Inhoud blog
  • De Klok des Levens
  • Wat zijn Maansknopen
  • Herkomst van Feng Shui
  • Wat is Tarot?
  • Wat is een Kristal Master
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ben je op spirituele zoektocht?
    spiritueel
    12-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is een Kristal Master

    Kristallen-chakra-leggingxml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

    Er zijn verschillende methodes voor chakraleggingen. De diepgang en het resultaat van een kristal (e.a. stenen) legging is voornamelijk afhankelijk van de ontwikkeling in eigen verlichtingsprocessen van de kristalmaster en de ontwikkeling van de cliënt.

    Wanneer een kristalmaster-healer-reader, werkelijk contact heeft met het wezen van de kristalwereld, Moeder Aarde en het ontwikkelingsproces van de cliënt, dan kunnen er ongelofelijk mooie energieën binnen komen tijdens de healing.

    De kristallen, de cliënt en healer zijn dan opgenomen in het éénheidsbewustzijn (Goddelijk niveau voorbij wereld van dualiteit)Ieder kan op dat moment ervaren hoe het voelt om zo opgetild te zijn dat je met alles wat is Één bent. (ascensionproces) Ook voor de kristalmaster-healer zijn dergelijke leggingen dus wondermooi om te doen.

    Een kristalmaster die op dit niveau kan werken vanuit Éénheidsbewustzijn (vanaf 6de dimensie) werkt met geopende en geactiveerde kristallen die ook werkelijk mee kunnen in dit niveau. Een kristalmaster kan kristallen in de regel niet voorbij haar eigen niveau van ontwikkeling activeren. Dat betekent niet dat je nbij een willekeurig kristaltherapeut geen legging kunt (laten) doen of zelf nog geen kristallegging kan geven,als je nog geen diepe communicerende banden met Moeder Aarde en het wezen van kristallen hebt, maar het zal dan niet een alles overstijgend niveau bereiken, maar meestal wel je ontwikkeling dienen.

     

     

     

    Om te beginnen:

    De meest veilige legging om te beginnen is de regenbooglegging, waarbij op elk chakra de bijbehorende kleur kristal wordt gelegd. Een verdergaande stap is het verbinden van de chakrastroom d.m.v. dubbeleinders.

    Ook kun je kiezen voor een legging van één soort op alle chakra’s om een speciale levenshouding, energiekwaliteit overal in de aura mee te nemen.

     Maar als je onervaren bent met kristalwerking moet je hier niet aan beginnen. De stelling baat het niet dan schaadt het niet, gaat hier lang niet altijd op. Verder kun je in de handen nog grote doorstromingskristallen geven en om het lichaam heen met kristallen werken.

    Een kristalmaster die op éénheidsniveau kan werken en met kristallen en met jouw bewustzijnsniveau’s kan communiceren, vraagt welke kristallen mee willen helpen bij de legging (een ruime keus is nodig) en weet ook wat ze zullen gaan doen voor de ontwikkeling of het desbetreffende chakra. Er bestaan op dit niveau geen boekjesaanwijzingen meer, van dit kristal hoort bij dat chakra en die bij dit chakra. De kristallen nodigen zichzelf uit en weten wat ze zullen doen, ze werken volkomen samen met lichtwezens, het lichaam en bewustzijn van de cliënt en met jou als kristalmaster. Ze vertellen zelf, hoe en waar en in welk patroon ze moeten liggen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/11-12/11 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!