Viage Brussel
Inhoud blog
  • Level 42 komt ook naar Viage!
  • Paul Anka komt naar België!
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Level 42 komt ook naar Viage!

    Op 29 oktober verwelkomt Viage Theatre met groot enthousiasme een band met een uniek geluid die de muzikale scène al drie decennia lang beïnvloedt:

    Level 42:
    • Mark King – Basgitaar/Zang
    • Mike Lindup – Toetsen/Zang
    • Nathan King – Gitaar/Zang
    • Sean Freeman – Saxofoon/Zang
    • Pete Ray Biggin – Drums

    Level 42 nam de jaren 1980 helemaal in met zijn jazzfunk waarbij een prominente rol voor de basgitaar is weggelegd. Hiermee veranderde de Britse muzikale scène voorgoed. Door de unieke partijen van Mark King maakten mainstream radiozenders al snel plaats voor zijn aanstekelijke, typische baslijnen. De groep werd opgericht op het Engelse eiland Wight met Phil en Boon Gould en Mike Lindup (keyboard), en werd al snel opgemerkt door platengiganten Elite en Polydor.

    Na hun hits Turn it on, Love Games en Starchild volgden vele andere succesnummers, recordverkopen, uitverkochte optredens, hoge rangschikkingen in de hitlijsten en awards. Toch schreef Level 42 het meest geschiedenis door de Britse muzikale scène nieuw leven in te blazen en een generatie voor zich te winnen die vroeger afstemde op muziek van het Stateside-label. Er verschijnen regelmatig remixen van hun hits, die een bron van inspiratie blijven.

    Na het recente album Retroglide, optredens in het Verenigd Koninkrijk, Europa en het Verre Oosten, en hoofdacts op jazzfestivals vervoegde drummer Pete Ray Biggin (van Amy Winehouse/Mark Ronson/Incognito) de band in 2010.

    Op 29 oktober treedt deze buitengewoon fantastische en gerenommeerde groep op in Viage Theatre. Zorg dat u erbij bent!

    12-07-2011, 12:00 Geschreven door Viage
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    11-07-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Anka komt naar België!

    Dit jaar nog komt niemand minder dan Paul Anka, een van de grootste songwriters ooit, naar België! Al 40 jaar lang veroveren zijn nummers het grote publiek. Dit is dan ook een unieke gelegenheid om deze levende legende live in actie te zien.(Dat kan in Viage in Brussel - www.viage.be)

    Anka groeide op in Ottawa (Ontario) en kreeg al zeer jong de smaak voor het songschrijven te pakken. Tijdens een bezoek aan New York veranderde zijn leven voorgoed, toen hij het liedje ‘Diana’ schreef voor een meisje die zijn hart had gestolen. Amper 16, maar hij deed al heel wat tienerharten sneller slaan. Wereldwijd gingen er maar liefst ruim 20 miljoen exemplaren van deze song over de toonbank. Maar dat was nog maar het begin, want tegen zijn 18e had Anka al vijf top 20-hits, allemaal boordevol romantiek. Wie kent zijn bekende hits zoals ‘Put Your Head on My Shoulder’, ‘You Are My Destiny’, ‘Lonely Boy’ en ‘Puppy Love’ niet? Hij schreef ze in de jaren 1950 en ze werden door de grootste namen in de muziekindustrie gebracht. Denk maar aan Frank Sinatra, Elvis Presley, Barbara Streisand, Buddy Holly, Tom Jones ... Zijn carrière kreeg een nieuwe wending toen hij ook televisie- en filmmuziek ging schrijven. In de jaren 1970 scheerde hij opnieuw hoge toppen in de hitlijsten met ‘(You’re) Having My Baby’, ‘I Don’t Like To Sleep Alone’ en ‘One-Man Woman’.

    Paul Anka is een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Hij sleepte dan ook een indrukwekkend aantal awards in de wacht, een eerbetoon aan zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie. Onlangs werd zijn immense populariteit nog maar eens bevestigd, want hij ondertekende een uniek contract van vier jaar met Bally’s Grand Resorts in Atlantic City en met Foxwoods Casino van Native American in Connecticut, voor meer dan 6 miljoen dollar. Een overduidelijk bewijs van zijn blijvend succes.

    Het is een uitzonderlijk voorrecht en grote eer om dit buitengewone talent in Viage te mogen verwelkomen. Zo brengen we hulde aan een van de grootste iconen van de entertainmentindustrie van vandaag. Mis het niet … afspraak op 1 november met Paul Anka in Viage!

    11-07-2011, 13:31 Geschreven door Viage
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    11-07-2011, 13:24 Geschreven door
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    Archief per week
  • 11/07-17/07 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!