Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Franse actrice Anouk Aimée, bekend van "Un homme et une femme", overleden
  • Graspop moet mogelijk deel van parking sluiten door de regen: "Kom zo veel mogelijk met openbaar vervoer"
  • Een kleine chip met grote gevolgen: hoe werkt de sensor die handspel van Openda opmerkte?
  • Na bekentenis Billie Eilish dat ze 'geghost' werd: wat is het precies? En waarom doet iemand zoiets?
  • Op het kantoor van Linda in Brussel staat kerstboom het hele jaar door: "Aangepaste versiering per seizoen"
  • Ierse datacenters slurpen zo veel stroom dat er rechtszaken van komen: hoe zit het bij ons? En wat is eraan te doen?
  • Experten gebruiken drone om 12e-eeuwse muurschilderingen in Sint-Baafsabdij Gent te onderzoeken
  • Acteur Ian McKellen (85) valt van podium tijdens voorstelling
  • Wanneer mag je de claxon in je auto gebruiken? "Er bestaat wel degelijk wetgeving rond, toeteren kan je een boete opleveren"
  • Oekraïne heeft dringend nieuwe rekruten nodig, dus laat het gevangenen vechten voor vrijheid
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    chivaz
    blog.seniorennet.be/chivaz
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    13-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braaf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blijkbaar zijn er in Nederland wel brave mensen, maar zoals ze bij ons in Vlaanderen durven zeggen, dat is een "doorbrave" mens, dat vind je in hun woordenoek niet terug. Ze verwijzen naar een woord dat alleen in ons landje gebruikt wordt. Eigenlijk is het zo. Doorbrave, of doodbrave mensen vind je blijkbaar alleen maar bij ons. Soms zou ik durven zeggen, te simpel, te eenvoudig. We hebben hier niet genoeg weerkracht. Weer zo een woord dat alleen hier gebruikt wordt. Misschien komt het van "weer" kracht". Terug kracht om ergens tegenaan te gaan of ergens aan te beginnen. Ik hoop van de volgende dagen "weer" kracht te vinden. Mensen halen je de benen van onder je lijf, zonder scrupules. Morgen ga ik er tegen aan. Ze krijgen me niet klein.  

    13-02-2016 om 21:51 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tanden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In jaren geen tandpijn meer gehad. Sinds minimum 15 jaar ga ik twee keer per jaar naar de tandarts voor nazicht. Meestal is er niets aan de hand, behalve wat kalkaanslag.Enkele weken geleden ben ik hier in de buurt voor de eerste keer naar de tandarts geweest. Vanaf het eerste bezoek zegde ze dat er twee zouden moeten getrokken worden. Ok het is dan maar zo. Die tanden zijn er ondertussen uit, maar op de plaats waar die bovenste zat heb ik nu ineens tandpijn.Hoe kan je nu tandpijn hebben aan een tand die er niet meer zit? Zenuw die er nog is? In ieder geval kan ik u zeggen dat er tot nu toe nog niets geholpen heeft. Morgen hopelijk beter. 

    13-02-2016 om 02:42 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.is dit nu werkelijk één pot nat??
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Begin aub niet met een proces in België en denk niet dat het binnen een paar weken afgelopen is. Iemand van de familie is ontevreden over de gang van zaken en stapt naar de vrederechter, zonder ook maar EEN document in de hand, waaruit zou kunnen blijken dat ze gelijk heeft. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat de vrederechter daar op in gaat en met een bepaalde procedure een aantal dingen blokkeert. Begrijp wel, ZONDER ENIG GESCHREVEN DOCUMENT. Ik ben in beroep gegaan, maar dat kan pas voorkomen op 12/9 van dit jaar. Tegen dan zijn we meer dan een jaar verder, want heel dit gebeuren startte al meer dan 12 maand voor de uitspraak. Dit gaat mijn petje te boven. Zo zou ik naar de vrederechter kunnen stappen en zonder enig bewijs verklaren dat jij of hij of zij onbewaam zijn om een bepaalde daad te stellen. Nogmaals, dit gaat mijn petje te boven.

    11-02-2016 om 21:02 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    10-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vooral voor Karel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik kom uit een zeer braaf en Christelijk gezin. Zoals je kan zien had ik een tante nonneke. Via haar heb ik de gevangenis leren kennen. Als nonneke heeft ze in een paar gevangenissen gewerkt en ik ben eens met haar een cel gaan bezichtigen. Ik herinner me nog dat ze mij optilde en voor de tralies hield, zodanig dat ik de gevangenen buiten kon zien wandelen. Dat zal nu waarschijnlijk niet meer zo zijn, maar toen moesten ze schoon in een rij rondjes maken op de binnenkoer. Zou ik daarom zo een braaf manneke geworden zijn?

    10-02-2016 om 22:10 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rustig

    De dag begon vandaag zeer rustig. Redelijk geslapen en heel kalm mijn douche genomen, aangekleed en gaan ontbijten. Helemaal niks aan de hand. Nadien dochterlief op bezoek gehad. Heel aangenaam. Altijd toffe babbel. In veel gesprekken neem ik het initiatief en ( zeggen ze dat zo? ) het voortouw, maar als Goedele op bezoek is, ben ik diegene die luister. Natuurlijk heeft zij heel wat nieuws en wat kan ik vertellen over het leven hier? Nog steeds geen hoogtes en geen laagtes. Zo zullen er ook wel dagen tussen komen zeker. Overhandiging van de post. Weet, nadat de postbode langs geweest is, brengen ze uw briefwisseling naar de kamer. Alleen maar een paar rekeningen en dat was het. Een hele poos nadien komt er iemand van het onthaal met de levering van een pakket van 9 kg en de vraag of ik dit wilde komen ophalen. Ik weet zeker dat ik geen bestelling gedaan heb van een of ander, maar ja, je blijft nieuwsgierig. Een zware tegenvaller, er zaten twee mooie (?) schilderijen in en ze waren echt mooi ingekaderd in een zwaar antiek frame, maar bij beter bekijken van de naam van de geadresseerde, bleek het een Raeymaekers ( en niet de raeymaeker) te zijn van de andere vleugel van het gebouw. Jammer, maar helaas. Alhoewel zo iets had ik zeker niet besteld.     

    10-02-2016 om 21:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.minder

    Vandaag een mindere dag. Goed dat mijn broer op bezoek geweest is, want ik voelde absoluut geen fut om iets te doen. Je kan zo van die dagen hebben dat niks je kan boeien en dat je geen zin hebt om iets te doen. Stilaan krijgt mijn woonruimte hier een beetje aankleding, maar nog ben ik niet tevreden. Het grote probleem is dat dit niets van jezelf is op gebied van indelening, kleur en ruimte om iets op te hangen. Fletse kleuren tegen de muur. Ik zou daar al iets gelig durven tegen zetten. De plaatsen waar je iets mag hangen zijn afgetekend en daarbuiten mag geen vijs, geen nagel of zelfs geen punaize in de muur. Je kan hier en daar je eigen toets geven, maar in beperkte mate.

    Ook zie ik hier regelmatig die ploert rondlopen die bij mij 3.500 € heeft gestolen. Hij tracteert al lachende pinten met mijn geld. De directrice, noch de politie wil mij geloven en nochtans is alles wat ik hierover vertelde de zuivere waarheid. Ik weet nog niet hoe, maar vroeg of laat pak ik hem hierover aan. Natuurlijk zal hij ontkennen, maar ik wil telkenmale op zijn geweten werken. 

    09-02-2016 om 20:23 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    08-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het is nog maar 11

    Het is nog maar 11 uur en ik kan toch weeral niet inslapen. Dan maar weer achter dat scherm kruipen hier en zien of er ergens denderend nieuws is of misschien op facebook nog eens gaan kijken. Ik weet op voorhand dat dit gaat uitlopen, want dat begint bij mij met een berichtje en nog een antwoord hier en daar en dan ik voor een paar uur bezig. Ik zou die uren beter besteden aan het lezen van een paar boeken die ik pas kocht. Eigenaardig genoeg, maar daar val ik bij in slaap. Nochtans een schitterende leeslamp gekocht, maar nog niet veel bij gelezen. Ik wou dat ik jullie een foto kon laten zien van die lamp, want (ik toch) men vindt dat een mooi exemplaar. Speciaal en zeer modern, maar ja, als iedereen dezelfde goesting zou hebben, zou het eentonig zijn. 

    08-02-2016 om 23:14 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trouw

    Jaren geleden leerden wij op vakantie Rudi en Chantal kennen. Nadien, terug in ons Belgenland, nog eens afgesproken en dit is blijven duren. Vandaag waren ze nog eens op bezoek. Waarschijnlijk heb ik dat vroeger al geschreven, wij houden van mensen die naturel zijn en vlakaf durven zeggen wat zij over bepaalde zaken denken. Misschien dat die vriendschap al jaren duurt om die eenvoudige reden. Voor mij mogen ze zo dikwijls komen als ze willen. Het was weer een plezant vertoeven. Van zulke mensen kan je nooit genoeg krijgen. Spijtig genoeg lopen er zo niet te veel rond op onze aardkluit. Onze vrienden zegden straks nog dat mijn appartementje toch fris aangekleed was, maar ik vind het nog altijd geen thuis en ik vrees dat dit nooit zal komen. Weet je, het is niet mijn eigendom en ik vertimmer en verbouw het niet zoals ik wil. Zoals ik vroeger al liet weten, de kleur aan de muren staat mij niet aan, maar daar mag ik niet aan komen. Ik mag foto's en schilderijen ophangen, maar alleen waar er hier een rail met haakjes hangt. Het is al een heel klein beetje aangekleed, maar ver van wat ik graag zou hebben.

    Toffe, warme dag gehad met die twee op bezoek. Gisteren pas vernomen dat ook zo een lieve kerel overleden is. Het was een dikke vriend geworden. Het was een echte knuffelbeer, zo iemand die je vastknijpt tot hij bijna stikt. Veel te jong weg uit mijn vriendenkring, door een dom ongeval. Ik twijfel er aan dat er ooit nog zo iemand mijn pad gaat kruisen.    

    08-02-2016 om 20:01 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!