NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Foto
Image and video hosting by TinyPic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Zoeken in blog

Foto
Foto
Foto
Foto
Image and video hosting by TinyPic

                             HAVEN
Image and video hosting by TinyPic

                            BOUVIGNE
Image and video hosting by TinyPic

                   van COOTHPLEIN
Image and video hosting by TinyPic

                       VALKENBERG
Image and video hosting by TinyPic

                     WATERTOREN

Image and video hosting by TinyPic

                  SPANJAARDSGAT
Image and video hosting by TinyPic

                      GROTE MARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    ACADEMIESINGEL
Image and video hosting by TinyPic

                  GERECHTSGEBOUW
            AAN DE KLOOSTERLAAN
Image and video hosting by TinyPic

                      DE HOOP - BAVEL
Image and video hosting by TinyPic

         NIEUWE GINNEKENSTRAAT
              HOEK - BARONIELAAN
Image and video hosting by TinyPic

                  GINNEKENMARKT
Image and video hosting by TinyPic

                    TUIN - BOUVIGNE
BREDA IN BEELD

08-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Image and video hosting by TinyPic 
Deze site is aangemaakt door Voske
De bedoeling er van is de bezoekers een inzicht te geven
Over wat er zoal reilt en zeilt in Breda
Je wilt iets melden of een activiteit aankondigen, laat het me gerust weten.
Breda In Beeld wenst U Veel Lees- en Kijkplezier
08-05-2009 om 00:00 geschreven door breda  


24-01-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actie bij Luchtmachttoren

Actie bij Luchtmachttoren

Bij de Luchtmachttoren is vanmiddag een actie van de defensiebonden. Bij de ingang van de toren stonden vanochtend vroeg al bondsmedewerkers folders uit te delen aan het personeel van de Staf Luchtmacht, meldt hoofdonderhandelaar René Pieters van de bond FVNOMHB.

De bonden voeren actie om hun eisen voor de werknemers kracht bij te zetten. Ze willen geen gedwongen ontslagen, koopkrachtbehoud, sociaal beleid en voldoende middelen om het werk fatsoenlijk en veilig te kunnen doen.

Vanmiddag om 15.00 uur komen de vakbonden terug bij de toren om het personeel toe te spreken. Ook zal dan de plaatsvervangend commandant van de Luchtstrijdkrachten een presentje in ontvangst nemen, is de verwachting.

24-01-2011 om 12:36 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterrenrestaurant Wolfslaar

BREDA – Sterrenrestaurant Wolfslaar aan de Wolfslaardreef gaat verbouwen. Het restaurant wordt tijdens de verbouwing verplaatst. De verbouwing van het koetshuis moet in mei gereed zijn.

Het tijdelijke restaurant wordt straks geopend in het landhuis dat 50 meter verderop op het terrein ligt. In het verbouwde restaurant komt een duurzame keuken met onder andere energieterugwinning. Vanuit het restaurant kunnen gasten straks de koks aan het werk zien door de half open keuken.

Het interieurdesign wordt komt van Moooi Gallery waaraan ontwerpers als Marcel Wanders, Maarten Baas, Piet Boon, Studio Job, Front en BertJan Pot verbonden zijn.

De verbouwing begint medio februari.

24-01-2011 om 12:29 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Wonen boven Winkels werpt vruchten af'
Hoe succesvol is Wonen boven Winkels en wat zijn de toekomstplannen? Dit stond centraal op de najaarsbijeenkomst van Wonen boven Winkels, die donderdag 4 november in de Pelmolen plaatsvond.

“We zijn nu twee jaar verder en hebben 65 panden behandeld, goed voor 120 appartementen”, vertelt projectleider Piet Juten. “Van die 65 panden zijn er vijf bewoonbaar gemaakt. Twintig woningen wachten nog op een bouwvergunning en over de rest van de woningen worden nog voorbereidende gesprekken gehouden.”

Volgens Juten zijn er vanuit alle hoeken positieve reacties gekomen op de ontwikkelingen. “We willen snel opnieuw een opdracht krijgen van het college, maar de huidige bezuinigingen zouden weleens voor problemen kunnen zorgen”, denkt de projectleider.

Er zijn nog geen concrete afspraken met de gemeente over het vervolg van Wonen boven Winkels. De najaarsbijeenkomst bestond uit verschillende onderdelen. Er werd eerst een stadswandeling gehouden, gevolgd door een algemene ledenvergadering. Daarna waren er verschillende themabijeenkomsten over onderwerpen als studentenhuisvesting en de kansen die de demografische ontwikkelingen bieden.

“Breda is een stad met veel potentie. Er staan nog zoveel panden leeg, maar we blijven afhankelijk van onze financiële positie”, aldus Juten.

05-11-2010 om 14:48 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weggeefwinkel op A-locatie loopt als trein
De weggeefwinkel van een aantal Bredase krakers doet goede zaken. Althans als het om de klandizie gaat, want geld vragen ze niet. “Veel mensen zijn onwijs enthousiast.”

In het voormalige pand van T-Mobile (en daarvoor Orange) op de hoek van de Ginnekenstraat en het Van Coothplein zit sinds half september de weggeefwinkel van Bredase krakers. De winkel die de laatste jaren op diverse locaties in de stad gevestigd was, loopt als een trein.

“Ja, een A-locatie”, lacht een woordvoerster van de krakers. “Dat merk je wel. Er loopt nu ook veel van het gewone, winkelende publiek binnen. Soms reageren ze verbaasd. Die vinden het heel vreemd, maar veel zijn toch enthousiast.”

Volgens de krakers is de eigenaar op de hoogte van de weggeefwinkel. “We hebben dat aan hem gemeld. Op dit moment heeft T-Mobile nog een contract. Dat loopt als het goed is in februari af en dan gaat de eigenaar op zoek naar een nieuwe huurder. Als dat het geval is, staan we niemand in de weg”, aldus de woordvoerster

03-11-2010 om 12:28 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
02-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee restaurants Breda beste verhouding prijs/plezier
Twee Bredase restaurants ontvingen het predicaat prijs/plezier voor hun optimale verhouding in prijs, kwaliteit en plezier. Maandag 1 november werd de nieuwe Gault Millau gelanceerd, een culinaire gids, waarin de twee restaurants zijn opgenomen.

Bistro Sharlot in Ulvenhout kreeg twaalf van de twintig punten en restaurant Chocolat in het centrum van Breda dertien punten. Sergio Herman werd met zijn restaurant Oud Sluis in Sluis uitgeroepen tot beste chef van Nederland en kreeg als enige twintig punten van de gids.

Het basiscriterium om in de lijst te komen is het serveren van een driegangenmenu voor maximaal veertig euro. Ook moeten de à la carte-prijzen aantrekkelijk zijn.

Naast de twee restaurants zijn meer Bredase bedrijven opgenomen in de gids, alleen kregen deze niet het predicaat prijs/plezier. Onder andere restaurant Wolfslaar, Vanouds de Brouwers uit Bavel en De Stadstuin staan vermeld in de culinaire gids.

Door heel het land laat Gault Millau anonieme proevers langs restaurants gaan. Ze letten op de prijs van de gerechten, hoe de sfeer in het restaurant aanvoelt, hoe de service is en hoe de kwaliteit van het eten in verhouding staat met de prijs.

Het is niet voor het eerst dat Bredase restaurants in de lijst prijs/plezier zijn opgenomen. Restaurant Chocolat werd vorig jaar ook al verkozen, nu wordt de lijst aangevuld met Bistro Sharlot.

02-11-2010 om 15:48 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
01-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bejaarde Bredanaar slachtoffer brutale autodiefstal
Een 82-jarige Bredanaar werd zondagavond 31 oktober slachtoffer van een brutale autodiefstal bij zijn appartement aan de Grote Houw.

Een vrouw belde rond 21.30 uur aan bij de bejaarde man met de vraag of hij een pleister voor haar had. De behulpzame man ging er meteen een halen maar toen hij terugkwam was de vrouw verdwenen, evenals de autosleutels die op een kastje in de hal lagen.

De man keek naar buiten en zag dat zijn auto, een grijze Suzuki Wagon (19-NR-NV) gestolen was. Inmiddels staat de auto gesignaleerd.

01-11-2010 om 16:49 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Persbericht Actiegroep PeuterPoster

Actiegroep PeuterPoster Breda verzet zich tegen de manier waarop Sinterklaas op de poster van de film Sint wordt weergegeven. Niet alleen landelijk, maar ook lokaal eisen wij maatregelen om de mentale balans van onze kinderen niet te laten verstoren door de gruwelijke poster van de film Sint.

Wij constateren dat op meer plaatsen, juist op ooghoogte van de allerkleinsten, gruwelijke posters zijn geplaatst die angst kunnen oproepen. Echter, het verdient ons inziens aanbeveling de allerkleinsten aan dergelijke tegenwoordig normale straatbeelden te laten wennen. Daarom pleiten wij ervoor organisatoren van popconcerten te verzoeken meer van dergelijke posters op kastjes, elektriciteitshuisjes, bouwafscheidende straatpanelen en dergelijke aan te brengen. De poster van de genoemde film Sint zal dan geen enkel probleem meer opleveren, en nauwelijks nog enige impact hebben op de kinderziel.

Einde persbericht

01-11-2010 om 11:26 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
30-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Ajax mogen Auxerre niet in
Klik op de afbeelding om de link te volgen

AMSTERDAM (ANP) - De Franse autoriteiten hebben voor de wedstrijd woensdag in de Champions League tussen Auxerre en Ajax scherpe veiligheidsmaatregelen getroffen. Fans van de Amsterdamse club mogen woensdag de Franse binnenstad niet in.

Indien zij toch in het centrum worden aangetroffen, worden zij door de politie naar het stadion gebracht. Daar zullen de Nederlandse supporters dan moeten verblijven tot aanvang van de wedstrijd.

In Auxerre en omgeving geldt op de dag van de wedstrijd een algeheel alcoholverbod. Supporters die een (Nederlands) stadionverbod hebben, zullen door de Franse politie preventief worden aangehouden.

Ajax heeft bij de gemeente Auxerre en bij de UEFA bezwaar gemaakt tegen het strenge protocol. De Amsterdamse club roept de eigen aanhang niettemin op om zonder kaartje niet naar Auxerre te reizen en zich te onthouden van wanordelijkheden.

30-10-2010 om 16:36 geschreven door breda  


Categorie:Aktueel Nieuws
29-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dreigbrief' aan ouders reljeugd werkt
Klik op de afbeelding om de link te volgen
BREDA -  Overlastgevende jongeren in Breda gedragen zich ineens een stuk beter, nu de gemeente hun ouders gedreigd heeft de gezinnen uit huis te zetten als de overlast aan zou houden.

  De brief heeft zijn werk goed gedaan, want volgens de gemeente zijn er sindsdien geen klachten meer gekomen vanuit de buurt.

   

  29-10-2010 om 16:33 geschreven door breda  


  Categorie:Aktueel Nieuws
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 190 kilo zwaar vuurwerk op veerboot Terschelling
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  WEST-TERSCHELLING - Een 37-jarige man heeft gistermiddag de passagiers van de veerboot naar Terschelling ernstig in gevaar gebracht door een grote partij illegaal vuurwerk te vervoeren. De eilandbewoner had in zijn auto elf dozen met in totaal 190 kilo zware knallers liggen.

  Dat meldde de politie Friesland vanmorgen.

  De agenten op Terschelling kwamen in actie na een tip over een voertuig vol vuurwerk dat onderweg naar het eiland zou zijn. De verdachte auto werd in de haven van Terschelling meteen aangehouden. De bestuurder kon weer met de boot retour naar de cel op de vaste wal. Hem hangt een forse geldboete en een maximale celstraf van zes jaar boven het hoofd. Het is de eerste grote vuurwerkvangst van het jaar voor de Friese politie.
   
  De dozen met het knal- en siervuurwerk liggen nog op Terschelling. Ze zijn opgeslagen in de vuurwerkkluis van het politiebureau op het eiland. ,,De partij wordt waarschijnlijk in een speciale vrachtwagen of per container naar Harlingen verscheept'', laat de politie Friesland weten. ,,Het Regionaal Milieuteam stelt daar vast om wat voor soort vuurwerk het precies gaat.''
  (ANP)


  29-10-2010 om 16:15 geschreven door breda  


  Categorie:Harley Dag Breda
  19-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NAC-goalie Ten Rouwelaar blinkt uit tegen Vitesse
   


  Klik voor een vergroting               1

  NAC-goalie Ten Rouwelaar blinkt uit tegen Vitesse

  De wedstrijd tussen Vitesse en NAC Breda is zaterdagavond geëindigd in een teleurstellend gelijkspel (0-0). De ploeg van trainer Theo Bos was heer en meester, maar moest toezien dat Jelle ten Rouwelaar onpasseerbaar was.


  Vitesse kreeg kans op kans, maar de doelman van NAC Breda kende een gelukkige avond. Ten Rouwelaar redde goed op inzetten van Ismaïl Aissati (twee maal), Nacer Barazite en Julian Jenner.

  NAC Breda kon daar weinig tegenover stellen. De ploeg speelde niet goed en kreeg nauwelijks kansen. Tegenstander Vitesse creërde wel veel, maar ondanks dat was het een saaie wedstrijd om naar te kijken.

  Door het gelijke spel blijft Vitesse zich in de onderste regionen van de ranglijst bevinden. De laatste keer dat de Arnhemmers drie punten pakten, was enkele weken geleden; op de eerste speeldag tegen ADO Den Haag.

  19-09-2010 om 09:58 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  16-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gabor Horvath denkt aan langer verblijf bij NAC Breda
   


  Klik voor een vergroting               1

  Gabor Horvath denkt aan langer verblijf bij NAC Breda

  Gabor Horvath is pas een maand in Nederland, maar laat zich nu al uit over een langer verblijf in de lagelanden. De Hongaar wordt momenteel door Videoton verhuurd aan NAC Breda. De verdediger heeft het momenteel naar zijn zin bij de Brabanders, waarvoor hij zondag zijn debuut maakte tegen Feyenoord.


  Ik voel me goed hier bij NAC," opende de 25-jarige international tegenover NAC TV. "Ik ben goed opgevangen door de spelers en technische staf. NAC Breda is een bekende club in Hongarije."

  Horvath, afgelopen seizoen uitgeroepen tot Speler van het Jaar in eigen land, weet wat er van hem verwacht wordt. "Het doel van NAC is om bij de eerste tien te eindigen. Zelf wil ik een vaste waarde worden," aldus de mandekker. "Ik word voor acht maanden verhuurd aan NAC, maar wil nog jaren blijven."


  16-09-2010 om 16:36 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  13-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horváth maakt indruk bij NAC-debuut
   


  Klik voor een vergroting               1

  Horváth maakt indruk bij NAC-debuut

  Gábor Horváth maakte zondag indruk op het NAC-publiek in het duel met Feyenoord. De Hongaarse verdediger speelde alsof hij al jaren in het geel-zwarte shirt rondloopt. Na afloop was dan ook iedereen tevreden over de aanwinst.


  "Een geweldige speler voor ons", zo zei interim-trainer John Karelse na afloop van het duel tegenover BN/DeStem. Dat de nieuweling amper Engels en al helemaal geen Nederlands spreekt is ook geen punt. "We hebben hem wel direct bepaalde termen geleerd. Maar dit is een jongen die het spelletje wel ziet. Gábor straalde vanaf de eerste minuut rust uit. Hij verdient een heel groot compliment."

  Ook doelman Jelle ten Rouwelaar is erg te spreken over de Hongaar. "Klasse hoe hij er tegen Feyenoord gelijk stond. Voetballend was het van onze kant niet geweldig, maar de organisatie stond wel, met hem en Penders als centraal duo. En dat is knap voor een jongen die net een paar weken bij ons speelt. We hebben er met Gábor een uitstekende speler bij."

  Technisch directeur Jeffrey van As volgt de Hongaar al twee jaar als scout, op advies van Tamás Petö. Na het vertrek van Kees Kwakman handelde Van As snel en haalde de verdediger op huurbasis, met optie tot koop. Het definitief aantrekken van de 25-jarige international lijkt in de huidige situatie uitgesloten. "Maar je weet nooit wat er gaat gebeuren. Misschien staat er tegen die tijd wel een externe financier op die hem kan halen", aldus Van As.


  13-09-2010 om 10:11 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  12-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaar: "Dit hebben we niet verdiend"
   


  Klik voor een vergroting               1

  Vlaar: "Dit hebben we niet verdiend"

  Twee doelpunten van Robbert Schilder bezorgden NAC Breda zondag een 2-0 zege op Feyenoord. Een uitslag die de krachtsverschillen niet juist weerspiegelde, wist ook aanvoerder Ron Vlaar van de Rotterdammers.


  Tegenover de camera van Eredivisie Live stond een teleurgestelde Vlaar zijn verhaal te doen. "Dit hebben we niet verdiend. We gaven bijna niets weg. Eén detail werd ons vijf minuten voor tijd fataal", vertelde de verdediger. "Dat mag natuurlijk niet gebeuren, we moeten de hele wedstrijd scherp zijn."

  Over het veldspel van Feyenoord was de international best te spreken. Toch zag Vlaar wel waar het telkens misging. "Je ziet wel dat de echte scherpte voor de goal ontbreekt; de goede loopacties, de beweging voorin, de voorzet."

  Bij een 1-0 stand kreeg Bruno Martins Indi rood voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Een 'zwaar bestrafte' actie, meende Vlaar. "De scheidsrechter oordeelde het als een doorgebroken speler. Als je het zo bekijkt, is het wel terecht." Uit de daaropvolgende vrije trap bepaalde Schilder de eindstand in Breda op 2-0.


  12-09-2010 om 15:16 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  10-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RKC en NAC komen er niet uit; Brood blijft bij Waalwijk
   


  Klik voor een vergroting               1

  RKC en NAC komen er niet uit; Brood blijft bij Waalwijk

  Ruud Brood wordt definitief niet te nieuwe trainer van NAC Breda, zo meldt de club op haar digitale thuis. De oefenmeester van RKC Waalwijk moest de opvolger worden van de naar Wisla Kraków vertrokken Robert Maaskant, maar dit gaat niet door.


  De clubs zijn donderdag voor de laatste keer met elkaar om de tafel gaan zitten, maar tot een akkoord kwam het niet. Het enige struikelpunt was de vergoedingssom die NAC moest overmaken op de rekening van de Jupiler League-club.

  Technisch directeur Jeffrey van As laat zijn teleurstelling blijken. "Maar wij handelen binnen de financiële marges die we hebben afgesproken", zegt hij. "We hebben met John Karelse en Gert Aandewiel twee gediplomeerde trainers in dienst." Aankomend weekeinde zullen de twee trainers NAC aan de punten tegen Feyenoord moeten helpen.


  10-09-2010 om 10:44 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  08-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaskant steekt loftrompet over aanwinst Boukhari
   


  Klik voor een vergroting               1

  Maaskant steekt loftrompet over aanwinst Boukhari

  Nourdin Boukhari vertrok kort voor het verstrijken van de transferdeadline in het kielzog van Robert Maaskant naar Wisla Krakow. De oefenmeester is dolblij met de komst van de middenvelder.


  Boukhari, die door Wisla voor een jaar wordt gehuurd van het Turkse Kasimpasa, moet Maaskant meer mogelijkheden geven. Lang was er sprake van een overgang naar NAC Breda, maar de Brabanders treuzelden te lang waardoor Boukhari voor een avontuur in Polen koos.

  De hoofdrolspeler is content met zijn tijdelijke overstap. "Wisla heeft ambitieuze doelstellingen en daar wil ik graag onderdeel van zijn", reageert Boukhari tegenover diverse Poolse media.

  "Ik weet bijna alles van hem", valt Maaskant hem bij. "Het is een ervaren en creatieve speler, die in staat is om de bal bij zich te houden. Hij is bovendien veelzijdig, omdat hij als middenvelder, flankspeler en als spits kan worden gebruikt. Wij nemen met zijn komst vrijwel geen risico."

  08-09-2010 om 11:08 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  06-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is Kolkka niet te doen om jubileum
   


  Klik voor een vergroting               1

  Het is Kolkka niet te doen om jubileum

  Joonas Kolkka kan tegen Oranje interland nummer 99 spelen, net geen mijlpaal. De NAC-speler zal waarschijnlijk geen groot succes meer halen met Finland, toch denkt hij niet aan stoppen. "Bedanken voor het nationale team? Nooit!"


  "Ik blijf beschikbaar zolang ik voetbal", zo zegt Kolkka in gesprek met BN/DeStem. Tegen Moldavië kreeg Kolkka verlof, tegen Nederland wacht mogelijk interland 99. "De bondscoach wilde de jonge jongens een kans geven. Dat snap ik. Met het oog op mijn mijlpaal had ik misschien wel wat minuutjes in mogen vallen, maar daar is het me niet om te doen."

  "Die honderdste wedstrijd zal er nog wel van komen. Misschien wel bij onze volgende interland tegen Hongarije, dat is ook een mooi affiche", zo vervolgt de Fin zijn verhaal. Na de 2-0 nederlaag lijkt kwalificatie voor het eindtoernooi al ver uit zicht. "Toch is het echt een droom voor me. Alleen daarom al zou ik nooit bedanken voor mijn land."

  "Een eindtoernooi zou mijn voetballeven, waarin ik van kampioenschappen en Champions League heb mogen proeven, compleet maken. Maar ja, een kwalificatiepoule met favoriet Nederland, Zweden en Hongarije is op voorhand nou niet echt makkelijk", zo besluit de 35-jarige aanvaller.

  06-09-2010 om 11:20 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  03-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gesprekken samenwerking jeugd NAC en Baronie
   


  Klik voor een vergroting               1

  Eerste gesprekken samenwerking jeugd NAC en Baronie

  NAC heeft de eerste gesprekken achter de rug met vv Baronie over verregaande samenwerking in de jeugdopleidingen van de twee clubs. Dat zegt NAC-interim directeur Bernard Ouwerkerk.


  Begin juni werd de intentie al uitgesproken door de Eredivisie club. De leiding van Baronie stond toen al positief tegenover de plannen. “We zijn in de beginfase. Afgelopen weken hebben twee gesprekken plaatsgevonden.”

  Volgens de NAC-directeur gaat het voorlopig alleen om samenwerking en nog niet om een fusie van de opleidingen. “Alle 12 plaatsen van de KNVB voor jeugdopleidingen zijn vergeven. We staan op de reservelijst. Dus voorlopig doen we het op eigen kracht.”

  De gesprekken tussen de ploeg uit de Topklasse en NAC lopen vlot meent Ouwerkerk, maar een begindatum kan hij nog niet geven. “Het gaat nu om bijvoorbeeld gebruik van de velden, het eventueel overbrengen van de verlichting vanuit NAC en het samenvoegen van trainingen.”

  NAC heeft het idee opgevat om een regionaal opleidingsinstituut op te zetten. Daarin willen ze naast Baronie eventueel ook RBC betrekken. “We hebben nog geen contact gehad met Roosendaal. We breiden langzaam uit. We denken ook aan een samenwerkingsverband met een club uit Zeeland”, zegt Ouwerkerk.

  Eerdere berichten over een fusie tussen de jeugdopleidingen van NAC, Willem II en RKC werden door veel supporters slecht ontvangen. De leiding van de voetbalclub besloot toen die vorm van samenwerking in de ijskast te zetten.

  Ouwerkerk: "Dat is toen heel slecht gecommuniceerd met de aanhang van de club. Daar is het grotendeels misgegaan. Dat wil niet zeggen dat het nooit staat te gebeuren. Op zich kan het best zo'n samenwerking met Willem II en NAC. Alleen is er momenteel geen sprake van."


  03-09-2010 om 10:48 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.
  30-08-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwakman: 'Ik heb niet het gevoel dat ik een puinzooi verlaat of zo'
   


  Klik voor een vergroting               1

  Kwakman: 'Ik heb niet het gevoel dat ik een puinzooi verlaat of zo'

  Kees Kwakman meldde zich zondag bij FC Augsburg, zijn nieuwe werkgever uit de tweede Bundesliga. De middenvelder zegt 'blij' te zijn dat hij NAC Breda geholpen heeft aan een transfersom. "Ik ben 27. Voor mij is het natuurlijk schitterend dat ik naar een club ga die de ambitie heeft om naar de Bundesliga te promoveren. Daar droomt elke voetballer van. Heel mooi."


  "Of ik opgelucht ben vanwege mijn vertrek?", vraagt Kwakman zich maandag af in BN/De Stem. "Nee, dat is niet het goede woord. Ik heb niet het gevoel dat ik een puinzooi verlaat of zo. Al is het natuurlijk wel al lang onrustig bij NAC. Ik verlaat de club met opgeheven hoofd." Kwakman tekent bij FC Augsburg, dat onder leiding staat van Jos Luhukay, een contract voor twee jaar

  Enkele weken geleden lonkte Augsburg ook al naar Kwakman. Destijds noemde de NAC-leiding het bod op de verdediger annex middenvelder. 'belachelijk'. Zaterdag kwamen de clubs alsnog tot overeenstemming. Kwakman speelde eerder voor FC Volendam en RBC Roosendaal

  30-08-2010 om 10:07 geschreven door breda  


  Categorie:N.A.C.


  Foto

  Foto

  weersverwachting


  Foto

  Gastenboek
 • cialis 20 mg best price 44938
 • kamagra store reviews Lom
 • kamagra gel forum hr Taf
 • kamagra bestellen Jag
 • canada cialis no prescription

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Image and video hosting by TinyPic

            IJSCOWAGEN van EEKEREN
  Image and video hosting by TinyPic

                           BIERWAGEN
  Image and video hosting by TinyPic

            POMP OP GINNEKENMARKT
  Image and video hosting by TinyPic

                        VUILNISWAGEN
  Klik hier voor meer gratis...

                 LAURENSZIEKENHUIS
  Klik hier voor meer gratis...

            JEUGDELFTAL v.v. BARONIE
  Image and video hosting by TinyPic

                         ORANJEPLEIN
  Klik hier voor meer gratis...

                     GINNEKENMARKT
  Klik hier voor meer gratis...

                         KIPPENBRUG
  Categorieën
 • Aktueel Nieuws (88)
 • Ballon Fiësta (1)
 • Bavel (5)
 • Breda Hippique (3)
 • Ginneken (2)
 • Haagse Beemden (2)
 • Harley Dag Breda (3)
 • Hvenement (3)
 • Jazz Festival Beda (8)
 • N.A.C. (173)
 • Princenhagen (8)
 • Prinsenbeek (8)
 • Singelloop (1)
 • Smaakvol Breda (3)
 • Smarlappenfestival (1)
 • Spreuken (136)
 • Station (4)
 • Teteringen (0)
 • Ulvenhout (4)
 • Zomer Boulevard (4)

 • Image and video hosting by TinyPic
  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Foto

  Foto

  Archief per maand
 • 01-2011
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009

  Foto

  Blog als favoriet !

  Foto

  Foto


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!