Zoeken in blog

Ritme in een foto als vorm van herhaling, van wederkerend patroon ....

Een rij bomen, bogen, soldaten tijdens een parade enz...

Foto

Het ritme kan ook een accent krijgen door een afwijking in het patroon zodat de foto niet te eentonig wordt.

Foto

Met een ritmische herhalinge kan men het ganse beeld vullen of een gedeelte van de foto.

Foto

Ook in de natuur is Ritme & Structuur te vinden.

Foto
Foto

Met structuurfotografie kan je ook mooie abstracten creëren.

Fotografe : thuis

Foto

Voorbeeld van ritme in de architectuur, gebruikmakend van de hoogte en de lijnen laten vertrekken uit de hoeken

Foto
RITME & STRUCTUUR in de FOTOGRAFIE

Besprekingen foto's met ritme en/of structuur
04-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fucshia Norton
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De machtig mooie bloemenpracht van de fucshia te zien, geeft altijd veel voldoening. U heeft deze op een speelse wijze vastgelegd. Ritme is er ruim voldoende, struktuur matig. U maakt duidelijk vorderingen Northon, goed zo!

04-12-2005 om 13:24 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zandsculptuur Northon
Klik op de afbeelding om de link te volgen U heeft met deze moeilijke opname bewezen het te kunnen Norton, een dikke proficiat aan u!
Zeer veel ritme en machtig veel struktuur, uitstekend. U mag door naar het volgende rijtje bankjes..., dat van de lessen beweging van Bern@rd. Veel plezier samen.
Groetjes Cybra

04-12-2005 om 00:00 geschreven door Marsje


02-12-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oude tempel van Northon
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wat mij betreft mag u bijna over naar de volgende rij Northon. Ritme, dát heeft u inmiddels volledig onder de knie!
Graag zou ik nog 1 (of 2) recente (nieuwe) opnamen zien voor dit thema, waarin goed de struktuur van het onderwerp te zien is.

02-12-2005 om 11:58 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Standbeeld en lamellen van Northon
Klik op de afbeelding om de link te volgen Opnieuw een prima inzending voor ritme en struktuur, tóch mag je in een foto voor dit thema juist dát onderwerp benadrukken. Je doet 't erg goed Northon, proficiat!

02-12-2005 om 11:49 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtblokken van Sir Andro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Aan uw inzending heb ik niets toe of af te voegen, deze is gewoon prima zoals hij is.

02-12-2005 om 11:38 geschreven door Marsje


24-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poort van Northon
Klik op de afbeelding om de link te volgen Uit dezelfde serie als de andere, deze prachtige zuilengang en poort. Deze fotokeuze voor bespreking ritme en struktuur is al een betere qua rust. Alle steentjes geven het ritme weer, struktuur zie je van dichterbij ook daarin. In elk geval heeft u prima door waar het om draait bij de opdracht. Stuurt u 2 nieuwe over een paar dagen, graag zo recent mogelijk, en... onbewerkt. Ga zo door, ik ben tevreden over u! Groetje Cybra

24-11-2005 om 22:38 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buigzaam van Northon
Klik op de afbeelding om de link te volgen De eerste foto inzenden voor een bespreking (in dit geval ritme en struktuur) is altijd wat eng, maar Northon, de keuze was prima, want er zit zeer veel ritme en struktuur in uw foto.  U maakt zich er niet gemakkelijk vanaf zie ik wel, en gaat moeilijke opdrachten beslist niet uit de weg. Goed gezien dus.
Hier en daar heb ik wat verbeterd en een uitsnede gemaakt.

24-11-2005 om 22:30 geschreven door Marsje


22-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marmot van Mr. Pedro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wát een knaller van een foto Mr. Pedro, we kunnen hem zó aaien, dit knuffeldier. U bent geslaagd in het vastleggen van ritme en struktuur en bent over! Na eerst eventjes de les te bekijken, mag u snel 2 foto's voor diepte inzenden.
http://users.skynet.be/fa204480/mailgroep/index.html


Groetjes Cybra

22-11-2005 om 21:46 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Touw van Mr. Pedro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dát ziet er goed uit zeg, dit is 'n zeer decoratieve foto, goed gezien! Beetje jammer is, dat u heeft moeten flitsen. Begrijpelijk, in donkere spelonken van de Zoo. U kunt met een digitale camera van dit onderwerp (loopt niet weg) spelen met de iso en diafragma en zoveel foto's maken als maar kan, 't kost niets en de prullenbak loopt nooit over. Graag meer van dat en het kan zo aan de muur.

bespreking: Cybra

22-11-2005 om 21:38 geschreven door Marsje


17-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanaal nabij Assenede van Tiarita
Klik op de afbeelding om de link te volgen Zie, uw toestel kán het! Een mooie scherpe foto! De bomen in het glanzende water, prachtig en veel ritme. Op de voorgrond de struktuur van het gras. U ziet dat ik de foto wat vergroot heb, daarna opgelicht en opnieuw verscherpt. De lijn van de dijk aan de einder ligt eigenlijk voor kadratie nét iets té hoog, een centimeter of twee meer aan de bovenkant zou beter geweest zijn, maar dan waren de boomkruinen misschien teveel benadrukt geweest. Het ging u duidelijk om de stammen en het gras aan de voorkant.
U mag door naar de cursus diepte, kijk op de website voor uitleg. Veel succes hoor. http://users.skynet.be/fa204480/mailgroep/index.html

17-11-2005 om 23:34 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beeld gemaakt door Tiarita
Klik op de afbeelding om de link te volgen Allereerst mijn complimenten voor uw mooi stuk handenarbeid. Bij gelegenheid moet u ons allen maar eens uitleggen hoe u dit maakte.

Naar de bespreking nu: Zoals u ziet is de opname vlak geworden door het felle flitslicht, waardoor weinig tot geen struktuur te zien is. U mailde mij dat u een simpele camera heeft. Dat hoeft géén probleem te zijn om een scherpe afdruk te bekomen. Uw onderwerp goed in het daglicht plaatsen en uw toestel stevig ondersteunen, bijv. op een tafel met een boek of pittenzzak eronder of op een trapleer (laddertje).
Goed richten, lichtjes indrukken en zodra de compositie naar wens is, doordrukken. Nog beter is de zelfontspanner te gebruiken, als u die op het toestel heeft.
Het ritme bevindt zich in de windsels en in het behang achter het beeld, maar dat zal beslist niet uw bedoeling geweest zijn. Jammer, volgende beter Tiarita, niet getreurd!
De 'ogen' liggen op de sterke lijn, dus goed gekadreerd.

17-11-2005 om 23:08 geschreven door Marsje


15-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr. Pedro's pier
Klik op de afbeelding om de link te volgen Opnieuw een mooie foto hoor, met voldoende ritme, maar de struktuur ... nou de gladheid van het spiegelend water is OOK struktuur. Wanneer je dichterbij het onderwerp een foto neemt, zie je de vezels, de kern en daar is het bij struktuurfoto's om te doen.
Graag zie ik twee nieuwe foto's van u tegemoet Mr. Pedro, waarin zowel het ritme (de herhaling) te zien is alsmede de kern van de zaak, oké?!


bespreking: Cybra

15-11-2005 om 23:52 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eendenvijver mr. Pedro
Klik op de afbeelding om de link te volgen De heldere mooie kleur van de lucht is, samen met het licht op het water voor mij een sterk punt van deze foto. We zien lichtjes de golven, een boel eendjes op een rij en in de verte een rits met bomen. U heeft het kadreren deels losgelaten, en het stoort mij niet. Net is nog dat dikke paaltje op de goede lijn, vanwaaruit de lijn verder de diepte in gaat. Mooie foto hoor. Struktuur ontbreekt, maar ritme ruim voldoende aanwezig.

bespreking: cybra

15-11-2005 om 23:20 geschreven door Marsje


12-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zombie pier
Klik op de afbeelding om de link te volgen De plankieren pier ziet er prachtig uit, zo met die zachte zwenk naar links in de verte weglopend. Volop ritme en struktuur in de planken, paaltjes, stenen. Helder en scherp. Uitstekend.
Ik heb op de gewijzigde foto wat groene pijltjes en streepjes gezet, dat zijn de sterke lijnen om op te kadreren. Goed hoor. U mag door naar diepte.
Kijk voor de lessen op http://users.skynet.be/fa204480/mailgroep/index.html ajb.

bespreking: Cybra

12-11-2005 om 23:30 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zombie brug en toren
Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo Zombie, dit is nog eens een mooie scherpe foto welke u inzond.
De toren staat goed op de sterke lijn.
Waar u niets aan kunt doen, want het ligt aan uw fototoestel, is de scheve toren.
Op de bewerking ziet u dat ik hem wat rechtop heb gezet.
Maar goed, het gaat om ritme en struktuur, deze is goed aanwezig in de brugleuning, de stenen van de woning rechts en in alle ruiten van kerk en toren.

bespreking: Cybra

12-11-2005 om 23:16 geschreven door Marsje


09-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrading van Tiaria
Klik op de afbeelding om de link te volgen Opnieuw een moeilijke foto, in die zin, dat het een grote warboel van ritme en struktuur is, dit valt bijna niet te kadreren. Helaas zat er veel kleurzweem op de originele foto, was bovendien wat flets, maar dat kan zijn omdat de mand (?) al geruime tijd buiten heeft gestaan en door weersinwerking lichter is geworden.
Zo'n foto is leuk om een onderzetter voor buiten op de (camping)tafel te maken, dat kunt u gemakkelijk zelf doen! Uitprinten en in zo'n plastik ringband hoesje steken, te koop in de supermarkt en boekhandel.
U mag tegen volgende week nog 's 2 recente foto's inzenden, probeert u iets met ritme/struktuur, waarin ook het kadreren aandacht kan krijgen.
Info:
http://users.skynet.be/fa204480/mailgroep/index.html bij de "basisopdrachten". Onder "kennisbank" vindt u alles over (het verwijderen van) kleurzweem en kijk ook nog eens naar de les van Ward over kleurinvloed.

bespreking: Cybra

09-11-2005 om 00:13 geschreven door Marsje


08-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boomstronk van Tiaria
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit is best een mooie foto Tiaria, er zit zoveel ritme in. Kijk maar eens naar alle blaadjes van de klaver(achtige), regendruppels, grassprieten en niet te vergeten de ritmiek en struktuur van de boom. Jaarringen zijn er niet (meer) te zien, het hout is al aan het verpulveren. Moeilijk te kadreren hé, zo iets?! Ik vind dat u het er niet slecht vanaf brengt!
Na het verkleinen van uw foto, mag er altijd wat met bijv. photoshop of soortgelijk programma verscherpt worden.

bespreking: Cybra

08-11-2005 om 23:55 geschreven door Marsje


06-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boom met gezicht van Mr. Pedro
Klik op de afbeelding om de link te volgen Tja, die boom... werkelijk heel aardig dat gezichtje, maar de kadratie laat wat te wensen over. Zoals u ziet in de bespreking, heb ik zomaar 1 detail ervan gepakt, daardoor verdwijnt het gezicht, maar wint de foto tóch wat aan kracht. Ach, dit is zeer moeilijk! U nam die foto juist om het gezichtje, niet om alleen het gat ;-)

bespreking: Cybra

06-11-2005 om 20:28 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druppels van Mr. Pedro
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Een gave foto Mr. Pedro van de waterdruppels op het tafelblad, slechts wat verscherpt.
Wat mij nieuwsgierig maakt ... hoe zouden deze druppels er uit zien wanneer u de lens vlak voor de tafel zou houden, zeg maar horizontaal op de druppels gericht?


bespreking: Cybra

06-11-2005 om 19:59 geschreven door Marsje


03-11-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerenschuur van Tiaria
Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens uw bescheiden mening... zit er ritme en struktuur in de foto.
Jawel, u hebt gelijk en goed opgelet! U heeft zelfs de les kadreren van Vrosette er in verwerkt, fijn zo.
Zoals te zien, was de foto wat wazig geworden, door het verkleinen vermoed ik. Wat aangescherpt en verlicht ziet de schuur er al veel aantrekkelijker uit.
Veel ritme in de nog met de hand gevormde steentjes, evenals in het oude houtwerk.
Stuurt u tegen volgende week opnieuw 2 (nieuwe) foto's ter bespreking in?


bespreking: Cybra

03-11-2005 om 23:48 geschreven door Marsje




Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

E-mail mij

Opmerkingen of bijkomende vragen kan je steeds doormailen.


Foto

Archief per week
  • 16/09-22/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 03/12-09/12 2018
  • 25/09-01/10 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 20/11-26/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!