Inhoud blog
  • Mijn huis voorkant 2007
  • Huis zijzicht
  • Salon met eetplaats
  • Mijn Huis in Tienen 2007
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    onze reis
    hoe geweldig kan dat zijn
    19-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Receptje 11

    Appelflappen met bier :

    De appelflappen gaan we maken met bierbeslag, gebruik liefst wat
    zure appel bijvoorbeeld goudrenetten of bellefleurs.
    In plaats van appel kunt u ook dunne schuiven ananas, geschilde gehalveerde en in stukjes
    gesneden banaan gebruiken.

    Ingrediënten

    Voor ongeveer 15 stuks:
    125 gram gezeefde bloem,
    1½ deciliter pils of oud bruin,
    1 eierdooier,
    1 eiwit,
    3 gram zout,
    3 zure appels,
      olie.

    Bereidingswijze:

    Schil en boor de appels uit, snijd ze in niet te dikke plakken. Roer de gezeefde bloem met het
    bier flink door met een garde zodat er geen klontjes meer in voorkomen. Voeg de eierdooier
    (niet het eiwit), zout en de slaolie toe aan het mengsel. Flink tot een gladde massa roeren.
    Neem een vetvrije beslagkom en klop het eiwit vlak voor gebruik op tot een stevig schuim.
    Spatel het opgeklopte eiwit schuim door het beslag.( voorzichtig spartelen en niet te lang ).
    Wentel er de vruchten door, leg ze in de hete olie (170ºgraden) en bak de beignets lichtbruin en gaar.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 16/02-22/02 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Gastenboek
  • De beste wensen voor 2011
  • Lieve groetjes dikke knuffel
  • wat is er hier met mijn mateke
  • hoi
  • hoi

    Hier mag je een knuffel geven ze


    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
     Wil je ook lid worden !
    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!




    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Categorieën

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!