Zoeken in blog

Ritme in een foto als vorm van herhaling, van wederkerend patroon ....

Een rij bomen, bogen, soldaten tijdens een parade enz...

Foto

Het ritme kan ook een accent krijgen door een afwijking in het patroon zodat de foto niet te eentonig wordt.

Foto

Met een ritmische herhalinge kan men het ganse beeld vullen of een gedeelte van de foto.

Foto

Ook in de natuur is Ritme & Structuur te vinden.

Foto
Foto

Met structuurfotografie kan je ook mooie abstracten creëren.

Fotografe : thuis

Foto

Voorbeeld van ritme in de architectuur, gebruikmakend van de hoogte en de lijnen laten vertrekken uit de hoeken

Foto
RITME & STRUCTUUR in de FOTOGRAFIE

Besprekingen foto's met ritme en/of structuur
14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duinpad krokodillen door Tzeetje,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Tzeetje,

 

Een foto met een mooie beweging van het duinpad, de afspanning, het gras, de struiken enz. het geheel omvat veel ritme en structuur, knap gebracht Tzeetje! Ik verkies de foto gespiegeld omdat de huizen in de verte de aandacht opeisen, de weg leidt logischer wijze naar de huizen. Waren die huizen er niet, dan zou ik opteren voor jou versie met het accent op de hoge struik, dat is een kwestie van interpretatie, zoals voorgesteld doet het geen afbreuk aan de foto.

Vonny

 

14-12-2007 om 16:04 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanonballen door Shariff,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Shariff,

 

Dit is een heel mooie foto voor het thema van deze lessen, veel ritme en structuur in de muren en de kanonballen die vanuit een mooie hoek genomen zijn, knap gedaan!

In de bijgevoegde uitsnit is het principe van de gulden snede toegepast waardoor de compositie nog krachtiger wordt en de concentratie op het onderwerp nog groter is.

Vonny

14-12-2007 om 15:59 geschreven door Marsje


06-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cockpit door Tzeetje,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Tzeetje,

 

Een foto met heel veel informatie, ritme en structuur in speciale aanbieding, bijna teveel om wel te zijn want het oog weet niet goed waar eerst kijken. Het is toch een goede foto omdat je alles proportioneel goed in beeld brengt maar tevens is dit een moeilijke foto omdat de belichting aan de buitenkant minder geslaagd is, je de kijker toch feitelijk verplicht om door de ramen te kijken en het oog de witte overbelichte vlakken niet in detail kan waarderen. Je hebt hier nochtans zeer verdienstelijk werk geleverd Tzeetje! Voor de volgende inzending graag iets met de natuur als thema!

Vonny

06-12-2007 om 20:42 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abstract door Junikon,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Junikon,

 

Een prachtig modern voorbeeld van abstractie, ritme en structuur volop aanwezig in de mooie tekeningen in het water, ook heel goed in beeld gebracht met zin voor harmonie, echt een foto om van te snoepen, een dikke proficiat Junikon! Voor de volgende inzending graag iets dat met de natuur te maken heeft.

Vonny

06-12-2007 om 20:39 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Banken door Paparazzi,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Paparazzi,

 

Een moeilijk onderwerp dat je goed vastgelegd hebt, veel ritme in de curve die de banken maken rondom de boom en veel structuur te zien in de boomstam, de bladeren en de banken. Alles is harmonisch verdeeld over het formaat, flink gedaan Paparazzi, proficiat! Een tip: opgelet met de scherptediepte dat nipt raakt linksonder! Voor de volgende keer iets wat met moderne architectuur te maken heeft, dat kan interessant zijn hé!

Vonny

06-12-2007 om 20:34 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grotwoning door Tracker_23,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Tracker_23,

 

Een mooie foto, goed in beeld gebracht en interessant om naar te kijken, ritme en structuur in overvloed, heel goed gedaan Proficiat Tracker! Ik heb de foto een beetje meer contrast gegeven zodat hij beter tot zijn recht komt. Voor de volgende inzending een detailfoto misschien.

Vonny

06-12-2007 om 20:28 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtstronk door Shariff,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Shariff,

 

Een foto met veel ritme en structuur in het hout, de verweerde spijker en de ketting, alles samengevat in een harmonische compositie met de spijker mooi op een sterk punt. De spiegeling van de foto maakt deze nog sterker door de natuurlijke beweging van links naar rechts in het formaat, heel mooi gedaan en proficiat hiervoor Shariff!

Vonny

06-12-2007 om 20:24 geschreven door Marsje


28-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dak van het luchthavengebouw in Hong Kong door W47V47,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo W47V47,

 

Hier heb je dan een foto boordevol ritme en structuur, dat ook nog modern oogt. De lijnen en vlakken waaruit de foto samengesteld is volgen een prachtig licht en lijnenspel in een rustgevende harmonie van zachte grijze tinten waardoor de foto extra uitstraling krijgt. Proficiat hiervoor W47V47! Ik heb de foto eerst gespiegeld en omgedraaid om aan te tonen dat deze op die wijze voorgesteld ook heel interessant lijkt. Daarna heb ik een samenstelling gemaakt van de foto (4x gespiegeld en/of gedraaid) waarbij deze hier telkens vertrekt vanuit het middelpunt om zo een erg creatief beeld op te roepen, je bent met dit soort foto’s de wereld van de abstracte fotografie binnengestapt!

Vonny

28-11-2007 om 22:29 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeedijk Middelkerke door Tzeetje,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Tzeetje,

 

Opnieuw een heel mooie foto van deze wandelaars langs de zeedijk Tzeetje, zeer goed in beeld gebracht met veel ritme en structuur. De belangrijke vraag is hier eerder wat wil je daarbij beklemtonen in de foto: zoals jij die voorstelt ligt de nadruk duidelijk op de wandelaars maar die wandelen uit de foto naar de gebouwen toe waardoor de foto als het ware in twee gedeeld wordt! Daarom koos ik voor de gespiegelde versie waar de wandelaars de foto instappen langs de gebouwen, genietend van het wijde uitzicht over de zee en de lucht.

Vonny

 

28-11-2007 om 22:24 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondje door Lyne,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Lyne,

 

Een mooie foto van het hondje achter de omheining met ritme en structuur dat zichtbaar is in het draadwerk, het beton, het grind, de groene mat en het groene gaasdoek. Het geheel past harmonisch bij elkaar zonder teveel storende elementen, behalve dan de groene paal dat uit het hoofd van het hondje groeit en dat kon je gemakkelijk vermeden hebben door een pasje opzij te doen. Door een betere uitsnit te maken van de foto vestig je zo de aandacht op het hondje dat nu op een sterk punt staat, de kijker wordt minder afgeleid door bvb de lucht dat hier niets extra te bieden heeft. Maak gebruik van deze raadgevingen tijdens de opname van een volgende foto met een ander thema naar keuze.

Vonny

28-11-2007 om 22:20 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kettingen door Junikon,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Junikon,

 

Dit is een prachtig voorbeeld van ritme en structuur met een sterke compositie, scherp en mooi van kleur, proficiat voor deze knappe foto! Voor een volgende inzending misschien graag een abstract thema, kwestie van verruiming van het onderwerp.

Vonny

28-11-2007 om 22:15 geschreven door Marsje


27-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boodschappenkorf door shariff,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Shariff,

 

Een mooie boodschappenkorf is het wel, met aanwezigheid van ritme en structuur, de foto laat het oog van de kijker teveel ronddwalen in het onderwerp op zoek naar een sterk punt om even langer stil bij te staan. Dit focuspunt is nu onvoldoende aanwezig omwille van een overmaat aan informatie, door dit beter te bundelen krijgt men een krachtiger opbouw bvb zoals voorgesteld in de bijgevoegde uitsnit. Voorzichtig zijn zodat er over de ganse oppervlakte van de foto voldoende scherpte is.

Vonny

27-11-2007 om 23:36 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plant door Tracker,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Tracker,

 

Je foto heeft inderdaad ritme en structuur dat zichtbaar is in de plant en de afspanning, dat is goed gezien. De compositie is hier erg centraal en daardoor valt ook niet zoveel te beleven, hoewel de variaties van groen zorgen voor een mooie kleurschakering. Het is belangrijk om bij dit soort foto’s ook een sterke opbouw na te streven, de voorstelling van ritme en structuur in een stevige compositie is dan ook het doel van deze lessen! Houd daar dus extra rekening mee voor een volgende inzending.

Vonny

27-11-2007 om 23:33 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molenconstructie door Paparazzi,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Paparazzi,

 

Ritme en structuur zijn hier volop aanwezig in de gebruikte houtsoorten wat goed is. De eerder complexe wijze waarop je dit in beeld gebracht hebt levert enigszins een interessante gezichtshoek op maar van een compositie dat een specifiek onderdeel van de molen in de kijker stelt kunnen we hier toch niet spreken en dat is precies wat we hier missen. Bij dergelijke opnamen moet men zich altijd de vraag stellen wat je aan de kijker wil tonen en dan de beste compositie samenstellen om dit te verwezenlijken, een foto blijft een visuele boodschap, onthoud dit gegeven voor een volgende inzending!

Vonny

27-11-2007 om 23:30 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straatmaterialen door Christine 2,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Christine,

 

Ritme en structuur vinden we in je foto vooral in de verschillende materialen die gebruikt zijn voor de aanleg van de weg, dat heb je dan goed gezien. Spijtig dat de foto naar compositie toe geen sterk verhaal vertelt waardoor deze interessant genoeg wordt voor de kijker. Waarschijnlijk heb je hier geprobeerd om teveel zaken in beeld te brengen en niet voldoende aandacht gehad voor de opbouw van de foto zelf. Voor een volgende inzending kan je daar meer rekening mee houden Chistine, al doende leert men!

Vonny

 

27-11-2007 om 23:27 geschreven door Marsje


20-11-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritme door Junicon,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Junicon,

 

Naar mijn mening een foto met veel mogelijkheden, enkel een overaanbod aan informatie dat het oog van de kijker laat ronddwalen in je foto. Door een betere uitsnit te maken krijgt de foto een nieuwe dimensie dat perfect past in het kader van deze lessen. Goed gezien en geprobeerd Junicon nu nog een beetje beter leren uitdiepen om je onderwerp te sieren en je bent er!

Vonny

20-11-2007 om 22:33 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJskristallen door W47V47,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo W47V47,

 

Een heel interessante foto van de ijskristallen met vanzelfsprekend veel ritme en structuur, een heel goed voorbeeld voor ons thema! Zoals je de foto voorgesteld hebt lijkt het een beetje een overaanbod zonder werkelijk hoogtepunt, dit kan je verhogen door een betere uitsnit te maken en het oog van de kijker te leiden naar een sterk punt waarop de aantrekkingspool in je foto rust. (zie voorbeeld) Je mag nog een foto insturen.

Vonny

20-11-2007 om 22:31 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruïne door Tracker_23,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Tracker,

 

Met deze foto laat je me een beetje in de haren krabben omdat daar heel veel informatie in voorkomt en het geheel een beetje overladen lijkt door die kolommen die op de voorgrond staan. Zonder deze voorwerpen zou de diagonale plaatsing van de muur dat eindigt bij de struik een heel ander impact op de kijker gehad hebben, nu storen deze zware vlakken eerder dan ze een aanwinst zijn voor de foto dat trouwens veel ritme en structuur te bieden heeft. Je bedoeling was goed maar houd in het vervolg misschien meer rekening met het gezegde “minder oogt vaak beter” een verdienstelijke poging hoor Tracker! Stuur gerust nog een foto in!

Vonny

20-11-2007 om 22:28 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klimrek door Tzeetje,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

 Hallo Tzeetje,

 

Er zit een mooi diagonale beweging in je foto met ritme en structuur bij uitstek, de compositie is erg goed geslaagd door de plaatsing van de drie metalen onderdelen van het klimrek elk op een sterk punt in het formaat. Heel goede foto voor het thema van deze lessen Tzeetje!

Je mag nog een foto insturen en laat zoals altijd je creativiteit de vrije loop.

Vonny

20-11-2007 om 22:26 geschreven door Marsje


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroeg in de morgen door Paparazzi,
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Hallo Paparazzi,

 

Je hebt een mooie ring gevormd met de struiken en daarbinnen het groepje bomen geplaatst in een diagonale lijn, dit oogt heel mooi door een mooie belichting in de vroege ochtend. Ritme en structuur zijn hier overvloedig aanwezig in een mooi voorbeeld uit de natuur hoewel ik het geheel een beetje druk vind door een overvloedig aanbod aan informatie. Een goede foto Paparazzi, mooi gedaan! Je mag nog een foto insturen.

Vonny

20-11-2007 om 22:24 geschreven door Marsje




Gastenboek

Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Blog als favoriet !

E-mail mij

Opmerkingen of bijkomende vragen kan je steeds doormailen.


Foto

Archief per week
  • 16/09-22/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 03/12-09/12 2018
  • 25/09-01/10 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 20/11-26/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!