NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 3 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto

Kleinkind Jack

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Sardines gemarineerd...
 • Ciabattabrood met ......
 • Antonio Vivaldi
 • Oude brokkelkaas...
 • Droge worst...
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (135)
 • Dieren (365)
 • Dranken (128)
 • Film (562)
 • Fotografie (643)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (430)
 • Koken (1269)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (113)
 • Mode (290)
 • Moppen (107)
 • Muziek (730)
 • Nieuws (1552)
 • Ons tuintje (652)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (717)
 • Wetenschap (347)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  jules
  blog.seniorennet.be/jules

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie...

  .

  ...

  .

  David Robert Jones, beter bekend onder zijn artiestennaam David Bowie (Londen, 8 januari 1947 - New York, 10 januari 2016) was een Engelse musicus, songwriter en acteur. Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten van de jaren zestig tot heden.

  David Bowie werd bekend vanwege wereldhits, zoals Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Let's Dance, Dancing in the Street, Heroes en Under Pressure. In Nederland had Bowie vijf nummer 1-hits. Daarnaast is hij bekend van de verschillende imago's, die vooral in de jaren zeventig excentriek te noemen waren.

  Laatste clip van David Bowie was

  voorafspiegeling van zijn dood

  Drie dagen voor Bowie overleed,
  lanceerde hij zijn laatste clip, die nu een soort van voorafspiegeling van zijn dood lijkt te zijn. In 'Lazarus' speelde de zanger namelijk een verontruste ziekenhuispatiënt, de clip werd geregisseerd door Johan Renck.(Ellen Provoost)

  In de clip zie je hoe een getormenteerde Bowie in een ziekenhuisbed ligt met een verband rond zijn hoofd. Op de plaats waar je zijn ogen zou verwachten, zitten twee knopjes. De lyrics Look up here, I'm in heaven klinken vandaag wel heel erg wrang. Ook zie je in de video hoe Bowie met veel moeite een brief probeert te schrijven, wat nu een verwijzing naar zijn testament lijkt. Ook de titel 'Lazarus' zal bewust gekozen zijn, dat is namelijk een bijbelfiguur die in het Johannesevangelie voorkomt. Lazarus was persoonlijk bevriend met Jezus. Het evangelie verhaalt dat hij door Jezus uit de dood werd opgewekt nadat hij reeds vier dagen voordien gestorven was.

  Glass Spider Tour (1987)

  Renck zei na het inblikken van de clip dat het een hele eer was om samen te werken met een genie als Bowie. "Hij is erg intuïtief, speels, mysterieus en intens. Ik wil geen clips meer maken nu ik weet dat het nooit meer zo formidabel en bevredigend zal zijn als dit."

  Vrijdag 8 januari bracht David Bowie zijn laatste album 'Blackstar' uit. Producer Tony Visconti zei naar aanleiding van de lancering dat hij en Bowie veel geluisterd hebben naar Kendrick Lamar. "Hij is erg open minded. Deze artiest gooit alle stijlen door elkaar op zijn album en dat is wat wij wilden bereiken. We wilden vooral geen rock 'n roll meer maken."

  Bowie tijdens de Heathen Tour in 2002

  David Bowie is 18 maanden ziek geweest, maar heeft dat al die tijd geheim kunnen houden voor de buitenwereld. Dat is niet zo abnormaal volgens Bart Steenhaut, muziekjournalist bij Het Laatste Nieuws.

  "Bowie heeft zijn privéleven altijd enorm goed afgeschermd van de buitenwereld", zei Steenhaut deze middag in VTM NIEUWS. "Er zijn niet veel mensen die dicht bij hem stonden, dus zij zullen het wel geweten hebben. Maar het is Bowie goed gelukt om het nieuws heel ver van de media weg te houden." Bowie liet nooit het achterste van zijn tong zien, en ook zijn muzikanten wisten dat. "Ze moesten allemaal een soort geheimhoudingsclausule ondertekenen van Bowie. Zo was elke plaat die uitkwam, een echte verrassing", aldus nog Steenhaut.

  Wie wel wist dat het niet goed ging met Bowie, was de Vlaamse theatermaker Ivo Van Hove. Die regisseerde Bowie's muziektheatervoorstelling 'Lazarus', die begin december in New York in première ging. Van Hove zei dat Bowie hem "meteen" had verteld over zijn ziekte, tijdens hun samenwerking. "Ik heb een man in strijd gezien. Die heeft gevochten als een leeuw en die ondertussen bleef werken als een leeuw. Ik had daar ongelooflijk veel respect voor," aldus Van Hove.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Sinatra

  .

  ...

  Francis Albert Sinatra (Hoboken (New Jersey), 12 december 1915 – Los Angeles (Californië), 14 mei 1998

  was een Amerikaans zanger, acteur, filmproducent en filmregisseur

  Frank Sinatra, geboren in Hoboken (New Jersey), besloot zanger te worden nadat hij Bing Crosby op de radio hoorde. Hij begon in kleine clubs in New Jersey, en kwam op die manier onder de aandacht van trompettist en bandleider Harry James.

  Na een korte periode met James sloot hij zich aan bij het Tommy Dorsey Orchestra, en na zijn debuut met hen in 1940 werd hij beroemd als zanger. Hij had een grote aantrekkingskracht op de tieners van die tijd (de zg. bobbie soxers), die een heel nieuw publiek waren voor populaire muziek. Deze muziek was tot dan toe voorbehouden aan volwassenen, en Sinatra werd zo het eerste tieneridool.

  Eind jaren veertig en begin jaren vijftig ging het bergaf met zijn carrière, maar hij maakte een terugkeer op het witte doek in de film From Here to Eternity. Hij verscheen daarna in veel verschillende films, in het bijzonder The Man with the Golden Arm en The Manchurian Candidate.

  In de jaren vijftig en zestig was Sinatra een populaire attractie in Las Vegas. Hij was bevriend met Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford en Joey Bishop, en samen vormden zij de Rat Pack – een losse groep muzikanten en zangers die vrienden waren en samen feest vierden. Samen met andere Rat Pack-leden speelde hij in een aantal films, waaronder Ocean's 11, Sergeants 3 en Robin And The 7 Hoods.

  Zijn hele carrière werd hij ervan beschuldigd contacten in het maffia- en criminele milieu te hebben.

  Zijn stem is onmiddellijk herkenbaar, en wordt beschreven niet alleen in termen van kracht en charisma, maar ook van nostalgie en tederheid. Sinatra wordt daarom ook wel The Voice genoemd. Er wordt ook vaak naar hem verwezen als Ol' Blue Eyes.

  Sinatra was getrouwd met Nancy Barbato (1939–1951), Ava Gardner (1951–1957), Mia Farrow (1966–1968) en Barbara Blakeley (1976–1998, zijn dood). Met Barbato kreeg hij dochters Nancy en Tina en zoon Frank Jr.

  Hij overleed in 1998 op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Zijn laatste woorden waren: "I'm losing, verwijzend naar zijn gevecht om in leven te blijven. Sinatra is begraven in het Desert Memorial Park in Cathedral City, Palm Springs, Californië. Op zijn grafsteen staat de tekst "The Best is Yet to Come"

  ...

  Frank Sinatra zou op

  12 - 12 - 2015

  100jaar geworden zijn

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enrique Iglesias

  .

  ...

  .

  Enrique Miguel Iglesias Preysler (Madrid, 8 mei 1975) is een Spaans zanger. Hij zong aanvankelijk alleen in het Spaans, maar breidde tegen het einde van de jaren 90 zijn repertoire uit met liedjes in het Engels en Frans. Als acteur maakte Iglesias zijn debuut in de film Once Upon a Time in Mexico, die in 2003 uitkwam.

  Iglesias is de jongste zoon van Julio Iglesias en Isabel Preysler. Hij heeft een oudere zus, journaliste Chabeli Iglesias, en een oudere broer, zanger Julio José. Toen Enrique drie jaar was gingen zijn ouders uit elkaar. Iglesias' moeder heeft nog twee dochters uit latere relaties: Tamara Fálco en Ana Boyer. Zijn vader heeft nog vijf kinderen met de Nederlandse Miranda Rijnsburger: Miguel Alejandro, Rodrigo, de tweeling Cristina en Victoria en Guillermo.

  Iglesias had sinds 2002 een relatie met de Russische tennisster/model Anna Koernikova. In oktober 2014 werd bekend dat het stel uit elkaar was. Ze leerden elkaar kennen op de set van de videoclip voor zijn hit Escape. Geruchten dat de relatie zou zijn verbroken bleken een grap te zijn van het stel zelf. Desondanks werd Iglesias in september 2005 gekroond tot 'meest sexy vrijgezel' door het Spaanse tijdschrift People en Español. Hij werd geprezen voor zijn 'smeulende uiterlijk en zijn succesvolle cross-over uitstraling'.

  In juni 2007 verscheen Iglesias' album Insomniac waarvan de eerste single 'Do You Know (Ping Pong Song)' een hit werd. Op 19 november 2007 gaf hij zijn tweede concert in Nederland, in Ahoy Rotterdam. Eerder stond hij in 2002 in dezelfde zaal.

  In de voetsporen van zijn vader, die in de jaren 70 en 80 successen kende met liederen in meerdere talen, breidde ook Iglesias zijn repertoire uit met nummers in het Frans. In 2002 bracht hij de single Tes larmes sont mes baisers uit. In 2007 bracht hij samen met zangeres Nâdiya het nummer Laisse le destin l'emporter uit.

  In 2010 kwam Iglesias' album Euphoria uit. Daarop staan onder meer de singles I Like It met Pitbull, Heartbeat met Nicole Scherzinger, Dirty Dancer met Usher & Lil Wayne en Tonight (I'm F*cking You) met Ludacris. Zowel de titel als de videoclip van Tonight (I'm F*cking You) kwam hem in verschillende vele landen op kritiek te staan. Daarom werd deze op sommige plaatsen aangepast tot Tonight (I'm Loving You). Vervolgens maakte Iglesias bekend dat hij Euphoria Reloaded zou uitbrengen aan het einde van 2011. De eerste single werd I Like How It Feels, zijn derde samenwerking met rapper Pitbull. Enkele dagen later verscheen er een ander liedje genaamd Mouth 2 Mouth met Jennifer Lopez op Youtube. Dit werd de tweede single. I Like How It Feels deed het niet zo goed in de hitlijsten, waarop Iglesias bekendmaakte dat de Reloaded versie van Euphoria niet doorging. In 2014 kwam zijn album Sex and Love uit.

  Ook een heel mooi lied van hem vinden wij persoonlijk:

  Tired of Being Sorry

  Enrique Iglesias komt naar Las Vegas

  (Caesars Palace)

  met zijn sex and love tour

  op 17 September 2016

  ..


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Script

  .

  ...

  The Script is een Ierse softrockband afkomstig uit Dublin, Ierland. Tegenwoordig is de groep die bestaat uit drie leden gevestigd in Londen na het tekenen van een contract bij een nieuw platenlabel. Hun debuutalbum The Script is uitgekomen in 2008.

  Mark Sheehan en Danny O'Donoghue zijn voormalige producers die gewerkt hebben met Rodney Jerkins, The Neptunes, Teddy Reilly en Dallas Austin. Ze werkten in de Verenigde Staten, maar keerden terug naar Ierland, waar ze Glen Power aannamen voor hun nieuw te vormen band. Ze tekenden bij Phonogenic in de lente van 2007 en brachten een ep uit op Last.fm.

  Hun debuutsingle We Cry werd Single van de Week op RTÉ 2fm, Today FM (Ierse radiozenders) en op BBC Radio 1. Hun tweede single, The Man Who Can't Be Moved werd succesvoller in heel Europa. Het nummer kwam in de hitlijsten in Spanje, Duitsland en Nederland waar het ook Alarmschijf op Radio 538 werd. Het debuutalbum The Script kwam in het Verenigd Koninkrijk en Ierland binnen op de eerste plaats van de albumlijst.

  De eerste single van het tweede album For the First Time kwam op de eerste plaats binnen in Ierland, en op de vijfde positie in het Verenigd Koninkrijk, maar steeg de week erna door naar de vierde positie. In Nederland bereikte het nummer een 16de positie in de Nederlandse Top 40.

  In 2009 won The Script een European Border Breakers Award. De European Border Breakers Awards zijn prijzen die jaarlijks worden uitgereikt aan tien jonge veelbelovende Europese artiesten die het jaar ervoor succesvol buiten de eigen landsgrenzen debuteerden.

  Op 12 november 2010 trad de band op in Ede, tijdens de eerste liveshow van The voice of Holland. De band bracht daar het nummer "For the first time" ten gehore met als gevolg een flinke stijging in iTunes. Op 1 februari 2011 gaf de band een optreden in het Amsterdamse Paradiso. Maandag 13 juni 2011 trad de band op op Pinkpop. Op vrijdag 7 december 2012 trad de band voor de tweede keer op bij The voice of Holland. Op vrijdag 25 januari 2013 stonden ze in het Ziggo Dome in Amsterdam en kregen ze een gouden schijf in Nederland voor de hit Hall of Fame.


  The Script

  kwam naar Rock Werchter(Belgium)  juli 2013

  &

  komt nu op 19 Maart 2015 naar

  Het Sportpaleis te Antwerpen...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Aka Colin Vearncombe  Black is het pseudoniem van de Britse singer-songwriter Colin Vearncombe (Liverpool, 26 mei 1962). Hij is vooral bekend van het lied Wonderful Life.


  Blacks eerste uitgave was Human Features, uitgebracht door Rox Records in 1981. In 1982 volgde een onafhankelijke uitgave, More than the Sun. Hierna tekende Black een contract bij WEA Records.

  In 1982 trad Black samen op met de Thompson Twins tijdens zijn "Quick Step and Side Kick" tour. De eerste uitgave van Black voor WEA was Hey Presto (1984), waarmee hij voor het eerst bekendheid verkreeg buiten het Verenigd Koninkrijk. De single werd onder andere uitgebracht in Australië. Na nog een tweede single bij WEA, More than the Sun, werd het contract met Black opgeheven.

  1985 was een slecht jaar voor Vearncombe, tot hij het (ironisch getitelde) lied Wonderful Life schreef. Dit lied, dat in eigen beheer werd uitgegeven, werd Blacks grootste hit tot dusver en leverde hem een contract op bij A&M Records. Daarmee begon Blacks internationale carrière. De singles Everything's Coming Up Roses en Sweetest Smile waren een bescheiden succes in het Verenigd Koninkrijk, maar zijn derde single, een heruitgave van Wonderful Life, was een wereldwijd succes. Het gelijknamige album uit 1987 was eveneens succesvol.

  Black verkocht in respectievelijk 1988 en 1991 wereldwijd meer dan 2 miljoen exemplaren van Comedy en Black. Ondertussen trouwde Vearncombe met de Zweedse zangeres Camilla Griehsel, bekend van de band One 2 Many. Omdat hij niet langer aan een groot platenlabel gebonden wilde zijn, richtte Vearncombe in 1993 zijn eigen platenmaatschappij op; Nero Schwarz (respectievelijk Italiaans en Duits voor zwart). Zijn eerste album bij zijn eigen maatschappij was Are We Having Fun Yet? (1993).


   

  Na een hiatus keerde Vearncombe in 2005 terug voor de opnames van Between Two Churches. In 2009 kwamen nog twee albums uit; The Given en Water On Stone .


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ozark Henry....Belgishe zanger
  .

   

  ...
  Ozark Henry
  is de artiestennaam van de Belgische singer-songwriter Piet Goddaer (Kortrijk, 29 april 1970)
  Tevens is hij een platenproducer en arrangeur.

  Piet Goddaer is de oprichter en het creatieve brein achter Ozark Henry. De inspiratie voor de bandnaam haalde hij uit een gebergte in de Verenigde Staten, Ozark mountains, en uit het boek "Junkie" van William S. Burroughs.

  Het eerste album van Ozark Henry, I'm Seeking Something That Has Already Found Me, was erg avantgardistisch getint. Het derde album, Birthmarks, vormde de overgang tussen eerdere experimentele muziek en popmuziek met klassieke invloeden, zoals strijk- en blaasinstrumenten. Birthmarks en het daaropvolgende album The Sailor Not The Sea zorgden voor de definitieve doorbraak bij het Belgische publiek. Sinds het album The Soft Machine worden zijn albums gekenmerkt door een meer mainstream geluid.

  Piet Goddaer schrijft, componeert en produceert zijn albums zelf, omdat hij zelf de controle wil hebben als hij zijn albums maakt, zodat hij op de beste manier het geluid kan vertolken dat hij in zijn hoofd hoort. Naast reguliere studioalbums heeft hij ook enkele soundtracks uitgebracht, waaronder die voor de verfilming van Thea Beckmans Kruistocht in Spijkerbroek, en produceert hij albums van andere artiesten.

  Goddaer is erom bekend altijd op zijn blote voeten op te treden.

  Piet Goddaer is ook hoogbegaafd.

  Aan het eind van 2007 verscheen het verzamelalbum A Decade, een dubbel-cd met verzamelde tracks van de vijf voorafgaande studioalbums, en een cd met remixen. A Decade werd voorafgegaan door de single Godspeed. A Decade markeert het bestaan van tien jaar Ozark Henry en de afsluiting van zijn Belgische periode.

  Voor eind april 2008 stonden er twee jubileumconcerten gepland in de Lotto Arena in Antwerpen.

  Van zijn 23 intimistische shows die hij in 2007 heeft gegeven in theaters in België gaf Ozark Henry een luxe cd uit bij dagblad De Morgen. Het album was getiteld Grace. In 2008 gaf Ozark Henry een paar concerten in Parijs, Amsterdam, Utrecht en Luxemburg als prelude voor de pan-Europese distributie van zijn albums. Verder speelde Ozark Henry in 2008 in Berlijn, Parijs en New York.

  Piet Goddaer verhuisde eind 2008 voor een paar muzikale projecten naar Parijs en wou er door het land toeren. Piet Goddaer vertrok begin 2009 naar New York om aan nieuwe nummers te gaan werken samen met Amerikaanse artiesten. Daarna volgde Berlijn. Dit wordt zijn nieuwe werkplek voor een tijdje. Goddaer vraagt zich af of een andere werkplek weer andere creatieve prikkels met zich mee brengen. Op 29 mei 2009 kwam zijn nieuwe single uit, getiteld Remains.

  Op 16 augustus 2009 meldde Piet Goddaer dat zijn gitarist Stef Catteeuw onverwacht overleden was.

  Daarnaast werkte Piet Goddaer aan een nieuw album. Het album is opgenomen in Albuñuelas in de Space Mountain Studios van 14 september 2009 tot en met 3 oktober tezamen met Youth, Tim Bran, David Knock, Matt Chandler, Joe Howards and Michael Rendall. Het album is uitgekomen in oktober 2010 en is getiteld Hvelreki, wat een IJslandse gelukwens is en letterlijk betekent "moge een walvis aanspoelen op jouw strand".. Ozark toert in die periode met een nieuwe band bestaande uit Jihea Oh, Remi Aguilella, Matt Chandler en Didier Deruytter.

  Ozark Henry wint Radio 2 Zomerhit 2013
  De Radio 2 Zomerhit gaat dit jaar naar de West-Vlaming Ozark Henry, met zijn nummer 'I'm Your Sacrifice'. De trofee werd voor de 39ste keer uitgereikt, door minister van Media Ingrid Lieten (sp.a).

  De Kortrijkzaan haalde het dankzij de Radio 2-luisteraars in de finale van De Romeo's...

  Ozark Henry komt op

  27 - 11 - 2015

  samen met het Nationaal Orkest

  van Belgie naar de

  Lotto Arena

  Antwerpen


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gianna Nannini  Gianna Nannini
  (Siena, 14 juni 1956) is een Italiaanse zangeres. Ze is de zus van de gewezen Formule 1-piloot Alessandro Nannini.


  In 1979 had ze haar eerste hit met het lied America van het album California. Vijf jaar later werd haar album Puzzle een groot succes in Italië maar ook in West-Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 1986 had ze in diezelfde landen een grote hit met Bello e impossibile. Het album Maschi e altri ging in '87 één miljoen keer over de toonbank. Met het lied I Maschi van dat album nam Nannini in 1987 deel aan het Wereldsongfestival, de zangeres kon niet winnen, maar had wel een immense hit (in heel Europa, maar niet in Nederland), waar ze overigens wel een concert heeft gegeven: Utrecht, 22-11-1988.  In 1990 zong ze samen met Edoardo Bennato het lied Un'estate Italiana dat speciaal werd opgenomen voor het WK voetbal 1990 dat in Italië gehouden werd. De Italianen wonnen de wereldbeker niet maar toen ze dat in 2006 wel deden weerklonk het lied prompt in het Berlijnse stadion.  Het album Grazie werd in februari 2006 uitgegeven, het nummer Sei nell'anima werd een nummer 1-hit. Op 26 November 2010. op 54-jarige leeftijd, bevalt Nannini van een dochter, Penelope Jane Charlotte. Het album uit 2011, Io eTe is aan haar dochter opgedragen.  Gianna Nannini - Inno Tour 2013
  Op 28 Mei 2013
  Paradiso (main hall)...Amsterdam...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Wilde & Nena....weekendmusic folks


  Kim Wilde
  , geboren als Kim Smith (Chiswick (West-Londen), 18 november 1960) is een Brits zangeres en tuinierster. Ze debuteerde in 1981 met de new wave classic Kids in America, een top 10-hit in Nederland en nummer 2 in Engeland. In 1987 haalde ze nummer 1 in Amerika met haar versie van the Supremes' You Keep Me Hangin' On. Wildes carrière was onvoorspelbaar, met veel pieken en dalen. Tussen 1998 en 2005 was ze voornamelijk bekend als tuinierster in Engeland. In 2006 keerde ze met redelijk succes terug als solo-artiest, dat was na haar eerste nummer 1-hit in 2003 samen met Nena.


  Kim Wilde werd geboren als eerste kind van Marty Wilde, bekend rock-'n-roll-zanger in de jaren '50 en Joyce Baker, die deel uitmaakte van de Vernons Girls.

  Als kind ging Kim naar de Oakfield Preparatory School in Dulwich. Ze verhuisde met haar familie naar de provincie Hertfordshire toen ze negen jaar oud was. Daar ging ze naar de Presdales School, Ware. Haar opleiding volgde ze aan de kunstacademie in St. Albans . Ze tekende een contract bij Mickie Mosts RAK Records in 1980 nadat ze was ontdekt als zangeres en popster tijdens het zingen van achtergrondvocalen bij een opname van haar broer.

  Nena...  Gabriele Susanne Kerner (Hagen, 24 maart 1960), beter bekend onder de naam Nena is een Duitse zangeres, actrice en presentatrice. De gelijknamige band Nena scoorde in de jaren tachtig grote hits met onder andere 99 Luftballons, Nur geträumt, Leuchtturm, Fragezeichen en Irgendwie, irgendwo, irgendwann. In 1989 ging Nena solo. Aanvankelijk met redelijk succes, maar in de jaren negentig nam het succes af. In 2002 maakte zij echter een succesvolle comeback. Nena heeft wereldwijd meer dan 22 miljoen platen verkocht. Het genre muziek dat Nena maakt is popmuziek, maar op verschillende albums zijn ook rock en elektronische elementen te horen. Inmiddels zit zij al ruim dertig jaar in het vak.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boney M.  Boney M. is een van oorsprong Duitse discogroep die bijzonder succesvol was in de jaren zeventig

  De groep werd gecreëerd door producer Frank Farian in 1975 en bestond uit vier West-Indische artiesten uit Engeland, Duitsland en Nederland: zangeressen Marcia Barrett en Liz Mitchell, model Maizie Williams en de in 2010 overleden dj Bobby Farrell. Boney M is bekend van de mix van blanke en zwarte muziek; de producer Farian is blank en de zangers zijn zwart. Daarbij hebben veel nummers een zwarte (emancipatoire) achtergrond, zoals No more chain gang van het album Oceans Of Fantasy.

  De eerste single die Farian onder de naam Boney M uitbracht, was Baby do you wanna bump? in 1975. De schaarse teksten in dit lied werden door hemzelf ingezongen. Het nummer werd een hit en Farian besloot een team van dansers en zangers aan te trekken.

  De groep heeft vele wisselingen van leden gehad (Maizie Williams was het enige originele lid dat overbleef)

  Farrell werd in 1982 vervangen door Reggie Tsiboe. Reggie Tsiboe bleek een gedegen zanger en muzikant en had, in tegenstelling tot Farrell, een flinke vocale inbreng bij Boney M. vanaf 1982. De laatste grote Boney M. hit, "Kalimba De Luna" uit 1984 is hier een voorbeeld van. Farrell begon vruchteloos een solocarrière en kreeg tenslotte hulp van Farian die voor Farrell en Boney M de hit Happy Song produceerde en Farrell in 1985 weer terughaalde naar Boney M. In 1986 stopte de groep, om in 1988 weer bij elkaar te komen. In 1989 viel het doek opnieuw.
  Rivers of Babylon, waarvan de tekst gedeeltelijk afkomstig is uit de Psalmen 19 en 137, werd de op één na best verkopende single aller tijden in Engeland in 1978, terwijl de tweede A-kant Brown girl in the ring veel werd gedraaid in radioprogramma's. Er werden rond de 2 miljoen exemplaren van verkocht. In de Nationale Hitparade stond de single 11 weken op #1. Door de verkoop van 400.000 singles was het in 1978 de bestverkochte single van Nederland.

  De groep had een tweede miljoenensucces met hun versie van de calypso-klassieker Mary's boy child, oorspronkelijk van Harry Belafonte. In een lijst van de best verkochte singles in Engeland, uitgegeven in 2002, stond Boney M op een respectievelijk vijfde en tiende plaats met de twee bovenstaande singles. Het is de enige act die twee keer in de top 10 stond; iets dat zelfs The Beatles niet wisten te bereiken.

  Boney M werd, samen met ABBA, een van de weinige westerse bands die ook succes behaalden buiten Europa en de VS, met name in landen als India en Sri Lanka. De groep kende diverse bezettingswissellingen en viel na 1992 uiteen in drie formaties die ieder rond een voormalig groepslid zijn geformeerd. Later zouden dat vier formaties worden. Hierbij mag worden aangemerkt dat de formatie met lead zangeres Liz Mitchell als officiële erkend wordt en internationaal het meest succesvol is. Liz Mitchell heeft als enige voormalig lid de officiële autorisatie van Frank Farian, die alle rechten omtrent Boney M. bezit, om op te treden onder de naam Boney M. en zij kan als enige de Boney M. sound live tot leven brengen vanwege haar grote vocale inbreng en herkenbare stemgeluid. Als tegenprestatie blijft zij beschikbaar voor Frank Farian voor promotie van Boney M. releases en nieuwe Boney M. opnames zoals in 1992 ("Stories"), 1994 (4 nieuwe tracks op de compilatie "More Gold") en 2005 ("A Moment Of Love").


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claude Barzotti

  Claude Barzotti Galerie photo

  Claude Barzotti
  , echte naam: Francesco Barzotti (Châtelineau, 23 juli 1953) is een Belgische zanger.

  Hoewel hij in België geboren was groeide hij vooral op in Sicilië (Villarosa) waar hij door zijn grootvader werd opgevoed. Hij was geen goede student, enkel de muzieklessen interesseerden hem. Zijn ouders steunden hem in zijn interesse voor muziek en kochten hem zijn eerste gitaar toen hij acht jaar oud was. Zijn ouders emigreerden van België naar Zwitserland naar Luxemburg tot ze zich uiteindelijk definitief gingen vestigen in België in Court-Saint-Étienne (Waals-Brabant). Op dat ogenblik is Claude 18 en gaat hij opnieuw bij zijn ouders wonen.

  Later keerde Claude terug naar Italië om er een muziekcarrière uit de grond te stampen, maar het was Roger Weylemans, de directeur van Vogue in België, die hem in 1973 de kans gaf zijn eerste LP op te nemen. Deze kent echter maar weinig succes. Maar zijn grote doorbraak kwam toen hij ontdekt werd door Pierre en Michel Célie die hem zijn eerste album lieten opnemen. Claude had alle vertrouwen in hen en liet hen zelf beslissen over de studio, de teksten, de nummers, etc. Het nummer Madame kende in 1983 een groot succes: er werden meer dan 400.000 exemplaren van verkocht. Maar het is met het lied Le Rital dat hij later dat jaar zijn roem heeft verkregen. Vooral in Canada is hij erg beroemd.

  In 1990 kreeg hij opnieuw meer succes in Europa met zijn nummer Aime-moi.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen overleden op 82jarige leeftijd...  .

  ...

  .

  Leonard Cohen in 2008
  Leonard Norman Cohen ,  (geboren 21 september 1934- Los Angeles,Californië  

  07 november 2016)

  is een Canadese singer-songwriter, musicus, dichter en romanschrijver. Zijn werk vaak onderzoekt religie, isolatie, seksualiteit en interpersoonlijke relaties. Cohen is ingewijd in de Amerikaanse Rock and Roll Hall of Fame en zowel de Canadese Music Hall of Fame en de Canadese Songwriters Hall of Fame . Hij is ook een metgezel van de Orde van Canada , 's lands hoogste burgerlijke onderscheiding

  ...

  Voor ons was Leonard één van de beste

  singer-songwriters ooit met

  heel aangrijpende teksten

  die recht uit het hart kwamen

  ...  Sir Leonard CohenSir Leonard Cohen

   

    


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gheorghe Zamfir

  .  Gheorghe Zamfir (Găești (Roemenië), 6 april 1941) is een virtuoos Roemeens panfluitist. Hij was aanvankelijk autodidact en zette zijn opleiding voort aan het conservatorium van Boekarest, waar hij een leerling was van Fănică Luca, en aan het conservatorium van Boekarest (1968).

  Zamfir kreeg bekendheid bij het grote publiek toen hij ontdekt werd door de Zwitserse etnomusicoloog Marcel Cellier, die in de jaren 1960 een diepgaande studie deed naar de Roemeense volksmuziek.

  Zamfir heeft de panfluit bekendheid gegeven bij het moderne publiek en in sterke mate ertoe bijgedragen dat dit oude instrument aan de vergetelheid werd ontrukt. Hij heeft veel platen met panfluitmuziek uitgegeven, en zijn lied De Eenzame Herder wordt gespeeld in Quentin Tarantin's film Kill Bill Vol. 1. Het lied was eerder een grote hit als thema van de televisieserie De Verlaten Mijn. Ook leverde Zamfir een bijdrage aan Ennio Morricone's muziek voor Sergio Leone's film Once Upon a Time in America. Naast veel traditionele Roemeense volksliederen heeft Zamfir ook de uit het Andesgebied stammende melodie "De vlucht van de condor" (El condor pasar) wereldwijde bekendheid gegeven.

  Hij is bekend als "De Meester van de Pan Flute '


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingredienten ei..tomaat.. provencaalse saus..Garamasala-Tandoori & paprikakruiden


  Ik ga dit klaarmaken riep ik tegen vrouwlief...
  Momentje zei ze,heb nog een restje provencaalse saus in de diepvries...
  samen met rest patatjes..tomaat & wat Tandoori-Garamasala & paprikapoeder kruiden hadden we weer gegeten...
  Waar is mijn gebakken ui vroeg vrouwlief?...
   Sorry schat....vergeten zei ik...

  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dr. Alban

  .

  ...

  .

  Dr. Alban, echte naam Alban Nwapa

  (Enugu, 26 augustus 1957)

  is een Nigeriaanse rapper,

  die aan het begin van de jaren negentig

  enkele grote hits scoorde

  In de jaren tachtig vertrok Dr. Alban

  op 23-jarige leeftijd naar Zweden om tandheelkunde te studeren.

  In 1990 studeerde hij af en werd hij tandarts.

  In datzelfde jaar bracht hij zijn

  eerste single uit,

  Hello Africa

  ...

  Zijn grootste hit scoort hij in 1992 met de single It's my life, dat in veel landen

  (waaronder Nederland) de nummer 1-positie behaalde.

  De teksten van Dr. Alban gaan meestal over wijsheid, vrijheid en liefde

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Chainsmokers

  .

  ...

  .

  The Chainsmokers is een Amerikaans dj-duo

  ...

  The Chainsmokers begon in 2012 als danceproject

  ...

  In 2014 braken ze door met de single #Selfie

  ...

  In 2016 hadden ze hits met Roses

  &

  Don't Let Me Down,

  een samenwerking met Daya

  ...

  Roses" is ook een single van het Amerikaanse DJ duo The Chainsmokers.

  Het werd uitgebracht als de tweede single van hun debuut EP, Bouquet op 16 juni 2015.

  De single bevat vocalen van de Amerikaanse zangeres Elizabeth Roze Mencel,

  beter bekend als Rozes

  ...

  The Chainsmokers waren op 22 Juli 2016

  te horen op Tomorrowland 2016

  ...

  21 Oktober 2016

  Paradiso Noord,

  Tolhuistuin,

  Amsterdam

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Scorpions

  .

  De band werd opgericht in 1965, een jaar na hun naamgenoot uit Engeland. Het eerste album van de Scorpions kwam echter pas uit in 1972. De band werd internationaal bekend in 1984 met het album Love at First Sting. Op dit album stond de bekende single Still loving you. Met het nummer Wind of Change haalde de band in 1991 nog een nummer 1-hit in Nederland. Het nummer Wind of Change werd geschreven over de veranderingen in Oost-Europa in die tijd.

  Scorpions was de eerste Westerse band die in de voormalige Sovjet-Unie mocht optreden. Op 21 juli 1990 was Scorpions samen met veel andere bands bij de voorstelling The Wall van Roger Waters in Berlijn.

  In 2010 hebben ze besloten om hun laatste album op te nemen met de naam Sting in the Tail. En daarna volgt een 3 jaar durende afscheidstournee.
  Op 26 November 2011 traden de Scorpions
   nog op te Brussel(Vorst Nationaal)

  The Scorpions komen naar

  het Sportpaleis te

  Antwerpen

  op

  22 - 11 - 2015

  ... 

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ane Brun

  Ane Brunvoll (10 maart 1976), beter bekend als Ane Brun is een zangeres/songwriter, geboren en opgegroeid in Molde, Noorwegen. Ze woont sinds 2000 in Stockholm, Zweden. Ze is medebeheerster van een platenlabel, genaamd DetErMine Records ("het zijn mijn opnamen").

  Bruns muzikale carrière begon vrij laat. Op het moment dat ze 21 jaar werd, kreeg ze belangstelling voor de akoestische gitaar. In 1998 deed ze haar eerste, kleinschalige optredens in de straten van San Sebastian en Barcelona. Een jaar later keerde ze terug naar Noorwegen, ditmaal naar de plaats Bergen. Hier heeft ze veel van haar eigen muziekcomposities geschreven. Kort daarna werd ze zangeres van de lokale band Damsels in Distress.

  In 2000 verhuisde Brun naar Stockholm, om daar naar meer muzikaal succes te zoeken. Na een aantal jaren liveoptredens te hebben gedaan in Noorwegen en Zweden, bracht ze eind mei 2003 haar eerste studioalbum in Scandinavië uit, getiteld Spending Time with Morgan. In de zomer van dat jaar werd het album tevens in verschillende landen binnen Europa uitgebracht. In Amerika werd het kort daarna ook uitgebracht, via V2 Records.

  Brun heeft samengewerkt met verschillende artiesten, zoals popgroep A-ha, Ron Sexsmith, Madrugada, Teitur Lassen en de electro-jazzband Koop.

  In 2010 toerde Brun als achtergrondzangeres met Peter Gabriel.  Het album voor haar 10 jarig muziekbestaan bevat covers, nieuwe versies van ouder materiaal en songs die nooit eerder uitgebracht werden. De plaat telt 20 nummers,  heet ‘Rarities’ en ligt vanaf 14 oktober 2013 in de winkel.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vengaboys

   

   

   

  .

  Vengaboys (uit te spreken als Bengaboys) is een Nederlandse dance-act die tussen 1997 en 2000 zowel in Nederland als daarbuiten grote hits scoort. In 2010 maakte de groep een comeback. De muziek van de Vengaboys valt onder dance, eurodance en eurohouse.
  De eerste single van de Vengaboys heet Parada de tettas en verscheen in de zomer van 1997. Aanvankelijk was er het verhaal dat twee dj's, DJ Delmundo en Danski, met een oude schoolbus de stranden van Spanje onveilig maakten. Onderweg zouden vier zangers en zangeressen opgepikt zijn, ieder afkomstig uit een ander werelddeel. Tijdens illegale optredens zou er ook regelmatig chaos zijn ontstaan, omdat de bandleden met bankbiljetten naar het publiek gooien. Verder zou de politie op hun hielen zitten en werden de mastertapes gestolen. Pas na enkele singles werd duidelijk dat achter DJ Delmundo Wessel van Diepen en achter Danski Dennis van den Driesschen schuil gingen. De vocale partijen werden niet echt gezongen door de dansers in de videoclips en op het podium. De naam Vengaboys was bedacht naar aanleiding van een opnamesessie voor het eerdere project Nakatomi waarbij een Spaanse gastzangeres heel vaak het woord 'benga' zong.

  Parada de tettas en de tweede single To Brazil werden bescheiden hits. Het grote succes kwam met Up & down, dat in het voorjaar van 1998 de top 10 haalde. Hetzelfde gebeurde met de singles We like to party en Boom boom boom boom, al zijn de opbouw en het ritme van de drie nummers bijna identiek. Op dat moment waren de Vengaboys ook doorgebroken in het buitenland. In Engeland kwam de groep vanuit het niets op 1 binnen met Boom boom boom boom en daarna nog eens met de opvolger We're going to Ibiza (origineel: Barbados van Typically Tropical uit 1975), dat ook in Nederland bovenaan de hitlijsten belandde. De Vengaboys zijn de enige Nederlandse groep met twee nummer 1-hits in Engeland. In 2000 verliet Robin Pors de groep. Hij bracht een solosingle uit getiteld I'll be right there, maar het werd geen hit.

  In 1999 en 2000 wonnen de Vengaboys tweemaal zowel de Exportprijs van Conamus voor de verkoopsuccessen in het buitenland als de TMF Award voor Beste Dance Act.

  In 2000 verscheen het tweede echte studio-album: The Platinum Album (op Up & Down - The Party Album en Greatest Hits Pt. 1 staan vrijwel dezelfde nummers). Van The Platinum Album kwamen de hits Kiss (when the sun don't shine), Shalala lala en Uncle John from Jamaica. Daarna ging het langzaam bergafwaarts. Cheekah bow bow (that computer song) wist nog net de Top 40 te bereiken, maar de afscheidssingle Forever as one (een ballad) bleef in de Tipparade hangen.

  In 2001 was een nummer van de Vengaboys te horen in de Charlie's Angels, maar Take me to the city verscheen niet op de soundtrack. Het werd wel alsnog uitgebracht op een tweede versie van The Platinum Album.

  Begin 2002 verlieten Yorick en Denise de groep. Denise ging in 2003 solo toen ze de Paula Abdul-cover Straight up uitbracht, maar het nummer kwam niet verder dan de Tipparade.

  De Vengaboys brachten geen nieuwe muziek meer uit en stopten uiteindelijk ook met optreden. In 2007 kwamen ze echter weer bij elkaar en werd er ook weer opgetreden. Eind 2009 werd via het YouTube-kanaal van de groep bekendgemaakt dat er gewerkt werd aan een comeback en Robin Pors kwam ook weer terug in de groep. In juni 2010 verscheen Rocket to Uranus. De Amerikaanse celebrityblogger Perez Hilton is te horen op de single en te zien in de clip. Ook oud-zanger Pete Burns van Dead or Alive maakt zijn opwachting in de clip, waarvan ook een versie in 3D uitkwam.

  In 2013 brachten de Vengaboys na een concerttour in Australië de single "Hot Hot Hot" uit.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Last...ode

  .

  ...
  Hans (James) Last

  (Bremen, 17 april 1929 + 9 juni 2015) was een Duits orkestleider.


  Last werd geboren als jongste kind van een meteropnemer. Tijdens de Tweede Wereldoorlog volgde hij een muzikale opleiding aan de militaire academie. Na de oorlog werd hij contrabassist en kwam hij met zijn broers terecht bij het orkest van Radio Bremen. In 1950, 1951 en 1952 werd hij uitgeroepen tot beste jazz-bassist van Duitsland. Hij verhuisde naar Hamburg en in de jaren zestig ontwikkelde hij zijn Happy Party Sound.

  Vanaf 1969 ging het James Last orkest op stap met wereldtournees en kleinere Europese rondreizen maar telkens met uitverkochte zalen. De show groeide door de jaren uit tot een grootschalig spektakel. Last heeft meer dan 200 gouden platen in ontvangst kunnen nemen.

  Na 42 jaar huwelijk verloor hij in 1997 zijn vrouw Waltraud, zij overleed aan kanker. In juni 1999 hertrouwde hij met de 30 jaar jongere Christine Grundner uit München. Zij wonen in West Palm Beach (Florida). Last heeft twee kleinzoons van zijn dochter Rina. Hij bleef, ondanks zijn hoge leeftijd, nog altijd actief.

  De Duitse orkestleider James Last is overleden. Hij stierf op 9 juni 2015

   in de Amerikaanse staat Florida na een korte ziekte in het bijzijn van zijn familie. Last werd 86.

  @Reuters

  Last was als uitvinder van de 'Happy Party Sound' de meest succesrijke Duitse orkestleider van na de Tweede Wereldoorlog. Hij werd in 1929 in Bremen geboren als Hans Last. Met zijn nonchalante stijl en popdeuntjes in bigband-formaat speelde hij perfect in op het gevoel bij de naoorlogse generatie. Hij toerde wereldwijd met zijn orkest.

  @ap

  Bekend van James Last zijn onder meer 'Elvira Madigan', 'Biscaya' en 'The Lonely Shepherd' ('De Eenzame Herder'), het thema van de televisieserie 'Golden Soak' ('De Verlaten Mijn') met de panfluitbijdrage van de Roemeen Gheorghe Zamfir, dat ook op de soundtrack staat van Quentin Tarantino's film 'Kill Bill Vol.1'.

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A-ha...
  A-ha was een popgroep uit Noorwegen, bestaande uit Paul Waaktaar-Savoy, Magne Furuholmen en zanger Morten Harket. De groep ontstond in 1983 en het trio verliet Noorwegen om in Londen een muziekcarrière op te bouwen.

  Hun debuutsingle "Take on Me" werd een grote hit, zowel in Europa als in de Verenigde Staten, mede door de bijzondere videoclip die veel op MTV gespeeld werd. Na twee populaire albums ging de verkoop enigszins achteruit, maar a-ha bleef met succes muziek maken.

  A-ha heeft het record op zijn naam staan van meeste betalende bezoekers op een eigen concert, namelijk een publiek van meer dan 195.000 mensen in het Maracana Stadion in Rio de Janeiro in Brazilië op 26 januari 1991.

  Ze hadden tot 2002 63 nummer 1 hits verdeeld over 27 landen: "Summer moved on" (17 landen), "Forever not yours" (12 landen), "Take on me" (9 landen), "Stay on these roads" (4 landen), "The sun always shines on tv", "The living daylights", "Minor earth major sky", "Velvet" en "The sun never shone that day" (elk 3 landen), "Crying in the rain" (2 landen), "Hunting high and low", "I've been losing you", "Manhattan Skyline" en "Touchy" (elk 1 land).

  Morten Harket heeft inmiddels ook een aantal solo-cd's uitgebracht: Poetenes Evangelium, Wild Seed en Vogts Villa. Morten Harkets stem heeft volgens sommige bronnen een bereik van 5 octaven.

  Pål Waaktaar-Savoy speelt samen met zijn vrouw Lauren Savoy en drummer Frode Unneland in de band Savoy. Van Savoy zijn er inmiddels al 4 cd's verschenen: Mary is coming, Lackluster me, Mountains of time en Reasons to stay indoors.

  Magne Furuholmen heeft samen met Kjetil Bjerkestrand onder de naam Timbersound diverse cd's uitgebracht, voornamelijk soundtracks voor films/televisieseries etc. Ook is Furuholmen in Noorwegen een bekende kunstenaar. Hij heeft al diverse exposities gehad en maakt kunstwerken van diverse materialen. Sinds 2010 is Furuholmen lid van de supergroep apparatjik.

  De leden van Coldplay en Keane hebben meerdere malen toegegeven geïnspireerd te zijn door a-ha en veel bewondering voor a-ha te hebben. Enkele quotes:

  Tim Rice-Oxley (Keane): "Take on me is quite possibly the best purely pop single of all time. No, I'm not exaggerating. It would certainly be up there, it's incredible. It just lifts you up." Richard Hughes (Keane): "You hear the inspiration best with Tom and his 'big soaring vocals'. But we're all influenced by the 80s sound that reached us in part via a-ha." Chris Martin (Coldplay) tegen Magne Furuholmen: "Your music seems simple, but when you give it a try, it's almost impossible to play. You've always got some bleeding weird chord. We've got three chords; you've got thirty."

  Op 15 oktober 2009 werd aangekondigd dat a-ha, 25 jaar na hun doorbraak, stopt in 2010. Er volgt nog een jubileum- en afscheidstour, de Ending On A High Note Tour. Op 10 oktober 2010 zullen ze een optreden verzorgen in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het laatste concert vond plaats in Oslo op 4 december 2010.

  Op 21 augustus 2011 speelde de band bij uitzondering nog éénmaal in Oslo op de nationale herdenkingsbijeenkomst voor de slachtoffers die vielen tijdens de aanslagen in Noorwegen 2011


  Categorie:Muziek  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Annie
 • Dion
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Nicole
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Brigitte
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Henk & Anneke
 • Maroeska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Khebo
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Onie
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Krautl
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Karin & Alex
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Marli
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Ester & Leon
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Anny & Gilbert

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Harmke
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Anny
 • Patty & Freddy
 • Julien...brabbeliaans
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • Tonny

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Diana
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Gastenboek
 • weekendgroet aan een lieve vriend xxx
 • Lieve groetjes vanwege DEWESTHOEK001
 • Hallo Rudy en Chrisje,
 • Goede morgen met een zonnetje
 • Ssssssst......... Het weekend komt eraan schattebouteken !!!!! Liefs Brigitte

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto


  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto
  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!