Inhoud blog
  • Zelf aardappelsalade maken
  • Welke saus bij welke soort pasta?
  • Welke bakvorm voor tatintaart?
  • Zoetzuur
  • Rijstvellen.
  • Zondigen kan ook gezond zijn!
  • Salie
  • Perfect op smaak (pasta)
  • Over kaasgebak
  • Over gelatine
  • Olijfolie beschermt de maag.
  • Oost-Indische kers.
  • Noten goed alternatief voor vlees
  • Is Hüttenkäse hetzelfde als kwark?
  • Al dente, per favore! (beetgaar)
  • Chorizo wat is dat?
  • Marjolein
  • Kent u deze al?
  • Kunnen appels in de diepvriezer?
  • Koken met geuze
  • Koken met Abdijbieren: tripel
  • Koken met donkere Abdijbieren
  • Koken met fruitbieren
  • Koken met witbier
  • Amandelkoffie
  • Koffie Alexander
  • Caffé latte freddo
  • Weense koffie
  • Kervel
  • Honing
  • Hoe maak ik knoflookolie
  • Courgette
  • De perfecte pizzadeeg
  • Lavas
  • Hoe maak ik tomatenjam?
  • Hoe geef ik smaak aan kweeperengelei en chutney?
  • Kersen
  • Kleine pimpernel.
  • Brioche
  • Bijzondere peulvruchten
  • Knoflook
  • Kiwano
  • Boordevol Vitamine
  • Chilipepers
  • Bladerdeeg
  • Hoe vers is een ei?
  • Guldenroede
  • Gemberwortel
  • Gebrande suiker: karamel
  • Gelatine
  • Engelwortel
  • Amandelen
  • Een pittige geschiedenis over koffie
  • Wat zijn artisjokken?
  • Rijst.
  • Asperges, een Vlaamse lekkernij
  • Goudbloem
  • Bernagie
  • Dille
  • Heemst.
  • Beetje uitleg over de mosselen
  • Kaneel heilzaam voor diabetes
  • Zuring
  • Citroen Melisse
  • Bonenkruid
  • Bieslook
  • Wat is lady finger?
  • Aardappelkeukengeheimen.
  • Goed bewaard.
  • De Bramen
  • Vleesbroodje of gehaktkoek.
  • Groene soep met fijne schijfjes rundvlees
  • Kip op Amerikaanse wijze
  • Gratin van witloof en 'hoorn des overvloeds"
  • Gevulde tomaten
  • Proficiat!
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Keuken

    15-09-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijstvellen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Eerst vullen, dan stomen.
    Hun naam zegt het al: rijstvellen zijn gemaakt van rijstmeel.
    De flinterdunne, soepele vellen kun je vullen en in een stoommandje boven een bodempje water stomen.
    In de Aziatische keuken worden ze heel veel gebruikt, bij ons vindt u ze tegenwoordig in elk goed gesorteerd warenhuis.

    Lekker in zo’n vel!
    Vul rijstvelletjes met een mengsel ven fijngesneden (geblancheerde) witte kool, geraspte wortel, roze garnaaltjes en klein champignons.
    Breng alles goed op smaak met koriander en zwarte peper uit de molen.
    Bind de gevulde beursjes dicht met een sprietje bieslook.
    Stoom ze ongeveer 10 minuten.

    15-09-2008 om 20:43 geschreven door Christiane

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    » Reageer (0)



    Archief per week
  • 19/01-25/01 2009
  • 10/11-16/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 24/09-30/09 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007

    Gastenboek
  • Zonnige groetjes
  • Nieuwjaarswensen 2012
  • Fijne Kerstdagen
  • Bezoekje
  • Bezoekje

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!