NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
 Rudi & Christine wonen op de buiten te West-Vlaanderen(Belgium)..(rond Brugge die scone)
 Hebben 2 kinderen en sinds kort
Bomma & Bompa van 2 kleinkinderen..
Hebben ook een hele grote gevaarlijke hond...Gizmo onze chihuahua 1,8kg nat gemaakt..
Onze hobby's zijn zowat van alles...
waaronder ook PSP.....tuinieren...koken..
muziek..fietsen..lezen & uiteraard eten
kortom..genieten van het leven..
Groeten van Pepé & Memé

Hartelijk welkom op m'n blog
Bienvenue sur mon site
Wilkommen auf meiner website
Welcome to my site

Cyberbompa & Bomma
   Chris
Foto

Zoon Jo &

 schoondochter Freya

Foto
Dochter Jannie &  schoonzoonThijs
Foto

 Onze 2 kleinkinderen

 Mauro & Brent

Foto
Foto
Inhoud blog
 • Boulogne met witte boterham
 • Zitbank kreeg ook een beurt...
 • Sofiane Hanni 'Profvoetballer van het Jaar', Preud'homme beste trainer
 • Kabeljauwfilets, mixt-salade, gekookte aardappelen vissaus
 • Buxus snoeien in de tuin
  Foto

  Ons lief klein Crapuleke....Lag ik daar maar...
  Foto
  BesteBloggers
  BlogSociety

  Categorieën
 • Crea's Rudietje (128)
 • Dieren (340)
 • Dranken (114)
 • Film (524)
 • Fotografie (586)
 • G+ (0)
 • Gezondheid (399)
 • Koken (1113)
 • Lessen leden (17)
 • Mails(alle) (109)
 • Mode (267)
 • Moppen (105)
 • Muziek (665)
 • Nieuws (1474)
 • Ons tuintje (578)
 • PPS Rudietje (28)
 • Sport (627)
 • Wetenschap (311)
 • Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  wolven
  blog.seniorennet.be/wolven

  SEO-PING

  Sluffertjes_creations

   photo tube 1 groot 16 -08 850 op 375px_zps7xmpnr6v.jpg
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europe

  .

  ...

  .

  Europe is een Zweedse band uit Upplands Väsby. Oorspronkelijk was Europe een progressieve rock-groep, maar om meer airplay te krijgen stapte Europe over op een softer geluid met een prominentere rol voor de keyboards. De band begon in 1979 onder de naam "Force". Met die naam wonnen ze in Zweden 'Luciarock', een talentenjacht voor bands. Ze speelden daar "In the Future to come" en "The king will return". Deze nummers zijn terug te vinden op hun eerste CD 'Europe'.


   

  Europe brak internationaal door met het nummer The Final Countdown uit 1986. Er is ook een wereldtour geweest die 'The final countdown' heette. Dit nummer stond in veel landen, waaronder Nederland en België, op nummer 1 en geldt voor velen als een rock-klassieker.

  Hoe zou het nog zijn met.... de rockband Europe?

  Ex-leden Peter Olsson (1979 – 1981
  Marcel Jacob (1981)
  Tony Reno (1979 – 1984)
  Kee Marcello (1986 – 1992

  Het was in Nederland de bestverkochte single van 1986. Gedurende de jaren '80 scoorde Europe nog een paar hits, waarvan Rock the Night, Carrie en Superstitious de bekendste zijn. In Japan geldt Seven doors hotel, een nummer van het debuutalbum Europe, als een rockklassieker. Het werd daar gebruikt als leader in een bekende film.

  ...

  Europe is te horen

   op 23 Januari 2016

  in de Hard Rock Live

  Las Vegas

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Sardou...

  .

  ...


  Michel Sardou (Parijs, 26 januari 1947) is een Frans zanger, chansonnier en acteur. Hij komt uit een beroemde Franse artiestenfamilie. Zijn vader Fernand Sardou was, zanger, cabaretier en acteur. Zijn moeder Jackie Sardou was zangeres en actrice.  Sardou werd wereldberoemd door zijn chansons. Zijn teksten zijn soms zeer politiek geangageerd, maar hij schrijft ook chansons over het leven en de liefde. Zijn grote hit in België en Nederland was Les Lacs du Connemara, maar hij schreef ruim vijfhonderd chansons.

  Zijn zangcarrière begon in 1967. In 1970 kwam de grote doorbraak in Frankrijk met de hits "Les bals populaires" en "Le rire du sergent". Een belangrijke factor voor het succes was componist Jacques Revaux, met wie hij tot in de jaren 90 zou samenwerken. Het succes werd nog groter in 1973 met de single "La maladie d'amour". In 1975 verwierf hij nationale heldenstatus met zijn chanson "Le France", een protestsong over de verkoop van het toen grootste Franse Cruiseschip. Maar in 1976 veroorzaakte Sardou een nationale rel met het nummer "Je suis pour", waarin hij zich voor de doodstraf uitsprak. Sardou moest zelfs enige tijd onderduiken. In de jaren daarna werden zijn teksten milder.

  In 1977 bracht hij "Comme d'habitude" uit, een nummer van Claude François dat Frank Sinatra uitbracht als My Way. Eind jaren zeventig leek Sardou's muzikale output wat bloedarmer te worden, tot hij in 1981 verrassend terugkwam met Les Lacs du Connemara, een album met vier top-10 hits in Frankrijk (Etre une femme, Je viens du Sud, Musica, en het titelnummer). In de jaren die volgden was het succes minder groot, maar elk album kende zeker één grote Franse hit (Afrique Adieu, 1982; Vladimir Ilitch, 1983; Io Domenico, 1984; Chanteur de jazz, 1985; Musulmanes, 1986). In 1990 won Sardou de prijs voor beste plaat met "Le privilège", waarin ook de teksten weer wat scherper werden. Na dat album werd zijn productiviteit minder, met een nieuw album eens in de twee à drie jaar.

  In 2004 brak zijn CD (getiteld Du plaisir) verkooprecords in Frankrijk. Sardou had inmiddels nieuwe mensen om zich heen zoals Didier Barbelivien, zijn zoon Davy Sardou, Jacques Veneruso als producer en J. Kapler (Robert Goldman, broer van Jean-Jacques Goldman). Op 13 november 2006 verscheen zijn nieuwe album Hors Format. Het nieuwe album is een dubbelalbum.

  Inmiddels zijn er 400.000 albums verkocht over Frankrijk, België, Zwitserland en Canada (Quebec).

  De eerste single van het album was "Beethoven". Een chanson dat ging over het feit dat de wereld doof is, net als Beethoven, doof voor de liefde en doof voor het geweld. Hij maakte samen met cineast Olivier Marchall een indringende videoclip en film bij dit chanson. Sinds enkele weken is de 2e single uit, Allons Danser. Dit chanson houdt de gemoederen bezig omdat het gaat over het integratieprobleem en de polemiek in de politiek in Frankrijk. Het chanson wordt gezien als een promotie voor zijn persoonlijke vriend Nicolas Sarkozy, de toenmalige presidentskandidaat voor de UMP, en huidige president van Frankrijk. Michel Sardou is bezig met zijn laatste tournee van zijn carrière. Na 40 jaar optreden is Michel het een beetje zat altijd maar van huis te zijn en wil hij het graag wat rustiger aan gaan doen. Michel was na een stevige start van zijn tour na het concert in Montpellier gestopt vanwege ernstige rugklachten die hem dwongen alle concerten die gepland stonden voor de komende periode te annuleren. Nu is hij weer begonnen en zal zijn volgende show op 2 oktober in de Franse stad Caen zijn. Sardou blijft nog wel cd's maken en treedt zo nu en dan op. Hij gaat zich verder bezighouden met theater en film. Samen met Olivier Marchall, met wie hij de spannende clip bij zijn chanson "Beethoven" maakte, gaat hij aan een filmproject werken. Michel heeft zijn villa in de buurt van Parijs verlaten en is inmiddels verhuisd naar een nieuw chalet in de Franse Alpen in het wintersportplaatsje Combloux. Om snel in Parijs en andere steden te kunnen komen, heeft Sardou een vliegtuigje gekocht dat hij liefkozend Juliette noemt. Inmiddels is zijn derde single uit. Valentineday is een liedje over de geschiedenis van de prostitutie. Zijn album Hors Format verkoopt goed en veel van de liedjes zingt Michel ook tijdens zijn concerten. Michel Sardou is nog steeds bijzonder populair. Zo werd hij onlangs verkozen op de 5de plaats van de meest populaire mensen van Frankrijk.

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Cocker

  .  John Robert "Joe" Cocker
  (Sheffield, 20 mei 1944) is een Engels blueszanger.

  Hij is zijn leven lang al bezig met muziek, en zat al in kleine bands in zijn geboortestad Sheffield toen hij 15 jaar oud was. Hij was voor het eerst op de Amerikaanse televisie in 1969, in de Ed Sullivan Show.

  Zijn eerste grote hit was het lied With a Little Help from My Friends, een cover van de Beatles song. In hetzelfde jaar verscheen hij op het Woodstock Music and Art Festival. Andere vroege hits zijn Cry me a river en Feelin' alright.

  Aan het begin van de jaren zeventig had hij problemen met drugs en alcohol, maar hij maakte een comeback in de jaren tachtig. Hij had grote hits met You are so beautiful, Up where we belong en Unchain my heart, waardoor hij een nieuw publiek aan zich bond.

  Cocker is bekend om zijn opvallende, rauwe stemgeluid en een typische gestiek die enigszins doet denken aan luchtgitaar spelen.

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleetwood Mac
  .

  ...

  File:Fleetwood Mac 2009.jpg  .Fleetwood Mac is een oorspronkelijk Britse band. De band werd in 1967 opgericht door Peter Green (zang, gitaar en mondharmonica). Oorspronkelijk bestond de band uit Peter Green en Mick Fleetwood(drums), Jeremy Spencer (gitaar) en Bob Brunning (bas). Fleetwood Mac begon als bluesband en heette oorspronkelijk Peter Green´s Fleetwood Mac. In eerste instantie is John McVie bij de Bluesbreakers gebleven maar hij heeft in een later stadium Bob Brunning vervangen. Na het vertrek van Peter Green bleef de naam Fleetwood Mac. Mick Fleetwood en John McVie zijn vanaf dan ook de constante factor in de groep gebleven. De groep evolueerde in de loop der jaren tot een popgroep met steeds wisselende bezettingen. In Nederland en België zijn ze vooral bekend door hun hits als Go your own way, Dreams,Albatross, Everywhere en Little lies.


  Fleetwood Mac brengt 'Rumours' opnieuw uit

  In 2009 heeft Fleetwood Mac Europa en ook Nederland bezocht met de tour "Unleashed". De media waren erg positief over het 2 1/2 uur durende optreden. Het optreden bestond uit veel oude hits en nummers. Het plezier was duidelijk zichtbaar.

  Na het album van Lindsey Buckingham, "Gift of Screws" dat in 2008 werd uitgebracht, kwam in 2011 ook een solo-album van Stevie Nicks uit: "In Your Dreams". Nicks en Buckingham hebben in een interview aangegeven dat ze hierna samen misschien een nieuw album zullen opnemen.  Het gaat er dan toch van komen: Christine McVie gaat weer optreden met de andere leden van Fleetwood Mac. Dat bevestigde voormalige collega Stevie Nicks aan de BBC.

  Tot nu toe hield Christine de boot steeds af. Volgens Stevie zou ze geen zin hebben om naar Amerika te komen. Een paar dagen geleden zette de singer/songwriter de deur toch weer op een kier.

  Stevie zegt dat Christine een nummer zal brengen ('Waarschijnlijk 'Don't Stop') tijdens twee optredens, maar hij verklapte niet welke.

  "Ze komt in ieder geval naar Ierland om met ons te oefenen", vertelde Stevie. Fleetwood Mac treedt in oktober op in ons land. Hun toernee start 20 september met twee shows in Ierland en drie in het Verenigd Koninkrijk. Waarom Christine maar twee shows zal doen, werd niet uitgelegd.

  McVie was lid van Fleetwood Mac van 1971 tot 1998. Ze trouwde met Fleetwood Mac-bassist John McVie.
  Fleedwood Mac komt naar

  "Het sportpaleis" 

  te Antwerpen
  op 6 Juni 2015 ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan...  .Kate Ryan, pseudoniem van Katrien Verbeeck (Tessenderlo, 22 juli 1980) is een Belgisch zangeres.
  Kate Ryan werd geboren en woont in Tessenderlo. Ze groeide op in een muzikale familie. In het café van haar ouders De Oude Post in Tessenderlo playbackte zij onder meer Sandra Kim en Madonna. Vervolgens entertainde ze een schoolpubliek met covers van onder meer Alanis Morissette en 4 Non Blondes
  . Haar professionele carrière begon met het toeren met de Soapband als achtergrondzangeres

  2011: Elektroshock

  In 2011 werkt Kate aan haar nieuwe album dat normaal in mei zou verschijnen. Ryan het album al af in 2011, maar wou andere nummers op haar album dus ging in de studio en maakte een volledig nieuw album met nieuwe tracklist. De eerste single uit dat album is LoveLife. De single werd begin april uitgebracht. In oktober volgde een tweede single: 'Broken', met rapper Narco.

  In de zomer van 2011 was Kate Ryan een van de hoofdacts op de slotshow van de World Scouts Jamboree.

  Ryan vertelde in een interview dat haar nieuwe album, Electroschock, in juni 2012 zal uitkomen. De officiële 3de single van het album is 'Robots'. De video van Robots kwam uit op 14 mei

  Nu de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs met 'Lacht nor mij' op 1 staat in de Vlaamse Ultratop besloot zangeres Kate Ryan een parodie op haar nummer de wereld in te sturen.
   
  In de 'diss track' - een lied waarbij men iemand op de korrel neemt
    - lacht de Kempische zangeres met veel humor met het gebrek aan talent van de Antwerpse rapster.
  Slongs Dievanongs zag er duidelijk de humor van in en twitterde dat ze zich nu 'geslaagd int leven' voelde.

  Optredens:29-06-2013

          Think! Partij      

         Gent, België     ....... Balzaal...Vooruit

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stovers...frieten..komkommer & tomaat


  .
  Dat is toch plezant hé om Belg te zijn.....
  "Eén van de trotse gerechten van ons land"
  Stoofvlees klaarmaken met Piedboeuftafelbier & frieten  ...(vergeet de boterham met mosterd er niet in te doen hé riep "mijn chef")
  De tomaten waren rijp en moesten opgegeten worden...samen met een versnipperd uitje....

  Wat komkommer.... rest sla was overtijd...

  De zelfgemaakte mayonaise was weer een must bij dit lekker gerecht....
  Boeren na het eten gaat automatisch....
  door dat tafelbier denk ik(hmm)...

  PS: Weer discussie....
  Quizvraag uit de krant was...."zoek die persoon"
  Vrouwlief zei....."Die is het"
  Ik zei...neen "Die is het" enz.......................
  Resultaat:Stuur maar jou antwoord door zei ik...
  Het is toch maar damesondergoed dat men kan winnen...
  Zou jou nog passen ook zei vrouwlief....
  "Zal het gaan ja"(hmm)


  Categorie:Koken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bier.....Malheur

     Er zijn verschillende soorten Malheur bieren, van de goudblonde 6° tot de Malheur Dark Brut. Malheur bieren zijn bieren met hergisting op fles en op vat.

  • Malheur 6° is een goudblond doordrinkbier van 6% volume alcohol met hergisting op fles.
  • Malheur 8° is een blond bier met hergisting gebrouwen , met een alcoholgehalte van 8% volume alcohol hergist op fles.
  • Malheur 10° of Malheur Millennium is een blond degustatiebier van 10% volume alcohol. Malheur 10° heeft letterlijk een zonnegele kleur en een rozenachtig perzikaroma met verwijzingen naar kruidige sinaasappel- en citroenschillen. Ter gelegenheid van de eeuwwisseling werd dit zwaarder blond bier voor het eerst gebrouwen.
  • Malheur 12° is een zwaar bruin bier met hergisting op fles van 12% volume alcohol.
  • Malheur Bière Brut “à la méthode originale” is een rijk bier van 11% volume alcohol, gebotteld en een derde maal hergist in de fles.
  • Malheur Dark Brut “à la méthode originale” is een donkerbruin bier met bruin, romig schuim van 12% volume alcohol, met een complexe geur van sherry, madeira, vanille en hout, en Haagse Hopjes.
  • Malheur Cuvée Royale is de nieuwste Bière Brut. Het bier is gebrouwen ter gelegenheid van 175 jaar België. Het is een blond en sprankelend bier van 9% volume alcohol.

  Categorie:Dranken
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Earring

  .

  ...

  Golden Earring (tot in 1969 The Golden Earrings) is een Nederlandse rockband. De groep werd opgericht op 2 september 1961 en is daarmee (samen met de ook in 1961 opgerichte band Bintangs) de oudste nog bestaande rockband van Nederland en een van de langstbestaande bands ter wereld.

  Als een van de weinige Nederlandse bands heeft Golden Earring grootschalig internationaal succes gehad, vooral vanwege hun hits Radar Love en Twilight Zone en hun albums Moontan en Cut. De band heeft wereldwijd miljoenen albums verkocht en genoot in de jaren zeventig en tachtig een internationale sterrenstatus, met name in de Verenigde Staten. Golden Earring neemt een dominante positie in de Nederlandse muziekwereld in met meer dan dertig gouden en platina albums.

  Golden Earring heeft een status als een van 's werelds oudste rockbands (opgericht 1961). De huidige bezetting is non-stop actief sinds 1970, een nagenoeg uniek feit in de internationale rockwereld. In 2009 maakte Golden Earring zijn comeback in Engeland met concerten in Ipswich en Londen. Zomer 2011 werd het nieuwste album van de band live opgenomen in Londen, met producer Chris Kimsey die onder andere met de Rolling Stones heeft gewerkt. In oktober 2011 heeft TNT Post een speciale postzegel uitgebracht ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van de band, en is er een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum. In 2011 is het precies een halve eeuw geleden dat de voorloper van de Golden Earring werd opgericht, alhoewel de band liever 1965 als hun uiteindelijke oprichtingsjaar ziet omdat toen hun eerste single Please Go uitkwam. 11 mei 2012 was in de Amsterdamse zaal Paradiso de release van Tits 'n Ass, het nieuwste album en een nummer 1 hit album. Tits 'n Ass is het vijfde album van de Golden Earring dat de hoogste regionen in de hitlijst bereikt heeft.

  ...

  Golden Earring komt op 3 December 2015

  naar de AB(Ancienne Belgique) te Brussel

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UB40...

  .

  ...

  .
  UB40 is een reggae- en popgroep uit Birmingham, Groot-Brittannië. UB40 is opgericht in 1978. In de 34 jaar van haar bestaan heeft de band verschillende grote hits gehad, waaronder meerdere nummer 1-noteringen, voornamelijk coverversies. Enkele bekende hits van UB40 zijn I got you babe, Sing our own song, Red red wine en Kingston Town.  Naam en samenstelling

  De naam UB40 is ontleend aan een voormalig formulier van de Engelse sociale dienst om een werkloosheidsuitkering (UB = Unemployment Benefit) aan te vragen. De band heeft een sterk multicultureel karakter, zowel muzikaal als qua afkomst; de leden hebben hun wortels liggen in Engeland, Schotland, Ierland, Jamaica en Jemen.

  De bandleden zijn:

  • James Brown drums
  • Robin Campbell leadgitaar, zang
  • Duncan Campbell toetsen, zang (sinds 2008)
  • Earl Falconer basgitaar, zang
  • Norman Hassan percussie, trombone, zang
  • Brian Travers saxofoon
  • Terence "Astro" Wilson percussie, trompet, zang

  De ex-bandleden zijn

  Ali Campbell (1978-2008)
  Michael Virtue (1978-2008)

  Nummers als....

  1. " Red Red Wine "
  2. " Kingston Town "
  3. "King"
  4. "Cherry Oh Baby"
  5. " I Got You Babe "
  6. "Come Back Darling
  7. "If It Happens Again"
  8. "Niet Break My Heart"
  9. " Cant Help Falling In Love"
  10. "Tell Me Is It
  11. "Homely Girl"
  12. " Light My Fire "
  13. "Bring Me Your Cup"
  14. "Food For Thought"
  15. "Sing Our Own Song"

   klinken als muziek in de oren...
  16.                    
  17.                         

  1.                    UB 40 komt op 8 Mei 2016
  2.                       naar de AB te Brussel
  3.                                            ...

  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Cash

  .

  Johnny (J.R.) Cash (Kingsland (Arkansas), 26 februari 1932 - Nashville (Tennessee), 12 september 2003) was een Amerikaanse countryzanger, gitarist en singer-songwriter. Hij werd wereldwijd bekend als The Man in Black (De man in het zwart) en viel op door zijn diepe baritonstem. Hij was van 1954 tot 1966 getrouwd met Vivian Liberto en vanaf 1968 met June Carter Cash, die op 15 mei 2003 overleed. Johnny Cash overleed later datzelfde jaar op 71-jarige leeftijd in zijn woning in Hendersonville, vlak bij Nashville vanwege ademhalingsstoornissen, veroorzaakt door diabetes. Hij was een van de invloedrijkste zangers, zowel binnen als buiten het country-genre. Zo belandde Johnny Cash in Rolling Stone op de 31e plaats in haar lijst van de honderd grootste artiesten aller tijden.

  Op twaalfjarige leeftijd schreef Cash zijn eerste liedjes, geïnspireerd door de countrymuziek die hij hoorde op de radio. Tijdens zijn diensttijd in West-Duitsland kocht hij zijn eerste gitaar. Na zijn diensttijd trouwde hij Vivian Liberto en verhuisde naar Memphis (Tennessee), waar hij een cursus tot diskjockey volgde. 's Avonds speelde hij in een trio, met de gitarist Luther Perkins en de bassist Marshall Grant.

  In 1955 probeerde de groep auditie te doen bij Sun Records. Na enkele mislukte audities vroeg de oprichter van Sun Records, Sam Phillips, of hij met iets commerciëlers wilde terugkomen. Dat werd zijn debuut en eerste hit, het nummer "Hey Porter". Sam Phillips veranderde zijn naam (Johnny werd geboren als J.R., maar toen hij in dienst kwam werd dit veranderd in John R. Cash, want in dienst werden letters niet als naam geaccepteerd) in Johnny Cash, en Perkins en Grant heetten vanaf toen the Tennessee Two. Daarna volgden "Folsom Prison Blues" en zijn eerste grote hit, "I Walk the Line", eind 1956. "I Walk the Line" stond zes weken lang op nummer één in de Country top Five, waarna de single in de Pop top 20 belandde.

  In november 1957 verscheen zijn eerste lp, Johnny Cash with His Hot and Blue Guitar, wat hem de eerste artiest maakte bij Sun met zijn eigen elpee. Johnny Cash wilde ook graag een gospelalbum uitbrengen, maar Sun wees zijn verzoeken af. Mede daarom, en een ruzie over de royalty's, vertrok Cash in 1958 naar Columbia Records. Sun bracht daarna nog tot in de jaren zestig niet eerder uitgebracht materiaal van Cash uit.

  In 1960 werd the Tennessee Two uitgebreid tot the Tennessee Three, met de komst van de drummer Bill Holland. Door een slopend toerschema van 300 shows per jaar, stortte Cash in en raakte hij verslaafd aan amfetamine. In 1963 hielp June Carter Cash, toen nog de vrouw van een van zijn drinkvrienden, hem er weer bovenop. Ze schreef een van zijn bekendste nummers, "Ring of Fire", samen met Merle Kilgore. In 1966 scheidde hij van Liberto en vertrok naar Nashville. In de lente van 1968 trouwde hij met June Carter. Zij werd zijn inspiratie die hem door de donkere periodes in zijn leven hielp. Samen kregen ze op 3 maart 1970 een zoon, John Carter Cash.

  Vanaf de jaren zestig nam hij met June enkele nummers op, waaronder "Long legged guitar pickin' man" en "Jackson".

  Hij trad vanaf toen veel op in gevangenissen, waarvan drie live-LP's gemaakt zijn:

  • 1968 - Johnny Cash At Folsom Prison
  • 1969 - At San Quentin
  • 1972 - På Österåker
  Cash met zijn tweede vrouw June Carter in 1969

  Op het voorlaatste album stond onder andere zijn wereldhit "A Boy Named Sue". In 1969 deed hij mee op Bob Dylans country-album Nashville Skyline, en kreeg hij zijn eigen televisieshow bij de AB, the Johnny Cash Show, die liep tot 1971.

  Gedurende de jaren zeventig maakten hij en zijn vrouw zich sterk voor de rechten van Indianen en gevangenen. In 1975 verscheen zijn autobiografie Man in Black.

  Samen met Waylon Jennings, Willie Nelson en Kris Kristofferson begon hij de gelegenheidsband the Highwaymen. In 1986 liet Columbia Record hem vallen en tekende Cash een contract met Mercury.

  In 1993 tekende hij een contract bij American Records van Rick Rubin. Zijn eerste album aldaar, American Recordings werd geproduceerd door Rubin, en naast zijn eigen nummers legde hij ook een aantal covers vast, onder andere van Leonard Cohen en Neil Diamond. Het was een groot succes bij de critici en introduceerde Cash bij een jong alternatief publiek. Hierna volgde Unchained in 1996, met Tom Petty & the Heartbreakers als begeleidingsband en composities van onder andere Beck en Soundgarden. Ondertussen kwakkelde zijn gezondheid meer en meer. Eind 2002 werd American IV: the Man comes Around uitgebracht, het vierde studioalbum bij American Records. Met zijn laatste single "Hurt" (acht jaar eerder geschreven en uitgevoerd door Trent Reznor met diens band Nine Inch Nails op het album The Downward Spiral) scoorde hij zijn laatste grote hit voor zijn overlijden. De bijgaande videoclip werd bekroond met een Grammy Award en genomineerd voor een MTV Video Music Award. De single van Cash bereikte de 39ste plaats in de Britse hitlijst en de achtste plaats in de VG-Lista van Noorwegen. Het huis waar Cash met zijn vrouw woonde tot zijn dood, dat ook decor was voor de videoclip, brandde op 10 april 2007 volledig af, na renovatiewerken. Het huis was op dat moment eigendom van Bee Gees-zanger Barry Gibb.

  Cash heeft een grote invloed gehad op de muziek van met name artiesten en bands als U2, Bob Dylan en Nick Cave.

  Nadat hij zijn drugsverslaving te boven was gekomen, herwon Cash ook zijn christelijk geloof. June Carter Cash betekende veel voor zowel zijn fysieke als mentale gesteldheid. Terugkijkend op die periode zei Cash dat zij en God zijn leven hadden gered. Het christelijk geloof speelde een grote rol in het leven van Johnny Cash. In 1975 verscheen zijn autobiografie Man in Black, waarin hij openhartig over zijn turbulente leven en latere bekering schreef. De Nederlandse uitgave van deze biografie verscheen in 1976 bij uitgeverij Kok onder de titel Johnny Cash persoonlijk. Naast deze autobiografie schreef Cash ook de roman The man in white, waarin hij het verhaal vertelde van Saulus van Tarsus, die later bekend werd als de apostel Paulus.

  In 1977 werd hij opgenomen in zowel de Songwriters Hall of Fame als de Nashville Songwriters Hall of Fame en in 1980 werd Cash als jongste artiest ooit opgenomen in de Country Music Hall of Fame. Verder volgden nog opnames in de Rock and Roll Hall of Fame (1992), in America's Old Time Country Music Hall of Fame (1995), en postuum in de Gospel Music Hall of Fame (2010) en de Memphis Music Hall of Fame (2013).

  Johnny cash komt op 5 december 2014 naar het

  Kursaal te Oostende...

  .


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams   

   

   

   

   

  Robert Peter (Robbie) Williams (Stoke-on-Trent, 13 februari 1974) is een Brits popzanger. Van 1990 tot en met 1995 maakte Williams deel uit van Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. Sinds 2010 is hij weer lid van Take That, waarna hij weer de eerste single (sinds 1995) maakte met Take That 'The Flood'.

  Williams heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht. Hij is de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. Zes van zijn albums vallen onder de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Hij won vijftien BRIT Awards (meer dan enig andere artiest) en zeven ECHO Awards. In 2004 werd hij opgenomen in de UK Music Hall of Fame, toen werd hij betiteld als de "grootste artiest van de jaren negentig."

  Robbie Williams' carrière begon met Take That, een band die gevormd was door zanger en componist Gary Barlow. De in 1990 opgerichte band bleek zeer succesvol, met acht nummer 1-hits in Groot-Brittannië. Hun populariteit leidde tot een succes van soortgelijke bands in Groot-Brittannië. Hoewel het goed leek te gaan met de band, bleek Williams totaal niet in de groep te passen en maakte hij veel ruzie met de bandleden en het management. In 1995 verliet Williams Take That. Dat riep bewondering en verwarring op, want Take That was toen de beroemdste boyband. De algemene opinie is dat hij de opgelegde 'schone' levensstijl die de jongens moesten volgen (niet drinken/niet roken/geen drugs) niet langer kon volhouden. Na het verlaten van de band stortte Williams zich in een leven vol drank en vechtpartijen en maakte hij zijn oude band veelvuldig zwart.  Op 5 augustus 2009 werd op de officiële website Williams' langverwachte comeback aangekondigd. Op maandag 9 november kwam het nieuwe album, dat de naam Reality Killed the Video Star draagt, in de winkelrekken. Een maand eerder, op 12 oktober om precies te zijn, verscheen de voorloper van het album, de single Bodies, al op single. Trevor Horn produceerde zowel het album als de single.

  Begin december 2009 volgde de tweede single van het album: You Know Me. In maart 2010 volgde dan ook de derde single: Morning Sun.

  Op 7 augustus 2010 trouwde Williams met Ayda Field tijdens een intieme plechtigheid in het huis dat ze samen delen in Los Angeles. Ze kregen in september 2012 een dochter.

  Midden 2011 lanceerde Williams het kledingmerk Farrell, genoemd en geïnspireerd naar z'n grootvader. Williams bleef ondertussen verder werken aan zijn negende studioalbum dat bij zijn nieuwe platenlabel Universal verscheen in het najaar van 2012.
  De foto toont hoe de kleine Teddy op het ontblote bovenlijf van de trotse papa ligt te slapen. Robbies vrouw Ayda Field beviel in Londen van het meisje, dat voluit Theodora Rose Williams heet.

  Robbie Williams komt op 3 augustus 2013

   naar

  het Koning Boudewijn Stadion te Brussel


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé geeft inhaalconcert op 31 mei
  Zoals beloofd in haar briefje aan de Belgische fans die ze dinsdagavond in de kou liet staan, zal Beyoncé het concert inhalen op vrijdag 31 mei. Die datum maakte de Amerikaanse 'Single Ladies'-zangeres vanavond zelf bekend tijdens haar optreden in het Sportpaleis. Tickets voor het geannuleerde concert blijven geldig voor de nieuwe datum, zo meldt concertorganisator Greenhouse Talent.

  Wegens ziekte kon het concert van Beyoncé van dinsdag 14 mei niet plaatsvinden. Het concert wordt verplaatst naar vrijdag 31 mei om 20 uur. Tickets voor het geannuleerde concert blijven geldig voor de nieuwe datum. Wie er niet kan bij zijn op 31 mei, krijgt zijn kaarten terugbetaald. Tickets worden vóór vrijdag 24 mei terugbetaald via het voorverkooppunt waar ze werden aangekocht.

  Enkele weken
  Wie bestelde via Tele Ticket Service, stuurt het aantal kaarten dat hij niet wil gebruiken vóór 24 mei terug naar Tele Ticket Service, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem, samen met het terugbetaalformulier waarop het rekeningnummer voor terugbetaling werd ingevuld. Greenhouse Talent maakt zich sterk dat het verschuldigde bedrag enkel wordt terugbetaald aan de originele ticketbesteller. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen, luidt het.

  Oververmoeid
  Beyoncé moest haar optreden in het Sportpaleis van dinsdagavond afgelasten omdat ze oververmoeid en gedehydrateerd was, tot groot ongenoegen en teleurstelling van talloze Belgische fans. Het concert van de populaire R&B-zangeres van vanavond in het Sportpaleis in Antwerpen ging wel door.

  Zoals beloofd, gaf Bey haar fans, die haar op luid gejuich onthaalden, een "fantastische show". Niemand die kon vermoeden dat Mrs Carter een dag eerder nog door de dokters werd verboden om op te treden. Verder uitte ze met kushandjes haar dankbaarheid voor haar geduldige en enthousiaste Belgische fans, die ze "de beste van de wereld" noemde.

  Beyoncé schrijft briefje met excuses aan Belgische fans

   


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cars


  The Cars was een Amerikaanse rockband die eind jaren '70 en de jaren '80 van de vorige eeuw een aantal hits scoorde. Een van hun bekendste nummers is 'Drive' uit 1984.  In 1978 komen The Cars in de VS voor het eerst op Coast to coast Radio en in 1979 is het eerste album nummer 4 op de jaarlijst bij de beste lp's. Er worden wereldwijd 1 miljoen exemplaren verkocht, en "My Best Friend's Girl" is de grote hit. In Nederland wordt de plaat in 1979 pas een klein succesje, en omdat hij laat wordt opgemerkt en alleen door de VARA wordt gedraaid, is er slechts een bescheiden notering voor zowel het eerste album, als voor de single. De platenmaatschappij die groots inzette met Roy Thomas Baker, (bekend van Queen-producties) keek met grote vraagtekens naar de hier getoonde belangstelling.

  Drive, de singlehit in 1985, komt in Nederland uit in 1982. Dit wordt maar een bescheiden hitje. De plaat You Might Think komt eind mei 1984 nog tot #11 in de NL Tip 30. In 1999 komt er een zogenaamde deluxe-versie uit van The Cars en in 2002 verschijnt The Best Of The Cars.

  Dan is het al een tijdje stil rond de Cars. Bassist Benjamin Orr overlijdt in 2000 aan pancreas kanker. De band heeft dan zes albums uitgebracht die goed scoren in de Verenigde Staten, maar nauwelijks in Nederland en de rest van Europa. Bandleider Rick Ocasek maakt nog een solo album dat ook geen aandacht krijgt in Nederland. In 2006 vormen de gitarist Elliot Easton en keyboardspeler Greg Hawkes samen met Todd Rundgren, Kasim Sulton op bas en Prairie Prince (voorheen The Tubes) op drums, The New Cars en brengen een live album uit met klassieke Cars-songs, twee songs van Todd en drie nieuwe studio opnames, waarvan "Not Tonight" ook live wordt uitgevoerd. En dan volgt in mei 2011 toch nog een nieuw album: Move Like This. Net als de andere albums is het een productie-juweeltje. The Cars hebben een geheel eigen sound en maken gebruik van de meest geavanceerde technieken om een uniek geluid aan hun nummers te geven.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles Aznavour

  .

  ...


  Charles Aznavour, eigenlijke naam (Armeens: Շառլ Ազնավուր) Chahnour Varinag Aznavourian, (Parijs, 22 mei 1924) is een Franse zanger, songwriter en acteur van Armeense afkomst

  ...

  Vaak wordt hij beschreven als de 'Frank Sinatra van Frankrijk' (al was Sinatra geen componist). Bijna al zijn liederen gaan over de liefde. Hij heeft meer dan duizend liederen en musicals geschreven, meer dan honderd albums uitgebracht en in zestig films gespeeld. Aznavour zingt in vijf talen en is in het buitenland een van de bekendste Franse zangers. Hij heeft opgetreden in de prestigieuze Carnegie Hall en andere belangrijke zalen in de wereld.


  Aznavour werd geboren als zoon van Armeense immigranten. Op negenjarige leeftijd begon hij op te treden, samen met Pierre Roche, en koos spoedig de podiumnaam Aznavour. Op vroege leeftijd introduceerden zijn artistieke ouders hem in de wereld van theater. Zijn grote doorbraak kwam toen de zangeres Édith Piaf hem hoorde zingen en hem op reis in Frankrijk en de Verenigde Staten meenam. Daarna ging de reis naar Québec, waar het grote succes hem opwachtte: veertig weken lang mocht hij in enkele clubs spelen, met maar liefst elf shows per week. In 1953 brak Charles, beïnvloed door Piaf, met Roche.

  In 1955 won Aznavour de Kristallen Ster voor beste Franse mannelijke acteur.

  In 1993 werd hij benoemd tot Buitengewoon Ambassadeur van de Republiek Armenië. Vier jaar later werd hij om dezelfde reden Officier de la Légion d’ Honneur in Frankrijk. In 1996 werd Charles Aznavour toegevoegd aan de Songwriters Hall of Fame.

  Aznavour speelde in 2002 in de film Ararat, waarin hij Edward Saroyan, een filmregisseur, speelde.

  In december 2008 werd hem het Armeens staatsburgerschap toegekend en in 2009 werd hij ambassadeur van Armenië in Zwitserland.  Maart 2011 was Charles nog te horen te Vorst Nationaal(Brussel)

  ...

  Charles Aznavour komt op

  17 November 2015 naar

  Vorst Nationaal Brussel

  ...

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norman Greenbaum

  .

  ...

  .  Norman Greenbaum

  Norman Greenbaum (geboren 20 november 1942, Malden, Massachusetts, Verenigde Staten) is een Amerikaanse singer-songwriter. Hij studeerde muziek aan de Boston University.

   

  Greenbaum is het best bekend voor zijn lied "Spirit in the Sky", die twee miljoen exemplaren verkocht in 1969 en 1970. [1] De omzet voor dit nummer bereikte meer dan een miljoen exemplaren in mei 1970 alleen, en kreeg een gouden plaat uitgereikt door de RIAA. Spirit In The Sky, met zijn combinatie van 'zware' gitaar, handgeklap, en spirituele teksten, is gebruikt in vele films, advertenties en tv-shows.

   

  Hoewel 'Spirit in the Sky "een duidelijke christelijke thema heeft, Greenbaum was en is nog steeds een praktiserend Jood. Hij werd geïnspireerd om het lied te schrijven na het observeren van zangers Dolly Parton en Porter Wagoner die zongen voor een religieus lied op televisie

  ...


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris de Burgh


  Chris de Burgh, geboren als Christopher J. Davison (Venado Tuerto, Argentinië, 15 oktober 1948° is een Ierse zanger.

  Dankzij het werk van zijn vader heeft hij als kind een groot deel van de wereld gezien. Ten slotte is de familie in Ierland gaan wonen. Daar woont hij nu nog steeds, samen met zijn vrouw Dianne en hun drie kinderen, Rosanna (de Miss World van 2003), Hubie en Michael.

  Tijdens zijn lange carrière als singer-songwriter heeft hij vele hits geschreven, waarvan The Lady In Red (1986) de bekendste is. Ook het album Into the light werd goed verkocht. Hij treedt regelmatig op, vooral in Duitsland, waar hij een grote schare trouwe fans heeft. Ook in Nederland speelt hij regelmatig voor volle zalen. Na de nieuwjaarsbrand in Volendam heeft hij daar een benefietconcert gegeven, waarvan ook een dvd is uitgebracht.

  Zijn laatste cd is The Storyman, waarvan hij tijdens zijn laatste concert in Nederland (4 december 2006 in de Heineken Music Hall in Amsterdam) veel nummers heeft gespeeld.

  Volgend optreden van Chris

                           Heineken Music Hall, Amsterdam (NL)
                              Maandag, 22 april 2013 om 20:30


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin


  Aretha Louise Franklin (Memphis (Tennessee), 25 maart 1942) is een Amerikaanse gospel-, soul- en R&B-zangeres

  Als kind zong Aretha Franklin met haar zusters, Carolyn and Erma, in de baptistenkerk waar haar vader dominee was. Haar eerste plaatopnames maakte ze toen ze 14 jaar oud was. Ze werd door John Hammond ontdekt en sloot een contract met Columbia Records. Begin jaren zestig maakte ze een paar liedjes die populair werden, onder andere Rock-a-bye Your Baby with a Dixie Melody.

  Na haar vertrek bij Columbia Records sloot ze een contract met Atlantic Records. Haar producer werd Jerry Wexler, met wie ze een paar zeer invloedrijke R&B-opnames maakte, zoals I Never Loved a Man (The Way I Love You). De stijl van dit lied had veel meer "soul" dan haar eerdere werk. Tegen het eind van de jaren 60 kreeg Aretha Franklin de bijnaam "The Queen of Soul", omdat ze zo beroemd was geworden en tevens als een rolmodel voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap werd gezien.

  Aretha Franklin had veel top 10-hits, waaronder covers van andere beroemdheden, zoals The Beatles (Eleanor Rigby), The Band (The Weight), Simon and Garfunkel (Bridge Over Troubled Water), Sam Cooke en The Drifters.

  Andere belangrijke hits waren Chain of Fools, Natural Woman, Think, Baby I Love You, The House That Jack Built, I Say a Little Prayer en Respect. Spanish Harlem stond in de Daverende Dertig één week op de eerste plaats.

  Begin jaren tachtig lijkt het voorbij met haar carrière, totdat ze een cover maakt van de Doobie Brothers-hit What a Fool Believes. Vlak daarna is ze te bewonderen in de klassieke John Belushi-muziekfilm The Blues Brothers. Het duurt daarna nog zeven jaar voordat ze de hitlijsten weer haalt, maar dat doet ze dan ook met de gigantische hit I Knew You Were Waiting (For Me), een duet met George Michael dat een paar weken op nummer 1 in de Top 40 en de Nationale Hitparade stond. Het nummer werd geschreven door Simon Climie van Climie/Fisher. In 1994 zong ze nog A Deeper Love voor de bioscoopkraker Sister Act.

  Op 3 januari 1987 werd zij de eerste vrouw die een plaats kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame. In 1999 ontving ze de hoogste Amerikaanse kunstonderscheiding, de National Medal of Arts.

  Op 20 januari 2009 zong Franklin My Country, 'Tis of Thee tijdens de inauguratie van Barack Obama als 44ste President van de Verenigde Staten.

  9 december 2010 werd bekend dat bij de Amerikaanse zangeres alvleesklierkanker vastgesteld is. Na een hoop gespeculeer vanuit de pers verklaarde de zangeres de ziekte te hebben overwonnen en zich weer helemaal te willen richten op het zingen.
  17 en 18 februari 2012 Zaal: Radio City Music Hall gaf ze nog een concert...
  Zaterdag 10 november 2012
  Prudential Hall, New Jersey Performing Arts Center

  Newark, NJ, Verenigde Staten

  Dinsdag 13 november 2012
  White Plains, NY, Verenigde Staten

  Zaterdag 17 november 2012
   Washington, DC, Verenigde Staten
  Constitution Hall

                              

                             

      

                    


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Desmond Dekker


  Desmond Dekker in San Fransisco (2005)

  Desmond Dekker, echte naam Desmond Adolphus Dacres (Kingston (Jamaica), 16 juli 1941 - Surrey, Engeland, 25 mei 2006) was een Jamaicaanse ska-, rocksteady- en reggaezanger en -componist.

  Hij kreeg in 1969 met zijn begeleidingsgroep The Aces internationale bekendheid door zijn wereldhit "The Israelites". In vele landen was het de eerste reggaehit ooit; in Nederland stond het nummer 1 in de Veronica Top 40 en in de allereerste Hilversum 3 Top 30 van 23 mei 1969 terwijl het in 1975 in België opnieuw een hit werd. In Engeland veroorzaakte de hit een regelrechte reggaerage, mede door de enorme toestroom van Jamaicaanse immigranten die al sinds 1964 op gang was. Desmond Dekker genoot ook bekendheid als de ontdekker van Bob Marley, die hem zijn gehele leven erkentelijk bleef.

  Desmond Dekker overleed op 64-jarige leeftijd aan een hartinfarct.


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Percy Sledge

  Percy_SledgePercy_Sledge


  Percy Sledge.jpg

  Percy Sledge
  (Leighton(Alabama), 25 november 1941) is een Amerikaans soulzanger, best bekend van de nummers "When a man loves a woman" en "My Special Prayer". Hij is voornamelijk bekend van emotionele soulballads, maar hij was ook een van de eerste artiesten die country met soul mengde, waarbij hij covers van onder andere Kris Kristofferson zong.

  Begin jaren zestig werkte Sledge nog als verpleger in een ziekenhuis, toen hij zijn eerste treden in de muziek maakte als lid van de soulgroep de Esquires Combo. Lokale dj Quin Ivy adviseerde hem in 1966 om solo te gaan. "When a man loves a woman", door Sledge zelf geschreven, was de eerste single die van hem werd uitgebracht in de zomer van 1966, bij Atlantic Records. Al snel werd het wereldwijd een grote hit, waaronder nummer één in de Verenigde Staten. De single werd opgevolgd door de hits "Love me Tender", "Take Time to Know her" en in 1969 "My Special Prayer".

  In de jaren zeventig daalde zijn populariteit. "I'll be your everything" uit 1975 was zijn laatste grote internationale hit. Zijn optredens verkochten daarentegen een stuk beter en tot in de jaren negentig bleef hij uitverkochte zalen trekken. In 1987 werd "When a man loves a woman" weer een hit, dankzij een reclame van het jeansmerk Levi's.
  In 2010 trad hij nog op te Oostende......


  Categorie:Muziek
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Earth, Wind & Fire   
  Optreden in 2009  Earth, Wind & Fire (ook wel EWF genoemd (spreek uit: ie-dubbel-joe-ef) of The Mighty Elements of the Universe) is een Amerikaanse band die soul, funk, jazz- en discomuziek maakt – en ook verschillende muziekstijlen combineert – met prominente rollen voor percussie, blazers, kalimba, bas en zang. De band was vooral in de jaren zeventig populair.

  In 2011 bestond Earth, Wind & Fire 40 jaar. In dit jubileumjaar gaf de band meerdere optredens en een daarvan was op 7 januari: een speciaal concert - op de Monster Cable Retailer Awards Show - met allerlei gasten. Zo speelde Sheila E en Stevie Wonder mee met de band. Stevie Wonder zong hierbij mee op het "doorbraaknummer" Shining Star. Zangeres/percussioniste Sheila E versterkte de toch al uitgebreide ritme-sectie. Maurice White was hierbij ook aanwezig in de zaal en liet zich verleiden een klein stukje op de kalimba te spelen. Earth Wind & Fire gaf op hun beurt acte de presence op het laatste album van de E-family, en zijn te horen op het nummer Peace & Joy. Het optreden van EWF op de Monster Cable show resulteerde in een samenwerking tussen de twee waaruit een lijn oortelefoons met EWF-logo voortvloeide, luisterend naar de naam Gratitude.

  In 2011 was de band druk bezig een nieuw album samen te stellen. In 2011 werd een verzamelbox uitgebracht onder de naam The Columbia Masters: een verzameling van achttien schijfjes die de albums bevatten die bij Columbia zijn uitgebracht. Daaraan is toegevoegd een schijf met nog niet eerder uitgebracht materiaal met als naam Constellations: The Universe Of Earth Wind & Fire – deze bevat onder andere enkele nummers van de Touch The World-sessies die nog niet eerder waren uitgebracht, enkele instrumentale nummers en nummers die Maurice White als producer heeft opgenomen met artiesten zoals Barbra Streisand en Neil Diamond.

  In november 2011 kwam EWF met een nieuw nummer Guiding Lights: een midtempo-nummer waarop Larry Dunn op keyboard te horen is, meer dan 25 jaar na zijn vertrek uit de band. Dit nummer zal op het nieuw te verschijnen album Now, Then & Forever staan. De status van het album is dat één schijf een compilatie bevat van de favoriete EWF-tracks van celebs. De tweede schijf gaat circa 10 gloednieuwe tracks bevatten. Naast Guiding Lights circuleren tracktitels als Rush en Whirlwind. Naast Larry Dunn is ook Allee Willis betrokken bij dit album. Zij is bekend van de grootste EWF-hit Boogie Wonderland die ze voor de band schreef. De release van het album is al een paar keer uitgesteld en wordt pas begin 2013 verwacht.

   2012

  Earth, Wind & Fire wisselde studiodagen – om opnamen voor het volgende album Now, Then & Forever te maken – af met tournees. In maart en april was de band in Azië en Oceanië voor een serie concerten in o.a. Thailand, Maleisië, Indonesië, Australië en Nieuw Zeeland. Ook in Amerika trad de band veelvuldig op, met een ruim 80-koppig orkest. Data voor een Europese tournee in 2012 zijn niet bekend.

  Onder de naam Eternity bracht de band ook een "over-ear"-variant uit van hun Gratitude-oortelefoontjes.

  Optreden te Noorwegen 2004  Categorie:Muziek  Tekstgrootte aanpassen?
  Klik op + of -

  BLOG ZOOM
  Hello
  Beyoncé


  Foto  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


  Foto


   photo G banner 200 op 70_zpsuyqs269t.jpg  Blogvrienden
 • Roland
 • Sylvia
 • Willy's moppentrommel &pps
 • Francis
 • Leen
 • Marijke
 • Jos
 • Foefelen bij Willy
 • Jan('t groene hart)
 • Petross

  Mijn favorieten 1
 • Etienne & Rosette
 • Joyce
 • Sjeke(Rogier)
 • Dini
 • Dasha
 • Anneke
 • Marouska
 • Lydie
 • Fietszwerver
 • Suz

  Blogvrienden 1a
 • Dieter
 • Galaxy
 • Nardnaddy
 • Nadie
 • Czilla
 • Ann
 • Vlasta
 • Nurcahyaku10
 • Lady Ann
 • Angeles

  Blogvrienden 1b
 • Aniko
 • Tebinfea
 • nervenruh
 • Grace
 • Winspiral
 • Kang Tebe
 • Asrazali
 • Irvin
 • Diecast(Vietnam)
 • Lina

  Blogvrienden 1c
 • Danny
 • Harley Radio Bandung
 • Tips dan Trik Seo Blogger Google+
 • Sussi
 • Zsuzsanna
 • Bimba
 • Aniko
 • Abigail's Blog
 • Kzella
 • Jomsantaisekejap

  Lijst(4)
 • Lore
 • Holabda
 • Wolfgang
 • Ionhar
 • Andyrra
 • Iveta
 • Seiko Selular
 • By Photoworks
 • B'jue Corner
 • Julio

  Lijst( 3)
 • Thailand info
 • Starlavenderluna
 • DIOGO
 • Arief
 • Agus
 • Gusti
 • Misaki Pure blood
 • Petitecafe
 • Toxifier
 • Caribu

  Lijst (5)
 • Weiwan
 • ASA
 • Karga...Haektponiko
 • Agatuccia
 • Ardiand S
 • Lalique
 • Chez Tebinfea
 • Akhmad
 • Indonesia Blogger
 • Miklos

  Lijst(6)
 • Altebela
 • Istana Larangan
 • Rudy Parabola
 • Dewa
 • Halimah
 • BR-olshop
 • Dila
 • Gisell
 • Costas
 • Ibaad

  lijst(7)
 • Wiwit
 • Chem
 • MAY
 • Ardiands
 • Nr....
 • Obatsakit
 • Fiona
 • Aliefnk.com(Radja)
 • SBI
 • Eddy Elly

  Blogvrienden(1)
 • Frankie
 • De Westhoek
 • Monique...Voske
 • Meeuw
 • Dushy
 • Luc(fotografie)
 • Alois
 • Els
 • Steffie
 • Jeannine's

  Blogvrienden(2)
 • Alda
 • Jetty
 • Noella
 • Nikki...
 • Maarten
 • Ria..Hondenliefhebster &crack psp
 • José
 • Ton
 • Charlotte
 • Myriam

  Blogvrienden(3)
 • Frieda
 • Alfacinha
 • Zeno
 • Guido
 • Mandy
 • Maria
 • Johan
 • Ria...Fotografie
 • Herbert
 • Eddy

  Blogvrienden (4)
 • Anny
 • Corba Jack
 • Boomer
 • Rita
 • Jos(bundeltje)
 • Tinie & Ans
 • Suzieke
 • Krikie
 • Carine(koken)
 • Geldwolven

  Blogvrienden(5)
 • Roosje
 • Nele
 • Benthe
 • Natoken
 • Wartjes blog
 • Patty & Freddy
 • De loltrappers
 • Jeske..
 • Wattson Jeffy
 • EdjeB

  Blogvrienden 6
 • Greetje
 • Lydie
 • Rachel
 • Roland
 • Martine
 • Jasmijn
 • Claire
 • Lucien
 • Dini
 • Happy

  Blogvrienden 7
 • Nicole
 • Brigitte
 • Ester & Leon
 • Patrice
 • Tonny
 • Julien
 • Anny & Gilbert
 • Anny
 • Marianne
 • Harmke

  Gastenboek
 • Leuke dinsdagavond, Rudi
 • Dag Rudi prachtige crea
 • Rudi
 • dag Rudi
 • Avond Groetjes

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto  Zoeken in blog


  Een interessant adres?

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!