gewoon genieten
Inhoud blog
  • arrow-root
  • tip voor geschifte roomsausen
  • tip voor mooi bakken en braden
  • hou je ook van paling n 't groen
  • welkom snoepers
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    26-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tip voor geschifte roomsausen
    U maakt een roomsaus bv.pepersaus= U laat de room te fel inkoken en de saus schift,veelal gooit men de saus in de gootsteen,nochtans wanneer U terug een scheut room toevoegd zal U zien met even roeren dat de saus terug glad wordt,indien ze wat te rijk is aan vet kan men gemakkelijk  wat water of fond toevoegen,room bevat veel vetten,vooral de 40% en 30% vandaar dat men een saus kan binden uitsluitend door het inkoken met voornoemd risico,
    surf ook eens naar mijn web-side www.culirene.be: :-) 


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 18/01-24/01 2010
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!