Inhoud blog
  • Afwerking van de oven
  • Verdere opbouw
  • In den beginne
  • Koud roken
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Warm roken van gerechten

    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verdere opbouw
    Het feit dat ik héél lang moest stoken om op temperatuur te geraken zette me aan het denken:
    1) de bakruimte is te groot, deze ruimte moet zeker met de helft verminderen.
    2) het geheel op werkhoogte brengen zodat de oven met veel minder inspanning kan bediend worden.
    Ik bracht de stookruimte tot halve hoogte van de kast en begon opnieuw een test. In geen tijd kon ik de oven opwarmen tot 120°C een ideale temperatuur om langzaam te garen.






    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 04/04-10/04 2011
  • 07/03-13/03 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!