NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • GIACOMO AGOSTINI HERNEEMT ZEGEREEKS IN GP VAN BELGIË - GVA 1973
 • FORMULE 1 VOOR DE WOII, TOPIC OP MERCEDES-BENZ 3 LITER W154 UIT 1939
 • NIEUWE PORSCHE 911, DE ACHTSTE GENERATIE, STEELT SHOW IN L.A.
 • ACHTSTE GENERATIE VAN PORSCHE 911 VANDAAG IN WERELDPREMIERE IN L.A.
 • HAMILTON SLUIT SEIZOEN AF MET ZEGE IN ABU DHABI
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Walter's Auto Cahiers

  28-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG WINT IN FRANCOCHAMPS, HAMILTON BEHOUDT WK-LEIDING
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De GP van België F1 is snel verteld. Nico Rosberg vertrok vanuit pole-position en reed van start tot finish aan de leiding. De Australiër Daniël Ricciardo in de Red-Bull-Renault kon de Duitse Mercedes-rijder absoluut niet bedreigen. Drievoudig wereldkampioen Lewis Hamilton vertrok voor Fernando Alonso vanaf de 21ste startplaats en finishte derde waardoor hij de leiding in de voorlopige stand om de wereldtitel behoudt, maar zijn voorsprong wat aangevreten ziet door Rosberg's zege. Met 9 punten. Volgende weekend is er de GP van Italië in Monza en gaat het duel Rosberg-Hamilton voor de wereldtitel weer verder.

  In de tiende van 44 ronden werd de rode vlag bovengehaald en de race gestopt. Oorzaak een fameuze crash van Kevin Magnussen met de Renault in l'Eau Rouge. Maar tot op dat moment was de chaos op het 7,004 km lange Ardennentracé al kompleet. Al vanaf de start. Die werd door een overmoedige Max Verstappen slecht gemaakt, maar hij meende in "La Source" nog een gaatje te zien tussen de muur aan de rechterkant en de Ferrari van Kimi Räikkönen. De Fin voelde zich gewurgd en week uit naar links waardoor hij ploegmaat Sebastien Vettel aanreed, die meteen laatste stond. Max Verstappen was eigenlijk oorzaak dat Ferrari's teambaas een zoveelste drama beleefde in de renstal van het Steigerend Paard.

  Dat start voorval zou nog als een race-incident kunnen worden gezien. Maar na de herstart na de "red flag" niet meer. Nog maar net was iedereen op toeren als Kimi Räikkönen (Ferrari) Max Verstappen voor zich kon inhalen. De Belgische Nederlander verliet zijn lijn tegen 300 km/h en blokkeerde voor de tweede keer dit seizoen de Fin die nog tegen zijn vader (Jos Verstappen) heeft gekoerst. Kimi kent dus de vuile stijl die de iets té vroege arrogante man aan de dag durft te leggen. Zoiets is streng verboden in de F1 en de stewards - en het reglement -van de FIA zouden misschien voor zo'n gedrag beter eens 55 gridpenalty's uitvinden voor zoiets dan voor een motorwissel.

  Op de knappe prestatie van stuurgenie Fernando Alonso in de Mc Laren-Honda na, is de GP van België geheel verteld. De "oranjes" mogen vanavond met schaamrood huiswaarts keren. Hun storend enthousiasme met oranje-rookbommen was er mogelijk de oorzaak van dat hun afgod Max voeling met de realiteit verloor. Zij hebben de stoute jongen geen dienst bewezen. Autorijden moet Max niet meer leren, fair-play misschien wel. Zoniet is hij zich onder de collega's een kwalijke reputatie aan het verwerven.(Walter Rombauts/Foto: Mercedes)

  01. Nico Rosberg (Mercedes)

  02. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)

  03. Lewis Hamilton (Mercedes)

  04. Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes)

  05. Sergio Perez (Force India-Mercedes)

  06. Sebastien Vettel (Ferrari)

  07. Fernando Alonso (Mc Laren-Honda)

  08. Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)

  09. Kimi Räikkönen (Ferrari)

  10. Felipe Massa (Williams-Mercedes)

  WK-stand.

  01. Lewis Hamilton (Mercedes)              232

  02. Nico Rosberg (Mercedes)                 223

  03. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)  151

  04. Sebastien Vettel (Ferrari)                128

  05. Kimi Räikkönen (Ferrari)                 124

  28-08-2016 om 20:09 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KIMI RÄIKKÖNEN ZOALS WERELDKAMPIOEN IN STIJL SNELST IN FP3
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De derde vrije trainingen voor de GP van België hebben een grote Kimi Räikkönen als snelste man getoond. Wereldkampioen 2007, reed hij op zijn geliefd iconisch circuit van Francorchamps in echte wereldkampioenstijl. Daniël Ricciardo pikte de tweede tijd in en Sebastien Vettel de derde. Klassiek plaatje.

  Deze oefeningen maakten klassieke plaatje ook wazig. Nico Rosberg reed in zijn Mercedes slechts de zevende tijd en Hamilton zette zich zesde, kwestie van nog enige psychologische tik aan zijn ploegmaat te geven. De drievoudige wereldkampioen wisselde de hele motorgroep voor een nieuwe en komt nu op 55 gridpenalty's. Fernando Alonso op 35 omdat de waterlek gisteren ook een nieuwe krachtbron eistte in de Mc Laren-Honda.

  Aan al dit nieuws is een lachwekkend iets verbonden. Er starten 22 auto's. Kan je dan nog verder dan de 22ste starten, of willen die 55 gridpenalties zeggen dat de Brit vanuit het Kuuroord in Spa of vanaf het vliegveld moet starten...Het zou wenselijk zijn dat de FIA de reglementen verandert en de constructeurs met aftrek van punten in de stand om het Wereldkampioenschap bestraft. Niet de coureurs. Van topingenieurs mag toch worden verwacht - al werken ze op de grens van het mogelijke - dat ze krachtbronnen afleveren die héél blijven en niet om de haverklap als een puzzel uiteen vallen...

  Laatste opmerkelijk iets, was dat Max Verstappen slechts 2 ronden reed en verder in de pits stond. Vanaf de 22ste plaats vangt hij straks om 14 uur de kwalificaties aan. Wegens technische problemen. Misschien brouwt de tiener straks een eerste "pole", moreel bijna verplicht omdat het zonnig, bewolkte Francorchamps er als een sinaasappel, zo oranje dat je zou denken dat er alleen Nederlandse toeschouwers zijn. Met het onvermijdelijke vuurwerk erbij.

  Dat is natuurlijk niet juist, want de geboorteplaats Kerpen van zevenvoudig wereldkampioen Michaël Schumacher ligt maar iets meer dan 40 km verderop. Onze Oosterburen komen voor hun Hülkenberg, Vettel, Wehrlein en Rosberg. Met de onfortuinlijke Michaël in hun achterhoofd. Want hier in Francorchamps begon zijn fenomenale loopbaan in de Formule 1.(Walter Rombauts/Foto: Fiat)

  01. Kimi Râikkönen (Ferrari)                            1'47"974

  02. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)             1'48"189

  03. Sebastien Vettel (Ferrari)                           1'48"297

  04. Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)             1'48"504

  05. Lewis Hamilton (Mercedes)                         1'48"635

  06. Nico Hülkenberg (Force India)                     1'48"739

  07. Nico Rosberg (Mercedes)                            1'48"742

  08. Felipe Massa (Williams-Mercedes)               1'48"783

  09. Sergio Perez (Williams-Mercedes)               1'48"915

  10. Romain Grosjean (Haas-Ferrari)                 1'49"272

  27-08-2016 om 15:56 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG IN POLE, MAX TWEEDE, HAMILTON START LAATST
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Max Verstappen heeft tijdens de kwalificaties om de GP van België de Duitser Nico Rosberg het vuur aan de schenen gelegd. De Mercedescoureur hield nipt de overhand op de tiener die...Kimi Raïkkönen en Sebastien Vettel in hun Ferrari's achter zich liet. En ook zijn kopman Daniël Ricciardo. De Red Bull-Renault van Verstappen werd wel op supersofts naar die prestatie gestuurd.

  Wat wil zeggen dat de Nederlander morgen ook op supersofts zal starten. Dat kan een startverrassing voor Rosberg betekenen, maar Toto Wolff van Mercedes is er nogal gerust in. Die supersofts zijn na drie à vier ronden versleten en zullen Max naar de pits dwingen om een verdere bandenstrategie uit te stippelen.

  Zowat iedereen die in aanmerking komt voor de zege morgen maakt zich zorgen over de bandenslag die zeker gaat plaatsvinden. De temperatuur zal wat koeler zijn, sommige bronnen spreken zelfs van een vlugje regen....Maar alle aandacht gaat uit naar de drievoudige Britse wereldkampioen Lewis Hamilton, die met...55 gridpenalty's helemaal achteraan vertrekt. Met de ambitie...de GP van België te winnen !

  Ook opgemerkt zijn de goede prestaties van de beide Force-India's van Hülkenberg en Perez die evenals de Williams van Vallteri Bottas en Felipe Massa op het snelle Francorchamps genieten van een superieure motorkracht. Ferrari faalt daarin, Renault heeft Mercedes bijna ingehaald. De start van de GP van België is morgennamiddag om 14 uur.(Walter Rombauts/Foto:Mercedes)

  01. Nico Rosberg (Mercedes)                          1'46"744

  02. Max Verstappen (Red Bull-Renault)           1'46"893

  03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                           1'46"910

  04. Sebastien Vettel (Ferrari)                         1'47"108

  05. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)           1'47"216

  06. Sergio Perez (Force India-Mercedes)         1'47"407

  07. Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes)   1'47"543

  08. Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)           1'47"612

  09. Jenson Button (Mc Laren-Honda)              1'48"114

  10. Felipe Massa (Williams-Mercedes)             1'48"263

  27-08-2016 om 15:53 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAX VERSTAPPEN ZET HELE VELD EEN NEUS IN FP2 IN SPA
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Eigenlijk mag wat de 18-jarige Max Verstappen in zijn Red Bull-Renault heeft laten zien in Francorchamps historisch worden genoemd. Tijdens de tweede vrije trainingen deze vrijdagnamiddag liet hij de snelste chrono afdrukken, daarbij uiteraard ook zijn ploegmaat Daniël Ricciardo naar de tweede plaats verwijzend. Het exploot van de in België geboren Nederlander is geen toevallige meevaller. Nat net geen uur snorren, om precies te zijn, om 14.56 uur plaatste Max zich aan de spits !

  Dus hadden àlle wereldkampioenen nog ruim een half uur de tijd om de tiener van de hoogste plaats op de tabellen te vegen. Dat gebeurde niet. Noch Vettel, noch Räikkönen, noch Button, ook Hamilton niet en - triest genoeg - de fantastische Fernando Alonso met de ge-upgrade Mc Laren-Honda niet. Max Verstappen maakte van hen allemaal voor één eerste ogenblik gehakt. De tijd die Max reed was vorig jaar goed voor de derde plaats op de stargrid.

  De F1's, nog allemaal met de V6 Turbo Hybrid rijdend, zijn er dus iets sneller op geworden. Maar het voornaamste signaal dat de Nederlander uitstuurde is toch een duidelijke ambitie om zijn eerste pole-position te behalen. Mogelijk morgen nog niet, maar ze hangt in de lucht. De jongeman met het stuurse oude-mannengezicht staat in de voorlopige stand om de wereldtitel zesde met 115 punten. Natuurlijk is de wereldkroon dit jaar nog niet voor hem. Wellicht wordt dat leider in de tussnstand met 217 punten.

  De "kameraden" die Max Verstappen vooraf gaan in die voorlopige WK-stand zijn natuurlijk Hamilton (drie wereldtitels), maar ook Rosberg (geen wereldkampioen), Ricciardo (ook geen WK-titel), Kimi Räikkönen (één wereldtitel) en...Vettel (vier wereldtitels). Achter Max komen in de WK-stand Button (één wereldtitel) en Alonso (twee wereldtitels). Max balanceert tussen de groten. Weet dank aan Red Bull waarvan teambaas Christian Horner dan weer dank weet aan Renault die weer een "winning-engine" heeft gerealiseerd. Morgenochtend zijn er de derde vrije oefeningen en in de namiddag het gerommel voor de "pole". Max doet mee.(Walter Rombauts/Foto's:Renault)

  01. Max Verstappen (Red Bull-Renault)                           1'48"085

  02. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)                           1'48"341

  03. Nico Hulkenberg (Force India-Mercedes)                    1'48"657

  04. Sebastien Vettel (Ferrari)                                         1'49"023

  05. Sergio Perez (Force India-Mercedes)                         1'49"100

  06. Nico Rosberg (Mercedes)                                          1'49"161

  07. Kimi Räikkönen (Ferrari)                                           1'49"244

  08. Romain Grosjean (Haas)                                           1'49"419

  09. Jenson Button (Mc Laren-Honda)                               1'49"419

  10. Esteban Gutièrrez (Haas)                                          1'49"648

  26-08-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROSBERG SNELST IN FP1 IN FRANCORCHAMPS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De Duitser Nico Rosberg heeft de ganse eerste vrije trainingen gedomineerd met het oog op de GP van België F1 die zondag wordt gereden. In zijn schaduw volgt de Brit Lewis Hamilton, die momenteel de leiding heeft in de voorlopige stand om de wereldtitel. Hij telt 217 punten tegeover Rosberg 198. Achter beide Mercedessen pakte Kimi Räikkönen met de Ferrari de derde tijd.

  "Hoogstandje" in deze saaie FP1 was de introductie als proef van het Halo-systeem op de auto's van Sainz, Ricciardo, Rosberg en Hülkenberg. Of het systeem in 2014 de dood van Jules Bianchi had kunnen voorkomen is een open vraag. In ieder geval gaan er stemmen op dat het niet voldoende is om kleinere ongevallen als dat van Massa - afgebroken schokdemper van Barrichello's auto op het hoofd - te voorkomen.

  Lewis Hamilton moet door de motorwissel vanaf de 15de of 16de plaats starten. Maar iedereen verwacht van het natuurfenomeen een krachtige inhaalrace naar....de zege zondag ! Voor wie twijfelt aan zoveel bravour moet zich ene Michaël Schumacher voor de geest halen die vanaf de 16de plaats gestart in 16 ronden naar de leiding reed....! Dus is Hamilton's inhaalrace bij voorbaat dé attractie van de GP van België. Straks om 14 uur vangen de tweede vrije oefeningen aan in een Francorchamps dat oranje kleurt omwille van duizenden supporters voor Nederlander Max Verstappen. En zeggen dat die jongeman in Hasselt is geboren.(Walter Rombauts/Foto: Mercedes)

  01. Nico Rosberg (Mercedes)                      1'48"348

  02. Lewis Hamilton (Mercedes)                   1'49"078

  03. Kimi Räikkönen (Ferrari)                       1'49"147

  04. Sergio Perez (Force India-Mercedes)      1'49"274

  05. Sebastien Vettel (Ferrari)                      1'49"768

  06. Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes) 1'49"782

  07. Daniël Ricciardo (Red Bull-Renault)        1'49"865

  08. Vallteri Bottas (Williams-Mercedes)        1'50"088

  09. Max Verstappen (Red Bull-Renault)        1'50"394

  10. Esteban Gutièrrez (Haas)                       1'50"583

  26-08-2016 om 00:00 geschreven door walter rombauts

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 27/12-02/01 2011
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 17/12-23/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Archief
 • Alle berichten


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!