Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/villa_kakelbont
eXTReMe Tracker
Over mijzelf
Ik ben ingrid
Ik ben een vrouw en woon in (Nederland) en mijn beroep is civiele dienst in verzorgingstehuis .
Ik ben geboren op 11/05/1961 en ben nu dus 62 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: De kinderen en kleinkinderen dat is al een hobby op zich,die houden je ook de hele dag bezig dus vervelen doe ik me nooit..
Ben geboren in België ( St-gillis (w))maar woon al sinds 1981 in Nederland. Ben 5 jaar getrouwd met Jan en we hebben samen 7 kinderen,en 5 kleinkinderen,2 wonen er nu nog thuis ,de andere 5 hebben hun eigen stekkie al gevonden.
Inhoud blog
  • Landelijke fruitplukdag
  • Nieuwe aanwinst
  • Wiegjes
  • Nichtjes
  • kalebassen
  • geboortetegeltje
  • blogmeeting 2009
  • vakantie 2009 geboorte Quincy en Luxenburg
  • Inwoners Hulst moeten drinkwater blijven koken
  • Weer thuis
  • vakantie
  • trouwkaart
  • geboortetegeltjes
  • hobbyen
  • geboorteschoentje
  • de kleinkinderen
  • Waarom ?
  • paarden
  • De lente ervaren vanachter computerscherm
  • Karnaval
    Foto
    Zoeken in blog

    Welkom op ons familie blogje
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    ALLE FOTO'S ZIJN AANKLIKBAAR
    Onze kinderen en kleinkinderen
    KELLY EN EVERT
    klik op de foto
    NINA GEBOREN 23-12-2007
    Foto
    Angela en Alex
    klik op de foto
    ROXEANNE GEBOREN 8-1-2008
    Foto
    Frankie en Sylvana
    klik op de foto
    DONJA geboren 22-06-2008
    klik op de foto
    Joerie en Daisy
    klik op de foto
    Sharon en Grad
    klik op de foto
    Kailey en Bryan
    klik op de foto
    Annelisa
    klik op de foto
    Mariëlle
    klik op de foto
    de liefste moeder van de wereld
    klik op de foto
    Onze hond Pluis
    klik op de foto
    wij samen
    Viergeslacht 1983 (klik op de foto om te vergroten)
    Test hier onder hoe snel je internet is
    Beeline Bandwidth Test
    PA EN MA 1961
    klik op de foto
    PA EN MA 40 JAAR LATER 2001
    klik op de foto 
    Uit de oude doos ,alle foto's kunnen vergroot worden
    MIJN GEBOORTEKAARTJE
    MA EN IK , 1 WEEK OUD
    SAMEN MET MIJN NONKEL EN TANTE
    1 STE COMMUNIE SAMEN MET MIJN ZUS
    BIJ DE CHIRO
    MIJN VORMSEL
    OP DE MIDDELBARE SCHOOL
    JAREN LATER
    ZWANGERSCHAP VAN DE OUDSTE , NOG 2 MAAND TE GAAN
    JA ,JA , BEN OOK NOG JAREN DUIVENMELKSTER GEWEEST , ENIGSTE VROUW IN ZEEUWS-VLAANDEREN ,VANWEGE ASTMA MEE MOETEN STOPPEN
    EN NU ANNO 2006 LEKKERE TURKSE BRODEN BAKKEN
    EN MAKEN WAT ER VAN TE MAKEN VALT
    word vervold!
    Foto
    Image Hosted by ImageShack.us
    Foto
    Foto
    Foto
    Van alles en nog wat

    Image Hosted by ImageShack.us




    30-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeep automaat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Waren het springbonen of kwik zal altijd een raadsel blijven?
    Gisteren vond ik hem op weg naar huis terug een een heel andere gedaante,als zeepautomaat in een van de bezinnestation aan de snelweg, Oostende - De Klinge.



    30-04-2006 om 01:54 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 28 april
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De meivakantie is nog niet begonnen en de kinderen zijn al stontvervelend dat belooft wat.
    Ben samen met Annelisa naar het tuincentrum geweest waar ik gisteren al was samen met Jan,heb nog wat kruiden meegebracht en nog een paar plantebakken en een rekje om ze op te zetten,en nog een draadloos toetsenbord met draadlose muis.
    Toen ik thuis kwam scheen er een waterig zonnetje en zijn we samen met de kinderen naar Venray gereden,we zouden naar de rommelmarkt gaan kijken maar die was al afgelopen slim he,we hebben daar nog wat winkels binnen geweest,we moesten nog om een cadootje voor Romilda die 4 mei jarig is en daar heb ik nog een telefoon gekocht met nummerweerga,lcd-scherm,thermometer,rekenmachine,datum en tijd en een radio,die ga ik op de pc aansluiten dan kan ik als er telefoon is ook opnemen via de pc,bellen heb ik een hekel aan dus dat zal niet zo vaak gebeuren.
    Heb ook nog een oogmeting laten doen want ik zie steeds slechter,eerst was het met lezen waar ik al en bril voor had maar nu ook al veraf,over 2 a 3 weken is hij kaar.
    Thuis gekomen eten gemaakt en s'avonds begonnen met het aansluiten van het toetsenbord en muis,maar dat werk alweer,de draadlose muis van mijn pc aangesloten op de pc van Jan nu hebben ze alle 3 een draadlose behalve de laptop maar dat is niet nodig.
    Jan was op speurtocht geweest vanmiddag en had onder het bed van Annelisa een doos met negerzoenen gevonden waar nog maar 2 inzaten en een zakje dropveters leeg,had de kleinste gedaan,ook al geeft ze het niet toe,dat zie je aan haar gezicht dat ze het is geweest.
    Dus nu hebben ze allebei straf ,niet meer achter de pc of het helpt weet ik niet we zien wel.
    Groetjes Ingrid

    30-04-2006 om 01:06 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    29-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen












    Mariëlle is vanmorgen met haar versierde fiets naar school gegaan dat was vanwege koninginnedag hier in Nederland,Annelisa is door Jan naar school gebracht.
    Na de middag zijn we eerst naar het tuincentrum hier in het dorp geweest,dat is vanwege faillissement al meer dan een jaar gesloten en verkopen nu alle spullen met 60% korting,had 2 bloembakken gekocht, normale prijs 4.50€ per stuk ,nu had ik ze voor 3.50€ samen,en nog wat kruideplantjes.
    Jan loopt daar niet graag rond dus waren we al snel weg en ga ik morgen nog eens rustig rondsnuffelen met Annelisa.
    Daarna zijn we om panlatten en golfplaten gereden en daar was zoveel keus en hebben alles nu wat we moesten hebben en ik heb nog 2 aardbei planten meegenomen en lekker dat ze zijn,had ze samen met een oudere man al geproeft in de winkel (stiekem).
    Thuis gekomen alles uitgeladen en gelijk weer weg Annelisa ophalen van school.Jan was moe en dan ben ik samen met Annelisa nog om boodschappen geweest voor het weekend.
    Toen we in de winkel liepen kreeg ik telefoon (was nog doorgeschakeld naar de mobiel ) van de directeur van Annelisa ze hadden contact gehad met de gemeente vanwege die week verlof eind mei,ze waren tot de conclusie gekomen dat ze toch vrij kon krijgen,hij wenste ons zelfs nog een fijne week toe,ik was blij dat het doorging maar aan de andere kant dacht ik ook van barst maar daar hebben we 2 weken om lopen zeuren en bellen van de een naar de ander.
    s'Avonds heb ik de kruiden nog in de bloembakken gezet het eten voor morgen al gedeeltelijk klaargemaakt en vond het wel genoeg geweest,ondertussen was het alweer 11 uur.


    Groetjes Ingrid

    Voor iedereen die naar Oostende gaat wens ik jullie een fijne dag toe en veel plezier.

    29-04-2006 om 03:03 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    28-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geregeld hoop ik
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Donderdag ochtend naar de gemeente geweest voor die week vakantie van Annelisa,dat kwam wel goed werd er gezecht ze zouden het verder regelen met school.
    Toen het probleem identieteitskaart voor Mariëlle zij is pas 10 jaar en deze zomer willen we weer nar Frankrijk en Spanje op vakantie en ik heb geen geldig bewijs dat het een kind van mij is,raar maar waar,dus willen we een ID kaart voor haar maar dat word ook nog een probleem ,haar wettelijke vader die nooit naar haar heeft omgekeken en alcoholist is moet toestemming geven en tekenen,dus dat kan ik al mooi vergeten,ze vroegen zijn adres, ja ergens in Friesland,als ik de naamplaats zie dan weet ik het weer en de straat ook,opgezocht op internet en gevonden was ook nog niet makkelijk want hij heeft geen vaste telefoon wel een gsm maar vertik het om te bellen.
    Dan ook nog het probleem dat hij niet mag weten waar we wonen vanwege overlast dat hij ons bezorgd ,en we hebben een geheim adres.
    Dat gingen voor ons uitzoeken en dan hoorden we het wel.
    Dan Annelisa die was woensdag om 3 uur klaar op school en kwam om half 6 nog eens thuis aankakken,had haar gezecht morgen om 1 uur uit,uiterlijk 2 uur ben je thuis,s,morgens had ze een papiertje achtergelaten ,ga na school nog samen met Harm en ijsje eten ben om 5 uur thuis,dat was dus niet de afspraak,om 5 uur gaan kijken waar ze bleef en mevrouw kwam op haar gemakje uit Venray gefietst meer als 3 uur later dus,morgen brengt Jan ze naar school en we gaan haar daar weer ophalen,wie niet horen wil moet maar voelen,je zit jezelf de hele middag op te wreten van de zenuwen om een puber die zich nergens iets vanaan trekt.
    Toen we die middag al heel Venray hadden afgezocht en haar niet vonden zijn we om balken gereden voor het afdak dus die hebben we alvast,nu nog om golfpaten en panlatten en dan kunnen we na dat alles is geverfd achter eindelijk aan de gang.
    s'avonds ben ik alleen naar die kennis gegaan om de reparatie aan de auto nog te betalen maar ben daar blijven plakken en we hebben lekker zitten kletsen , hem ken ik al wat jaren maar hij is net gescheiden en zijn nieuwe vriendin daar kan ik het heel erg goed mee vinden dus het was alweer half 12 toen ik thuis kwam,even later kwam Sharon thuis die was naar een dildo party geweest,die had ook nog de grootste verhalen en zou morgen nog liggen trillen van al de dingen die ze in haar handen had gehad zei ze maar ze had niets gekocht want ze had haar vriendje toch.
    Nu achteraf ben ik blij dat ik altijd vrij met de kinderen over zulke dingen heb kunnen praten als ze vragen hadden of hebben heb ik altijd een eerlijk antwoord gegeven,was wel anders toen ik die leeftijd had,ik was zo dom als wat,moest alles van vriendinnen horen,thuis was dat taboe.
    Weet nog wel dat ik bij een buurmeisje een plaatje had gehoord en dat liedje was ,met de pil,met de pil,met de pil ,word niet zo dik maar als je wil,die tekst die zat zo in mijn gedachten dat ik dat thuis ook zong maar niet wist wat het betekende,en een klap voor mijn hersens kreeg en ik gelijk moest ophouden met zingen maar wist niet waarom,en uitleg heb ik nooit gekregen.
    Maar als er een liedje in je koppie zit zie dat er maar eens uit krijgen,pas jaren later ben ik er pas achter gekomen waarom ik dat niet mocht zingen ,dat was eigelijk de beginperiode van de pil,wist ik veel.
     Groetjes Ingrid

    28-04-2006 om 01:58 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    27-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vroeger
    Klik op de afbeelding om de link te volgen













    Vroeger
       Geen wasmachine droger
       of luxe magnetron
       De was hing men te drogen
       in de wind en zon
       Dagen waren zij in touw
       wit bij wit, blauw bij blauw
       Tussen die bedrijvigheid
       vond men de tijd
       Om een praatje te maken
       het werken even staken
       Agenda`s ach mens hou
       toch op
       Iedere bijzonderheid wisten
       zij uit hun kop
       Bellen deed men niet
       je liep gewoon naar binnnen bij
       Ans en Klaas of Gijs en Riet
       Dit is zomaar een greep
       uit het ver verleden
       Er was saamhorigheid
       vertrouwen, dat mis
       ik in het heden.

       Groetjes Ingrid

    27-04-2006 om 23:36 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boos !!!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen















    Ik ben niet kwaad maar woedend geweest vandaag op die school van Annelisa ,nu moeten we naar gemeente toe om vrij te vragen die 5 dagen eind mei want de school kan haar om zo een flauwe kul geen vrij geven,ik noem het zelf geen flauwe kul,haar zus trouwt,durf niet eens mijn oudste dochter te bellen om haar op de hoogte brengen van alle onzin ,denk dat ze ontploft ,er werd ook nog gezecht het is je half zus want jullie hebben niet dezelfde achternaam,dan is de maat helemaal vol,heb 5 kinderen 4 meisjes en 1 jongen maar als er ook maar iemand tegen hun durft te zeggen dat het geen zussen en broer van elkaar zijn dan breekt er oorlog uit.
    Zelfs nu er 2 zijn bijgekomen van Jan zeggen ze dat ze 4 zussen en 2 broers hebben en de jongens zeggen dat 5 zussen en 1 broer hebben .
    We hebben zelf de laatste jaren veel moeten missen en de oudste 2 kinderen mijn moeder en familie weinig gezien vanwege ziekte en nu krijgen we alleen maar tegenwerking,de enigste keren dat we daar nog zijn geweest binnen schooltijd is voor begrafenissen en dan nog 2 keer in de vakantie van de kinderen in 4 jaar tijd.
    Stop er nu mee heb er mijn buik van vol ,de volgende keer gaan we lekker liegen en zeggen dat ze ziek is,telefoon doorschakelen naar GSM en dan zijn we zogenaamd ook thuis ze bekijken het maar.
    Om half 2 zijn we naar de dokter geweest,Jan heeft een desinfecterende poeder gekregen voor zijn voeten en ik moet naar de fycio vanwege de tintelingen en mijn nek,alle spieren zitten zo vast als een huis.
    Thuisgekomen zijn we begonnen met behangen in de keuken en die is nu ook eindelijk klaar,dus het behangen zit erop gelukkig.
    sávonds zijn Frankie en Romilda nog op visite geweest en dat is goed verlopen.
    Zo dat was me het dagje wel.

    Groetjes Ingrid


    27-04-2006 om 03:50 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    26-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lana weer beter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



















    Ja , ja zuster Sandra heeft goed haar best gedaan hoor,maar volgens mij is het toch een beetje te veel van het goeie geweest , op de been is hij wel,maar zou hij nu last hebben gekregen van die Mexicaanse springbonen , het spring in ieder geval wel moet ik zeggen.

    Groetjes Ingrid

    26-04-2006 om 03:07 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maandag en dinsdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen















    Maandag middag zijn we naar de markt geweest,de 2 jongsten moesten schoenen hebben , Marielle in ieder geval geval want als ze gaat fietsen gebruikt ze haar schoenen om te remmen,en dan nog een paar rokjes want ze is tegenover vorige zomer zoveel gegroeid en nog enkelsokjes voor Annelisa en Sharon moesten er komen.
    Jan was moe want met krukken kopen is vermoeiend en dan de pijn nog in zijn been , toen we thuis kwamen ben ik nog even met Sharon om wat boodschappen geweest,toen ze het raam van de auto open wilde doen werkte het niet meer ,open nog wel maar dicht niet meer,nu is alles electronich dus daar zaten we dan met een open raam,thuis gekomen heeft Sharon de boodschappen uitgeladen en ben ik de bekleding van de autodeur er gaan afhalen,bleek er een kabeltje te zijn afgebroken.Jan heeft dan een kennis gebeld en die zou hem hem maken maar ze moesten eerst naar de sloop om een ander mechanisme, in een garage ben je daar een paar honderd euro´s voor kwijt op de sloop 20.
    Die kennis van ons heeft tot half 12 eraan gewerkt en toen deed hij het nog niet een stuk hou onder het raam gezet zodat het toch dicht zat voor de nacht,morgen gaat hij verder doen.Om 12 uur kwamen we ook nog eens thuis,was daar trouwens wel gezellig hoor.lekker zitten kletsen.
    Woensdag zijn we eerst om Jan zijn hoorapparaatjes geweest ,hij is er heel blij mee maar moet alleen weer wennen aan geluiden die hij al jaren niet meer heeft gehoord en soms ook niet kan thuisbrengen.
    Sharon was ook meegegaan want die moest op school nog wat papieren inleveren,nog even om wat melk want die was op en was ik maandag vergeten,toen ik naar de auto liep zag ik water liggen links voor,thuis gekomen onder de moterkap gedoken en ja hoor de radiatordop zat er niet goed op,dus morgen om en fles koelvloeistof om weer bij te vullen.
    sávonds is Jan weer naar die kennis gegaan voor de auto en op een paar uur werkte het raam weer gelukkig want had s´middags al zitten bakken en braden in de auto,ik heb zelfs in de winter het raam altijd een klein eindje open staan.
    Morgen avond komt Jan zijn zoon op visite voor het eerst vanaf hij is gaan samenwonen op 11 februari hier 7 km vandaan.

    Groetjes Ingrid

    26-04-2006 om 02:56 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    25-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tegeltje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Groetjes Ingrid

    25-04-2006 om 03:45 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    24-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede zorgen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
















    Ja , ja , dankzij de goede zorgen van zuster Sandra zal Lana weer snel de oude zijn , heb er stiekem een fotootje van gemaakt.

    Groetje Ingrid

    24-04-2006 om 04:09 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (1)
    23-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ontslag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben vrijdag net als gewoonlijk naar mijn werk gegaan,maar wel in het achterhoofd dat het 1 van de laatste keren zou zijn.
    Toen ik daar kwam was er een nieuwe die daar zou beginnen,de baazin er niet,raar want als ze vakantie neemt weten we dat altijd,en dinsdag was ze ook nog aan het werk geweest.
    Wat bleek nu,toen ze dinsdag thuis was gekomen had haar man er een eind aan gemaakt,hij had zichzelf en kogel in de borst geschoten,dat was wel even schrikken want nog geen jaar geleden heeft mijn broertje ook een eind aan zijn leven gemaakt en dan komt alles toch weer even naar boven.
    Maar ondanks dat heb ik toch gezecht dat ik ermee stopte want hoe het daar in zijn werk gaat klopt van geen kanten,ik moest een exit formulier invullen en de reden waarom ik ermee stopte,heb maar opgeschreven vanwege ziekte partner wat ook wel klopt gedeeltelijk,maar hoofdzakelijk om het beleid daar ,maar door al dat gedoe heb ik dat maar laten zitten,ik was zelf best wel van slag.
    Het was net het einde van een 4 weekse periode dus ik kan maandag al thuis blijven,had ik maandag ontslag gevraagd dan moest ik nog 4 weken blijven.
    Heb nog wel gewerkt ,er stonden 5 bungalows op mijn werkbriefje en ik heb er 3 gepoetst en ben er mee gestopt maar tegen die tijd was het ook alweer half 2 ,heb dus 4 uur gewerkt en je krijgt 2.40 uur betaald omdat je word betaald per bungalow,maar je weet nooit wat voor een zooitje er vind en dan ben je er soms meer dan 2 uur in bezig terwijl je maar 50 min. krijgt betaald en daar bedank ik voor,per uur ok maar zo daar klopt niets van en als je dan eens sneller klaar bent dan moet je nog zoveel extra karweitjes gaan doen waar je geen cent extra voor word betaald.
    Op zichzelf het werk was leuk en de collega's ook maar ik ga niet uren staan werken voor niets,ik zal het heus wel missen lekker bezig te zijn ,maar de druk werd te veel en ik heb een hekel om afgeblaft te worden en dat gebeurt daar veel bij anderen nog wel meer dan bij mij het geval was,ik doe dat zelf ook niet en kan er ook niet tegen,ook niet dat ze het bij en ander doen.
    Heb afscheid genomen van mijn collega's en beloofd dat ik nog wel eens langs zou komen want daar had ik toch een goede band mee,heb nog een condoleancekaartje getekend en ben naar huis gegaan.
    Aan de ene kant vind ik het jammer maar aan de andere kant is het een opluchting,ga me zo snel mogelijk weer in laten schrijven in uitzendbureau's (intrimbureau)maar Jan zei van je blijft voorlopig maar even thuis en na de vakantie zien we wel weer,voorlopig hebben we nog genoeg te doen en zijn veel weg,maar me al in laten schrijven kan nooit kwaad.
    Zaterdag zijn we de hele middag op pad geweest,we zijn nog bij kennissen geweest die we al 4 jaar niet meer hadden gezien en hebben wat rondgetoert samen met de kinderen,toen we thuis kwamen pizza besteld en zo was de dag ook weer snel om en morgen zien we wel weer,had gehoopt op goed weer maar het was koud en bewolkt,viel tegen de hele dag,maar de vliegen en de mieren die zitten er niet zo mee,want die zijn weer van de partei.

    Groetjes Ingrid



    23-04-2006 om 03:19 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik maar op het plaatje








    Wat we zondag hebben gedaan is vlug verteld,we zijn s'middags gaan kijken naar de truckrun die door het dorp heen kwam,wat al heel leuk is ,dat is elk jaar dan gaan verstandelijk gehandicapten mee met vrachtwagens door heel Noord-Limburg maar dat gaat zo in alle plaatsen in Nederland, een lust voor te zien hoe ze genieten en wij niet minder,allemaal blijde gezichten en maar zwaaien,heel veel kabaal maar heel leuk.
    Petje af ook voor alle vrachtwagenchaufeurs die hun vrije dag opofferen om toch weer klaar te staan en voor die mensen er een onvergetelijke dag van te maken,ook al haat ik vrachtwagens op de snelweg dit is echt mooi om te zien.
    Daarna zijn we naar het bos gegaan,ik moest bosgrond hebben voor mijn salamanders en waar kan je dat het beste vinden,juist in het bos.
    Wat hebben maar een klein eindje gewandeld omdat het niet gaat vanwege Jan zijn been,maar dat maakt niet uit we waren toch weer eens de deur uit en het weer deed ook zijn best,de kinderen laten uitrazen en de hond ook natuurlijk.
    Thuis gekomen nog wat in de tuin bezig geweest en dan was het alweer etenstijd,wat gaat een dag toch snel.

    Groetjes Ingrid

    23-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    22-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een vrouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



















    Een vrouw staat naakt voor de spiegel,
    tilt de linkerborst op, dan de rechter.
    Laat ze weer vallen. Draait zich opzij.
    Bekijkt haar profiel.
    Haar gezicht betrekt.
    Ze draait zich naar het echtelijk bed, en zegt tegen
    manlief, "m'n borsten zijn te klein".
      
    Anders dan gewoonlijk stelt manlief haar nu niet
    gerust met de woorden dat dat helemaal niet het geval is,
    maar komt met een suggestie.
      
    "Als je wilt dat je borsten groter worden, moet je een
    stuk toiletpapier pakken en ermee tussen je borsten wrijven."
    De vrouw wil dit wel proberen. Ze pakt een stuk toiletpapier en
    begint driftig tussen haar borsten te wrijven.
    Terwijl ze hiermee bezig is vraagt ze "Hoelang moet ik
    hiermee doorgaan?"
    Hij: "Ze zullen over een periode van een paar jaar groeien."
       
    De vrouw stopt met wrijven, en bijt 'm toe "Denk je nu
    echt dat als ik regelmatig met een stukje Wc-papier
    tussen m'n borsten wrijf ze over een paar jaar echt groter zijn?"
         
    "Waarom niet? 't Is bij je kont ook gelukt!

    Groetjes Ingrid

    22-04-2006 om 16:41 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viagra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen









    BELANGRIJKE MEDEDELING
    Veel mannen kopen op de "zwarte markt" Viagra pillen via mail in Mexicaanse apothekers. De U.S Food en Drug Administration verklaren dat veel van deze apothekers de Viagra mengen met geteelde Mexicaanse spring bonen. Het resultaat kan afschuwelijk zijn... Hier volgt een voorbeeld van hetgeen je kan krijgen wanneer je Viagra mengt met Mexicaanse spring! Bonen.


    Groetjes Ingrid

    21-04-2006 om 23:05 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze loopt niet weg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ben het zat,ga morgen mijn ontslag indienen op mijn werk,toen Jan vorige week belde dat ik niet kon komen omdat ik migraine aanvallen had  en ook de met de griep lag kreeg hij een grol en een snauw terug en zei tegen mij van,als er iets is bel ik nooit meer,van zoiets ben ik niet gedient.
    Het is al langer een probleem dat ik daar weg wil,je word afgesnauwd bij het leven en altijd in de drukke periodes,als het niet druk is ben je verplicht om thuis te blijven en daar heb ik geen zin meer in.Je bent 6 á 7 uur van huis weg ( is nog geen 5 min. hier vandaan) en krijgt 4 uur betaald naargelang de bungalows die je hebt gepoetst,heb je 3 grote dan heb je precies 4 uur gewerkt,wat helemaal niet klopt maar dan krijg je er nog klusjes bij en dan ben je wel mooi 6 uur aan het werk en krijgt 4 uur uitbetaald,het extra werk niet meegerekend want dat word niet naar gekeken,ze bekijken het maar.
    Heb op heel veel bedrijven gewerkt,nooit geen commentaar gehad ,nooit mijn ontslag gekregen en hier is het altijd wat,nooit is het goed en zelf doen ze niets,en ik ben niet de enigste daar ,maar ik heb niet langer zin om constand te worden uitgebuit,dat doen ze maar maar met de turken en marokkanen die daar werken maar dat gebeurt niet want die zijn heilig ,er komen er steeds meer,het is net onkruid (sorry).
    Ga op bed en zie wel wat er weer gebeurt straks.

    Groetjes Ingrid

    21-04-2006 om 03:02 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stress
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Groetjes Ingrid

    20-04-2006 om 14:07 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dinsdag de kinderen weer naar school,Jan weer aan het werk,ik was al vroeg het bed uit,kon niet slapen voelde me heel raar.
    s'middags had nog wat was liggen, eigelijk te weinig om een wasmachiene te laten draaien en ik dacht doe ik het wel lekker buiten in een klein wasmachientje dat we nog staan hebben net als vroeger ,met de droogzwierder erbij en dan is alles ook weer aan de kant.,en toch vind ik dat wel leuk ben je lekker bezig en ook wel weer eens met de gedachten aan hoe het vroeger altijd was,toen Frankie nog thuis woonde deden we zijn werkkleding altijd zo wassen,hij werkt in een staalfabriek en als je die kleren in de wasmachiene deed zat het rubber van de trommel onder het ijzervijlsel en zag pek zwart,niet bevordelijk voor de machiene.
    Om 9 uur kwam Jan en die zij van je moet eens naar mijn been kijken wat ik nu weer heb,het was rood en gloeide geen grote plek maar niet goed in ieder geval,vroeg van heb je een knobbel in je lies en ja hoor nog niet groot maar het zat er weer,huisartsenpost gelijk gebeld want wacht je nog een paar uur dan kan hij niet meer lopen,wij in de auto en naar Venray,daar gekomen begreep de arts die dienst had er ook niet veel van,dat hij ondanks de spuiten toch nog wondroos kreeg,we moesten naar de apotheek om een nieuwe spuit aan de andere kant van Venray en een antibioticakuur en dan weer terug naar de huisartsenpost voor de spuit,toen dat alles achter de rug was zat Jan al met hoge koorts en toen we thuis kwamen is hij op de bank gaan liggen met een dikke trui en 2 dekens en de verwarming op 25,hij heeft dan veel druk op zijn borst en ademhalingsproblemen zijn andere medicijnen heeft hij nog ingenomen en is toch in slaap gevallen,maar had slecht geslapen,heel vaak wakker geweest,hoe ik heb geslapen mag je raden,het is heel eng als hij dan adem haalt,zijn hele lichaam beweegd en schokt.
    Woensdag moest ik om half 1 op school zijn voor Mariëlle ,toen ik binnenkwam zei haar juf al van heb gehoord dat Jan weer wondroos heeft (ze is ook nog onze overbuurvrouw)had Mariëlle alweer in geuren en kleuren zitten vertellen,maar daar zijn het kinderen voor.
    Het lezen lukte haar redelijk nu ,maar rekenen bracht ze heel weinig van terecht,ze is zo veranderlijk als het weer,ze kan moppen en onzin zitten vertellen waar niet 1 van de kinderen in haar klas iets van snapt alleen de juffrouw en dan mag ze er ook nog niet om lachen vanwege de andere kinderen,resultaat ze blijft bijles krijgen en word vaker op haar nummer gezet.
    Daarna samen met Sharon en Mariëlle om boodschappen  geweest en daarna was het alweer tijd voor het eten.
    Om 9 uur moest ik Venray zijn voor een gesprek met de mentor van Annelisa,die doet het vrij redelijk op school alleen is ze heel onzeker van zichzelf,maar dat moest ze niet zijn want ze kon het wel,alleen Engels moest ze nog bijspijkeren,gelijk vrij gevraagd voor eind mei,wat en gedoe zeg voor een 1 week, die buitenlanders die krijgen alles voor elkaar omdat ze op vakantie gaan naar hun geboorte land en ik ga ook naar mijn geboorteland en het is een gezeur van hier tot Tokio,voor ons is het dan nog geen vakantie maar pure noodzaak.
    Heb papieren meegekregen om in te vullen en die moet Annelisa dan weer inleveren.
    Toen we naar huis wilden zei Annelisa moet eerst nog even in mijn kluisje zijn,en gelijk daarna ,nee laat maar mijn sleutels liggen thuis,en toen kreeg ik argwaan,ik zei van je sleutels liggen niet thuis die zitten in je jaszak,wij naar het kluisje,wat een vondst,alles wat thuis verdwenen was lag in het kluisje,reparatie set voor de fiets,3 sjaalen,2 paar handschoenen,regenpakken te gek om op te noemen,alles was spoorloos thuis en daar weer te vinden,raadsels opgelost.
    Thuis gekomen gelijk op bed,wie niet horen wil moet maar voelen,ze liegt alles bij elkaar en dat gaat eens vervelen.
    Jan is toch naar boven gestrompeld want een bed slaapt toch beter dan een zetel,en morgen zien we wel weer,de koorts is in ieder geval weg en dat is ook al heel wat.

    Groetjes Ingrid












    20-04-2006 om 02:50 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    19-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.milieublad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Groetjes Ingrid

    19-04-2006 om 02:51 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    18-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hebben jullie dat ook
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hebben jullie ook

    Hebben jullie ook van die dagen
    zo van die dagen dat alles tegen zit
    de koffie over het aanrecht vliegt
    en alles uit je handen schiet

    Alles valt uit je handen
    en dingen gaan spontaan kapot
    je bijt maar op je tanden
    en denkt jeetje ik word zot

    De telefoon die gaat in staking
    zegt ik ben helemaal leeg
    moet nu opgeladen worden
    het is maar dat je het weet

    Wie kent het niet zo van die dagen
    dat er echt eens niets lukt
    Heeft soms iemand een advies
    of misschien een goede truc

    Ja ik had zo een van die dagen
    dat er echt maar echt niks lukt
    ik was beter in bed gebleven
    maar had ik weer niet dit geschreven


    Groetjes Ingrid

    18-04-2006 om 23:27 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonder woorden


    Liefs Ingrid 

    18-04-2006 om 03:55 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie O wie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Klik op het plaatje en raad wie de blogger is die bij Buch op bezoek is geweest ?


    Veel plezier

    Groetjes Ingrid

    Geraden door : Lana

    18-04-2006 om 03:53 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijkletsen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vrijdag de hele dag duf geweest,naweeen van de migraine aanvallen en een kop die op barsten stond,ben dan ook niet gaan werken.
    Zaterdag wilde ik wel met Jan mee om boodschappen maar toen de auto het niet,een kennis gebeld en die is dan samen met Jan om een nieuwe accu gereden,erin gezet,probleem verholpen,gelukkig.We zijn dan toch nog om onze boodschappen gekunnen en dat was het,Jan voelde zich niet zo lekker en tegen de avond al helemaal niet meer,hij had ook een verkoudheid te pakken,maar voor hem komt dat dubbel aan vanwege zijn longen die maar voor 60% meer werken.
    Annelisa is sávonds op stap geweest met wat vriendinnen,de ouders brengen en halen hun weer op om beurten omdat het hier 30 km vandaan is in Brabant,want hier in de buurt is er niets voor de jeugd.om half 1 was ze weer veilig en wel thuis,Sharon en haar vriend zaten in Belgiè voor de paasdagen.
    Zondag 1 ste paasdag binnen gezeten ,Jan op de bank want die was nog steeds goed ziek en ik ben de keuken maar gaan soppen moet toch wat te doen hebben,sávonds zou ik onder de douche gaan maar een uur later kwamen ze me zoeken,zag op zolder nog een paar broeken liggen die nog moesten gemaakt worden en 1 ingekort ,dus inplaats van onder de douche zat ik achter de naaimachiene,maar dat is in ieder geval ook weer gebeurt.
    Maandag voelde Jan zich een stuk beter en zijn we naar een paar tuincentra´s hier in de buurt gegaan,we moeten balken hebben voor een afdak dus wat prijzen gaan vergelijken en dan gaan we er van de week wel om als het niet zo druk is.
    Ik wil graag en afdak met veel hout en soort van western gedoe weet niet hoe ik het anders moet noemen,het word in ieder geval 6,5 m bij 3 m ,maar het voornaamste is dat we eerst maar al droog kunnen zitten in de zomer,en als we buiten gaan we niet gelijk een regenbui over ons heen krijgen.
    Maar met lege handen kwamen we niet thuis,we hebben maar een kleine tuin voor en achter en wat erin staat is bijna allemaal eetbaar,druiven,rode en witte besjes,bramen,een kiwi die al vruchten heeft,dat duurt ook 8 jaar na aankoop.
    Nu heb ik nog een druivenstruik,een kruising tussen een braam en frambosenstruik en een japanse wijnbes meegenomen en nog een tijmplantje.
    Toen we thuis kwamen alles geplant ,we hebben de druif en de kruising braam... in de voortuin gezet daar is de meeste zon,de kamperfoelie die er stond die deed het niet goed vanwege te veel zon en is naar achter verhuist,nu maar hopen dat de postbode niet met onze druiven en bramen gaat lopen,maar dat maakt niet uit achter hebben we er nog 2 staan gaan we dit jaar wel netten overspannen want de vogels vinden het heerlijk.
    Toen we eindelijk met alles klaar waren kwam de overbuurman nog,ik heb een nieuwe laptop gekocht en geraak het internet net op,heb je even tijd,ja hoor maar eerst eten.
    Geen probleem hij kan alweer surfen.

     Groetjes Ingrid

    18-04-2006 om 02:51 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    17-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vreemd dier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de foto en ga er dan met je muis over.


    Groetjes Ingrid

    17-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    16-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lana is goed op dreef
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, ja en Lana maar smeken STA ME BIJ O HEER ,heeft er geen gras ( haar) over laten groeien hoor , nee , nee, integendeel , haar eraf  en zijn LDVD was zo
    weer verdwenen,en prijst zichzelf nu gelukkig met 3 vrouwen maar voor hoelang ?

    16-04-2006 om 04:59 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons dorpje
    Heeft even tijd nodig om te laden


    Ook al woon ik hier niet zo graag,denk dat het komt omdat mijn kinderen en familie hier te ver vandaan wonen ,maar het dorp op zichzelf is wel mooi.
    Ik woon hier nu bijna 6 jaar maar om er hier als vreemde tussen te komen is niet makkelijk,of je zou met alle  festiviteiten mee moeten doen maar daar heb ik dus geen zin in,het enigste wat ik doe is voor school de schoolkrant maken,samen met nog 4 moeders,al het computer werk is voor mij en met de rest werk ik ook nog wel mee.
    Het taaltje hier kan ik me best mee redden,ik versta alles ,maar hun verstaan mij niet en dan doe ik nog zo mijn best om ABN te spreken ,maar ik ben een Belg en zal het altijd wel blijven , toen ik jaren geleden tegen mijn vader zei van,pa ik ben nu Nederlander en heb nu de Nederlandse nationaliteit,toen kreeg ik als antwoord : Kan nooit ,je moeder en ik zijn Belgen en wij hebben een Belg op de wereld gezet geen Nederlandse ,einde discussie.
    Als ik dat ging bekijken vanuit zijn standpunt heeft hij ook nog gelijk ook,als er hier in Nederland of België ,Marokkanen worden geboren zijn het en blijven het Marokkanen punt uit ,ongeacht het land waar ze zijn geboren.
    Als ik hier papieren moet invullen en ik schrijf bij nationaliteit nederlandse zetten hun er "tevens Belg"achter.
    Trouwens heb nog de tijd kan misschien nog wel eens gaan emigreren naar mijn geboorte land België.

    Groetjes Ingrid

    16-04-2006 om 04:58 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    15-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ja waarom ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen  

    15-04-2006 om 15:31 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    14-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletje spelen ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen








    Ja ik hou ook nog van af en toe een spelletje te spelen,hier heb ik nu er 1 opgezet sudoku,maar ik heb er wel honderden.
    Wil je ook een spel ,klik dan op het plaatje en je word doorgelinkt naar de site waar je ze ook gelijk kan dowloaden,op die site staan wel honderen spellen,voor ieder wat wils zou ik zeggen,ook voor de kinderen of kleinkinderen.
    Als je gaag en spel wild,en niet voor een half uurtje te kunnen spelen maar voor altijd,stuur dan een mailtje dan stuur ik je een mailtje terug met crack,en een uitleg hoe je die moet instaleren stap voor stap,van alle spellen op die site heb ik ze.

    Groetjes Ingrid

    14-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Migraine
    .Hier ben ik dus de hele dag door geplaagd geweest tot 7 x toe 6 uur lang,ik heb migraine aanvallen met aura,kan hier alles wel opschrijven maar op internet een artikel gevonden waar het allemaal in staat beschreven,heb dit al sinds mijn 14 de jaar.
    Migraine

    Migraine komt voor bij ongeveer 2 tot 10% van de mannen, bij vrouwen tussen 5 en 25%. Migraine komt ongeveer driemaal zo vaak bij vrouwen als bij mannen voor. Aanvallen nemen af na de leeftijd van 45-50 jaar.
    De eerste aanvallen van migraine kunnen optreden op jonge leeftijd, reeds vanaf 10-11 jaar. Volgens een Schots onderzoek onder 2165 kinderen van 5 tot 15 jaar heeft 11% van de kinderen migraine.


    Klachten     
    Migraine wordt gekenmerkt door herhaalde aanvallen van matige tot heftige, meestal eenzijdige, bonzende hoofdpijn met misselijkheid en/of braken, die erger worden bij lichamelijke activiteit zoals traplopen. Daarnaast is er vaak licht- en geluidsovergevoeligheid.
    De duur van een onbehandelde hoofdpijnaanval ligt tussen de 4 en 72 uur. Een aanval korter dan 4 uur of langer dan 72 uur sluit migraine uit. Migraineaanvallen kunnen variëren in ernst en duur binnen en tussen patiënten.
    De hoofdpijnaanvallen verhinderen dagelijkse activiteiten.
    Gebleken is dat 62% van de migrainepatiënten ook spanningshoofdpijn heeft, terwijl 25% van de patiënten met spanningshoofdpijn ook aan migraine blijkt te lijden. Een migraineaanval kan beginnen als spanningshoofdpijn, maar in het verdere beloop van de hoofdpijnaanval ontwikkelen zich de kenmerkende migraineverschijnselen.



    Andere veel voorkomende symptomen zijn gevoelsstoornissen. Soms verspreidt een tintelend of dof gevoelen zich aan één lichaamszijde bv. vanuit de hand over de arm, de schouder en zo verder naar het aangezicht en de tong. Een tintelend gevoelen rond de mond is een tyisch migrainesymptoom. Een milde vorm van eenzijdige verlamming is niet uitzonderlijk.

    De hoofdpijn komt gewoonlijk opzetten na het verdwijnen van de aura of de gevoelsstoornisssen. In 2 op 3 gevallen treft ze slechts één zijde van het hoofd (bij sommige mensen is dit steeds dezelfde zijde). Ze kan variëren van een licht ongemak tot een intense, striemende en verlammende pijn. Ze is typisch kloppend van aard. Vaak vermindert ze wanneer je stil neerligt of zit en wordt ze intenser bij lichamelijke activiteiten of bewegingen van het hoofd. Ze kan van enkele uren tot dagen aanhouden.
    Een aantal mensen kunnen een migraine-aanval van zich afslapen. Een kort slaapje van enkele uren volstaat bij sommigen.

    Na de aanval voelen de meeste mensen zich slap, moe en prikkelbaar en kunnen ze zich slecht concentreren. Dit gevoel kan eveneens enkele uren tot dagen aanhouden.


    Aura     
    Migraine kan vooraf worden gegaan door een aura. Dit treedt op bij 15-25% van de mensen met migraine. Binnen een uur na het ontstaan van de aurasymptomen volgt de hoofdpijnfase.
    Een typische aura is een focaal neurologisch symptoom dat zich kan uiten in één of meerdere omkeerbare symptomen zoals gezichtsstoornissen (bijvoorbeeld flikkeringen), tintelingen of doof gevoel in lippen, gelaat of hand (eenzijdig), eenzijdige spierzwakte, of gestoorde spraak.
    Van deze aurasymptomen ontwikkelt ten minste één symptoom zich geleidelijk in minimaal 5 minuten. Dit in tegenstelling tot een TIA, waarbij de symptomen in enkele seconden optreden. Een aura duurt maximaal 60 minuten. Indien meer dan één aurasymptoom optreedt, kan deze duur langer worden.
    Een aura moet onderscheiden worden van de soms optredende prodromale verschijnselen die ontstaan enige uren tot een dag voorafgaande aan de migraineaanval. Ze kunnen bestaan uit hyper- of hypoactiviteit, depressieve gevoelens of hypomane (overdreven opgewekte) stemming, trek in bepaalde voedingsmiddelen of geeuwen.
    Bij kinderen met migraine is de duur van de hoofdpijnaanval korter dan bij volwassenen en duurt onbehandeld tussen de 30 minuten en 48 uur. De hoofdpijn kan tweezijdig (frontaal, temporaal) of eenzijdig optreden en is kloppend van karakter. De hevigheid is matig tot ernstig en neemt toe door gewone dagelijkse bezigheden. Daarnaast is vaak sprake van misselijkheid en/of braken. Ook overgevoeligheid voor licht en/of geluid komt voor.

       

    Oorzaken     
    Migraine is een neurovasculaire hoofdpijn. Het is een aandoening waarbij neurale prikkeling verwijding van de bloedvaten tot gevolg heeft. Dit geeft aanleiding tot het ontstaan van pijn en verdere stimulatie van het centrale zenuwstelsel. Onderzoek met scannen heeft aangetoond dat de hersenstam geactiveerd wordt tijdens een migraineaanval.
    Een overtuigende verklaring voor hoe de pijn tot stand komt, is er niet. Hersenweefsel zelf geeft vrijwel geen pijnsensaties. De grote craniale vaten, de intracraniale vaten en de dura mater bevatten wel pijngevoelige structuren.
    Eerstegraads familieleden van een migrainepatiënt met aura hebben een verhoogd risico op het krijgen van migraine met aura. Het risico op migraine zonder aura is niet verhoogd. Eerstegraads familieleden van een patiënt met migraine zonder aura hebben een verhoogde kans op het hebben van migraine zonder aura en op migraine met aura.


    Mogelijke uitlokkende factoren     

    Van volgende factoren bestaan sterke aanwijzingen dat ze een hoofdpijn- en/of migraineaanval kunnen uitlokken: stress, menstruatie, coffeine, visuele prikkels (zoals lichtflitsen) en weersveranderingen.
    Volgende factoren kunnen een aanval uitlokken, maar hun invloed wordt vaak sterk overdreven: vasten, slaapgebrek, smaakversterker glutaminezuur (zit onder andere in Chinees eten en kant-en-klaar maaltijden), wijn (sulfiet), nitraten en aspartaam (wordt gebruikt als zoetstof).
    Van roken, geuren, chocola en tyramine is niet bewezen dat ze een hoofdpijn- of migraineaanval kunnen uitlokken.



    Menstruatie     
    Ongeveer 60% van de vrouwen met migraine brengt deze hoofdpijn in verband met de menstruele cyclus. Meestal treden migraineaanvallen op juist voor of tijdens de menstruatie. Onderzoeken wijzen sterk in de richting van oestrogeenonttrekking als uitlokkende factor. Ook ten tijde van de ovulatie treedt, na een korte piek, een snelle daling van oestrogenen op.
    De veronderstelling dat na de menopauze de migraine in frequentie afneemt, is niet juist: bij een kwart van de vrouwen neemt de frequentie van de aanvallen toe, terwijl er bij bijna de helft geen verandering optreedt.
    Zwangerschap heeft over het algemeen een gunstig effect op het beloop van de migraineaanvallen.
    Tijdens pilgebruik nemen de migraineaanvallen vaak toe.


    Diagnostische criteria van migraine zonder aura     
    A Ten minste 5 aanvallen voldoen aan criteria B-D.
    B Duur hoofdpijnaanval 4-72 uur (onbehandeld, of niet succesvol behandeld).
    C Hoofdpijn voldoet aan 2 of meer van de volgende karakteristieken:
    • 1 éénzijdig;
    • 2 kloppend, pulserend, bonzend;
    • 3 matig tot ernstig (verhindert dagelijkse activiteiten);
    • 4 toename bij lichamelijke inspanning, zoals traplopen, of vermijden van lichamelijke activiteiten.
    D Gedurende de hoofdpijn minstens één van de volgende symptomen:
    • 1 misselijkheid en/of braken;
    • 2 overgevoeligheid voor licht en geluid.
    E Het wordt niet veroorzaakt door een andere aandoening.


    Diagnostische criteria van migraine met aura     
    A Minstens 2 migraineaanvallen voldoen aan criteria B-D.
    B Aura bevat ten minste 1 van onderstaande criteria, zonder spierzwakte:
    • 1 volledig reversibele visuele symptomen (zoals flikkeringen, vlekken of lijnen en/of verlies van visus);
    • 2 volledig omkeerbare sensore symptomen (zoals prikkelingen en/of sensibiliteitsstoornissen);
    • 3 volledig omkeerbare spraakstoornis.
    C Ten minste 2 van de volgende karakteristieken:
    • 1 Er zijn dubbelzijdige visuele symptomen en/of enkelzijdige sensore symptomen.
    • 2 Ten minste 1 aurasymptoom ontwikkelt zich geleidelijk over =5 minuten en/of verschillende aurasymptomen volgen elkaar op in =5 minuten.
    • 3 Elk aurasymptoom duurt =5 minuten en <60 minuten.
    D Hoofdpijn voldoet aan de criteria B-D van migraine zonder aura. Deze hoofdpijn begint tijdens de aura, of volgt op de aura binnen 60 minuten.
    E Het wordt niet veroorzaakt door een andere aandoening. 

    Groetjes Ingrid

    13-04-2006 om 23:21 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    12-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben moe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen












    Ik Ben Moe
     
     
    Ik ben moe… Al een paar jaar geef ik de schuld aan mijn leeftijd, mijn bloeddruk, een gebrek aan vitamines,
    luchtvervuiling, okselgeurtjes, stress,
    de files en een dozijn ziektes die je doen afvragen of het nog waard is om te leven of geleefd te worden.
     
    MAAR IK HEB ONTDEKT WAT HET IS!!!! IK BEN MOE OMDAT IK TE HARD WERK!!!!
     
    Het aantal inwoners in ons land bedraagt 16 miljoen.
    8 miljoen zijn gepensioneerd.
    Dat betekent dat er nog 8 miljoen overblijven om het werk te doen.
    Daarvan zitten er 4 miljoen in een crèche of op school.
    Dan blijven er nog 4 miljoen over.
    Van dit totaal zijn er 650.000 werkloos en 1.350.000 zijn te werk gesteld bij de overheid.
    Dat maakt dat er nog 2 miljoen overblijven om het werk te doen.
    400.000 zitten in het leger, wat betekent dat er nog 1.600.000 overblijven om het werk te doen.
    Daarvan zijn er 900.000 Marokkanen die sowieso NIET werken,
    zodat er nog 700.000 mensen overblijven om het werk te doen.
    Er liggen 162.000 mensen in hospitalen en ziekenhuizen en zitten er nog 537.998 in de gevangenissen.
    Dat betekent dat er nog 2 mensen overblijven om AL het WERK te doen;
    JIJ en IK dus.
    Jij zit op je LUIE REET maar op mijn page rond te kijken...
     
    GEEN WONDER DAT IK DOODMOE BEN !!!!!!


    Groetjes Ingrid

    12-04-2006 om 22:36 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.opzij opzij opzij
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


















    Zo snel ben ik niet vandaag,heb de griep weer te pakken,dat is nu al de 2 de keer dit jaar,zal wel daar mijn werk komen.telkens van de warmte in de kou ,als het binnen te warm zet je automatich de deur open en dat is de grote boosdoener denk ik,maar in sommige bungalows is het 25 graden en om daar in te werken is het veel te warm..

    Groetjes Ingrid

    12-04-2006 om 22:32 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslag gehoortest
    Klik op de afbeelding om de link te volgen












    Maandag heb ik mijn dagje wel gehad,ben niet met mijn brommertje naar het werk gegaan,
    nee hoor de auto liet het niet afweten, hiep hiep hoera.
    Jan moet een 1 uur eerder gaan werken en was al een eindje gaan rijden terwijl ik nog lag te pitten.
    Wel lief he! Hij heeft ook niet graag dat ik door de kou moet,zelf gaat hij wel met de fiets,maar dat is hier nog geen km
    hier vandaan.
    Toen ik op het werk kwam kreeg ik 3 bungalows waren wel grote 2 x 6 persoons en 1 x 4 persoons maar met sauna,
    zonnebank en stoomdouche .( ik werk trouwens bij Landal in noord-limburg)
    Ik was om half 2 klaar en dacht eens vroeg thuis te zijn,een grote vergissing,moest nog een collega gaan helpen met een
    bungalow die ze niet klaar zou krijgen(grote schoonmaak),maar het was wel gezellig,we hebben lekker weer wat
    kunnen bijkletsen en waren pas om kwart 4 uur klaar , constand bezig geweest maar dan gaat de tijd snel.
    Op het moment zit het park zo goed als vol,de meesten zijn Duitsers en Belgen,
    ook niet gek want hier hebben ze geen vakantie.
    Ik was gebroken toen ik thuis kwam,Jan had al gebeld war ik bleef ,hij dacht dat de auto het niet deed,
    maar ik liep nog op het park rond.
    Toen ik thuis kwam deed me alles zeer van kop tot teen,ik dacht zal wel aan die lange dag liggen ( 7 uur poetsen) maar
    dat was het dus niet,werd dinsdag wakker van een loopneus,en hij loopt nu nog steeds,en we zijn ondertussen al woensdag.
    Jan is alleen naar de kno arts gegaan en niet 1 uur dat slecht is maar allebij,het rechtse uur werkt nog voor 40% en het
    linkse voor 80%,dus 2 hoorapparaatjes.
    Ik moest nog in Venray zijn bij de drogist en zij tegen Jan dan gaan we maar gelijk voor de hoor toestanden anders word
    het weer uitgesteld.
    Toen we daar kwamen hele waslijst ingevuld en toen die apparaatjes,deze zijn de nieuwste 1100 € per stuk de rest word vergoed
    door het ziekenfonds dus samen 2200€ ,en dan heb ik er nog andere ook heel goed en een stuk goedkoper  900€ per stuk.
    Jan kijkt me aan en zegt van,dan blijf ik nog liever half doof ,voor dat geld geld kunnen we al een goede 2 de hands auto kopen.
    Maar ze had nog andere,die werden volledig door het ziekenfonds vergoed ,dus die maar genomen,wel een verzekering erbij
    voor schoonmaken,reparatie,verlies enz... dus waren we klaar voor voor 166 € voor 5 jaar.
    Toen passend maken,propje watten in allebei de oren,en daarna werd er een soort van jel ingespoten dat hard moest worden.
    Wat was hij stil.hij hoorde niets meer van wat we zaten te vertellen ,anders heeft hij altijd het hoogste woord,
    nu waren wij aan de beurt.
    Na een kwartier konden die dingen weer uit zijn oren en ze waren gelukt ,ze was wel bang dat zijn haren ertussen zaten
    maar dat was niet het geval,ze had nog nooit mannen met lang haar gehad en ook niet zo jong.
    Over 2 á 4 weken zijn ze klaar en worden we gebeld,hij zal er wel rekening mee moeten houden dat hij in het begin er
    heel moe van kan worden omdat zijn hersens die geluiden niet meer gewend zijn,het is namelijk zo:
    Hij hoord de felle geluiden bijna niet meer de doffe wel,de medeklinkers die worden ook allemaal verdraaid of hij hoort
    ze niet,maar nu gaat bij ons ook en lichtje branden,we wisten wel dat hij niet goed hoorde maar hetgene hij hoorde
    ook nog werd verdraaid ,even een voorbeeld:een poosje terug zij Mariëlle van ,ik wil graag dat programma zien,dat is een
    liefdes programma (all you need is love) Jan zei van dat ken je niet eens want dat is geen liedjes programma.en dan moet
    je er telkens tussen komen van nee Jan dat zei ze niet maar....
    En dat is best vermoeiend de hele dag hard tegen hem praten,en dan krijg je een hard antwoord terug omdat hij zichzelf
    anders niet hoort praten,kleine kinderen schrikken daarvan en denken dan dat hij kwaad is,wij weten al niet beter
    maar het blijft irritant.
    Maar dat is nu hopelijk binnenkort ook achter rug,misscien zegt hij wel tegen ons van je moet niet zo hard praten ik
    hoor je wel.
     
    Groetjes Ingrid

    12-04-2006 om 03:54 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuk gezinnetje
    Klik op de afbeelding om de link te volgen KLIK OP DE FOTO







    Is dat nu geen leuk gezinnetje maar wie zijn het ?

    12-04-2006 om 00:50 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    11-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WC reglementen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


















    WC RIGLEMENTEN VOE WESTVLAMINGEN !!
     
    Osje no tvertrek goat, moeje op tvolgende letten:
    Ist voere kart of voere neure,
    Doet oltied de grendel op de deure,
    Broek omleeghe, of je rok omooghe
    Azo bluft de bril oltied droge
    Ist voer e pisje of voe te kakken,
    Tis in de pot dat tmoet zakken
    En ejje nie vele gin tied,
    Ziet daje tpapier der nie neffens smiet,
    En pakjet tlatste blatje,
    Peinst ook op een ander zen gatje,
    Hier moeje nie lezen of de tied rekken
    Mor osghe vors goat an de sjas trekken,
    En otter e bitje an de pot bluft plakken
    Mag je grust de bustel pakken
    Zieje kleiren in orde en perfekt
    Osje ut thuzetje vertrekt,
    Vodaje vors goat, gepist of gescheten,
    Je nanden waschen nie vergeten,
    Oje gieder dus peist op ol die wenschen,
    Zieje gieder ook propere mensc hen!

    11-04-2006 om 21:59 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.snelheid van je internet ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Wie wil er niet weten hoe snel zijn internet verbinding wel niet is,klik op het plaatje en doe de test.
    Zelf heb ik het ook op mijn site staan en vind het ook wel leuk om te zien hoe snel of traag het weer gaat.
    Is geen geintje werk echt.

    Groetjes Ingrid

    11-04-2006 om 02:40 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.man zonder benen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Man zonder benen moet asperges gaan plukken

    Aspergepluk is geen beroep dat men kan uitoefenen zonder benen, zo blijkt.
    Een werkloze Duitse man moest van het jobcentrum een job uit te oefenen als aspergeplukker. Enig probleem: de man verloor in mei vorig jaar beide benen aan diabetes.

    De 47-jarige man uit Berlijn kon er niet mee lachen toen hij de brief van de arbeidsdienst kreeg, die hem vertelde dat hij een job had als aspergeplukker. "Ik heb mijn handicap duidelijk vermeld toen ik me ging aanbieden voor een job. Ze hebben gewoon geen respect voor iemand.

    De woordvoerder van het jobcentrum weerlegt dat: "Het was een vergissing. Het dossier van de man werd niet geüpdatet na het jammerlijke voorval vorig jaar." Maar de geschiedenis plaatst het centrum in een slecht daglicht. Vorig jaar kreeg een Duitse vrouw zonder armen en benen geen volledige handicapstatus, 'omdat ze niet gehandicapt genoeg was.

    Groetje Ingrid

    11-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne week gewenst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo wat gaat een weekend toch vlug,vandaag was het lekker rustig in villa kakelbond,tot vanavond kwam alles weer te gelijk,de een moest dit de andere dat,het eten voor morgen alvast klaargezet want als ik uit mijn werk kom zie ik het niet meer zitten om aan alles nog te beginnen.
    De auto deed ook weer raar dus hebben we mijn brommer maar van stal gehaald,allebij hetzelfde merk (peugeot)maar die starte wel na een hele winter te hebben stil gestaan,stiekem hoop ik dat de auto het morgen wel doet want het is nu weer aan het vriezen en dan zit ik toch liever in de warmte.
    Wat er met de auto aan de hand is weten we ook niet,dinsdag moet Jan om de uitslag van zijn gehoortest en s'middags zou hij samen met schoonzoon naar de peugeot garage gaan,dat het een electroniche zaak is daar zijn wel al achter gekomen,de binnenverlichting die doet het wanneer het hem uitkomt,het raam van de meerijders kant gaat meestal maar een 10 cm open ,toen hij vanmiddag de auto starte ging de automatiche deurvergrendeling te keer,dan weer open dan weer toe,terwijl de auto stond te draaien en de sleutel in het contact.
    Dus die moet naar de garage toe,daar hebben ze de mogelijkheid om te kijken wat er met dat electriche gedoe aan de hand is,stekker aan de auto aansluiten en het mankement rolt er uit.
    Dan moet hij nog voor de 18 de naar de keuring maar daar ben ik niet zo bang voor.
    Daarna moet mijn brommertje ook nog gekeurt worden want dat is een nieuwe wet hier in nederland,en dan krijg je een eigen nummerbord op de brommer,ze verzinnen vanalles om geld uit te kloppen,laat je het niet doen dan kan je een fikse boete verwachten en verkopen kan ook niet meer,niet dat ik dat van plan ben maar toch,maar mijn brommertje is ook nog goed in orde,alles werk dus verder ook geen probleem.
    En als het anders niet kan heb ik nog een nieuwe fiets op stal staan (3 jaar oud ) waar ik nog geen 10 km op heb gereden.

    Groetjes Ingrid

    10-04-2006 om 03:01 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (1)
    09-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.leuk he
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Rustige zondag,dus weer wat uitgeprobeert ,op naar het volgende uitprobeersel.

    Groetjes Ingrid

    09-04-2006 om 16:10 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is ook weer gebeurt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zo heb eindelijk alle foto's aan de zijkanten van mijn blogje aanklikbaar gemaakt,wat en werk,maar nu kan ik dus verder gaan met er nog meer bij te zetten.
    Zaterdag ben ik van de hele dag niet buiten geweest,nou ja niet buiten,achter in de tuin de roosjes die ik vrijdag van mijn werk had meegenomen te planten,en de auto starte niet,er was een lampje blijven branden,dus als resultaat platte accu ,samen met een buurman de startkabels aangesloten en ja hoor hij deed het weer.
    sávonds achter de pc,nog wat spelletjes gedowload,geinstalleert,crack erbij en ik heb het weer voor elkaar,niet dat ik veel spelletjes speel maar de rest hier in villa kakelbont wel,en ze kopen doe ik niet,trouwens in de winkel zijn ze niet eens te koop.

    Groetjes Ingrid

    09-04-2006 om 03:28 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    08-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O o o wat zielig





    Groetjes Ingrid

    08-04-2006 om 23:54 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend hoi hoi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


















    Zo een zware dag achter de rug,er werden 123 bungalows bezet ,ik had er vandaag 5 te doen,4 kleine van 4 personen en 1 van 10 personen en die zij echt groot.
    Wat ik vandaag weer heb meegenomen:
    Rollen wc papier voor de hele week zowat
    1 flesje maggie
    Een bloempot vol met kleine roosjes voor in de tuin.
    Stuiterbal
    vaatdoekjes,afwasborstels enz...
    Haargel een volle pot,niet eens gebruikt
    4 tandenborstels nog in de verpakking .
    Dit is zo wat het normale wat je vind ,maar we gaan wel eens naar huis met hele vuilniszakken vol maar dat is meestal in de drukke periodes,de vakantie periodes.
    Toen ik thuis kwam zijn we nog om boodschappen geweest en na het eten had ik de pijp ook leeg,heb een uurtje geslapen op de zetel en toen was ik weer klaar wakker,samen  met de kinderen koffie gedronken met een lekker stuk kruimelvla,naar GTST gekeken en dan zijn de kinderen en ik allemaal achter de pc gedoken want Jan ging toch voetballen kijken,om 11 uur was het elk hun pc afsluiten en naar bed.
    Ik heb het witlof nog gekookt want morgen eten we witlof met ham en kaas uit de oven.

    Groetjes Ingrid

    08-04-2006 om 02:47 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    07-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bijna weekend



    Woensdag is vrij rustige dag gehad,s'middags zijn we naar de opening gewwest van de vernieuwde C1000 hier in het dorp,ziet er netjes uit en is een stuk groter geworden en veel meer keus,we hadden voor de verbouwing kaartjes gekregen voor een gratis slagroomtaart we hadden er 3 stuks dus hebben we nu 3 slagroomtaarten in de diepvriezer liggen,zelf ben ik niet zo taart achtig maar de kinderen vinden het heerlijk en je weet maar nooit wanneer ze nog van pas komen,en bij 25 € aan boodschappen kreeg je nog een gratis boodschappentasmooi meegenomen.
    sávonds heb ik nog nieuwe loon en werkbriefjes gemaakt voor mijn bazin,die kan het zelf niet en degene die we nu hebben zijn door de jaren heen na aldoor te copiëren niet meer om aan te zien.
    Donderdag morgen belde mijn oudste dochter,mams ik kan mijn foto's niet meer bekijken op de pc,als ik ze wil bekijken dan zij ik ze 1 moment en dan zijn ze weg,ik weet dus niet wat er aan de hand is want dat kan ik vanhier uit niet zien,zei dat ze dat programma maar eens opnieuw moest installeren maar daar begon ze niet aan want dat snap ze niet,dan wacht ik wel tot eind mei zei ze.
    Ik kan wel iets anders verzinnen om haar te helpen maar dan moet eerst bij haar zijn geweest en kan dan zo op haar computer en het van hier thuis oplossen maar dat moet wel in overleg natuurlijk.
    s'middags is Jan alleen naar het ziekenhuis gegaan want zijn dochter belde of ze langs kon komen,en die kun je ook niet voor de deur laten staan,ze moeten al een 100 km rijden,moest Jan nu naar de cardioloog of longarts moeten dan ga ik altijd mee,maar dit was alleen maar voor een gehoortest,toen Jan nog maar net weg was stonden Angela en Alex al voor de deur,koffie gedronken en even later was Jan alweer thuis,volgende week de uitslag maar diegene dat de test had gedaan wist wel al te vertellen dat zijn rechter oor was beschadigd en hij daar maar een heel klein beetje meer uit hoorde,zijn linker was een begin van beschadiging,volgende week weten we meer.
    Nog wat gezellig zitten praten en toen het weer (rustig) was,Annelisa had ook nog een vriendinnetje bij haar en Mariëlle ook ben ik aan het eten begonnen.
    Groetjes Ingrid

    07-04-2006 om 23:13 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)
    06-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A.A.A.D.D.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Heb jij ook A.A.A.D.D. ?
     
    Ze hebben eindelijk een diagnose gevonden voor mijn probleem. Hoera!
    Het heet A.A.A.D.D. ofwel Age Activated Attention Deficit Disorder.
     
    Dit zijn de symptomen:
     
    Ik beslis om de auto te wassen; ik vertrek richting garage en zie de post
    liggen op tafel. OK, ik ga de auto wassen. Maar eerst toch even de post
    doorbladeren. Ik leg mijn autosleutels op mijn bureau, filter de
    reclamefoldertjes uit de hoop post en zie dat de vuilbak vol zit. Dus ik leg
    de rest van de post, waaronder enkele rekeningen, op mijn bureau en zet de
    vuilbak buiten. Of nee, toch eerst nog vlug de rekeningen betalen. Waar
    liggen die overschrijvingsformulieren alweer? Oeps, ik heb er maar 1 meer...
    Ik heb er nog reserve in de kast boven. Aha, daar staat mijn cola. Eerst die
    extra overschrijvingsformuliertjes zoeken. Nee, eerst die cola wat verder van de computer zetten of ik sla hem nog omver en dan mors ik op mijn
    toetsenbord.
    Weet je wat, ik zet hem gewoon in de koelkast, dan blijft ie fris. Ik ga
    naar de keuken en bemerk dat mijn plantjes er nogal droog bij staan: die
    hebben dringend water nodig! Ik zet de cola op het aanrecht en hola: daar
    ligt mijn zonnebril! Ik zocht hem al de hele morgen. Die leg ik best even weg
    voor ik het vergeet. Ik vul mijn gietertje met water en vertrek naar de
    bloempotten. Aaaargh! Iemand heeft de afstandsbediening van de TV in de
    keuken laten liggen! Als we vanavond TV willen kijken, zullen we er nooit
    aan denken om in de keuken te kijken, dus ik leg die afstandsbediening beter direct in de woonkamer.Ik giet wat water in de bloempotten en mors op de vloer, gooi de afstandsbediening op een kussen in de zetel en ga terug naar de hal.
     
    Waar was ik nu weer mee bezig?
     
    Op het eind van de dag: de auto is niet gewassen, de rekeningen zijn niet
    betaald, de cola staat op het aanrecht, de bloemen kregen te weinig water,
    ik heb nog steeds 1 overschrijvingsformulier en ik vind mijn autosleutels
    niet meer... Ik probeer te ontdekken hoe het komt dat er vandaag niets is
    gebeurd. Ik begrijp er echt niets van want ik was de hele dag druk bezig!!!
    Ik ben er mij van bewust dat ik een ernstig probleem heb en moet dringendprofessionele hulp vinden, maar eerst even mijn e-mail checken...
     
    P.S. Verstuur dit berichtje naar iedereen die je kent want ik weet niet
    meer naar wie ik het al verstuurd heb. Stuur het alsjeblief niet terug naar mij
    of je krijgt het waarschijnlijk nog eens doorgestuurd...

    06-04-2006 om 03:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (1)
    05-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dom dom dom
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Wat er ook gebeurt blijven lachen,nu ik heb het vandaag helemaal gehad.
    De ochtend is rustig verlopen dan is er ook niemand thuis.
    Om 13.40 uur moest Jan in het ziekenhuis voor zijn gehoortest,nog geen 5 min. later stonden we alweer buiten,sneller kan niet ,wat was nu het geval hij had niet goed op zijn papier gekeken daar stond 06-04-06 op en thuis had hij bij zijn computer een papiertje gehangen en daar stond op dinsdag  6-04.
    Normaal kijk ik altijd wel de briefjes na maar deze keer dus niet,zoals voor bloedprikken en verder de lopende afspraken,nu kunnen we donderdag weer terug.
    Op 03-04 zette ik hier nog iets op mijn blog waar het denkvermogen van de man zit en dan schrijf ik er zelf nog bij hoe verzinnen ze het,nou volgens mij zitten ze er toch niet ver naast.
    Dan zijn maar even om een paar nieuwe pillendoosjes geweest en dan naar huis terug.
    Sinds hij in coma heeft gelegen is zoiets wel vaker gebeurt maar later kun je er toch wel weer om lachen.
    De middag was wel naar de knoppen maar dat maakt niet,heb altijd wel wat te doen.
    sávonds na het eten ging Annelisa uit zichzelf voor het eerst in de keuken opruimen,borden afspoelen en in de afwasmaschiene zetten dat was nog aardig gelukt,maar toen kwam ze even later de kamer weer binnen en zei tegen Sharon,jij moet alleen de potten nog afdrogen de rest is gedaan.
    Toen ik de keuken in kwam was het een grote ravage,de rest van de aardappelen lagen meer naast dan in de vuilnisemmer de pot waar de aardappelen hadden ingezeten was nog niet eens voor de helft schoon,het deksel van het gasfornuis had ze dichtgedaan zonder schoon te maken,toen Jan zei van moet je nu eens kijken wat je hebt uitgevreten,en ik zag wat er allemaal was gebeurt kon ik niet anders dan heel hard in de lach schieten het was zo komich,Annelisa deed net of ze het niet begreep,Sharon stond met de pot in haar handen die nog vol met aardappelen hong,ik ben naar wc gerend want had het niet meer,de tranen in de ogen van het lachen,wat niet wilde stoppen tot ik er buikpijn van kreeg ,Annelisa dacht dat ik zat te janken en kwam geschrokken kijken,toen schoot iedereen in de lach,nu ik het hier op zit te schrijven zie ik alles weer voor me.
    Jan zei later nog tegen Annelisa wat ben jij een schat had het niet beter kunnen doen,pubers je maakt van alles mee,later is ze nog naar een vriendinnetje gegaan en daar hebben ze het over moeilijke ouders gehad zei ze,maar wat ze zelf uitvreten zullen ze wel niet hebben verteld.

    Groetjes Ingrid

    05-04-2006 om 03:19 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    04-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relax
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De maandag zit er alweer op,fijn gewerkt en was ook al klaar om 14.00 uur,ik heb de afwas dan maar gedaan want ik kon niet binnen om sleutels af te geven en papieren af te geven,maar dat was ook ook wel een poosje mee zoet,is van +/- 20 personen en we hadden nog vla gehad om dat er iemand jarig was dus extra afwas.
    Toen ik bijna klaar was met de afwas konden we naar binnen en alles inleveren,en wat ik vandaan weer heb meegenomen naar huis:
    wc-papier
    peperkoek (pompkoek)
    1 pot stroop
    1 bus poedersuiker
    1 emmertje
    mierengif (poeder)
    Om 15.00 uur was ik thuis,het eten gemaakt en na het eten heb ik een uurtje op de bank gelegen,nog 3 wasmachienes gedraaid en aan mijn blog zitten rommelen,heb nu al een gedeelte van de foto's veranderd zodat je ze kan aanklikken om te vergroten,had ik dat maar in het begin al gedaan wat een werk maar ja toen snapte ik er nog weinig van.
    Aan mijn andere site heb ik ook nog bezig geweest maar daar kan ik weer niet oploaden,het is altijd wat,dan kan je er uren niet opkomen en daar betaal je dan ook nog genoeg voor.
    Vandaag naar de KNO arts voor Jan,hij hoort niet goed ,is gekomen na zijn hartoperatie,kijken wat dat weer zal zijn,volgende week dinsdag kan hij dan weer terug voor de uitslag,hoop dat er wat aan kunnen doen ,als gewoon normaal praat hoort hij het niet en altijd hard praten,tv hard is ook niet alles,het ergste is nog als hier thuis iemand iets zegt hij het nog verkeert verstaat ook,voor ons niet leuk maar voor hem nog minder hij heeft al zoveel ziekenhuisbezoeken en dat er nu ook weer bij,elke maand bloed prikken voor trombose dat ook altijd zo veranderlijk is,dan is het te dik,dan te dun,dan ook nog elke maand om een spuit tegen de wondroos en om het half jaar naar de longarts en cardioloog,zijn allergien voor rubber,chroom,leer,plastiek,kunstof enz...loopt heel de dag met witte handschoenen aan zodat de zalf die hij gebruikt zijn werking kan doen,alleen als we deur uit gaan heeft hij ze niet aan.
     Groetjes Ingrid

    04-04-2006 om 04:08 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fijne middag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    04-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    03-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Daar zit dus het denkvermogen van de man hoe verzinnen ze het.

    03-04-2006 om 22:44 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ra ra ra
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zoals velen weten zijn we het weekend in België geweest en toen kwamen we langs het optrekje van 1 van de blogger maar van wie is het huis met de bruine garage deur en de blauwe golf ?
    Heb haar/hem ook nog een bezoekje gebracht samen met mijn man wat heel gezellig was.
    .... nog bedankt voor alles, je hebt me er een heel groot plezier mee gedaan.

    Klik maar op de foto voor een vergroting

    Ben wel eens nieuwgierig wie het weet,laat je het even weten via mail?

    Groetjes Ingrid
     

    Geraden door : blueluna,opapat,pedro,steffie,sandra1968






    03-04-2006 om 20:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer thuis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen




    Klik maar op de aapjes dan weet je waar we dit weekend zijn geweest.





    Ja het weekend zit er alweer op wat gaat de tijd dan snel als je het naar de zin hebt,een weekend is eigelijk veel te kort,maar we gaan nu eind mei weer en dan voor 1 1/2 week dan hebben we wel een comuniefeest en de trouw van de dochter maar de rest van de dagen kan ik wat meer familie,kennissen en vrienden bezoeken.
    Vrijdag was het heel erg druk op de weg,we hebben dan wel geen file gehad maar ondanks dat was het niet prettig rijden.
    Toen we het dorpje waren waar mijn moeder woont zijn we eerst naar het kerkhof geweest en daarna naar moeders,foto's uitgezocht en ingescant bij een lieve buurman daar heb ik ook wat uurtjes mee bezig geweest,maar het was er heel gezellig.
    Om half 11 waren we bij mijn dochter en dan is het even bijpraten tot 2.00 uur.
    Zaterdag zijn we naar Terneuzen geweest om kleren voor de jongste 2 ,die kregen ze van mijn dochter voor haar trouwen,maar het was weer van ouds gezellig.
    Toen we weer thuis kwamen zijn de kinderen gaan spelen,Jan is gaan slapen want voor hem is dat heel vermoeiend en Kelly was ook moe is ook op de bank gaan liggen,ik ben dan naar de ouders van haar vriend gegaan om wat bij te praten die wonen toch in de zelfde straat nou straat ze wonen op een dijk met hooguit 20 woningen en dat noemen ze ook nog een een wijk,huizen worden daar niet meer gebouwd want het is een natuurgebied .
    sávonds zijn we ons tweetjes naar de westerschelde gegaan even uitwaaien ,Mariëlle was met Evert gaan fietsen en Annelisa was naar een vriendinnetje van vroeger.
    Hebben lekker genoten van de zeelucht wat ik hier toch wel erg mis,het was jammer genoeg hoog water,volgende keer beter.
    Om 10 uur kwamen mijn zoon en schoondochter ook nog langs,dus is was weer flink laat geworden.
    s'zondag weer naar huis,eerst nog wat boodschappen gedaan in België en dan weer op weg,nu was het niet zo druk dus waren we op een paar uurtjes thuis,moe maar voldaan.

    Groetjes Ingrid

    03-04-2006 om 02:52 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    » Reageer (0)
    01-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter,schoonzoon,schoondochter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Deze vond ik op de pc van mijn dochter ,even gebruik van maken,heb nu mijn eigen spulletjes niet maar dat maakt niet uit.
    We hebben er 3 uur over gereden om bij mijn moeder te komen het was heel druk op de weg,toen we daar kwamen eerst naar het kerkhof geweest en dan naar moeders wat bij zitten kletsen en foto's uitgezocht en dan naar een goede vriend geweest om ze in te scannen,ben ik heel wat uurtjes mee zoet geweest.
    Om half 11 kwamen we bij Kelly en Evert aan,daar ook nog wat uurtjes zitten praten,de trouwkaarten vonden ze heel mooi,dus kan zij nu aan het werk om er de adressen op te schrijven.

    Groetjes Ingrid

    01-04-2006 om 00:00 geschreven door ingrid  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    » Reageer (1)


    Foto

       

    Mijn favorieten
  • Ingrid's familie site
  • onze vakantie 2005 (pyreneen) Frankrijk
  • mijn knutselsite
  • bij ons thuis
  • Trouwdag van mijn dochter
  • Meeting Hechtel
  • een_klein_dorpje


    Archief per maand
  • 09-2010
  • 02-2010
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006

    E-mail mij

    Wil je ons mailen ? Druk op onderstaande knop


    Foto

    Foto

    Gastenboek
  • Zondag groetjes.
  • Goede avond.
  • Avondgroetjes.
  • jammer gridje dat je niet meer op je blog komt
  • dag gridje


    My status
    Blog als favoriet !



    Ter nagedachtennis aan :
    MIJN BROERTJE

    MIJN VADER

    MIJN OMA ( PIT )

    MARINA (vrouw van Jan + 13 mei 2000)

    Foto

    Foto










    Foto


    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    lucie1952
    blog.seniorennet.be/lucie19
    Een interessant adres?




















    The WeatherPixie




    Foto

    Foto

    http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2009/9/29/2588413/James%20Last.wav

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!