NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto

Kleinkind Jack

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Michael Jackson
 • Kip Tikka Masala...
 • Camionette propvol met oud ijzer...
 • Transportzone kreunt onder kamperende truckchauffeurs
 • 2de lading roodbaarsfilet met provencaalse saus, gegrilde paprika & rijst
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (130)
 • Dieren (361)
 • Dranken (123)
 • Film (553)
 • Fotografie (629)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (424)
 • Koken (1234)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (112)
 • Mode (278)
 • Moppen (106)
 • Muziek (712)
 • Nieuws (1521)
 • Ons tuintje (636)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (694)
 • Wetenschap (337)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ennof
  blog.seniorennet.be/ennof

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

  >
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bastille...

  .

  ...

  .

  "Pompeii" is een nummer van de Britse band Bastille. Het nummer werd uitgegeven als een download op 24 februari 2013. Het heeft een tijd lang op nummer 2 gestaan in de hitlijsten van het Verenigd Koninkrijk en Ierland (de single is zelfs recordhouder van het langst op nummer 1 staan in de United Kingdom's Official Streaming Chart) en is ook in België een grote hit geworden. Het nummer scoorde tevens in Nederland.

  Frontman Dan Smith verklaarde in een interview met OP12 op Rock Werchter dat het nummer gaat over twee mensen die sterven bij de vulkaanuitbarsting van de Vesuvius in Pompeii, en dus voor altijd samen zullen zijn

   

  Op 20 januari 2013 werd een muziekvideo voor het nummer geüpload op YouTube die 3 minuten en 53 seconden duurt. De video focust op een man (gespeeld door frontman Dan Smith) die wegrent van de uitbarsting van de Vesuvius in Pompeii ("Great clouds roll over the hills, bringing darkness from abo-o-o-o-ove"). Als hij mensen met zwarte ogen ziet beseft hij dat de as van de vulkaan hem heeft ingehaald. De video werd geregisseerd door Jesse John Jenkins en geproduceerd door Tova Dann. De video werd gefilmd in Los Angeles en Palm Springs (Californië).

  Bastille komt op 1 februari 2017 naar

  het Sportpaleis te Antwerpen

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daddy Yankee  Ramón "Raymond" Luis Ayala Rodríguez (Río Piedras in San Juan, Puerto Rico, 3 februari 1977), beter bekend als Daddy Yankee, is een Puerto Ricaanse reggaetón-artiest, acteur, film-producent en zakenman. Hij is mede verantwoordelijk voor de doorbraak van reggaetón en won verschillende prijzen. Zo haalde Ayala in 2008 de dertiende plaats op de Billboard Album Top 200 met zijn album Talento de Barrio". In 2006 won hij een Latin Grammy en kreeg hij de titel "King of Improvization" door vijf jaar achtereen de Street Jam Reggae Award te winnen. Daddy Yankee heeft meer dan 13 miljoen albums verkocht.
  Ayala zong al vanaf zijn vroege tienerjaren en zoals zovele rap-artiesten gebruikt hij sociale vraagstukken in zijn teksten. Hij behoort tot de grondleggers van de moderne Reggaetón en is zeer populair in Latijns-Amerika, in Europa is hij een nieuw verschijnsel.

  In 1995 verscheen zijn eerste album No Mercy, opgenomen en geproduceerd samen met DJ Playero, waardoor hij bekend raakte in Puerto Rico. Na dat album vormde hij een duo met Nicky Jam en nam enkele nummers met hem op. Hij nam in 1998 het nummer Posición op met Alberto Stylee, dat verscheen in de soundtrack van de film One Tough Cop. Een ander nummer van hem verscheen op het Piece Maker album geproduceerd door Tony Touch in 2001.

  Zijn tweede studioalbum El Cangri.com (2002) ging wereldwijd 100.000 keer over de toonbank. De grote doorbraak volgde met het album Barrio Fino uit 2004, dat wereldwijd 3 miljoen keer verkocht werd. Op dit album stond de wereldhit Gasolina. Zijn vierde studioalbum El Cartel: The Big Boss deed het met 4 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd nog beter dan Barrio Fino. Ook in 2012 heeft daddy yankee een album uitgebracht genaamd 'Prestige'.

  In 2008 volgde zijn biografische film Talento de Barrio en de bijbehorende soundtrack. De gelijknamige soundtrack haalde de 13e plaats op de Billboard 200 en reikte tot de top van Billboard Top Latin Albums. In totaal zijn er wereldwijd 3 millioen exemplaren van verkocht.

  Daddy Yankee heeft meer dan 70 features op zijn naam staan, onder andere op albums van artiesten als Don Omar, Wisin y Yandel, Snoop Dogg, Fergie, Akon, Ricky Martin, Nas, Lloyd Banks, Young Buck, Vera Sophia en vele anderen.


  Daddy Yankee verleende in de videogame Grand Theft Auto IV zijn stem aan het radiostation San Juan Sounds waarin hij optreedt als DJ


  De Reggaeton Koning

  Daddy Yankee...

  Is te horen op 20 juni 2013 ...

  in.... Vorst Nationaal....

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ace of Base

   

   

   

   

  .

   

   

  ...


  Ace of Base is een Zweedse popgroep, bestaande uit Jonas Berggren (Joker), Ulf Ekberg (Buddha), Clara Hagman en Julia Williamson. Linn Berggren verliet de groep in november 2007 en Jenny Berggren in november 2009. De drie Berggrens zijn broer en zussen. Hun geluid wordt omschreven als 'pop-reggae' en wordt vaak vergeleken met ABBA en Aqua.


  In 1995 hield de band zich lange tijd stil. Boze tongen beweerden dat de leden een punt achter hun succesvolle band hadden gezet en ruzies met elkaar hadden gekregen. Niets bleek minder waar, want er werd in Zweden in alle rust aan een nieuw album gewerkt. Dat album verscheen aan het eind van het jaar onder de naam The Bridge. De uitgebrachte singles Beautiful Life, Lucky Love en Never Gonna Say I'm Sorry behaalden opnieuw wereldwijd de hitstatus. Toch kon de band het succes van zijn eerste cd moeilijk evenaren. Van The Bridge werden zes miljoen exemplaren verkocht. In de VS wist de band nu enkel met Beautiful Life een top 10-hit te scoren. Het bleek duidelijk dat de muzieksmaak van het publiek snel veranderde en dat de hype rond de groep uitdoofde.

  Hoe succesvol Ace Of Base als band ook was, plannen voor een wereldtournee werden telkens van de baan geschoven, wat niet in goede aarde viel bij de vele fans. Toen de promotie rondom de The Bridge was afgerond, laste de band opnieuw een lange rustpauze in. De jaren daarna hielden de leden zich wederom op de achtergrond. Pas in april 1998 keerde Ace Of Base terug in de muziekbranche, met het uitbrengen van het derde album Flowers. Op het album ging de band geheel de richting van popmuziek op. De techo-sound van het begin was nergens meer te horen. In de band zelf had ook een grote verandering plaatsgevonden. Linn, een van de twee zangeressen en misschien wel hét gezicht van de band, had zich teruggetrokken als leadzangeres en figureerde nu meer op de achtergrond. Ze hield zich vooral bezig met het bespelen van keyboard en achtergrondzang. Haar zusje Jenny nam de rol van leadzangeres op zich. Waarom Linn ineens een minder prominente rol op zich nam is nooit echt bekend geworden. Er wordt gezegd dat de zangeres een angst voor camera's heeft en gezien het feit dat ze ook nog eens last van vliegangst heeft, wordt vaak gezegd dat ze om die reden niet bij promotieactiviteiten aanwezig kon zijn. Zelf gaf ze aan de aandacht van de media zat te zijn en ze vond het niet eerlijk tegenover Jenny dat zij het aandachtspunt van Ace Of Base was. Bij veel promotieactiviteiten rondom het nieuwe album Flowers was Linn niet aanwezig. Vaak stond Jenny alleen met Ulf en Jonas op het podium.  De twee overgebleven leden van de band, Jonas en Ulf, gingen in 2010 door onder de naam Ace.Of.Base (inclusief puntjes, die bedoeld waren voor de stijl en het logo), met twee nieuwe zangeressen: Clara Hagman en Julia Williamson. Eerstgenoemde haalde eerder de halve finales in het Zweedse tv-programma Idols. De band heeft een deal getekend bij Universal Music. The Golden Ratio is de naam van het nieuwste album dat in oktober 2010 is verschenen. De eerste single is verschenen onder de titel All For You. Het grote succes is in de Lage Landen in ieder geval uitgebleven. Na de eerste single is publiciteit weggestorven rondom de nieuwe samenstelling van Ace.of.Base.  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romina Power & Albano....

  Romina Power (Los Angeles, 2 oktober1951) is een Italiaans-Amerikaans zangeres en actrice.

  Power is de oudste dochter van de Amerikaanse acteurs Tyrone Power en Linda Christian.

  Nadat het huwelijk van haar ouders spaak was gelopen, verhuisde Romina met haar moeder Linda en haar zus Taryn naar Europa, waar ze voornamelijk in Spanje en Italië woonden. Alhoewel Romina op school zat in Engeland, speelde ze op 14-jarige leeftijd al mee in een film. Ze speelde later ook in andere films mee en leerde zo haar man Al Bano kennen. Ze trouwde met hem in 1970 en datzelfde jaar namen ze nog Storia di due innamorati op. Ze zouden zo'n 30 jaar samen zingen en waren erg populair in Italië en Duitsland.

  Ze vertegenwoordigden Italië op het Eurovisiesongfestival 1976 met het lied We'll live it all again dat deels in het Engels en deels in het Italiaans (Noi lo rivivremo di nuovo) gezongen werd, ze behaalden een mooie zevende plaats. Het liedje behaalde als T'aimer encore une fois een notering in de Franse hitparade. In 1981 namen ze de bekende hit Sharazan op en een jaar later namen ze deel aan het San Remo Festival met het lied Felicita, waar ze tweede mee werden, het is wel één van hun bekendste liedjes (ook in de lage landen). In 1984 won ze San Remo wel, met Ci sarà.

  De tijd was rijp voor een nieuw songfestival en in 1985 stonden ze er met Magic Oh Magic, ook nu werden ze zevende. Met Nostalgia canaglia werden ze 4de op het San Remo Festival van 1987, daar haalden ze later ook nog eens een derde plaats met Cara terra mia.

  In 1991 verscheen het album Oggi sposi. In 1999 ging het koppel uit elkaar, ze hadden 4 kinderen; zoon Yari en drie dochters: Ylenia (die sinds 1994 vermist wordt), Christel en Romina Jr.

  In 2005 zat Power in de jury van de Italiaanse versie van Sterren op de dansvloer.

  Met San Remo heeft Al Bano een dubieuze relatie : in 2004 en 2006 wordt z’n liedje geweigerd, maar als hij mag meedoen is het raak : in 2007 wordt hij tweede met ‘Nel perdono’, en in 2009 haalt hij de finale met ‘L’amore è sempre amore’


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Haley
  Bill Haley (echte naam: William John Clifton Haley) (Highland Park (Michigan), 6 juli 1925 – Harlingen (Texas), 9 februari 1981) was een Amerikaanse rock-'n-rollzanger. Hij is, samen met zijn groep Bill Haley & His Comets, vooral bekend van het nummer Rock Around the Clock dat in 1956 werd uitgebracht.

  Bill Haley werd als kind thuis omringd met muziek: zijn vader speelde banjo en zijn moeder speelde piano. In 1938 begon hij met optredentjes geven. Toen zong hij en speelde daar gitaar bij.

  Op 22-jarige leeftijd trouwde hij met Dorothy Crowe. Op 12 april 1954 nam Bill Haley met zijn band The Comets in New York het nummer Rock around the clock op. Dit was het begin van de hele rock 'n’ roll-geschiedenis. Mede door de (dans)film Rock around the Clock uit 1956, waarin Haleys nummer was opgenomen, verspreidde de rock-'n-roll zich snel over de wereld.

  De optredens van Bill Haley en zijn band in de jaren 1954 tot 1958 in Europa werden als sensationeel ervaren en leidden soms zelfs tot gewelddadigheden.

  Bill Haley was in de jaren 70 verslaafd aan alcohol. Hij overleed in 1981 aan een hersentumor.


  In februari 2006 werd door de International Astronomical Union

   ter gelegenheid van de 25ste herdenking van Haleys sterfdag een planetoďde naar hem genoemd: 79896 Billhaley


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen...  .

  ...

  Leonard-Cohen-s05.jpg


  Leonard Norman Cohen ,  (geboren 21 september 1934) is een Canadese singer-songwriter, musicus, dichter en romanschrijver. Zijn werk vaak onderzoekt religie, isolatie, seksualiteit en interpersoonlijke relaties. Cohen is ingewijd in de Amerikaanse Rock and Roll Hall of Fame en zowel de Canadese Music Hall of Fame en de Canadese Songwriters Hall of Fame . Hij is ook een metgezel van de Orde van Canada , 's lands hoogste burgerlijke onderscheiding

  ...

  Sir Leonard CohenSir Leonard Cohen

   

    


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga...weekendmusic folks

  .

  File:Gaga at monster booth2.jpg


  Lady Gaga , is een Amerikaanse zangeres en songwriter.

  Opgegroeid in New York City , Gaga, de oudste van twee zussen, in de eerste plaats studeerde ze aan het klooster van het Heilig Hart .

   

  Gaga kwam aan haar bekendheid na de release van haar debuut album The Fame in 2008, die over het algemeen positief ontvangen werd via commentaar van critici.

  De eerste twee singles, ' Just Dance 'en' Poker Face  werden nummer top singles en het album zelf bereikte de nummer één op negen plaat hitlijsten wereldwijd..

  @reuters

  Lady Gaga heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze wel eens een pretsigaret placht op te steken, maar bekent nu dat ze afhankelijk werd van de drug en een tijdlang vijftien tot twintig joints per dag rookte.

  "Ik ben er verslaafd aan geweest. Uiteindelijk had het allemaal te maken met angsten. Ik probeerde die te bestrijden met wiet. Het was een vorm van zelfmedicatie, ik rookte vijftien tot twintig joints per dag. Puur, zonder tabak", verklaarde ze in The Z100 Morning Show.

  Eerder dit jaar moest Gaga haar tournee onderbreken wegens een gebroken heup. Om de pijn te verzachten, zocht ze haar toevlucht tot de softdrug. "Ik verdoofde mezelf en ging slapen, dan kroop ik op het podium en was de pijn haast ondraaglijk. Als ik dan weer van het podium stapte, rookte ik opnieuw. Ik wist niet waar de pijn vandaan kwam en was heel depressief in die periode zonder te weten waarom. Ik probeerde te stoppen met roken, maar ik herviel een paar keren", verklaart ze tegenover het magazine Attitude.

  Ook de druk van de roem zorgde mee voor haar verslaving. "Neem het van me aan, het is verdomd moeilijk beroemd te zijn. Het is ook fantastisch, want ik heb heerlijke fans. Maar het is heel moeilijk om te doen alsof je gelukkig bent als je je slecht voelt. Ik ben ook maar een mens en ik kan breken. Mensen denken dat ik niet kan breken omdat ik een buitenaardse ben die niet te stoppen is. De waarheid is dat ik wel kan breken, en ik ben daar niet goed in".
  Lady Gaga met haar gewaagde jurk in New York. © photo news. Ellen Provoost

  Nu heel wat celebs ook in gewaagde outfits op de rode loper verschijnen, moet de extravagante Lady Gaga een tandje bijsteken om nog op te vallen. Daarom droeg de zangeres vrijdag een wel erg gewaagde jurk, en vooral zomerse outfit, voor een wandeling door New York City.  Met blote benen en armen moet Gaga het niet te warm hebben gehad bij de herfstige temperaturen in New York. Toen ze zich voorover boog werd wel duidelijk dat ze onder de jurk een huidskleurige slip droeg.
  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slowfood uit de moestuin


  Slowfood uit de moestuin
  Johan en Joris zijn Bourgondiërs. Ze houden van lekker eten en een goed glas wijn. Tijdens hun reizen naar Italië en Californië hebben ze de trend van het slowfood opgepikt. 'Sinds kort hebben we een klein deel van de tuin als kruiden- en groentetuin ingericht. We telen er onze eigen tomaten en sla en hebben er verschillende soorten kruiden geplant. Tot enkele jaren geleden was een eigen groentetuin oubollig. Het deed me denken aan mijn grootouders die voor een heel jaar prei in de tuin plantten. Vandaag is de slowfoodbeweging volledig in. Het is fantastisch dat je maar tot achter in de tuin moet lopen wanneer je sla of tomaten nodig hebt. We koken ook zo vaak mogelijk zelf en we koken altijd samen, omdat dit gezellig is.'
  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Landpissebedden


  Landpissebedden
  (Oniscidea) zijn een onderorde van geleedpotigen die behoren tot de orde pissebedden (Isopoda) uit de substam kreeftachtigen (Crustacea). In Nederland komen 36 op het land levende soorten pissebedden voor.

  Oorspronkelijk zijn pissebedden zeedieren. De landpissebedden hebben de zee verlaten, maar hun kieuwen behouden; deze zijn aanwezig in de vorm van aangepaste "poten" van het achterlijf waarmee de dieren in staat zijn zuurstof op te nemen uit hun omgeving. Dit is mede de reden dat de pissebedden in een droge omgeving niet lang zullen overleven. Een tweede aanpassing aan het landleven is de manier waarop de jongen ter wereld komen. De uit de eitjes gekomen jongen blijven in een broedbuidel tegen de borst van de vrouwtjes zitten totdat ze een aantal keer verveld zijn, als ze zelfstandig worden zijn ze nog niet volwassen. Het zijn hiermee de enige kreeftachtigen die niet op water aangewezen zijn voor de eerste levensfasen van het nageslacht. Er zijn ook soorten die in zoet water leven, een bekende soort is Asellus aquaticus.

  Veel landpissebedden zijn cultuurvolgers die oorspronkelijk uit Europa komen, maar tegenwoordig tot in Nieuw-Zeeland te vinden zijn. Landpissebedden leven in een microhabitat, de omstandigheden maakt ze weinig uit, als het maar vochtig is en er schuilplaatsen en voedsel zijn. Sommige soorten hebben zich echter gespecialiseerd, zoals de mierenpissebed (Platyarthrus hoffmannseggi), die in symbiose leeft met de zwarte wegmier. Pissebedden komen in allerlei habitats voor, van bossen tot graslanden en ook tuinen zijn geschikte leefgebieden waarvan veel mensen pissebedden kennen. Pissebedden zijn gevoelig voor uitdroging, en zijn in huizen vooral te vinden in kelders, onder bloempotten en andere vochtige plaatsen. De pissebed leeft van plantaardig materiaal, zoals rottend hout en bladeren. De pissebed heeft vele vijanden, zoals insecten, spinnen, amfibieën en vogels. Een dier dat dol is op pissebedden en zich zelfs heeft gespecialiseerd in het vangen en kraken van deze diertjes, is de roodwitte celspin (Dysdera crocata).

  Rugzijde pissebed (Oniscus asellus)  Buikzijde pissebed (Oniscus asellus)
  Categorie:Dieren
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo versla je een vreselijk ochtendhumeur
  Loopt iedereen die je ’s morgens stoort het risico om zijn neus afgebeten te worden? Dan doe je er goed aan om jouw ochtendhumeur aan te pakken. Niet alleen jijzelf zal er gelukkiger van worden, maar ook jouw vrienden, familieleden en collega’s.

  Uit een recente Britse peiling onder tweeduizend volwassenen blijkt dat meer dan zesduizend ochtenden van ons leven geruďneerd worden door een slecht humeur. Vooral het idee dat er veel werk op je ligt te wachten of een slapeloze nacht werkt een vreselijke stemming in de hand bij het krieken van de dag. Wij verklappen hoe je jouw ochtendhumeur kan vermijden in de toekomst.

  Bereid de ochtend voor
  Als je ’s ochtends met tientallen dingen rekening moet houden, loopt er gegarandeerd iets mis. Om dat te voorkomen kan je bijvoorbeeld je werkoutfit voor de volgende dag al klaarleggen. Zo ben je zeker dat je dan niet naar een verse onderbroek of paar kousen moet zoeken.

  Ga op tijd naar bed

  Ochtendhumeur is vaak een gevolg van een tekort aan slaap. Kruip daarom op een aanvaardbaar uur in bed en zet de wekker acht uur later. Kan je de slaap niet makkelijk vatten, probeer in het vervolg enkele ontspannende dingen te doen voor bedtijd.

  Sta vroeg genoeg op
  Zet je de wekker om 8u00 terwijl je een half uur later al op je werk moet zijn, dan moet je je wellicht elke ochtend haasten en dat is nefast voor je goede humeur. Zet de wekker bij voorkeur een half uur vroeger, zo heb je voldoende tijd om je klaar te maken en ben je ook minder chagrijnig. Drink eventueel een glas water om wakkerder te worden.

  Laat zonlicht binnen

  Een streepje zon zorgt automatisch voor een gemoedelijke stemming. Laat de gordijnen dus niet dicht, maar trek ze helemaal open zodat je zoveel mogelijk vitamine D kan opnemen. Een lichtwekker is ook een goed idee, zeker omdat veel dagen in België druilerig en donker beginnen.

  Schiet meteen in actie
  Al jammerend nog een kwartiertje in bed blijven liggen brengt niets op. Integendeel: het leidt ertoe dat je al bij het begin van de dag kostbare tijd verliest. Stap uit het bed, haal de brievenbus leeg, speel even met je hond of doe enkele stretchoefeningen. Een beetje beweging stimuleert een goed humeur.


  Neem een douche

  Warm of koud: het maakt niet uit. Een douche spoelt de nacht weg en zorgt ervoor dat je ontspannen aan een nieuwe dag kan beginnen.

  Ontbijt
  Ja, ’s ochtends moet het soms snel gaan. Maar je lichaam heeft nu eenmaal energie nodig om de voormiddag door te komen. Sla je ontbijt dus nooit over. Een stuk fruit of enkele snel gesmeerde boterhammen zijn opkikkers van formaat.

  Denk aan je dagplanning
  Uiteraard kan je jouw dag nog niet tot in de kleinste details plannen maar een vaag overzicht van wat je allemaal te wachten staat, neemt al wat stress weg en komt je humeur ten goede. Check bijvoorbeeld of je tussen twee afspraken even tijd hebt om iets voor jezelf te doen. Al is het maar even naar je favoriete website surfen: het tovert vast een glimlach op je gezicht.

  Extra tip: hou je nieuwe ochtendrituelen minstens een maand vol, zo herval je niet in je oude gewoonten.


  Categorie:Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen.....Freddie Mercury

  .

  ...

  .

  Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara (Gujarati: ફારોખ બલ્સારા‌) (Stone Town (Zanzibar), 5 september 1946 - Londen, 24 november 1991), was een Britse rockmusicus. Hij werd bekend als de zanger en 'frontman' van de groep Queen en groeide uit tot een van de beste en populairste rockartiesten en popzangers aller tijden.Hij stond bekend om zijn extraverte podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens. Hij staat ook in de boeken als de man met een stembereik van vier octaven, wat buitengewoon is voor een mannelijke zangstem.

  In 1968 besloten Brian May en Tim Staffell, beiden student aan het London's Imperial College, een muziekgroep te vormen. Brian plaatste een advertentie op het collegeprikbord voor een "Ginger Baker Type"-drummer. Een medisch student, Roger Taylor genaamd, deed auditie en kreeg de plaats achter de drums. Ze noemden de groep Smile. Tim Staffell was student aan het Ealing College of Art met als goede vriend ene Farrokh Bulsara die zich inmiddels Freddie noemde, en introduceerde hem bij de band. Freddie werd al snel een fan van de band. In 1970 besloot Tim Staffell er de brui aan te geven, want het leek niets te worden met Smile. Tim vertrok en sloot zich aan bij een band genaamd Humpy Bong. En Farrokh Bulsara ging van zijn band Wreckage over naar die van Brian en Roger.

  Ziekte en overlijden

  Inmiddels werden de geruchten dat Mercury aan aids leed steeds sterker, mede vanwege het feit dat hij zelden in het openbaar te zien was. In 1990 kreeg Queen een Brit Award voor hun uitzonderlijke bijdrage aan de Britse muziek. Dit was Mercury's laatste verschijning in het openbaar. In de laatste 2 jaar van zijn leven werd hij continu gestalkt door fotografen. Het Engelse tabloid The Sun beweerde continu dat hij ernstig ziek was; met name een artikel van november 1990 met een foto van een verwilderd kijkende Mercury (met uitpuilende ogen van de moeheid) samen met de kop "It's official - Freddie is seriously ill." In de zomer van 1991 verscheen de videoclip van I'm Going Slightly Mad, waarin Mercury wel weer te zien was. Maar ondanks make-up en pruik was duidelijk dat hij sterk vermagerd was. Hierna kwam Headlong uit. In deze clip was de vermagering goed te zien. De video van These are the Days of Our Lives werd voor het eerst uitgezonden op de BBC2, twee dagen na zijn overlijden, als afsluiting van een haastig in elkaar gezette herdenkingsspecial. De videoclip was Mercury's laatste. De laatste in het nummer door Mercury gefluisterde woorden zijn "I still love you", wat een persoonlijke ode van Mercury was aan de fans die Queen steunden en bleven steunen. Mercury uitte deze woorden ook vaak tijdens liveoptredens, meestal na het nummer Love of My Life, waar deze tekst ook in voorkomt. Na het maken van de clip kreeg Mercury steeds meer last van zijn ziekte. Mary Austin kwam daarom regelmatig bij hem langs. Mercury kreeg elke dag meer pijn, begon zijn zicht te verliezen en zijn desoriëntatie was zo overweldigend dat hij niet uit bed kon komen. Op een dag stopte hij met zijn medicijnen; hij was bereid om te sterven.

  Op 23 november 1991, één dag voor zijn overlijden, maakte Mercury officieel wereldwijd bekend dat hij leed aan aids. Dat deed hij door middel van een kort persbericht gemaakt op zijn sterfbed. De tekst die Mercury op 23 november 1991 om 14.50 uur, ongeveer 28 uur voor zijn dood, via de pers naar buiten bracht:

  "Na de enorme speculaties in de pers wil ik bevestigen dat ik hiv-positief getest ben en aids heb. Ik vond het juist om deze informatie niet eerder naar buiten te brengen ter bescherming van de privacy van de mensen om mij heen. Nu is het echter tijd dat mijn vrienden en fans over de hele wereld de waarheid horen. En ik hoop dat iedereen zich bij mij, mijn artsen en allen ter wereld die tegen deze verschrikkelijke ziekte vechten willen voegen. Mijn privacy is altijd al heel bijzonder voor mij geweest en ik ben beroemd om mijn gebrek aan interviews. Gelieve te begrijpen dat dit zo zal blijven. I still love you, Jullie Freddie."

  Mercury stierf op 24 november 1991 om 18:48 uur in zijn geliefde Londense huis aan longontsteking, ten gevolge van aids. Hij werd 45 jaar oud. Freddie is in kleine kring gecremeerd in Londen. In de laatste maanden van zijn leven voltooide hij met wilskracht enkele nummers voor de laatste Queen-cd, Made In Heaven. Het laatste nummer dat Mercury gezongen heeft was Mother Love in Montreux. Hij bleek alleen fysiek niet in staat om ook het laatste couplet in te zingen. Hij ging terug naar Londen en dacht later nog wel terug te komen om het af te maken. Hij kwam nooit terug. Brian May heeft uiteindelijk het laatste couplet ingezongen. Het nummer is verschenen op het laatste Queen-album, Made In Heaven. Deze cd kwam vier jaar na zijn overlijden uit, in november 1995. In 2000 verscheen nog een cd-box met onder andere repetities met Montserrat Caballé en Michael Jackson.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke

  .

  ...

  .

  Blurred Lines van Robin Thicke ft.Pharrell

  was zijn populairste hit

  ...

  Blurred Lines van Robin Thicke is de populairste single van 2013. Het nummer is het afgelopen jaar het meest gedraaid op de radio, het meest gedowload en het meest gestreamd. 

  Robin Charles Thicke (Los Angeles, 10 maart 1977)is een Canadees-Amerikaans R&B- en soulzanger, -songwriter, muzikant, componist en acteur.

  Robin Charles Thicke is de zoon van Gloria Loring en Alan Thicke (bekend van zijn rol in de televisie serie Growing Pains). Zijn muziekstijl wordt vergeleken met soulzangers zoals Marvin Gaye en Stevie Wonder. Op zijn dertiende heeft Thicke een gastrol bij een aantal afleveringen van verschillende televisieseries, zoals The Wonder Years en Growing Pains. Op zijn zestiende besluit hij muziek te maken. Thicke is bevriend met de president van Uptown Records, Andre Harrell, en krijgt meteen een contract met "Nu America Records", een onderdeel van Interscope Records.

   

  Thicke brengt zijn derde soloalbum Something Else uit op 30 september 2008. De single "Magic" is al eerder uitgebracht in Amerika en wordt ook in Europa als eerste single van dit album uitgebracht. Een remix van "Magic", geproduceerd door Michael Brian uit New York, wordt meer dan een miljoen keer gedownload. Het is echter nooit als een officieel single uitgebracht. Op 28 september 2007 treedt Thicke op in Tivoli in Utrecht en op 30 september 2007 staat hij in Paradiso. Op 5 november 2008 staat hij wederom op een Nederlands podium, dit keer in de Melkweg The Max te Amsterdam.

  In 2010 werkt Thicke mee aan de muziek van de film Despicable Me en in 2013 neemt hij deel aan de Europese toer van Maroon 5. In datzelfde jaar haalt hij een nummer 1-notering in de Top 40 met het nummer Blurred Lines van het gelijknamige album

  ...

  Robin Thicke is te horen

   op 5 Februari 2016

  te Scottsdale 

  US

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanita Tikaram


  .   

  Tanita Tikaram (Münster, 12 augustus 1969) is een Brits zangeres. Ze werd geboren in Duitsland toen haar vader daar gestationeerd was als officier in het Britse leger. Tikaram heeft tot haar twaalfde op de Kent School (Waldniel) gezeten, gevestigd in een oud klooster. Toen ze 12 jaar was verhuisde het gezin naar Basingstoke in Engeland. Haar broer Ramon Tikaram is acteur.


  Tikaram werd beroemd met de nummers Good Tradition en Twist in My Sobriety, die in veel landen klassiekers zijn geworden. De nummers waren afkomstig van haar debuutalbum, Ancient Heart, dat in 1988 uitkwam. Ze bracht daarna nog een paar singles uit, maar bij het grote publiek is haar latere werk minder bekend. Maar bleef veel publiek trekken mede door haar crossover muziek tussen pop en folk.

  In een Brits populair muziektijdschrift werd ze destijds omschreven als Lloyd Cole with a wig.


  In 1995 besloot ze na het uitbrengen van haar vijfde album en tour het rustig aan te gaan doen. Ze ging wat reizen en acteerde hier en daar eens wat. Dat leidde uiteindelijk tot het zesde album The Cappuccino Songs, dat in 1998 werd uitgebracht. Ze trad dat jaar zes keer op, waaronder tweemaal voor een Amnesty International Benefit. Daarna trok ze zich opnieuw terug van de voorgrond. In 2005 keerde Tikaram terug in de aandacht door het uitbrengen van een nieuw album, Sentimental genaamd.

   Na Ancient Heart brengt ze nog zes albums uit, maar geen enkel album evenaart het succes van haar eerste plaat. Na de release van haar zevende album in 2005 blijft het zeven jaar stil.
  Tot ze in september 2012 vriend en vijand verrast met haar achtste album Can’t Go Back.

  Een karaktervolle Tikaram plaat...

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day(weekendmuziek)

  Green Day is een Amerikaanse punkrockband uit Oakland, Californië.
  De eerste albums van Green Day kwamen uit onder het onafhankelijke platenlabel Lookout! Records. Hiermee kregen ze een steeds meer bekendheid, en meer fans. In 1994 werden ze wereldwijd bij het grote publiek bekend met hun album Dookie, dat uiteindelijk alleen al in de Verenigde Staten meer dan 10 miljoen keer verkocht is. Green Day werd vaak neergezet als band die, naast bands als Sublime, The Offspring en Rancid, de punk-rockmuziekstijl wereldwijd populair maakte en deed herleven. De drie opvolgende albums van Green Day, Insomniac, Nimrod en Warning hadden niet het enorme succes van Dookie, maar waren nog steeds succesvol. Insomniac en Nimrod haalde dubbel platina en Warning kreeg de gouden status toegewezen. De rockopera American Idiot (2004), deed het succes van de band weer herleven bij de jongere generatie. Van deze plaat zijn er in de Verenigde Staten 5 miljoen verkocht. Het achtste studioalbum van de band, 21st Century Breakdown, is uitgekomen in 2009. De band heeft in een video op de officiële website laten weten dat ze een trilogie van nieuwe albums zullen uitbrengen. Deze zullen ˇUno!, ˇDos! en ˇTré! gaan heten en zullen op respectievelijk 21 september 2012, 9 november 2012 en 7 december 2012 uitkomen.

  Green Day heeft wereldwijd meer dan 65 miljoen albums verkocht. De groep heeft vijf Grammy Awards gewonnen. In 2010 werd een musicalversie van American Idiot voor het eerst opgevoerd op Broadway. De musical is genomineerd voor 7 Tony Awards, de belangrijkste prijzen op musicalgebied, en heeft over het algemeen positieve reviews gekregen.   De nieuwe albums zouden een heel andere sound hebben dan de afgelopen albums American Idiot en 21st Century Breakdown. Green Day verklaarde dat het nieuwe album minder politiek zou zijn en meer over liefde zou gaan. De clip van 'Oh Love', het laatste nummer van het album ˇUno!, ging in premičre op donderdagnacht 16 augustus 00:49 op mtv. De 2 andere single's van het album zijn Kill The DJ en Let Yourself Go. Ook is Jason White, al jaren lang meetoerend gitarist van de band, nu officieel lid als aanvullend gitarist. Op 16 juni 2013 trad Green Day weer op in Nederland, wederom op Pinkpop.

  Green Day komt naar Rock Werchter(Belgium)

   op 4-7 juli 2013

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana Del Rey

  .

  ...

  .

  Lana Del Rey, artiestennaam van Elizabeth Woolridge Grant (Lake Placid (New York), 21 juni 1986), is een Amerikaanse singer-songwriter.

  Haar artiestennaam is gedeeltelijk afkomstig van de Hollywood-actrice Lana Turner en van een model Ford-auto, de Del Rey. Echter, in het tijdschrift Humo van 27 januari 2012 zegt ze dat ze de namen Lana en Del Rey gewoon prachtig vond klinken, maar dat de namen niets met de actrice en het automerk te maken hebben.

  Ze bracht een debuutsingle uit op YouTube onder de titel: Video Games dat binnen een maand een miljoen hits trok en inmiddels op meer dan 34 miljoen staat. Een boeking in oktober 2011 voor een show in Londen was binnen een half uur uitverkocht.


   

   

   

  Born To Die verscheen als reguliere uitgave welke 12 tracks bevat, luxe-uitgave met 3 extra bonustracks en op vinyl als dubbel-lp. Op 12 november 2012 is het tweede album van Lana Del Rey Born To Die: Paradise Edition verschenen. Het album is een tweedelige re-release van haar vorige album Born To Die, het eerste deel bestaat uit haar debuut album Born To Die, het tweede deel The Paradise Edition bevat 9 nieuwe nummers.

  Lana Del Rey was op 29 juni 2012 te beluisteren op Rock Werchter,

  waarna ze met haar wereldtour
   opnieuw zal verschijnen op 31 mei 2013 in Vorst Nationaal te Brussel.

  Critici houden zich niet in als het gaat om de muziek van de wereldbekende ster Lana Del Rey. De 26-jarige zangeres zou zelfs onder vuur zijn genomen omdat ze niet weet wie ze is en ze "haar carrière heeft opgebouwd op kwade trouw". Dat zijn harde woorden die Del Rey in de mond neemt over zichzelf.

   
  “Als ik voel dat mensen mijn muziek niet graag hebben, dan heb ik de neiging om te gaan drinken."
  Lana Del Rey

  Elizabeth Grant of hoe de zangeres echt heet, heeft een kwetsbare kant van zichzelf getoond in een interview

   die ze in mei 2013 gaf

   in het Canadese blad Fashion. Ze sprak er over de veelvuldige kritiek op haar muziek en op haar zelfgemaakte persoonlijkheid.   

  "Ik vind mijn werk belangrijk, maar ik voel dat ik er niet altijd respect voor krijg", vertelde Del Rey in de publicatie. "Ik geloof niet in de harde leerschool, ook al heb ik ze gehad. Heel het verhaal over wat je niet klein krijgt, maakt je sterker, is zo hard niet waar." Del Rey vertelde in het interview over wat kritiek met haar doet. "Als ik voel dat mensen mijn muziek niet graag hebben, dan heb ik de neiging om te gaan drinken." Vervolgens sprak ze er over haar alcoholprobleem toen ze tiener was.

  Soundtrack van 'The Great Gatsby'
  Del Reys song 'Young and Beautiful' is nu op verschillende radiozenders te horen en neemt een prominente plaats in op de soundtrack van de film 'The Great Gatsby' van Baz Luhrmann. Ze coverde onlangs ook meerdere klassieke hits, onder andere 'Summer Wine' van Nancy Sinatra en 'Chelsea Hotel No. 2' van Leonard Cohen.

  Misschien maken deze songs deel uit van een strategie om enigszins serieus te worden genomen?

  ...

  Lana Del Rey komt op 9juli 2016

  naarTW Classic te Werchter

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kool & The Gang
  .

  ...

  Kool & the Gang was een van de belangrijkste funk/disco-bands. De leden begonnen midden jaren 60 als de Jazziacs, pas in 1969 werd de naam veranderd in Kool & the Gang. De band had de grootste populariteit bij het grote publiek vanaf het eind van de jaren 70 tot midden jaren 80.

  In de Verenigde Staten waren ze al populair als een vrijwel volledig instrumentale funkband. Hun eerste internationale succes kregen ze door hun bijdrage aan de film Saturday Night Fever uit 1977. Een jaar later kwam de leadzanger James "JT" Taylor bij de band, en grote hits als Ladies' Night, Celebration en Get down on it volgden. De koers die toen gevaren werd ging wat meer naar de disco.  In 1985 deden ze mee met het groots opgezette Live Aid. In hetzelfde jaar scoorden ze ook hun grootste crossover hit 'Cherish.

  In 1988 verliet James J.T. Taylor de band om een solocarrière te starten, die commercieel gezien overigens niet echt uit de verf kwam. Kool & The Gang scoorde hierna geen hits meer.


  Op 20 juni 2006 overleed, na een langdurige ziekte, de in New Jersey geboren gitarist Claydes Charles Smith, op de leeftijd van 57 jaar. Behalve bij het oprichten van de band was hij ook betrokken bij het componeren van het nummer 'Celebration'.

  In maart 2011 waren Kool & The gang
  nog te zien & te horen te Brussel...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antonio Vivaldi

  .

  ...

  .  Antonio Lucio Vivaldi (Venetië, 4 maart 1678 – Wenen, 28 juli 1741), bijgenaamd Il Prete Rosso (de rode priester) was een Italiaanse violist, priester en componist.

  Hij werd geboren in Venetië, mogelijk tijdens een aardbeving. Zijn vader die een kapper en violist was, hielp hem in zijn carrière in de muziek en meldde hem aan bij de Cappella di San Marco, waar vader Vivaldi zelf een vooraanstaand violist was.

  In 1703 werd Vivaldi priester. Hij kreeg al snel de bijnaam Il Prete Rosso ("de rode priester met viool"), vermoedelijk vanwege zijn rode haar. Vanaf 1704 hoefde hij niet meer deel te nemen aan de heilige mis in verband met zijn slechte gezondheid: hij leed aan astma. Maar volgens sommigen mocht hij de mis niet meer opdragen omdat, als hij inspiratie kreeg voor een nieuw muziekstuk, hij dat gewoon ging opschrijven tijdens de mis. Vivaldi werd violist in een meisjesweeshuis in Venetië, het Pio Ospedale della Pietà. De musicerende wezen stegen snel in aanzien, ook in het buitenland. Omdat meisjes eigenlijk geen muziek mochten spelen, gaven zij concerten van achter een doek. Voor hen schreef Vivaldi de meeste van zijn concerten, cantates en gewijde muziek. In 1705 werd de eerste verzameling (raccolta) van zijn werk gepubliceerd en er zouden er nog vele volgen. Als hij niet op één van zijn vele reizen was, vervulde Vivaldi verschillende taken in het weeshuis. In 1713 kreeg hij de verantwoordelijkheid voor alle muzikale activiteiten in het instituut. Hij stierf op 28 juli 1741.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen....
  Bestand:Queen 1984 012.jpg


  Queen is een Engelse rockgroep. Queen is opgericht in 1970 in Londen door gitarist Brian May, zanger Freddie Mercury en drummer Roger Taylor, aangevuld met bassist John Deacon in 1971. Met tientallen hits in de jaren 70, 80, 90 en 00, is Queen de succesvolste pop(rock)groep in de geschiedenis.

  De band staat bekend om de muzikale veelzijdigheid, de gelaagde arrangementen en harmonieën en de krachtige liveoptredens. Het optreden tijdens Live Aid in 1985 werd 20 jaar later verkozen tot het beste liveoptreden aller tijden.

  Queens grote doorbraak begon in 1974 met de singles Killer Queen en Now I'm Here van het album Sheer Heart Attack en jaar later met het album A Night at the Opera met de nummer 1-hit Bohemian Rhapsody. Queen heeft in totaal vijftien studioalbums, zeven livealbums, twee ep's, tien dvd's, meerdere verzamelalbums en tientallen singles uitgebracht. Ook hebben alle bandleden solo-projecten ondernomen. Naar schatting heeft de band wereldwijd meer dan 300 miljoen albums verkocht, waardoor ze bij de meest succesvolle bands ter wereld behoort.

  Na Mercury's overlijden in 1991 heeft Deacon zich, op enkele optredens na, teruggetrokken uit het publieke leven. May en Taylor bleven wel samenwerken. Van 2005 tot 2008 deden ze dit met de Britse zanger Paul Rodgers. Onder de naam Queen + Paul Rodgers is een nieuw studioalbum opgenomen en zijn twee tournees gehouden.


  Zanger Paul Rodgers stapt op bij Queen

  in 2009

  zanger paul rodgers stapt op bij queen


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N'Roses  Guns N' Roses is een
  Amerikaanse hardrockband. De band is opgericht in Los Angeles in 1985.

  Guns N' Roses werd in 1985 opgericht door zanger Axl Rose, gitaristen Tracii Guns en Izzy Stradlin, bassist Duff McKagan en drummer Robbie Gardner. De naam Guns N' Roses werd afgeleid van de twee bands, die samen uiteindelijk Guns N' Roses vormden: 'L.A. Guns' en 'Hollywood Rose'. Bij het eerste geplande optreden konden Tracii en Gardner namelijk niet verschijnen, waarna McKagan zijn best deed alsnog muzikanten te vinden. Hij was het, die de voor hem niet onbekende gitarist Slash en drummer Steven Adler (Hollywood Rose en daarvoor Roadcrew) als vervanging toevoegde, de originele samenstelling was toen een feit. (Duff schipperde tussen Hollywood Rose en L.A. Guns in en bracht ze samen.) In deze gloednieuwe samenstelling kon het vijftal alsnog enkele optredens verzorgen. Duff gaf later aan dat ze er niets aan over hadden gehouden, maar dat het de band 'Guns N' Roses' versterkte.Bed of roses is één van hun grote hits.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De solden blijven maar duren.... nu met Koningginnehapje


  Koninginnenhapje(Vol au vent) was sterk afgeprijst in de supermarkt...

  Voor die prijs kan ik geen kieken klaarmaken...

  Ovenschotel wat ingewreven met olie....
  een paar koningginnehapjes erin en klaar was kees...

  Vrouwlief stak 1 euro ipv 2 euro in winkelkar(was peuterwerk om die eruit te krijgen)
  Vrouwlief keek aan de ingang naar een reclamebord
  lap....schuifdeur ging dicht en winkelkar zat ertussen...
   Ik bekeek een verpakking...
  Vrouwlief vroeg aan mij....tot hoe laat is dat goed....
  Winkelen is dus ook gezond voor de lachspieren...
  Categorie:Koken  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Dion
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Nicole
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Brigitte
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Henk & Anneke
 • Maroeska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Khebo
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Marli
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Ester & Leon
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Anny & Gilbert

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Harmke
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Anny
 • Patty & Freddy
 • Julien...brabbeliaans
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • Tonny

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Diana
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Gastenboek
 • Midweeksegroetjes
 • Lieve groetjes dikke knuffel prachtige crea hmmm dat ziet er lekker maatje
 • Lieve midweekgroetjes maatjes
 • Lieve midweekgroetjes maatjes
 • Dag Rudi knappe crea

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!