NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  27-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat, Ferre met de organisatie van de 34ste haikudag-Vlaanderen

   

  27 september 2015 in het ‘districthuis’ van Wilrijk.

   

  Proficiat, Ferre met de organisatie van de 34ste haikudag-Vlaanderen

   

  Een goedgevuld programma ging de ‘proclamatie’ vooraf.

   

  Julien Tahon heette ons welkom …

   

   Muziek in haiku (de max!)werd gebracht door Marlène Buitelaar (de geur van muziek…)

   

  Dit alles terwijl Walter Mertens ons onderhield over ‘Het schaap lag dood in de wei…’

  Alles werd muzikaal opgeluisterd door DB Consort dat bestond uit Danny Keersmaekers, viool; Juliënne Mariën dwarsfluit; Luc de Ruijter,cello;  Maryse Mertens, clavecimbel en leiding; Veerle Van Houwenhove, dwarsfluit en tenslotte Willy Gunst, blokfluit(en)…

   

  En dan was het de beurt aan de winnaars – waarvan het resultaat zo snel als mogelijk volgt…

   

  Onderverdeling in ‘zonder thema’ en met ‘thema : geitendorp’…

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAIKU WILRIJK


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaalvoetbal eerste nationale BZVB: SELAKLEAN THULIN-GS BEOBANK HOBOKEN 7-2

  7-2

   zaalvoetbal eerste nationale BZVB: SELAKLEAN THULIN-GS BEOBANK HOBOKEN 7-2

  Uiterst boeiend en bijzonder hoogstaand: dit zijn de superlatieven waarmee de confrontatie met aartsrivaal Selaklean Thulin kan betiteld worden. Het resultaat is evenwel geen getrouwe weergave van de tentoongespreide krachtsverhoudingen…

   

  De Hobokenaars moesten in het gemeentelijk sportcentrum van Hensies aan de slag zonder de nog steeds revaliderende Mustapha Aabbassi, onze onvoldoende fit bevonden kapitein Karim Akajoua zou niet van de bank komen.

   

  Het zat de goudzwarten vanaf de aftrap niet mee. Steven Dillien ontbeerde tweemaal de nodige mazzel om de score te openen, bij de eerste voldragen aanval van de thuisploeg trapte Reda Rabei met de linker snoeihard binnen (1-0).

   

  Roberto Aparecido Gozi werd om de haverklap zwaar onder vuur genomen: de onfortuinlijke schutters waren Imad Amazou en Steven Dillien, terwijl Xavier Potvin vlak voor de muit over een assist van Hicham Channouf gleed. 

   

  In de 16’ caprioleerde een bom van Bruno Barboza via de vuisten van Olivier Verhanneman in de voeten van Lucas Pinheiro Diniz, gelukkig hernam deze laatste te onbesuisd. Twee minuten later manipuleerde onze goalie de bal buiten zijn doelgebied om een vrijschop van Reda Rabei af te weren, de daaropvolgende nieuwe vrije trap gaf aanleiding tot een rommelige fase, besloten met een listige lob van William Alex Da Silva op de bovenkant van de dwarsligger.

   

  Imad Amazou bleef niet gespaard van pech: op een hoekschop van Steven Dillien dwong hij de lokale doelman tot een verbluffende redding, kort daarop mikte hij een kogel nipt voorlangs.

   

  Alsof het allemaal niet genoeg was, werden we in de 24’ andermaal getrakteerd op een flinke dosis rampspoed: nadat Khaled Oulichki een mooie actie niet bekroond zag, scoorde Antoine Lemaire jammerlijk tegen eigen kamp op een voorzetschot van Henrique Cox Dos Santos Filho (2-0).

   

  De Beobankers lieten de schouders echter niet hangen. Imad Amazou stuurde een volley rakelings naast, een pegel van Antoine Lemaire knalde op het uitgestrekte been van de Henegouwse doelverdediger. Net voor het rustsignaal maakte Xavier Potvin gebruik van een misverstand in de oranjegele defensie om de kloof meer dan verdiend te herleiden (2-1).

   

  Na de pauze kwamen de gastheren stevig opzetten. Reda Rabei lanceerde Bruno Barboza in de gapende diepte, de bal verdween in de rechterbenedenhoek voorbij een verbouwereerde Olivier Verhanneman (3-1).

   

  Coach Rudy Smet beval zijn manschappen tot een alles-of-niets offensief. Dame Fortuna stond alweer niet aan onze zijde: een weergaloze schicht van Imad Amazou plofte tegen het kruishout.

   

  De contacten werden brutaler zodat het arbitrale duo Marc Nihoul-Danny Desmit verplicht werd om een aantal al dan niet betwistbare sancties te treffen. Safouane Channouf werd met een geel karton uitgewezen na een overtreding op Reda Rabei. Een kort genomen vrijschop van deze laatste huppelde naar de geïsoleerde Lucas Pinheiro Diniz die onverbiddelijk uithaalde (4-1).

   

  Imad Amazou slaagde er eindelijk in om pal voor doel te netten (4-2). De Hobokense druk bereikte haar hoogtepunt, zonder dat tikkeltje geluk: Imad Amazou keilde uit de draai een voorzet van Hicham Channouf net naast het doelkader.

   

  In de 55’ kregen we het deksel op de neus toen Reda Rabei een verre uitworp van zijn keeper in één trek met de borst tot bij de losgelaten William Alex Da Silva deed belanden, Olivier Verhanneman was geklopt (5-2).

   

  De laatste stuiptrekkingen van de uitgebluste bezoekers leverden niet veel meer op dan een krachtige poging van Xavier Potvin die in het zijnet uitstierf. Een bolide van William Alex Da Silva en een doorbraak van Bruno Barboza zorgden voor overdreven verliescijfers (7-2). Bovendien werd Steven Dillien met een gele kaart bedacht omwille van een voorafgaandelijke fout op de plaatselijke aanvoerder.

   

  Hiermee heeft GS Beobank Hoboken haar eerste nederlaag van het nieuwe seizoen opgelopen, doch niet getreurd: het kampioenschap heeft nog een lange weg te gaan en de prijzen worden aan de meet uitgereikt.

   

  Een integraal beeldverslag  en een samenvatting van deze hoogst aantrekkelijke partij kan u respectievelijk vanaf aanstaande zondag en woensdag bekijken op de website van Futsal Web Broadcast Belgium (FWBB) www.fwbb.be.

   

  Volgende vrijdag staat er opnieuw een verre en moeilijke verplaatsing op het programma, deze keer naar de andere kant van het land waar tweevoudig ex-landskampioen AC Menuiserie Waremme haar opwachting maakt…

   

  samenstelling Selaklean Thulin: Roberto Aparecido Gozi (d), Stefano De Carolis (d), Reda Rabei (1), André Pereira De Campos, Lucas Pinheiro Diniz (1), William Alex Da Silva (2), Bruno Barboza (kpt) (2), Henrique Cox Dos Santos Filho en coach Rosario Persichetti.

   

  samenstelling GS Beobank Hoboken: Olivier Verhanneman (d), Wim Rooms (d), Antoine Lemaire (og), Hicham Channouf, Imad Amazou (1), Karim Akajoua (kpt), Khaled Oulichki, Safouane Channouf, Steven Dillien, Xavier Potvin (1),coach Rudy Smet en assistent-coaches Geert Brijs en Bart Kegels.

   

  Ook ons beloftenteam keerde in de Vlaamse competitie (regio centraal) met lege handen terug van een visite bij ZVK Katelijne (7-3). Andy De Bisschop (1) en Amine Boulayoune (2) namen de Hobokense treffers voor hun rekening.

   

  Tenslotte vermelden we nog dat de GS-miniemen op zondag 27 september a.s. om 17:00 uur tegen Kras Antwerpen B hun eerste wedstrijd spelen in de competitie voor de VZVB-Jeugdcup 2015-2016. Plaats van het gebeuren: sporthal “Wilrijkse Plein”, Vogelzanglaan 6 - 2020 Antwerpen. Wij wensen hen veel succes! 

   

  Marc De Bock                                                                                                                                                                

   

  GS Beobank Hoboken dankt haar hoofdsponsors:

   

  - BEOBANK, kantoren Antwerpen-Kiel, Abdijstraat 201-203, Johan Bressinck + Wilrijk, Bist 18, Peter Verhaest, www.beobank.be

  - ALL SIGN SYSTEMS publiciteit, Liersesteenweg 212, 2640 Mortsel, Rik, Bart en Tom Kegels, www.ass.be

  - MARCELO DECOR woondecor, Predikherenlaan 90, 2500 Lier, Bruno Van Haesendonck en zonen, 03 480 22 25 - 0497 43 56

   

  Met sportieve groeten

  _______________________________________________

   

  GS HOBOKEN vzw, "meer dan een zaalvoetbalclub"

  landskampioen 2015

  landskampioen en bekerwinnaar BZVB 2005 en 2015

  landskampioen en winnaar supercup 2006

  winnaar reguliere competitie 2005, 2006 en 2007

  vicelandskampioen 2004, 2007, 2008en 2014

  5 jaar op rij finalist play-offs 2004-2008

  halve finalist play-offs 2011, 2012 en 2013

  10 keer play-offs op 12 seizoenen 1ste nationale BZVB

  In 2014 werd GS 80 jaar jong (1934-2014).

  p/a Dirk Van Overbeke

  Dr. Van Raesstraat 52

  B-2660 Antwerpen-Hoboken

  gsm 0032 473 70 79 58

  e-mail dirk.vanoverbeke@skynet.be

  www.gshoboken.be

  TV één teletekstpagina 558

   

   

   

   

   

   

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sasja moet rol lossen...

  Sasja moet rol lossen in 2e helft

  KV Sasja - Hubo Initia Hasselt 24 - 32 Net als in de eerste thuiswedstrijd tegen Callant Tongeren, bood Sasja ook tegen Hubo I. Hasselt in de eerste helft goed weerwerk en werd het verschil bij de rust beperkt tot 11-13. Echter van zodra de bezoekers in de tweede helft het gaspedaal dieper indrukten, moest Sasja (dat door blessures vier basisspelers moest missen) definitief de rol lossen en stevenden de Limburgse gasten af op een ruime zege. Hasselt zette al snel een 3-0 op het bord met doelpunten van Buciuman en Ooms. Groff probeerde daar met veel inzet wat aan te doen met shots uit de tweede lijn, maar kende helaas geen succes bij de afwerking, met een nul op vijf als gevolg. Niettemin zou Sasja net voor het kwartier toch weer op gelijke hoogte komen (5-5), na enkele geslaagde snelle tegenaanvallen langs De Roeck, Rola en Kostic. Pas na de 20e minuut bij een score van 8-8, nam Hasselt met vier doelpunten op rij, van o.a. Robyns en Köhlen, weer waf afstand en drie minuten later stond het meteen 8-12. Opnieuw was er echter de reactie van de thuisploeg en Groff, Bisschop en Yme Bertels beperkten de schade tot een 11-13 stand bij de rust. Tot vijf minuten na de pauze kon Sasja nog standhouden (13-15), maar dan liep Hasselt langzaam maar zeker verder uit. Aanvallend gaf Jasper Roelants nog het beste van zichzelf, maar omdat vanaf de 40e minuut bij Sasja de aandacht in verdediging begon te verslappen kregen de hoek- en cirkelspelers van Hasselt plots heel veel ruimte. Die moet je aan spelers als Vanderstraeten, Ooms en Boogaerts uiteraard niet geven, want die weten daar wel raad mee. Hasselt schakelde plots ook een versnelling hoger en liep uit naar 19-27. De jonge garde van Sasja liet de kopjes niet hangen en bleef zich kranig verweren, met nog doelpunten van Groff en Rola, maar was toch niet langer opgewassen tegen het overwicht van de bezoekers. Bertels zorgde nog voor 23-30, maar in de laatste twee minuten maakten Ooms en Boogaerts er nog 24-33 van. Hopelijk kunnen de gekwetsten Meulders, Soetaert, Lamberigts en Jacobs snel gerecupereerd worden. Samenstelling ploegen en doelpuntenmakers: KV Sasja : Sam Theyssens (d), Jasper Mendes (d), Sibren Bertels, Nemanja Kostic 2, William Audi 1, Merlijn Wauters, Luka Groff 4, Kevin Jacobs, Yme Bertels 2, Jasper Roelants 4, Robin De Roeck 2, Quinten Colman 1, Sergio Rola 4 (1), Bert Bisschop 4 Hubo I. Hasselt : Brecht Van Brabant (d), Jelle Vonckx (d), Joris Gillé, Tim Houbrechts, Simon Ooms 6, Xander Jackers, Tomas Vanderstraeten 4, Ruben Roelants 1, Tom Robyns 5, Van der Goten Bram, Bart Köhlen 4 (1), Eligio Pepels 1, Robbert Boogaerts 6, Mattias Van Criekinge 1, Andrej Buciuman 5, Jente Haesevoets Straftijden : Sasja: 3 (Kostic, Colman, Groff) Hasselt: 6 (Houbrechts, Vanderstraeten, Robyns, Pepels 2x, Van Criekinge) Strafworpen: Sasja 1/2 Hasselt: 1/2 Scheidsrechters: Evers - Tuinstra

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoboken

  HET HERFSTFEEST VAN S-PLUS VAN HOBOKEN MET ZANG VAN TAMARA EN DE JAN VAN FAMILIE ONDER BEGELEIDING VAN RENE EN DE BEGELIJDER VAN DE JAN.

  TIJDENS DE PAUZE EEN GEBAKJE MET EEN DRINKJE WERD LEKKER OPGEGETEN NAARNA GING HET FEEST VERDER DOOR EEN GEZELLIGEN NAMIDDAG WAS ZO OM

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unizo

  DE RECEPTIE VAN UNIZO EN DE TOESPRAKEN DOOR SCHEPENEN KOEN KENNIS EN NICO VOLCKERYCK COORZITTER VAN UNIZO ANTWERPEN

  DIT ALLES OP DE VOORAVOND VAN DE DAG VAN DE KLANT

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

  provincie

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P R O F I C I A T Coolblue-

  PROFICIAT COOLBLUE

  Coolblue sleept 3 webshop awards in de wacht

  Online retailer bekroond op de vierde ‘Webshop Awards Belgium’

  Wilrijk, 25 september 2015 – Gisterenavond kaapte Coolblue 3 prijzen weg op de ‘Webshop Awards Belgium’. De online retailer - met fysieke winkels in Lochristi en Wilrijk - won in de categorieën ‘Elektronica’, Computerspeciaalzaken’ en ‘Telecom’.

  De afgelopen maanden kon de Belgische consument zijn favoriete webwinkel beoordelen op de 8 volgende aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties & aanbiedingen, klantenservice, gebruiksvriendelijkheid website, betaling, assortiment en levering. Coolblue won uiteindelijk in 3 categorieën. Vanaf 2 oktober kunnen consumenten stemmen op hun favoriet tussen de verschillende winnaars. Deze ‘beste Belgische webshop van het jaar’ wordt dan bekendgemaakt op 26 november.

  In maart dit jaar werd Coolblue nog verkozen tot ‘beste webwinkel van het jaar’ op de Nederlandse Thuiswinkel Awards 2015, en dit al voor de derde keer in vijf jaar tijd. Daarnaast werd de online retailer er door het Nederlandse publiek bekroond als beste webshop in Consumentenelektronica en Telecom.

  “We zijn zeer trots met deze nieuwe awards!”, aldus Jeroen Van Camp, woordvoerder van Coolblue België. “Klantentevredenheid nastreven zit in ons DNA en we doen dan ook al het mogelijke om onze klanten blij te maken. Precies daarom zetten we als webshop eveneens in op fysieke winkelpunten zoals die in Wilrijk en Lochristi, maar ook snelle leveringen zoals met Coolblue VandaagNog of gratis levering op zondag vinden klanten belangrijk. We willen hen blij maken op het moment dat zíj dat willen. Tot voor een paar jaar werd een op zaterdag besteld pakje nog op dinsdag geleverd, gelukkig kan dit nu al op zondag.”

  Over Coolblue
  Coolblue is de snelgroeiende onderneming achter meer dan 325 webshops en 7 fysieke winkels in Wilrijk, Lochristi, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Amsterdam. Via specialisten als Tabletcenter.be en Koelkaststore.be verkoopt het bedrijf consumentenproducten via het internet. In 2014 behaalde de onderneming een omzet van 360  miljoen euro en daarmee is het één van de grootste webwinkels van de Benelux.

   

  De vierde editie van de ‘Webshop Awards Belgium’ werd georganiseerd door Q&A Research & Consultancy

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PROVINCIE BERICHT

  Provincie Antwerpen

  24 | 9 | 2015

  Provincie Antwerpen helpt bruggen bouwen tussen jongeren en politie

  Maatschappelijk kwetsbare jongeren ontwikkelen al heel jong een negatief beeld over de politie. Dat bleek vandaag tijdens de studiedag ‘Bruggen bouwen tussen jeugdwerk en politie’. De provincie Antwerpen steunt daarom het bekroonde project ‘wijk in verandering’,  dat politie en jongeren dichter bij elkaar brengt. Het project moet nu navolging krijgen in de rest van de provincie.

  Waarom is de relatie tussen jongeren en politie soms zo problematisch? Ze spenderen veel tijd in openbare ruimte, er zijn de vooroordelen en racisme, jongeren komen gewoon vaker in contact met politie, de straatcultuur speelt mee, … Het zijn maar enkele van de verklaringen vandaag op een studiedag in Antwerpen rond de relatie tussen jeugd en politie.

   

   

  Bekroond project krijgt navolging

  Voor het project  ‘wijk in verandering’ werkten jongeren en politie op het Antwerpse Kiel intensief samen aan wederzijds vertrouwen en communicatie.  Hun werk werd bekroond door de Europese Commissie als beste Europees Jongerenproject 2014.

   

  We vinden het belangrijk, zinvol en noodzakelijk dat waardevolle projecten zoals deze in de hele provincie navolging krijgen”, aldus Inga Verhaert, gedeputeerde voor jeugd. “We steunen  het project daarom financieel en inhoudelijk. De Provincie Antwerpen hoopt dat er op deze manier in verschillende wijken en gemeentes een brug zal worden gebouwd tussen jongeren en politie.”

   


  Handleiding voor jeugdwerkers

  Meer dan 100 mensen die bezig zijn met jeugd, veiligheid en welzijn hebben hun kennis en ervaringen vandaag op een studiedag in Antwerpen gedeeld. Ze kregen ook allemaal een handleiding in de vorm van het boekje ‘Bruggen bouwen met de politie’. Daarin staan tips om jongeren te helpen bij wie het contact met de politie fout loopt. Wat kan je doen als jeugdwerker? Een vertrouwensrelatie opbouwen, jongeren stimuleren om positieve identiteit te ontwikkelen, in gesprek gaan met jongeren in hun omgeving, informatie doorgeven aan jongeren, hen informeren over rechten en plichten, enzovoort.

  FOTO COPYRICHT PROVINCIE ANTWERPEN

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provincie antwerpen

  Provincie Antwerpen

  24 | 9 | 2015

  Europa Direct opent nieuw afhaalpunt in Vrijbroekpark Mechelen
  Eerste leerkracht haalt lespakket over de Europese Unie af

  Leerkrachten die op zoek zijn naar lesmateriaal over de Europese Unie kunnen vanaf nu ook terecht in Mechelen. Het bezoekerscentrum van het Vrijbroekpark is het 4de  afhaalpunt van Europa Direct. Leerkrachten konden hiervoor al terecht bij DocAtlas in Turnhout en in Antwerpen bij Obed en het Provinciehuis. 


  Gisteren kwam juf Axelle Janssens van Vrije Bassischool Putte uit Rijmenam als eerste een lespakket over de Europese Unie afhalen. “Het is fijn dat er gratis materiaal wordt aangeboden dat je als leerkracht kan gebruiken in de klas. Je kan het materiaal snel en dicht bij huis afhalen” aldus juf Axelle.

   

  De Europese Unie is niet meer weg te denken uit de actualiteit. Dit blijkt ook duidelijk uit het aantal aanvragen voor lesmateriaal van leerkrachten. Ten opzichte van augustus vorig jaar zagen we zelfs een verdriedubbeling. Leerkrachten vinden dus steeds beter de weg naar Europa Direct. We vinden het echter belangrijk dat het lesmateriaal voor alle leerkrachten in onze provincie beschikbaar is. Daarom dat we naast Turnhout en Antwerpen, nu ook in Mechelen een afhaalpunt hebben geopend.” aldus Peter Bellens, gedeputeerde voor Europa.

  Juf Axelle Janssens komt als eerste een lespakket afhalen - Copyright: provincie Antwerpen

  Inhoud lespakketten

  Het lesmateriaal bestaat uit werkboekjes, kleurboeken, stickerpuzzels en posters voor de leerlingen. Daarnaast is er nog een ruim aanbod aan brochures voor leerkrachten met meer informatie over bijvoorbeeld de euro, de economische crisis en de werking van de Europese Unie. Verder kunnen leerkrachten ook 28 EU-tafelvlaggetjes ontlenen om een Europese Ministerraad te simuleren in de klas.

   

  Samenwerking Vrijbroekpark en Europa Direct
  Europa Direct en het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark vonden elkaar al eerder als partners tijdens de Europaweken. Het nieuwe afhaalpunt is dan ook een logische stap in de samenwerking. Hiermee hopen beide partners ook nieuwe scholen te bereiken.

   

  Leerkrachten kunnen de lesmaterialen bekijken en aanvragen op www.provincieantwerpen.be/europadirect. Daar duiden ze aan waar ze het wensen af te halen. Leerkrachten kunnen op woensdag- en vrijdagnamiddag terecht in het bezoekerscentrum van het Vrijbroekpark.

   

  Informatienetwerk Europa Direct

  Europa Direct provincie Antwerpen is het lokale informatiecontactpunt van de Europese Commissie voor de burger. In totaal zijn er meer dan 500 infopunten in de 28 lidstaten. Europa Direct is een partnerschap tussen provincie Antwerpen, de Europese Commissie en de FOD Buitenlandse Zaken.

  PRAKTISCHE INFO

  Meer info:
  www.provincieantwerpen.be/europadirect

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unizo op het (eveneens) schoon verdiep

  UNIZO

   

  Donderdagavond 24 september vond op ‘het schoon verdiep’ van het district Antwerpen (ja, dat hebben zij ook!) met zicht op de boerentoren en de kathedraal ! de UNIZO-voorbereiding van de ‘dag van de klant’ plaats.

   

  Unizo-fenomeen Nico Volckeryck had het in zijn korte doch heldere speech over –dit keer voor de meerderheid ‘zelfstandigen en vrije beroepers’ die niet enkel in de bloemetjes gezet werden – doch ook een ‘oorkonde’ kregen, oorkonde die niet zal misstaan in hun praktijk.

  Het geheel werd aan elkaar gepraat door Julià Aline…

  Enkele namen? Advocaat Jos Vandervelpen, Dokter Luc Colemont, Peter Vermeulen en Apotheker Geerts en Paul Ambach…

  Tenslotte was er ook nog Ahmed van Caffungi die door de kweek van oesterzwammen op koffiegruis met de ‘eer’ ging lopen. (zie google)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unizo- Antwerpse handelaars verwennen klanten extra tijdens Dag van de Klant

  Antwerpse handelaars verwennen klanten extra tijdens Dag van de Klant


  Op zaterdag 26 september verwennen honderden Antwerpse handelaars hun klanten met een fijne attentie. ‘Op je wenken bediend’ is dit jaar het thema van UNIZO’s Dag van de Klant. In de Antwerpse binnenstad brengen twee fietstaxi’s mensen gratis van en naar hun favoriete buurtwinkel. Schepen voor middenstand Koen Kennis bezoekt met hetzelfde vervoermiddel enkele buurtwinkels in verschillende districten, en helpt in twee winkels mee om klanten op hun wenken te bedienen.

   

  De stad Antwerpen blijft samen met handelaarsverenigingen en UNIZO werken aan sterke winkelstraten en ondersteunt ondernemers in de winkelgebieden. Op de Dag van de Klant bedanken verschillende Antwerpse handelaars hun klanten met een origineel cadeautje.

   

  In deze districten zijn er speciale acties voor en naar aanleiding van de Dag van de Klant op zaterdag 26 september:

  • Vanaf 10 uur brengen twee ‘Dag van de Klant’-fietstaxi’s de hele dag mensen, gratis van en naar hun favoriete buurtwinkel in de Antwerpse binnenstad. In de ochtend neemt schepen voor middenstand Koen Kennis zelf de fietstaxi om enkele handelaars in de districten Antwerpen, Borgerhout en Deurne te bezoeken. Tussen 11 en 12 uur kunnen klanten van slagerij El Attari (Handelstraat 89, 2060 Antwerpen) zich door schepen Koen Kennis voor de gelegenheid op hun wenken laten bedienen. Ook ter gelegenheid van de Dag van de Klant zendt Radio 2 van 16 tot 18 uur uit vanuit De Kookwinkel Soly (Kasteelpleinstraat 65,2000 Antwerpen): Niels Vandeloo brengt er verslag uit over zijn shoppingtour langs een aantal winkels in Vlaanderen en krijgt zangeres Kate Ryan over de vloer. Ook hier zal de schepen aanwezig zijn om klanten zo goed mogelijk verder te helpen.
  • Het district Berchem houdt een receptie voor de laureaten van de wedstrijd ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’. Dit gebeurt in Slagerij Nijs (Driekoningenstraat 22, 2600 Berchem), de winkel waar het winnende lotje voor de hoofdprijs - een fiets - werd uitgedeeld. De receptie vindt plaats van 13.30 tot 14.30 uur.
  • In Borgerhout delen handelaars exclusieve sleutelhangers van de handelaarsvereniging BoHo2140 uit. De winnaar van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ wordt om 11.30 uur bekendgemaakt in café De Griffier, Turnhoutsebaan 93, 2140 Borgerhout.
  • In Deurne organiseert Winkelcentrum Herentalsebaan al voor de derde keer een buurtontbijt voor trouwe klanten op parking Elite, Herentalsebaan 226, 2100 Deurne. Iedereen die een uitnodiging heeft gekregen in een winkel op de Herentalsebaan, kan vanaf 8.30 uur gratis komen ontbijten. Anderen betalen twee euro. Deelnemers aan het ontbijt kunnen bovendien een van de cadeaucheques van 200 euro winnen. Om 9 uur vindt er ook de prijsuitreiking plaats van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ in aanwezigheid van districtsschepen voor middenstand Ariane Van Dooren. Aansluitend staat er vanaf 11 uur voor alle aanwezigen een gratis workshop salsa op het programma.
  • In Ekeren lanceert de handelaarsvereniging haar nieuwe slagzin ‘Ekeren Winkeldorp’. Ze deelt voor de gelegenheid notablokjes met het nieuwe logo en de namen van de deelnemende handelaars in de winkels uit. 
  • In Merksem zijn er op de Dag van de Klant bij verschillende winkeliers vrijkaarten te winnen voor het dansfestijn ‘Bal Central’. Dit feest vindt plaats op zaterdag 14 november in Zaal Bart in de Sint-Bartholomeusstraat en wordt georganiseerd door centrumvereniging Merksem Centraal in samenwerking met het ondernemersinitiatief Het Ministerie van Genoegen.

   

  “De stad Antwerpen, de districten en de handelaarsverenigingen willen met deze acties de vele winkelbuurten in de kijker zetten en alle klanten bedanken voor hun vertrouwen”, zegt schepen Koen Kennis, “Sterke winkelbuurten zorgen voor een sterke stad. Door ruimte te creëren om te ondernemen en door ondersteuning te bieden, werken we aan florerende winkels en winkelbuurten.”

   

  Ook Nico Volckeryck, voorzitter UNIZO Antwerpen Stad, reageert heel tevreden: “Wij juichen de goede samenwerking tussen onze organisatie, de stad Antwerpen en de districten in het kader van de Dag van de Klant uiteraard ten zeerste toe. Ook in algemene zin zijn we verheugd over de inspanningen die zij leveren voor de detailhandel in Antwerpen.”

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Cyclocross in Hoboken


  Cyclocross in Hoboken


  Op zondag 27 september vinden een aantal veldritten plaats in en om Fort 8 In Hoboken. De start- en aankomstplaats zijn gelegen ter hoogte van de voetbalterreinen van Umicore in de Schansstraat. Iedereen kan gratis komen kijken naar de wedstrijden. Het is een organisatie van wielerclub Wacteam Hoboken.

   

  Programma

  • 11.15 uur: Masters B + C
  • 12.15 uur: Masters A + amateurs
  • 13.15 uur: nieuwelingen
  • 14.15 uur: juniores
  • 15.15 uur: Elite zonder contract + U23

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Provincie Antwerpen

   

  23 | 9 | 2015

  Naft voor Woord zoekt schrijftalent met podiumpersoonlijkheid

  Naft voor Woord is de text-on-stage wedstrijd voor alle 18 tot 30-jarigen uit de provincie Antwerpen met een hart voor de geschreven en gesproken woordkunst

  Dat de wedstrijd een springplank kan zijn naar het professionele literaire circuit bewijzen o.a. Maarten Inghels, Maud Vanhauwaert, Lotte Dodion,  Sylvie Marie en Carmien Michels.

   

  De naam van de wedstrijd verandert maar de formule van Frappant TXT blijft behouden. Jongeren van 18 tot 30 jaar die wonen, studeren of werken in de provincie Antwerpen kunnen deelnemen. De jury met o.a. uitgever Rudy Vanschoonbeek en actrice Dahlia Pessemiers-Benamar selecteert 40 jongeren. Zij krijgen een workshopweekend aangeboden om klaargestoomd te worden voor één van de vier voorrondes in bibliotheken gespreid over de provincie Antwerpen. Twee winnaars per voorronde gaan naar de finale en worden individueel gecoacht. Tijdens de finale in bibliotheek Permeke op zaterdag 30 april nemen zij het tegen elkaar op.

   

  De winnaars van Naft voor Woord krijgen publicatiekansen, optredens op evenementen en een prijzenpot van 1.500 euro. 

   

  Foto van Jeroen Janssens voor Naft voor de Provincie tijdens Finale Frappant TXT 2015

  Workshops met schrijftips voor iedereen

   

  Tussen 21 september en 30 november 2015 organiseert Naft voor Woord gratis workshops, lezingen en inspiratiemomenten met o.a. Maud Vanhauwaert, Lotte Dodion, Sascha Reunes en Yannick Moyson in de provincie Antwerpen. Hier leren de jongeren om te vallen, op te staan en weer door te gaan. “Naft voor Woord streeft naar een divers deelnemersveld: beginners en gevorderden, jong en oud, jongeren met diverse culturele achtergronden, … Het is dan ook belangrijk om jongeren begeleiding aan te bieden en hen te coachen om hen het zelfvertrouwen te geven om hun teksten in te sturen én om deze teksten op een podium te brengen,” getuigt gedeputeerde Inga Verhaert.

  Deelnemen Naft voor Woord

   

  Kandidaten schrijven voor 30 november 2015 in via www.ikwilnaft.be.

  Partners en sponsors

   

  Naft voor Woord is een initiatief van de Provincie Antwerpen, in samenwerking met Creatief Schrijven vzw en met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Antwerpen Boekenstad, Villanella, Cutting Edge, Nuff Said, Fameus, Jeugd & Poëzie, KifKif, Artype vzw, You On Stage, bibliotheek Permeke en de bibliotheken van Arendonk, Kalmthout, Mechelen en Zwijndrecht.

   

  Meer info

  www.ikwilnaft.be

  www.facebook.com/ikwilnaft 

  www.flickr.com/photos/provant/albums

  www.youtube.com/user/creatiefschrijven

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  v

  Receptjes met de groenten van de Stadsboerderij: Week 19


  In je groentepakket* van deze week zitten minstens 6 groentensoorten uit dit aanbod van seizoensgroenten: Wortelpeterselie, pompoen, Oost-Indische kers, rode biet, tomaat, aubergine, courgette, komkommer van de Stadsboederij en andijvie van de Baarbeekhoeve in Muizen. 

  Wie een groentepakket ontvangt, kan aardappelen van De Doederij in Sint-Katelijne-Waver bestellen voor woensdagavond via onze webshop aan 1,90euro/kilo: http://stadsboerderijantwerpen.be/winkel-toegang/

  Wortelpeterselie? Misschien nog nooit van gehoord of nog nooit geproeft? Van deze heerlijke groente eet je de wortel. Lekker in de soep maar nog lekkerder in de ovenschotel van Jolien. En natuurlijk pompoenmuffins om de herfst op een feestelijke manier te beginnen!

  Op zondag 4 oktober gaat de laatste opendeurdag van de kinderboerderij en kan je komen kennismaken met de Stadsboerderij. Een dag vol workshops en leker eten. Je bent welkom op de boerderij!


  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.


  Pompoenmuffins
  Zoet en lekker kruidig!

  Nodig: 300 gr pompoen, 200 gr bloem, 1 1⁄2 el maizena, 250 gr rietsuiker, 1 el bakpoeder, snuifje zout, 1 tl kaneel, 1⁄2 tl nootmuskaat, 1⁄2 tl gemberpoeder, 120 ml melk, 120 ml zonnebloemolie

  Bereiding:
  -  Verwarm de oven voor op 200°C.
  -  Snijd de pompoen in blokjes en stoof deze 10 à 15 minuten.
  -  Zeef de bloem, maizena, bakpoeder en de suiker. Meng deze met de kruiden en het zout in een aparte kom.
  -  Haal de pompoen van het vuur. Mix de pompoen tot een gladde massa en voeg er de melk en de olie aan toe.
  -  Voeg deze massa toe aan de droge mengeling.
  -  Vul de vormpjes en bak 18 tot 20 minuten op 180 °C. 
   


   

  Ovenschotel: crumble met kip en wortelpeterselie
  Een recept waar je eindeloos mee kan experimenteren.

  Nodig (4 personen): 6 stuks wortelpeterselie, 6 wortels, 4 grote stengels prei, 1 ajuin, 350 gr kippenblokjes, 250 ml room, 80 gr bloem, 75 gr paneermeel, 80 gr boter, 60 gr geraspte oude kaas (bijvoorbeeld Cheddar), olijfolie, 5 takjes tijm, peper, zout

  Bereiding:
  -  Verwarm de oven voor op 200°C.
  -  Snijd de ajuin in fijne stukjes.
  -  Spoel de wortelpeterselie, wortels en de prei.
  -  Snijd ze in fijne reepjes.
  -  Stoof de ajuin in de olijfolie. Voeg er de kippenblokjes aan toe.
  -  Wanneer de kippenblokjes gaar zijn voeg je er de wortelpeterselie, wortels en prei aan toe. Laat 5 à 10 minuten stoven en roer regelmatig.
  -  Voeg er de room aan toe en laat nog eventjes sudderen.
  -  Meng de geraspte kaas met het paneermeel, de bloem en de boter. Meng met je handen tot er grote kruimels ontstaan.
  -  Neem een grote ovenschaal en vet in met een beetje olijfolie. Giet er het groenten-en kipmengsel in. Bestrooi het met de kruimels en zet ongeveer 20 minuten in de oven.
  -  De crumble is klaar als het een goudbruine kleur krijgt.

  Tip: Lekker met aardappelpuree!

  Tip: Experimenteer met kruiden en groenten. Vervang deze groenten door courgettes en aubergines en voeg er takjes oregano aan toe! 

  Smakelijk! 

  www.stadsboerderijantwerpen.be  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARMARKT HOBOKEN

  HET WAS WEER ZO VER DE JAARMARKT IN HOBOKEN HET WEER WAS ONS GOED GEZIND WE KONDEN LANGS DE MARKT WANDELEN EN NAAR DE BEESTJES KIJKEN ERGENS EEN HAPJE ETEN ZOALS IN HET DIENSTENCENTRUM VICTOR DE BRUIN DE AVOND WERD AFGESLOTEN MET EEN VUUR WERK

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JAARMARKT HOBOKEN

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEITENSTOET
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEITENSTOET
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEITENSTOET
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN ROMMELMARKT


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOBOKEN ROMMELMARKT
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEITESTOET

  Geitestoet lokt massa toeschouwers naar Wilrijk


  Zondag trok de vijfjaarlijkse Geitestoet door de straten van Wilrijk. Dit historisch-folkloristisch spektakel lokte naar schatting 85 000toeschouwers.

   

  De Geitestoet, die maar om de vijf jaar uitgaat, was dit jaar aan zijn 7de editie toe. Het werd een extra feestelijk evenement omdat de stoet zijn 50ste verjaardag vierde en het district Wilrijk dit jaar 1250 kaarsjes uitblaast.

   

  In de stoet werd dan ook gefocust op deze twee bijzondere verjaardagen. Meer dan 1000 acteurs, muzikanten en figuranten beeldden de geschiedenis van het ‘geitendorp’ uit, van de middeleeuwen tot vandaag. Hoogtepunten daarbij waren een reeks praalwagens, een evocatie van Wilrijk ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en vanzelfsprekend de Wilrijkse volkslegende Lange Wapper.

   

  Ook dit keer bracht de Geitestoet een grote massa op de been. Naar schatting85 000 toeschouwers, waaronder uiteraard heel wat Wilrijkenaren, vatten post langs het twee kilometer lange parcours, dat ook dit keer gratis toegankelijk was.

   

  Voor en na de stoet viel er nog heel wat te beleven in het ‘geitendorp’. Zo hield de in Wilrijk geboren stripheld Jommeke zondagochtend een grote picknick in het Steytelinckpark en tekende Boogie Boy voor een spetterende afterparty. De Wilrijkse feestdag eindigt vanavond om 21 uur met een groot vuurwerk in het centrum van het district.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!