NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Uitstappen Mailgroep Fotografie

27-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diksmuide 2015

DiksmuideDe vierde uitstap van het jaar vond plaats op 27 augustus te Diksmuide.

Ons medelid Kijkhut liet ons onbekende hoekjes ontdekken van deze historische stad.

Deze dag stond in het teken van de Eerste Wereldoorlog. Na een bezoek aan de stad via het park, de Sint-Niklaaskerk en het begijnhof trokken we in de namiddag naar de beroemde Ijzertoren. Het werd een uitgeregende dag maar dat kon de pret niet bederven. Lees het verslag in het magazine van Seniorennet.

http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/101/op-uitstap-naar-diksmuide-met-de-sennet-mailgroep-fotografie

Bekijk via deze link naar een filmpje op basis van de werken van de aanwezige leden :

https://youtu.be/-8okgnf0t40


Onze vriend Wimo maakte een mooie Powerpoint-presentatie van deze uitstap. Download het pps-bestand door hieronder te klikken.


07-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charleroi - fotomuseum

Fotomuseum van CharleroiDe derde uitstap van 2015 ging op 3 juli richting Charleroi, meer bepaald naar het Fotomuseum.

Onder de leiding van onze Mentor Zaika werd het meer dan ooit een dag vol fotografie! Na heel wat extra fotografiekennis, fotografie-ervaring en bovenal plezier onder fotografievrienden trok iedereen met een goed gemoed huiswaarts. Lees het verslag en bewonder de foto's in het magazine van Seniorennet.

http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/92/op-uitstap-naar-het-fotomuseum-met-de-mailgroep-fotografie

Onze vriend Wimo maakte een mooie Powerpoint-presentatie van deze uitstap. Download het pps-bestand door hieronder te klikken.


02-06-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulst - 2015

HulstVoor de tweede uitstap van 2015 staken we de Nederlandse grens over richting Hulst

Hulst is bij de meeste Vlamingen bekend als shopping-stad. In ver vervlogen tijden trokken elk week-end honderden Vlamingen naar de stad voor modieuse kledij en vooral voor de Rama-boter.

Voor de gelegenheid werden we opgevangen door Elja75, medelid afkomstig van Nederland en wel bekend in de omgeving.
Met onder andere een bezoek aan een kasteel en de mooiste basiliek van Nederland werd het een dag vol fotografie, artistieke en historische bezienswaardigheden en bovenal vol plezier onder vrienden. Lees het verslag en bewonder de foto's in het magazine van Seniorennet.

http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/88/op-uitstap-naar-hulst-met-de-mailgroep-fotografie#lightbox%5b%27Hulst%27%5d/3/


Onze vriend Wimo maakte een mooie Powerpoint-presentatie van deze uitstap. Download het pps-bestand door hieronder te klikken.

20-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campo Santo (Gent)

Begraafplaats Campo SantoDe eerste uitstap van 2015 had de begraafplaats Campo Santo en het begijnhof te Sint Amandsberg (Gent) als bestemming.

Campo Santo is de grootste begraafplaats van Gent en wordt ook wel eens het Père-Lachaise van Gent genoemd. Diverse bekende mensen liggen hier begraven waaronder ex-premier Wilfried Martens en de zanger Luc De Vos.

De temperamentvolle gids nam ons mee op sleeptouw tussen de eeuwenoude artistieke en kunsthistorische grafmonumenten die in het verleden vooral voor de franstalige Gentenaars bestemd waren.

Om af te sluiten trok de groep naar het begijnhof waar de restauratie van de oude panden volop aan de gang was. Echte begijntjes waren er niet meer, maar een vriendelijke bewoonster wilde wel graag even poseren.

Lees het verslag en bewonder de foto's in het magazine van Seniorennet.

http://www.seniorennet.be/Magazine/artikel/81/op-uitstap-naar-campo-santo-met-de-mailgroep-fotografie#lightbox%5b%27Gent%27%5d/33/


Onze vriend Wimo maakte een mooie Powerpoint-presentatie van deze uitstap. Download het pps-bestand door hieronder te klikken.>

Blog tegen de regels? Meld het ons!
Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!