Zwaluwse Tennisvereniging
Nieuws en acutaliteiten van de Z.T.V.
02-07-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennismakings/recreanten toernooi zondag 01 juli 2007
Een kort resumé van deze dag:

De dag stond duidelijk in het teken van de Olympische gedachte: "meedoen is belangrijker dan winnen"!
In eerste instantie hadden zich 42 leden opgegeven; echter het regende(toepasselijk voor die periode!) afzeggingen!
In mijn voorwoordje moest ik toch nog even stilstaan bij het begrip "communicatie"; het is/blijft voorlopig toch nog een aandachtspunt voor het Bestuur, voor de commissies.
Natuurlijk hebben wij de mond-op-mond-reclame, het clubblad, de prachtige posters die door Nanny Bogaerts worden ontworpen, het weekblad 't Carillon, flyers en ook onze website!
Beste leden, kijk ook eens op: www.tennis-zwaluwe.nl !?!
Op het "gastenboek" willen wij korte, snelle informatie kwijt-bijvoorbeeld; het aanvangstijdstip van een tennisactiviteit.
Als tijd over hebt, dan moet je eens surfen langs de diverse commissies; wellicht krijg je dan een beetje zicht op het wel en wee van onze vereniging.
Natuurlijk mag je ook met tips, met aandachtspunten komen, maar wel graag op een postief opbouwende manier reageren.
Wij vragen dus aan de leden een stukje interactie!
Op deze website heb ik nadere informatie gevraagd aan jullie als leden; willen wij op de juiste, dé snelste manier communiceren, dan heb je dus "tools" nodig! Vul a.u.b. die ontbrekende gegevens eens in? Op voorhand mijn dank, namens het Bestuur en de commissies.

Dit seizoen heeft bijvoorbeeld de K.C. de kantinediensten t/m augustus, als bijlagen, in het eerste clubblad van dit seizoen toegevoegd; verder willen wij dit medium ook optimaal gaan gebruiken!
Dus wil je weten, wanneer je een vrijwillig dienst moet draaien, dan kijk je op de website òf je kijkt op de ontvangen analoge indelingen òf je belt(alléén in geval van nood!) naar één van de K.C.-leden.
In de kantine ligt bij de kassa ook een overzichtslijst; je zou zeggen: "Dat kan niet mis!".

Terug naar het toernooi:
Uiteindelijk hield wedstrijdleider Ad Schuurmans 32 enthousisaste leden over voor het toernooitje; sommigen hadden vooraf aangegeven, dat zij alleen de ochtend meededen, weer anderen kwamen wat later!
Ik heb diverse partijen en leuke tennismomenten gezien; m.i. is iedereen toch behoorlijk aan zijn trekken gekomen! Echter voor de zogenaamde derde helft bleven slechts een klein aantal liefhebbers over? Jammer, want daardoor was de prijsuitreiking ook wat magertjes!
De navolgende leden hebben actief meegetennist: Debbie v.d. Poel, Cor Hoevenaar, Janine Bossers, Barry Polak, Michel van Verk, Angelique Schuurmans, Edith Polak, Ad van Leest, Truus Schuurmans, Ad van Steenoven, Manon Suijker, Martijn van Boxtel, Maja de Jong, Johan Vissers, Sonja Hollemans, Wilfried Bossers, André Hollemans, Michelle Wilschut, Tom van der Veeke, Sylvia Rademakers, Kees Kerstens, Nanny Bogaerts, Priscilla van Dongen,Carmen Kooijmans, Lauran Francois, Jaap Keller, Patrick Dubbelman, Martine Stegeman, Charlotte Leemreize en Nienke Verdoorn.

Ad Schuurmans heeft op een keurige wijze de partijtjes ingedeeld, alle uitslagen genoteerd, maar toen kwam de kink in de kabel.
Doordat er sprake was van een vrije inschrijving(men kon komen en gaan wanneer men dat wilde) was er geen evenredigheid in het aantal gespeelde partijen. In goed overleg hebben wij toen besloten om de prijzen als volgt te verdelen. Voorwaarde was wèl, dat men bij de prijsuitreiking aanwezig moest zijn!
Zoals elk jaar ontvangen de dame èn heer, die de minst-gewonnen games hebben behaald een aanmoedigingsprijs, een stimulerende oppepper!
Bij de dames won "Beppie" Polak; hier zit een verhaal aan vast. Bij het oplezen van de namen van de ingedeelde koppels las Ad Schuurmans abusievelijk i.p.v. Barry dus "Beppie". Die voornaam heeft Barry de gehele dag achtervolgd; vandaar de aanmoedigingsprijs voor "dame" Barry Polak.
Bij de heren kwam de winnaar van de aanmoedigingsprijs, Cor Hoevenaar, stipt om 10.00 uur onze kantine binnen; hij had een "zware" kop(avondje-uit?), maar heeft zich de dag als een echte man gedragen.
Had zelfs tijd en zin? om met zijn zoontje Kas een balletje te slaan; enne hij is ook een "meester" tijdens de 3e helft!
De 2 andere prijzen werden verloot, omdat iedereen "meedoen belangrijker vindt dan winnen"; de prijzen vielen bij Martine Stegeman en Wilfried Bossers.

Kortom een leuke tennisactiviteit en zeker voor herhaling vatbaar.
Vanuit een klein, select gezelschap kwam nog het volgende voorstel: "Theo, is er niet een activiteit te organiseren met leden, die de zogenaamde derde helft goed/uitstekend beheersen"?

Graag ook nog een woordje van dank aan het adres van Paula & Leen Dubbelt, Sjanneke Achterhof, Jeanne Schuurmans en Patrick Dubbelman(i.v.m. bar- en keukenbezetting).

Theo van der Veeke.


Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (0)



T -->

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!