Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
02-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie herfstdag....
Vandaag was het weer een hele fraaie zondag ondanks de weersvoorspellingen was het een ideale fietsdag. En dus ben ik vanmorgen in alle vroegte richting Veluwe vertrokken, door de bossen waar de herfst zich nu van alle kanten laat bewonderen. Het enigste nadeel is in deze tijd van het jaar dat je eigenlijk wel met een valhelm op moet rijden vanwege de vallende kastanjes en eikels want die vallen rijkelijk. Verder was er natuurlijk het rondje nieuwbouwprojekten en ik heb vandaag een hele serie kunnen maken van het nieuwe winkelcentrum in Holtenbroek, morgen gaat daar de eerste winkel open en woensdag de tweede, ik moet zeggen dat het er heel goed uitziet, het is zeker een hele vooruitgang met wat het was. Hierna was het zoals te doen gebruikelijk richting mijn moedervoor de borrel en de lunch en daarna achter de PC om de foto's weg te werken en dat waren er meer dan normaal dus had ik nog het nodige te doen. Vanavond ben ik nog even in de studio geweest om het nodige te regelen en te controleren of de koffie nog wel vers was, dit kon er nog net mee door, verder heb ik vanavond nog even met mijn dochter op Bali gesproken, die meiden maken het goed en komen woensdag weer naar huis maar verder is het daar één grote puinhoop en zijn de mensen heel bang voor de toekomst, voor de rest laten we het hier maar bij, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-10-2005, 13:38 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-10-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste oktoberdag....
Vanmorgen was het in eerste instantie nogal regenachtig maar nadat ik eerst mijn huishoudelijk verplichtingen had afgewerkt en richting stad fietste hield het op met regenen en was het nog helemaal niet zo verkeerd met het weer. Het was hetzelfde verhaal als de andere zaterdagen, de markt over, de Mediamarkt afstruinen zonder wat te kopen vandaag, daarna nog even de stad door en daarna voor de koffie naar mijn moeder waar we tevens de lunch hebben gebruikt en daarna naar huis om het eerste gedeelte van deze log neer te schrijven en natuurlijk ook nog een aantal andere zaken te doen.Vanmiddag ben ik de stad nog ingeweest en heb een aantal muziek DVD's gekocht en een paar hele mooie overhemden, dit was niet de bedoeling maar ik zag ze liggen en was meteen verkocht dus vandaar. En dan het recept van vandaag, ik weet er geen naam voor maar maak er maar wat van. We beginnen met een paar uien te fruiten, als dit klaar is nemen we een pond gehakt en mengen daar de gefruite uien door, dan doen we het geheel in een koekepan en bakken/braden het geheel onder voortdurend roeren op een hoge vlam rul, daarna doen we hier een zak japanse roerbak groenten bij en bakken dit weer op een hoge pit al roerend aan totdat de groente voor ongeveer de helft geslonken is. In de tussen tijd laten we een zakje chili concarne kruiden wellen in genoeg water, dit voegen we bij het geheel in de pan, tevens voegen we hier een blikje tomatenpuree aan toe en een blik bruine bonen, dit geheel laten we dan een half uurtje op een sudderpitje stoven, en dan zou ik zeggen smakelijk eten. Vanavond kreeg ik bericht van de aanslagen op Bali, dat was even schrikken want mijn dochter is daar op vakantie en ze bleek midden tussen de aanslagen in te hebben gezeten, gelukkig zijn ze de dans ontsprongen maar het was kantje boord, één van de explosies was een straat achter hun hotel en ze waren van plan om met een uur naar de disco te gaan twee straten verder maar van het restaurant is niet veel meer over gebleven na de tweede explosie, nee, de dames hebben heel veel geluk gehad en proberen nu zo snel mogelijk naar huis te komen. En verder hadden we vanavond een receptie van een collegaatje dat twaalf en een half jaar is getrouwd, we waren eerst van plan om een uurtje te blijven en dan weer bij tijds terug te gaan maar het was zo'n gigantisch gezellige avond dat het wel iets langer heeft geduurd, alles draaide om de BBQ en dat was bijzonder goed voorzien van al het nodige lekkers, we vonden het jammer dat er een eind aan gemaakt moest worden, en hier ga ik het bij laten voor vandaag, ik wens iedereen nog een prettige voortzetting van het weekend en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-10-2005, 14:00 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
30-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste septemberdag....
Vanmorgen was mijn vrije morgen dus heb ik eerst de weekend boodschappen gedaan voordat ik naar de studio ben vertrokken, daar was het Hanze-Magazine bezich met Marian Beintema en Wim van Lenthe. Zelf heb ik me maar even op een aantal huishoudelijk zaken gestort die ook moeten ge- beuren. Daarna om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. En om twee uur zijn we verder gegaan met het verzoekplaten programma van Meine Boonstra Hallo Z met de groeten van. Vervolgens was het de beurt aan Truus van Buren met haar programma Nader bekeken, en het onderwerp van vandaag was de Vrijmetselarij. Vervolgens hadden we het aktualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag met de volgende onderwerpen: Gerrit ter Haar van het Groot mannenkoor Zwolle over het a.s. kerstconcert en eventuele nieuwe leden, De Burgemeester Henk Jan Meier over illegale prostitutie in Zwolle, wethouder Eric Dannenberg over de problemen rond het museum de Fundatie, Nathalie Velthuis, over haar curssus handlezen, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur was mijn laatste programma namelijk De Sport op Vrijdag vandaag gepresenteerd door Jan Scharlo, daarna begon mijn weekend, fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
30-09-2005, 19:59 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
29-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een echte herfstdag.....
Zoals de laatste tijd op donderdagmorgen word het Hanze-Magazine ook vandaag weer verzorgd door onze digitale Henkie, en om de tijd zinvol te besteden heb ik de studio nog maar eens een goeie schoonmaak beurt gegeven, dit moet toch op zijn tijd gebeuren dus vandaar. Voor de rest ligt er ook nog het één en ander aan reparatie werk, dit heb ik meteen maar even aan gepakt. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma van Rianne Bekkink namelijk RegelRechtRianne. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt door onze eigen huisdichteres Ria Companje in het programma Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus. Daarna zijn we om vier uur verder gegaan met Lokaliteiten dat weer werd gepresenteert door Koos van den Belt en Wim Haamke, met vandaag het volgende in de uitzending: Wim Brink voorzitter van de VNO-NCW IJsseldelta over deze instelling, Anneke Venema van Progrez over het behoud van oude huisartsen voor de zorg, Tonnie Klein Heerenbrink over de workshop tuinieren, Henk Battem van Retina over het corrigeren van ogen met o.a. een oogchip, de letselschade advocaat Corinne Jeekel met haar collum, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Vervolgens was het om zes uur de beurt aan Ans Heuvers met haar programma Country and Westerntime, en voor mij zat het er weer op, een fijne avond en tot morgen maar weer.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
29-09-2005, 19:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
28-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zaag erin....
Ook vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Han Vlieger. De onderwerpen van vandaag waren het programma van het Schouwburg Odeon met Rene Nieuwenstein, het onderwerp van het Historisch Centrum Overijssel werd vandaag waargenomen door Lydi van Dijk van het Stedelijk Museum, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder nog de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Om twaalf uur was het weer tijd voor Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens was het weer tijd voor Visions met Han Vlieger, en de CD's die zijn behandelt waren de nieuwsten van Paul McCartney, Eric Clapton en Katy Malua. Om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten dat weer werd gepresenteerd door Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen; mevr. Nan Zalm over... nou ja, laat maar, Jan Benjamins over Mascerade op het water georganiseert vanuit aktivieteitencentrum de Trommel, de Banenmarkt met Anne Douwma, Iris Boers van GOA Oost, een club van alleengaanden, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur werd het programma overgenomen door de Kunstenmakers, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
28-09-2005, 19:23 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste dinsdag van deze maand....
Zoals elke dinsdagmorgen zijn we ook vandaag weer begonnen met het Senioren-Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. Vadaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending; De uitgaanstips en nieuwtjes van de Stichting Welzijn Ouderen door Mischa Baksteen, de vakatures van de vrijwilligers Centrale, en verder de nodige recepten, verhalen nieuwtjes en wat er verder nog ter sprake kwam, en verder hadden we in het tweede uur nog te gast Gerrie van Duivenbode van schoonheidssalon Chez Cherie over de naweeën van de zomer wat betreft je huid en dergelijke. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens hadden we een non stop uitzending van Music Time omdat Harry Pool met vakantie is en er geen vervanging mogelijk was. Om vier uur was het tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, Vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: Kleinhuisdieren tentoostelling in de ZBC hallen, Twee studenten van Landstede beginnen een eigen kleding bedrijfje, dr. Bouman van de pas opgerichte Veluwe kliniek over de behandeling van spataderen, de situatie op de Beethovenlaan wat betreft de stadsbussen van Maxx, het stadsnieuws en het weer met Freddy Paalman. om zes uur was het tijd voor Gerard Bielderman met zijn programma Jazz-Inn en zat het er voor mij weer op, ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-09-2005, 19:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste septemberweek....
Vandaag zijn we aan de laatste week van september begonnen, de tijd vliegt en ook nu was het eerste programma het Hanze-Magazine dat zoals elke maandag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek. Ook vandaag was het eerste onderwerp het recept van Herman Haverkort, het volgende onderdeel was de wereldmuziek met Gerben Hoeting van de firma Plato, de CD die vandaag werd behandeld was die van Mercedes Soza en de nummers die we hebben laten horen waren Los Ninos de nuestro olvido en La cancion es urgente. In het tweede uur was te gast Rob van Schubert eigenaar van de inmiddels gesloten (pensioen) slijterij Portheine. Om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne alleen vandaag nog in een non stop uitvoering. En om twee uur zijn we verder gegaan met het programma Tijdloos met Koos gepresenteerd, inderdaad door Koos van den Belt. Tijdens deze uren ben ik naar huis gegaan omdat in verband met het planmatig onderhoud nog een aantal zaken gerealiseert moesten worden aan onze woningen en dat kon mooi vanmiddag omdat ik dan een periode van vijf uur kon overbruggen. Daarna, om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols-kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster, met als gast in de uitzending, jazeker, Frans Paalman en Joop Hetebrei beiden bekenden fotograven in Zwolle, daarna om zes uur was het tijd voor Stemmen uit de Raad met Michiel van de Peppel, Janine Ruiter en Reinier Herpel, en dat was mijn eerste werkdag van deze week, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
26-09-2005, 19:39 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!