Inhoud blog
  • De Klok des Levens
  • Wat zijn Maansknopen
  • Herkomst van Feng Shui
  • Wat is Tarot?
  • Wat is een Kristal Master
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ben je op spirituele zoektocht?
    spiritueel
    11-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Laten

    Om "Los" te latenxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Om 'los te laten': Betekent nog niet dat je niet meer om die persoon geeft.
    Het betekent, dat het niet goed meer werkt met die andere persoon en jou.

    Om 'los te laten': Betekent realisatie en een ander kan dit niet controleren, het is dat gevoel.
    De tijden zijn veranderd?

    Om 'los te laten': Is geen machteloos iets, alleen kan de uitkomst soms beter voor je zijn. Het geeft jou de gelegenheid en de ruimte, om er van te leren. Door natuurlijke consequentie, door die vrijheid krijg jij meer tijd om te groeien.

    Om 'los te laten': Is niet de bedoeling iemand te veranderen of de schuld ergens van te geven. Het is om voor jezelf het beste te kiezen. Wat het beste voor jou is, maar beschuldig niemand.

    Om 'los te laten': Is geen onverschilligheid, maar het is nodig. Er niet 'midden' in te gaan staan en alles willen regelen, zodat anderen afstand houden. Houd je op de vlakte, dan bezeer je jezelf het minste.

    Om 'los te laten': Niet te bezorgt te zijn, laat een ander zich zelf ook manifesteren. Niet ontkennen, maar accepteren, misschien doet het even pijn, maar oordeel niemand.

    Om 'los te laten': Is niet te schelden, maar zoek naar je eigen tekortkoming en corrigeer deze. Zie waar jij in de fout bent gegaan, maar echt de pijn is zo weer over.

    Om 'los te laten"; Iedereen mens is uniek. Je partner, accepteren zoals hij of zij IS. Het zijn gedragspatronen en projecties die binnen een relatie spelen. Veranderen moet "jij zelf", acceptatie.

    Om 'los te laten';Ontken het niet, accepteer het, soms is het beter om iemand los te laten.

    Om 'los te laten';Schik niet alles naar jouw goed denken, maar neem iedere dag als die komt en ben daar gelukkig mee.

    Om 'los te laten';Betreur het verleden niet, leer hier van voor de toekomst en laat de 'energie' er niet meer bij komen. En wees niet bang, voor iemand die uit je leven gaat, er komen nieuwe mensen voor terug, die dan beter bij je passen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (2)

    19-03-2009
    onzin van tarotkaarten en pendels
    Ik had met mijn vriend plannen om op termijn te gaan samenwonen en samen een zaak op te starten. Op een gegeven moment belt hij mij met de boodschap dat hij naar een spirituele beurs was geweest. Daar had hij voor zichzelf een "de kaarten" laten leggen. Gevolg? Een prachtige uitleg over hoe gunstig de kaarten wel waren over het juiste levenspad dat voor hem weggelegd is,en wat een prachtige liefdevolle en succesvolle toekomst er ons te wachten staat. Resultaat? Ik knap daar helemaal op af en geloof niets van die onzin. Alhoewel ik in zekere mate wel alternatief ben,dwz. ik geloof in een gezond evenwicht tussen lichaam en geest,en een gezonde levenswijze, waarbij natuurlijke dingen zoals aromatherapie en mineralen,en gezonde voeding een ondersteuning kunnen zijn. Maar voor mij moet wel wetenschappelijk bewezen zijn dat sommige dingen een gezonde aanvulling op onze levenswijze is. Nu zoek ik dus degelijke literatuur,die wetenschappelijk gefundeerd is,om hem te kunnen aantonen dat hij terug tot de realiteit moet komen. Bestaat er zo'n literatuur?

    19-03-2009 om 15:03 geschreven door Dominique


    19-06-2008
    ONZIN
    Wat een grote onzin zeg,nee je moet je huwelijk op spel zetten om voor je zelf te kiezen.Lekker twee kinderen en voor je zelf kiezen maar ach ja het doet even pijn daar kom je ook over heen.En je leert weer nieuwe vrienden kennen.Maar je huwelijk en de kinderen ach is niet zo belangrijk.Op zoek zijn naar je zelf groot onzin.Als je gezond bent twee gezonde kinderen ,een huis een baan sociale leven enz.Nee is niet belangrijk op zoek zijn naar iets nieuws houden jullie aub op met deze onzin.Mijn vrouw heeft ook uren hiernaar geluisterd en gelezen en resultaat scheiding!!!

    19-06-2008 om 21:21 geschreven door A.Bayraktar




    Archief per week
  • 06/11-12/11 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!