Inhoud blog
  • Het belang van veilig online betalen
  • Hoe krijg ik bezoekers naar mijn webshop?
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Uw webwinkel specialist
    Tips en trucs voor webwinkeliers
    29-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het belang van veilig online betalen


    Elk jaar komen er steeds meer online webwinkels bij. Er zijn steeds meer website's die producten online aanbieden die u als consument kunt aanschaffen. Maar omdat dit een winkel op het internet betreft kunt u niet contant afrekenen bij het bestellen van een product. U zult dan ook online moeten betalen, bijvoorbeeld via iDeal, Paypal of met een creditcard. Deze online betalingen nemen steeds verder toe en het is dan ook belangrijk dat deze betalingen veilig gebeuren. 

    U als consument wilt natuurlijk niet dat een geldtransactie fout gaat en u uw geld kwijt bent en een bedrijf wilt natuurlijk ook dat een transactie goed verloopt, zodat ze hun product kunnen afleveren. Het is dus belangrijk dat een betaling goed verloopt en dat er geen fouten optreden. Het moet dus goed verlopen. Maar ook is het van belang dat uw betaling veilig verloopt. U wilt immers niet dat anderen mensen toegang tot uw gegevens krijgen. Zo kunnen hackers bijvoorbeeld uw computer hacken en zo alle gegevens zien die u invoert bij een online betaling. Zo kunnen ze achter uw rekeningnummer en dergelijke komen en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Anderen mensen moeten geen toegang kunnen krijgen tot uw bankgegevens, want dit kan nare gevolgen hebben.

     

    Om te betalen bij webwinkels zijn dus twee dingen erg belangrijk. Uw betaling moet goed én veilig verlopen. Bij de opkomst van internet waren mensen hier nogal sceptisch over. Men was bang dat hun gegevens gestolen zouden worden en gingen naar een winkel bij hen in de buurt. Maar tegenwoordig betaald men steeds meer online. Dit komt omdat er in de loop van tijd online betalen een stuk veiliger is geworden. Zo wordt er bij betalingen de webpagina extra beveiligd, wat u kunt zien als er https:// voor de website staat. Ook heeft u tegenwoordig genoeg keuze wat betreft de manier van betalen. U kunt met iDeal betalen, maar ook bijvoorbeeld met Paypal waar u een account heeft en zelf kunt bepalen hoeveel geld u daar op zet. 

    Het belang van veilig online betalen is dus erg groot. Gelukkig is er de afgelopen jaar een heleboel veranderd waardoor betalingen veiliger moeten verlopen.

    Bedrijven die garant staan voor veilig betalen zijn Buckaroo en Ice pay. Deze bedrijven verzorgen de online betalingen erg goed!

    29-03-2013 om 11:11 geschreven door Winkelss

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe krijg ik bezoekers naar mijn webshop?
    Een webshop kan niet zonder bezoekers. Maar die bezoekers zullen niet vanzelf naar uw webshop komen. U zult ze eerst moeten laten weten dat uw webshop bestaat, en dat u artikelen verkoopt die zij willen hebben. Daarom hebben we hier wat tips verzameld om bezoekers naar uw webshop te trekken.
     
    De eenvoudigste manier om aan meer bezoekers voor uw webshop te komen, is door te adverteren. Google AdWords-advertenties (SEA) zijn daarvoor de meest geschikte methode. Als mensen op zoek zijn naar een bepaald artikel, zullen ze dat meestal via Google zoeken. Weet u de advertentie voor uw webshop op de hoogste posities te krijgen, dan zullen bezoekers daarop als eerste klikken. Bij AdWords betaalt u per klik, dus u kunt het zo duur maken als u zelf wilt.
    U kunt ook proberen uw webshop op een zo hoog mogelijke plek in de onbetaalde zoekresultaten van Google te krijgen.  Dit doet u door uw webshop te optimaliseren (SEO) voor bepaalde zoektermen die met uw producten verband houden en waar uw klanten op zoeken. Bij de meeste webwinkel softwares is het wel het geval dat de on page SEO goed staat. Webwinkel Softwares zoals SEOshop hebben vaak al een goede structuur voor de webshops qua SEO. SEOshop is sinds kort overgekocht door Lightspeed eCommerce software. Om erachter te komen waar uw klanten op zoeken, kunt u gebruik maken van meetprogramma's zoals bijvoorbeeld Google Analytics. Dit gratis hulpprogramma houdt bij met welke zoektermen bezoekers op uw site belanden, zodat u de webshop kunt optimaliseren voor deze zoektermen.
    Verder is het belangrijk om aan linkbuilding te doen om meer bezoekers naar uw webshop te krijgen. Niet alleen omdat bezoekers zo beter op de hoogte raken van het bestaan van uw webshop, maar ook omdat linkbuilding uw positie in de zoekmachine kan verbeteren. Plaats dus links naar uw webshop op social media, maar probeer ook links op andere sites te krijgen, het liefst informatieve sites die samenhangen met de producten die u in uw webshop verkoopt.
    Met deze drie tips bent u al aardig op weg om meer bezoekers naar uw webshop te krijgen. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om terugkerende bezoekers, die ook nog eens iets kopen in uw webshop. Daarom is de allerbelangrijkste tip: zorg dat uw webshop gebruiksvriendelijk is en de bezoeker precies biedt wat hij zoekt!

    27-03-2013 om 00:00 geschreven door Winkelss

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!