NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Gerookte zalm met rijst & rest provencaalse saus
 • Oefeninterland Zwitserland - België 1 - 2
 • Leffe op tuintafel
 • Amber Heard krijgt contactverbod voor Johnny Depp: "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven"
 • Brugge met zijn Halletoren(Belfort)
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (126)
 • Dieren (341)
 • Dranken (115)
 • Film (526)
 • Fotografie (587)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (399)
 • Koken (1117)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (267)
 • Moppen (105)
 • Muziek (666)
 • Nieuws (1475)
 • Ons tuintje (582)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (628)
 • Wetenschap (313)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jeugd_versus_senior
  blog.seniorennet.be/jeugd_v

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo Water aan kasteel met terras amp brug plus boom op voorgrond groot_zpswiqcdmei.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Posner

  .

  ...

  .

  Mike Posner (Detroit, Michigan, 12 februari 1988) is een Amerikaans singer-songwriter en producer. Posner werd geboren als zoon van een apotheker en een advocaat. Zijn vader is Joods en zijn moeder is katholiek. Posner ging naar de Wylie E. Groves High School en studeerde af aan Duke University. Hij was een lid van de Sigma Nu Fraternity (Gamma Chapter).

  Samen met Don Cannon en DJ Benzi, bracht hij in maart 2009 vanuit zijn studentenkamer aan de Duke Universiteit zijn eerste mixtape A Matter of Time uit. In juli 2009, tekende Posner bij major label J Records. Hij koos ervoor om na de ondertekening van zijn platencontract terug te keren naar Duke waar hij in het weekend toerde. In diezelfde periode begonnen de opnames voor zijn debuutalbum. Posners One Foot Out the Door begeleid door Clinton Sparks, werd uitgebracht op 27 oktober 2009.

  Zijn debuutalbum 31 Minutes to Takeoff werd 10 augustus 2010 in de winkels verwacht. De eerste single van het album, Cooler Than Me, die op 3 juli 2010 voor het eerst was te horen, bereikte plaats 6 in de Hot Top 100. Hij trad op op Bonnaroo en de Warped Tour 2010 die deze zomer plaatsvond. Een tweede single, Please Don't Go, werd vrijgegeven op 20 juli 2010. Posner trad ook op met zijn hit Cooler Than Me bij America's Got Talent. Verder trad hij nog op bij: John Barleycorn in Schaumburg IL, op 31 juli, Alive met REGIS en Kelly op 3 augustus, en Late Night met Jimmy Fallon op 4 augustus. Ook trad hij op in de finale van de Nederlandse The Voice of Holland op 29 januari 2016.

  Mike Posner is oa te horen op

  10 september 2016 in het

  AT&T Center, San Antonio TX,US


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerookte zalm met rijst & rest provencaalse saus

  .

  ...

  .

  Gerookte zalm met rijst

  &

  rest provencaalse saus

  hebben wij met smaak

  opgegeten

  &

   restjes kunnen ook lekker zijn

  was het motto hier

  ...


  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefeninterland Zwitserland - België 1 - 2

  .

  ...

  .

  Mentaal zijn ze verdomd goed

  de Duivels

  &

   de fisiek zat ook goed,

  heb genoten toen

  Lukaku & Debruyne hun goal meepikten

  ...

  Doe zo verder mijn gedacht

  &

  woensdag geven we er hopelijk

   weer een lap op

  ...

  @PHOTO_NEWS

  @Belga


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leffe op tuintafel

  .

  ...

  .

  Alles met mate,

  1 voor de foto

  &

  de rest drink je uit

  ...cheers...


  Categorie:Dranken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amber Heard krijgt contactverbod voor Johnny Depp: "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven"

  .

  ...

  .

  Amber Heard krijgt contactverbod voor Johnny Depp: "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven"

  Rechts: Amber en Johhny in beter tijden. Links een foto van de verwondingen die Heard heeft opgelopen na een aanvaring met Depp. © kos/getty.

  UPDATE Amber Heard beweert geslagen te zijn door haar ex-man Johnny Depp. Ze heeft vandaag bij de rechtbank in Los Angeles een tijdelijk contactverbod gekregen. In een geschreven verklaring voerde Heard aan dat Depp haar fysiek had aangevallen en dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk "buitensporig emotioneel, verbaal en fysiek misbruik" moest doorstaan. "Ik heb echt gevreesd voor mijn leven", klonk het in de rechtbank.

  De 30-jarige actrice beschuldigt Johnny Depp, met wie ze in een scheidingsprocedure is verwikkeld, van huiselijk geweld. Volgens TMZ kwam Amber vandaag met haar advocaat Samantha Spector naar de rechtbank. Aan de hand van foto's van verwondingen wilde ze de rechter ervan overtuigen dat Depp meer dan eens zijn handjes niet kon thuishouden.

  Reuters

  Op een van de foto's is Amber Heard met een blauw rechteroog te zien. Ze zegt dat de foto afgelopen zaterdag is gemaakt nadat haar echtgenoot zijn iPhone in haar gezicht had gegooid. "Hij was dronken en stoned. Nadat hij de telefoon had gegooid, greep hij mijn haar toen ik wou rechtstaan van de zetel. Hij schreeuwde en sloeg me

  Volgens Amber hield het geweld pas op toen een vriend van haar opdaagde, die ze in paniek een bericht had gestuurd. Toen de politie langskwam, was Depp thuis vertrokken, en konden ze geen sporen vaststellen van enig probleem. Heard zegt dat Depp haar in ruil voor geld heeft gevraagd om haar mond over het incident te houden. In plaats daarvan vroeg ze afgelopen maandag direct een scheiding aan.

  Politiewoordvoerders verklaarden echter aan Variety dat ze geen bewijs vonden van huiselijk geweld toen ze zaterdag reageerden op een oproep. Depp was niet thuis toen de agenten arriveerden.

  Buitensporig geweld
  Volgens Variety schreef Heard in haar verklaring: "Tijdens de hele duur van onze relatie heeft Johnny me verbaal en fysiek gekrenkt. Ik doorstond buitensporig emotioneel, verbaal en fysiek geweld van Johnny, waaronder boze, vijandige, vernederende en dreigende beledigingen wanneer ik zijn autoriteit in vraag stelde of het met hem oneens was. Ik ben bang dat Johnny naar ons huis zal terugkeren om me te terroriseren, fysiek en emotioneel."

  Heard liet ook optekenen dat er drie gevallen waren van huiselijk geweld in de laatste zes maanden. Een daarvan vond plaats in december 2015. "Toen vreesde ik echt dat mijn leven in gevaar was." Maar ook haar verjaardag op 21 april ontaarde in een ruzie. "Hij was veel te laat op mijn feestje", klinkt het. "Toen ik hem daarover aansprak nadat de gasten vertrokken waren, gooide hij een glas wijn naar mij. Hij was opnieuw dronken en high, en sleurde me aan mijn haren op de grond."

  Coke en drank
  Volgens showbizzsite TMZ zou Johnny flink aan de coke en de drank zitten.
  Omdat hij constant high zou zijn, kan hij zich maar weinig herinneren, stelt TMZ. In verklaringen die Amber heeft afgelegd zegt ze dat Johnny tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk zelden of nooit nuchter was. Alleen tijdens filmopnamen liet hij de drank en drugs staan. Dan huurde hij een personal coach in om hem bij de les te houden.

  Contactverbod
  De rechter vaardigde daarop een tijdelijk contactverbod uit dat bepaalt dat Depp ten allen tijde 50 tot 100 meter uit de buurt van zijn vrouw moet blijven. Op Heards aanvraag om Johnny te verplichten tot een jaar lessen in woedebeheersing ging de rechter echter niet in. Ook haar vraag om in het contactverbod op te nemen dat Depp uit de buurt van haar yorkshire terriër moest blijven, werd geen gevolg gegeven.

  Depp is sinds woensdag de stad uit om zijn nieuwe film te promoten. Hij liet zich in de rechtbank vertegenwoordigen door zijn advocaat Laura Wasser.

  Hieronder vind je ook de officiële gerechtsdocumenten die Amber Heard bij de rechtbank indiende en het antwoord van Johnny Depp.


  Categorie:Film
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge met zijn Halletoren(Belfort)

  .

  ...

  .

  Brugge die scone met zijn Halletoren(Belfort)

  Op de plaats van het huidige belfort stond oorspronkelijk een aantal hallen. Bij de uitbreiding van dit complex werd vanaf 1240 ook een belfort opgetrokken in steen met een houten spits. De hallen bestonden uit verschillende overdekte markten voor voornamelijk wol- en lakenhandel en opslagplaatsen. De toren had een meer administratieve functie: hij bevatte een schatkamer en het archief van de stadsrekeningen.

  Het Belfort

   

  In 1280 brandde het bovenste deel af en daarmee ging het archief van voor 1280 verloren. Dit zorgde ervoor dat er een apart stadhuis werd gebouwd op de Burg waar de meeste administratieve functies naartoe verhuisden. Rond 1291-1296 werd de toren hersteld met de twee onderste vierkante bouwdelen en een houten spits.

  De stadshallen werden verder in de 15e eeuw uitgebreid en van 1483 tot 1487 werd het achthoekige gotische bovengedeelte gebouwd, ook met een houten spits waarop het beeld van Sint-Michiel verscheen. Door een blikseminslag in 1493 brandde dit bovenste gedeelte opnieuw af alsook de stadsklokken. Bij de herstelling werd een houten spits met opklimmende leeuw gebouwd.

  In de 16e eeuw werd er achteraan de Hallen een galerij bijgebouwd. Ook de rechthoekige binnenplaats kreeg enkele galerijen op de eerste verdieping.

  In 1741 brandde de torenspits opnieuw af en werd in 1753 hersteld. In 1822 kreeg de toren de huidige neogotische kroon-afwerking in plaats van een spits.

  Het belfort van Brugge, of de Halletoren, is 83 meter hoog en helt lichtjes over (1 meter naar links). Om de top te bereiken moeten er 366 treden beklommen worden.


  Categorie:Fotografie
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Provencaalse saus met zalm & pijpajuin

  .

  ...

  .

  Provencaalse saus met

  gekookte zalm

  &

  pijpajuin

  ...

  Gezond is het zeker,

  dus zeggen wij

  smakelijk met deze

  lekkere bereiding

  van vrouwlief

  ...

  Waar staat de mayonaise vroeg ik?

  Na gisteren was er beeld maar geen klank

  als antwoord op die vraag

  ...


  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste superresistente bacterie duikt op in VS

  .

  ...

  .

  CNN...@ thinkstock.

  Wetenschap In de Verenigde Staten is voor het eerst een superbacterie ontdekt die niet gedood kan worden door de bestaande antibiotica. Dat schrijft CNN op basis van een bericht van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

  De bacterie werd aangetroffen bij een 49-jarige vrouw uit Pennsylvania. Het gaat om een zeldzame infectie met wat dr. Tom Frieden, directeur van het Center for Disease Control (CDC) een "nachtmerrie-bacterie" noemt.

  Er bestaan al meerdere bacteriën die resistent zijn tegen verschillende soorten antibiotica. Deze bacterie, carbapenem-resistente enterobacterie (CRE) genoemd, is echter bestand tegen élk gekend antibioticum.

  Meer details over de patiënt, zoals hoe ze besmet raakte, zijn niet gekend. De afgelopen vijf maanden reisde de vrouw niet buiten de Verenigde Staten. Eerder werd de bacterie al aangetroffen in het Verenigd Koninkrijk, Italië en China.

  Antibioticaresistentie is een groeiend probleem. Vorige week nog publiceerden Britse wetenschappers een onthutsend rapport, waarin ze oproepen tot dringende actie.


  Categorie:Wetenschap
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleesbrochette en een kleintje met mayonaise

  .

  ...

  .

  Een kleintje met mayonaise

  &

  eentje dubbele portie mayonaise met een

  goed gekruide grote vleesbrochette aub

  ...

  Daar vrouwen altijd over iets moeten roddelen

  nam vrouwlief een intellectueel blad

  tijdens het wachten,

  ...

  Eet uw kleintje maar vlug op zei ik,

  de auto staat al klaar voor de deur

   om ons te komen ophalen

  ...

  Denk dat ik in de koffer ga duiken

  want met z'n vieren hebben

  wij een probleem peizik

  ...

  ...Smakelijk met hoe vettiger hoe prettiger(hmm)...


  Categorie:Ons tuintje
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film..Nu in de bioscoop...The Nice Guys...

  .

  ...

  .

   

  Deze criminele actiekomedie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig waar privédetective Holland March en benenbreker Jackson Healy tegen wil en dank samen de vermeende zelfmoord van een pornoster gaan onderzoeken.

  Genre: 
  Actie
  Misdaadfilm
  Regisseur: 
  Shane Black
  Duur: 
  1h 56m
  Land USA
                                                              
                                 Release: 
  15/05/2016
  Ryan Gosling
  • Russell CroweKim Basinger

  Categorie:Film
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brugge ziet er weer normaal uit na al die feesten

  .

  ...

  .

  Brugge en zijn oh zo gezellige terrassen,

  hik

  ...


  Categorie:Fotografie
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stonede' schapen richten ravage aan na eten van cannabisplanten

  .

  ...

  .

  IBT...© thinkstock.

  In een dorpje in Wales zijn enkele schapen op hol geslagen nadat ze hadden gegeten van afval van een cannabisplantage dat gesluikstort was in het dorpje Rhydypandy dichtbij Swansea.

  Het cannabisafval werd verwijderd nadat het vermoeden ontstond dat de schapen van de cannabis gegeten zouden hebben. De dieren richtten schade aan in het nabijgelegen dorpje Craig Cefn Parc waar  ze inbraken in woningen en voor rijdende auto's inliepen. Enkele schapen kwamen daarbij om het leven.

  "Ze komen in de tuinen van de mensen en één schaap ging zelfs een bungalow binnen en liet een rommeltje achter in de slaapkamer," vertelde gemeenteraadslid Ioan Richard aan de lokale South Wales Evening Post. "Ik durf er niet over na te denken wat er gebeurt als ze cannabisplanten eten - we zouden een uitbraak kunnen hebben van psychotische schapen die het dorp op stelten zetten. Ik heb de gemeenteraadsleden gezegd dat dit zeker eerst aan de politie moet gemeld worden vooraleer er enig bewijs wordt verwijderd van wat lijkt op de gedumpte resten van een cannabisplantage."

  De politie is nog op zoek naar de eigenaars van de cannabisplanten.


  Categorie:Dieren
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omelet, tomaat, sperziebonen, look, soyasaus, pikant rood pepertje & thaise chilisaus

  .

  ...

  .

  4 eieren,

  tomaat,

  look,

  soyasaus,

  roze peperbollen,

  pikant rood pepertje

  &

  thaise chilisaus

  werden 1 geheel in

  1 pan

  ...

  De sperziebonen met een ui

  aangestoofd hielden niet zo

  van het snot van ei

  &

  kregen een VIP behandeling

  alsook de pijpajuinen

  ...smakelijk...

  ...

  Resultaat was een 7/10,

  iets te pikant zei vrouwlief,

  steek de schuld maar op

  den Thai zei ik

  ...


  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleinbladige meelbes in de tuin

  .

  ...

  .

  Het is puur genieten van de schoonheid

  der natuur in de tuin,

  alleé als je tegen de stank van spuitende

  katten kan toch

    ...

  Die spuiten er hier en daar duchtig op los,

  bronstige koeien daarentegen produceren

  dan weer een hels loeiconcert

  ...

  De kleinbladige meelbes is na 10jaar

   zo'n 400cm hoog

  ...


  Categorie:Ons tuintje
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lieveheersbeestjes zijn veel minder lief dan je denkt

  .

  ...

  .

  Schattig, die kleine gestippelde kevertjes die je moeiteloos over je hand kan laten kruipen. We zijn dol op lieveheersbeestjes, niet in het minst omdat ze mooi zijn om naar te kijken én massaal bladluizen verorberen. Uit een 'The Truth About Animals'-reportage van BBC blijkt echter dat ze veel minder lief zijn dan je denkt. Ooit gedacht dat piempampoentjes of pieternelletjes, zoals ze in het Vlaams ook wel worden genoemd, door ziekte geteisterde, seksverslaafde kannibalen zouden zijn?

                                   © thinkstock.

  Lieveheersbeestjes (Coccinellidae) komen voor in veel vormen en kleuren. In België en Nederland zijn een zestigtal soorten gekend, met als bekendste uiteraard de rode met zwarte stippen.

  De kevers hebben een gevarieerd dieet. Sommige soorten eten alleen planten, terwijl andere een voorliefde hebben voor schimmels. Insecten staan echter ook heel vaak op het menu, zoals bladluizen en hun larven.  Seksverslaafd
  Pieternelletjes leggen hun eieren graag strategisch in de buurt van een bladluizenkolonie die nog in een vroeg stadium zit. Uit onderzoek met tweestippelige lieverheersbeestjes blijkt dat de vrouwtjes allesbehalve monogaam zijn. Zo worden eitjes vaak bevrucht door minstens drie verschillende mannetjes.

   


  Categorie:Dieren
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocola is de nieuwe partydrug

  .

  ...

  .

  © thinkstock.

  Drugs In Londen en Berlijn zijn pillen en drankjes op basis van cacao razend populair in het uitgaansleven. "Ze zijn goedkoper en niet schadelijk voor de gezondheid", zegt de Brugse chocolatier Dominique Persoone. "Maar het effect is niet vergelijkbaar met dat van de echte stuff, natuurlijk."

  Met de chocolade-snuifmachine schiet je cacaopoeder in je neus.
    © Benny Proot.

  Persoone (48) weet waarover hij spreekt. Hij is de uitvinder van de chocoladesnuifmachine, een plastiek apparaatje waarmee je cacaopoeder in je neus schiet, eventueel aangevuld met een vleugje gember of frambozen- of muntpoeder. Zo'n snuifkit kost 45 euro, de portie cacaopoeder van 12 euro niet inbegrepen. Wereldwijd zijn er sinds 2008 al meer dan 25.000 stuks van verkocht.

  "Eigenlijk is dit begonnen als grap voor de verjaardag van Ron Wood van de Rolling Stones", aldus Persoone. "Ondertussen is het gadget uitgegroeid tot een desserthype op feestjes. Maar meer moet je daar ook niet achter zoeken. Wij maken bijvoorbeeld ook blauwe viagrapilletjes in chocolade voor Valentijn."

   
  'Cacaopillen en -poeder zijn volstrekt onschuldig: ze hebben een licht opwekkend effect, maar niets in vergelijking met drugs'
  Dominique Persoone, chocolatier 

  En nu zijn er dus ook de cacaopillen die stormenderhand de Londense en Berlijnse nachtclubs lijken te veroveren. Afnemers zijn jongeren die liever uitgaan op gezonde drankjes dan op alcohol en evenmin een boodschap hebben aan cocaïne of xtc om het een hele nacht te kunnen volhouden op de dansvloer.

  "Volstrekt onschuldig", vindt Persoone. "Het is inderdaad bewezen dat cacaopoeder een licht opwekkend effect heeft. Je kunt het vergelijken met koffie. Er zitten immers allerlei bestanddelen in die de gebruiker in een zekere roes brengen. Maar die is van korte duur in tegenstelling tot de echte drugs. Van een risico op een cacaoverslaving kun je ook moeilijk spreken. Al is het nu ook niet de bedoeling om er karrenvrachten van te slikken. Maar dat is zo met alles: geniet, maar doe het met mate."


  Categorie:Wetenschap
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boulogne met witte boterham

  .

  ...

  .

  Boulogne

  &

  zeker als de Boulogne van

  " De Nil" is

  zou ik de helft ervan opeten

  samen met een witte boterham

  &

  een servette om

  mijn mond af te vegen

  na het eten

  ...smakelijk...


  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zitbank kreeg ook een beurt...

  .

  ...

  Zitbank op terras kreeg ook een beurt

  met olieverf,

   was jaloers op de kleur van tuinhuis peizik

  da bankske...

  En zo houden wij ons fit en gezond hé,

  groeten van een werkmensch

  die begint dust te kriegen'n achter ol

  die maneuvers hier(hmm)

  ...

  Nota:

  Je had beter je witte benen ook

  een laag met die kastanjeolie gegeven

  zo te zien

  zei dat plaagbeest van mij hier,

  zal het gaan ja

  &

  zet je maar op de bank

  die is al droog(hmm) !!!!!!!...


  Categorie:Ons tuintje
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sofiane Hanni 'Profvoetballer van het Jaar', Preud'homme beste trainer

  .

  ...

  .

  © belga.

  UPDATE Sofiane Hanni is in Gent verkozen tot 'Profvoetballer van het Jaar'. De middenvelder van KV Mechelen - volgend jaar bij Anderlecht - haalde het voor Lior Refaelov (Club Brugge) en Gouden Schoen Sven Kums (AA Gent). Het verschil met Refaelov was 31 punten: 411 versus 380 punten. Op de erelijst volgt hij de Spanjaard Victor Vazquez (Club Brugge) op.

  De 25-jarige Hanni kwam in het seizoen 2015-2016 in 35 wedstrijden zeventien keer tot scoren en leverde zeven assists af. Het leverde de Algerijn 31 punten meer op als Refaelov, die met Club Brugge wel de landstitel mocht vieren. Ook vorig jaar was Refaelov al tweede in het referendum bij de spelers van de Jupiler Pro League, dat wordt georganiseerd door de Pro League en Het Nieuwsblad, met La Dernière Heure als mediapartner.

  Hanni poseerde met zijn trofee en met zijn nieuwe baas

  Herman Van Holsbeeck © photo news.

  "Ik was in eerste instantie eigenlijk verrast dat ik genomineerd werd voor
  beste voetballer en nu win ik nog ook. Dat is wel heel leuk" © photo news.

  "Ik was in eerste instantie eigenlijk verrast dat ik genomineerd werd voor beste voetballer en nu win ik nog ook. Dat is wel heel leuk", reageerde Hanni. "Ik moet voor deze titel ook mijn ploegmakkers bedanken. Want zij hebben me zo sterk gemaakt, net als mijn trainer. We speelden met Mechelen in play-off II, maar het zijn de stemmen die ervoor zorgden dat ik hier nu een trofee in ontvangst mag nemen. Ik mag tevreden zijn over mijn seizoen, waarin ik 17 doelpunten scoorde. Dat zal ook wel doorgewogen hebben bij de stemronde. Ik start volgend seizoen bij Anderlecht. Ik ben heel fier dat ik deze transfer hebben kunnen verwezenlijken. Morgen moet ik wel het vliegtuig op want ik speel nog met de nationale ploeg van Algerije. Mijn vakantie start pas op 3 juni." 

  Lior en Gal Refaelov op de blauwe loper © belga.

  Ludovic Butelle samen met partner Sophie. © belga.

  Michel Preud'homme en zijn petekind © belga.

  Preud'homme en Simons
  Ook Michel Preud'homme viel in de prijzen - de succescoach van Club Brugge werd voor het tweede jaar op rij verkozen tot 'Trainer van het Jaar'. Concurrenten Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) en Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) beten in het zand.

  De trofee voor de 'Doelman van het Jaar' ging naar Matz Sels (AA Gent) die de voorkeur kreeg op Ludovic Butelle (Club Brugge) en Silvio Proto. De prijs voor 'Belofte van het Jaar' was voor Leon Bailey (RC Genk). Hij hield zijn ploegmaat Wilfred Ndidi -die zich wel troosten met de 'Goal van het Jaar' - en Youri Tielemans (Anderlecht) achter zich.

  Timmy Simons (Club Brugge) ging dan weer naar huis met de 'Special Award' die voor de eerste keer in het leven werd geroepen om een voetballer te huldigen voor zijn (lange) carrière. 

  Michel Preud'homme werd 'Trainer van het Jaar' 

  © photo news.

  Matz Sels werd uitgeroepen tot 'Doelman van het Jaar'
  © belga.

  Fernando Canesin met zijn WAG Francielle. © belga

  Miss België Lenty Frans. © belga.

  Ook KV Oostende-voorzitter Marc Coucke is van de partij. © belga.

  Georges Leekens en zijn vrouw Kathleen. © belga.

  Ex-scheidsrechter Frank De Bleeckere en dochter Camille. © belga

   

  Sven Kums en zijn vrouw Caroline. © photo news.

  De uitslagen van de "Profvoetballer van het jaar" 2015-2016.

  Profvoetballer van het Jaar:
  1. Sofiane Hanni (KV Mechelen) 411 punten

  2. Lior Refaelov (Club Brugge) 380
  3. Sven Kums (AA Gent) 335
  4. Mathieu Dossevi (Standard Luik) 250; 5. Hans Vanaken (Club Brugge) 186; 6. José Izquierdo (Club Brugge) 174; 7. Nana Asare (AA Gent) 67; 8. Mbaye Leye (Zulte Waregem) en Fernando Canesin (KV Oostende) 61; 10. Abdoulay Diaby (Club Brugge) 52; 11. Jeremy Perbet (SC Charleroi) en Björn Engels (Club Brugge) 45; 13. Leon Baily (Racing Genk) 41; 14. Frank Acheampong (SC Anderlecht) 36; 15. Laurent Depoitre (AA Gent) 34

  De Gouden Stier:
  1. Jeremy Perbet (SC Charleroi) 22 doelpunten
  2. Mbaye Leye (Zulte-Waregem) 20
  3. Sofiane Hanni (KV Mechelen) 17

  De Trainer van het Jaar:
  1. Michel Preud'homme (Club Brugge) 1115 punten
  2. Hein Vanhaezebrouck (AA Gent) 555
  3. Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) 241

  Doelman van het Jaar:
  1. Matz Sels (AA Gent) 964 punten
  2. Ludovic Butelle (Club Brugge) 527
  3. Silvio Proto (RSC Anderlecht) 390

  Belofte van het Jaar:
  1. Leon Bailey (Racing Genk) 928 punten
  2. Youri Tielemans (RSC Anderlecht) 436
  3. Wilfred Ndidi (Racing Genk) 345

  Doelpunt van het Jaar:
  Wilfred Ndidi. Hij scoorde de 1-0 in Racing Genk-Club Brugge van 20/04/16.

  Pro Assist:
  Onur Kaya (Zulte Waregem) 15 assists

  Speciale Prijs Pro League:
  Timmy Simons (Club Brugge)

  .


  Categorie:Sport
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kabeljauwfilets, mixt-salade, gekookte aardappelen vissaus

  .

  ...

  .

  Kabeljauwfilets met viskruiden

   gebakken in olie

  ...

  Aardappelen gekookt

  &

  heb ze niet vergeten af te gieten

  ...

  Zakje vissaus, de vissen in de vijver

  mochten dus blijven leven

  ...

  Lolobiondasalade met tomaat,

  kappertjes,

  pijpajuin & olijfolie

  ...

  Roepen naar vrouwlief

  " 't eten is gereed "

  beentjes onder tafel

  &

  ...smakelijk...

  ...

  Hebt de broccoli vergeten

  zei vrouwlief,

  ga ze zelf halen zei ik

  ...


  Categorie:Koken  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  I took a pill in Ibiza
  Mike Posner


  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Rudy Parabola
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • Fijne zondag lieve vrienden
 • Kiekeboe
 • Hallo Rudy en Chrisje,
 • Fijne avond en voor morgen een zonnige dag.
 • Groetjes !!

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!