xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ook champignons reken ik bij de licht verteerbare groenten.
Dan moet je er wel een licht sausje bij klaar maken.
Zelf heb ik nog nooit champignons gekweekt maar ik vond op het net een methode.
http://www.mychampi.com/nl/home
Daar las ik onder meer:
Zo groeien champignons.
Met het gepatenteerde systeem van MyChampi
kan iedereen thuis champignons kweken.
Kweek zelf in 3 weken de lekkerste champignons en leer al doende wat een champignon is en hoe deze groeit.
Leuk en leerzaam
-kweken is leuk en leerzaam, voor zowel kinderen als volwassenen.
Daarom is een boekje bijgesloten met uitleg over wat champignons (en paddestoelen in het algemeen) zijn en hoe ze groeien.
Speciaal voor kinderen wordt de uitleg nog extra ondersteund
met striptekeningen van het MyChampi-mannetje.
Lekkere recepten in het boekje zorgen dat u op een makkelijke manier
kunt genieten van uw eigen gekweekte champignons.
Gezond en lekker
-Bio champignons, gezonder en verser kan niet, en dat is te proeven.
Alle ingrediënten voor een geslaagde kweek zitten kant-en-klaar in het MyChampi systeem,
zodat er geen toevoegingen meer nodig zijn.
Het gebruik van extra bemesting of bestrijdingsmiddelen is niet nodig.
Puur natuur, gezonder en verser kan niet.
-Gepatenteerd systeem
Champignons hebben een gecontroleerde omgeving voor o.a. luchtvochtigheid, CO2 en O2 nodig.
Voor een professionele kweker is dat geen probleem,
maar het maakt het thuis kweken van champignons zeer moeilijk.
Na langdurig onderzoek is dit met Het gepatenteerde systeem van MyChampi definitief opgelost.
Het kweken van champignons kan daarmee niet meer mislukken,
zodat iedereen thuis kan zien hoe leuk en leerzaam het is om zelf champignons te kweken.
Of dat nu allemaal wel zo gemakkelijk is moet je zelf uitproberen.
Of het de moeite waard is te proberen kan ik onmogelijk zeggen.
In elk geval bestaat het systeem.