivier Verhanneman zich liet gelden bij een doelpoging van Mohcine Hajji en Thomas Vranckx, sloeg Karim Akajoua iedereen met verstomming: hij schudde een virtuoos huzarenstukje uit het lijf, dweilde de rechterflank af en besloot met een onhoudbaar grondscherend schot (1-4).

   

  De gastheren poogden wat terug te doen, de onbuigzame Hobokense defensie en sluitstuk Olivier Verhanneman gaven echter geen duimbreed toe. Bovendien bewees Birger Maes eens te meer laureaat te zijn van de Gouden Schoen 2014: dat ondervonden achtereenvolgens Karim Akajoua, Xavier Potvin en Khaled Oulichki op demonstratieve wijze. Niettemin moest de Tielt-Wingenaar zich gewonnen geven toen Laurens Soenen vanop links verschroeiend uithaalde (1-5).

   

  Het zwalpende ZG Leuven bleef met de moed der wanhoop aanklampen. Steven Dillien ontzette een gekrulde vrijschop van Esmail El Kamouni op de doellijn met het hoofd, zorgde vervolgens voor heel wat ontreddering in de lokale verdediging en zag een weergaloze dribbel finaal alweer gedwarsboomd door Birger Maes. Een loeier van Khaled Oulichki knalde tegen de staak.

   

  Thomas Vranckx bewoog hemel en aarde om zijn ploeg nog enig soelaas te bieden maar het was Mohamed Bachiri die uiteindelijk wist te milderen (2-5). Youssef Hadj Ouada stond op de goede plaats om een allerlaatste Leuvense doelkans te neutraliseren vooraleer het arbitrale duo Marc Nihoul-Eddy Bil het doek over de vertoning deed vallen.

   

  Na deze speeldag is het een uitgemaakte zaak dat GS Beobank Hoboken, Waremme AC, Selaklean Thulin en CKB Puurs de play-offs zullen betwisten. Wat ZG Leuven betreft, drukken wij de oprechte wens uit dat deze sympathieke club zich bij de elite zal handhaven…

   

  De wedstrijd Argos Sint-Gillis-Waas vs GS Beobank Hoboken was gepland voor 1 mei a.s. Wegens de onbeschikbaarheid van hun sporthal werden de Waaslanders bereid gevonden om deze partij af te werken in … Hoboken op maandag 13 april om 21:15 uur. Alsdan verwachten we onze supporters in sportcentrum Sorghvliedt om de “bezoekers” aan te moedigen…

   

  samenstelling ZG Leuven: doelmanBirger Maes (kpt), Mohamed Bachiri (1), Thomas Vranckx (1), Mohcine Hajji, Esmail El Kamouni, Yassin Akaychouh, Marco Tavormina, coach Bert Carbone en assistent-coach Rony Penninckx.

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: doelmannen Olivier Verhannemanen Wim Rooms, Antoine Lemaire, Karim Akajoua (kpt) (2), Khaled Oulichki, Laurens Soenen (1), Safouane Channouf (1), Steven Dillien (1), Xavier Potvin, Youssef Hadj Ouada, coach Rudy Smet en assistent-coaches Geert Brijs en Bart Kegels.

   

  Net zover uit de buurt, verloor het B-team in en bij Steenokkerzeel (8-4).

                                                                                                                                                                                                   

  Marc De Bock

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - DD FINANCE, Strijdersstraat 46, 2650 Edegem, Dirk Daglinckx, 03 457 02 80, dirk.daglinckx.12864@axa-bank.be

  - ALL SIGN SYSTEMS publiciteit, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Rik, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25

   

  Met sportieve groeten

  _______________________________________________

   

  GS HOBOKEN vzw, "meer dan een zaalvoetbalclub"

  landskampioen en bekerwinnaar BZVB 2005

  landskampioen en winnaar supercup 2006

  winnaar reguliere competitie 2005, 2006 en 2007

  vicelandskampioen 2004, 2007, 2008en 2014

  5 jaar op rij finalist play-offs 2004-2008

  halve finalist play-offs 2011, 2012 en 2013

  9 keer play-offs op 11 seizoenen 1ste nationale BZVB

  In 2014 werd GS 80 jaar jong (1934-2014).

  p/a Dirk Van Overbeke

  Dr. Van Raesstraat 52

  B-2660 Antwerpen-Hoboken

  gsm 0032 473 70 79 58

  e-mail dirk.vanoverbeke@skynet.be

  www.gshoboken.be

  TV één teletekstpagina 558

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal heenwedstrijd halve finale Beker van België BZVB: GS BEOBANK HOBOKEN-UNION WEMMEL 10-1

  GS Beobank Hoboken speelt de eindstrijd voor de Beker van België, editie 2014-2015. Zoveel is zeker na het wervelende demonstratievoetbal dat vanavond in de heenmatch van de halve finale werd gepresenteerd…

   

  Zonder haar goalgetter Mohamed Bencharif maar met een immense vechtlust verscheen tweedeklasser Union Wemmel aan de aftrap: Anasse El Yousfi nam Olivier Verhanneman dadelijk onder vuur.

   

  De gasten benaderden hun tegenstander zonder de minste schroom, met open vizier. Een moedige, zij het riskante onderneming want vooral in het centrum van hun verdediging bleken de fuchsiahemden bijzonder kwetsbaar. Fabio Colella hield de vrijstaande Steven Dillien van het openingsdoelpunt met een gevatte tussenkomst, seconden later stond hij machteloos toen de Wilrijkenaar een assist van de doorgebroken Hicham Channouf ongenadig in de netten verlengde (1-0).

   

  In de 8’ kreeg Olivier Verhanneman een schuiver van Salime El Mathari niet onder controle, Anasse El Yousfi trapte in de herneming onbesuisd naast. Het was slechts uitgesteld: nadat een nieuwe ontsnapping van Hicham Channouf op het nippertje werd verijdeld, maakte Achraf Bassir van een Hobokense defensieve blunder gebruik om zijn ploeg op gelijke hoogte te hijsen (1-1).

   

  Er kwam nu echt leven in de brouwerij: de Wemmelaars lieten zich meeslepen in een bikkelharde worsteling aan een afmattend hoog tempo. Achraf Bassir lukte bijna een tweede roos, ook pogingen van Steven Dillien en Antoine Lemaire bleven haast onbegrijpelijk zonder succes.

   

  Precies op het kwartier schudde Steven Dillien zijn lijfwacht van zich af en plaatste de bal met de linker meesterlijk voorbij de vergeefs grabbelende Fabio Colella (2-1).

   

  Antoine Lemaire en Karim Akajoua namen ieder nog een doelkans op de slof, in de 20’ signaleerde het arbitrale duo Régis en Eric Bawin de vijfde blauwe overtreding van de goudzwarten en was voorzichtigheid geboden. Hiervan kon Achraf Bassir bijna profiteren om de score opnieuw in evenwicht te brengen.

   

  In de slotminuut van de eerste speelhelft kogelde Hicham Channouf pal voor doel binnen (3-1) en kon er opgelucht geademd worden. Toch was er nog een attente Olivier Verhanneman nodig om achtereenvolgens Geoffrey Bourgeois en Anasse El Yousfi van de aansluitingstreffer af te houden.

   

  Bij de aanvang van het tweede bedrijf dwarrelde een schot van Salime El Mathari via Olivier Verhanneman tegen de staak. Het was zowat het laatste wapenfeit waarmee de troepen van Union-coach Carmelo Debilio konden dreigen. De enorme energie die zij tijdens de eerste vijfentwintig minuten hadden verbruikt, begon haar tol te eisen. Een pegel van Xavier Potvin (4-1) was de prelude van de massale ravage die de Hobokense orkaan zou aanrichten. Karim Akajoua veinsde een vrijschop te zullen trappen, het was Hicham Channouf die de bal langs het onthutste muurtje in de linkerhoek kanjerde (5-1).

   

  Het bezoekende kaartenhuisje stortte als een pudding in elkaar, de pijlsnelle combinaties en de scherpe uitbraken van de Hobokenaars maakten brandhout van de tureluurs gedraaide opponent. Steven Dillien en Hicham Channouf diepten de voorsprong verder uit (7-1), kapitein Karim Akajoua deed tweemaal zijn duit in het zakje (9-1), Antoine Lemaire zorgde voor dubbele winstcijfers (10-1).

   

  Achraf Bassir en Salime El Mathari wisten de pil niet te verzachten. Aan de overzijde flopte een ultieme mogelijkheid voor Xavier Potvin om het uitgebluste Union Wemmel, dat in de competitie nog meedingt naar een barrageplaats in tweede afdeling B, met een nog hogere verliesmarge huiswaarts te sturen.

   

  Een samenvatting van deze memorabele triomf, geproduceerd door Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB), kan u eerstdaags bekijken op de website van de Belgische Zaalvoetbalbond (BZVB) www.belgianfutsalfed.be onder de rubriek “video-verslagen”.

   

  De terugwedstrijd gaat van start op woensdag 29 april a.s. om 22:10 uur (!) in de sporthal van de Vlaams-Brabantse faciliteitengemeente. We mogen evenwel veronderstellen dat deze ontmoeting slechts het karakter van een formaliteit zal hebben…

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: doelmannen Olivier Verhanneman en Davy Lammertijn, Antoine Lemaire (1), Hicham Channouf (3), Karim Akajoua (kpt) (2), Khaled Oulichki, Safouane Channouf, Steven Dillien (3), Xavier Potvin (1),coach Rudy Smet en assistent-coaches Geert Brijsen Bart Kegels.

   

  samenstelling Union Wemmel: doelmannenFabio Colellaen Mohamed Bouzaghda,Geoffrey Bourgeois (kpt), Redouan Driouche, Salime El Mathari, Ibrahim El Messaoudi, Achraf Bassir (1), Anasse El Yousfi, Alban Duka, Yassin El Achouchi, coach Carmelo Debilio en assistent-coach Jawad Alloul.

   

  Onze spelers werken het drukke eindeseizoensprogramma overmorgen verder af met een verplaatsing naar ZG Leuven dat er ongetwijfeld alles aan zal doen ons één of zelfs meer punten afhandig te maken om aan het degradatiespook te ontkomen…

               

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - DD FINANCE, Strijdersstraat 46, 2650 Edegem, Dirk Daglinckx, 03 457 02 80, dirk.daglinckx.12864@axa-bank.be

  - ALL SIGN SYSTEMS publiciteit, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Rik, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25

   

  Met sportieve groeten

  _______________________________________________

   

  GS HOBOKEN vzw, "meer dan een zaalvoetbalclub"

  landskampioen en bekerwinnaar BZVB 2005

  landskampioen en winnaar supercup 2006

  winnaar reguliere competitie 2005, 2006 en 2007

  vicelandskampioen 2004, 2007, 2008en 2014

  5 jaar op rij finalist play-offs 2004-2008

  halve finalist play-offs 2011, 2012 en 2013

  9 keer play-offs op 11 seizoenen 1ste nationale BZVB

  In 2014 werd GS 80 jaar jong (1934-2014).

  p/a Dirk Van Overbeke

  Dr. Van Raesstraat 52

  B-2660 Antwerpen-Hoboken

  gsm 0032 473 70 79 58

  e-mail dirk.vanoverbeke@skynet.be

  www.gshoboken.be

  TV één teletekstpagina 558

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Julienne POSSEMIERS werd 100 jaar
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

  10 april 2015 was het feest in ‘Portugesenhof’

   

  Julienne werd 100 jaar geleden geboren (10 april 1915) in de Pieter Van Hobokenstraat.

  Ze had nog een broer ALBERT en een zus CHLOTILDE.

   

  Ze was ‘pelsnaaister’ – en op haar zestiende leerde ze Jules PETEIN kennen en trouwde ermee.

   

  Uit dit huwelijk is François geboren – die op zijn beurt trouwde met Elsa – en zo is haar Pascalleke op de wereld gekomen…en de ultieme babysit? Julienneke POSSEMIERS!

   

  Pascale heeft op haar beurt gezorgd voor twee evenbeelden van François: Geoffrey en Gaëtan.

   

  ‘En … hoe word je 100 jaar?’ wilden wij wel eens weten. ‘Awel manneke met alle dagen een elexireke of een rood wijntje te drinken!’ wist de meest optimistische persoon van de hele wereld ons te zeggen .

  Na twee kapotte heupen en een kapotte knie is de ‘bomma’ terug goed fit!

  ‘En zeg nu zelf, mijnheer, na 100 jaar zijt ge uit ‘rodage’ hé – maar gelijk gisteren; dan heb ik nog gedanst!’…’en nu gaan we nog ne foto maken met de familie en ene met mijn vriendinnen!’

   

  De traditionele geschenken werden overhandigd door Tom De Boeck (schepen Hoboken)en Marco Laenens (ondervoorzitter Zorgbedrijf).

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den DAVE lééft nog
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Vleesetende bacterie velt Dave

   

  ‘Inderdaad – ik werd na het vallen- waarbij ik een rib brak en er te lang ben mee blijven lopen –‘aangevallen’ door de met een geleerde naam genoemde ‘vleesetende bacterie ‘of te

  'stretptococcus pyogenes.’

   

  ‘Dat is een bacterie die iedereen in zich draagt volgens Dave – maar eentje dat zelden uitbreekt.

  Meer dan een maand moest ik in de kliniek blijven. Ik werd dan ook 10 dagen in een kunstmatig coma gehouden, en kijk gerust naar de foto’s dan weet je wel waar ik aan toe was.

  Een stuk van mijn bil werd dan ook nog getransplanteerd naar mijn buik.

  Een grote troost heb ik : het litteken zal volledig verdwijnen… - en Glenn de BV-kapper is eraan gestorven mààr den Dave lééft nog’ zegt deze immer goedlachse kerel…  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoffencircus
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Neen, wij gaan niet meedoen aan de discussie of het al dan niet mocht doorgaan...

  Wij willen alleen de 'dames van het naaimachinecollectief' in de bloemetjes zetten...

  Inderdaad - men kleedde deze man aan met een sjaal, gestikt met een door een fiets aangedreven naaimachine.

  Kijk maar naar de foto's van Georges Peeters!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporting A zet 55-plussers in beweging tijdens tweede Beweeg Mee-dag

  Op donderdag 7 mei organiseert Sporting A de tweede editie van de Beweeg Mee-dag. Alle 55-plussers kunnen die dag proeven van verschillende sporten in sportcentrum Het Rooi, Berchemstadionstraat 73, 2600 Berchem. Dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva sluit de dag feestelijk af. Inschrijven kan vanaf vandaag.

   

  Vorig jaar namen ruim tweehonderd 55-plussers deel aan de allereerste Beweeg Mee-dag. Ze konden toen kiezen uit een aanbod van meer dan dertig verschillende sporten. Ook dit jaar  stellen deelnemers hun programma samen uit verschillende sporten zoals aquagym, petanque en zumba gold (zumba voor 55-plussers). Geïnteresseerden kunnen bovendien kiezen om een hele dag te sporten of enkel in de voor- of namiddag. Sportievelingen die een hele dag deelnemen, betalen 10 euro. Een halve dag kost 6 euro. Mensen met een statuut verhoogde tegemoetkoming betalen 3 euro voor een hele dag met hun A-kaart in plaats van 10 euro. Om het sociale aspect van sport extra in de verf te zetten, sluit dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva dit jaar de Beweeg Mee-dag in stijl af.

   

  Programma

  • 09.00 uur: onthaal
  • 09.45 uur: gezamenlijke opwarming
  • 10.00 – 11.00 uur: sport 1 naar keuze
  • 11.15 – 12.15 uur: sport 2 naar keuze
  • 12.15 – 13.30 uur: lunch en gezondheidsbeurs
  • 13.30 – 14.30 uur: sport 3 naar keuze
  • 14.45 – 15.45 uur: sport 4 naar keuze
  • 15.45 – 16.30 uur: afronding  met een gezond hapje en muziek van dj Danny Van Tichelen van Radio Minerva

   

  Inschrijven

  Inschrijven voor de Beweeg Mee-dag kan van dinsdag 7 tot en met dinsdag 28 april via de website van Sporting A, bij de sportantennes in de districten of bij de Antwerpse dienstencentra.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse ‘The Frontline Company’ uit Wilrijk behaalt de eerste plaats

  Experience publiceert de Top 10 van de meest gewaardeerde bedrijven binnen de sector ‘Hospitality : Hostess Bureaus’ : het Antwerpse ‘The Frontline Company’ uit Wilrijk behaalt de eerste plaats !

   

  In het kader van de Belgian Event Manager Guide 2013, heeft het team van Experience magazine (www.eventnews.be) een onafhankelijk bureau de opdracht gegeven om 350 bedrijven uit de Belgische Top 1.000 te bevragen omtrent de meest gewaardeerde leveranciers en dienstverleners binnen de verschillende segmenten van de B-to-B eventsector.

  Uit deze enquête, die werd uitgevoerd in de maand mei, blijkt dat de top 10 van de sector 'Hospitality: Hostess Bureaus' wordt aangevoerd door het Wilrijkse event staffing agentschap The Frontline Company.

   

  Het Antwerpse Hostess Agentschap The Frontline Company is er na enkele opeenvolgende top-3 plaatsen in geslaagd om de eerste plaats weg te kapen in de rangschikking van de meest gewaardeerde hostess bureaus van België. Dat deze erkenning vanuit de sector er komt, in het jaar dat de vijfde verjaardag wordt gevierd, betekent de bevestiging van de gevolgde weg tot nu toe.

   

  Anntje Peeters

  The Frontline Company viert dit jaar z’n 5e verjaardag en dat dit wordt bekroond met een eerste plaats op het vlak van kwaliteitsvolle dienstverlening is natuurlijk een mooie pluim op de hoed van zaakvoerster Anntje Peeters: “het doet heel veel plezier om te merken dat onze manier van werken zo wordt gewaardeerd. Wij trachten al sinds het begin (zo’n  kleine 20 jaar geleden toen ik zelf als studentje wat bijverdiende als hostess en dan op zelfstandige basis en sinds 2008 als The Frontline Company) op een eerlijke, correcte en kwaliteitsvolle manier ons ding te doen. En als we vooral op dit punt als referentie gelden in onze sector, dan is dat voor mij het belangrijkste. We zitten in een heel specifieke sector, wij werken veel met jonge mensen met weinig werkervaring, en dat vraagt toch wel een intensieve opvolging. Wij trachten hen een aangename eerste werkervaring te bezorgen die hen doet snakken naar meer. En vanuit dat oogpunt wensen we enkel te werken met gemotiveerde en dynamische mensen die vriendelijk zijn en die elementaire beleefdheid als normaal beschouwen. Soms moeten we dat wat bijsturen, maar dan komt dat allemaal wel in orde. We hebben een hele boel toffe mensen voor ons werken die er voor gaan. Ik dank dan ook uit de grond van mijn hart alle medewerkers die voor ons op het terrein alles uit de kast halen …”.

   

  Personeel

  The Frontline Company stelt zo’n 150 jonge en minder jonge mensen te werk op maandbasis en ze werkt met een databestand van ongeveer 1.500 medewerkers. Deze mensen worden elk persoonlijk gescreend alvorens zij mogen beginnen werken om zo te komen tot een goede match tussen het evenement en de mensen die er werken. Een klassiek concert trekt immers een ander publiek dan een familie evenement en daarom moeten ook de jongens en meisjes die er werken voldoen aan andere profieleisen. Er wordt gewerkt met personeel over gans België en daarvoor organiseert het team van Anntje Peeters op maandelijkse basis interviewdagen in Brussel en in Gent. “zo slagen we erin om op elke locatie in België, ook de juiste mensen in te zetten, zonder dat onze klanten op kosten worden gejaagd voor hun transport. We stellen wel altijd de kwaliteit van de mensen voorop”, zo stelt Anntje Peeters.

   

  Betrokkenheid

  The Frontline Company is betrokken bij BESA (Belgium Event Suppliers Association -  www.besa.be ) en tracht zoo ok structureel zijn steentje bij te dragen aan de professionalisering van de sector. Daarnaast ondersteunt het jonge bedrijf The Promise (www.thepromise.be), een organisatie die zich bezig houdt met het aspect verspilling in de evenementensector. De zogenaamde ‘no-shows’ die handenvol geld kosten en leiden tot het weggooien van tonnen etenswaren elk jaar.

   

  Historiek

  Anntje Peeters studeert aan de Universiteit van Salamanca en verblijft verschillende jaren in het buitenland. In die periode van veel heen en weer gereis, komt zij aan de kost als zelfstandige hostess. Nadat ze heeft besloten om in België een vaste stek uit te bouwen, met haar partner Peter Desart, start ze een eenmanszaak die snel groeit. Na enkele jaren van constante groei wordt in 2008 The Frontline Company opgericht en worden de eerste vaste medewerkers aangeworven. Het databestand van medewerkers groeit gestaag en er komen vele nieuwe klanten bij. In 2008 staat The Frontline Company voor de 1e keer in de top 5 van meest gewaardeerde bedrijven. De daaropvolgende jaren is het minimum een top-3 plaats. Om dit jaar te resulteren in de eerste plaats.

   

  Werkgebieden

  Diensten : hostesses, hosts, VIP hospitality, parking stewards, beurspersoneel, animatoren, groepsbegeleiding, flyer girls/boys, demonstratrices, …

  Soorten events : beurzen, congressen, seminaries, opendeurdagen, personeelsfeesten, vieringen, autosalon, batibouw, buitenlandse events,

   

  Meer informatie

  Indien u meer informatie wenst, kan u terecht bij Peter Desart, managing partner The Frontline Company : peter@thefrontlinecompany.be, +32 478/72.56.86

   

  Op www.thefrontlinecompany.be vind u alvast een overzicht van klanten en voorbeelden van evenementen. 


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilrijk kleurt door bebloemingswedstrijd geel-blauw tijdens feestjaar

  Het district Wilrijk organiseert een bebloemingswedstrijd in het kader van zijn 1250-jarige bestaan. Bewoners, maar ook bewonersgroepen, kunnen zich tot 1 mei inschrijven.

   

  Wilrijk telt talrijke natuurplekjes en ook de inwoners zorgen voor heel wat bloemenpracht in het straatbeeld. Met een bloemenwedstrijd wil het district het groene karakter van Wilrijk nog versterken. Het thema van de wedstrijd is het feestjaar ‘Samen Wilrijk, al 1250 jaar’, met als basis de districtskleuren geel en blauw.

   

  Zowel individuele inwoners als bewonersgroepen kunnen deelnemen aan de bebloemingswedstrijd:

  • Individuele inwoners kunnen hun voortuin of gevel in een fleurig geel-blauw jasje steken.
  • Groepen van buurtbewoners uit dezelfde straat (minimaal drie personen) kunnen een tijdelijke bloembak met teelaarde aanvragen en deze beplanten.

   

  Inschrijven kan tot 1 mei 2015 via de website van het feestjaar www.1250jaarwilrijk.be (klik door naar ‘Doe zelf mee’), of via deze rechtstreekse link. De wedstrijd loopt van 15 mei tot 1 september. Per wijk wordt een winnaar gekozen.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En of de bomma fier was...optreden BORN4DANCE

  En of de Bomma fier was…

   

   

  Tweede Paasdag -6 april- ging de ‘voorstelling’ in ‘Jeugdcentrum VIZIT’ door van Born 4 dance…

   

  Wil je er meer over weten ? ZIE DAN OP WWW.BORN4DANCE.BE .

  Yasemin Taplak (juf Dance) geeft je graag alle uitleg!

   


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het 'verlicht verdiep & de veranda van ons Miranda
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Winnend concept en ontwerpteam restauratie stadhuis bekendgemaakt


  Wie het stadhuis van Antwerpen al heeft bezocht, heeft gemerkt dat dit ‘bekendste huis van ’t stad’ toe is aan een grondige restauratie. Vandaag maakte de stad Antwerpen het winnende ontwerpteam ‘Huis Van De Stad’ bekend, dat via een Open Oproep geselecteerd werd, en meteen ook het concept voor de restauratie. Burgemeester Bart De Wever en de ontwerper lichtten de plannen toe. Het stadhuis moet een hedendaags en open huis van bestuur worden.

   

  Het stadhuis van Antwerpen is toe aan een grondige restauratie: het goudlederen behang komt los van de muren, het klimaatsysteem werkt niet optimaal, de tweede verdieping is gestript en staat leeg. De restauratie gaat een stap verder dan enkel herstellen. Het huidige bestuur definieerde immers enkele duidelijke krachtlijnen voor de restauratie en de herinrichting van het Antwerpse stadhuis tot een hedendaags huis van bestuur in Antwerpen:

   

  • het stadhuis als een open huis, een icoon van waardevol onroerend erfgoed op de Grote Markt dat toch een hedendaagse invulling heeft
  • het stadhuis als politiek centrum met een accent op publieke functies
  • het stadhuis georganiseerd volgens een hedendaags werkconcept
  • het stadhuis als beschermd én duurzaam monument met een duurzaamheidscertificaat zodat het bijdraagt aan een daling van de CO2-uitstoot.

   

  Om deze ambitie waar te maken, schreef de stad Antwerpen een architectuur- en restauratieopdracht uit via de procedure van de Open Oproep in samenwerking met het team van de Vlaamse Bouwmeester. Dit is een wedstrijd waaraan geïnteresseerde architectuurbureaus uit binnen- en buitenland kunnen deelnemen. Het concept van ontwerpteam ‘Huis Van De Stad’ werd door de jury voorgedragen als winnend ontwerp.

   

  Restauratieconcept

  Het concept van ‘Huis Van De Stad’ toont, zoals Christoph Grafe, een van de juryleden, het verwoordde: ‘een intelligente nederigheid tegenover het gebouw’. Het ontwerpteam vertrekt namelijk vanuit de doorheen de eeuwen opgebouwde en zichtbaar rijke materiële gelaagdheid van het gebouw.

   

  Het ontwerpteam stelt voor om de centrale inkomhal die zich nu aan de zijde van de Suikerrui bevindt, terug naar de Grote Markt te brengen. Daarnaast worden ook het geheel van gangen en de verschillende kamertjes op het gelijkvloers terug samengevoegd, zodat er een centrale foyer ontstaat. Aan de zijde van de Suikerrui en Grote Markt worden de lokalen opengesteld voor een verscheidenheid aan publiek toegankelijke initiatieven. De ambitie van het beleid ligt er ook in om het gelijkvloers een publieke functie te geven waar lezingen, tentoonstellingen, voorstellingen en andere publieke activiteiten mogelijk zijn. Verder worden op het gelijkvloers stadsgerelateerde functies ondergebracht.

   

  Op de tweede verdieping zullen de meest ingrijpende wijzigingen plaatsvinden. Het ontwerpteam ‘Huis Van De Stad’ stelt daarbij de erfgoedwaarde steeds voorop, maar Bart Biermans geeft ook aan dat je moet ‘snoeien om te bloeien’.

   

  Het ontwerpteam ziet het gebruik van de tweede verdieping als beleidsruimte dan ook als dé grote transitie van de geplande restauratie en herinrichting, vergelijkbaar met de verbouwing in de 19e eeuw. Het ontwerpteam vindt het belangrijk om de tweede verdieping dezelfde waarde te geven als ’t Schoon Verdiep. Het wordt door hen omgedoopt tot ’t Verlicht Verdiep. Deze naam heeft het te danken doordat in het nieuwe ontwerp aan weerszijde van de centrale koepel nieuwe dubbelhoge ruimtes opgetrokken worden die ruimtelijk verwijzen naar de gemeenschappelijke circulatiezones op ’t Schoon Verdiep en de eerste verdieping. Deze dubbelhoge ruimtes zorgen ervoor dat er zeer veel daglicht binnenvalt en dat de omliggende daken en de campaniletoren terug zichtbaar worden gemaakt. De huidige koepel bestaat uit twee delen die boven elkaar staan met ertussen een grote verloren ruimte waar de oorspronkelijke buitengevels van het historische binnenplein nog zichtbaar zijn. De bovenste beschermende koepel wordt afgebroken en dicht bovenop de historische glas-in-lood koepel geplaatst. Hierdoor worden de historische gevels, hun kroonlijsten en de campaniletoren terug volledig zichtbaar.

   

  Waar ’t Schoon Verdiep behouden blijft en vooral hersteld wordt om de erfgoedwaarde te behouden, zal de nieuwe uitstraling van de tweede verdieping in enkele vormelijke details worden doorgetrokken op de eerste verdieping.

   

  Ook de buitengevel zal gerestaureerd worden. Hiervoor baseert het ontwerpteam zich op een gravure uit 1565 waarin het oorspronkelijke kleurenpalet duidelijk te zien is. Het behoud van de erfgoedwaarde van het gebouw staat ook bij deze ingreep op de eerste plaats.

   

  Sterke punten van het restauratieconcept

  Het winnende concept voldoet aan de criteria die de stad Antwerpen en de jury van de Open Oproep belangrijk vinden. Zo toont het ontwerpteam ‘Huis Van De Stad’ respect voor het erfgoed. Het stelt bv. geen onnodige ingrepen voor in het monument. Elke wijziging toont een groot respect voor de eigenheid van het gebouw. Het ontwerp getuigt verder van een heldere visie over de belangrijkheid van deze ingreep in de geschiedenis van het gebouw. De constructie van de dubbelhoge ruimtes op de tweede verdieping is een ingrijpende wijziging, maar ook een grote meerwaarde voor het bestaande stadhuis, zowel architecturaal als functioneel.

   

  De invulling van het gelijkvloers respecteert de oorspronkelijke configuratie van de verschillende ruimtes. Ook hier kan gesproken worden van een historisch herstel. Door de centrale ruimte terug open te maken, worden bovendien mogelijkheden gecreëerd naar een publieke invulling in het kader van een Open Stadhuis.

   

  Niet alleen het architecturale aspect en de erfgoedwaarde worden door het ontwerpteam ’Huis Van De Stad’ als prioritair beschouwd, ze stellen ook verbeteringen voor op het vlak van de duurzaamheid van het gebouw. Voor monumenten zijn duurzame ingrepen geen evidentie. Wanneer bijvoorbeeld enkel duurzaamheid voorop wordt gesteld, dan zouden de originele raampartijen door hoogrendementsglas vervangen kunnen worden. Alleen gaat dan de erfgoedwaarde van het gebouw verloren. Om architecturaal erfgoed en duurzaamheid op elkaar af te stemmen, wordt gebruik gemaakt van de BREEAM-methode. Dit is een wereldwijd erkend attest dat toegekend wordt aan duurzame gebouwen. De methode geeft een indicatie van de ingrepen die mogelijk zijn voor de verduurzaming van een gebouw en wordt uitgedrukt in een percentuele score. In Antwerpen vormt het stadhuis een pilootproject.

   

  Het ontwerpteam stelt verder ook voor om in de architectuur van het stadhuis een hedendaagse kunstintegratie toe te passen. Hiervoor werken zij samen met kunstenares Germaine Kruip. Zij zal de uitdaging aangaan om een dialoog tot stand te brengen tussen heden en verleden.

   

  Tentoonstelling ‘Het bekendste huis van ’t stad’ laat nieuw concept zien

  Vandaag is de laatste ruimte van de tentoonstelling ‘Het bekendste huis van ’t stad’ op het gelijkvloers van het stadhuis officieel geopend. In deze laatste ruimte kunnen bezoekers het concept in plannen, schetsen en doorsnedes zien. De tentoonstelling is open op zondag en maandag van 10 tot 17 uur, op woensdag en zaterdag van 13 tot 17 uur en elke eerste donderdag van de maand van 17 tot 21 uur. Indien u zeker wil zijn van een plaats, kan u vooraf uw ticket reserveren op www.antwerpen.be/450jaarstadhuis.

   

  Verdere planning

  Het concept van ontwerpteam ‘Huis Van De Stad’ is een eerste stap in de restauratie van het renaissancepaleis op de Grote Markt. De komende twee jaar volgt een periode van scherpstellen van het programma van eisen, bepalen van de restauratieopties in samenspraak met het Agentschap Onroerend Erfgoed, plannen uittekenen en het opmaken van het uitvoeringsdossier. Verwacht wordt dat vanaf 2018 de werken in het stadhuis worden opgestart. In de tussentijd worden de meest noodzakelijke onderhoudswerken aan het gebouw uitgevoerd.

   

  Huis Van De Stad is een ontwerpteam dat bestaat uit verschillende bureaus met elk hun eigen expertise: Hub, Origin, Bureau Bouwtechniek, RCR, BAS, Daidalos Peutz, FPC.

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!