Het weekend is weer begonnen, en dat is altijd een prettig idee niet omdat ik de rest van de week niet leuk vind maar in het weekend doe ik altijd dingen die ik alleen maar leuk vind dus ook vandaag. Maar eerst moesten de noodzakelijke huishoudelijke dingen weer gebeuren en de boodschappen voor het weekend maar ook daar heb ik geen hekel aan. En daarna is het riching stad. Eénmaal in de stad aangekomen was het op mijn dooie gemak de platenzaken langs voor een vergelijkend waren onderzoek wat verder trouwens geen aankopen opleverde, volgende week mischien weer. Verder nog even de markt over en daarna naar mijn moeder voor de koffie en de lunch. Daarna was het richting huis en achter de PC voor in ieder geval het eerste gedeelte van deze log. Vervolgens heb ik mijn nieuwe aquarium voor de helft gevuld met water en vervolgens de eerste serie achtergrond planten opgehaald bij de firma Zunnebeld. Toen snel naar huis en de hele handel op een verantwoorde manier in de bak geplaatst en vervolgens de bak helemaal gevuld, dit is een hele klus 240 liter water met emmertjes in brengen maar het is allemaal vlotjes verlopen, nu eerst de bak maar eens een weekje rust gunnen en dan volgende week de tweede serie planten. En dan het recept voor deze week; Chili Con carne: Neem driehonderd gram gehakt, kruid dat naar eigen smaak en bak dat aan, voeg hierna een gesnipperde ui toe en bak het onder doorlopend roeren op een hoog vuur gaar, vervolgens voeg je geweekte chili kruiden toe en laat die even mee bakken nu op een laag pitje, voeg een blikje tomatenpuree toe en roer alles goed door elkaar. Vervolgens doe je er een zak Kantonese roerbakgroenten bij en een blik bruine bonen en dit laat je nog een half uurtje smoren, eet smakelijk. En vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest, ook vanavond draaide alles dus om aquaria en wat daar zo bij komt kijken, gelukkig hebben we wat dat betreft allemaal de zelfde interesses, en dit was het dan voor vandaag, iedereen een fijne avond en tot morgen.