NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Sant’Egidio
 • DEURNE
 • BERCHEM
 • ANTWERPEN
 • MERKSEM
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Regionaal Nieuws
  van Antwerpen
  04-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIERENDAG
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 JAAR SJOELEN

  HET WAS ZOVER DIENSTENCENTRUM KLEIN HEIDE VIERDE HUN 15 JARIG BESTAAN VAN DE SJOEL CLUB DE VROLIJKE  SCHUIVERS.

  EERST GINGEN WE LEKKER ETEN MET OP DE ACHTERGROND MUZIEK GEBRACHT DOOR DJ RENATO

  NA HET ETEN BARSTEN HET FEEST LOS MET DE ARTIESTEN RUDY JONES,AXEL LANE EN ONS ZITA JANE

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.15 jaar
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 jaar HET ORGEL IN VLAANDEREN

  25 jaar HET ORGEL IN VLAANDEREN

   

  Feestelijke zitting op zaterdag 3 oktober 2015-10-04

   

  In centrum ‘Elzenveld’

   

  Het Orgel in Vlaanderen viert feest

  Op 1 mei 1990 werd Het Orgel in Vlaanderen opgericht. Doel is om het orgelpatrimonium en de orgelkunst in Vlaanderen te ontsluiten en te promoten. Dit werd op zaterdag 3 oktober. met de nodige luister in de kapel van het Congrescentrum Elzenveld in Antwerpengevierd.
  Programma
  18.00u Toespraak door de Heer Mark Andries, Kabinetschef van Minister-President Geert Bourgeois en Luk Lemmens, voorzitter van Het Orgel in Vlaanderen
  18.30u: Sofagesprekken; een aantal gasten worden door Peter Van Bouwel geïnterviewd.
  19.30u: Concert door de 3 laureaten van de Orgelwedstrijd Marc Van Driessen in Harelbeke: Brecht Vanderhoydonck, Henshu Obata en Luc Huyghe bespelen het Loret-orgel en Joost D'hont bespeelt het Bremserorgel.

  Hier alvast een greep uit onze activiteiten, maar meer info vindt u op www.orgelinvlaanderen.be of www.facebook.com/HetOrgelInVlaanderen :

  Het Orgel in Vlaanderen bouwt momenteel een werking rond kinderen en jongeren uit, o.a. via het Doe-Orgel: Dat is een kist waar de onderdelen van een klein ambachtelijk pijporgel in zitten.

  Het leuke is dat de kinderen dit orgel zelf in elkaar kunnen zetten. Het wijst zich bijna vanzelf en instructiekaarten met foto’s helpen de kinderen eenvoudig op weg. Er is goed over nagedacht door de orgelbouwer, hoe dit voor kinderen aantrekkelijk en leerzaam kan zijn. Zo moet je natuurlijk uitgedaagd worden om vragen te stellen over de techniek. En je kan of moet er wel echt een liedje op kunnen spelen als het orgel in elkaar is gezet.

  Het Orgel in Vlaanderen  verleent advies en ondersteuning aan lokale projecten en overheden die door hun werking bijdragen tot de ontsluiting van het orgelpatrimonium. Voorbeelden hiervan zijn opbouwen van tentoonstellingen,  nieuwe programma's en producties samenstellen.... In het kader van herbestemmingen van kerkgebouwen kunnen kerkraden en anderen bij ons terecht voor een nieuwe locatie voor een orgel, een exploitatieplan rond een instrument enz.
   

  Eigen projecten: Het Orgel in Vlaanderen heeft ook eigen laagdrempelige projecten om het orgel bij het grote publiek te promoten: Vlaamse Orgeldagen en Zomeracademie. De Vlaamse Orgeldagen is een meerdaagse happening rond het ambachtelijke orgel.  Alle facetten worden met activiteiten in de kijker geplaatst: er zijn verschillende ateliers rond orgelbouw, orgelmuziek en orgelspel maar ook kinderateliers, orgelfietstocht, een wedstrijd voor liefhebbers, concerten en tentoonstellingen.
  De Zomeracademie is een dagactiviteit met afwisselende inhoud: het orgelpatrimonium van een stad wordt bezocht, of instrumenten van een bepaalde orgelbouwer staan in de kijker al dan niet met een bezoek aan het bedrijf dat de orgels maakte of restaureerde. Zowel mensen die geen voorkennis hebben als organisten kunnen deelnemen.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 jaar 'HET ORGEL IN VLAANDEREN'

  25 JAAR...

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste stille wegdekken in Antwerpen zijn een feit

  Eerste stille wegdekken in Antwerpen zijn een feit


  De voorbije weken werden in de Kleine Doornstraat (Wilrijk) en de Zandvlietse Dorpstraat (Zandvliet) voorbereidende werken uitgevoerd om de straten van een dunne, geluidsreducerende deklaag te kunnen voorzien. Beide straten worden momenteel voorzien van verschillende proefvakken waarop toplagen stil asfalt zijn aangebracht. Deze toplagen moeten mee helpen om het geluid van rijdende wagens te verminderen, een doelstelling die perfect past in het geluidsactieplan van de stad Antwerpen. Dit zijn de eerste straten in Antwerpen met een zogenaamde stille asfaltlaag.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Creatief Antwerpen Netwerkte op 1 oktober in Ampere

  Stad Antwerpen nodigde je op 1 oktober voor de vierde keer uit voor een avond vol inspiratie en verrassende ontmoetingen onder de sporen van het Centraal Station.

  We kondigden ook een groots opgezet projectjaar aan waarin Antwerpen volop inzet op haar creatieve en culturele economie. Hoor het verhaal in avant-première en geraak overtuigd om met jouw bedrijf mee in dit boeiend project te stappen.

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.antw
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  Recept met de groenten van de Stadsboerderij: Week 20 + OPENDEURDAG


  In je groentepakket* van deze week zitten minstens 6 groentensoorten uit dit aanbod van seizoensgroenten: Wortelpeterselie, Oost-Indische kers, tomaat, boerenkool, venkel, spruiten, witte kool en knolselder van de Stadsboederij. 

  Wie een groentepakket ontvangt, kan aardappelen van De Doederij in Sint-Katelijne-Waver bestellen voor woensdagavond via onze webshop aan 1,90euro/kilo: http://stadsboerderijantwerpen.be/winkel-toegang/

  Van Oost-Indische kers kan je werkelijk alles opeten. De bladeren, de stengels, de bloemen en de zaden. Fris tussen je boterham, maar ook heel lekker in een pesto. Wij zijn fan!

  *De inhoud van het groentepakket is onder voorbehoud. Omdat we kiezen voor optimale kwaliteit wordt tijdens het oogsten gekozen voor de best passende optie ifv de weersomstandigheden en andere factoren.


  Pesto van Oost-Indische kers
  Bij pasta of op je boterham

  Nodig: Bussel Oost-Indische kers, 75 gr parmezaan, 150 ml olijfolie, 60 gr pijnboompitten of walnoten of cashewnoten, sap van halve citroen, 1 teentje look, peper, zout

  Bereiding:
  - Snijd de bladeren en stengels in kleine stukken. Ook de bloemen of zaden mogen er bij.
  - Doe de Oost-Indische kers, parmezaan, olijfolie, pijnboompitten en de look in een blender.
  - Mix tot een glad geheel.
  - Voeg er de citroen aan toe en kruid af met peper en zout.

  Smakelijk!


  Opendeurdag Kinderboerderij en Stadsboerderij

  Deze zondag 4 oktober van 10u tot 18u is het de laatste opendeurdag van de kinderboerderij en een kennismaking met de Stadsboerderij. Er zal vanalles te beleven zijn op de boerderij voor jong en oud. Verschillende demonstraties zijn gepland zoals zuurkool maken, appelsap persen, brood en pizza’s bakken in een houtoven, wol spinnen en hoefsmeden. Kinderen kunnen mee op huifkartocht, de dieren knuffelen en deelnemen aan reuzenspelen. Aan het veld van de Stadsboerderij kan je komen proeven van heerlijke soep van onze groentjes, meedoen met toffe workshops en komen luisteren naar onze plannen voor 2016 en daarna.

  Wanneer: Zondag 4 oktober 10u tot 18u
  Waar: Lievevrouwkesbosweg 20, Wilrijk

  www.stadsboerderijantwerpen.be

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  POM Antwerpen

   

  30 | 9 | 2015

           

  Provincie pakt uit met logistieke troeven voor Chinese studenten

  Chinese studenten op uitwisseling in Antwerpen

  Nog tot 9 oktober verblijven 11 Chinese studenten van de Chogquing University in Antwerpen. Het gaat om een ‘tegenbezoek’ nadat eerder deze maand 10 Vlaamse studenten van de Universiteit Antwerpen naar de stad Chongqing trokken. De Chinese studenten maken de komende dagen kennis met onze logistieke keten via o.a. een bezoek aan de haven en logistieke bedrijven. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen steunt de uitwisseling om de samenwerking tussen de zusterprovincies Antwerpen en Chongqing te versterken.  

   

  Chongqing wordt de grootste stad ter wereld genoemd en is een belangrijke groeipool binnen de Chinese economie. In 2011 ondertekenden de Provincie Antwerpen en stadsprovincie Chongqing een vriendschapsakkoord. “Het belang van China voor onze economie kan niet overschat worden. Met het oog op de toekomst zetten we in onze samenwerking ook in op onderwijs en studenten. Alleen zij kunnen de huidige samenwerkingen verder uitdragen en bekrachtigen. We stimuleren hen door ze van zeer nabij te laten kennismaken met de vele troeven, opportuniteiten en attractiviteit van de Antwerpse regio. Tijdens het bezoek ontdekken ze dat we met onze innovatieve bedrijven en creatieve mensen dat ook onze provincie een ook een wereldwijde uitstraling heeft.”, verduidelijkt Ludwig Caluwé, gedeputeerde voor economie en internationale samenwerking.

   

  Ook de Universiteit Antwerpen ondertekende in 2011 jaar een institutioneel samenwerkingsakkoord met Chongqing University. De uitwisseling van de studenten kadert binnen het Joint International College for Logistics, een samenwerking tussen UA en Chongqing University.

  Studenten van de UA naar Chongquing

  Van 7 tot en met 18 september kregen 10 young potentials uit de Faculteit Toegepaste Economische Wetenschappen van de UA de kans om de logistieke keten in de wereldstad van nabij te bestuderen, met steun van POM Antwerpen, het Centre for Maritime and Air Transport Management (C-MAT) en Chongqing University.

   

  De studenten werden in een economisch en cultureel bad ondergedompeld. Ze bezochten logistieke bedrijven zoals CQ Meilian International & Warehouse Co, dat voor multinationals als Siemens, Ford, Honda en Ikea werkt. De studenten maakten ook kennis met de chemische en de automotive sector. Ook was er aandacht voor de verschillende transportmodi, en stedelijke distributie en het groeiend belang van e-commerce kwamen ruimschoots aan bod in het leerrijke programma.

   

  Getuigenissen en ervaringen

  Dat de Chinatrip indruk maakte op de Vlaamse studenten, is zonneklaar. “De stad Chongqing vond ik fascinerend”, vertelt Serge De Bie, een 23-jarige student bedrijfskunde. “In vergelijking met andere grote stadagglomeraties is het, onder meer op logistiek vlak, een buitenbeentje omdat ze zich in het ‘achterland’ bevindt.”

   

  Zijn collega Michael Herremans zag dat China economisch-theoretische problemen heel anders aanpakt dan wij in het Westen. “Goederenstromen dienen zo efficiënt mogelijk getransporteerd te worden, en de Chinese overheid heeft zeer veel geïnvesteerd om de afgezwakte economische groei weer aan te zwengelen. In de toekomst zouden Europese bedrijven hun logistieke keten gedeeltelijk over kunnen hevelen naar China. Heel erg interessant dus dat we alles eens met eigen ogen konden bekijken.”

   

  Chinese studenten in Antwerpen

  Nog tot 9 oktober 2015 is de delegatie van 11 studenten in gezelschap van 1 professor van Chongqing University op ‘tegenbezoek’ in Vlaanderen. Deze studenten volgen de opleiding Logistiek binnen het Joint International College for Logistics. Tijdens hun bezoek in Antwerpen maken ze kennis met onze logistieke keten. De komende dagen bezoeken ze de Antwerpse haven, logistieke bedrijven en bedrijven met een belangrijke logistieke keten. Enkele studenten uit Chongqing blijven hier het hele academiejaar om de Advanced Master in Maritime and Air Transport Management aan C-MAT (www.c-mat.be) te volgen.

   

   

  VERDERE INFORMATIE EN CONTACT

  Beleidsverantwoordelijke:

  Ludwig Caluwé, CD&V, gedeputeerde voor economie, internationale samenwerking en voorzitter POM Antwerpen
  Perscontact: Lotte Caers

  M 0479 86 16 79
  lotte.caers@provincieantwerpen.be

  Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Antwerpen

  Sara Landuydt
  Projectmanager

  T 03 240 68 72
  sara.landuydt@pomantwerpen.be

   

    

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOOLVELDLOOP

  SCHOOL LOOP HOBOKEN

   woensdag 30 september organiseert het district de Hobokense Scholenveldloop.

   

  De sporttechnische uitwerking is in handen van de vrijwilligers van atletiekclub HAKI.

   

  De eerste lopertjes starten om 14 uur op de atletiekpiste in park Sorghvliedt.

   

  Wedstrijdschema:

  Basisonderwijs

   

  Afstand             geslacht             geboortejaar     vertrekuur                                  reeks

  600 meter

  Meisjes

  2009

  14.00

   

  1

  600 meter

  Jongens

  2009

  14.05

   

  2

  600 meter

  Meisjes

  2008

  14.10

   

  3

  600 meter

  Jongens

  2008

  14.15

   

  4

  1 000 meter

  Meisjes

  2007

  14.20

   

  5

  1 000 meter

  Jongens

  2007

  14.30

   

  6

  1 000 meter

  Meisjes

  2006

  14.40

   

  7

  1 000 meter

  Jongens

  2006

  14.50

   

  8

  1 000 meter

  Meisjes

  2005

  15.00

   

  9

  1 000 meter

  Jongens

  2005

  15.10

   

  10

  1 000 meter

  Meisjes

  2004 en 2003

  15.20

   

  11

  1 000 meter

  Jongens

  2004 en 2003

  15.30

   

  12

  HET WAS ZO VER 30 SEPTEMBER 2015 DE GROTE SCHOOL LOOP IN HET SORGHVLIEDT PARK HET WEER WAS UITSTEKEND EEN ENORME SFEER EN ALLES WAS GOED GEPLANT

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.school-loop


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.school-loop
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HIW-Wilrijk organiseerde het betere autosalon…

  HIW-Wilrijk organiseert het betere autosalon…

   

  Dinsdag 29 september organiseerde HIW-Wilrijk niet enkel een demo van elektrische wagens en wagens rijdend met CNG, (aardgas voor voertuigen) doch ook een hele ‘discussie’ hieromtrent.

  Voor- en nadelen werden besproken – en de ‘elektrische fiets’ als alternatief voor ‘kleine verplaatsingen’ aangeboden.

  Bedankt HIW – en wij zijn er zeker van dat ‘de mobiliteit’ op ‘uw’ industrieterrein er wel bij vaart!

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.agfa

  Het Kasteel  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provincie neemt Historisch Archief Agfa-Gevaert over

  Provincie neemt Historisch Archief Agfa-Gevaert over

   

  Dinsdag 29 september, 11 uur, Kasteel Varenthof, Deurnestraat 167, 2640 Mortsel

   

  Het ‘archief’ en de uitzonderlijke stukken blijven in België :

  Om de omvangrijke en unieke bedrijfscollectie van Agfa-Gevaert te bewaren, neemt de provincie Antwerpen het archief onder zijn hoede. Het FotoMuseum provincie Antwerpen werkt een herbestemmingstraject uit. De herbestemming van het archief komt er na de aankondiging van het sluiten van Kasteel Varenthof, dat onderdak biedt aan dit uniek industrieel erfgoed.  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!