Inhoud blog
  • BLOG WALTER'S AUTO CAHIERS STOPT VANDAAG.
  • OLIGARCH, NIET NOODZAKELIJK NEGATIEF, EERDER SLACHTOFFER VAN JAOERSHEID ?
  • EVERFUEL SLUIT WATERSTOF TANKSTATIONS IN SKANDINAVIË
  • TRANSPORAMA WINT NOG ABONNEES DANKZIJ GEDEGEN TESTVERSLAGEN
  • GP VAN JAPAN ZONDAG ZAL NIEUWE VRAGEN BEANTWOORDEN
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Walter's Auto Cahiers

    11-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KEVIN ESTRE : WE HEBBEN PECH GEHAD.

    Porsche is niet gelukkig met de jongste 24 Uren van Le Mans" waarin alleen het Porsche GT team met een Porsche 911 RSR-19 de overwinning behaalde in de LMGTE-Am. Met Fréderic Makowiecki, Gianmaria Bruni en Richard Lietz, waarvan de laatste naam enig vertrouwen geeft. Maar ene van de Porsche's 963 "Penske" was een bijzondere. Daarin reden André Lotterer en Laurens Vanthoor. De eerte kon voor de vierde keer Le Mans winnen, de tweede voor de eerste keer "overall" om het in mooi Nederlands te zeggen.

    Maar de heer Kevin Estre verknalde het door in de muur te drammen en zo net geen zes minuten te verliezen. Door andere technische problemen - Porsche geeft dit toe - én dit voorval verloren de cracks, de potentiële mogelijke winnaars, Vanthhor en Lotterer alle kansen op een ereplek. Het commentaar van Kevin Estre, die zich grootmeester waant, maar wezenlijk een pietluttig coureurke is: "We hebben pech gehad toen ik in in het grind op de muur botste...". Aub, Porsche, herzie uw mening in de coureurskeuze. Laat dat een centje kosten.

    Kevin Estre is in oktober 1988 geboren in Lyon, is niet competitievreemd door de Porsche Supercup, neemt deel aan het WEC en is - volgens mijn beleving - ingelijfd bij Porsche. Een raadsel dat Weissach toelaat van zo iemand te koppelen aan twee ervaren rotten als Vanthoor en Lotterer. (wr)

    11-06-2023 om 23:14 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NA 58 JAAR WINT FERRARI OPNIEUW DE 24 UREN VAN LE MANS !

    Nadat in 1965 Jochen Rindt en Masten Gregory een Ferrari 250 LM als overall-winner over de eindstreep reden in Le Mans, heeft het 58 jaar geduurd eer dit nog eens is gebeurd. Pier Guidi, James Calado en Antonio Giovinazzi reden de Hypercar Ferrari 499P naar een eerste historische overwinning in de 91ste editie van het honderdjarig bestaan van de etmaalrace. Zelden, buiten 1955 dan natuurlijk, zo'n incidentrijke wedstrijd gezien waarin regen, zon en vermoeidheid onderling wedijverden om de meeste muurbotsingen te laten maken. Er werd drie uur achter de Safety Car gereden... Ferrari had de overhand, maar vijfvoudig winnaar in Le Mans, Toyota, volgde in de schaduw van de rode vuursteen. Toen er nog 1 uur en 45' te rijden was, had Toyota maar 11" goed te maken om een mogelijke zesde opeenvolgende zege te pakken.

    Dan sloeg de bom in ! Ryo Hirakawa plofte de #8 Toyota in de muur...hij geraakte weer op de baan en ging de pits in waar de Toyota Gazoo Racing werd hersteld en de Japanner weer de baan op kon. Er werd net geen zes minuten verloren ... maar met 3'22"198 achterstand naar de Ferrari toerijden bleek niet meer mogelijk. Toyota finishte tweede en mocht nog goed gas geven of Cadillac zou nog tweede zijn geworden. Porsche, een 963 als eerste op de negende plaats, omringt zelfs door die bizarre experimentauto's van Peugeot 9X8. Geen fraai beeld om je 75ste verjaardag te vieren. Mijn favoeriete Porsche 963 werd vakkundig bestuurd door André Lotterer en Laurens Vanthoor. De derde man aan boord, Kevin Estre, reed het juweel de muur in. Met niet meer goed te maken tijdverlies en de #6 staat in de uitslag op de twaalfde plaats...achter een LMP2 !

    In die LMP2 categorie wonnen Albert Costa, Fabio Scherer en André Negrão in een Oraca-Gibson voor het geweldige Team WRT met Louis Delatraz en Rober Kubica. Onze landgenoten Tom Van Rompuy, Ugo De Wilde en Maxime Martin, werden 15de in de LMP2 met ook een Oreca-Gibson. Alleen het feit dat ze de auto aan de eindstreep brachten verdient enig applaus, want globaal beseft de gemiddelde autosportliefhebber niet wat voor een voorbereiding, uitvoering én afwerking voor zo'n monsterrace nodig is. Materieel, financieel en fysiek menselijk. Daarom is dit vernoemen op z'n minst billijk.

    In de LMGTE-Am won Nick Catsburg, Keating, Varrone met een Corvette. Sinds in 1949 Chinetti - Seldson in een Ferrari 166MM het merk voor het eerst op de erelijst zetten, telt met de zege van vandaag het merk uit Maranello tien algemene overwinningen in La Sarthe. Porsche negentien, maar beraad over een nieuwe zienswijze dringt zich op. Dat kan nog net, ook al ben je 75. (Walter Rombauts)

    11-06-2023 om 18:49 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GP VAN CANADA KOMT IN VRAAG DOOR BOSBRANDEN

    Terwijl Le Mans volop de aandacht eist, is er veel gerommel achter de F1-schermen. Zo zal er een wisselwerking ontstaan tussen enerzijds Francorchamps en Zandvoort. Nu de GP van Zuid-Afrika definitief niet doorgaat, hebben beide klassieke circuits nog een relatieve toekomst. In Canada begint men zich de vraag te stellen of de bosbranden de GP van Canada niet in gevaar brengen... ? Tot nu toe is er geen directe dreiging, maar de vuurzee die zich nog uitbreidt, kan mogelijk logistieke bewegingen of manschappen opeisen ter bestrijding ervan. Wellicht ontsnapt Montreal eraan, al zit al wel New York ervan onder de smog (wr)

    09-06-2023 om 09:46 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FERRARI OOK IN VIERDE VRIJE TRAINING IN LE MANS SNELST

    Het stilvallen van de Peugeot 9X8 van Jean-Eric Vergne tussen de twee chicanes in Les Hunaudières zorgde voor een rode vlag. Een kraan kwam de auto wegtakelen en de koersdirectie besloot de één uur durende vierde vrije traing met 15' te verlengen. Iedereen toerde nog wat rond in de nacht, maar ook hier was Ferrari de snelste in de persoon van Antonio Fuoco in de #50. Merkwaardig is dat zelfs de grootste namen, zoals een Jenson Button, wereldkampioen F1 in 2009 met Brawn, hier in een soort anonimiteit terecht komen.

    Drie coureurs per auto, informatie die nauwelijks nog prijs geeft weet wie wie is, en nauwelijks rondetijden meldt, maakt dat de moderne 24 H "AI"allures begint te vertonen. Het zijn allemaal "vedetten" aan hun gedrag te zien. Gelukkig is dat nog geen synoniem van intrinsieke winnaars. Meestal zie je daar niet veel show van. Zoals intuïtie aandringt om in de combinatie André Lotterer en Laurens Vanthoor, aangevuld met K. Estre, een bescheiden gebalde zegekandidaat te zien met de Porsche 963 Penske. 't Is zomaar een vrijblijvend gevoel. (wr)

    08-06-2023 om 23:31 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FERRARI NA 50 JAAR WEER IN POLE VOOR 24 UREN VAN LE MANS

    In de derde vrije training zag het er aanvankelijk goed uit voor Toyota en Porsche. Tot de twee Ferrari's 499P iedereen naar huis reden...Voor de hyperpole hield iedereen het hart vast. Maar ook hier spelde Antonio Fuoco in zijn Ferrari de wet en de tweede Ferrari zette zelfs de eerste Toyota, derde op één volle seconde ! Nu is dat op zich fantastisch nieuws, want publicitair kan dat tellen. De eerste lijn bezetten in de start voor de belangrijkste autoconfrontatie van het jaar. Ferrari won negen keer de etmaalrace.

    Een eerste maal in 1949 met de 166 MM met Chinetti en Seldson als coureurs en een laatste keer in 1965 met Jochen Rindt en Masten Gregory in een Ferrari 250 LM. Binnen een paar minuten zijn er de vierde vrije oefeningen die eigenlijk van geen nut meer zijn. De hamvraag is nu geworden wie zondagnamiddag om 16 uur als eerste de eindmeet over rijdt. Nu er zestien kwetsbare hypercars meedoen, is die vraag door geen mens in een glazen bol te voorspellen. Het kan zelfs een LMP2 zijn...(wr)

    08-06-2023 om 22:04 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PORSCHE IS 75 JAAR JONG, WON 19 KEER ALGEMEEN EN 110 KEER IN KLASSE

    Op 8 juni 1948 werd de eerste Porsche 356 Nr 1 als roadster op de openbare weg toegelaten. Precies drie jaar later won die auto de eerste klasse-zege voor het merk in de 24 Uren van Le Mans. Het was een delegatie van de Duitse autoconstructeur waarvan de Fransen Auguste Veuillet en Edmond Mouche als piloten de "356" naar de eerste plaats in zijn klasse stuurden. 1951 ! Zaterdag doen er kort voor de race ook nog vier historische naamgenoten een rondje in La Sarthe. Mark Webber rijdt een 936 Spyder, Timp Bernhard een Porsche 956 - waarover mijn vroegere medewerker bij de Gazet van Antwerpen, Serge Van Bockrijck een magistraal boek schreef - en vervolgens rijden Marc Lieb een 962C en Stephane Ortelli bestuurt de Porsche 911 GT1 waarmee hij in 1998 won. Ik mis Jacky Ickx in het rijtje...

    Tot slot levert Porsche deze editie omwille van het 75-jarig bestaan van het merk de Safety Car. Daarmee wordt een Amerikaanse traditie doorbroken. Porsche en Le Mans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het begon met Hans Hermann en Richard Attwood in een Porsche 917 kH (een droom van Ferdinand Piëch nog) en de laatste keer dat een Porsche won was in 2017 met een 919 Hybrid, gereden door Bernhard, Hartley en Bamber. Deze editie wil Porsche de twintigste keer winnen. Met de 963  Penske die momenteel het Amerikaanse IMSA-kampioenschap aanvoert. Hun winstkans is niet gering, maar Le Mans, bij goed weer ongeveer de afstand Parijs-New York moet nog altijd worden gereden. Zelfs met het beste materieel blijft het een onvoorspelbaar avontuur. (Walter Rombauts/foto: Porsche)

    08-06-2023 om 12:31 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAURENS VANTHOOR BRENGT PORSCHE 963 IN DE NACHT OP EERSTE PLAATS

    De plotse Ferrari dominantie tijdens de kwalificaties in Le Mans was een slag in het gezicht van de échte potentiële winnaars als Toyota (5 x) en Porsche (19 x). Toen de donkerte viel over La Sarthe werd bijna onmiddellijk het kaf van het koren gescheiden inzake stuurgenialiteit. Toen fabrieksrijder Laurens Vanthoor het stuur van drievoudig winnaar André Lotterer had overgenomen, ging de #6 progressiever op de tebellen staan, om met iets minder dan een uur te rijden met 1'28"878 de eerste plaats in handen te houden voor Ferrari en Toyota.

    Wie ook opviel was Ugo De Wilde, die samen met Maxime Martin en Tim Van Rompuy een Oreca-Gibson in de LMP 2 naar een beloftevolle vijfde plaats in de klasse loodsten. De topsnelheden voor het afremmen voor de twee chicanes in de "rechte" van Les Hunaudières lagen voor de zestien hypercars allemaal rond 325 km/h.

    Morgen om 15.00 uur is er de derde vrije oefening tot 18.00 uur. Vervolgens wordt van 20 tot 20.30 de Hyperpole gereden met de beste uit de categorieën en aan de hand daarvan zal de startvolgorde voor zaterdagnamiddag voor de 91ste 24 Uren van Le Mans bekend zijn. (Walter Rombauts/foto:Porsche)

    08-06-2023 om 00:21 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-06-2023
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FERRARI BEZORGT TOYOTA VERRASSING IN KWALIFICATIES IN LE MANS !

    Het trio Antonio Fuoco, Miguel Molina en Niklas Nielsen hebben met een Ferrari 499P, een hypercar met het #50 de twee Toyota's een grote verrassing bezorgd in de kwalificaties in Le Mans. Ook de tweede in de uitslag was zo'n Ferrari met #51, bestuurd door Guidi, Calado, Giovinazzi, bekend uit de F1. Mike Conway in de eerste Toyota op de derde plaats en Sebastien Buemi in de tweede Japanse auto, moesten enigszins verbijsterd toezien met wat een vlotheid de "nieuwelingen" met de beste chrono's aan de haal gingen.

    Nochtans gingen veel insiders er al van uit dat Toyota Gazoo Racing met alle gemak naar een zesde over winning algemeen zou rijden tijdens het volgende weekeinde. Maar de kaarten zijn anders geschud en zelfs Cadillac maakte een grote indruk. Wat door Porsche met hun 963 en Peugeot met de X08, met argusogen wordt bekeken. Straks om 22 uur tot middernacht zijn er de tweede vrije trainingen. (wr)

    07-06-2023 om 20:53 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZWARE CRASH IN LE MANS, TOYOTA MET HARTLEY, BUEMI, HIRAKAWA NEMEN EERSTE HONNEURS WAAR

    De Toyota #8 van Hartley, Buemi en Hirakawa zijn de snelsten dge worden van de eerste vrije oefeningen voor de 24 Uren van Le Mans. Ze reden3'27"742 over de 13,626 km lange renbaan. Ze gingen daarmee de tweede Toyota vooraf met 0"133. Die werd bestuur door Mike Conway, Kamui Kobayashi, José Maria Lopez. De drie uur durende oefening werd lang onderbroken door een dramatisch ongeval dat onder rode vlag voorviel. Casper Stevenson ramde in zijn Aston Martin Vantage de vangrails in de bocht van Tertre Rouge, bleef in het midden op de baan liggen en de baancomissarissen zwaaiden direct met dubbele gele vlag. Dan uiteraard rood.

    Een Corvette kon nog onderdoor langs de binnenkant van de bocht ontsnappen, maar Steven Thomas (Oreca-Gibson) schatte de situatie te laat in en botste met de rechtervoorkant op de Aston Martin. Om 19 uur beginnen de kwalificaties die morgenavond door de Hyperpole worden gevolgd. Deze avond van 22 uur tot middernacht worden de tweede vrije traingen gehouden. Daarin kunnen de piloten, vooral de nieuwelingen, zich even vetrouwt maken met Le Mans-by-Night. (wr/foto:Toyota)

    Bijlagen:
    De Toyota waarmee Hartley vandaag de snelste was in FP1 in Le Mans 7623 1.jpg (196 KB)   

    07-06-2023 om 20:44 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE 91STE 24 UREN VAN LE MANS ZIJN ZONET BEGONNEN... !

    Om 14 uur deze namiddag zijn de eerste vrije oefeningen van de 24 Uren van Le Mans over het 13,626 km lange historische circuit begonnen. Ze duren tot 17 uur deze namiddag en zullen een eerste steekproef zijn of het bij de Hypercar-klasse tussen Porsche en Toyota zal gaan of ook Peugeot of Glickenhaus zich voor de "overall"-overwinning zullen kunnen melden. Er rijden twee Belgen mee voor de algemene zege Allereerst André Lotterer die met de Porsche 963 #6 rijdt en al drie overwinningen op zijn naam heeft staan. De tweede noemenswaardgie coureur is Jan Heylen.

    Le Mans, voor het eerst gereden in 1923 viert zijn honderd jaar bestaan van de l'Automobile Club de l'Ouest (ACO) maar in 1936 werd een editie overgeslagen wegens een algemene staking in Frankrijk. Van 1940 tot 1948 werd wegens de tweede wereldoorlog en de wederopbouw niet gereden. Dus beleven we nu de 91ste editie van de enige echte wereldwijde confrontatie van de autoindustrie onder elkaar. Dat de etmaalrace ook telt voor het World Endurance Championship is door de FIA zo beslist. Wezenlijk ik het een op zichzelf staand "event" dat geen vergelijking kent. Porsche won 19 keer algemeen en 110 maal in de klassen. Straks iets meer. (Walter Rombauts/foto:Porsche)

    07-06-2023 om 14:51 geschreven door walter rombauts

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 17/12-23/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief
  • Alle berichten


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!