NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • 3 Jaar Later 2 feb. 2018
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Zoeken in blog

  ziek zijn
  ziekteverloop
  21-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn ziekte verloop
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Even voorstellen.  21-12-2007

  Deze blog is gemaakt voor familie, vrienden en bekenden eigenlijk voor iedereen zodat we niet steeds het zelfde verhaal hoeven te vertellen.
  Tevens kan deze site de mensen helpen die zich geen raad weten of zich geen houding weten te geven in het openbaar om toch hun medeleven te tonen en zij die er steun in kunnen vinden.
    
  Ik ben:
  Thea Philipsen 58j., gehuwd met Piet , moeder van Marion en oma van Sabrina 10j. Michelle 8j. en Veroniek 4j.. woonachtig in Nederland in het Limburgse Lomm.
  Hobby`s zijn linedance en scrabble.
  Gezond tot ? ( uitgezonderd de voet problemen )
  Zondagmorgen 03-11-07  ik word wakker en voel dat het matras nat is ,sla het dekbed terug en alles zit onder het bloed , schenk er aandacht aan maar niet die het eigenlijk nodig heeft.
  Woensdag 06-11-07 kom ik terug van boodschappen doen ,weer bloedverlies .
  Direct de huisarts gebeld afspraak gemaakt voor donderdagmorgen en een uitstrijkje laten maken tevens een afspraak voor de gynaecoloog. 
  Zelf heb ik helemaal niets gemerkt , ben wel 6kg lichter geworden en weeg nu nog 66kg.  21-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (16 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  22-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afspraak met gynaecoloog

   De afspraak loopt voor 26-11-07

  13-11-07 Ben ik naar de huisarts geweest voor de teveel afscheiding die ik had ,heb 4 pilletjes gekregen en daar verbeterde de toestand zich mee,ik maak mij weinig zorgen.

  26-11-07  Om 15.50u. afspraak bij gynaecoloog dr.v.Beek ,blijkt de afspraak niet geboekt te zijn moeten we ( Piet gaat overal mee) wachten tot de laatste. Er wordt een echo gemaakt en een stukje uit de baarmoeder gehaald nog even bloed prikken en klaar is Kees.Op de echo zijn een paar vleesbomen te zien die al helemaal verkalkt zijn en een heleboel witte vlekjes wat losse deeltjes zijn van die kalkboom afkomstig zijn hij noemde die kalkdruppels,o er was ook nog verdikt slijmvlies te zien.De volgende afspraak werd met hem gemaakt voor14-12-07 en toen naar huis het was inmiddels al bijna half 7 alle afdelingen waren  leeg iederen was al naar huis.Thuis werd er geen ruchtbaarheid aan gegeven alleen Marion onze dochter en mijn vriendin Ivon waar ik altijd mee scrabble kregen het te horen.Later vertelde Piet het bij een bezoek nog tegen Hay een bestuurslid van zijn scheidsrechtersvereniging en zijn vrouw Mia die in het ziekenhuis in Venlo werkte . 

  12-12-07 Piet is met Petra voor TV Reindonk zijn opname aan het maken voor het streekjournaal over de 3 daagse tuindersexpo op de Zon veiling in Venlo, niets vermoedend maakt hij samen met Petra de afspraken voor het volgende item de Interchaletloop op 26-12-07 , 2eKerstdag.

  13-12-07 Piet is op weekelijkse clubavond voor scheidsrechters bij zijn vereniging,bij het naar huis gaan vraagt Hay je komt morgenavond toch ook kienen met Thea? De 14e wordt onze jaarlijkse kerstkienavond gehouden. het antwoord van Piet is ja alleen als morgen de uitslag positief is en zo hadden wij het ook met Ivon afgesproken , haar man Nico is n.l. ook scheidsrechter en wij gaan altijd samen.

  22-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de 2e afspraak met de gynaecoloog
  14-12-07 Om 12.00u.worden we verwacht in het ziekenhuis in Venlo , de wachttijd loopt met bijna een uur uit ik denk het zal wel een curitage worden,Piet heeft daar zo zijn andere gedachte over.Dan komt dr.v.Beek ons halen en eenmaal binnen gezeten draalt hij nergens omheen en begint zijn verhaal : op dat stukje wat ik uit de baarmoeder heb genomen zijn cellen te zien die kwaadaardig zijn en ook het bloed duid op een tumor of tumoren en dat moet eruit , we halen de baarmoeder de eierstokken de vleesbomen en het vetschort er uit en kijken gelijk naar de lympheklieren is daar iets verdachts mee halen we ze ook eruit, ik heb de operatie al op 27-12-07 gepland.Ik heb een collega dr. Boll een vrouwelijke gynaecologe ingeschakeld voor de operatie want ik ben zelf bezet,maar eerst wil ik zeker zijn dat het hart en de longen goed zijn daar krijg je nu al een onderzoek naar.Dan wordt er ook nog een scan van je buik gemaakt want het moet zichwel lonen om te opereren.Ik moet zeggen dr.v.Beek neemt zich alle tijd voor ons en geeft ons duidelijke uitleg.We nemen afscheid van de dokter en gaan longfoto`s laten maken en bloed prikken.  Op weg naar de uitgang van het ziekenhuis begint het langzaam echt tot ons door te dringen ik heb KANKER.... wat gaat er allemaal gebeuren is dit het einde van mijn leven ?????? Onze gedachte kunnen bijna niet meer normaal werken.
  We zeggen en sluiten alles af voor ons hoeft het Kerstfeest niet meer.
  In de auto op de terugweg naar huis en in een samenspraak komen we een klein beetje tot bezinning, hoe nu verder?
  De eerste zware stap moet al direct genomen worden we moeten het onze dochter gaan vertellen en rijden regelrecht naar haar huis .
  Wat zich binnen afspeeld kan alleen die begrijpen die al eens zoiets heeft meegemaakt (de wereld stort in ).
  Eenmaal samen thuis beseffen wij dat het leven verder moet door het zo positief mogenlijk te benaderen , positief denken gaat bijna niet.
  Besloten word om s`avonds toch te gaan kienen , Ivon wordt ingelicht en om 20.00u gaan we samen naar de bijeenkomst. 
  Hay krijgt een belletje als dat het negatief is maar dat we toch komen kienen en met het verzoek om niemand iets te vertellen.
  De avond verloopt naar omstandigheid goed Piet en ik winnen ieder een troostprijs een pakje kerstkaarten.
  De nacht die volgde zijn Piet en ik samen close door gekomen .

   

  22-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. de dag en het vervolg
   
  15-12-07
  Zaterdagmorgen tijdens het ontbijt wordt uitgestippelt hoe wij het mijn familie gaan vertellen ,persoonlijk niet per telefoon ,moeilijk moeilijk.Als eerste gaan we naar mijn broer Toon in Meijel hij is een fabriekshal aan het bouwen daar zal hij wel zijn opde vrije zaterdag  .Hij is buiten aan het werk en vragen hem om even mee naar binnen te gaan zodat zijn werknemers buiten kunnen blijven werken.We vertellen het hem , het werd een hele zware zaterdag voor hem ,even van tevoren had hij te horen gekregen dat zijn vriend KANKER had en nu zijn zus ook nog KANKER en hij kan het al zo slecht verwerken.
  Dan opweg naar mijn vader in Bergeijk iemand die heel moeilijk emotie kan tonen nu blijkt hoe moeilijk het is om zo`n bericht over te brengen.
  Tegen half een rijden we richting Deurne waar mijn moeder woont , Piet heeft mijn zuster Betsie die ook in Deurne woont gebeld of ze om een uur bij haar moeder wil zijn dan komen wij ook.
  Daar aangekomen wordt er vermoed dat er wat is en eenmaal HET verteld stort de wereld en het dak in .Een van de dochters van Betsie , Chantal die kerst inkopen aan het doen is heeft inmiddels al 3x naar huis naar haar zus Nicole gebeld hun vermoeden dat er iets ergs is gebeurd ,maar Betsie wil of kan het niet zeggen ik vraag het haar om het de meisjes toch kenbaar te maken .( moeilijk moeilijk).  Opweg naar huis beslissen wij dat Piet morgen om half drie toch zijn wedstrijd in Roermond gaat fluiten en ik ga scrabblen zoals iedere zondagmiddag.Thuis gekomen gaan we nog een lekker stuk wandelen toch nog iets wat goed is. 
  Petra en TV Reindonk worden in kennis gesteld van het gebeuren en Piet meld zich voorlopig voor alles af. De fam, van Piet word voorlopig nog niet ingelicht eerst de alles beslissende scan afwachten want we weten als deze negatief is zijn er nog grotere problemen en gaat de operatie niet door.

  Zondag  16-12-07
  Even lekker genieten van de kleinkinderen  en na de middag met Ivon scrabblen , Piet gaat naar Roermond voor zijn wedstrijd  ,die gaat na afloop niet meer de bestuurskamer in zoals gebruikenlijk maar ondertekend de formulieren en gaat meteen naar huis , hij is vroeg thuis en dan gaan we nog een heerlijk stukje wandelen.

  Maandag  17-12-07
  Wachten wachten en wachten op de scan.
  Piet gaat op bezoek bij Wiel jr.een mede lid van zijn videofilmclub ( mischien wel om moed te zoeken ?) want Wiel is nog maar kort geleden zijn vrouw Denise op jonge leeftijd verloren door KANKER.
  En dan maar weer wachten op het bericht van het ziekenhuis wanneer ik in de scan moet.

  Dinsdag  18-12-07
  Nog geen bericht van het ziekenhuis.Piet is tijdens het winkelen even aangegaan bij Peter en Lies in Sevenum ,Lies hebben ze dit jaar ook geopereerd aan de baarmoeder en daar gaat het nu redelijk mee .Dat is dan weer een beetje moed putten.
  Wachten en wachten nog geen bericht.

  Woensdag  19-12-07
  Eindelijk het ziekenhuis beld ,morgen donderdag in de scan.Ze hebben laat in de voormiddag gebeld en ik had s`morgens eigenlijk al moeten beginnen met mijn jodium drankje als voorbereiding op de scan , je moet dit drankje nl. verspreid over 3 dagdelen innemen.
  Om 12.50u. staat de afspraak voor het pre-operatief bureau in het ziekenhuis.Hier word mij alles uitgelegd over de operatie. Ze wordt zeer zwaar en onder de gunstigste omstandigheid 5 dagen in het ziekenhuis liggen en een herstel periode als alles goed gaat tot aan de vacantie.Ik krijg weer een onderzoek van de longen er wordt een hartfilmpje gemaakt en er wordt weer bloedgeprikt.Dan krijg ik te horen 27-12-07 om 10.30u.moet je melden op K2 voor de operatie maar je moet eerst om 8.30 u.naar een speciaal tel.nr.bellen of alles wel doorgaat want bij een negative scan gaat de operatie niet door.Na dit intake gesprek moet ik mij melden voor een gesprek bij de anesthesioloog dr. Brouwers ,ik kies tijdens het gesprek voor een algehele narcose met een ruggeprik dat houd in dat ik met de ruggeprik een slangetje in de rug krijg waardoor ze de eerste drie dagen de pijn kunnen bestrijden het gesprek is rustgevend .Piet vraagd nog aan dr.Brouwers of hij fam. heeft in Belgie want wij hebben daar vrienden die heten ook Brouwers en wonen in Genk en hij zou een tweeling broer kunnen zijn van Alex ,( Alex is overleden aan KANKER ) dat weet Dr. Brouwers niet die overigens in de grensstreek in Noord Brabant woont maar hij sluit de mogenlijkheid niet uit want zijn voorvaderen waren wereld zwervers .Een van hen had 34 kinderen bij verschillende vrouwen verspreid over de hele wereld en de toeval wil Alex werd in de Belgische Kongo geboren , wie weet we vragen na.
  We gaan naar huis. Om 19.30 begint mijn dansavond ( linedance is toch een grote passie van mij s`woensdags in Lomm en vrijdag`s in Arcen ).deze avond is er een jaarafsluiting in kerstsfeer met zn. allen na afloop aan tafel met kerstbrood .Het dansen houd deze avond een half uur eerderop, Piet is inmiddels ook gekomen hij danst niet mee maar komt wel dikwijls kijken.We gaan aan tafel en hij vraagd heb je het gezegd of weten ze het al ,nee is mijn antwoord en ik zeg het ook niet misschien als ik naar huis ga . De avond verloopt plezierig  en wij doen naar omstandigheden mee dan willen de eerste van de ongeveer 25 personen opstappen en Nellie de instructrice staat op om bekend te maken dat er 3 weken geen dansen is maar men kan nog altijd voor hun die het willen naar Venlo of Blerick gaan dansen .Sofie een dansvriendin die langs mij zit vraagd of ik mee ga naar Venlo of naar Blerick en telkens is mijn antwoord resoluut nee ,en dan waarom ga je dan niet mee, nu moet ik het wel zeggen ik schiet vol ,Piet staat mij bij en beide vertellen we huilend wat er is   KANKER. 
  Iedereen staat perplex en de bijeenkomst is meteen afgelopen.

  Donderdag  20-12-07
  Eindelijk de scan in het ziekenhuis moet ik 3 bekertjes contrast vloeistof drinken  ieder kwartier een dan de scan in waarbij ik contrast vloeistof kreeg ingespoten middels een infuus.
  Tijdens de scan is Piet naar de afdeling gynecologie  gegaan om het tijdstip van de bekendmaking van de uitslag van de scan vervroegd te krijgen want 2 uur voor de geplande operatie vonden wij van het absurde .Zonder dat ze hem kende wisten ze precies waar het over ging ,ze hadden nog geen minuut geleden overleg met dr. Boll gehad  en de datum vervroegd naar morgen vrijdag .We gaan naar huis wachten, wachten , spanning, wachten , spanning.

  Vrijdag  21-12-07 
  Ik sta helemaal stijf van de spanning neem een tabletje oxanepam om rustig te worden, het gaat iets beter maar de spanning is om te snijden.Het ene telefoontje na het ander en dan tegen 11.uur het ziekenhuis , Piet moet de telefoon opnemen en als hij hem neerlegd de teleurstelling , de dokter had geen tijd om naar de scan te kijken maandag zal de andere dokter er naar kijken en  worden we dan weer gebeld.Verschrikkelijk wat een ..... weekend.Wachten en wachten je wordt er bijna gek van en ik niet alleen maar het hele gezin. Besloten word dat er een dagboek wordt gemaakt op internet waar wij het van ons af kunnen schrijven en om mensen te helpen die angst hebben zich te uiten en of vragen te stellen en toch graag op de hoogte blijven. Nu al maken we de gekste dingen mee ,zo van als er wat is dan bel me maar even of laat het maar even weten als er wat is .Dit zijn nog van de minste dingen die je nu meemaakt . Wij zeggen echt niet ,het kontakt zul je zelf moeten maken , wij staan open voor iedereen  om vragen te beantwoorden .Je mag persoonlijk reageren ,het
  mag via het blog  heb je behoefte om te reageren , schroom niet en reageer wij zulle je er dankbaar voor zijn.

  zaterdag  22-12-07
  Spanning ,spanning, gelukkig is onze  oudste kleindochter Sabrina blijft logeren dan heb je weer meer afleiding.  Donderdag tijdens de scan hebben alle kinderen op school in de klas van Sabrina    een kaarsje aangestoken voor haar oma.Piet gaat het nu toch zijn fam .persoonlijk vertellen hij kan niet meer langer wachten. en dan wachten ,wachten,wachten. 
   
  Zondag  23-12-07
  Gelukkig komt er nogal wat bezoek dan duurt het wachten ook niet zo lang en voel je de spanning niet zo

  Maandag  24-12-07
  De dag van het wachten op het alles beslissende telefoontje, wachten, wachten, wachten.
  Waarom begint de dokter niet s`nachts om 3 uur want dan liggen we beiden al klaarwakker in bed te wachten we kunnen niet meer slapen de spanning is te groot.  Marion  en de kids zijn er al vroeg zij houden het thuis ook niet vol dat wachten.11.30 u.Nog steeds geen telefoon van het ziekenhuis ,de spanning de spanning , waarom.
  Het is immiddels 13.00 u. geworden en zijn het wachten meer zat ,Piet beld zelf op en krijgt via de centrale te horen dat de afd. gynaecologie gesloten  is en of hij na 14.u. maar even terug wil bellen . het word bijna ondragenlijk dat wachten en hij besluit als er bij het volgende gesprek geen resultaat komt zelf naar het ziekenhuis te rijden en de uitkomst daar af te dwingen ,hij ontploft bijna.
  Piet wacht niet hij wil het nu weten en beweegt hemel en het hele ziekenhuis en krijgt eindelijk kontakt met de secretaresse van de poliogynaecologie en zij had het aan een collega doorgegeven die al naar huis was en dus niet had gebeld ,( zo gaan ze met emotie`som in het ziekenhuis in Venlo ) met zo`n dienst kun je nog lang wachten en wachten.
  Maar nu het iets positivere bericht naar aanleiding van het scan resultaat mag de operatie doorgaan van en met dr.Bol .op 27-12-07.
  Nu is het wachten omgeslagen in HOPEN en HOPEN..
  Wij wensen iedereen hele fijne Kerstdagen  en danken alle mensen die zo met ons meeleven dat doet ons zeer goed en dan zullen wij er ook nog een mooie Kerst van proberen te maken. 
  Piet pakt de fiets en gaat naar dochter Marion die het er zeer moeilijk mee heeft en ook de kleinkinderen.Sabrina en Michelle hebben een week eerder hun andere oma mee begraven (de leeftijd ).Onderweg komt hij nog in gesprek metWillie en zijn vrouw Ria ,zij krijgt voor de vierde x chemo voor KANKER  nu kan hij pas echt voelen wat Willie en zijn vrouw en al die andere KANKER patienten en naaste fam,moeten doormaken , alleen als het bij jou eigen deur binnen is krijg je dat gevoel   machteloos   , niet als het bij je buren is want dat is ver weg .
  Als hij weer naar huis gaat neemt hij Michelle en Veroniek mee op de fiets onderweg sluit Veroniek een deal met haar opa , als oma beter is gaan we dan samen zwemmen in een groot zwembad met een glijbaan ? JA JA dat doen we beloofd. Onderweg komen we langs het kerkhof en dan zegt Veroniek altijd hier ligt opa Lei en oma Dien die ze niet heeft gekend omdat beide jong zijn gestorven , oma Dien aan KANKER net voor de geboorte van Veroniek .
  Eenmaal thuis in de Diepstraat vraagt ze ook aan mij of het goed is van dat zwemmen , natuurlijk maar wil jij dan aan oma Dien  vragen of die mij wil helpen? Veroniek 4j. met haar teleurstellende antwoord :  dat gaat toch niet oma  daar ligt zand op . Na de vele telefoontjes en het bezoek gaan we toch enigzins gerust slapen.Nogmaals dank voor al het medeleven van jullie dat geeft ons kracht.

  Eerste Kerstdag,
  Mijn moeder is al voor de middag bij ons, lekker samen eten dat doet haar en mij goed.
  Marion en Peter met de kids komen s'middags , dan is het feest voor de kleinkinderen want er zijn  geschenken van de Kerstman en wij kunnen ook weer lachen als je die blije gezichtjes ziet en daar doen we het voor.Even zijn we HET vergeten en morgen gaan we weer naar het ziekenhuis voor de voorbereidingen. 

  26-12-07
  2e Kerstdag  om 13.00u. naar het ziekenhuis voor de afname van bloed ter voorbereiding van de operatie van morgen.
  Ik ben Sabrina en ga samen met Michelle en Veroniek Oma helpen de koffer in te pakken.Wij hopen dat Oma heel snel weer beter wordt.
  Ik ben Michelle en hoop dat Oma de koffer weer heel snel thuis uit mag pakken.

  Morgen moet ik mij om 10.30 u. melden voor mijn spannenste gebeurtenis uit mijn leven.
  Het postadres voor zover nu bekend is :
  VieCurie Medisch centrum voor Nrd. Limburg
  T. Philipsen  Zeegers
  afd.K2 kamernr.211
  postbus1926
  5900bx Venlo   

  22-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (11 Stemmen)
  >> Reageer (12)
  27-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Dag van ???????????

  27-12-07
  Donderdag, we hebben beide niet geslapen .Tot nu toe ben ik betrekkelijk rustig gebleven mischien komt dat door Paul en Miep.Als ik het tijdstip van de operatie ken zal ik het laten weten, verder wil ik afspreken alleen beperkt bezoek te willen ontvangen .Eenmaal thuis staat de deur wagenwijd open,ook wil ik nog iedereen bedanken voor de enorme steun die ik heb ontvangen dat doet ons goed bedankt allemaal.Om 10.u.vertrekken we naar gratis logies en ontbijt .
  Zo dan maar allemaal tot na de verdoving .
  Thea is heel goed opgevangen en alle noodzakelijke voorbereidingen zijn al genomen , ze heeft verpleegster Lieke bij zich die de hele operatie zal volgen en haar straks alles kan vertellen.Ze is nu naar de operatiekamer en zal tegen 13.u geholpen worden.
  Als alles achter de rug is zal de dokter mij bellen over de afloop , de hele operatie zal zeker 2u. in beslag nemen. Vanavond gaan Marion en ik op bezoek zo is het afgesproken.

  15.u. Thea is terug van de OK, de operatie op zich is goed verlopen  alleen werd er in de eierstokken ook KANKER ondekt alles is eruit gehaald en wordt onderzocht over 1 week  weten ze meer of er nog meer uitzaaiingen zouden zijn  volgens de dokter nog een spannende week.Om 17.u.mag ik de afdeling bellen hoe het met haar is.
  Heb gebeld ,ze is nog op de uitslaapkamer waarschijnlijk gaat dat nog een uur duren .
  Marion en ik zijn bij Thea op bezoek geweest het gaat haar naar omstandigheid goed en ze is blij dat het achter de rug is ,ze doet iedereen de groeten ,welterusten . Ze ligt op een eenpersoonskamer dus lekker rustig.

  28-12-07
  Vrijdag  8.30u Thea heeft de nacht normaal doorgebracht , heeft weinig of niet geslapen dat komt ook omdat je in een andere houding ligt met die slangetjes in je .Maar het belangrijkste is ze heeft geen pijn en dat komt door die ruggeprik met infuus waardoor men de pijn beter kan bestrijden.
  Sabrina en ik zijn op bezoek bij haar,  waar ze gisteravond met ons over heeft gesproken kan ze zich niets meer herinneren ,het morfine gebruik is al naar ondergebracht en wordt morgen helemaal gestaakt.Wat de bezoekuren betreft Betsie gaat zaterdagmiddag en Toon zondagmiddag ,de uren zijn 14.30-15.30 en 19.00-19.45 uur. Marion en ik mogen de hele dag door op bezoek komen , maar we moeten er rekening mee houden dat ze veel moet rusten.
  Marion en Michelle zijn vanmiddag op bezoek geweest, op Michelle had het een behoorlijke inpact oma zo te zien liggen ze had willen huilen maar durfde niet, jammer want huilen mag en doet goed .Thea lag er maar stilletjes bij en voelde zich niet zo goed of dat te maken heeft met het bezoek van de dokter weet ik niet . Ik ga tegen 20.u. nog bij haar op bezoek en dan hoor ik wel wat die tegen haar gezegd heeft .Zo  ik ben toch nog een half uurtje bij Thea geweest en zag een lichte vooruitgang ,ze praatte iets meer , dronk haar 2e beker thee leeg en las zelf de kaarten die ik had mee gebracht en was  haar benen al weer aan het bewegen.Ze had vanmiddag zelfs een paar uurtjes geslapen wat haar zichtbaar goed deed.
  Heb nog met de zuster gesproken over wat de dokter had gezegd .Het was de baarmoeder en de eierstokken waar de KANKER in was verspreid en dat was een zeer zeldzaam verschijnsel .
  Het was bijna altijd de baarmoeder of en niet beide , de vetschort is weggenomen ,de lymfklieren zijn blijven zitten dan zijn er verschillende puncties genomen van de buikwand voor onderzoek en de uitslag daarvan krijgen we over een week te horen ,we moesten er rekening mee houden dat het een vervolg kreeg. Lieke de zuster die bij de operatie aanwezig was vond het zeer indrukwekkend vooral zo'n grote snee in de buik.Een welterusten van Thea aan iedereen tot morgen.

  29-12-07 Zaterdag
  Thea heeft goed geslapen maar voelt zich wat misselijk dat komt doordat het in de darmen aan het rommelen is ze beginnen weer te werken  en als ze dan straks haar eerste winden weer kan laten zal die misselijkheid ook wel weer verdwijnen.Ze krijgt geen morfine meer en vanmiddag wordt het slangentje ook uit de rug gehaald.Er kwam toch een hele brede lach toen Veroniek voor 5 min. op bezoek kwam.Wat bezoek betreft geeft ze aan het nog niet aan te kunnen , heel langzaam gaat het beetje bij beetje vooruit we moeten heel veel geduld hebben.
  16.u Thea  is inmiddels van de slangetjes in de rug en de neus bevrijd ,dat is dan een stuk makkelijker liggen. Ze gaat ook van kamer verhuizen en gaat naar kamer 211 twee deuren verder de rest blijft bij het oude.Ze komt nu met een andere vrouw op de kamer te liggen die na haar geopereerd is.
  Wat Thea aangaat doordat ze nu winden kan laten wat heel voornaam is voor het opgang komen van de darmen gaat het weer ietsje beter als vanmorgen.
  We hebben haar verhuisd naar een 2 pers. kamer ,haar buurvrouw hebben ze alleen een stuk van het vetschort weggehaald , hopenlijk heeft dat een positive uitwerking.
  Haar zus Betsie  is op bezoek geweest en dat deed haar toch goed , de kleur in het gezicht is weer terug.                                                                                                                                                                                                           

  27-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  >> Reageer (8)
  30-12-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat beter
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Zondag 30-12-07
  Vanmorgen is Michelle met mij bij oma geweest , alle slangetjes waren weg alleen het infuus in de hand is er nog ,ze heeft voor het eerst weer wat vla geeten.Michelle vond het nu weer leuk bij oma omdat ze weer lachte en weer normaal praatte.De zuster vond ook dat ze een hele stap in de goede richting had gezet .Nu 12u. later een grote sprong voorwaarts ze loopt weer zelfstandig , gaat naar toilet , heeft zich al weer zelf kunnen douchen en wat heel voornaam is ze eet weer normaal de gelaatskleur is weer terug ,het infuus is weg , het verband is eraf .Haar broer Toon is op bezoek geweest wat haar ook weer goed deed.
  Dr. Boll heeft vanmiddag een hele poos zitten praten , ze heeft dit als zeer positief ervaren ook naar het verplegend personeel toe die altijd de tijd nemen om te communiceren.Men hoort meestal de verpleging heeft geen tijd voor je ,maar dat is op deze afdeling beslist niet waar.
  We kijken weer positief vooruit. 
   
  Oudjaarsdag
  Vanmorgen voelde Thea zich niet zo goed ze had de hele nacht niet geslapen , het ging helemaal niet goed met haar buurvrouw daar is de verpleging de hele nacht mee bezig geweest , zij kreeg een longembolie.De voedingsdeskundige is vanmorgen bij haar geweest en gaat zorgen dat Thea meer eiwitten voor de wederopbouw binnen krijgt via voedingssuplementen.
  Inmiddels 18.u. de suplimenten kan ze niet verdragen en de emoties beginnen op te spelen .
  Gelukkig mag ik vanavond daar blijven om oud op nieuw in te luiden.
  Wij wensen iedereen een gezond en KANKER vrij nieuwjaar toe .

  30-12-2007 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  01-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008 een Nieuwjaar
  01-01-2008
  Met de beste wensen.
  Oud op nieuw mocht ik samen met Thea doorbrengen in het ziekenhuis , opweg naar het ziekenhuis even door mijn geboortedorp gereden en bij Diny Wijnen een boek gekocht over KANKER. Zij had haar belevenissen van de vele operatie's daar in verwoord .In afwachting op het nieuwe jaar heb ik het gelezen .Daaruit blijkt ook weer dat er zoveel verschillende KANKERS zijn en geen een  KANKERgeval het zelfde is.Wat wel allemaal hetzelfde is die VERSCHRIKKELIJKE ANGST en het lange wachten in onzekerheid.Maar in het boek zie je dat het ook goed kan aflopen en daar halen we dan maar weer de hoop uit . Terug naar oudjaarsavond de rustigste uit ons leven als enige op de afdeling samen met de buurvrouw en haar man , na de beste wensen hebben we toch nog zitten lachen en onderons vieren oude koeien uit de sloot gehaald , verder kreeg ik nog te horen dat Thea waarschijnlijk woensdag naar huis mag . En dan nu maar weer wachten en wachten en wachten op de uitslag van het onderzoek , hopenlijk nog deze week zo als beloofd.
  Vanmiddag heb ik een uitnodiging gekregen om samen op de kamer te dineren in het ziekenhuis dat leek mij een fantasties idee van de verpleging , de kok had zeer goed zijn best gedaan , nogmaals dank van de gehele kamer .
  Morgen woensdag mag Thea naar huis , ze heeft eerst een grote ronde op de afdeling gelopen  en een uur later heb ik een wagentje gehaald en zijn helemaal naar de bali aan de ingang gelopen en dat ging goed ze heeft maar een klein stukje in het wagentje gezeten.
  Dus woensdag een blij moment en dan maar weer wachten en wachten .

  01-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  02-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar huis +++ Thuis zijn
  02-01-2008 Woensdag.
  Om 11.u. ben ik thuis aangekomen , maar o wat is dat zwaar ik ben zo moe , zo moe je kan bijna niets meer ,maar je mag ook bijna niets meer van de dokter die vanmorgen nog bij me is geweest waar ik mij donderdag weer moet melden dan wordt de helft van de hechtingen eruit gehaald en de andere helft vrijdag en als vrijdag het bericht nog niet binnen is moet ik maandag ook weer terug.
  Verder wil ik ook namens Piet het verplegend personeel en dokter Boll nogmaals heel erg bedanken voor de zeer goede verpleging in een woord SUPER.
  Nu ik thuis ben wil ik toch mijn rust hebben en daarom de eerste tijd GEEN bezoek zodra ik dat weer aankan laat ik het weten .
  Telefoon mag maar dan wel graag binnen de afgesproken tijd dit i.v.m. rusten. 
  Het mag tussen 10 en 12 uur en tussen 15 en 17 uur.
  Tot 17.u. in bed gelegen  ik ben onvoorstelbaar moe en je mag ook niets doen je mag niet afwassen ,eten klaarmaken of de was strijken  je mag maar heel weinig alleen maar rusten en dat ongeveer 6 weken lang , aangewezen zijn op hulp van mijn man die het overigens wel kan en doet.

  03-01-2008 Donderdag.

  De eerste nacht weer thuis geslapen , ik mag niet klagen het ging goed . Vanmiddag naar het ziekenhuis de helft van de hechtingen er uit laten halen , en maar wachten op de alles beslissende  uitslag . 
  Ik heb de helft van de hechtingen eruit laten halen en toen heeft men mij medegedeeld dat de uitslag binnen is dus dat wordt nog even heel spannend tot morgen 11.uur.

  04-01-2008 Vrijdag
  We gaan zodadelijk met gemengde gevoelens de laatste nietjes uit mijn buik laten halen en dan het gesprek over de uitslag , SPANNING , maar die spanning is een beetje verlicht door al dat medeleven van die vele lieve mensen d.m.v. telefoon , kaarten ,emails en de reacties op deze blog , daar voor willen wij nogmaals iedereen bedanken dat doet ons goed BEDANKT.
  Een iemand had ik wel daarbij verwacht , de huisarts , maar helaas van hem heb ik niets gehoord of gezien . 
  Om 11.u. de resterende nietjes laten verwijderen  en toen moesten we wachten op de dokter die was nog met een operatie bezig dus wij maar even naar de afd. waar ik gelegen had want als alles goed was mocht mijn kamergenote  Marijke Weijers uit Kessel ook naar huis .En ja hoor ze zat op haar man te wachten om samen een gesprek te hebben met de dokter dus zijn we bij elkaar gaan zitten wachten op het alles beslissende gesprek , allen op van de zenuwen .
  Dan na een dik uur komt de verpleegster ,wil mevr.Philipsen naar beneden gaan dr.v. Beek wacht op u , snel naar beneden want we willen het weten. Als we eenmaal bij hem in de stoel zitten komt het verlossende antwoord : er zijn GEEN ZICHTBARE UITZAAIINGEN . Je moet het pak van ons hart wel hebben horen vallen want dat gebeurd als je zo lang hebt moeten wachten op een redelijk goede uitslag.
  Het waren 2 verschillende kwaadaardige tumoren en omdat het niet waarneembaar is of er nog begin cellen aanwezig zijn gaat men as.dinsdag met een team van specialisten in Eindhoven bekijken hoe het nu verder moet . Het wordt in ieder geval bestraling ,maar of er nog chemo bij moet wordt dan besloten, en de uitslag daarvan krijgen wij woensdag te horen.Tot nu een zucht van verlichting.

  02-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  05-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een nieuwe fase in mijn leven
  05-01-2008 zaterdag
  Nu voel ik mij ofdat ik opnieuw geboren ben maar dan wel met een kleine voorzichtigheid .
  Maar we gaan ervoor zoals Diny in haar boek schrijft , zo stel ik mij ook in , ik heb geen KANKER meer die twee DUIVELS zijn uit mijn lichaam verjaagd .Afgelopen nacht redelijk geslapen , het ergste is je wil van alles doen maar het mag niet en het kan niet ,ik ben toch zo snel moe en echt moe , een geluk ik heb een goeie huishouder evengoed blijft het moeilijk om niet mee te mogen doen .Ik heb toch geluk gehad veel meer als iemand die poscode loterij wint ik heb de grootste loterij gewonnen het leven , het is om het even wie ik daar voor mag danken.

  06-01-2008 zondag
  De nacht heel goed geslapen en heb tot nu toe alweer 2 rondjes buiten gewandeld steeds iets langer van afstand en dan spreek ik over afstanden van een paar 100 meter het gaat goed.
  De eerste bezoeken heb ik ook al weer gehad en wat de telefoon aangaat houden we ons niet meer zo streng meer aan de tijden het normale leventje moet weer langzaam zijn gangetje krijgen alhoewel ik nog zeer veel moet rusten.
  Inmiddels een unieke foto geplaatst van Michelle in een rokje . 

  07-01-2008 maandag
  Goed geslapen en mijn wandelrondje alweer met wat meters uitgebreid , ik heb ook besloten om weer bezoek te ontvangen ik voel dat ik het weer aankan , wel graag even een telefoontje vooraf  want s'middags ga ik rusten tot 15.u. en dan maar weer wachten op wat woensdag de dokter  te vertellen heeft.

  08-01-2008 dinsdag
  Al heel wat bezoek gehad , toch lekker zo dat je al weer wat beter kan en in je eigen huis bezoek kunt ontvangen is ook veel gezelliger.
  Vandaag hebben de doktoren in Eindhoven beslist wat er verder met mij moet gebeuren en dat krijgen wij morgen woensdag om 11.u. te horen ik ben zeer benieuwd .

  09-01-2008 woensdag
  13.30u. Terug  van het spreekuur met dr.v.Beek met een minder prettig gevoel  er waren kwade cellen in het spoelwater gevonden en naar aanleiding daarvan krijg ik eerst 4x chemo en daarna de bestraling . Het spoelwater is het vocht waar inwendig mee schoon gemaakt wordt na de operatie.
  Maandag heb ik een intake gesprek met de oncoloog over de chemo kuur die in het ziekenhuis van Venray wordt gegeven ,dat is dan een dag en nacht in het ziekenhuis blijven per keer. Je verliest dan ook je haren en daar heb ik toch wel problemen mee eigenlijk had ik geen chemo verwacht dat viel dus tegen.Het werkt zo als er geen zichtbare uitzaaiingen zijn schatten de doktoren de kans op uitzaaiingen nog op ong.20% maar door de chemo en of bestraling reduceerd men de kans tot op ong. 10% , geheel weg kan men nooit garanderen , maar het verbeterd de overlevings kansen aanzienlijk en daar gaan we voor.

  10-01-2008 donderdag
  Vandaag voel ik mij niet zo lekker dat komt wellicht door de spanningen van het onbekende met chemo en het als vrouw zijnde een kaal hoofd te krijgen , hoe daar mee om te gaan wel of geen pruik dragen . Besloten heb ik al voor dat het haar gaat uitvallen het te laten millimeteren .

  11-01-2008 vrijdag
  Vandaag gaat het me niet slecht , heel veel bezoek gehad , met de huisarts alles bij gepraat en eentje die ik niet vergeten mag mijn pete kind Syl .Er zijn dus ook nog leuke dingen in mijn leven.De discussie over wel of geen pruik een bandana en een hoofddoek blijft nog even bestaan.

  12-01-2008 zaterdag
  Een vrij rustige dag gehad een flink stuk gewandeld al bijna 1km.dat gaat vooruit.Vandaag wou ik een cake aansnijden maar dat ging niet , nog te veel last nou begrijp ik ook waarom ik de eerste 6 weken geen strijkwas mag doen.

  13-01-2008 zondag
  Het is een heel rustige dag geweest alleen behoorlijk last van de darmen gehad maar met wat medicatie is het nu weer helemaal over en nu maar wachten op het intake gesprek van morgenmiddag met de oncoloog over de te volgen chemo kuren , wat gaat dat allemaal weer brengen ?

  05-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (9)
  14-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 3 het begin van.......
  Maandag 14-01-08
  Na weer een middag ziekenhuis in Venlo te hebben doorgebracht weten we de datums van het grote onbekende dat staat te gebeuren CHEMO .Na een openhartig goed gesprek met oncoloog dr. v.d. Wouw over de ins en outs van de chemo kuur die op donderdag 24jan. gaat beginnen in het ziekenhuis in Venray waar de verdere afhandelingen allemaal gedaan worden.Donderdag 17 jan. hebben we daar weer een gesprek en de voorbereidingen voor de week later , we weten al dat ik daar 5 uur aan het infuus moet liggen , het begint mij al een beetje te kriebelen. Dr. v.d.Wouw vond dat ik er goed uit zag , nu nog wat aan de conditie doen door regelmatig te gaan wandelen.

  Dinsdag 15-01-08
  Het wandelen gaat steeds beter nu al meer dan 1 km. gelopen zonder problemen , ik voel me goed en krijg regelmatig bezoek en veel telefoon en dat doet goed . Vandaag heb ik voor het eerst weer het eten gekookt en dat ging naar behoren , vanmorgen kwam Marion poetsen en die heb ik geholpen met afstoffen maar dat viel nog tegen , ik moest optijd gaan zitten en rusten maar ik merk wel stapje voor stapje gaat het beter.

  Woensdag 16-01-08
  Vandaag een rustige dag gehad , morgenvroeg gaan we naar het ziekenhuis in Venray voor een voorbereidings gesprek van een uur over het hoe en wat van de chemo kuur van de volgende week donderdag .

  Donderdag 17-01-08
  Vannacht niet al te best geslapen , toen ik vanmorgen in Venray in het ziekenhuis aankwam was ik op van de zenuwen ,volgens mij begint het nu pas langzaam tot mij door te dringen wat er allemaal met mij staat te gebeuren en is gebeurt .Zelf heb ik steeds gedacht dit is een droom dat ben ik niet  ik wordt direct wakker en dan blijkt dat ik het gedroomt heb . Ik heb in het ziekenhuis  een pilletje gepakt om weer tot rust te komen wat aardig lukte. Daar hebben we een gesprek van ong. anderhalf uur gehad over het hoe en wat rondom het chemo gebeuren , we hebben heel wat datums genoteerd . Ik heb besloten om toch een pruik te nemen  daar ga ik maandagavond een afspraak over maken. Dan is er ook nog een belangrijk punt de infecties die ik in die periode kan oplopen omdat ik daar dan zeer gevoelig voor ben omdat mijn lichaam in deze periode maar zeer weinig weerstand kan bieden maar daar kom ik nog een keer op terug.

  Vrijdag 18-01-08
  Goed geslapen en daarna een drukke dag gehad met heel veel bezoek wat ik ook goed kan merken aan mijn lichaam , daarom heb ik besloten zaterdag geen bezoek te ontvangen en deze dag aan rust te besteden.

  Zaterdag 19-01-08
  Vandaag heel veel rust gehouden omdat ik behoorlijk moe was van gisteren.

  Zondag 20-01-08
  Ook weer veel rust gehouden en een stuk gewandeld en dat ging goed.

  14-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  21-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week van de eerste Chemo
  Maandag 21-01-08
  Niet goed geslapen maar daar staat tegenover dat ik een vrij rustige dag heb gehad.
  Vanavond ben ik naar de kapper geweest om het hoe en wat te bespreken van het dragen van een pruik , dit gesprek heeft mij toch wel gerust gesteld want er is erg veel mogenlijk op pruiken gebied en ik krijg een goede begeleiding van de kapper .

  Dinsdag 22-01-08
  Goed geslapen ,ik heb Marion geholpen met poetsen uiteraard rustig aan ,het ging goed .Na het rusten s`middags nog een potje gescrabbeld met mijn vriendin en s`avonds bezoek gehad en ook dat ging goed .Ik heb wel besloten maar een bezoek per dag te nemen en maar eens af te wachten hoe het gaat met de chemo , de eerste 4 dagen na de kuur neem ik geen bezoek in verband met besmettingsgevaar waar ik dan heel gevoelig voor ben . 

  Woensdag 23-01-08
  Wat voorbereidingen getroffen voor morgen naar mijn moeder geweest in Deurne en vanavond de kids nog even op bezoek gehad want die mogen nu een aantal dagen niet komen uit voorzorg.
  Ik heb alles nog eens goed nagelezen en door genomen waar ik overal opletten moet en wat ik niet mag en wat ik doen moet en dat is best veel en dan morgen de dag van de kuur ik laat het maar op mij afkomen .

  Donderdag 24-01-08
  Toch nog met behoorlijk wat zenuwen naar het ziekenhuis gegaan voor het grote onbekende, de chemokuur . De eerste moeilijkheid kwam al direct de verpleegkundige kreeg zowel links als rechts het infuus niet ingebracht een euvel wat bij mij heel goed bekend is daar hebben ze altijd problemen mee, uiteindelijk lukte het met veel moeite toch in de rechterhand wat voor mij een nadeel is want ik ben rechtshandig. Om 9.30u. begon mijn afspraak en ik heb aan het infuus gezeten ( je zit in een soort tandartsenstoel )  tot 16.45u. maar ja ik denk maar nu nog 3x en er zijn ergere dingen als ik aan die man langs mij denk die ging al meer dan 2jaar elke week aan het infuus in het ziekenhuis .Nu voel ik mij nog redelijk goed ik zal af moeten wachten tot morgen of er wat veranderd.

  Vrijdag 25-01-08
  Heb vrij goed geslapen en geen noemenswaardige hinder ergens van of het zouden de droge lippen moeten zijn .

  Zaterdag 26-01-08
  Het begint toch een uitwerking te krijgen , heel slecht geslapen  een heel droge mond en lippen de bloeddruk die bij mij altijd hoog is , is nu laag  ik voel mij  nu toch wel wat ziek geen smaak aan het eten pijn in de spieren en de buik , ( morgen zal het wel weer beter gaan ) , ik ben toch nog behoorlijk ziek geworden en heb het grootste gedeelte van de dag en avond gelegen .

  Zondag 27-01-08
  Zo goed als niet geslapen ik ben nu ziek van al dat vergif. De hele dag in bed zo ziek ben ik , mijn hele lichaam doet pijn ,zitten of liggen alles doet pijn , eten gaat bijna niet  nergens zit smaak aan alles is vies , als dit de volgende keer nog erger word zie ik het niet meer zitten zo elendig voel ik mij nu.

  21-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  28-01-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste week na
  Maandag .28-01-08
  Vannacht redelijk geslapen het gaat iets beter maar alles doet pijn , gelukkig niet de hele dag in bed gelegen . Die chemo maakt alles kapot de goede en de slechte cellen , de goede zijn de bloedplaatjes de witte bloedlichaampjes en het beenmerg . Door het verminderen van het beenmerg krijg je pijn in de gewrichten en spieren en door het verminderen van bloedplaatjes en witte bloedlichaampjes krijg een sterk verminderde weerstand wat dan de zintuigen aantast . o.a. Het slijmvlies wordt aangetast , wangslijm wordt beduidend minder waardoor je snel een infectie krijgt zoals blaren in je mond , je reuk en je smaakvermogen valt weg zodat al het eten vies ruikt of smaakt , het ene moment heb je het heel koud en het andere heel warm . Het heeft echt een hele boel bijwerkingen.

  Dinsdag 29-01-08
  Gelukkig voel ik me weer wat beter en kan ik me weer met de dagelijkse dingen bezig houden.
  We zijn naar de pruikenspecialist geweest en hebben Marion meegenomen om een pruik uit te zoeken die bij mij past want als je met meer man bent is het makkelijker uitzoeken .

  Woensdag 30-01-08
  Een redelijke nachtrust gehad en het gaat weer een stuk beter er komt weer smaak aan het eten , het wandelen gaat weer redelijk alleen het gewicht klopt niet meer ik ben nu nog eens 3 kilo afgevallen , daarom heb ik vandaag de dieetiste in het ziekenhuis ingeschakeld want ik moet aansterken voor de volgende chemo op 14 feb.

  Donderdag 31-01-08
  Het gaat redelijk ik mag niet echt klagen ik kan weer positief denken , heb vandaag een hele boel voedings suplementen gekregen om aan te sterken en maar hopen dat dit lukt het gewone eten gaat ook weer ik heb zelfs balkenbrei geeten.

  Vrijdag 01-02-08
  Vandaag mag ik niet klagen , ben begonnen met de extra voeding om aan te sterken voor over anderhalve week de tweede kuur .Vandaag ook te horen gekregen dat ik mij op 7 april melden moet voor de bestraling in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven.

  Zaterdag 02-02-08
  Het gaat met mij op het moment weer zo goed dat ik besloten heb even een schrijf pauze in te lassen tot week 7 de week waar de tweede chemo begint , mocht er tussen tijds een verandering optreden meld ik mij wel weer. Eventuele berichten worden wel gelezen, verder wens ik iedereen een fijne carnaval .

  Zondag 03-02-08
  Alles goed

  28-01-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  06-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een tegenvaller , week 6
  Maandag  04-02-08
  Alles goed

  Dinsdag 05-02-08
   Ik mag niet zeggen dat alles goed gaat want dan wordt je gelogenstraft , ik voel mij niet lekker na 3 telefoongesprekken  in de morgen voel ik mij nog te beroerd om het volgende gesprek aan te nemen . Tegen 20.u. de temperatuur opgenomen 38.7 , de papieren nog nagekeken en gelezen als het 24u. aanhoud moet ik dat speciaal nr. bellen . De hele tijd heb ik het verschrikkelijk koud , tegen 22.30 u.zegt Piet neem de koorts nog eens op ,39.2 en hij zegt laat mij dat papier eens lezen  en hij maakt de opmerking jij hebt niet goed gelezen je moet onmiddelijk bellen en belt de arts in het ziekenhuis we moeten direct komen.

  Woensdag 06-02-08
  Tegen 23.u. zijn we in het ziekenhuis Thea wordt meteen aan het infuus gelegd er worden 8 pulletjes bloed afgenomen een hartfilmpje gemaakt en dan gaat ze longfoto's maken . de longen blijken goed te zijn en dan is het wachten op de arts en de uitslag van het bloed . Het bloed is niet goed en ze krijgt te horen dat ze moet blijven tot alles weer goed is en we brengen haar naar een kamer op B4 noord , tegen 3.u. ben ik thuis.
  Vanmorgen ben ik nog bij haar geweest de koorts is weg , uit voorzorg moet iedereen die op de kamer komt een mondkapje op zetten want ze is nou zeer vatbaar voor infecties nu de witte bloedplaatjes niet goed zijn. 
  Vanmiddag nog op bezoek geweest ze heeft weer koorts en moet langer blijven , misschien wel 4  of 5 dagen , ze voelt zich ook niet goed . Vanavond gaat Marion op bezoek . 

  Donderdag 07-02-08
  Vanmorgen gebeld met Thea ze voelt zich redelijk de koorts is gedaald naar onder de 38. en ze ligt nu in quarantaine dat betekend dat het bezoek de handen moet wassen ( het wagentje met benodigheden staat voor de deur ) ze mag geen bloemen of fruit ontvangen , maar ze houd zich eraan geen bezoek alleen Marion en ik , het besmettings gevaar is te groot
  Vanavond bij haar geweest dat betekend weer eerst de handen wassen , thea geeft niemand de hand de arts vond dat een zeer verstandig besluit . Ze ligt nu bij verpleegster  Miep op de afdeling , een zeer goede bekende van Thea helaas voor haar heeft Miep deze week vacantie , maar morgenvroeg kwam ze toch nog op bezoek wat Thea als zeer fijn ervaart .
  Thea zat vandaag in de stoel voor het raam te lezen en heeft een mooi uitzicht op de brug en de Maas , ze voelt zich nu redelijk en de temperatuur is gedaald onder de 37 wat goed is ,alleen de bloedwaarde is niet goed en die moet goed zijn anders mag ze niet naar huis .

  Vrijdag 08-02-08
  Thea gaat goed vooruit ze is bijna de hele dag uit bed en als die vooruitgang zo blijft doorzetten mag ze morgen in de loop van de dag naar huis maar wel met antibiotica dus maar even duimen.
  Vanmiddag bij Thea geweest toen had ze het infuus nog in en toen ik vanavond daar kwam was het eruit ter voorbereiding om morgen weer naar huis te mogen en ze zit alweer helemaal vol dadendrang . Morgenvroeg zal ik met spanning wachten op het telefoontje van het ziekenhuis ja of nee ik denk zelf van ja.

  Zaterdag 09-02-08
  Hoi ik ben weer thuis maar voel mij nog gammel en moe we hebben een heel leger aan medicamenten bij de apotheek moeten halen en ook nog voor Piet want uitgerekend nu is hij verkouden geworden.
  De arts in het ziekenhuis heeft gezegd dat ik harde maatregelen moet nemen , als iemand op bezoek of binnen komt die verkouden is of een beginnende verkoudheid heeft , vriendelijk verzoeken onmiddelijk het huis te verlaten . de besmettings gevaren zijn te groot.

  Zondag 10-02-08
  Vanmorgen na lange tijd weer gefietst , op mijn gemak naar de brievenbus maar dat viel tegen zo als nu alles tegenvalt ik ben direct zo moe zelfs de trap op lopen naar de slaapkamer is een kwelling , wat is dat erg dat moe zijn en dan voel ik mij ook nog zo elendig  daar komt nog bij dat ik vanavond naar de kapper ga , mijn haren beginnen uit te vallen en daar wordt ik helemaal mismoedig van , ik weet dat het staat te gebeuren maar ik kan het niet begrijpen dat dit mij moet overkomen ik vind het verschrikkelijk , waarom ben ik zo ziek .

  06-02-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  12-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Maandag 11-02-08
  Afgelopen nacht heb ik niet goed geslapen van de pijn op mijn hoofd ( hoofdhuid ) door de haren die ik eigenlijk niet meer heb.
  Zondagmorgen toen ik opstond vielen mijn haren uit ik had het niet meer wat verschrikkelijk als dat staat te gebeuren toen heeft Piet kapper Kleeven in Horst gebeld en de zijn we op zondagavond om half zeven naar de kapsalon in Horst gegaan en heeft hij mijn haren afgeknipt , dan zul je zeggen waarom kun je niet wachten tot maandag , nee zegt Theo Kleeven want als je s'morgens wakker word  en je kussen ligt vol haren is dat verschrikkelijk voor een vrouw en daar heeft hij gelijk in , ik was emotioneel helemaal kapot het is verschrikkelijk.
  Verder niets dan lof over kapper Kleeven ik ben uitzonderlijk goed begeleid en geholpen door Theo Kleeven.
  Vandaag heeft het redelijk gegaan alleen dat verschrikkelijk snel moe zijn en dan morgen bloed prikken en naar dr Bol in het ziekenhuis het verloop en de rest bespreken voor de chemokuur van donderdag.

  Dinsdag 12-02-08
  Het gaat weer redelijk ik heb samen met Piet gepoetst en zijn s`middags naar het ziekenhuis geweest bloed prikken en een gesprek met dr.Boll . We hebben heel ontspannen nog eens het een en ander doorgenomen  en daar uit kwam dat als het met bestralen  een inwendige bestraling word dat ik dan maar 6 x naar Eindhoven hoef te gaan en anders 32x en het ziet er naar uit dat het een inwendige word. Dat scheelt ons dan 26 x 130 km rijden en 26 dagen meer vrij.
  We troffen in de wachtkamer Marijke Weijers mijn kamergenote van na de operatie , zij had de tweede kuur al achter de rug , ze heeft een ander soort KANKER en uitzaaiingen maar was toch zeer positief.
  Ik ben ook weer aan het wandelen geslagen wat me goed doet in de frisse lucht.

  Woensdag 13-02-08
  Eigenlijk mag ik niet de dag niet prijzen maar het ging mij vandaag goed , of is dat een veeg teken voor morgen als ik weer aan de kuur moet ik hoop van niet. Ben vandaag naar mijn moeder in Deurne geweest samen met Sabrina en dan nu maar afwachten wat mij de donderdag brengt toch wel weer spanning . 

  Donderdag 14-02-08
  Om 10.u. een afspraak met dr. v.d. Wouw in het ziekenhuis in Venray , alles blijkt goed de bloedwaarden zijn ook  goed , daarna de kuur aan het infuus liggen of zitten tot 16.00u..
  Deze keer gaat verpleger Theo heel zorgvuldig en snel te werk met het inbrengen van de naald ik heb helemaal geen pijn en de vloeistof loopt nu ook heel goed zelfs zo goed dat ik pijn in mijn rug en benen krijg , maar Theo draaid het slangetje een stuk dicht en de pijn verdwijnt, voor de rest is het allemaal vrij goed verlopen alleen ik ben nu weer zo verschrikkelijk moe.
  Morgen komen ze met een spuit aan huis om de witte bloedlichaampjes weer snel op pijl te brengen zodat je ook minder pijn krijgt , de kosten van de spuit € 1000,- en daar mag je ze dan ook nog zelf voor zetten ( mooi niet dus ) .

  Vrijdag 15-02-08
  Vandaag voel ik mij goed afgelopen nacht goed geslapen maar de kuur begint al te werken , de smaak aan het eten is al aan het verdwijnen . Vanmiddag heb ik mij een spuit van € 1000 in mijn buik laten zetten in de hoop dat ik dan ook minder ziek zal worden meestal begint dat zo de tweede of derde dag .

  Zaterdag 16-02-08
  Wat ben ik moe het is gewoon niet voor te stellen hoe moe je word van die kuur verder voel ik mij redelijk het afwachten is of die spuit ook een uitwerking heeft , de eerste keer zonder spuit was het de derde dag raak en dat is morgen .
  Wat de spuit betreft klopt het niet wat ik gisteren zei over de prijs , we hebben er 2 gekregen die 1 moeten ik in de koelkast bewaren , die 2 spuiten kosten samen € 3057,31de prijs staat er op met of zonder btw ?  dan komt er nog bij het transport vanaf Utrecht en het komen zetten . Die spuit is zo groot als een dikke vulling van een balpoint ,allemaal pinuts als het maar helpt of niet dan .Nu begint ook weer de periode van besmettingsgevaar en moeten wij en de mensen daar heel erg rekening mee houden .

  Zondag 17-02-08
  De pijn die ik de vorige keer de derde dag had heb ik nu niet zo gehad , alleen in de gewrichten vooral de knie gewrichten ik heb de hele dag plat gelegen want ik ben zo onbeschrijflijk moe , zelfs een bord soep leeg eten gaat niet zo moe wordt je overal van . s`Nachts is de nachtrust minder doordat ik een heel droge mond en keel heb en steeds moet drinken en dan nu maar afwachten wat de maandag mij brengt.

  12-02-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  19-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moe zijn na de kuur
  Maandag 18-02-08
  Je wordt er gewoon moe van zo moe als ik ben het is met geen pen te beschrijven alleen zij die dit mee hebben gemaakt kunnen dat onderschrijven ,moe moe en nog eens moe .
  Niets kun je doen alleen maar liggen en dat wordt je ook moe en de gewrichten die bij bewegingen pijn doen .
  Dan had ik nog naar de kerk willen gaan om afscheid te nemen van  danscollega Wil Haanen die helaas veel te jong (52j.) is gestorven , maar dat kan en mag ik niet , maar ik zal toch aan Wil en de fam. denken.

  Dinsdag 19-02-08
  Een redelijke nachtrust gehad maar toch dat moe zijn ik heb er geen begrip voor en kan er ook slecht mee om gaan ik wil vooruit en dat gaat niet. Vanmiddag ging het wat beter ik heb wat lichte dingen gedaan en tegen de avond samen met Piet weer een paar honderd meter gewandeld , hopenlijk gaat het iedere dag zo een beetje vooruit .

  Woensdag 20-02-08
  Het gaat een ietsepietsje beter , maar s`morgens gaat het 't minste  en dan dat gevoel in de benen of eigenlijk geen gevoel daar word ik helemaal gestoord van dat dat niet over gaat. Maar vandaag toch weer een grotere afstand gewandeld , morgen wil ik als het gaat de frequentie gaan verhogen .

  Donderdag 21-02-08
  Weer ietjes bijna niet merkbare vooruitgang het moeilijke is het duurt allemaal zo verschrikkelijk lang .
  Even met Marion naar de levensmiddelenzaak geweest maar voor dat ik de helft van de boodschappen  bijeen had was ik al versleten en moest ik in de auto gaan zitten. s'Avonds bleef de 4 jarige Veroniek mee eten maar het was  haar vooral te doen om oma te kunnen knuffelen want ze kan het niet goed verwerken dat oma ziek is en dat het zo lang duurt .
  Je kunt dat goed aan haar merken ze wil er ook niet over praten met niemand en als , dan kapt ze het gesprek af .
   Om haar toch erbij te betrekken zei Piet oma laat Veroniek je hoofd is zien doe die doek eens af en terwijl ik dat deed stond Veroniek met strak dicht geknepen ogen voor me. Toen ze mijn kaal hoofd vol bewondering zag was het antwoord ,, oma je hebt kale haartjes " en daarna werd de pruik nog getest  dat was het en Veroniek wil er niet meer over praten. Deze dag heb ik 2 x gewandeld.

  Vrijdag 22-02-08
  Vandaag een hele lichte vooruitgang de wandelroute wat uitgebreid en naar Diny de schrijfster van het boek ,,dokter zeg dat het niet waar is " geweest , even weg van tussen de 4 muren maar het blijkt toch allemaal zeer vermoeiend te zijn .Het wandelen gaat best wel goed s`avonds de route nog groter gemaakt al meer als 1 kilometer , zo maak ik elke keer de route iets groter.

  Zaterdag 23-02-08
   Vandaag word mijn vader 85 jaar maar ik kan er niet naar toe ,( het aanwezige bezoek )daardoor is de kans op infectie te groot .Als ik mij zo voel als nu ga ik er morgen naar toe  ( 160 km. ) het is vandaag een hele stap vooruit gegaan vanmorgen een stuk gewandeld en s'middags het bos in gegaan om te lopen , ik heb minstens 3 km.gewandeld het ging goed .
  Die lichamelijke inspanning  doet waarschijnlijk goed je gaat aan het transpireren en daardoor voer je natuurlijk beter de antistoffen af .

  Zondag 24-02-08
  Ik voel mij niet zo als gisteren veel meer moe het wandelen ging ook een stuk slechter.
  s'Avonds naar mijn vaders verjaardag geweest gelukkig waren ze al allemaal geweest want het is weer rond de tiende dag na de chemo kuur dan zijn er 3 zeer risico volle dagen waar ik extra allert moet zijn om infecties te voorkomen , de vorige keer heeft mij dat 5 dagen extra ziekenhuis gekost en daar was ik echt niet blij mee.
   

  19-02-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  26-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Risico week
  Maandag 25-02-08
  De week na de tiende dag is de week waar ik op moet letten de week dat mijn lichaam de minste weerstand heeft .
  De vorige keer moest ik worden opgenomen in het ziekenhuis nu hoop ik dat dit niet gebeurd .
  Nu voel ik mij alles behalve lekker ik wou boodschappen gaan doen maar dat ging niet geen kracht , de kleinkinderen kan ik nu niet zien want Veroniek is ziek het gevaar voor besmetting is te groot, nog steeds ben ik zo moe ik wil van alles maar het gaat niet.

  Dinsdag 26-02-08
  Toch ook nu na een redelijke nachtrust voel ik mij nog het zelfde als maandag , heb een stukje in het dorp gewandeld en gescrablet met Ivon maar ik kon mij echt niet concentreren , nog naar een grote winkel geweest in Duitsland in combinatie met tanken maar dat viel nog zwaar tegen ik was blij toen  ik weer thuis was. Je denkt dat je zoveel kunt maar dat valt zwaar tegen een voorbeeld ik krijgt telefoon van mijn moeder en die blijft meer dan een half uur aan de praat , die mensen begrijpen dan niet dat je moe bent ook al zeg je dat herhaaldelijk en als je het gesprek dan toch afgebroken hebt ben je helemaal op.

  Woensdag 27-02-08
  Ha wat heerlijk dat het mij nu wat beter gaat ik kan vadaag wat meer ondernemen en hoop dat die verbetering doorgaat in de aanloop naar de kuur van  volgende week . Woensdagmiddag de kids hebben vrij van school en dan mogen ze komen spelen ik kan het aan samen met Piet , ze blijven dan eten want bij oma worden hun lievelings menu's klaar gemaakt ( die smaken bij mamma niet zo lekker ) .Tegen half 7 brengt Piet ze met de fiets naar huis , oma en opa weer tevreden en de kids blij want er is niets leuker dan spelen en eten bij oma en opa , ze hebben maar een oma en opa en dat kunnen wij goed merken ,heerlijk toch die kinderen.

  Donderdag 28-02-08
   Het kan er mee door ik voel mij het zelfde als gisteren ,ik heb wat huishoudelijk werk gedaan samen met Piet dan gaat het redelijk.
  Nu ik mijn gedachte er weer wat beter bij kan houden wil ik nog eens iedereen die zijn blijke van medeleven heeft getoond heel heel hartelijk bedanken het doet echt heel erg goed in deze moeilijke tijd , nogmaals allemaal BEDANKT.

  vrijdag 29-02-08
  De laatste dag van februari , een schrikkeldag die ik niet snel zal vergeten vooral doordat moe zijn zelfs van in de auto zitten wordt je nog moe. Nu moet ik naar donderdag toe leven de voorlaatste chemokuur maar eerst woensdag nog bloed prikken en kijken of alles goed is en de kuur dan kan door gaan. Wat is het toch een rot ziekte die KANKER krijg je bericht van uit de vriendenkring dat een van de gebroeders S. uit Maashees is opgegeven en  in de laatste fase van zijn leven is met keelKANKER , wat is het leven maar betrekkelijk . Fam.S.nu wensen wij jullie sterkte in deze moeilijke tijd wij voelen met jullie mee. Toch moeten we proberen de moed er in te houden hoe negatief de berichten ook zijn .

  Zaterdag 01-03-08
  Een rustige dag gehad , gewinkeld maar niet lang , te moe dan ben je weer blij dat je thuis op de bank zit.

  Zondag 020-03-08
  Vanmorgen de dochter met aanhang nog op de koffie gehad  en daarna naar Heimbach in de Eifel waar we een caravan op de camping hebben staan . Van begin november af  waren we niet meer daar geweest , normaal gaan we 1x in de maand .

  26-02-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  04-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag ben ik over de helft
  Maandag 03-03-08
  Nog voor de middag zijn we naar huis gereden , niets gedaan en toch zo moe ik kon het niet meer opbrengen om nog langer daar te blijven .Thuis aangekomen meteen naar bed gegaan ik was helemaal kapot van moeheid , zelfs al zit je in de auto en rust ogenschijnlijk , is dat niet zo je gaat er aan onderdoor zo moe wordt je en je kunt dan helemaal niets meer alleen maar liggen om weer bij te komen , ik heb gedacht dat ik het wel aan kon maar nu moet ik mij er maar bij neer leggen dat ik voor de zomer niet meer op de camping kom.

  Dinsdag 04-03-08
  Een rustige dag gehad ik voel mij goed en dan morgen bloed prikken en dan maar hopen dat alles goed is wat ik toch wel verwacht.

  Woensdag 05-03-08
  Het gaat weer de goede kant op ik voel mij redelijk , vanmorgen naar het ziekenhuis gegaan om bloed te prikken , ik ben nog maar een half uur thuis gaat de telefoon Theo de man van de chemokuur uit het ziekenhuis in Venray aan de lijn met de mededeling de kuur van morgen gaat niet
  door en word een week opgeschoven naar 13-03-08 . De reden is , mijn bloedplaatjes zijn niet in orde en dat is voor mij een tegenvaller ik had mij er helemaal op ingesteld en Piet had mij al zo gewaarschuwd plan niet zoveel vooruit en wacht dag voor dag af dan valt het ook niet zo tegen .
  Maar dat gaat zo moeilijk je wil zo graag snel weer beter zijn weer kunnen gaan dansen , weer alles doen , ik zal nu maar denken dan kan ik een week extra aan sterken .

  Donderdag 06-03-08
  Het gaat gelukkig wat beter ik kan al weer meer huishoudelijk werk zelf doen en dat vind ik al een hele vooruitgang.

  Vrijdag 07-03-08
  Dat de chemo kuur uitgesteld is kan ik wel merken ik krijg meer energie, de boodschappen doen in de super gingen mij redelijk af en ik heb zelfs al weer auto gereden iets wat ik al die tijd niet heb gekunnen , maar het moe zijn blijft .Zo kan ik toch weer meer weerstand opbouwen voor donderdag.

  Zaterdag 08-03-08
  Vandaag was het iets minder ik was sneller moe , de dagelijkse wandeling heb ik weer wat langer gemaakt , zoals het nu gaat doe ik toch maar niet klagen . M'n haren zijn weer aan het groeien en men zegt dat ze nu niet meer uitvallen maar door blijven groeien we zullen het maar hopen.

  Zondag 09-03-08
  Een mooie rustige zondag gehad , nu met alle goede hoop naar de nieuwe week .

  04-03-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Maandag 10-03-08
  Wat huishoedelijk werk gedaan ,bezoek gehad en een paar maal gewandeld ik mag niet klagen de vermoeidheid blijft daar moet ik mee leren leven .

  Dinsdag 11-03-08
  Rustige dag gehad en nu maar afwachten op morgen wat het resultaat van het bloed prikken is maar ik heb er wel een goed gevoel bij.

  Woensdag 12-03-08
  Vanmorgen bloed geprikt ik zeg tegen Piet het zit volgens mij wel goed het het bloed stelpte direct en dat was vorige week wel anders .
  We zitten na 12 aan tafel te eten ,telefoon het ziekenhuis Venray met de mededeling het bloed is niet goed en er is intern overleg geweest met dr.v.d.Wouw .
  Nu krijg ik morgen voor de chemo kuur eerst een bloedtransfusie om kwart voor 9 al en dan lig ik de rest van de dag aan het infuus , niet zo'n leuke vooruit zichten , maar de troost is de kuur gaat dan wel door en men moet er toch wat voor doen om te blijven leven , want af en toe zakt je de moed in de schoenen .

  Donderdag 13-03-08
  De hele nacht weinig geslapen  en dan naar het ziekenhuis in Venray , gelukkig Theo is er en in een mum van tijd is het infuus aan gebracht het is dan 9.00uur.
  Dan volgt een lange dag van zitten eerst de chemo kuur en daaraan gekoppeld een bloedtransfusie , als dat dan allemaal voorbij is zijn we om half 4 klaar om naar huis te gaan , gelukkig blijft Piet altijd bij me  hij is dan helemaal uitgerust .
  Thuis aangekomen val ik moe als een blok in slaap, na het eten nog een stukje gewandeld het gaat wel .
  Maar afwachten hoe het de volgende dagen gaat ,ik krijg er nog zo'n goedkope spuit bij de eerste is voor de witte bloedplaatjes en de tweede voor de rode die komen ze mij dan morgen brengen en zetten .

  Vrijdag 14-03-08
  Goed geslapen en ik voel mij niet zo beroerd als de vorige keer waarschijnlijk komt dat door die bloedtransfusie . De spuit voor de witte bloedplaatjes die ik in de koelkast bewaarde zijn ze 24 uur na de chemo komen zetten , die andere voor de rode bloedplaatjes hebben ze niet gebracht , die brengen ze nu morgen en komen die dan ook gelijk zetten .

  Zaterdag 15-03-08
  Het vergif begint te werken de gewrichten doen zo'n pijn er gaat niet veel meer en de verwachting is dat het morgen nog erger is .
  Ze zijn de andere spuiten komen brengen waarvan je er een in de koelkast moet bewaren voor de volgende keer, na de middag zijn ze er een komen zetten die is dan bedoeld voor de rode bloedplaatjes ( kosten 1 spuit € 2603,78 ) maar goed dat er verzekeringen zijn .
  De inhoud van de spuit begint zijn eigenlijke werking pas over  2 a 3 weken , ik zal er toch doorheen moeten , op naar de laatste chemo .

  Zondag 16-03-08
  Zoals het weer buiten is zo voel ik mij ook , slecht , de gewrichten doen zo verschrikkelijk pijn en dan vooral de knieen , ik heb maar de hele dag een beetje op de bank gelegen iets anders gaat niet van de pijn en dan maar paracetamol slikken anders is het niet uit te houden en dat duurt zo 3 tot 7 dagen .

  10-03-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  18-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De risico week
  Maandag 17-03-08
  De opbouw naar de laatste kuur begint nu weer , ik voel mij ietsjes  beter dan gisteren maar de gewrichtspijn blijft , als het zo maar iedere dag een ietse pietsje beter gaat , maar ik moet nu deze week weer heel goed opletten voor infecties tot na het weekend zijn de extra gevaarlijke dagen.

  Dinsdag 18-03-08
  Het gaat iets beter en ik ben gelukkig niet meer zo moe als de vorige keer en dat komt dan door die bloedtransfusie en uiteraard de spuiten doen hun werk ook.

  Woensdag 19-03-08
  Het moe zijn is een heel stuk minder dan de vorige keren ik kan nu al heel wat huishoudelijk werk weer zelf doen en ben ook al weer geweest te winkelen , zoals het nu gaat mag ik niet klagen.
  Nu heb ik veel meer energie in vergelijk met na de vorige kuren wat ik toeschrijf aan die spuiten en het bloed wat ik er nu bij heb gekregen .

  Donderdag 20-03-08
  Heerlijk wat ik al die tijd niet heb gekunnen is alleen boodschappen doen , ik moest het al die tijd samen met Piet doen , ik kon het niet alleen nu vandaag ben ik alleen met de auto naar Velden boodschappen geweest doen , het ging redelijk .
  Het moe zijn verdwijnt niet helemaal ik kan het alleen langer volhouden .

  Vrijdag 21-03-08
  Vandaag ging het iets minder ik was snel weer moe maar over het geheel mag ik niet klagen .
  De mensen zien je nu en denken en zeggen je ziet er goed uit maar de meesten beseffen niet dat mijn lichaam van binnen nog steeds heel erg ziek is , zelfs mijn geest is ziek .
  Maar die geest denkt alweer stilletjes aan linedansen .

  Zaterdag 22-03-08
  Vrij rustige dag gehad je hoort mij niet klagen op naar toch een mooi Paasweekend  en wens hierbij iedereen  een Vrolijk Pasen .

  Zondag 23-03-08
  Alles gaat redelijk tot goed op naar de laatste kuur .

  18-03-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  25-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aansterken
  Maandag 24-03-08
  Nu begint de week van aansterken voor de laatste.
  Vandaag zijn we naar auto's gaan kijken  maar na de derde showroom gingen we maar naar huis ik was te moe om verder te gaan.

  Dinsdag 25-03-08
  Een rustige dag gehad ik mag niet klagen.

  Woensdag 26-03-08
  Een rustig verlopen dag kreeg nog een pittig einde .
  Omdat ik mij goed voelde ging ik tegen 20.30u. samen met Piet naar het gemeenschapshuis waar mijn linedansclub aan het linedansen was , na maanden van afwezigheid kreeg ik een hartverwarmend onthaal en na een tijdje op de bank te hebben gezeten heb ik mij toch aan een dans gewaagd het ging niet slecht maar ik was wel moe.
  In het anderhalve uur dat werd gedanst heb ik 2 dansen mee gedaan daarna hebben we nog gezellig bij gepraat en tegen tienen ging ik toch tevreden naar huis want ik had er zo tegen op gezien .

  Donderdag 27-03-08
  Een rustige goede dag gehad alleen jammer dat ik niet naar mijn moeder mag omdat zij vrij ziek is, ze is verkouden en heeft longontsteking . 

  Vrijdag 28-03-08
  Een rustige goede dag gehad.

  Zaterdag 29-03-08
  Vandaag voor het eerst naar de nieuwe fabriekshal van mijn broer in Meijel kunnen gaan kijken verder een goede dag gehad .

  Zondag 30-03-08
  Wat een lekkere rustige zondag .

  25-03-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  31-03-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag de laatste kuur
  Maandag 31-03-08
  Met mij gaat het op dit moment goed , maar bij de linedance groep van mij vallen er toch zware klappen eerst ik zelf met die ziekte dan in februari gaat Wil Haanen op 52 jarige leeftijd vrij plotseling van ons heen en nu een telefoontje van Jeu dat Hanny in het ziekenhuis is opgenomen met een vermoedelijke hersenbloeding , dat is toch maar weer eens flink schrikken  .
  Ons gezin wenst Jeu en fam. sterkte in deze moeilijke tijd en voor Hanny beterschap.

  Dinsdag 01-04-08
  Een redelijke dag gehad ik heb een klein stukje gefiets maar dat is toch zwaar ondanks dat ik een fiets heb met 21 versnellingen .
  Morgen bloed prikken en maar hopen dat de bloedwaarden goed zijn zodat ik donderdag aan mijn laatste chemo kan beginnen .

  Woensdag 02-04-08
  Bloed geprikt en geen telefoon gehad van het ziekenhuis dus de laatste kuur gaat door .
  Ik voel mij naar omstandigheden goed en heb zelfs met de club verschillende dansen gedaan en dat ging goed en geeft de burger weer moed. Op naar morgen dan horen we weer meer van de dokter .

  Donderdag 03-04-08
  Eindelijk de laatste kuur gehad om half 9 aan het infuus en om half 2 eindelijk verlost en kan ik mijn leven weer gaan opbouwen.
  Thuis gekomen ben ik van moeheid naar bed gegaan en als een blok in slaap gevallen.

  Vrijdag 04-04-08
  Het vergif begint te werken mijn hele gezicht is vuurrood het lijkt wel of ik de hel heb aangeblazen , ik doe nu veel rusten en toch heb ik tegen de avond nog een klein stukje gelopen want ik denk dat dat morgen wel niet meer zal kunnen van de pijn.

  Zaterdag 05-04-08
  Zoals ik verwacht had is het gekomen de pijn en de vermoeidheid , ik doe vandaag niets als liggen en rusten en wil ook niet gestoord worden door bezoek of telefoon ik kan het niet aan .
  Het eten smaakt niet meer nergens zit smaak aan dat komt doordat het slijmvlies wordt afgebroken ik ben ziek en wil alleen nog maar rust en rusten .

  Zondag 06-04-08
  Wat kan een mens toch beroerd zijn en moe , maar dan ook nog die pijn in de gewrichten ik heb me voorgenomen om in bed te blijven liggen .
  Piet moest een wedstrijd fluiten in Uden en wil die afzeggen maar ik zeg dat hij dat niet moet doen ik blijf toch in bed en hij heeft mijn hele ziekteperiode al niet gefloten .
  Tegen zessen komt hij thuis en ik lig beneden op de bank dat is alweer een hele lichte vooruitgang , ik hoop dat het morgenvroeg beter gaat , dan moet ik om 9u. in het ziekenhuis in Eindhoven zijn voor de afspraken over de te volgen bestralingen , het zal wel een hele lijdensweg worden .
  Het moet ik wil overal vanaf zijn en weer een normaal leven gaan leiden .

  31-03-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (3)
  08-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de chemo de bestraling
  Maandag 07-04-08
  Na een moeizame rit van anderhalf uur (file) waren we om 5 voor 9 in ziekenhuis in Eindhoven .
  Hier kregen wij een intake gesprek welk 1 uur duurde en dat was best heftig  niet het gesprek maar wat mij hier weer te wachten staat .
  Eerst even het volgende, KANKER bestaat in een soort gradering , graad 1 is het minst erg en graad 3 het ergste , ik heb 2 verschillende KANKERS gehad waarvan ik wist dat de eierstokKANKER graad 3 was , maar nu kreeg ik te horen dat die andere de baarmoederKANKER ook een 3 was.
  Dat betekend dat ik eerst 23x een uitwendige bestraling krijg  , is 5 dagen in de week dus 5 weken lang naar Eindhoven  en daarna ook nog eens een serie inwendige bestralingen , ze moeten mij wel hebben denk ik dan .
  In mijn horoscoop staat dat ik op mijn verjaardag 15 juni een nieuw leven ga beginnen en dat zou kunnen want dan zijn onder normale omstandigheden de kuren net afgelopen.
  Maandag 14april moet ik naar Eindhoven voor de scan om alles te laten aftekenen maar eerst donderdag nog naar Venray voor een volgend gesprek over de afgelopen chemo kuren.

  Dinsdag 08-04-08
  Alweer een beetje bijgekomen van alle commotie kan ik mij weer gaan voorbereiden op de volgende fase de bestralingen.
  De taxi is geregeld ik hoef niet in een busje en dan een zogenaamde toeristische route over de dorpen om ook nog andere patienten op te halen nee ik heb de taxi voor mij alleen en ik kan ook nog een begeleider meenemen .
  Wachten hoef ik daar niet alles bij elkaar duurt het daar ong. 15 minuten.
  Vanmiddag ben ik naar de verjaardag van kleindochter Michelle 9 j. geweest maar dat was toch zeer vermoeiend.

  Woensdag 09-04-08
  Ben het dagelijkse werk weer beetje bij beetje aan het oppakken daar voel ik mij het beste bij en s`avonds toch naar de dansclub geweest en ik kon het niet laten toch maar een keer meegedanst en er na nog lekker nagepraat .

  Donderdag 10-04-08
  Een rustige dag gehad en het gaat ietsje beter we zullen maar zeggen vooruitgang .

  Vrijdag 11-04-08
  Vandaag had ik minder fut als gisteren en was ook sneller moe , maar toch ook wel weer iets in de huishouding gedaan tot het niet meer gaat en dan maar weer rusten .

  Zaterdag 12-04-08
  Het is dat moe zijn altijd maar dat moe zijn het lijkt of dat het niet ophoud .

  Zondag 13-04-08
  Vanmorgen naar het ziekenhuis geweest mijn rechteroog is helemaal bloed doorlopen  vermoedelijk een adertje gesprongen , het zal  allemaal nog wel de gevolgen van de chemo zijn.
  verder een rustige dag gehad  en dat zal morgen wel anders worden met die dagenlijkse reizen naar Eindhoven .

  08-04-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  15-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestralingen
  Maandag 14-04-08
  Het begin is gemaakt ik heb 4 blijvende tatoeages gekregen dit zijn vaste punten op mijn buik waarop afgetekend is voor het te bestralen oppervlak en dat is best wel groot .
  Het ging best snel ong.een kwartiertje en de wachttijd was ook kort nee het lastigste is dat je met een volle blaas daar moet komen en dat geld ook voor de bestralingen .
  De bestralingen beginnen vrijdagmiddag .

  Dinsdag 15-04-08
  Alles gaat weer redelijk zijn gangetje , alleen dat moe zijn .

  Woensdag 16-04-08
  Buiten dat ontzettende moe zijn gaat het wel.

  Donderdag 17-04-08
  Mag niet klagen ik moet me nu voorbereiden op de bestralingen in Eindhoven die morgen beginnen en waarvan ik niet weet wat ik daarvan moet verwachten.
  Wie ook naar Eindhoven gaat is Hanny uit onze dansgroep , op 31-03-08 schreef ik in het bericht dat ze opgenomen was met een vermoedelijke hersenbloeding maar dat is niet zo , ze blijkt 3 tumoren in de hersenen te hebben en wordt maandag al bestraalt . Hanny , Jeu en fam. sterkte  in deze zeer moeilijke tijd .

  Vrijdag 18-04-08
  Met de taxi naar Eindhoven , wachten in het ziekenhuis is er niet bij ik ben direct aan de beurt , we  ( want Piet mag overal bij zijn ook in de behandelruimte )krijgen eerst nog wat uitleg en dan op de behandeltafel .
  Het apparaat wordt dan op de mm. nauwkeurig ingesteld en dan blijkt dat mijn onderbuik van 4 kanten wordt bestraalt , van voren van achteren en van de beide zijkanten ong. 3 min. ,ik ben benieuwt welke bijwerkingen dit weer heeft . 
  Na 3 uren waren we weer thuis en ben vroeg naar bed gegaan met hoofdpijn en borrellende darmen . 

  Zaterdag 19-04-08
  Af en toe zie ik het niet meer zitten begint het weer dat afbreken van je weerstand en dat verschrikkelijke moe zijn , als dat zo door moet gaan ?
  Gelukkig heb ik nu 2 dagen rust .

  Zondag 20-04-08
  Heb mij nu heel rustig gehouden , ben nog wel  bij mijn moeder op bezoek geweest want wie weet of ik daar de eerste tijd nog lichamelijk toe in staat ben .
  Morgen begint het gemartel en gereis pas echt iedere dag ziekenhuis Eindhoven tot 30 Mei wat zal ik verlangen naar die datum .

  15-04-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bestalingen week 2

  Maandag 21-04-08
  Het ritten schema is nu echt begonnen en het staat me al helemaal tegen ik moet met een volle blaas voor de behandeling daar komen en laat er nou net een spoed geval voor me komen ik had het niet meer .

  Dinsdag 22-04-08
  Vandaag is Marion meegegaan , zelf ben ik zo moe dat ik het liefst niet praat in de taxi en ben bij thuiskomst direct naar bed gegaan .
  Nu was ik wel meteen aan de beurt want mijn dochter kreeg geen tijd om de koffie op te drinken .

  Woensdag 23-04-08
  Even uitleggen hoe het werkt in het Catharina ziekenhuis , ik heb een brief met alle bestralingstijden erop en de doktersbezoektijden en data , deze brief heeft een streepjescode .
  Als ik dan binnen kom staat daar een computer met een leespen zoals aan de kassa in een winkel dan houd ik daar de leespen op de code en ik kan op het scherm zien of mijn data nog kloppen en of er wat veranderd is in die tijden, verder wordt ik meteen gemeld op de afdeling als dat ik aanwezig ben .
  Na de behandeling naar huis en helemaal afgebrand naar bed uitrusten zo moe, van de bestraling zelf voel je helemaal niets .

  Donderdag 24-04-08
  Met de taxi ging ik naar Eindhoven  en Piet met onze auto , de toeval wilde dat hij een middag met de vut club had in het Daf museum dat vlak bij het Catharina ziekenhuis ligt en beide moesten we rond de zelfde tijd daar zijn , alleen ik ging met de taxi naar huis en hij bleef daar tot 18 uur.

  Vrijdag 25-04-08
  De eerste volle week bestraling achter de rug nu kan ik 2dagen rust nemen en opbouwen voor de volgende week , o ja ik ben ook nog bloed geweest prikken en mijn vermoeden is dat de PH waarden te laag zijn , maar dat hoor ik maandag dan.

  Zaterdag 26-04-08
  Lekker rustige dag gehad ,ik heb ong.2 km. gefietst en dan gaat het niet meer , te moe. 

  Zondag 27-04-08
  Heb een klein stukje gewandeld en bij ons in de straat aan de visvijver op een bank in de zon gezeten als voorbereiding op morgen .

  22-04-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  29-04-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 3
  Maandag 28-04-08
  Zoals ik al vermoed had het HP in het bloed is niet goed ( te laag )ik moest vanuit het ziekenhuis in Eindhoven direct met de taxi door rijden naar het ziekenhuis in Venray om bloed te prikken en dan krijg ik morgenvroeg eerst een bloedtransfusie voordat ik naar Eindhoven ga .

  Dinsdag 29-04-08
  Een drukke dag was het , kwart over 8.u.naar het ziekenhuis in Venray om bloed bij te krijgen , daar was ik om 12.u. mee klaar .
  De taxi was dit keer afgesproken om mij op te halen aan het ziekenhuis en ben ik alleen naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven gegaan , Piet ging met de eigen auto naar huis want die moest naar Emmen opnamen gaan maken van de nacompetitie wedstrijd FC Twente - NAC en was pas na middernacht thuis , ik zelf was om 14.30 u. weer thuis en heb tegen de avond nog een klein stukje gefietst .
  Hopenlijk gaat het morgen weer beter met de energie en moeheid .

  Woensdag 29-04-08
  Deze dag weer eens na lange tijd een stukje gewandeld , verder voel ik mij redelijk .

  Donderdag 30-04-08
  Het gaat met hele kleine beetjes vooruit ik heb nu 2 dagen rust gehad en dan morgen en zaterdag weer bestralingen en weer 2 dagen rust ik hoop dat mij dat goed doet ,dat ik niet te veel last krijg van het bestralen , zodat het lichaam beter kan herstellen .

  Vrijdag 01-05-08
  In alle rust bij de super gewinkeld en in de plantenkas de planten voor de bloembakken gekocht dat ging allemaal goed maar het in de bloembakken zetten moet Piet toch nog doen , dat is teveel van het goede voor mij .

  Zaterdag 02-05-08
  Mooi weer dus lekker achter het huis  van de zon genoten en veel rust genomen voor morgen als de kids weer terug komen van vacantie uit Oostenrijk want die zullen wel het een en ander te vertellen hebben tegen oma en opa over hun belevenissen .

  Zondag 03-05-08
  De kids zijn weer terug van vacantie en de jongste Veroniek had in een keer fietsen geleerd , daar moesten wij uiteraard naar gaan kijken .
  We zijn op de fiets gegaan (1km ) vanwege het mooie weer , maar alles bij elkaar was ik s`avonds helemaal op en doodmoe .

  29-04-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  06-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 4 van de bestraling
  Maandag 05-05-08
  Een rustige dag maar wel erg moe , morgen begint de bestraling weer nog 15 x .

  Dinsdag 06-05-08
  Nog erg moe ik heb het idee dat de bloedtransfusie niet veel doet maar ik heb toch wel weer een stukje gewandeld.

  Woensdag 07-05-08
  Rustige dag gehad alleen dat verdomde moe zijn ik ben vanavond nog wel even naar de dansclub geweest al is het maar om erbij te zijn.

  Donderdag 08-05-08
  Het ging vandaag iets beter ik had ietsje meer energie en er is nog iets wat goed is vanaf nu zit ik op de helft van mijn bestralingen en begint het aftellen gelukkig nog 12 keer .

  Vrijdag 09-05-08
  Vanmorgen moest ik vroeg in het Catharina ziekenhuis zijn dus een lekker lang weekend en ik voel me redelijk dus heb ik mij voorgenomen om in het pinksterweekend er op uit te trekken zolang mijn gezondheid dit toe laat. Dinsdag moet ik weer , nog 11 keer.

  Zaterdag 10-05-08
  Gistermiddag zijn we vertrokken naar onze caravan die staat op een camping in de Eifel in Duitsland.

  Zondag 11-05-08
  Rond 22.00u. waren we weer thuis het is heel goed gegaan daar tussen de bergen heerlijk veel zuurstof dat deed mij goed .

  06-05-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 3 weken
    12-05-08
  Een gedenkwaardige dag voor 41 jaar terug was het ook zo`n mooi weer alleen toen onweerde het s'avonds en was het vrijdags voor pinksteren , we zijn die dag getrouwt , voor het eerst gingen Piet en ik samen op de kerkhoflaan nr.14  in Lomm wonen .
  Maar de realiteit is dat morgen het gereis naar Eindhoven weer word hervat voor de laatste 3 weken.

  Dinsdag 13-05-08
  Na een dag niet op het blog te kunnen om te schrijven gaat het nu weer wel , met mij gaat het beetje bij beetje vooruit . nog 10x .

  Woensdag 14-05-08
  Vandaag te horen gekregen morgen krijg ik uitleg over de BRACHYTHERAPIE ofwel de inwendige bestraling hoe alles in zijn werk gaat.
  Ben ook weer gaan linedansen het viel niet tegen ik heb er verschillende meegedanst al waren dat dan alleen maar de langzame dansen het ging toch en dat is de hoofdzaak .
  Na afloop was ik wel flink moe maar voldaan . nog 9x

  Donderdag 14-05-08
  We hebben de uitleg gekregen over het inwendige bestralen wat ik moet ondergaan het lijkt mij allerzins niet zo prettig maarja het moet maar .nog 8x

  Vrijdag 15-05-08
  De bijwerkingen van de bestralingen beginnen erger te worden de ingewanden beginnen op te spelen ik heb vandaag moeten braken en dan het moe zijn blijft .nog 7x

  Zaterdag 16-05-08
  Rusten en bijkomen dat is nou mijn grootste doel want het word  steeds zwaarder.

  Zondag 17-05-08
  Morgen begin ik aan de laatste volle week maar goed ook want de darmen beginnen steeds meer op te spelen .
  Wat zal ik blij zijn als het voorbij is nog 5 x uitwendig en dan nog 2 x inwendig .

  13-05-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  20-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aftellen nog 2weken
  Maandag 19-05-08
  De laatste volle week ik begin er mij steeds beter bij te voelen ondanks de lichamelijken ongemakken . nog 6x

  Dinsdag 20-05-08
  Vandaag had ik wat meer energie of het aan het weer ligt weet ik niet. nog 5x

  Woensdag 21-05-08
  Het lijkt of ik meer energie heb nu het einde in zicht is en ik heb toch maar weer eens wat meer mee gedanst dan anders , alleen de snelle dansen heb ik over geslagen , het echte moe zijn viel mee en dat geeft mij weer meer moed in de toekomst . nog 4x

  Donderdag 22-05-08
  Alles gaat in moment redelijk , klagen doen we al niet meer . nog 3x

  Vrijdag 23-05-08
  We hebben afscheid genomen van het medisch personeel door een kleine attentie voor de goede begeleiding in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven want dit was de laatste keer wat de uitwendige bestraling betreft op die afdeling .
  Nu volgende week nog 2x een inwendige bestraling en dan ben ik er eindelijk vanaf .

  Zaterdag 24-05-08
  Rustige dag

  Zondag 25-05-08
  De ingewanden spelen heel erg op en ik heb er dan ook behoorlijk last van en de stoelgang is daardoor ontregeld , de oorzaak is het slijmvlies dat door de bestralingen is afgebroken en volgens de beschrijvingen kan dit nog maanden duren .

  20-05-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  27-05-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoera de laatste 2 keer
  Maandag 26-05-08
  Vandaag loop ik met de vraag hoe zal het  morgen gaan met de inwendige bestraling ? ik zie er best wel een beetje tegen op.

  Dinsdag 27-05-08
  Het is mij nog redelijk mee gevallen ik had het mij erger voorgesteld , je voelt bijna niets alleen wat trillingen en dat gedurende 5 minuten .
  Als je je maar kunt ontspannen is het te doen .
  Nou vrijdag nog en dan ben ik van alles af .

  Woensdag 28-05-08
  Toch weer gedanst , het ging redelijk  , het snel moe zijn is het grote probleem .

  Donderdag 29-05-08
  Alleen maar uit kijken naar morgen de laatste dag van de behandelingen , wat zal ik blij zijn ( en ik niet alleen ) als die behandelingen er op zitten .
  Morgen om half 12 de LAATSTE .

  Vrijdag 30-05-08
  HIEP PIEP  en de rest komt hopenlijk as. donderdag als ik het eindgesprek heb gehad met dokter v.d. Wouw , voor vandaag is het goed gegaan in het Catharina ziekenhuis en het doet ook zeer goed om te weten dat de bestralingen voorbij zijn en lichaam en geest eindelijk wat rust krijgen .

  Zaterdag 31-05-08
  Een normale dag met een heftig einde ik ben van 21.u. tot 0.30u. gaan dansen op een linedance avond en heb best veel dansen mee gedaan .
  Eens kijken hoe het mij morgen gaat na zoveel inzet .

  Zondag 01-06-08
  Nou wat gisteravond nog zo gemakkelijk ging dat dansen dat heb ik vandaag geweten die inspanning was schijnbaar toch te zwaar , ik heb de hele dag uitgerust om weer wat bij te komen .

  27-05-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-06-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 23
  Maandag 02-06-08
  Helemaal niets was het vandaag met mij ik heb tot 14.00u. in bed gelegen zo moe als ik was ik kon niets meer , het blijkt je kunt je zelf voor de gek houden maar je lichaam niet ik zal er toch naar moeten luisteren hoe moeilijk het soms ook is als je denkt de hele wereld weer aan te kunnen .

  Dinsdag 03-06-08
  Ook vandaag zat ik niet zo lekker in mijn vel dat verschrikkelijke moe zijn en er niets aan kunnen doen dat knaagt aan me .

  Woensdag 04-06-08
  Nu gaat het weer wat beter wat de moeheid betreft , en dan ben ik zeer benieuwd naar wat dr.v.d. Wouw morgen te vertellen heeft in het evaluatie gesprek .

  DONDERDAG 05-06-08
  Na de Hiep Hiep na de laatste bestraling van vrijdag nu de Hoera er achteraan , echter maar een keer Hoera want zoals dr. v.d. Wouw zegt alles is goed de uitslag is positief de bloedwaarden zijn goed en het CA is 13 , ( alles wat onder de waarde van 30 ligt is goed ) , maar die ene die eierstokkanker is een smeerlap die kan je zo weer vanachter pakken .
  Met die gedachte zal ik moeten leven .
  Daarvoor doen we nu 3 controles elke maand een , een in Venlo een in Venray en een in Eindhoven en de bloed controles elke maand.
  Nu kan ik mijn normale leven weer gaan oppakken en ben ik en mijn omveld weer een klein beetje heel gelukkig.

  Vrijdag 06-06-08
  Weer wat bij gekomen van de emoties van gisteren niet alleen het goede bericht van mij maar ook van het volgende : samen met Piet zit ik net in de wachtkamer komen Marij en haar man Bear binnen , Marij was mijn kamergenote na de operatie in Venlo zij is de zelfde dag als ik aan KANKER geopereerd .
  Voor haar was er geen goede uitslag toch hopen en wensen wij voor haar het allerbeste.
   
   Zaterdag 07-06-08
  De rust keert langzaam weer terug , we nemen nu een paar dagen vacantie we zijn er aan toe.


  KLIK ONDER DIT BERICHT OP LINKER PIJL OM NAAR HET VOLGENDE BERICHT TE GAAN

  02-06-2008 om 00:00 geschreven door Thea en Piet

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (11 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Archief per week
 • 29/01-04/02 2018
 • 09/02-15/02 2015
 • 21/01-27/01 2013
 • 19/10-25/10 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Mijn links
 • seniorennet.be
 • Herstel en Balans
 • scheidsrechtervereniging
 • streekomroep Reindonk
 • Hartziekte
 • Invaliditeit
 • Piet
 • ME / CVS


 • Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!