VVMC
Inhoud blog
  • Wij waren in Knokke-Heist
  • Foto's Knokke-Heist
  • Herdenking in Ieper
  • Paasweekend
  • Foto Paasweekend

    Foto

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kalender

    2012


    27 - 29 januari gaan we naar het veldrijden kijken in Koksijde, Hugo zal samen met zijn zus de verwelkoming doen...

    17 - 19 februari gaan we naar zee!!! Rigo en Jeaninne zullen ons eens door de duinen loodsen...en ze gaan ook iets doen met een dikke bal...Er zal op zondag speciaal voor ons een carnavalstoet doorgaan...



    Volgend weekend

    ????????????????



    12-01-2011, 00:00 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    20-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij waren in Knokke-Heist
    Van 17 tot 19 februari waren we te gast aan zee; er was een goedgevuld programma en een héééél laag brugje waar geen enkele van onze mastodonten onderdoor kon... Toen wij aankwamen was het heel duidelijk dat we de laatsten waren. Al hadden we achteraf wel de beste plaats maar dat zou later pas blijken. De mannen (en vrouwen) zaten gezellig in de bar van het restaurant met een pint. Zaterdagmorgen vertrokken we met z'en allen, hondjes incluus, voor een ritje met de tram. Gezellig flaneren in de winkelstraat en langs de dijk. Rigo versiert voor ons een plaatsje in een bistro waar we een kleinigheid kunnen eten. Raouls hond had het mis begrepen en probeerde prompt de dienster haar voet te proeven toen die iets wat te dichtbij kwam naar zijn zin. Een lekker bord soep en broodje en we konden er weer tegen. We lopen een eind te voet terug langs de duinen en nemen dan de tram terug. Om zes uur spreken we af de maaltijd in het restaurant. Chalet Suisse heeft een gezellig hoekje voor ons gedekt en we mogen met z'en negenen 'a la carte' eten. Een menu met voorgerecht, hoofdschotel, dessert en een half flesje heerlijke wijn kost ons slecht 25 €. Bij de aperitief krijgen we zowaar nog een hapje toe. Er was ook nog een Italiaanse avond voor de plaatselijke vereniging en gelukkig hebben we die niet genomen want omstreeks half tien hadden die nog geen eten. De bediening was heel vriendelijk en niets was de chef teveel maar organisatie lijkt niet hun sterkste kant. Na een gezellige avond keren we naar de mobil terug. Zondag morgen vertrekken we na het ontbijt voor een wandeling langs het strand met de hondenbende. Als die viervoeters hun kilometertjes in de poten hebben smeren de mannen hun armen in om de dames te verslaan bij een partijtje bowling. We hebben niet gewonnen maar het scheelde toch niet veel, maar het was vooral heel plezant. We drinken nog een aperitiefje en vereffenen onze rekening van de avond daarvoor, al gaat daar heel wat rekenwerk aan vooraf. We eten in de mobil en voor we ons klaarmaken voor de karnavalstoet lopen we maar weer eens een strandje met de honden. De karnavalstoet trekt voorbij rond 15u30 maar het is ondertussen aardig koud geworden en omdat we de laatste aangekomen zijn staan we ook het kortste bij de weg en kunnen vanuit onze venster de stoet perfect volgen. Zo zie je maar.... de laatste zijn is niet altijd slecht. Na de stoet trakteren Rigo en Jeanine ons nog op een drankje en lekkere smoutbollen...prachtig gewoonweg. Met spijt vertrekken we richting naar huis. Het was weer een weekend met een hoofdletter. Merci Rigo en Jeanine.

    20-02-2012, 19:49 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Knokke-Heist











    20-02-2012, 19:39 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking in Ieper
    11-11-11 om 11.00 Hr. waren we er bij in Ieper; de herdenking van den grooten oorlog. Een echte mistige november dag deed nog een supplementaire duid in het zakje. Na de middag was er een concert in de kathedraal.  's Avonds mochten we dan de "last post" van op de eerste rij meemaken.
    Voor velen is de eerste wereldoorlog "ver van mijn bed show" maar toch het viel ons op dat vele jongeren nog meewerken aan de herdenking van de gesneuvelden.
    Een concert, een fietstochtje, samen lekker gaan eten, 's morgens spek en eiers,  markten, en als laatste een bezoekje aan 'flanders fields'.  
    Het weekend was vol en af.... het weer zat mee en de varkentjes waren weer in form...
    Tot volgende keer...


    14-11-2011, 19:53 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    27-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasweekend
    Paasweekend:
    Onder een stralende zon waren we te gast op de grens van Nederland, er waren vijf mobilhomers opgedaagd.  Er was zelfs een op het eerste gezicht onbekende mobil bij; alleen de gezichten achter de voorruit kwamen ons bekend voor...Joske en Christianne hadden een grove kosten gedaan en een nieuw huisje op wielen gekocht.  Natuurlijk kwam er dan ook dit weekend een doop aan te pas.  De champagne hebben we opgedronken en vermits we geen deuken in een nieuwe auto willen maken heb ik de lege flessen mee naar huis genomen (om later nog eens bier in te doen).
    Zaterdag vertrokken we met de fiets naar de struisvogelboerderij, dat de honden meemochten was een voordeel, dat we die in een kar achter onze fiets 30 km. ver moesten trekken viel minder goed mee.  Natuurlijk zijn er die al wat slimmer zijn, (Raoul) want die hebben een elektrische fiets gekocht.
    Grote en kleine struisvogels hebben we gezien, door de deskundige uitleg weten we nu iets meer over deze beestjes.  Na de lunch ging het richting Sluis, je weet wel dat kleine dorpje op de grens met Nederland waar iedereen per sé wil zijn. (veel volk dus) Zondag was het dan met de fiets naar Breskens (ik zonder elektrische hulp reed met de motorhome tot daar) waar we de boot namen naar Vlissingen.
    De dijk was hier het decor van een prachtige Paasmarkt met super veel kraampjes.
    Maandag was er nog een wandeling voorzien.
    Een geweldig weekend met een stralende zon...en een top organisatie.


    27-04-2011, 21:26 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto Paasweekend
    ..






    26-04-2011, 00:00 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's
    Wat foto's
    Cool




    12-01-2011, 00:00 geschreven door Liemingbrouwer

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 20/02-26/02 2012
  • 14/11-20/11 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 10/01-16/01 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!