Inhoud blog
  • Proficiat!
  • Libre BBWH Kompetitie 2007/2008 begint aan de twwede helft
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    van vogel tot biljartbal nu en vroeger
    Vogels houden en Biljarten
    26-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    26-11-2007 om 17:12 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Libre BBWH Kompetitie 2007/2008 begint aan de twwede helft

    Vogels; Nu het met de vogelkweek gedaan is, gaan de vogels in de rui en gaan we zien of er wat bij zit voor de komende tentoonstellingen.
    We hebben nog wat vogels teveel en die gaan we in de komende maanden verkopen. Ik heb veertien bruine Groenlingen gekweekt. Ze zitten buiten en dat is zeker niet goed voor de kleur van deze vogels. De roodkopamadines mogen wel buiten, zodat het bruin er zo goed mogelijk uitgaat. Er blijft altijd wel een natuurlijk bruin achter, dat hoort erbij.De kanaries mogen ook in de buitenren, tenminste de vogels in de groen en blauwserie, die donkere poten moeten hebben. De poten worden donkerder buiten in de zon, zeker als je ze dan ook nog eens bruidsluier geeft.
    We zullen zien of het wat wordt.
    Biljarten:Afgelopen hebben we een Libre-tournooi gespeeld van de KBO. we moesten 2 partijen spelen van 30 beurten en dan kijken hoeveel caramboles je kon maken. Als je je aantal haalde kreeg je 10 punten als je erover had kreeg je extra punten en haal je er minder dan kreeg je uiteraard minder punten. Ik moer er bij de KBO 56 halern. De eerste partij tegen Adrie Berger haalde ik 85 caramboles uit 30 beurten, dat is heel goed voor mij. Ik had al meer dan 5 punten over dus. En dus was ik al bijna niet meer in te halen.
    Cor van nijnateen, de man die alles goed  bijhoudt bij ons en die de leiding stevig in handen heeft, die was afegelopen week niet aanwezig. nu had Piet van Elzakker een kleine kompetitie opgezet. Hij wilde, zoals altijd, ook zelf graag winnen, maar dat mislukte jammerlijk. Hij speelde niet goed genoeg ofschoon hij wel tegen de sterkste spelers moest spelen en goed partij kreeg. it was door zijn loting bepaald,het ging dus wel (h)eerlijk.
    De volgende week komen de boeken uit voor de nieuwe Libre kompetitie daar moet ik er bij Trapke Op 2 nu 62 maken. ik haal net geen 2 gemiddeld. Daarbij heb ik vooral problemen met trekstoten en om een flinke serie te maken.  Voorlopig blijf ik goed oefenen om nog iets hoger te komen.
    In de afgelopen Driebandenkompetitie hebben we met ons 2e team onder leiding van oud-coureur Ad Verleijsen een 3e plaats behaald en zelf ben ik ook 2e geworden in de PK Driebanden van de BBWH 2e klasse. Overigens wordt dit maar matig georganiseerd door kersverse vader Stephan van den Bergh, die eigenlijk veel te weinig tijd heeft of besteedt aan deze organisatie.We speelden bij De Kroon in Huybergen, boven is het daar een ramp, beneden is het redelijk in orde.De hapjes waren de 2e dag maar matig, een schaaltje kroepoek voor 8 man, daar moesten we het meedoen. Dan is het bij Dientjes toch allemaal wel veel beter geregeld. Maar goed, we doen het ermee.
    Wordt vervolgd.

    26-11-2007 om 00:00 geschreven door johan

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 26/11-02/12 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!