Gulinair, en diverzen
Welkom op mijn site
Inhoud blog
  • Varkensvlees in appelsaus
  • Struisvogelfilet met porto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    17-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Struisvogelfilet met porto
    Struisvogelfilet met porto

    Ingrediƫnten (4 pers.):
    600-800gr struisvogelfilets
    80gr boter
    peper en zout
    glaasje porto
    1dl room
    knolselderpure en veenbessen.
     
    Bereiding:
    Braad de filets aan in 80gr boter, bestrooi met peper en zout. Blus het braadvocht met een glaasje portoen voeg er 1dl room aan toe. Schik het vlees in dunne plakjes op een schotel en overgiet met de saus. Opdienen met knolselderpure en veenbessen.




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!
    Een interessant adres?
       

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!