Inhoud blog
  • eigenaardig
  • gelukkig
  • het gerecht
  • ten onrechte
  • ligt het aan mij?
  • alarm
  • foei foei
  • zaterdag en zondag
  • DOMO
  • niet lang meer
  • twijfel
  • oei
  • vandaag
  • nachtdienst
  • betuttelen
  • verschieten
  • nog even
  • ruzie
  • verhuis
  • schoolreis
  • veranderingen
  • ach ja
  • geld pakken
  • besluit
  • Onnozel
    Zoeken in blog

    Altijd welkom bij Staf
    Over mijzelf
    Ik ben Staf De Raeymaeker
    Ik ben een man en woon in Heverlee () en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 30/07/1946 en ben nu dus 77 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: groententuin, koken, digitale foto en film en reizen..
    Nieuws VRT NWS
  • Songfestivalkandidaat Joost Klein geland in Nederland en ervandoor in geblindeerde auto
  • Sociale verkiezingen gaan van start, meer dan 2 miljoen werknemers mogen stem uitbrengen
  • Leven aan zee is gezonder, toont nieuw onderzoek: "Ons immuunsysteem wordt er beter getraind"
  • Slachtoffers van beleggingsfraude voelen zich eenzaam en niet geholpen: "Doe niet aan victim blaming, maar erken de slachtoffers"
  • Dit weten we intussen zeker over massagraven bij Al Nasser-ziekenhuis in Khan Younis
  • Welke verkiezingsbeloftes leveren op en welke kosten geld? Bekijk hier de doorgerekende maatregelen per partij
  • 'Alle Menschen werden Brüder': Beethovens Negende is 200 jaar jong
  • Hulpkok Antwerps restaurant The Jane na 4 maanden ondervraagd over ongeval waarbij hij benen verloor
  • "Heeft in alle opdrachten iets uitgestoken": de saboteur uit het 12e seizoen van 'De mol' is ontmaskerd
  • Wissel van de macht in Rusland: Poetin vervangt defensieminister Sergei Shoigu
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boswachter
    blog.seniorennet.be/boswach
    stafs nieuws
    dagelijkse roddels
    van alles van de laatste dagen. interessant boek lezen? Ga eens kijken op http://www.wwaow.com/wwaow/site/bookdetail/?bookid=2935
    06-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vrij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ik dacht dat wij in een vrij land leefden. Dat is ook zo, maar met beperkingen. Blijkt dat alles wat ik schrijf of publiceer over mijn schouder meegelezen wordt. Ik moet dus mijn woorden twee maal knabbelen voor ik ze opschrijf. Over de instelling hier mag ik niet te veel negatef schrijven of ik moet morgen op het matje komen. Toch denk ik dat ik ga door doen zoals ik bezig ben. Ik doe absoluut niets verkeerd en ik mag over alles en nog wat een eigen mening hebben. Natuurlijk, kwetsende dingen gaan schrijven is iets anders, maar schrijven hoe ik er over denk, moet toch kunnen. Een eigen visie!    

    06-03-2016 om 22:54 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bezoek

    Gisteren middag waren Chantal en Rudi op bezoek. Het zijn al jaaaaren zeer goeie en trouwe vrienden. We leerden ze kennen op vakantie nu ongeveer 15 jaar (of langer) geleden. Het zijn eerlijke mensen, rechtdoor en rechtaan, zoals wij mensen graag hebben. Sommigen kunnen daar niet tegen en horen graag alleen maar lovende woorden. Voor mij moet dat niet. Waarom rond de pot draaien en dingen zeggen die je toch niet meent. Een bijkomend probleem is dan nog dat je moet onthouden wat je zegde, want als je bij een volgende ontmoeting iets anders vertelt, dan val je door de mand. Gewoon eerlijk blijft het langste duren. Als ze op bezoek komen gaan we altijd ergens in de buurt eten. Nu hadden zij via internet iets opgezocht in Leuven. Volgende keer ga ik ze wel verrassen met iets speciaals, ook in Leuven. Eigenlijk is het niet zo belangrijk, het is het gezelschap dat telt. Soms vraag ik mij af wat ze in ons gezien hebben, we zijn tenslotte zo veel jaar ouder dan zij. Misschien is het ook de eerlijkheid die ze graag hebben?Voor mij mogen ze morgen al terug komen. Overmorgen dan?

    05-03-2016 om 00:00 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.heb jij dat ook?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hebben jullie dat ook? Als ik om een of andere reden morgen fris en fit moet zijn, ben ik daar zo veel mee bezig dat het net een averechts effect heeft. Dit zijn mijn slechtste nachten. Zit nu iedereen zo in mekaar of ben ik een bevestiging van een bepaalde regel of een uitzondering? Zo veel piekeren dat je niet kan slapen. Ik geef een voorbeeld. Morgen moet ik bv bij de vrederechter komen en ik moet zien dat ik er met mijn verstand goed bij ben. Wel dat zijn mijn rotste nachten en de dag nadien loop ik er bij als een zombie. Zeer veel mensen zullen dat wel hebben zeker. Vroeger was ik de onbezorgdheid zelve. Niets kon mij ongerust maken of doen piekeren, maar al een hele tijd geleden ben ik zo geworden. Mijn verstand zegt me dan dat dat allemaal toch niet helpt, maar ik kan er niet aan doen. Het is zelfs zo erg dat ik dan ook fysieke klachten krijg, zoals tandpijn bv. Zo precies of ik moet een reden hebben om wakker te liggen. Het gaat nog verder. Ook mezelf voorbereiden op een feestje de dag nadien, waarvan ik denk dat ik er fris moet uitzien heeft ook dat averechte effect. Dom, zeer dom. Komt hier nu iemand onverwacht op bezoek, geen enkel probleem, maar is dat bezoek op voorhand afgesproken, dan heb ik soms piekermomenten. Gelukkig is dat niet zo bij iedereen die over de vloer komt. Morgen bv komen onze vrienden op bezoek en dan voel ik mij 100 % ontspannen. Eigenaardig hoe een mns kan veranderen.

    04-03-2016 om 18:40 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    03-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vriendelijk

    De "gemaakt" vriendelijke is van dienst deze nacht. Als ik zo blijf schrijven is er niemand meer die deugd en dat is niet zo. De twee mannen die hier werken zijn echte schatten en de twee jongste dames ook en dan moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat het daar stopt. Zoals ik al schreef zou het een roeping moeten zijn als je in een dergelijk beroep stapt. Eigenaardig genoeg zijn het de mannen en de twee jongste dames die hier werken die de besten zijn. De rest zou beter bureauwerk of degelijke gedaan hebben, maar niets om met mensen bezig te zijn. Ik schreef het al maar als een buitenstaander met één blik kan zien dat er een azijntrut rond loopt, dan zegt dat al genoeg. Aan de dame die nu van dienst is kan je aan haar glimlach merken dat dat niet gemeend is, maar omdat dat nu eenmaal bij haar beroep hoort. De jongens, toevallig allebei homo, zijn echte lieverds, echter zonder te overdrijven. Vriendelijk, behulpzaam en correct. Een van de jonge dames is bijna over enthousiast en niets is te veel. " maar, daar zijn we hier voor!" "Vraag maar!" Ik weet niet dat dat zo bij iedereen is, maar ik ben vriendelijk en beleefd en met azijn vang je geen vliegen. Alles krijg ik er van gedaan. Ze spreken mij ook altijd aan met StafKE. Ondanks dat moet ik alsmaar blijven herhalen dat ik hier absoluut niet graag ben en hier ook niet thuis hoor. 

    03-03-2016 om 22:36 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.help

    Help, kom me hier weghalen!! Voor de zoveelste keer moet ik schrijven dat ik hier niet graag ben. Nochtans moet ik hier blijven voor mijn vrouw, willen of niet. Ondertussen schrijf ik maar wat over de medebewoners. Net toen ik in de gang kwam was er een dame aan het hoesten als een verkouden zeehond. Amaai, dit klonk absoluut niet gezond. Onze tafelgenoot Pierre, die denkt dat hij de vrolijke Harry is, had deze avond weinig praat. Misschien een mindere dag. Ik kon trouwens aan zijn gezicht (zijn wezen zeggen ze in de Vlaanders) zien dat hij niet was zoals normaal. Ik heb niks gevraagd, want het kunnen privé problemen zijn. Mathilleke was er ook niet helemaal bij, maar die begon zelf over wat ze voor had. Ze was vorige nacht gevallen en voor ze haar had voortgesleept tot aan de bel, waren er een aantal uren verstreken. Het is een mens van dik boven de 100 kilo  en dat ging dus maar centimeter per centimeter. Och ja dat is zo wat het nieuws dat ik van hier heb. Niets speciaals dus.  

    02-03-2016 om 21:20 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.droom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een nare droom gehad. Ik heb de ganse nacht in de klinek gelegen voor allerlei onderzoeken. Eén positief puntje in die droom, alle onderzoeken volgden mekaar op zonder ook maar één minuut ergens te moeten wachten. De uitslagen zal ik volgende nacht in een volgende droom misschien krijgen, wie weet. Hopelijk zijn de resultaten ook goed. 

    02-03-2016 om 10:13 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slapen

    When everyone is going to sleep i'm wide awake. Ik weet niet of dit de juiste vertaling is, maar dit is nu al aan de gang van als ik hier in de home ben. Het gros van de mensen ligt er hier al in van rond acht uur. Dat is het moment dat ik begin wakker te worden. Vandaag weer een afwezige dag. Er absoluut niet bij. Ik moet er eens met de dokter over praten, want dit is niet meer normaal. Overdag dikwijls afwezig en dus absoluut niet plezant voor Amandine en 's avonds klaar wakker. Aan de pillen die ik hier krijg zal het niet liggen, want het aantal dat ik nog te slikken krijg is serieus afgebouwd. Piekeren is waarschijnlijk een van de oorzaken. Mijn gezond verstand zegt me dat dit slecht is, maar ik kan er niet aan doen. Ik blijf bezig met hetgeen ons aangedaan is en met hetgeen nog op ons afkomt. Toch wetende dat niemand ons kan raken of pijn doen, blijf je daar onbewust mee bezig. Waarom doet iemand zo iets? Dit kan alleen maar uit eigenbelang zijn en toch moeten ze weten dat het absoluut niet zal helpen. We staan zeer stevig in onze schoenen en al wat iemand ook maar wil ondernemen is verloren moeite. Ach ja ik ben een piekeraar.

    01-03-2016 om 21:22 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.handtas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onvoorstelbaar. Amandine en haar handtas! Telkens vergeet ze dat ding wel ergens. Volgens mij vandaag de 40e keer in enkele maanden. Tot nu toe altijd zeer veel geluk gehad met een eerlijke vinder. Ik zorg er ook voor dat er nooit geld in steekt en met haar bankkaarten kunnen ze toch niets beginnen zonder code. Trouwens al haar kaarten zijn geblokkeerd. Buiten enkele munten steekt er geen geld in, dus.. Het is natuurlijk heel de papierwinkel als je id kaart en dergelijke verloren zijn. Een paar minuten geleden kwam de verpleging met dat ding aandraven. Vergeten in de refter naast haar stoel. Ik zal er ook mee moeten op passen. Allemaal geen ramp, maar vervelend. Al enkele keren gebeurde het in een restaurant waar we geregeld komen, maar voor hetzelfde geld is het ergens waar ze ons niet kennen. Bij afrekenen zal ik telkens de reflex moeten hebben om te zien of ze haar handtas wel bij heeft. Een knik die ik zal moeten maken. Een zelfklever in de auto hangen met in het groot; "handtas". Zou helpen. Ik hoor net aan tafel een man stoefen over zijn leeftijd. 94 is hij. Ik hoor dergelijke dingen hier regelmatig. Mensen die er prat op gaan om al zo of zo oud te zijn. Een aantal van de bewoners zijn om en bij de negentig en ik denk twee al rond de honderd. Op twee personen na was Amandine met haar 71 ste verjaardag de jongste hier. Veel te jong om in een home te belanden. Ik ga nog eens met de dokter en de psycholoog bekijken welke de mogelijkheden zijn. Simpel is anders. Een aantal dingen waar ik het nog wil over hebben, misschien later of binnenskamers.

      

    01-03-2016 om 20:24 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kotsbeu

    Zoals ik al schreef, ik ben het hier echt beu, kotsbeu. Je kan gaan en staan waar je maar wil, zeggen ze. Vergeet het maar. Ik heb nu niets tegen een poetsvrouw, maar als je binnen komt en die maakt de opmerking: "ben je al terug Staf?" dan gaat dit er voor mij iets over. Wil dus zeggen dat ze je hebben zien buiten gaan en misschien nog net niet de tijd opgemeten hebben die je weg bent geweest. Het was vandaag Amandine haar verjaardag. Een grote toeloop hadden we niet verwacht, maar als je al in zo een godvergeten oord zit, doet het af en toe eens deugd om iemand te zien. Gelukkig zit ze daar niet mee en ik betwijfel of ze vandaag meer dan enkele minuten geweten heeft dat het haar verjaardag was. Doet er niet toe, het is het gebaar dat telt. Ondertussen heeft ze al een hele tijd haar pijama aan en kijkt (keek, slaapt al) ze TV. Gelukkige verjaardag vrouwtje. 

    01-03-2016 om 19:16 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag de verjaardag van Amandine. Eigenaardig genoeg voelden we ons geen van beiden echt goed. Het vieren zal dus uitgesteld worden tot morgen of een andere dag misschien. Eigenlijk, buiten bezoek dat er was, niets speciaals vandaag. Morgen dan de grote taart boven halen? 

    01-03-2016 om 17:18 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slavernij

    Bij een van de dames die hier werkt moet ik altijd denken aan de film Spartacus. Waarom die film? Slavernij. Die dame zou perfect gefunctioneerd hebben in die slavenhandel. Ze vraagt niets, maar beveelt. Ze zegt niets, maar ze roept. Mens toch, wat heeft die een fout beroep gekozen. Zelfs in een gevangenis worden mensen zo niet behandeld. Ik hoop dat ze niet getrouwd is, want ocharme die man dan. Je zou nu zeggen dat ze eens een slechte dag heeft, maar ze is altijd zo. Gelukkig heb ik er nooit iets mee te maken, want ik loop hier mooi binnen de lijntjes. Gelukkig is het de enige die hier zo is. Er zijn er nog met een kort lontje, maar het blijft binnen de perken. Gelukkig zijn er ook die poeslief zijn. De twee mannen die hier werken zijn een voorbeeld. Toffe, vriendelijke knullen. Niets is hun te veel. Moest die dame een klein procentje hebben van die mannen, zou het echt mee vallen. Zoals ik eerder al schreef, de dag dat ik hier niet meer moet zijn, ben ik weg. Ik overleef het allemaal wel.

    29-02-2016 om 23:46 geschreven door staf

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)


    welkom bij Staf.
    Foto

    Mijn favorieten
  • joost
  • mijn boek
  • Joost
  • foto's

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per week
  • 04/07-10/07 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005

    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Zoeken in blog




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!