Inhoud blog
  • The Belt
    Laatste commentaren
    Gastenboek
  • woord van troost
  • Lieve groetjes vanuit De Klinge
  • Lieve groetjes van Harry en een fijne jaarwissel.
  • Succes met uw blog.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Over mijzelf
    Ik ben Didi
    Ik ben een vrouw en woon in (Nederland) en mijn beroep is .
    Ik ben geboren op 25/02/1963 en ben nu dus 61 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: .
    Welkom op de Vluchtstrook en veel leesplezier, Groetjes, Didi
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 11-2011
    Didi's Vluchtstrook

    27-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Belt
    .

    Rozen zal hij nooit schenken; hoogstens zal hij met de doornen de zachte huid tot bloedens toe verwonden. De zachte zetel zal hij nooit kiezen; hij zou eerder de ondergrond van herbruikt hout aanwijzen. De kaars steekt hij niet aan voor het romantische avondje; wel zal hij het gloeiende kaarsvet langzaam druppelen op de ongewillige borst die hij die nacht koos.

    The Belt. Een Meester in hart en nieren. Dominant pur sang. Wie hem wil behagen zal zich aan zijn voeten moeten neerleggen. Of nog beter, smeek hem daar te mogen liggen. Zijn wil is machtig, machtiger dan welke terugvechtende vezel er ook in een mens kan schuilen. Bij wilskracht zal hij knevelen. De trots zal hij met elke zweepslag minimaliseren. Ongenoegen kan niet geuit worden; vooraf maakte hij die al lang monddood. Hij is The Belt.

    Hij heeft een hekel aan het woordje 'slavin'. Net zoals hij een hekel heeft aan alles wat via media naar buiten gebracht wordt over de sensatiewereld van SM. SM is voor hem geen sensatie. SM is voor hem een levensstijl waar niet alleen hij maar ook zijn twee levensgenotes bewust voor kozen. Met drietjes leven ze hun wereld van SM op het hoogste niveau. Het niveau van respect, openheid én pijn....

    Pijn die op alle manieren verkregen kan worden. Pijn zowel lichamelijk als geestelijk. Pijn als inzet bij het eindeloze gezoek naar grenzen die steeds weer verlegd kunnen worden. Door The Belt. Door de twee vrouwen. Talloze thema's om vandaag maar weer die nieuwe grens van ultiem genot te vinden; een grens die er morgen misschien niet meer is of nog erger voor altijd zal blijven. Een doolhof van commando's, handelingen, atributen, kledij, donkere muziek en nog meer duistere omgevingen. The Belt ís SM, SM ís The Belt.

    Dat pijn voor de één het sombere moment van angst en gruwel kan zijn is voor de ander dé manier om te genieten. Voelen hoever je de ander kunt vertrouwen dat hij juist dát doet waar jij nood aan hebt. Het ondergaan van vernedering en onderwerping terwijl je zelfbewust bent. Jouw lichaam en jouw genot in zijn handen leggen met het vertrouwen dat hij NIMMER over je grens zal gaan. Zou dat ooit gebeuren is hij The Belt-af. Zonder respect verliest heel deze wereld die door jaren van praten, uitproberen, wikken en wegen, veranderen en weer verversen zijn schittering en glans.

    Terwijl ik hem vragen stel en hij de woorden zoekt om zijn leefwereld zo duidelijk mogelijk aan mij over te brengen hoor ik soms zijn aarzeling. Die aarzeling is er niet omdat hij geen fouten wil maken zodat er wéér een flutverhaaltje de wereld in gaat over SM, nee de aarzeling is er puur omdat hij in de vroegte van deze dag al bezig is in zijn hoofd met scenario's voor de volgende sessie. Zeven dagen op rij, week in week uit is zijn brein bezig het volgende podium te bouwen waarop een stellage van fantasietjes kunnen worden uitgebeeld. Even hoef ik hem maar een muziekje te vermelden of zijn hersenen zijn weer vertrokken naar het land der SM-fantasie. Bij de diepe bass denkt hij aan een kasteel en bij de volle drums zit hij allang in gedachten in een donkere kerker ergens.

    Na zoveel weken geduldig naar hem luisteren is het tijd dit stukje te schrijven. Had ik dit de eerste week gedaan zouden mijn woorden niet meer behelzen dan over een Meester die het wel leuk vindt vrouwen te meppen. Of die Meester dat nu wel of niet leuk vindt daar gaat het eigenlijk totaal niet om. Waar het wel om gaat is of dat zijn sub geniet van de handelingen op welke manier dan ook. Háár genot dat staat voorop. Daar is hij uur na uur mee bezig. Dát is zijn passie in het geheel. Zou hij één seconde het gevoel hebben dat ze het voor hem doet is alle magie verdwenen. Als het genot niet puur zou zijn zouden zowel de Meester als de subs per direct hun bestaansrecht verliezen in deze harde grenzeloze wereld van fantasie die SM heet....


    .

    >> Reageer (0)

    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!