gewoon genieten
Inhoud blog
  • arrow-root
  • tip voor geschifte roomsausen
  • tip voor mooi bakken en braden
  • hou je ook van paling n 't groen
  • welkom snoepers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    23-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tip voor mooi bakken en braden
    :-) mooi bakken en braden kan je doen door met geklaarde boter of margarine te werken,in boter zit veel water en melkwei,wat bij te hoge temperatuur verbrand vandaar de zwarte restjes in de boter,wat bij sommige sausen vooral roomsausen en imulsie sausen,een indruk geeft dat er vuil in de saus zit,geklaarde boter maak je heel simpel,de boter laten smelten op zacht vuur de olie gaat bovendrijven en water en melkwei blijft onder zodat je  de olie gemakkelijk kan scheiden,zij is perfect houdbaar in de koeling,je kan ook goedkoper werken met half boter en margarine,of alleen margarine
    ook gemakkelijk bij het maken van imulsie sausen,bv.béarnaise hollandsesaus.
    nog vragen mail even
    René


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/01-24/01 2010
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!