Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The blues

    De blues in kaart gebracht met de Mississippi Blues Trail

    Opening B.B. King Museum nieuwste bluesmarker

     

     

     

    Voor muziekliefhebbers zijn de blues en Mississippi synoniem. Het repertoire van veel blues- en rockbands is doorspekt met passages die geleend zijn van blues legendes uit Mississippi zoals Robert Johnson, Charley Patton, Tommy Johnson, John Hurt, Mississippi Fred McDowell, Sonny Boy Williamson, Big Joe Williams, Bukka White, and Furry Lewis – om maar een aantal van de vroege artiesten te noemen. Een aantal generaties later zijn Willie Dixon, Muddy Waters, Howlin’ Wolf, B.B. King, James Cotton en vele anderen nog steeds ambassadeurs van de Mississippi blues.

     

    Met de creatie van de Mississippi Blues Trail wil de Blues Commission in Mississippi de historisch zo belangrijke blues, in kaart brengen en toegankelijk te maken voor iedere blues liefhebber. Een panel van historici, blues kenners en studenten hebben een lijst van plaatsen samengesteld die van belang zijn voor de ontwikkeling van de blues. Op deze plaatsen worden zogenaamde bluesmarkers geplaatst, die een korte omschrijving geven van het belang van deze plek.

     

    Inmiddels zijn er vele bluesmarkers te vinden, verspreid over de hele staat Mississippi.  De laatste aanwinst is in september onthuld: de geboorteplaats van B.B. King in Berclair, ten oosten van Indianola. De ambassadeur van de blues, Riley B. King werd op 16 september 1928 geboren op een katoenplantage, waar hij zijn jeugd doorbracht als katoenplukker. In 1943 verhuisde hij naar Indianola, waar hij de blues muziek ontdekte. De volgende stap in dit project is dat alle bluesmarkers per GPS te vinden zijn en gecombineerd kunnen worden met audio materiaal. De bedoeling is dat dit in de loop van 2010 beschikbaar is. RVH.

    www.msbluestrail.org

    14-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Edden cottages

    CENTER PARCS BRENGT NATUUR TOT LEVEN IN DESIGN

    NIEUWSTE GENERATIE COTTAGES, WOONBOTEN EN TREEHOUSES

     

     

     

    ‘Living inside out’. Dat is de filosofie waarmee Center Parcs de natuur tastbaar maakt in het design van haar nieuwste generatie cottages en recreatievormen. Een recreatieconcept dat gasten letterlijk het gevoel geeft ‘buiten’ te wonen. Zo openen ruim 200 super de luxe Eden cottages eind dit jaar hun deuren in De Kempervennen, Het Heijderbos en het Duitse Bispinger Heide. Een nieuwe generatie cottages die vooral bijzonder zijn door de harmonie met de natuurlijke omgeving. Het ‘buitenleven’ is nergens zo tastbaar als op het water. Daarom introduceert Center Parcs in De Kempervennen en Bispinger Heide nog een bijzondere recreatievorm. Gasten kunnen hier vanaf december terecht op woonboten en vanaf januari 2009 in Treehouses.

     

    Met de lancering van de Eden cottages, woonboten en Treehouses als nieuwe recreatievorm geeft Center Parcs invulling aan haar missie om gasten het hele jaar door - weer of geen weer - een ultieme vakantiebeleving te bieden. “Door de jaren heen heeft Center Parcs altijd de toon gezet in de markt. Dit resulteerde in de jaren zeventig in baanbrekende recreatievormen, zoals vakantiehuisjes met zitkuil, kleurentelevisie en open haard. Ook nu hebben onze accommodaties een inrichting en design die vooroplopen op andere concepten in de markt”, aldus Michel Linet-Frion, creatief directeur van de Design Group van Center Parcs Europe en geestelijk vader van het nieuwe recreatieconcept.

     

    In de Eden cottages - ontworpen op basis van onderzoek naar de wensen en vakantiebeleving van gasten - heb je het gevoel dat je ‘buiten’ woont: ‘Living inside out’. De Eden cottages - hybride cottages die door de verplaatsbare tussenmuren geschikt zijn voor groepen van 6, 12 of zelfs 16 personen - zijn uitgevoerd in een nieuw en zeer eigentijds design, waarin eenvoud en het gebruik van authentieke en natuurlijke materialen - zoals bamboe, steen en hout - en kleuren centraal staat. Uiteraard zijn de cottages van de modernste gemakken voorzien.

    Zowel de cottages, de woonboten als de Treehouses zijn gebouwd op basis van de laatste inzichten op het gebied van duurzaam bouwen. Zo zijn de accommodaties volledig geïntegreerd in het omringende landschap en is er uitsluitend gebruikgemaakt van duurzame en gecertificeerde materialen. Daarnaast zijn de accommodaties onder meer voorzien van waterbesparende douchekoppen en spoelbakken met spaarknoppen op toiletten. RVH.

     

     







    14-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recordjaar halloween
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Recordjaar voor Halloween in Walibi!

     

     

     

     

    Walibi heeft zijn seizoen in schoonheid afgesloten. Het Waverse pretpark mag terugblikken op een prachtig seizoen, bekroond met het succes van het Monster Festival.

     

    De Halloween periode kende een enorm succes en resulteerde in een record van het aantal bezoekers sinds het begin van de maand oktober . Meer dan 145.000 bezoekers zijn in Walibi komen griezelen, zowat 12% meer dan in 2007. Op vrijdag 31 oktober, dé Halloweendag bij uitstek en tevens de laatste nocturne, mocht Walibi 19.000 bezoekers verwelkomen.

     

    Dit succes is te wijten aan het nieuwe thema: Monster Festival. Het park werd gedurende 3 weken bestuurd door circusdirecteur Draco, en zijn 80 artiesten, die speciaal voor het Monster Festival hun tenten hadden opgeslaan in Walibi. 

    Met de keuze van dit thema, ging Walibi terug naar de oorsprong van de ritus ontwikkeld door de Kelten: om de boosaardige geesten weg te drijven, verkleedden de Kelten zich in angstaanjagende beesten op 31 oktober.

     

    In het licht van de maan verdween Draco tijdens het spectaculair vuurwerk van de finale show en kondigde meteen zijn terugkeer aan voor 2009...RVH.

    www.walibi.be

     

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiele instapkaart

    Lufthansa stelt de mobiele instapkaart tussen Brussel en Duitsland voor

     

     

     

     

    Vanaf nu is het mogelijk om voor Lufthansa-vluchten tussen Brussel en Duitsland zonder papieren ticket te reizen en uw registratie-en instapprocedures online met uw gsm uit te voeren. Sinds half september kunnen de passagiers van Lufthansa hun mobiele instapkaart gebruiken voor alle Europese vluchten die in Duitsland vertrekken -ofwel 400 bestemmingen in Europa.

     

    Lufthansa is de eerste luchtvaartmaatschappij die deze dienst ook aanbiedt voor een

    vertrek vanuit Brussel naar Duitsland, ofwel bijna 200 wekelijkse directe vluchten naar 7 Duitse bestemmingen: Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, München, Nuremberg en Stuttgart.

     

    De passagiers ontvangen hun instapkaart via email of sms op hun gsm die met het internet verbonden is. Naast de vluchtgegevens, waaronder de naam van de passagier, het vluchtnummer en het uur van vertrek, staat er ook een 2D-barcode op de instapkaart, waarmee de reizigers zich rechtstreeks naar hun gate kunnen begeven nadat ze de veiligheidscontroles gepasseerd zijn. De barcode wordt daar gelezen met een scanner zodat de passagiers aan boord van het vliegtuig kunnen gaan zonder gedrukte instapkaart. “Met deze vernieuwende mobiele diensten vereenvoudigt, versoepelt en vergemakkelijkt Lufthansa de reisprocedures om zijn klanten het grootste comfort te bieden”, aldus Dirk Grossmann, General Manager België & Luxemburg van Lufthansa.

     

    De passagiers van Lufthansa kunnen hun elektronische instapkaart via het mobiele portaal aanvragen met hun gsm, die verbonden is met het internet of door zich online te registeren. Om zich met hun gsm te identificeren, hebben ze enkel hun reservatiecode en hun naam nodig. RVH.

    www.dlh.de

     

     

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.lekkere ideeen

    { Mmmmh!}: super lekkere ideeën voor amateurs en foodies.

     

     

    Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor vrienden of familie? Spring dan zeker binnen bij Mmmmh! Bij Mmmmh! vind je alles wat van ver of dichtbij met eten te maken heeft voor de Amateurkok tot Foodie. Early birds krijgen in het weekend van 6-7 december een korting van 10%. Eén ding is zeker: voor de foodies onder ons wordt het een super gezellige Kerst.

     

    Bij Mmmmh vind je een zeer uitgebreid gamma van alles wat met eten, gastronomie, wijn en genieten te maken heeft. Voor Kerstmis werd een speciaal gamma producten samengesteld bestaande uit kookboeken, keukengerei, wijnen en natuurlijke gastronomische producten. Deze Kerst kan iedereen zich wagen aan een heerlijk en gezellig kerstmenu.

     

    De jongens van Mmmmh hebben al die kerstspullen ingedeeld in verschillende thema’s. Een greep uit het aanbod: Bling Bling voor de liefhebbers van fancy stuff, keuken essentials voor koks op zoek naar kwaliteit en White Christmas voor de devote keukenprinsen en – prinsessen. RVH.

    Ook het complete cursusgamma vind je op www.mmmmh.be







    13-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etihad naar Nigeria

    Etihad start met vluchten naar Nigeria

     

     

     

    Vanaf volgend jaar vliegt Etihad Airways op Nigeria. De luchtvaartmaatschappij zal vier vluchten per week verzorgen naar Lagos, de commerciële hoofdstad van Nigeria en naar Abuja, de administratieve hoofdstad van het land. Een exacte startdatum moet nog worden bepaald maar vermoedelijk wordt dit maart 2009.

    De driehoeksvluchten tussen Abu Dhabi, Lagos en Abuja zullen worden verzorgd door een Airbus A330-200 met 22 plaatsen in business class, 240 plaatsen in economy class en een laadvermogen van 14 ton.

    Naast Johannesburg, Cairo, Casablanca en Khartoem omvat het Afrikaanse vluchtnetwerk van Etihad Airways, nu ook twee Nigeriaanse steden. Met de nieuwe vluchten zal naar alle verwachting, ook de bilaterale handel tussen de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Nigeria toenemen voor zakenreizigers en expediteurs. RVH.

     

    13-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comté een grote naam

     

    Comté, een grote naam uit de Franse gastronomie

     

     

     

     

    Sluit de ogen en stel u een goudgele Comté voor... meteen staan al uw zintuigen op scherp! Zijn naam roept beelden op van aangenaam tafelen, van de  rijkdom van een bodem, van gepassioneerde mensen en... van het Jura-Massief dat hen allen onderling verbindt. Comté is zoveel meer dan een kaas, het is een kaas met eenverhaal, met een eigen grond.

    Een schat van de natuur om te delen, de inspiratiebron voor duizenden culinaire ideeën, een kaas met zeldzame nutritionele kwaliteiten. Een samengaan van ongeëvenaarde smaken en emoties,  een uitzonderlijk product, een grote naam uit de Franse gastronomie.

     

    Een kaas, maar ook een regio. Met een productie van ruim 50.000 ton, draagt de Comté aanzienlijk bij tot de economische vooruitgang van het Jura-Massief. Het is een boeiende regio om te ontdekken,  En die ontdekt wordt doorheen zijn kaas. Want de Comté kan niet los gezien worden van zijn geboortegrond, zijn weiden, zijn vaklui, zijn prachtige berglandschappen. In de Jura gaan gastronomie en toerisme hand in hand.

     

    Eerst en vooral in Poligny, waar “la Maison du Comté” gevestigd is. Een charmant museum waar u alles verneemt over deze kaas, zijn regio, zijn productieprocédé en de vaklui die hem vervaardigen.Het is een ludiek en didactisch museum. Het bezoek begint met een filmvertoning, vervolgt met geanimeerde maquettes en zintuiglijke ervaringen en eindigt met een degustatie.

     

    De Comté ontdekken, dat betekent ook het Jura-Massief ontdekken langs de “Routes du Comté”. Een aangename, originele en leerrijke manier om deze bergstreek te ontdekken. Een traject langs de boerderijen (toegankelijk voor het publiek), kaasmakerijen en rijpingskelders, maar ook langs mooie natuurlandschappen, sportieve activiteiten en culinaire adressen.

     

    In “les Z’ateliers juniors” kunnen kinderen een mini-kaas « op zijn Comté » maken zoals een echte kaasmaker. Een ware succesformule voor gastronomen in korte broek!  Zij kunnen ook “la Maison du Comté” bezoeken met aandacht voor de 5 zintuigen bij de vervaardiging en de aroma’s van deze kaas ontdekken. Een leuke en boeiende ervaring voor oog, oor, tong en huid.

     

    De Gids 2008 met de Routes du Comté is gratis beschikbaar in de toeristische kantoren van Doubs, Jura en Ain, bij het Comité Interprofessionnel du Gruyère de Comté en op de website www.lesroutesducomte.com, onder ‘‘commander les brochures’’. RVH.







    12-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Petit futé - tourisme et vin

    Tourisme et vignoble en France

     

     

     

     

    De editie 2009 “Tourisme & vignoble en France” van Petit Futé, beschrijft op passende wijze, de 100 mooiste wijnroutes in Frankrijk.

     

    Wijnen en Frankrijk zorgen niet alleen voor een ongekende samenhang, maar zijn evenzeer twee elementen die niet van mekaar kunnen ontkoppeld worden. Het nationaliteitsgevoel en nationaal chauvinisme, gaan hier immers hand in hand. Bovendien bekleedt Frankrijk de eerste plaats in de wijnproductie en tevens de eerste plaats in het internationaal toerisme. De forse ontwikkeling van het oenotoerisme in Frankrijk is dan ook volkomen te begrijpen.

     

    Net door deze enorme ontbolstering en explosieve groei werd het oenotoerisme omgedoopt tot “wijntoerisme”. Een term die volgens de Fransen aanduidt dat het eerder ‘profane’ oenotoerisme, nu voor iedereen openstaat. Gevoelsmatig krijgt de nieuwe benaming meer begrip en nog meer belangstelling.

     

    De editie 2009 van Petit Futé pikt duidelijk op deze problematiek in. De uitgetekende wijnroutes en vele extra informatie voor ‘onderweg’ schetst op subtiele wijze alle belangrijke elementen die tijdens een ontdekkingsroute worden weergevonden. Petit Futé keert terug naar de basis, de oorsprong en kadert de Franse wijnproductie in 17 wijngebieden met in elk van deze gebieden stevig gedetailleerde routes. Tochten die én de wijnliefhebber, én de fijnproever, maar ook de doorsnee toerist tal van wetenswaardigheden over Frankrijk in het algemeen, maar ook de wijnregio’s in het bijzonder, kunnen bijbrengen. RVH.

     

    Petit Futé

    Tourisme & vignoble en France

    Franstalige editie

    750 bl wijnplezier – prijs 18€

    in betere boekenwinkels

    www.petitfute.com

    ISBN 9 782746 922945

    11-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheraton airport

    Grondige renovatie Sheraton Brussels Airport Hotel

    Nieuwe lobby, restaurant en bar zorgen voor warm welkom gasten

     

     

     

    In voorbereiding op haar 20e verjaardag, is het Sheraton Brussels Airport Hotel grondig gerenoveerd om zo beter te kunnen voldoen aan de verwachtingen van haar gasten. Zo ondergingen de ingang van het hotel en de lobby een complete metamorfose en werd er op de benedenverdieping plaats gemaakt voor het nieuwe restaurant Gullivers, een bar en de nieuwe Link@sheraton. De werkzaamheden in de lobby en het restaurant duurden 3 maanden en de totale investering bedroeg meer dan 3 miljoen euro.

     

    De hele benedenverdieping werd in een nieuw kleedje gestoken, met een mix van hedendaagse materialen en warme, zachte kleuren, waardoor de gasten zich echt thuis voelen. De compleet vernieuwde en uitgebreide lobby zorgt voor een warm onthaal van de gasten en in het moderne restaurant 'Gullivers' kunnen ze terecht voor een aangename lunch waar ze kunnen kiezen uit internationale gerechten  of  Belgische klassiekers. De nieuwe bar heeft een eigentijds en strak design en biedt een groot aanbod aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Bovendien prijken de 'Wines of the World' op de kaart, een aanbod van zeventien wijnen uit 8 landen, verkrijgbaar per glas.

     

    De gloednieuwe Link@Sheraton biedt de hotelgasten en bezoekers de mogelijkheid om op internet te surfen en zich aan te sluiten op verschillende breedband-werkstations met internetverbinding, gratis WiFi en PrintMe-functies. De Link@Sheraton bevindt zich in de nieuwe lobby van het hotel, in een speciaal ingerichte gemeenschappelijke loungezone met comfortabele zitplaatsen, drankjes en hapjes en een plasmatelevisie.  RVH.

    www.sheratonairport.be

     

     

     

     

    11-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.landbouwmuseum Rochehaut

     

    Het LANDBOUWMUSEUM in Rochehaut-sur-Semois

     

     

    Het heeft bijna dertig jaar tijd gekost om de naar schatting 5000 stukken in de huidige collectie van het LANDBOUWMUSEUM van Rochehaut te verzamelen. Het LANDBOUWMUSEUM dient om het landbouwleven van vroeger te documenteren, maar biedt toeschouwers ook een opwindend schouwspel dat teruggrijpt naar de rijkelijke kennis van onze voorouders en legt uitdrukkelijk het verband met een toekomst die in harmonie is met het verleden, de mens en de natuur.

     

    Het museum getuigt van liefde voor de landbouwtradities van onze voorouders in de streek van de Semois en doet inspanningen om overblijfselen te bewaren, maar het is niet de bedoeling dat we ons blindstaren op een stoffig verleden en vergeten hoe levendig deze streek was en nog steeds is!

     

    De familie Boreux werkt al bijna dertig jaar aan de verzameling die kan worden bezichtigd in het LANDBOUWMUSEUM. De voorwerpen komen uit de streek van de Semois, de Belgische en Franse Ardennen, maar ook uit Amerika. Onder de topstukken van de collectie bevinden zich een paar bijzondere machines waarvan de meeste nog werken! Zo staat er bijvoorbeeld een stoomtractor van het merk Buffalo uit 1882, een ‘stoomlocomobiel’ van het merk Vandeuvre uit 1907, een Fordson-tractor op ijzeren wielen, een Massey-Harris-dorsmachine met hooibinder uit 1899, een Hard Parr, een Farmal Regular en een aantal tractoren van het type John Deere D…

     

    Het Landbouwmuseum is een droom die in vervulling gaat, maar vormt geen doel op zich. Het sluit perfect aan bij de levendige, typische boerderij en bij het dierenpark ‘Entre ferme et forêt’, dat met een treintje kan worden bezocht. Net zoals de Auberge de la ferme, de Salle du petit bois, de wijnstokken van de ‘Clos du champ là-haut’, en de Ardeense winkel getuigt het LANDBOUWMUSEUM eigenlijk van de passie van de hele familie Boreux voor het landbouwbedrijf. Alle familieleden zetten zich in voor het toeristische erfgoed van Rochehaut, de Semois en hun streek.

     

    Fijnproevers worden onthaald in de Auberge de la Ferme, terwijl diegenen die zich eerder aan regionaal getinte tafels tegoed willen doen, best een onderkomen vinden in de Fermette de la Ferme. Ook voor seminaristen en verblijfstoerisme wordt door de familie Boreux voor een aangepaste infrastructuur gezorgd. RVH.

    www.aubergedelaferme.be

     

     





    10-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salon fijnproever

    Salon van de Fijnproever

     

     

     

    Het Salon van het Culinaire Boek laat het grote publiek en professionals al drie jaar op rij kennismaken met unieke werken over de keuken en gastronomie. Dit jaar herdefinieert het evenement zich tot ‘Het Salon van de Fijnproever’. Zo wordt het publiek op 29 en 30 november 2008 ondergedompeld in een hartelijke en gastrvije wereld van fijnproeverij, en dat in het geraffineerde kader van het Beurspaleis in Brussel.

     

    Culinaire boeken, kookateliers, signeersessies en conferenties, grote chefs … het evenement doet een beroep op alle zintuigen, met smaak en weldaad, in een geest van interactiviteit en ontdekking. Michel Montignac, Pierre Gagnaire, Jean-Pierre Coffe en vanzelfsprekend ook de toonaangevende vertegenwoordigers van de Belgische gastronomie zijn van de partij.

     

    Dit jaar wordt de regio Dordogne-Périgord in de bloemetjes gezet, waar de gastronomie van de Périgord het departement de nodige faam gaf. Na Parijs is dit het Franse department met het grootste aantal beschermde historische sites. Gesitueerd in het zuidwesten van Frankrijk, in de Aquitaine, is de regio vandaag dankzij de luchtlijn Charleroi-Bergerac aanzienlijk toegankelijker geworden, en ligt de Dordogne per vliegtuig, op slechts anderhalf uur van België verwijderd.

    Voor de bereiding van de gastronomsiche schotels in de Périgord worden kwaliteitsproducten gebruikt zoals ganzenlever, producten op basis van gans en eend, zwarte truffels, kastanjes, AOC-noten en de Bergerac-wijnen. Het publiek kan tijdens het salon een aantan van deze producten ontdekken op basis van gans en eend, maar ook de kastanjes, de noten van de Périgord en derivaten, zonder de Bergerac-wijnen te vergeten, met naast de beroemde Monbazillac ook andere heerlijke rode en rosé wijnen.

     

    Salon van de Fijnproever – Beurs van Brussel

    Op 29 november van10 tot 21 uur en 30 november van 10 tot 18 uur

    Toegangsprijs 5 euro, gratis voor kinderen jonger dan 12 en voor 65-plussers.

    www.salonfijnproever.be

    09-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg gehecht aan zijn auto

     

    Belg zeer gehecht aan zijn auto

     

     

     

    Europcar Observatorium Transport en Mobiliteit stelt vast dat 73% van de Belgen zijn auto niet van de hand zou kunnen doen. Europcar lanceerde in samenwerking met het studiebureau OpinionWay de eerste editie van het Europcar Observatorium Transport en Mobiliteit. Dit initiatief is bedoeld om een beeld te schetsen van de gewoonten van de Europeanen en om nieuwe tendensen te onderkennen. Meer dan 5.300 personen van 18 en ouder uit 7 landen (Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, Portugal en België) werden ondervraagd. De Belgen onderscheiden zich op verschillende vlakken van hun Europese buren.

     

    Één Belg op acht overwoog reeds om zijn persoonlijke auto op te geven, dit is net iets minder dan het Europese gemiddelde. Maar in België liggen vooral financiële aspecten daarvan aan de basis (69% tegenover 56%). Toch lijkt de Belg, ondanks deze cijfers, niet bereid om die stap ook effectief te zetten, aangezien 73% verklaart niet zonder zijn auto te kunnen (tegenover 62% gemiddeld in Europa). 38% vertrekt het liefst met de eigen auto op vakantie en associeert zijn auto met vrijheid en flexibiliteit. Slechts 10% van de Belgen blijkt bereid om zijn auto op te geven indien alternatieven als het huren van een wagen of car-sharing aangeboden worden. Daarmee haalt de Belgen en de Britten het laagste percentage tegenover de rest van Europa. 

     

    Het milieubewustzijn van de Belg ligt in de buurt van het Europese gemiddelde, maar toch is hij niet bereid meer te betalen voor een groenere auto. Net als de Europeanen denkt meer dan 1 Belg op 4 na over de impact van zijn auto op het milieu. 92% - dat is de hoogste score in Europa – legt een rechtstreeks verband tussen de leeftijd van een auto en de vervuilingsgraad ervan. Ondanks dit bewustzijn is de Belg niet bereid om veel meer te investeren in een milieuvriendelijkere transportoplossing. Slechts 34% (tegenover 38% in Europa) is bereid om meer te betalen. Bemoedigend is dat de jonge generatie meer geneigd is om te investeren in ecologie: 49% van de 18- tot 29-jarigen zou ten minste 5% meer willen betalen voor een groenere auto. RVH.

    www.europcar.com.

    09-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spa en wellness

    Spa, wellness, ontspanning & welzijn

    Een nieuwe manier om het plezier van ontspanning te beleven

     

     

     

     

     

    Of het nu aan zee is of in de bergen, na een lange dag sporten of na een trektocht, Pierre & Vacances biedt u tal van ontspanningsformules. Na advies van professionals kiest u ter plaatse uit een selectie van verzorgingsbeurten. U heeft keuze uit verzorgingen op basis van zeewater (Thalasso) of van zoet water (Balneo) en formules die aangepast zijn aan de duur van uw verblijf.

     

    Maeva stelt voor om uw thalassotherapie samen met uw verblijf te reserveren om diverse voordelen te genieten, zoals onderhandelde tarieven, een bevoorrecht onthaal en ervaren professionals. De keuze is uitgebreid: van een minikuur van 2 of 3 dagen tot een kuur van 5 of 6 dagen, van een vermageringskuur voor mannen over een postnatale kuur voor vrouwen tot een ontspanningskuur. Alles is aanwezig om de kuur te vinden die volledig aan uw behoeften als gast voldoet.

     

    Het merk "Levenskunst & comfort" biedt ruimtes aan voor pure ontspanning, waar kalmte en behaaglijkheid samensmelten en waar u als gast kunt genieten van de weldaden van een volledig gamma natuurlijke en herbronnende zorgen. Een brede waaier aan massages en lichaams- en gelaatsverzorgingen wordt in deze weelderige omgeving aangeboden.

    Zes residenties hebben de "Spas by Algotherm": een Turks bad, een kruidenthee-boetiek, cocooningvoorzieningen, "sereniteit en pure relaxatie", "tonische werking en stevigheid", "sublimerende" en "ontgiftende" gelaatsverzorging of zelfs de "silhouet-", "deep-blue-" of hot-stonemassages… en een winkel met cosmetische producten om de weldaden van de verzorging thuis door te trekken.

     

    ONTSPANNINGSRUIMTE SPA LATITUDES BY THALGO (zwembad, Turks bad, sauna, relaxatieruimte, fitnesszaal). Een echte "reis der zinnen". Het Turks bad. De oriëntaalse erfenis van de oude stoombaden creëert de gepaste sfeer voor welzijn en relaxatie. Het lichaam wordt klaar gestoomd voor nieuwe belevingen.

    De aroma's, muziek en kleuren, opgeluisterd met de weldaden van water, maken het lichaam ontvankelijker en bevorderen het zinsgenot. Deze verzorging ontspant en reinigt het organisme door de gifstoffen te verwijderen, het immuunsysteem te versterken en het natuurlijke evenwicht van de huid te herstellen.

    De sauna. Deze Scandinavische traditie helpt om te recupereren na een inspanning. Een saunasessie is dus de ideale verwennerij na een dagje skiën. Met haar 80° zorgt ze ervoor dat het lichaam de gifstoffen kan afdrijven en zich sneller kan herstellen na fysieke inspanningen. Een puur en eenvoudig moment van geluk. RVH.

    www.pierreetvacances.com - www.maeva.com - www.residences-mgm.com of www.latitudes-hotels.com

    08-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines verlaagt brandstoftoeslag

    Brussels Airlines verlaagt brandstoftoeslag

     

     

     

     

    Inspelend op de recente verlaging van olieprijzen, verlaagt Brussels Airlines de brandstoftoeslag op haar Europese vluchten met 5 euro per trajekt  en met 15 euro per trajekt op haar long haul vluchten naar Afrika.

     

    Dankzij de prijsdaling van de ruwe olie en de vliegtuigbrandstof is Brussels Airlines nu in de mogelijkheid om haar brandstoftoeslag op vliegtuigreizen te verminderen. Dit gebeurt ondanks het feit dat de gemiddelde brandstofprijzen nog altijd veel duurder zijn dan een jaar geleden.

     

    De brandstoftoeslag voor Europese vluchten (inclusief de routes naar Tel Aviv en Moskou) daalt met 5 euro per trajekt en bedraagt voortaan 32 euro. Voor lange afstandsvluchten naar Afrika verlaagt de brandstoftoeslag met 15 euro per trajekt. De toeslag voor een lange afstandsvlucht is voortaan 100 euro. De nieuwe bedragen zijn geldig voor alle tickets uitgegeven voor vluchten vanaf 4 november 2008. RVH.

     

    07-11-2008 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magimix gold

    Magimix Gold

     

     

     

    De grote klassiekers van Magimix zijn nu getooid met het schitterendste goud en het elegantste zwart, waardoor de keuken een betoverend chic cachet krijgt.

    Duo Plus XL is het summum van elegantie en verenigt drie functies: sapcentrifuge, SmoothieMix en citruspers. Dankzij een gepatenteerde extragrote toevoergoot is de Duo Plus XL geschikt voor het invoeren van hele vruchten en groenten. Met een vermogen van 400w en roestvrijstalen zeef kan het sap direct in het glas vloeien, erg aanlokkelijk is het feit dat alle accessoires in de vaatwasmachine kunnen

     

    De CS 5200 is elegant en mooi. Hier krijgt de consument 3 keukenmachines in één enkel toestel: de grote kom is perfect voor alle voorbereidingen, terwijl de midi-kom zowel voor raspen als snipperen geschikt is. Als toebehoren vinden we 3 schijven, metaalmes, citruspers en een set creatief koken. Naast de hulpstukken wordt ook een receptenboek bijgeleverd. RVH.

    www.magimix.com

     







    07-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met de ski's aan de voeten

     

     

    Met de ski’s aan de voeten naar de skiliften!

     

     

     

    PV-Holidays biedt talrijke residenties die onmiddellijk op de skipistes uitgeven. Met een sneeuwgarantie er bovenop!

     

    PV-Holidays biedt 35 bestemmingen en een honderdtal residenties waarvan bijna 70% onmiddellijk op de skipistes uitgeven, waardoor het wintersportplezier elke morgen begint voor de ingang van uw residentie! Met de ski’s op de schouder het skistation doorkruisen, de auto of de bus nemen om de skiliften te bereiken, valpartijen op ijsgladde trappen: dat behoort nu allemaal tot het verleden!

     

    PV-Holidays biedt ook een sneeuwgarantie op de merken “Pierre & Vacances” en “Maeva”: “Snow or your money back”! Wanneer er voor uw vertrek geen of te veel sneeuw ligt en u moet annuleren, dan wordt dit u vergoed.

    Op de site www.pv-holidays.be ontdekt u in enkele muisklikken de mooiste verblijven in residenties die rechtstreeks op de skipistes uitgeven. PV-Holidays is meer dan ooit synoniem van zorgeloze wintervakantie.Onbeperkt skiën! Wintersportfanaten die vanaf de eerste tot de laatste minuut willen genieten van bergen en sneeuw, kunnen meer tijd doorbrengen op de pistes.

     

    Skiën in stijl! Skischoenen zijn stijf en niet meteen de meest comfortabele en elegante manier om zich te voet te verplaatsen. Met de ski’s aan uw voeten begint en eindigt het plezier aan de deur van uw residentie. RVH.

     

     

    07-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le Creuset
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe collecties van Le Creuset

     

     

     

    Le Creuset betekent een garantie van hoogwaardig en esthetisch keukengerei. Meer dan gelijk welke andere reeks beantwoordt het assortiment in geëmailleerd aardewerk van Le Creuset aan de behoefte aan kwalitatief kookgerei dat tegelijk elegant en praktisch is. Op het gebied van gastronomie wil het oog ook wat.

    Le Creuset is zich bewust van dit fenomeen en maakt er een erezaak van om producten te ontwerpen die men niet hoeft te verbergen. Dankzij de geraffineerde lijn mag het keramiek van Le Creuset zeker aan tafel gezien worden.

    Het maakt deel uit van het tafelservies en is in twee kleuren verkrijgbaar: kersenrood om de smaakpapillen te stimuleren en  ‘dune’  voor een meer serene sfeer.

     

    Het assortiment aardewerk van Le Creuset is onmisbaar in gelijk welke keuken en is in 17 vormen verkrijgbaar. Het telt niet minder dan 34 referenties. Het begeleidt de gastronomen op ieder moment en vormt een aanvulling op de vermaarde mini braad-/stoofpannen van Le Creuset. Deze nieuwe collectie vrolijkt een tafel bij elke gelegenheid op, gaande van een gewone gezinsmaaltijd tot een diner bij kaarslicht.

    Verkrijgbaar vanaf november 2008, bij de betere warenhuizen en gespecialiseerde detailhandel. RVH.

    www. lecreuset.com

     

    06-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Talking Krazy

    Flap het eruit met de ‘Talkin Krazy’ baskets van Reebok

     

     

     

     

    Wil je aan de hele wereld alles kwijt over jezelf en wat je bezig houdt zonder één woord te zeggen? Geen probleem, je schoenen doen het voor jou. Reebok lanceert immers zijn nieuwste ATR ‘Talkin Krazy’ basketbalschoenen die voor 90 euro de jouwe worden.

    En waarop je alle mogelijke boodschappen kwijt wil. Niet te lang nadenken, gewoon doen en wissen indien niet meer van toepassing.

     

    Reebok tilt het begrip “talking trash” op een heel ander niveau. De Reebok ATR ‘Talkin’ Krazy’ heeft een bovenwerk met een uitwisbare laag waar je kan op tekenen of schrijven. Je kan je artistieke ontboezemingen moeiteloos uitwissen om weer opnieuw te beginnen. De Talkin Krazy wordt verkocht met een uitwisbare stift.

     

    “Zo lang de basket al bestaat, wordt erop geschreven, maar dankzij de Talkin Krazy heeft de consument de kans om zich steeds opnieuw op een andere manier uit te drukken,”  zegt John Lynch, Vice President marketing US voor Reebok. RVH.

    Consumer info: 02/477 19 70

     





    03-11-2008 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.msc cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MSC CROCIERE lanceert nieuw logo

     

     

     

     

    MSC Crociere lanceerde een nieuw logo ten einde de visibiliteit van de maatschappij een sterker imago te bezorgen.

    Het nieuwe logo wordt wereldwijd gebruikt en wil het cruisebedrijf een grotere uitstraling meegeven en zich als de meest moderne vloot profileren.

     

    Het in de vaart brengen van de schip MSC Fantasia, in december in Napels, is het 10de schip, terwijl volgend jaar ook de MSC Magnifica in gebruik wordt genomen. Op de Aker Ship Yard in St Nazaire, zijn momenteel twee schepen in opbouw, de MSC Meraviglia en de MSC Favolosa, die in 2011 en 2012 in vaart komen. RVH.

    www.msccruises.be  www.msccrociere.it

     

    02-11-2008 om 21:18 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    DE BLAADJES VAN LEONIDAS:

    GEGARANDEERD VERFIJND EN SUBTIEL!

     

     

     

    Laat u meevoeren door de herfstbladeren… van Leonidas… Voor deze gelegenheid heeft Leonidas zich weer overtroffen met de creatie van de BLAADJES, een product van het grootste raffinement bestaande uit een nougatine van gedroogd fruit omhuld met chocolade.

    Deze verwennerij is verkrijgbaar in twee varianten: enerzijds gebrande pistachenoten omhuld met melkchocolade en anderzijds gebrande amandelen omhuld met fondant chocolade. De BLAADJES zijn een goddelijke combinatie met een pousse café, maar

    vormen ook een verfijnde afsluiting van het diner, geserveerd als dessert.

     

    Ongeacht de manier waarop er van genoten wordt, één ding is zeker: de BLAADJES zullen ongetwijfeld een tongstrelende ervaring zijn voor de liefhebbers van smaak en verfijning. Waar de één de laarzen aan de voeten trekt voor een stevige boswandeling en zich laat verleiden door de 1001 charmes en kleuren van dit seizoen, gaat de ander knus bij het eerste herfsthaardvuur zitten voor een moment van verrukking met de chocolade van Leonidas.

    Want hoewel de zon zich bij tijd en wijle nog wel laat zien, heeft de eerste frisse dag zich al aangediend. Wat biedt er dan meer troost en gezelligheid dan een warm drankje met een nieuwe creatie van de favoriete chocolademeester van de Belgen, Leonidas. RVH.

     





    02-11-2008 om 21:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!