NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • provincie Antwerpen
 • merksem
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  09-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Rosaceus Aquarium Tentoonstelling --- Wilrijk 1250 jaar

  Zoals elk jaar was er ook nu een 'tentoonstelling' door de aquariumliefhebbers.

  Meer bepaald in het kader van 1250 jaar Wilrijk werd dit een 'super-tentoonstelling'

  Voor meer details verwijzen we graag naar de verzorgde website van www.rosaceus.be ...

  maar bekijk eerst de foto's van Georges!
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1250 jaar wilrijk

  ALS JE IN WILRIJK KOMT IS ER ERGENS WEL IETS TE DOEN IN HET KADER VAN 1250 JAAR JONG WILRIJK

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling van de Gilde

  ‘Ik ga het kort houden’ bevestigde de voorzitster van ‘de gilde’.

  En zij hield woord. De schepen voor cultuur - Hans Ides- nam de taak op zich om de vrienden van Niedernhausen eveneens te woord te staan.

   

  Kom en geniet van de schilderijen aan de hand van de foto’s van Georges!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Persbericht Provincie Antwerpen
  7 | 8 | 2015

  Groepsaankoop zonnepanelen opnieuw groot succesBijna 10.000 inschrijvingen voor groepsaankoop provincie Antwerpen
  Begin juni startte de provincie Antwerpen opnieuw met een groepsaankoop zonnepanelen. De inschrijvingen hiervoor lopen nog enkele dagen en het lijkt er nu al op dat deze tweede editie de voorgaande zal overtreffen. Vorig jaar schreven zo'n 10.000 inwoners zich in.  De groepsaankoop zorgde daarmee voor de plaatsing van meer dan 2.400 installaties.
  Inga Verhaert, gedeputeerde voor energie: "Het is duidelijk! Hoewel de subsidies voor zonnepanelen wegvielen en het prosumententarief in het leven werd geroepen, zien mensen toch opnieuw in dat het plaatsen van zonnepanelen een interessante, duurzame investering blijft. De provincie Antwerpen zet zich met de groepsaankoop dan ook  graag in om zonne-energie toegankelijker te maken voor haar inwoners."

   

  Op donderdag 13 augustus vindt een veiling plaats. Leveranciers van zonnepanelen die op kwaliteit werden geselecteerd, kunnen meedingen. De leverancier die het laagste bod uitbrengt, wint de veiling en mag de deelnemers een aanbod doen. Die deelnemers krijgen begin september een persoonlijk voorstel. Deelnemers hebben daarna tot en met 12 oktober de tijd om te beslissen of ze er al dan niet op ingaan.

   

  Inwoners uit de provincie Antwerpen kunnen zich nog inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen tot en met woensdag 12 augustus via www.samengaanwegroener.be.

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  | 08 | 15
  Vanaf 17 augustus asfalteringswerken in Heistraat

  Het wegdek van de Heistraat in het centrum van Wilrijk wordt vernieuwd tussen de Jules Moretuslei en de Sint-Camillusstraat. De werken starten op 17 augustus en duren tot 28 augustus. Er zal dan geen autoverkeer toegelaten zijn.

   

  Omdat een deel van de rijweg in de Heistraat in slechte staat verkeert, zal de aannemer de oude betonklinkers verwijderen, de fundering aanpassen en een nieuwe toplaag in asfalt leggen.

   

  In overleg met de lokale middenstandsverenigingen Unizo en WIZO besliste het district om de werkzaamheden uit te voeren na de jaarmarkt van maandag 10 augustus. De straat zal terug open zijn voor de start van het nieuwe schooljaar.

   

  Timing

  De werkzaamheden starten op maandag 17 augustus. Als alles goed verloopt en de weeromstandigheden geen roet in het eten gooien, is het wegdek klaar op vrijdag 28 augustus.

  Rijbaan afgesloten

  Tijdens de werkzaamheden is de Heistraat tussen de Jules Moretuslei en de Sint-Camillusstraat in beide richtingen afgesloten voor autoverkeer. De voet- en fietspaden blijven beschikbaar, zodat alle winkels in de Heistraat bereikbaar blijven.

   

  Omleidingen

  Het autoverkeer zal worden omgeleid. De gratis openbare parking op het Mastplein blijft bereikbaar via de Koningin Elisabethstraat.

   

  Tijdens de werkzaamheden zullen er geen bussen stoppen aan de haltes in de Heistraat ter hoogte van de Bist. Ze volgen een omleiding via de Jules Moretuslei, de Kerkhofstraat en de Sint-Bavostraat waar er tijdelijke vervanghaltes worden geplaatst. Meer informatie is te vinden op de website van De Lijn (www.delijn.be) of aan de haltes zelf.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Receptjes met de groenten van de Stadsboerderij: Week 12

  Het groentepakket* van deze week: Courgette, aubergine, komkommer, chinese kool, selder uit Wilrijk, venkel en sla van De Doederij in Sint-Katelijne-Waver. En wie weet nog extra verrassing...
  Wie vorige week geen Nieuw-Zeelandse spinazie kreeg, mag dat binnen enkele weken verwachten in zijn of haar pakket.
  Vanaf volgende week zal al wie een groentepakket ontvangt aardappelen per kilo kunnen bestellen via onze website. Meer info hierover volgt. 

  Ontdek en lees meer over de boeren die nu reeds deel uitmaken van de coöperatie op www.stadsboerderijantwerpen.be  Je kan hier ook alle recepten van de voorbije weken terugvinden.
  Wat doe je zoal met een chinese kool? En met die overvloed aan courgettes? Jolien inspireert jullie met deze twee heerlijke recepten.
  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren. We houden je op de hoogte van eventuele wijzigingen via facebook en sms.

  Pakketje chinese kool met quinoa Lekker én mooi voor het oog!

  Nodig voor 2 personen: 4 bladeren van een Chinese kool, 250 gr champignons, 1 el sojasaus + extra sojasaus, 120 gr quinoa, 1 teentje look, 1 chili, 1 tl gember, olijfolie, peper, zout

  Bereiding: - Zet 2 potten gevuld met water op een hoog vuur. - Kook de quinoa 10 minuten. - Was de bladeren van de chinese kool en leg ze één voor één 30 seconden in het kokend water. Laat ze op een rooster afkoelen. - Snijd de champignons en de look in fijne stukjes en bak ze in een pan met olijfolie. Kruid deze af met peper en zout. - Wanneer de quinoa klaar is voeg je deze toe aan de pan met champignons. Voeg er de eetlepel sojasaus, gember en de chili aan toe. Meng goed en haal van het vuur. - Verwarm de oven op 180°c. - De bladeren zijn nu afgekoeld/lauw en perfect om het pakketje te maken. - Leg het blad voor jou. De witte stengel wijst in jouw richting. - Schep 2-3 el van de quinoa in het midden van het blad. - Plooi het onderste stuk (met de stengel) naar binnen. - Plooi dan de linker en rechterzijde naar binnen. - Rol de rest van het pakketje verder op, zodat het goed afgesloten is. - Leg ze nog 5 à 10 in de oven zodat ze terug goed warm zijn. - Serveer met sojasaus. 

  Gevulde courgettes met ratatouille Gewoon super!

  Nodig voor 4 personen: 2 courgettes, 350-400 gr gehakt (even lekker met vegetarisch gehakt), 250 gr mozzarella, 1 teentje look, 2 sjalotten, italiaanse kruiden, 2 eiwitten, 240 gr (volkoren) rijst, 1 aubergine, 1 fles passata, 1 sjalot, 1 teentje look, oregano, chili, olijfolie, peper, zout

  Bereiding voor de courgettes: - Verwarm de oven voor op 180°c. - Was de courgettes en snijd voorzichtig doormidden. - Hol de courgettes uit met een eetlepel. Het binnenste van de courgette gebruik je voor de ratatouille. - Leg de courgettes in een ovenschotel. - Meng het gehakt met de fijngesneden sjalotjes en look. - Snijd de mozzarella in blokjes en voeg toe aan het gehakt. - Voeg er de 2 eiwitten aan toe. - Kruid af en met Italiaanse kruiden, peper en zout. - Zet de courgettes 35 minuten in de oven.

  Bereiding voor de ratatouille: - Zet een pot met water op een hoog vuur voor de rijst. - Wanneer het water kookt voeg je er de rijst aan toe. - Stoof de sjalot en de look aan in een beetje olijfolie. - Voeg er de passata aan toe. - Snijd de aubergine in fijne blokjes voeg ze toe aan de saus. - Neem de overschot van de courgette en snijd deze ook in fijne stukjes. Voeg deze toe aan de saus. - Kruid af met oregano, chili, peper en zout of eventueel met de Italiaanse kruiden.
  Tip: Als je voor ronde courgettes zou kiezen, moeten ze op zijn minst 10 minuten langer in de oven blijven staan.

  Tip: Zonde van die eierdooier? En je hebt toevallig nog wat overschot van het gehakt? Meng deze en bak ze in de pan. Een lekker voorgerechtje! 

  Smakelijk! 

  www.stadsboerderijantwerpen.be  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE ANTWERPEN
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Agendatip De Schorre

  Provincie Antwerpen

  Ontdek op 9 augustus welke verhalen achter Rumstse gevels schuilen en geniet na met Hot Feet Collective

  De Schorre trakteert met Rupelnootje in Brasserie 3Ri4en Zondag 9 augustus 2015, 16.00 uur, Brasserie 3Ri4en, Rumst De Schorre blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en trakteert daarom de hele zomer lang met Rupelnootjes! Dit zijn gezellige aperitiefconcerten op unieke locaties langs de Schelde of de Rupel. Vooraf aan de Rupelnootjes kun je steeds deelnemen aan een begeleide zomerwandeling langsheen het lokale erfgoed. De Schorre blaast namelijk niet alleen 25 kaarsjes uit, 2015 is ook het Europees Jaar van Industrieel en Technisch erfgoed. Toerisme Rupelstreek stak daarom 9 interessante wandelingen in elkaar die je doorheen het nautische en industriële erfgoed van deze streek leiden. Je ontdekt niet alleen het steenbakkersverleden maar ook de prachtige natuur.

   

  Nu zondag 9 augustus leidt de zomerwandeling je rond in Rumst. Wist je dat achter heel wat gevels een interessant verhaal verborgen zit? De gids zoekt de contrasten op tussen de sociale woningbouw en historische panden zoals de meesterwoningen. Nadien geniet je na tijdens het Rupelnootje in Brasserie 3Ri4en. Hot Feet Collective speelt er een aanstekelijke mix van oude en nieuwe nummers. Denk aan ‘Take The A-Train’ maar ook ‘Smells Like Teen Spirit’. De band is een verzameling van jazzcats uit verschillende windstreken (o.a. Brussels Jazz Orchestra, The Jacquelines, 8 o’clock shadows,…). Dit is al het 5e Rupelnootje. Vorige zondag speelde Carrier 21 nog voor een volle zomerbar in Hemiksem. Er staan ook nog optredens in ’t Steencaycken, het boothuis van de kajakpoloclub KNRS, de New Belgicawerf en de Watertoren in Rumst op de planning.

   

  Bekijk het volledige programma op www.deschorre.be en www.toerismerupelstreek.be. Vergeet je niet in te schrijven voor de wandelingen! De wandelingen kosten 2,5 euro per persoon en kun je reserveren via Toerisme Rupelstreek: info@toerismerupelstreek.be of 03 880 76 25). De Rupelnootjes zijn gratis en vrij bij te wonen, hiervoor hoef je niet te reserveren.

   

  De begeleide wandelingen en Rupelnootjes zijn een samenwerking tussen Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, vzw Toerisme Rupelstreek en de dienst Vrije Tijd van Provincie Antwerpen.

  Hot Feet Collective

  PRAKTISCHE INFO EVENEMENT

  Wandeling: Elke gevel een eigen verhaal! Startadres: Brasserie 3Ri4en, Visserstraat 91, Rumst Uren: 14u-16u Deelnameprijs: € 2,5  (kinderen -14 jaar gratis) Vooraf inschrijven verplicht via Toerisme Rupelstreek E info@toerismerupelstreek.be, T 03 880 76 25
  Rupelnootje: Hot Feet Collective aan brasserie 3Ri4en Adres: Brasserie 3Ri4en, Visserstraat 91, Rumst Uren: vanaf 16u Deelnameprijs: gratis

  Website: www.deschorre.be > kalender www.toerismerupelstreek.be/toerup/jaar-erfgoed

  Social media: Facebookevent

  Organisatie: Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Provincie Antwerpen en Toerisme Rupelstreek

  Meer info: Onthaal De Schorre | onthaal@deschorre.be | T 03 880 76 00 | www.deschorre.be Toerisme Rupelstreek | info@toerismerupelstreek.be | T 03 880 76 25 | www.toerismerupelstreek.be

  Kalender volgende Rupelnootjes en begeleide wandelingen

  16 aug.  BOOM

  Wandeling: Vergane glorie van de Scheepvaart

  Rupelnootje: Salida Ocho aan ‘t Steencaycken

   

  23 aug.  NIEL/HELLEGAT

  Wandeling: Walenhoek-Hellegat

  Rupelnootje: 3PM bij de Rupelsneppen

   

  30 aug.  BOOM/NOEVEREN

  Wandeling: De Rupel opnieuw een natuurmonument

  Rupelnootje: Hans Mortelmans op de New Belgicawerf

   

  6 sept.  RUMST/REET

  Wandeling: ‘Met botten door de putten’

  Rupelnootje: Plug It In aan de Watertoren

  PERSINFO & BEELDMATERIAAL COPYRICHT PROVINCIE ANTWERPEN

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen
  Gratis tennisinitiatiesVoor kinderen en volwassenen

  Heeft u altijd al willen leren tennissen, maar nog nooit de stap gezet? Trek uw sportschoenen aan en neem deel aan de gratis tennisinitiaties!

  Zet de periode van 10 tot en met 14 augustus 2015 alvast in uw agenda. Er zijn die periode vier banen en vier trainers ter beschikking. U schrijft in voor 5 sessies van één uur. Deelnemen kan vanaf 7 jaar.

  Er zijn gratis tennisrakketten ter beschikking.

  Wie kan er deelnemen?Groep 1: kinderen | 7 t.e.m. 14 jaar | 9 tot 10 uur

  • Groep 2: volwassenen | vanaf 15 jaar | 10 tot 11 uur
  • Groep 3: volwassenen | vanaf 15 jaar | 11 tot 12 uur

  Locatie Tenniscentrum VIIde Olympiade Julius De Geyterstraat 133 2020 Antwer

  Meer info tel. 03 338 3518 sportantenne.antwerpen@stad.antwerpen.be

   

  Schrijf nu in!
   
   

  In 't kort:

  Gratis tennisintiaties

  • 10 t.e.m. 14 augustus
  • voor jong en oud
  • u schrijft zich in voor 5 sessies van één uur
  • gratis tennisrakketten ter beschikking

   
   

   

  !
   
   

   

  !
   
   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   Provincie Antwerpen
  03 | 08 | 2015

  Sint-Romboutstoren krijgt klimmers van Monumentenwacht Antwerpen op bezoek De Sint-Romboutstoren krijgt deze week gespecialiseerde medewerkers van Monumentenwacht provincie Antwerpen op bezoek. Zij inspecteren de gevels vanaf 94 meter hoogte en meten eventuele schade op. De beklimming levert spectaculaire beelden op. 
  Wie begin deze week door de Mechelse binnenstad kuiert, kan helemaal bovenaan de Sint-Romboutstoren enkele waaghalzen aan het werk zien. Medewerkers van Monumentenwacht provincie Antwerpen zijn er deze week begonnen met een inspectieronde aan de buitenzijde van de toren.

  Ze doen dat door zich vanaf de top voorzichtig een weg naar beneden te banen met behulp van de nodige klimhulpstukken. Het onderhoud ervan is dus geen job voor mensen met hoogtevrees.  

  De inspectie was voorzien voor april van dit jaar, maar werd op vraag van de stad enkele maanden uitgesteld om het broedproces van de slechtvalken op de toren niet te verstoren.

  Voorkomen is beter dan genezen

  Met de inspectie wil het team van Monumentenwacht mogelijke schade vroeg opsporen. “Regelmatige controle van de bewaringstoestand van het erfgoed en het stimuleren van tijdige ingrepen maken grote herstellingen overbodig. Voorkomen is beter dan genezen”, zegt schepen van Monumentenzorg Greet Geypen.

  De monumentenwachters maken na de inspectie een objectief rapport met vaststellingen van eventuele gebreken. Aan de hand daarvan, samen met hun eigen expertise, wordt door de stedelijke dienst Monumentenzorg bekeken welke werken op korte of lange termijn noodzakelijk zijn. Voor kleinere herstellingen of onderhoud maakt de dienst zelf restauratiedossiers op. Voor de grotere werken zijn de inspectieverslagen vaak een belangrijke hulp voor de aangestelde ontwerpers om de bewaringstoestand van de gebouwen goed te kunnen inschatten en de noodzakelijke werken te omschrijven.

  De laatste grondige inspectie dateert van 2006. “Ondertussen werden er al regelmatig onderhoudswerken uitgevoerd. Zo werden er o.a in 2008 en 2009 werken aan de galmborden uitgevoerd en in 2011 en 2012 werden de windvaan en de dekstenen bovenaan de toren hersteld”, weet Greet Geypen.

  Het provinciebestuur is al gestart met de stapsgewijze restauratie van de Sint-Romboutskathedraal. Door een beroep te doen op de monumentenwachters van provincie Antwerpen geeft het stadsbestuur aan ook de toren van kortbij op te volgen. Op basis van het rapport van onze medewerkers kunnen we ervoor zorgen dat de Sint-Romboutskathedraal voorbereid wordt voor de komende 100 jaar als Mechelse trekpleister” aldus gedeputeerde Luk Lemmens.

  De stad Mechelen is al bijna 20 jaar aangesloten bij Monumentenwacht voor periodieke inspecties van zijn beschermde monumenten. De eerste inspecties dateren al uit 1997. Momenteel zijn 44 stadseigendommen aangesloten bij Monumentenwacht provincie Antwerpen voor periodieke inspecties. Jaarlijks worden ongeveer 3 of 4 inspecties op vraag van de dienst Monumentenzorg uitgevoerd. Het gaat dan vaak, naast de algemene inspectie, om nazicht van moeilijk toegankelijke plaatsen in of aan het gebouw.

  De provincie is mee verantwoordelijk voor het onderhoud van de Sint-Romboutskathedraal. De provinciale dienst Erfgoed, waaronder Monumentenwacht valt, volgen de bevindingen van de inspectie aan de Sint-Romboutskathedraal dan ook nauwgezet op.

  Monumentenwacht provincie Antwerpen op Sint-Romboutstoren - Copyright: Stad Mechelen foto

             

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!